31. maaliskuuta 2017

Naisen anatomiasta, kauniita kuvia, raskaudesta, Reddit sivustolla suosittuja naisia ja filippiiniläisten ulkonäöstä - K18 osa 3

Löytyi erikoinen aikanaan kohun aiheuttanut The Anatomical Basis of Medical Practice kirja vuodelta 1971, jossa voi havaita olleen kauniita ja taiteellisia alastonkuvia naisista. Siitä voi olla montaa mieltä, onko tällaiset kuvat hyviä anatomian kirjassa, mutta varmasti miehet tykkää vaikka feministiltä voi saada kaulimesta. Nämä kirjassa olevat valokuvat naisista on ottanut valokuvaaja Peter Gowland, joka on myös kuvannut Playboy-lehteen yhdeksää playmate naista.

The authors mused that, in the presentation of surface anatomy, perhaps, we should have included photographs of garden-variety, American males and females who have let their physiques go to pot. Instead, we used female models as model females. The student will see the ordinary specimen every day, only on rare occasions will the attractive, well tuned specimen appear before him for consultation. He should be prepared for this pleasant shock. 
For the growing ranks of female medics, we included the body beautiful of a robust, healthy male. We are sorry that we cannot make available the addresses of the young ladies who grace our pages. Our wives burned our little address books at our last barbeque get-together. 
[...] 
In our own student days we discovered that studying surface anatomy with a wife or girl friend proved to be not only instructive, but highly entertaining. Since the majority of medical students still tend to be males, we have liberalized this text by making use of the female form. But, more to the point, we have done so because a large portion of your future patients will be women and few texts have pointed out surface landmarks on the female.
[...] 
The controversial illustrations in The Anatomical Basis of Medical Practice, which constitute a small fraction of the illustrations in the book, are the Gowlands’ photographs of female nudes used to illustrate surface anatomy. Some of the pictures do not show the model’s face. Others, however, include stylized, posed pictures. 
Alice Gowland, in defending her and her husband’s work for Becker et al., wrote that “we have obtained world fame for our ability to photograph a female form with the highest degree of artistic integrity, emphasizing contour and form. The lovely figures shown are of professional models that take pride in keeping themselves trim and fit.”
Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Lähde - How To Photograph Women - Am I normal?


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - David Reimer

Alla voi nähdä näkyvän vähemmän alastonkuvia naisista, että tarkoituksena olisi seuraavaksi kerätä varsinkin lähempää kasvoista kuvia. Moni nainen ei tietenkään halua olla jotenkin alastomana, joten tässä on myös harmillisesti jäänyt paljon keräämättä kauniita kuvia naisista, jotka olisi voinut ottaa samalla talteen valokuvaajien kuvia selatessa.

Olen tässä kerännyt varsinkin uusia kuvia, että ensimmäisenä on taas valokuvaaja David Dubnitskiy:n valokuva kahdesta naisesta, joista löytyy lisää mukavia kuvia lähde linkin kautta. David näyttää käyttävän hienoissa kuvissaan paljon kauniita naisia.

Osa valokuvista on myös hauskoja tai erikoisia, että yhdessä kuvassa voi nähdä kauniin surullisen naisen, mutta tarkemmin katsottuna voi huomata naisen pilkkovan sipulia. Valokuva taitaa aiheuttaa ihmisille erikoisia tuntemuksia, että ei ole mukavaa katsoa surullista naista, mutta syy siihen onkin sipulissa.

Seuraavissa kuvissa voi tunnistaa olevan kaksi lasta ja keskellä on aikuinen nainen, mutta eipä tässä kasvot näytä suuresti poikkeavan, että kuinka oikein iän määritys tapahtuu. Pienillä lapsilla taitaa ainakin usein olla posket alhaalta pulleamman näköiset, kun taas aikuisempaan ja kauniiseen ulkonäköön kuuluu nenän kummallakin puolella havaittava poskipäiden pyöreys tai vähän näkyvät poskiluut.

Aikuisilla tahtoo varsinkin leuka olla suurempi, mutta toisaalta voidaan myös havaita, että ei se leuka kaikilla naisilla erityisen suureksi kehity vaan kasvot ovat aika samankaltaiset kuin pienillä tytöillä. Tätä pitäisi oikeastaan tarkemmin tutkia, millä tavalla aikuisen tai kauniin naisen kasvot poikkeavat sanotaanko kymmenen vuotiaasta tytöstä. Kauneutta on tietenkin monenlaista, mutta voisi ajatella varsinkin söpöillä naisilla olevan enemmän lapsenomaisemmat kasvot vaikka pää olisi suurempi.

Aiemmin näytin valokuvan naisesta vauvan kanssa ja katselin löytyisikö naisesta enemmän kuvia, joista poimin muutaman näytille alimmalle riville. En ollut ennen katsonut, mutta nähtävästi nainen on itse laittanut kuvat 35photo sivustolle ja niissä voi havaita naisen olleen raskaana, jonka takia vauva olisi myös naisen oma.

Naisesta kuvia katsoessa tuli mieleen kuinka tietääkseni naisilla ilmenee myös huolia raskauden kielteisistä vaikutuksista ulkonäköön. Tämän naisen osalta en kuitenkaan havaitse tapahtuneen merkittäviä muutoksia. Naisen rinnat ovat kyllä mielenkiintoisen näköisiä, että ovatko ne aidot, mutta en ainakaan havaitse leikkausarpia vaikka nehän voi muokata pois kuvasta ja onhan nykyään olemassa monia keinoja vähentää arven näkymistä.

Voisi ajatella kielteisiin vaikutuksiin olevan osaltaan syynä liiallinen lihominen raskauden aikana, mutta varmaan naisille suunnatuilla sivustoilla on kaikenlaisia vinkkejä kuinka säilyttää pitkälti kaunis ulkonäkö. Lopulta siihen taitaa paljon vaikuttaa geneettiset tekijät, jotka pitävät rinnat, vartalon ja muutenkin ulkonäön huomattavan kauniina vaikka synnyttäisi monta lasta.

Naisen vauvasta näkyy myös monia kuvia, joista tulee mieleen kuinka naisilla olisi tapana väittää vauvaa isän näköiseksi, joka ainakin itselleni tuntuu omituiselta väitteeltä, mutta sitä voisi tutkia. Kuitenkin vauvalla kasvonpiirteet ovat hyvin poikkeavia aikuisesta miehestä ellei isällä ole vauvamaiset kasvot tai vauva on jotenkin ruma, kun näyttää isältä.

Tähän naisten väitteeseen ajatellaan osaltaan olevan syynä halu saada isä enemmän uskomaan vauvan olevan hänen, jonka kylläkin voisi tarkistaa isyystestillä. Nainen ei tietenkään samassa määrin epäile lapsen olevan jonkun toisen vaikka onhan kätilöiden takia tapahtunut vauvojen vaihtumista, mutta jos äiti saa heti synnytyksen jälkeen vauvan itselleen, niin hän varmasti tietää vauvan olevan oma.

Tämän väitteen voi varsinkin ajatella olevan useimmin pätevä sekarotuisissa parisuhteissa, että eurooppalainen nainen itsekin näkee mulatin olevan enemmän mustan isän näköinen. Jos en ole väärässä, niin mulatit ja mustat vauvat voivat syntyä hyvin vaaleaihoisina, että eurooppalainen nainen näkee vasta päivien tai viimeistään murrosiän jälkeen kuinka mustalta afrikkalaiselta oma lapsi näyttää ja perikö tytär jossain määrin esim. mustan isän leveän lättänän nenän näyttävillä sieraimilla.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - Surullinen nainen

Taas laitoin alle ensimmäiseksi valokuvia David:lta, jossa näyttäisi aiheena olevan naisen halu olla playmate. Feministit taitaa paljonkin kritisoida tai väittää naisten olevan jonkinlaisia seksiobjekteja, mutta siitä huolimatta osalla naisista on halu päästä miestenlehtiin kuviin ja kanteen, jota kylläkin innostaa myös raha.

Kyllä varmaan miehetkin olisivat nykyistä enemmän seksiobjekteja, jos naisilla olisi enemmän kiinnostusta katsella miehiä ja antaa rahaa, mutta esim. naisille suunnattu Playgirl-lehti ei ole menestynyt, jonka takia sitä on jouduttu muuttamaan enemmän naistenlehtien kaltaiseksi ja lisäksi se on ollut suosittu homojen keskuudessa.

Näyttää tulevan vastaan paljon kauniita kuvia naisista, mutta niistä moni on jäänyt myös huomaamatta, koska olen keskittynyt nopeaa vauhtia keräämään jotenkin kauniita alastonkuvia naisista. Kyllä noita hyviä alastonkuvia löytyisi vielä lisää, mutta en ole esim. aina halunnut ottaa liialti samalta valokuvaajalta kuvia.

Viimeisestä linkistä voi myös katsella lisää kuvia ja väitän sieltä löytyvän kaunottaren, mutta kauneus on myös lopulta katsojan silmissä, että jos tykkää enemmän vaikka matalampi kasvoisesta aasialaisesta naisesta, niin silloin ei näytä yhtä kauniilta tai millaisia tuntemuksia naisen ulkonäkö tuo mieleen.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Hienoja kuvia kaunottaresta

Katselin taas Reddit sivustolla olevia kauniit naiset listauksia, joita näytin viime vuonna, mutta tällä kertaa olisi tarkoitus kerätä viimeisen kuukauden aikana suosittuja naisia. Reddit on mielestäni kauneuden tutkimisen kannalta hyvä, koska siellä voi myös nähdä annettujen äänien määriä.

Kuitenkin voidaan päätellä ääniä antavien henkilöiden olevan enimmäkseen eurooppalaisia ja valkoisia amerikkalaisia miehiä, koska suosittujen naisten joukossa näkyy enimmäkseen valkoisia tai ulkonäöltään eurokeskisiä naisia.

Tässä voi olla myös kyse rotuluokittelusta, jota ihmiset tekevät, että laittavat kauniit aasialaiset ja mustat naiset omille sivuille vaikka heitä voisi myös esitellä näissä yleisesti kauniille naisille tarkoitetuilla sivuilla.

Tätä monet tutkijat ja esim. mustat paljonkin kritisoivat, että länsimaissa ovat liiankin paljon eurooppalaisen tai valkoisen näköiset naiset esillä, mutta ei sille paljoa voi, jos osaltaan eurooppalaiset miehet eivät samassa määrin halua katsella muita naisia vaikka joku musta, aasialainen tai mulatti nainen olisi kaunis, mutta he eivät ole eurooppalaisen näköisiä naisia vaikka joku ihmeen värisokea pölhö suvaitsevainen sellaista luulisi.

Tämä on aika erikoinen tilanne länsimaissa, että vaaditaan vähemmistöjen tai tulevien enemmistöjen suurempaa näkymistä vaikka samaan aikaan ei varmaan moni suvaitsevainen vaatisi esim. mustia valitsemaan omissa missikilpailuissa jotain eurooppalaista tai eurokeskistä naista missiksi, joka useimmin aiheuttaisi kritiikkiä länsimaiden vaikutuksesta.

Länsimaissa meillä näyttäisi myös olevan kasvavassa määrin erikoinen tilanne, että täytyy väittää eurooppalaista naista rumaksi, koska on hienoa ylistää jonkun sekarotuisen ulkonäköä vaikka siinä ei aina olisi mitään ihmeellistä ellei eksotiikan himo vaikuta näkemyksiin. Oikun hienot tiheästi kiharat hiukset mulatilla. No, mitä vikaa on suoremmissa hiuksissa. Nehän ovat tietääkseni helppohoitoisempia.

Alla voi kuitenkin nähdä Gentleman Boners sivun kuukauden parhaat listalta poimittuja naisia. Nämä kuvat eivät taas ole täysin vertailukelpoisia ja ei näitä sijoituksia listalla kannata ottaa vakavasti, koska sijoitus voi johtua myös muista kuin ulkonäöllisistä tekijöistä. Googlen kuvahausta voisi etsiä naisista parempia kuvia.

Tein näin listalla ykkösenä olevalle Aubrey Plaza:lle, koska halusin nähdä naisen kasvot edestä. Olisi pitänyt myös etsiä parempi kuva ensimmäisessä kuvassa olevasta Nina Dobrev:sta, mutta onhan myös mielenkiintoista katsella kauniina pidettyjen naisten sivuprofiilia, jonka olettaisin olevan yleisesti kaunis.

Näistä naisista tietenkin kannattaa katsella enemmän suurempia kuvia ja miksei myös videoita ennen kuin tekee lopullisen päätelmän naisen kauneudesta. Kuitenkin on sillä tavalla, että vaikka sinä et tykkää, niin joku muu tykkää, eikä tässä naisten muutenkaan tarvitse olla ulkonäöllisiä kopioita vaikka samankaltaisuutta voi havaita kauniissa naisissa.

Kuka näistä naisista mahtaa näyttää kasvoiltaan tyttömäiseltä, että olisiko sellaista ulkonäköä esim. Selena Gomez:lla ensimmäisellä rivillä oikealla, jota voisi verrata vaikka kymmenen vuotiaisiin tyttöihin. Monet miehet taitaa myös tykätä aika tyttömäisestä ulkonäöstä aikuisella naisella, mutta jos pieni tyttö on kasvoiltaan kaunis ja tätä ulkonäköä ilmenee aikuisella naisella, niin hän on myös kaunis.

Näiden kuvien osalta kannattaa muutenkin tehdä vertailuja aiemmin näyttämiini kuviin naisista, jolloin voi havaita naisten olevan julkkiksiin verrattuna samankaltaisia ulkonäöltään. Tässä tullaan siihen kuinka julkisuus tekee jostain naisesta erityisen kauniin vaikka jonkun suomalaisen ravintolan tai kaupan kassalla voi myös nähdä samanlaisen kaunottaren, mutta hän ei listoille pääse, koska ei ole tunnettu.Olisi mielenkiintoista tietää tarkemmin, ketkä tässä ovat äänestäneet näitä naisia, että onko joukossa paljon esim. nuoria miehiä. Alla voi havaita samaan tapaan poimittuna Pretty Girls sivulta kuvia naisista, joka näyttää olevan lukijoiden määrän perusteella hyvin suosittu kuin on myös luultavasti kaikkein suosituin Gentleman Boners.

Näidenkin naisten osalta voi pohtia, millaisista esim. nenistä ja huulista kooltaan tai muodoltaan tykkää. Monilla ihmisillä taitaa hymyiltäessä nenä näyttää leveämmältä ja sieraimet olla enemmän näkyvillä, joten jos tämä ulkonäkö ei miellytä, niin kannattaa etsiä naisesta kuva, jossa hän ei hymyile, että näyttääkö nainen tällöin esim. kauniimmalta elegantilta naiselta.Alla olisi sitten Goddesses sivulta poimittuja kuvia, joiden piti olla viimeisen kuukauden ajalla, mutta vahingossa keräsin viime vuoden suosittuja naisia. Eipä tällä väliä, koska en ole aiemmin poiminut kuvia Goddesses sivulta.

Tässä voi havaita kuvissa olevien naisten olevan enemmän seksikkäämmän näköisiä, jos taas Gentleman Boners sivulla esitellään enemmän tyylikkäitä kuvia ja Pretty Girls sivulla söpömpiä nuorekkaita kuvia naisista.Lähde - Lähde - Lähde - Fine Ladies - Hot 100 - Beautiful Females

Tarkoitus oli esitellä enemmän valokuvia 35photo sivustolta ja voisi niitä esim. 500px sivustolta poimia, mutta tässä on tullut kaikenlaista muuta vastaan. En myöskään usein jaksa liian kauan tutkia esim. samoja sivustoja, joten sitä haluaa tutkia jotain muuta.

Esittelen kuitenkin aika paljon samoja sivustoja tai asioita, että pitäisi yrittää enemmän löytää jotain muuta. Kuitenkin alla voi taas nähdä filippiiniläisen The Icon klinikan Facebook sivuilta poimittuja kuvia, josta olen myös aiemminkin poiminut kuvia.

The Icon klinikka tuli vastaan katsoessani RealSelf sivustolla olevia kuvia nenäleikkauksista, jonka voi nähdä Yapjuangco linkistä, että tuota sivustoa taidetaan paljon myös käyttää mainostamiseen, kuten myös tehdään kiinalaisella SoYoung sivustolla.

Jos filippiiniläisillä ilmenee halua tehdä leveästä, lättänästä ja pulleasta nenästä kapeampi ja korkeampi, niin samaan aikaan tietenkin kapean ja korkeamman nenätyyppin omaavien keskuudessa ilmenee halua tehdä siitä matalampi.

Kuitenkin voidaan päätellä naisten haluavan aika samanlaisen nenän vaikka sen koossa tulee aina huomioida sopivuus kasvoihin, että matalakasvoiselle aasialaiselle ei saa tehdä liian korkeaa nenää vaikka sellainen sopii paremmin esim. eurooppalaiselle ja arabi naiselle, johtuen kasvojen eteenpäin työntymisestä.

Joillakin kauneuskirurgeilla on tapana väittää kuinka nenäleikkauksella on tarkoitus säilyttää nenän etninen ulkonäkö, mutta eipä tämä näytä aina pitävän paikkaansa vaan nenästä tehdään samanlainen kuin valkoinen tai eurooppalainen nainen omaa tai haluaisi omata.

Kuten tuossa jo totesin, niin täytyy tietenkin huomioida kasvonpiirteet, että siitä nenästä ei voi aina tehdä samanlaista kuin jollain eurooppalaisella naisella. Jos nenä on hyvin leveä ja lättänä, niin tällöin tarvitaan kauneuskirurgilta huomattavia taitoja, että siitä saadaan samankaltainen kuin jollain valkoisella naisella.

Vaikka eurooppalaiseen tai länsimaiseen kauneusihanteeseen kuuluu kapean korkea nenä, niin eipä tässä mustien ja aasialaisten tai tässä tapauksessa filipina naisten pitäisi neniään liialti muutella. Jos se on ylhäältä matala ja alhaalta leveän pullea, niin se osaltaan kuuluu kuumassa kosteassa maassa elävien ihmisten normaaliin ulkonäköön, jonka takia se pitäisi nähdä kauniina.

Ei näkemäni perusteella kaikilla filipina naisilla nenä ole eritysen leveän tai pullean näköinen vaan sopiva kasvoihin, jos lähdetään siitä, että nenä ei saisi viedä silmiltä huomiota varsinkaan naisella. Naisella tietenkin tykätään tällaisesta nenästä ja Filippiineillä voi myös päätellä länsimaiden jossain määrin vaikuttavan ihmisten näkemyksiin, joten sitä helposti näkee moni söpö filipina itsensä rumana nenän takia, joka on harmillista.

Alla olevien kuvien osalta voisi sellaista kertoa, että kuvissa näkyy usein kauneuskirurgin vaimosta, jonka nimi taisi olla Vina ja aina välillä myös lapsista kuvia. Kasvonpiirteistä syntyy sellainen vaikutelma kuinka Eric:llä olisi enemmän itäaasialaista taustaa ja Vina olisi enemmän filipinan näköinen.

Eipä tämä ole ihmeellistä, koska Filippiineillä asuu paljon kiinalaisia ja sinne on myös tuhansien vuosien aikana muuttanut itäaasialaisia, joka on osaltaan aiheuttanut yhdessä negriittojen kanssa filippiiniläisille tyypilliset kasvot, jotka vaikuttavat enemmän ja vähemmän itäaasialaisilta tai afrikkalaisilta.

Ylimmällä rivillä keskellä voi nähdä Vinan ja Camille Koistisen, että kasvonpiirteiden ja sukunimen perusteella siinä taitaa olla eurasialainen ellei sitten ole parisuhteessa suomalaisen kanssa. Taisin Camillesta nähdä jo viime kesänä kuvan vaikka en kuvaa näyttänyt, mutta nainen taitaa käydä hoitamassa kauneuttaan.

En ole tämän naisen taustoja tutkinut, että onko hän julkkis tai malli, mutta tiettävästi Filippiineillä ovat nykyään euraasialaiset naiset suosittuja vaikka se osaltaan aiheuttaa ulkonäköhuolia aidoille filippiiniläisille.

Osaltaan näiden kauneusleikkausten ja varmaan joidenkin filipina naisten halusta näyttää enemmän eurasialaiselta tai jopa eurooppalaiselta naiselta aiheuttaa vaikeuksia tunnistaa, onko kuvassa varmasti eurasialainen, joten en ole varma Camillesta ja myös osa eurasialaisista voi näyttää hyvin aasialaisilta, joten heitä ei edes tunnista eurasialaiseksi.

Sitä pitäisi myös katsoa enemmän kuvia, että onko esim. sivuprofiilista havaittavissa enemmän eurooppalaisille tyypillistä eteenpäin työntymistä, koska filipina naisilla näyttäisi monilla olevan lättänä kasvon keskiosa.

Eikä tässä muutenkaan yhden kuvan perusteella voi olla varma, koska sitä voi vaikka luulla jotain eurooppalaista naista eurasialaiseksi, jos on samankaltaista ulkonäköä monista syistä johtuen esim. hymyilemisen takia näyttää enemmän aasialaiselta.

Tulee mieleen kuinka RealSelf sivustolla esitteli eurooppalainen nainen kauneusleikkausten takia turvonneita kasvoja ja hän näytti monissa kuvissa aasialaiselta silmien ollen vinot ja kaikkea sellaista, mutta lopulta turvotuksen jälkeen nainen näytti taas eurooppalaiselta.

Sekarotuisen kasvonpiirteet perustuvat pitkälti vanhempien ulkonäköön, että jos monet aasialaiset naiset ovat kasvoiltaan kauniita ja söpöjä, niin ei pitäisi olla ihme, jos eurasialainen näyttää kauniilta vaikka jollain rumalla eurooppalaisella miehellä voi olla kielteisiä vaikutuksia ulkonäköön.

Länsimaalaisesta näkökulmasta filippiiniläisillä ilmenevä leveän pullea nenä on riski jälkeläisen kauneuden kannalta, jonka takia voisi olla järkevää valita vaimoksi pienemmän nenän omaava filipina, joka taas voisi vähentää jollain örkkimäisellä eurooppalaisella miehellä olevan suuren nenän kielteistä vaikutusta tyttären ulkonäköön.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Dr. Eric Yapjuangco - Disgusting nose

The Icon klinikka käyttää markkinoinnissa apuna julkkiksia, jotka taitavat saada ilmaiseksi kauneudenhoitoa vastineeksi mainostamisesta. Mocha tyttöryhmästä voi nähdä aika paljon kuvia, joista näkyy yllä ja alla kuvia.

Tämä tyttöryhmä taisi olla jotenkin seksikäs, että pyörittävät tanssiessa takapuolta ja kaikkea sellaista, mutta vaikka tällainen enemmän mustille tyypillinen touhu kiinnostaa, niin eipä taida moni haluta olla ulkonäöllisesti musta.

Alla olevassa kuvassa aknesta kärsivä Mocha tyttöryhmän jäsen taisi muistaakseni jollain sivustolla myös mainostaa ihonvärin vaalennustuotteita. Alla olevassa kuvassa voi myös nähdä naisia vaalentamassa ihonväriä suonensisäisesti osaltaan annettavalla glutationilla, joka näyttäisi olevan huomattavan suosittua Filippiineillä ja myös helpompaa verrattuna iholle laitettaviin ihonväriä vaalentaviin voiteisiin, jotka osaltaan vaalentavat hitaammin ihonväriä.

Länsimaissa taitaa olla varsinkin monia afrikkalaisen taustan omaavia julkkiksia, jotka ovat todennäköisesti vaalentaneet ihonväriä glutationilla. Muutenkin tällä aineella kerrotaan olevan myönteisiä vaikutuksia ihon ulkonäköön tehden siitä nuorekkaamman ja valoisamman, mutta tietääkseni glutationia ei saisi liialti käyttää.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Yläluokkainen - Kirkasta - Glutathione

Alla olevissa kuvissa voi havaita monilla olevan selvästi mustalta afrikkalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä. Filippiiniläisillä on samankaltaista nenätyyppiä kuin monilla mustilla afrikkalaisilla tai sellaisen taustan omaavilla. Nenäleikkaukset taitaa olla Yhdysvaltoihin verrattuna paljon halvempia vaikka tätä eroa kaventaa lento ja hotelli kustannukset.

Samankaltaisen nenätyypin takia filippiiniläisillä kauneuskirurgeilla olettaisi olevan enemmän kokemusta leveästä lättänästä pulleasta nenästä, kun taas muualla taidetaan enemmän korjata kapean korkeaan nenätyyppiin liittyviä ongelmia.

Näistä naisista monilla voi havaita olevan suorat hiukset vaikka ne on yleensä mustilla äärimmäisen kiharat. Sitä on tutkimuksissa kerrottu kuinka viime vuosina mustat naiset ovat alkaneet kasvavassa määrin pitämään hiuksensa luonnollisina, että eivät suorista hiuksia tai jotain sellaista, mutta ei tämä kaikkiin mustiin naisiin päde.

Mustien naisten osalta tulee myös huomata heistä monen käyttävän hiuslisäkkeitä tai peruukkeja, että jos ihailet jonkun mustan naisen hienoja hiuksia, niin ne eivät aina ole aidot. Kyllä muutkin naiset käyttävät jossain määrin peruukkeja ja hiuslisäkkeitä, jotka ovat helppo keino saada aikaan näyttävät hiukset tai muuttaa ulkonäköä.

Kuitenkin mustien naisten huomattavan suureen haluun käyttää peruukkeja, joissa voidaan vaikka käyttää intialaisten naisten hiuksia liittyy siihen, että mustien hiukset ovat vaikeahoitoisempia, hyvin kiharia, helposti katkeavia ja hitaammin kasvavia, jonka takia on helpompaa käyttää peruukkia, jos esim. haluaa pitkät aaltoilevat hiukset.

Hiuksiin liittyy valitettavia puolia, että naiselta vaaditaan kauniita hiuksia, mutta mustat miehet voivat ajaa päänsä kaljuksi, eikä siinä nähtävästi moni eurooppalainen nainen näe mitään huonoa.

Oliko sillä tavalla jonkun tutkimuksen perusteella, että naiset eivät oikein tykkää kaljuuntuvista päistä vaan silloin on hyvä ajaa hiukset kokonaan pois, mutta kaikkein komeimpina kuitenkin nähdään, että miehellä on hiukset pitkälti nuorekkaasti päässä.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Alopecia - Wigs - African Descent

Alla voi sitten havaita olevan kahdessa kuvassa kuvia nenäleikkauksista. Osassa asiakkaista näytti olevan kyse uudestaan tehdystä nenäleikkauksesta, että edellinen oli epäonnistunut tai nainen ei ollut tyytyväinen.

Olisiko näillä jossain määriin vauvamaista ulkonäköä, jota voi myös havaita mustilla. Varsinkin ennen kuvissa havaittavat nenät taitavat näyttää rumilta tai omituisilta eurooppalaisesta näkökulmasta katsottuna, mutta lähtökohtaisesti mustien ja filippiiniläisten tulisi osata jossain määrin nähdä tällainen ulkonäkö kauniina.

Kyllä sitä on varmasti ennen vanhaan nähty, mutta tänä päivänä naisiin kohdistuu voimakas vaatimus kapeammasta pienestä tasapainoisesta nenästä. Miehillä ei taida olla samanlaista ulkonäköpainetta, koska voidaan havaita joidenkin naisten pariutuvan huomattavan leveän nenän omaavien miesten kanssa vaikka nainen ei varmasti samanlaista nenää itselleen haluaisi.

Näillä naisilla, kuten myös mustilla voi yleisesti havaita olevan suuren näköiset huulet, että luonnonvalinta taitaa osaltaan tai pitkälti aiheuttaa tällaista ulkonäköä. En tiedä sitten, mikä on suurten huulten tarkoitus kuumissa kosteissa maissa.

Kylmemmissä maissa taitaa suuret huulet olla huonompia, että rohtuvat paljon enemmän tai kuivuvat ja tulevat kipeiksi varsinkin talvella, että täytyy laittaa rasvaa, kuten tehdään myös pienempien huulten osalta.

Varmaan filipina naisista suuresti kiinnostuneet suomalaiset miehet osaa paremmin sanoa kuinka yleistä tällainen ulkonäkö on aidoilla filipina naisilla, jos mukaan ei lasketa selvästi itäaasialaista taustaa omaavia naisia, joita voi myös nähdä Filippiineillä.

Sitä helposti ajatellaan länsimaiden ainoastaan vaikuttavan Aasiassa, mutta onhan siellä esim. Etelä-Korea, jonka korealaisilla kaunottarilla on ollut suurta vaikutusta monissa maissa, että monet tykkää K-pop tyttöryhmistä ja korealaisista tv-sarjoista, joka sitten voi aiheuttaa ulkonäköhuolia, jos haluaa omata samankaltaista ulkonäköä esim. kapean nenän ja vaalean ihonvärin.

Näistä naisista pitäisi nähdä parempia kuvia, mutta ei näistä naisista monien kasvonpiirteet vaikuta huonoilta ja sekarotuisessa parisuhteessa voisi hyvinkin saada eurooppalaisen miehen avulla kasvoihin vähän korkeutta tai nenään kapeutta jälkeläisen kauneuden kannalta.

Ei tässä sekarotuisia parisuhteita tarvitse muodostaa ollakseen kauniita, kuten voi nähdä esim. japanilaisista naisista, mutta jos jotain filipina naista ahdistaa huomattavan leveä nenä tai lättänä kasvon keskiosa, niin jälkeläisen osalta ulkonäköä voisi hyvinkin yrittää korjata kapean korkean nenän ja eteenpäin työntyvät kasvot omaavan miehen kanssa.

Näitä alla olevia naisia katsoessa voi huomata kapeammalla tai korkealla nenällä olevan kasvoihin kolmiulotteinen vaikutus, että se samaan tapaan kuin eurooppalaisilla työntää kasvoja eteenpäin ja aiheuttaa syvyyttä kasvoihin.

Aasiassa ihannoidaan erikoisen paljon tällaista kolmiulotteista ulkonäköä vaikka monilla matalakasvoisilla aasialaisilla naisilla on jo valmiiksi kauniit kasvot, mutta tapauskohtaisesti nenäleikkauksella voidaan tasapainoittaa tai kaunistaa kasvoja, jos nenä on omituisen lättänän näköinen kasvoissa.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12

Eric näyttää tekevän enimmäkseen nenäleikkauksia ellei kauneusleikkauksia tee myös joku muu. Kuitenkin alla voi nähdä vartaloon tehtyjä muutoksia, että kuinka moni naisista mahtaa esitellä uutta vartaloaan filippiiniläisissä miestenlehdissä.

Olen ainakin laittanut sellaisen merkille kuinka länsimaissa osalla naisista on halu päästä uimarannalle näyttämään uusia rintoja, jos ei kuitenkaan alastomana vaan bikineissä. Lukemani perusteella varsinkin monia pienet rinnat omaavia naisia harmittaa mennä uimarannalle tai muuallekin, että täytyy laittaa täytteitä rintoihin, jotta olisivat suuremman näköisiä.

Tietääkseni implanteilla tai rintoihin laitetulla rasvalla on usein myönteinen vaikutus moneen naiseen, että tuntevat itsensä myös seksikkääksi, jonka tunnetta taitaa lisätä sekin, että suuremmat rinnat nähdään naisella yleisemmin kauniina.

Ei nämä rintoihin tehdyt leikkaukset aina valitettavasti onnistu tai tee naisen rinnoista kauniita, joka on harmillista, jos se aiheuttaa masennusta, alkuperäiset olivat kauniimmat ja rahaa menee hukkaan.

Kauneuskirurgien tulee tästä syystä pyrkiä kehittämään nykyistä parempia keinoja, jotta rinnoista saadaan yleensä kauniit nännien osoittaen eteenpäin tai vähän ylöspäin. Leikkausarpien osalta tulisi myös olla tarkempi, että olen nähnyt kuinka naisella on ollut toisessa rinnassa arpi rumasti näkyvillä vaikka sen olisi voinut piilottaa rinnan alle.

Näillä alla olevilla naisilla näyttäisi olevan pyöreät implantit, jos en väärin tunnista, että monilla naisilla on halu saada pyöreyttä nännin yläpuolelle. Tämän tuloksena bikineissä, rintaliiveissä ja suuremman rintavaon omaavissa vaatteissa sitten näkyy rintojen pyöreys, josta ihmiset taitavat tykätä.

Kuitenkin alastomana tilanne taitaa olla toinen ja enemmän luonnollisempi rinnan ulkonäkö on kauniimpi, joka tarkoittaa sitä, että nännin yläpuolinen osa rinnoista ei ole ylöspäin suuresti pyöristynyt vaan esim. vähän ylöspäin tai alaspäin.

Tätä voi jokainen tutkia kuvankäsittelyohjelmassa muuttamalla rintoja esim. Gimp:in IWarp työkalulla, jonka tuloksena varmaan moni huomaa rintojen olevan kauniimmat, luonnollisemmat ja seksikkäät rintojen osoittaen terävämmin eteenpäin. Kaikki miehet eivät ole tätä mieltä, että tykkäävät esim. jo kuolleen Lollo Ferrarin terveydelle haitallisista palloista.

Tässä tuli taas paljon juttua rinnoista, jotka eivät tiettävästi kaikkia miehiä erityisen paljon kiinnosta ellei osaa nauttia naisen kauneudesta kaikilta osin, kuten minä ja moni muu.

Kuitenkin osassa kuvissa voi havaita kuinka takapuoleen on siirretty rasvaa ja vyötäröstä sitä on poistettu, joka on erinomainen keino lisätä naisen seksikästä ja kaunista ulkonäköä. Takapuolen osalta taitaa myös olla hyvä voimistella, jotta siitä tulee kiinteämpi vaikka sopiva pehmeys on myös hyvä.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - One uterus bridging three generations