14. huhtikuuta 2017

Kaksi lasta synnyttäneen mallin ulkonäöstä, indonesialaisista ja lisää kauniita kuvia - K18 osa 5

Alla voi taas nähdä tutun naisen, josta aiemmin kerroin. Oksana ei nähtävästi enää lisää uusia kuvia 35photo sivustolle vaan Photosight sivustolle. Häneltä halusin nähdä enemmän kuvia kuinka raskaus vaikuttaa naisen ulkonäköön, jos kerta se huolestuttaa monia naisia, joka voi taas olla yksi syy länsimaiden alhaiseen hedelmällisyyteen.

Kuitenkin tätä naista katsoessa vaikka kuvia on myös voitu muokata, niin ei raskaudella näytä olevan Oksanaan havaittavia vaikutuksia. Kuvia katsoessa kävi myös ilmi kuinka hän on ollut viime vuosina jo kaksi kertaa raskaana, jonka tuloksena hänellä on osaltaan vaatteiden perusteella kaunis tytär ja poika.

Pitäisi enemmän lukea tutkimuksia liittyen raskauksiin ja ulkonäköhuoliin naisilla, mutta ainakin yhden tutkimuksen mukaan imettämisellä ei olisi erityistä vaikutusta rintojen ulkonäköön. Kuitenkin tutkijat ajattelijat rintojen erilaisen ulkonäön johtuvan lihomisesta ja rintojen kasvamisesta raskauden aikana, joka sitten ainakin osalle naisista aiheuttaa vähemmän kauniit rinnat.

Yhdessä tutkimuksessa kerrottiin osaltaan kuinka julkkiksiin tai naisiin kohdistuisi suuria toiveita tai vaatimuksia, että raskauden jälkeen vartalon tulisi olla hyvin nopeasti alkuperäisen näköinen. Tämä taitaa olla julkkiksille helpompaa, koska vauvan voi antaa hoitajalle ja itse mennä kuntosalille.

Toisaalta kyllä sitä äitiyslomalla ehtii vartaloa palauttaa takaisin normaaliksi esim. vauvan nukkuessa, jossa taitaa auttaa myös imettäminen vähentäen rasvaa kehosta. Naisen kauneuden kannalta olisi myös tärkeää, että ei olisi ennen raskautta liialti lihava ja eikä raskauden aikana liialti lihoisi, niin sitten näyttää todennäköisemmin samanlaiselta kuin Oksana vaikka tässä on lopulta myös kyse geneettisistä tekijöistä.

Oksanalla voi havaita olevan eurooppalaisen näköisiä lapsia, mutta kuvia selatessa tuli myös vastaan kuva luultavasti venäläisestä naisesta ja mulatista, joka oli varmaan hänen lapsi. Tämä lapsi kuitenkin näytti erikoisen voimakkaasti afrikkalaiselta, mutta näkemäni perusteella mulatit voivat myös olla enemmän eurokeskisiä ulkonäöltään. Mitä mahtaa venäläinen nainen ajatella, että oma lapsi on voimakkaasti mustan afrikkalaisen näköinen, eikä selvemmin sekarotuisen näköinen.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Imaginando o bebê esperado


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14

Katselin vähän Photosight sivustolla muihin ryhmiin luokiteltuja kuvia ja näyttää siltä, että ei niistä erityisen paljon löydy kuvia, joita etsin. Alle kuitenkin poimin muutamia löytöjä ja täytteeksi laitoin vielä hyväksi havaitusta muotokuva luokasta muutaman kuvan.

Tuota keskellä olevaa naista tai kuvaa en ole ennen nähnyt, mutta se johtuukin siitä, että kuva oli luokiteltu malliksi. Jopas on naisella hämmästyttävän kaunis vartalo ja jos en ole väärässä, niin rinnat ovat myös aidot.

Harmillisesti tänä päivänä ei voi olla täysin varma naisen ulkonäön aitoudesta, koska rinnoissa voi olla implantit ja vyötäröä on voitu muokata kuvassa kapeammaksi. Kuitenkin kuvien perusteella naisella näyttäisi olevan aito vartalo.

Tuossa alla olevassa kuvassa voi havaita säärien olevan pitkät, mutta tämän vaikutelman naiset tyypillisesti saavat aikaan nousemmalla varpaille tai käyttämällä korkokenkiä, koska ihmiset näyttävät tykkäävän varsinkin naisella vähän pidemmistä jaloista verrattuna ylävartaloon.

Kahdesta muusta yhdistelmäkuvasta löytyy kuvia varsinkin 500px sivustolta, jotka olen jo monta päivää sitten kerännyt, mutta Photosight sivuston tutkimisesta innostuneena en viitsinyt näitä kuvia näyttää. Täytteeksi laitoin vielä lisää muutamia kuvia Photosight sivustolta ja lisäksi yksi kuva on 35photo sivustolta.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Alla olisi sitten lisää kuvia 35photo sivustolta ja keskimmäisen rivin keskellä voi taas nähdä naisen, josta on ollut muutaman kerran kuvia. Nainen on näyttänyt monissa kuvissa kurvikkaalta näyttävillä rinnoilla, mutta tämän kuvan perusteella nainen näyttää aika pieneltä vaikka suuret rinnat on havaittavissa.

Kommenteissa valokuvaaja Michael Nemkov näkee kuvan huonona, jonka takia valokuvaaja Gene Oryx pyytää häntä perustelemaan näkemyksensä, koska hänen tavoitteena on tehdä hyvä valokuva.

Itse en tässä näitä kuvia valitessa ainoastaan katso, onko kuva jotenkin taiteellinen tai jotain muuta vaan, onko kuvassa jotenkin kaunis nainen ja näkyykö naisesta kunnolla kasvot tai vartalo.

Sehän taitaa olla lopulta typerää alkaa keskustelemaan, millainen on hieno valokuva, koska monelle riittää vaan kuvassa näkyvä kaunis nainen ja ihmisillä on lopulta erilaisia näkemyksiä hienosta valokuvasta.

Näillä valokuva sivustoilla tulee paljon vastaan kauniita naisia, mutta en voi tietenkään kaikista kuvia näyttää ja tämä myös aiheuttaa osaltaan vaikeuksia kuvan valinnassa. Tästä syystä käytän jossain määrin tiukkoja kriteereitä kauniiden naisten osalta, että esim. nenä ei saisi olla varsinkaan eurooppalaisella naisella esim. pullean tai leveän näköinen.

Osalla eurooppalaisista naisista on halu olla jopa mustan naisen näköisiä, että laittavat esim. huuliin liialti täytteitä, mutta tätäkään ulkonäköä en hyväksy, jos havaitsen huulten saavan kasvoissa liialti huomiota tai olevan omituisia ja se ei ole eurooppalaista ulkonäköä.

Eikä tässä ole ainoastaan kyse huulista vaan myös osalla eurooppalaisista ilmenee hampaiden eteenpäin työntymää, joka ei ole varsinkaan ortodonttien tutkimusten perusteella kaunista. Sekarotuisiin ja muihin naisiin en käytä täysin samoja kriteereitä, mutta heidänkin ulkonäön täytyy jotenkin vaikuttaa kauniilta.

Asettamalla kauniin ulkonäön osalta tiukkoja kriteereitä helpottaa se naisten valintaa kauniiden naisten joukosta. Jollain naisella voi olla kauniit kasvot, mutta jos havaitsen hänellä vyötärön ja lantion suhteen olevan huono, niin silloin en kuvaa naisesta valitse vaikka ei moni mies naisessa mitään vikaa näkisi.

Näkemäni perusteella aikuisviihteessäkin on naisia, jotka eivät ole vartaloltaan tai kasvoiltaan erityisen kauniita, mutta heistä voidaan antaa parempi vaikutelma erilaisilla asennoilla ja lopulta kuvia voidaan myös muokata. Aikuisviihteessä täytyy paljonkin tyytyä tarjolla oleviin naisiin, mutta onhan siellä joukossa hyvin kauniita naisia.

Kauneus on lopulta katsojan silmissä, johon liittyen tulee mieleen kuinka jollain sivustolla oli kuvia varsinkin afrikkalaista taustaa omaavista ihmisistä tai sekarotuisista, joiden osalta tuotiin esille kuinka tulevaisuudessa ihmiset näyttävät tällaisilta tai jotain sellaista.

Näitä kuvia esiteltiin myös muilla sivustoilla, mutta luin muistaakseni mustan miehen kirjoitusta kuviin liittyen ja hän näki kuvassa olleet henkilöt kauniina. Itse en muista nähneeni, mutta koska kuvassa oli jonkinlaisia mulatteja, niin olettaisin varsinkin mustalle olevan helpompaa nähdä mustille tyypillisempää ulkonäköä kauniina.

En tällä tarkoita, etteikö monet mulatit ja mustat olisi kauniita, mutta näillä kuvissa olleilla henkilöillä ei sellaista ulkonäköä ollut. Euroopassa on tapahtumassa suuria väestörakenteellisia muutoksia ellei maahanmuuttoa kunnolla rajoiteta, mutta jos tulevaisuudessa eurooppalaiset ovat enemmän jonkinlaisia mulatteja, niin sitten luultavasti mulattimainen ulkonäkö on kauneusihanteena.

Tällä viittaan siihen, että yleensä enemmistö määrittää millaista ulkonäköä yleisemmin nähdään kauniina tai tuodaan esille. Tuon mulattimaiseksi muuttumisen osalta, jos en väärin muista taisi joku suomalainen tutkija väittää kuinka Eurooppaan olisi tulossa satoja miljoonia afrikkalaisia ja Suomeen tästä joukosta muutamia miljoonia, joten sillä olisi suuri vaikutus eurooppalaisten ulkonäköön, jota myös lisäävät kasvavat sekarotuiset parisuhteet.

Varsinkin Afrikassa väestö kasvaa valtavasti ja se on myös nuorta. Taas Euroopassa hedelmällisyys on alhaista ja väestö ikääntynyttä, joten suuria muutoksia on edessä. Hedelmällisyyteen liittyen tulee mieleen kuinka alhainen hedelmällisyys Euroopassa voi myös johtua siitä, että eurooppalaisille on kerrottu kuinka Afrikassa mustat lapset näkevät nälkää ja maailman väestö kasvaa, jonka takia eurooppalaisten ei pitäisi lisääntyä.

Tämä on todennäköisesti vaikuttanut joidenkin ihmisten ajatteluun vaikka saamaan aikaan Afrikassa taidetaan monissa perheissä kertoa jo pienestä pitäen, että lapsia tulisi mielellään hankkia yli viisi. Euroopassa taas moni hedelmällinen nuori nainen esim. haluaa mennä Afrikkaan auttamaan ja samalla muodostaen parisuhteen mustan miehen kanssa.

Tässä voisi ajatella olevan kyse luonnonvalinnasta, että niiden ihmisten geenit ja ulkonäkö jäävät jäljelle, jotka lisääntyvät, mutta afrikkalaisten kannalta tilanne on parempi, että siellä vielä osaltaan huonosta elintasosta johtuen lisäännytään, joten tulevaisuus on enemmän afrikkalainen.

The primary goal, Jen, in photography Nude - Beauty of the body! Everything I write below simply an expression of thoughts, nothing more. What do I see - geometric chaos in the picture. Instead underlined beauty of the body have a curve position, the same as the star in the background. 
On the cube it sit clearly not comfortable - too high. I would turn the cube to the large face, thereby relax the feet and forced to stretch his back. Dead reticle hands and tired back straight, lean against the overheated light spot. From the beauty of the girl there is nothing left! 
Rubbish lying right in front of the model! really hard to stick a stamp? Or do you practice principle - photoshop evil? By all accounts the world - the backdrop overexposed - Model in the shade. also need to work with natural light! On the whole, the picture looks like backstage, taking a break from shooting, model rests photographer accidentally pulled the trigger ... That's about are my thoughts.
Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Lähde - 9 - 10 - 11 - 12 - 13

Alla olevat kuvat on poimittu enimmäkseen 500px sivustolta vähän aikaa kuvia etsien. Tässä voi taas havaita kuvassa olevan koira ja aiemmin toin esille kuinka se tuo mieleen Tex Avery:n suden.

Alimmalla rivillä olevassa kuvassa vaaleammalta näyttävän ihonvärin omaava nainen on sama, joka oli ylemmässä kuvassa keskellä, mutta tämän kuvan on ottanut eri valokuvaaja.

Naisella voi havaita olevan varmasti monen mielestä hienot näyttävät suuret rinnat vaikka tämä ei kaikkia miellytä, jos tykkää pienemmistä rinnoista.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12

Näiden kuvien valinnassa yritän myös löytää jotenkin kauniin naisen lisäksi muullakin tavalla mielenkiintoisen kuvan. Ensimmäisessä kuvassa voi havaita naisen ympärillä olevan nukkeja, joille tyypillisesti tehdään kauniilta vaikuttavat kasvot.

Keskimmäisessä kuvassa voi nähdä latina naisen takana amerikkalaisten We can do it! julisteen Toisen Maailmansodan ajoilta, jolla haluttiin naisia innostaa tekemään kunnolla töitä ja myöhemmin tästä julisteesta ovat tykänneet feministit. Oikealla olevassa kuvassa voi nähdä samalla naisen kasvoja vähän sivusta.

Keskimmäisen rivin keskellä olevalla naisella, kuten myös alempana olevalla alastomalla naisella voi havaita olevan selvästi naisellista kaunista muotoa vyötärön ollen kapeampi ja lantion leveämpi. Lisäksi naisilla voi myös havaita olevan rinnoissa sopivasti kokoa lisäämässä entisestään naismaista ulkonäköä, jota voi myös havaita edellisessä yhdistelmäkuvassa.

Kuvien joukossa voi myös nähdä naisen pienen tytön kanssa, että aikuisella naisella on myös mukavasti kurvikkuutta, josta naisen pystyy yleensä tunnistamaan takaapäin katsottuna. Tämän kuvan vieressä oikealla voi kasvonpiirteiden perusteella päätellä olevan korealainen barbie ja alimmalta riviltä myös voi tunnistaa pari kaunista aasialaista naista.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Alla olevien kuvien joukossa voi huomata olevan kummallista ulkonäköä yhdellä naisella. Nuoren naisen kasvot vaikuttavat kauniilta, mutta vartaloa ei taida moni nähdä kauniina, että se vaikuttaa hyvin vanhalta, sairaudelta tai joltain muulta.

Naisesta otetut kuvat ovat aiheuttaneet vähän keskustelua ja niihin on myös osa suhtautunut kielteisesti. Ymmärtääkseni valokuvaaja ei itse kerro syytä nuoren naisen vartalon ulkonäköön, mutta kommenteissa sen syynä ajatellaan olevan sairaus tai kuvankäsittely, jossa vanhan naisen pää on vaihdettu nuoren naisen päähän.

Lisäksi muutama tuo esille syynä olevan laihtuminen, joka on hyvä selitys naisen ulkonäölle, että nähtävästi lihavilla tahtoo varsinkin vatsan ja rintojen iho venyä, josta tulee sitten suuren laihtumisen jälkeen rumentava ongelma.

Tästä syystä sitä voi ajatella naisen olleen hyvin lihava, koska ei raskaus yleensä aiheuta tällaista ulkonäköä naiselle vaan iho pystyy sopivasti venymään ja pitkälti palautumaan normaaliksi.

Nyt naisen kauneuden kannalta voisi olla järkevää vähän lihoa, jotta rintoihin tulisi täytettä tai sitten käydä kauneusleikkauksessa poistamassa myös ylimääräinen iho vatsasta.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - Ptosis - Keep your pair perky

Kuvien kerääminen vaan jatkuu vaikka olen tässä jo monta kertaa ajatellut, että voisi lopettaa. Kuitenkin alla olevien kuvien joukossa voi nähdä keskimmäisellä rivillä aasialaisia naisia, joista vasemmalla naisellisen vartalon omaavalla alastomalla naisella taitaa ainakin olla aidot rinnat.

Kyllä aasialaiset naiset ovat kuvissa varsinkin kasvojen osalta usein kauniita, mutta harmillisesti osan naisista voi havaita käyneen ainakin nenäleikkauksessa ja osalla ulkonäkö ei vaikuta hyvältä.

Aasialaisilla näyttää olevan halu tehdä nenästään kapean ja korkean näköinen myös meikkaamisella, mutta itse en siitä täysin tykkää osaltaan sen takia, että aasialaisella naisella kasvojen tulee näyttää matalilta, eikä nenä saisi olla liian korkeasti näkyvillä.

Kyllä aasialaisillakin jossain määrin ilmenee korkeampaa nenätyyppiä, mutta se yleensä tällöin sopii kasvoihin, jos aasialaisella on enemmän eurooppalaisempaa pään muotoa, mutta selvästi aasialaiset matalat kasvot omaavilla nenäleikkauksella tehty korkea nenä ei aina näytä hyvältä tai luonnolliselta.

Osalla aasialaisista naisista nenä voi olla hyvin leveän ja lättänän näköinen, joten tätä myös halutaan nenäleikkauksilla korjata, mutta muuten ei pitäisi aivopestä aasialaisia naisia näkemään kasvojaan jotenkin huonoina, jos vaan väitetään soikiomaisia, kapean korkean nenän ja avautuneet silmät omaavia naisia kauniiksi.

Noiden lähde linkkien kautta kannattaa katsella enemmän kuvia aasialaisista ja muista naisista, että usein poimin valokuvaajalta vaan yhden kuvan, joka taas ei aina tarkoita, että kuvan nainen oli kaunein tai kuva oli kaikkein paras vaan valitsen jonkun mielenkiintoisen kuvan.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12

Filippiiniläiseltä valokuvaajalta Ossie Hermosisima:lta löytyi paljon mielenkiintoisia kuvia, että niistä tuli yksi kollaasi kuva ja toisesta kollaasista löytyy vielä keskeltä pari filipina naista, joita voi verrata eurooppalaisiin naisiin.

Näiden alla olevien kuvien joukossa voi nähdä myös aasialaisilla naisilla selvästi rinnoissa kokoa ja muutenkin vartalossa naisellista muotoa, jota on mukava nähdä, jos aasialaiset naiset eivät samassa määrin ole sellaisesta ulkonäöstä tunnettuja.

Olen tässä muutenkin kerännyt kuvia naisista, joilla rinnat ovat pienempiä ja vartalo ei muutenkaan ole erityisen kurvikas, mutta tällaisesta ulkonäöstä myös monet miehet tykkää. Pienemmistä rinnoista huolestuneiden naisten on myös hyvä muistaa tällöin rintasyövän todennäköisyyden olevan tiettävästi pienempi ja rinnat muutenkin pysyvät pidempään nuorekkaamman näköisinä.

Ei tämä tietenkään kaikkiin naisiin päde, että jollain naisella voi olla pienet rinnat, mutta ne eivät ole nuorekkaan näköisiä vaan lättäniä tai samanlaisia kuin oli ylempänä ryppyiset rinnat omaavalla naisella ja se ei ole kaunista.

Kuinka monella näistä naisista mahtaa ulkonäkö olla aitoa, että harmillisesti kuvankäsittelyn ja kauneusleikkausten takia tästä ei voi olla tänä päivänä varma.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Alla olisi japanilaiselta valokuvaajalta Fuyuki Hattori:lta poimittuja kuvia, että yleensä poimin valokuvaajalta yhden tai muutaman kuvan. Kuitenkin kuvissa näkyy kauniita japanilaisia naisia ja kuvat ovat tyyliltään vanhanaikaisia, kuten on ukrainalaisella RetroAtelier:lla, joten tykkäsin tosi paljon.

Japanissakin tehdään paljon kauneusleikkauksia, mutta kyllä tämä nainen voi olla aito kasvoiltaan vaikka silmäluomileikkauksella tai silmäteipillä nainen on voinut tehdä silmistään avautuneemman näköiset.

Sivuprofiilin perusteella nenä vaikuttaisi aidolta, että tuollaista nenää ilmenee itäaasialaisilla vaikka osalla japanilaisista nenä voi olla hyvin lättänän ja leveän näköinen.

Länsimaalaisen kauneusihanteen ja kauneustutkimusten perusteella voi sanoa naisella olevan erittäin kauniit kasvot ja vartalo.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Alla olevien kuvien keskimmäisellä rivillä taitaa olla kauniita japanilaisia naisia ja keskelle laitoin eurooppalaisemman naisen, koska katsoi suoraan eteenpäin.

Harmillisesti Japanissakin on hedelmällisyys hyvin alhaista, joka tulee reilusti vähentämään japanilaisten kaunottarien määriä.

Tulee vielä mieleen kuinka jollain sivustolla esiteltiin eurasialaisia naisia ja tuotiin esille heidän kauneutta, mutta kommenteissa eurooppalainen mies totesi tykkäävänsä enemmän aidoista japanilaisista naisista.

Täytyy sitä miehen lopulta tykätä myös eurasialaisista, jos aikomuksena on muuttaa japanilaisen naisen mahdollinen tytär eurasialaiseksi. Tämäkin on sekarotuisten parisuhteiden erikoisuus, että jälkeläinen voi olla hyvin erilainen ulkonäöltään verrattuna äitiin, jos isä on äidin ulkonäöstä tosi paljon tykännyt.

Sekarotuisilla ulkonäkö vaihtelee paljonkin, johon liittyen 500px sivustolta tuli yhdeltä japanilaiselta valokuvaajalta vastaan kuvia, niin joukossa oli kasvonpiirteiden perusteella eurasialainen, jonka voisi luokitella eurokeskiseksi eurasialaiseksi, että ei vaikuttanut enemmän aasialaiselta ulkonäöltään, jota ulkonäköä voi myös ilmetä eurasialaisella samaan tapaan kuin moni mulatti voi näyttää enemmän mustalta afrikkalaiselta.

Olen näitä kuvia keräillyt varsinkin 500px sivustolta lyötyvistä gallerioista, joita näkyy lähde linkkien kautta kuvan alapuolella. Käyttäjät ja valokuvaajat itse keräilevät niihin mielestään hyviä kuvia.

Eipä niistä yleensä moni vaikuta hyviltä tai sitten olen liian änkyrä naisten kauneuden osalta, mutta onhan syy myös valokuvaajissa, jos eivät osaa ottaa sellaisia kuvia, joita etsin ja jotka tuovat parhaiten esille naisen kauneutta.

Näiden alla olevien ja muidenkin kuvien osalta on jossain määrin tarkoitus kerätä erilaisempaa ulkonäköä omaavia vaikka aika paljon samankaltaisuutta voikin havaita, mutta tästä huolimatta on eroja, joiden takia jonkun naisen ulkonäkö ei välttämättä jotain miellytä, jos tykkää esim. pienemmästä nenästä tai leuasta.

Näitä kuvia katsoessa on aina hyvä muistaa, että niistä ei aina voi varmuudella päätellä kauneutta. Naisesta pitäisi nähdä enemmän kuvia tai videokuvaa, josta jo näkisi parhaiten mahdollisen kauneuden, jos taas valokuvaaja on sen huonosti tuonut esille ottamalla naisesta vakavan tai muulta kauneuden kannalta huonolta vaikuttavan kuvan verrattuna hymyilevään kuvaan.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - African American

Google Scholar:sta tuli vastaan tutkimus, jossa tarkastellaan indonesialaisen Wardah:in Lightening Beauty Balm Cream mainosta. En pääse itse tutkimusta lukemaan, mutta katselin löytyisikö jotain mielenkiintoisia kuvia.

Aasiassa on yleisesti hyvin vaalea tasainen ihonväri kauneusihanteena ja noita 500px sivustolla olleita kuvia aasialaisista naisista katsoessa pystyi tämän laittamaan merkille, jos taas eurooppalaisista naisista tuli enemmän vastaan ruskettuneempia kuvia.

Onhan se aasialaisten naisten kauneuden kannalta hyvä asia, jos varsinkin välttelevät liiallista UV-säteilyä, jonka tuloksena iho pysyy kauemmin nuorekkaamman näköisenä taas monilla eurooppalaisilla naisilla ihoista tullen rumia ja ryppyisiä.

Näihin kauneusihanteisiin on monia syitä kuin vain länsimaiden vaikutus, jonka pitäisi tänä päivänä innostaa ruskettamaan tai pitämään ihonväri luonnollisena. Kuitenkin muutamissa Aasian maissa, kuten esim. Kiinassa ja Japanissa on jo ennen länsimaiden vaikutusta ollut kauneusihanteena varsinkin naisella vaalea ihonväri.

Indonesian perinteisten kauneusihanteiden osalta pitäisi tutkia, mutta yleensä tuodaan esille kuinka vaaleampi ihonväri on nähty eliittiin kuuluvien ulkonäkönä, joka taas on aiheutunut osaltaan siitä, että eliitti on ollut enemmän sisätiloissa muun väestön tehden enemmän ulkotöitä ja sen takia ollen tummempia.

Länsimaalaiset ovat yleisesti ihonväriltään hyvin vaaleita, joka taitaa osaltaan lisätä halua omata ruskettuneempi ihonväri, mutta jos ympärillä olevat ihmiset ovat yleisesti tummempia, niin sen voi osaltaan ajatella aiheuttavan naisille halua olla vaaleita, jotta erottuvat joukosta, jos miehet myös ulkonäöstä tykkäävät.

Indonesialaiselta kauneusbloggaajalta löytyi hienoja kuvia Wardah:in järjestämästä tuotteiden esittelytilaisuudesta. Tänä päivänä yritykset käyttävät paljon myös bloggaajia apuna tuotteiden markkinoinnissa, että taitaa olla monella naisella halu saada ilmaisia tuotteita ja päästä tällaisiin tilaisuuksiin, jonka taitaa mahdollistaa suuri määrä lukijoita blogissa.

Näillä indonesialaisilla voi havaita olevan samankaltaista söpöä tai lapsenomaista ulkonäköä kuin filippiiniläisillä, että sitä voisi verrata tätä ulkonäköä vaikka 3-vuotiaaseen eurooppalaiseen tyttöön. Minulla on yleensä tapana sanoa tällaista ulkonäköä filippiiniläiseksi, mutta indonesialaisilla naisilla on yleensä huivit päässä.

Keskimmäisissä kuvissa voi nähdä Wardah:in käyttämiä malleja, joilla voi nähdä nenän olevan kepean korkea ja ulkonäön eurokeskiseltä vaikuttava. Vaikea tästä kuvasta on sanoa, onko siinä varmasti eurasialaisia vai kauneusleikkauksissa käyneitä naisia, mutta ainakin kolmessa alimmassa kuvassa näyttäisi olevan eurooppalainen nainen.

Olen tätä asiaa ennenkn ihmetellyt, miksi eurooppalaisia naisia näkyy ympäri maailmaa hyvin paljon mallitoimistojen listoilla, jos kuitenkin voisi ja pitäisi käyttää malleina paikallisia naisia, joita kyllä näkyy.

En ole mitään kunnon selityksiä nähnyt, mutta tässä voi ajatella olevan kyse länsimaiden vaikutuksesta, että myös eurooppalaisten naisten ulkonäöstä tykätään, jos voidaan väittää kuvassa olevan esim. tyylikäs ranskalainen nainen ja Ranska on myös tunnettu kosmetiikasta.

Tyypilliseen tapaan kuvia malleista katsoessa näkyy paljon kapeampia neniä vaikka indonesialaisilla naisilla nenä näyttää olevan enemmän kiinalaisten kutsuma valkosipuli eli ylhäältä matala ja alhaalta leveämpi tai pulleampi.

Tämä on harmillista, että pitäisi käyttää malleina enemmän samankaltaista ulkonäköä omaavia vaikka ihmiset eivät taida yleisesti nähdä liian suurta nenää naisella kauniina, mutta aasialaisella naisella nenän ja kasvojen ei tarvitse olla korkean tai kolmiulotteisen näköisiä vaan se on enemmän eurooppalaista ulkonäköä.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Beauty myth of indonesian women - Halal