22. joulukuuta 2017

Reddit sivustolla suosittuja naisia, naiselliset kasvot, suodattimet, aasialaisia kasvoja ja alastonkuvia

Alla olevat kollaasin kuvat on kerätty Reddit sivustolla olevilta Beautiful Females ja Pretty Girls sivuilta. Poimin suosittujen kuvien joukosta kuvia, joista näkyi paremmin kasvoja ja kuvat olivat samankaltaisempia, koska olisi myös ollut lähikuvia kasvoista tai kokovartalokuvia.

Naiset tykkää ottaa itsestään monenlaisia kuvia, joista osaan voi liittyä kameran linssin aiheuttamaa vääristymää, että esim. nenä näyttää suuremmalta kuin oikeasti. Muutenkin naisista kannattaa aina katsella enemmän kuvia tai varsinkin videoita, että voivat olla kauniimpia tai miksei myös rumempia.

Näillä naisilla voi havaita samankaltaista ulkonäköä, jossa on myös samankaltaisuutta edellisessä kirjoituksessa olleisiin kauniisiin kasvoihin. Kauneus on aina lopulta katsojan silmissä vaikka varmaan näistä naisista monilla olisi samankaltaisuutta omasta mielestään johonkin kauniiseen naiseen esim. aasialaiseen naiseen, jota voi tarkemmin verrata kuvankäsittelyohjelmassa tasoja käyttämällä.

Keskimmäisessä kuvassa taisi olla kaksoset ja myös vasemmalla olevat taisivat olla kaksosia, että on tietenkin samankaltaisuutta havaittavissa. Keskimmäisillä kaksosilla näyttäisi olevan söpöä ulkonäköä ja samankaltaisuutta aiemmin näkyneeseen söpöön tai vauvamaiseen aasialaiseen naiseen.

Tuli vastaan kiinalainen tutkija Shu Liu, jolla on hyvin samankaltaiset kasvot. Erikoisia ovat lapsenomaiset kasvot aikuisella, mutta tuollaisia ovat jossain määrin varsinkin aasialaiset naiset vaikka onhan myös eurooppalaisesta näkökulmasta aikuisemman näköisiä.

Jos kuitenkin ihmisillä tai miehillä ilmenee suurta mieltymystä nuorekkaisiin siroihin kasvoihin naisilla, niin varmaan tuhansien vuosien aikana naiset muuttuvat yleisesti kasvoiltaan lapsenomaisiksi tai kauniimmiksi. Muutenkin ikääntymisen kannalta olisi hyvä omata ulkonäköä tai geenejä, että vielä 50-vuotiaana nainen näyttää kauniilta 20-30-vuotiaalta.

Ei ajatus 50-vuotiaasta naisesta, joka näyttää sanotaanko selvästi nuorelta 30-vuotiaalta mahdottomalta vaikuta, koska jo nyt on hyvin nuoren näköisiä naisia vaikka heistä moni olisikin tehnyt kaikenlaista kauneudenhoitoa. Ihmiset elävät pidempään, mutta karusti huomattava osa ajasta ollaan aika rumia, jos kuitenkin yleisemmin nähdään nuorekkaampi ulkonäkö myös miehillä kauniina.

Tällä hetkellä sitä voi karusti nähdä kuinka pahasti ikääntyneiltä osa ihmisistä näyttää, että joku päivä sitten tuli vastaan 45-vuotias nainen, jolla näytti olevan yhtä paljon ryppyjä kuin 70-vuotiaalla naisella. 45-vuotias nainen oli tainnut viettää paljonkin aikaa UV-säteilyssä tai omasi huonoja geenejä, jotka nopeuttivat ihon ikääntymistä. Kuitenkin on harmillista, että länsimaissa naiset rumentavat itseään, koska ruskettamisen sijasta kauneudessa on tärkeää tasainen nuorekas iho.

Äkkiseltään tein toisen kollaasin, jossa muokkasin ulkonäköä jotenkin vähemmän kauniiksi. Tämä on liioittelua vaikka alkuaan ajattelin tehdä vaan pieniä muutoksia esim. suuremman alaleuan tai leveän pullean nenän, mutta päätin vaan tehdä kaikenlaisia muokkauksia tarkemmin miettimättä kunhan kasvot lopulta vaikuttivat rumilta tai naurettavilta. Hiusrajan voi havaita osassa rumemmista kasvoista olevan neliömäisempi, joka on enemmän miehille tyypillistä ulkonäköä, mutta muuten hiukset näyttävät kauniilta omituisissa kasvoissa.
Keskimmäisellä rivillä voi nähdä aiemmin näkyneen paljon lapsia halunneiden naisten keskimääräisen kasvon. Aina voi tällaista kasvoa yrittää muokata vieläkin enemmän feminiinisen tai kauniimman näköiseksi. Käytin oikealla olevan kasvon osalta muokkauksessa apuna FacePrints ohjelmalla luotua kauniimpaa kasvoa, että samalla meni myös korvat pieniksi. Kasvot ovat pitkälti samanlaiset vaikka en halunnut tehdä täysin samankaltaiseksi.

Muokatussa kasvossa leuka ja nenä ovat pienempiä. Silmät ja huulet ovat suurempia. Laitoin silmiä vähän nenäänpäin vinoiksi, että siitä naisella aika paljon tykätään vaikka silmistä ei tarvitse tehdä täysin aasialaisia. Ihonvärin voi havaita olevan vaaleampi, että väriasetuksia säätämällä ihonväri muuttui vaaleammaksi ja tuli esille punertavuutta, jota halusin kuvassa säilyttää.

Ihossa oli kuitenkin havaittavissa läiskiä, että varmaan jollain yksittäisellä naisella on ollut aknea tai ruma iho, joka sitten osaltaan pilaa keskimääräiset kasvot, jos kauniin ihon omaavia naisia on käytetty kuvan teossa vähän, mutta kyse voi olla vaan huonolaatuisesta kuvasta. Ihoa sumentamalla sain siitä tasaisemman välttäen silmien, kulmakarvojen ja huulten sumentamista, joista silmiin lisäsin tarkkuutta, joka näyttäisi olevan hyvä keino lisätä kauneutta sen tekevän silmistä enemmän näyttävät.

Tutkimusten perusteella suurella kontrastilla naisen kasvoissa on nuorentava ja kaunistava vaikutus, jota naiset saavat aikaan meikkaamalla, hoitamalla ihoa ja nykyisin myös omia kuvia muokkaamalla. Ikääntyessä osaltaan iho ei enää näytä yhtä valoisalta ja tasaiselta kuin nuorena osaltaan alentuneen estrogeenitason takia, joten se osaltaan vähentää naisen kauneutta ja tekee naisesta enemmän mieheltä näyttävän.

Tällainen ihonvärin valaisu, vaalentaminen ja tasoittaminen on osaltaan aiheuttanut kritiikkiä, josta on varsinkin syntynyt kohuja liittyen mustiin naisiin. Sitä voi kuitenkin ymmärtää kuvia muokkaavilla tai valokuvaajilla olevan yleisesti halua valaista kasvoja, mutta sitä ei saisi liialti tehdä mustille tai ruskeaihoisille naisille.

Jos kasvoja kaunistavat ja valaisevat suodattimet Instagram:ssa ovat suosittuja, niin silloin ulkonäöllinen muutos miellyttää naisia verrattuna suodattimeen, joka aiheuttaisi iäkästä, epäsymmetristä ja maskuliinista ulkonäköä. Muistaakseni jossain tutkimuksessa havaittiin kuinka kuvan muokkaamisen mainitseminen ei vähentäisi ulkonäköhuolia ainakaan täysin.

Tämän voi ymmärtää sillä tavalla, että jos naiselle muokkaa vähän kapeamman vyötärön, niin se on kaunista, eikä se aina ole epänormaalia, koska oikeasti on olemassa samankaltaisen vartalon omaavia naisia, joista varsinkin miehet paljonkin tykkäävät ja nainen tietää tämän. Tämän osalta tutkijat ovat pohtineet, että naisille on tärkeää tiedostaa ulkonäkö, joka miehiä paljonkin miellyttää.

Näillä muutoksilla on taas tarkoitus vaan havainnollistaa kaunista ulkonäköä eikä väittää kauniin naisen näyttävän täysin tällaiselta, että onhan esim. noilla Reddit sivustoilla suosituilla naisilla monenlaista ulkonäköä. Tässä on kuitenkin osaltaan kyse keskimääräisistä, symmetrisistä, tasapainoisista, feminiinisistä kasvoista nuorekkaalla tasaisella iholla. Aina myös jokainen etninen ryhmä tai itse päättää millaisesta ulkonäöstä tykkää, että tällä muokkauksella on eurooppalaisen naisen ulkonäköä, joten esim. aasialaisella naisella on tyypillisesti matalammat kasvot.Katselin taas hakukoneella varsinkin kriittisiä kirjoituksia kuvia muuttavista suodattimista. Tuon oikealla olevan muokatun kasvon osalta lisäsin tarkkuutta silmiin, kulmakarvoihin ja huuliin, mutta kulmakarvojen osalta niitä voisi enemmän mustentaa, jota naiset yleensä tekevät myös silmien ympärille. Ihon voi havaita olevan hyvin valaistun näköinen, että nähtävästi osa naisista tykkää tällaisesta sanotaanko enkelimäisestä ulkonäöstä, mutta kyllä kasvot näyttivät muullakin ihonvärillä kauniilta.

Länsimaissa tykätään paljonkin myös jokseenkin oranssimaisesta ihonväristä, jonka osalta tutkimuksissa todetaan sen liittyvän mahdollisesti karoteeniin ja sitä kautta vihannesten syömiseen vaikka sitä yrittää moni saada aikaan ruskettamalla. Näiden ihonvärien osalta on myös sillä tavalla, että tietokoneen näytön kirkkaus vaikuttaa, kuten myös oikeassa elämässä esim. Aurinko ja muu valaistus, miltä ihonväri näyttää ja tämä sitten taitaa osaltaan aiheuttaa kohuja, jos musta nainen näyttää jossain kuvassa vaaleammalta vaikka syynä oli Aurinko.

Vasemmalla on kaksi naista, joista ylin kertoo olevan taustaltaan filippiiniläinen, mutta tuollaista ulkonäköä näkee myös muissa Aasian maissa osaltaan sen takia, että ihmisillä muutenkin ilmenee ulkonäöllistä vaihtelua ja naisella on aasialaiselta vaikuttavaa ulkonäköä, että voisi olla kiinalainen, joita myös elää Filippiineillä. Nainen kertoo tykänneensä kukkapäähine suodattimesta, mutta harmistui verratessaan muokattua kuvaa alkuperäiseen kuinka esim. nenä olisi kapeampi, silmät suurempia ja iho tasaisempi.

Vasemmalla alla oleva alankomaalaistaustainen nainen kertoo käyttäneensä Snapchat:in beauty suodatinta, jonka osalta ajatteli sen vaan muuttavan sävyä, mutta tekeekin kasvoista kapeamman, silmistä suuremman, nenästä pienemmän ja ihosta tasaisemman. Jos kyseessä on kuvassa näkyvä suodatin, niin eikö siitä pitäisi näkyä vaan onko kyse jostain muusta suodattimesta. Itse en ole näitä suodattimia käyttänyt, joten asia on epäselvää ja eikä kirjoituksesta löytyvä kauniimmaksi muutettu kuva hyvältä vaikuta.

Tietenkin kummankin naisen kirjoituksissa väitetään kuinka tässä olisi kyse länsimaisesta kauneusihanteesta jollaiseksi myös muiden kuin eurooppalaisten kasvot halutaan muuttaa. Kuitenkin on myös sillä tavalla, että näillä muutoksilla lisätään feminiinistä ulkonäköä. Näitä muutoksia tein oikealla olevalle kasvolle, koska jos halutaan lisätä naisellista ulkonäköä, niin esim. leuasta ja nenästä tehdään pienempiä ja silmistä suurempia. Ihonvärin osalta on yleisesti sillä tavalla, että miehet tykkäävät vaaleammasta ja tasaisesta ihonväristä naisella.

Joku voisi tehdä suodattimen, joka lisäisi selvästi epäeurooppalaista tai länsimaisesta kauneusihanteesta poikkeavaa ulkonäköä tekemällä vaikka nenästä huomattavan leveän suurilla sieraimilla. Naiset voisivat sitten katsoa näkevätkö muut naiset tai miehet enään kuvia kauniina. Sitä voi aina ajatella, että ihmiset on aivopesty näkemään pienempi nenä kauniina, mutta toisaalta ihmisiä näyttää paljonkin miellyttävän suuret sukupuolten ulkonäölliset erot, joten jos miehillä on keskimäärin suurempi nenä kuin naisilla, niin naisilla nenän olisi hyvä olla selvästi pienempi tai sopiva kasvoihin, jotta nenä ei vie liialti huomiota esim. silmiltä.

Eipä näissä naisissa vikaa näytä olevan vaikka onhan tietenkin länsimaisesta näkökulmasta filippiiniläisellä naisella pullean näköinen nenä, mutta varmaan osa eurooppalaisista miehistä naisesta tykkää. Eurooppalaisessa kauneusihanteessa naisella ei nenä saisi olla leveän matala vaan kapean korkea, mutta esim. Filippiineillä tulisi kuitenkin osata nykyistä enemmän arvostaa naisille tyypillisempää nenää, eikä suosia kapeampi nenäisiä. Näistä suodattimella tehtävistä muutoksista aika paljon tykätään Aasiassa, jota voi nähdä aiemmin näkyneillä kiinalaisilla julkkiksilla.

I had used this filter before. I thought I looked cute; the flower crown is adorable and perfect for the music festival season that no doubt inspired its creation. 
But when I saw the images side by side, I was disappointed that I didn’t just have a crown—suddenly I also looked like a doll with porcelain skin. It widened and lightened my almost black eyes, narrowed my flat nose, airbrushed my blemishes and under-eye circles, slimmed my face, and brightened my skin.
[...] 
The only photos I liked of my face were ones through Snapchat, using the beauty filter. I started defaulting to Snapchat for every selfie, but never thought much about why I preferred these photos to unfiltered ones. 
It’s taken a while to notice, but my smartphone is making me prettier, according to a Westernised algorithm. My Samsung S7 comes with editing tools that along with removing red eyes, can slim my face or make my eyes bigger. Snapchat’s popular “beauty” filter makes my face slimmer, my eyes bigger AND my nose narrower.

Tässä on viime aikoina tullut vastaan paljonkin tutkimuksia, joissa varsinkin kiinalaiset yrittävät saada tietokoneen tekoälyllä tunnistamaan kuvista kauneuden ja tekemään kasvoista kauniimpia. Tämä on mukavaa, että insinööritkin ovat alkaneet asiaa tutkimaan.

Kiinalaiset ovat julkaisseet 500 sadan aasialaisen naisen kasvoista kuvia joukossa ollen myös muutama piirretty kasvo ja näitä kasvoja arvosteli 75 henkilöä. Kuvien voi havaita olevan moninaisia vertailun kannalta jossain määrin huonoja ja osassa on havaittavissa hymyilyä vaikka tutkimuksen tekijöiden mukaan näin ei olisi.

Olen alle laittanut ylimpään kollaasiin kauneimpia naisia ensimmäisen ollen keskimäärin kaunein vaikka ei näitä sijoituksia kannata täysin todesta ottaa. Googlen kuvahakua käyttämällä selviää ensimmäisen naisen nimen olevan Zhang Ziyi. Toisessa kollaasissa on vähiten kauniina nähtyjä naisia ja keskimäärin kaikkein kielteisemmin on nähty viimeisen naisen kasvot.

Miltä mahtaa naisista tuntua tällaiset arvostelut vaikka kauneimpina nähdyt naiset taitaa olla iloisia. Näistä kollaaseista voi havaita kauniimman kollaasiin olevan vaaleampi tai valoisampi. Tarkemmin naisten ihoa katsomalla on kauniilla naisilla yleisesti hyvin tasainen ja vaaleampi ihonväri. Kauniina pidettävien naisten kuvia on taidettu yleisesti muokata, mutta tämä osaltaan kertoo siitä, että ihmiset tykkäävät tällaisista tasaisista ja valoisista kuvista.

Tässä mielessä osa noista vähiten kauniina nähdyistä naisista voisi olla kauniimpia, jos iho olisi tasaisempi ja kuva valoisampi samalla ihonvärin ollen vaaleampi. Näiden kaikkien naisten kasvot olisi mielenkiintoista mitata ja antaa sitten vaikka tietokoneen kertoa keskimääräiset ulkonäölliset erot, mutta olisiko vähemmän kauniilla naisilla enemmän pyöreämpää tai leveämpää ja kulmikkaampaa pään muotoa, jos taas Kiinassa tykätään paljonkin soikiomaisista kasvoista tai V-linjaisesta alaleuasta, mutta onhan myös kauniiden naisten joukossa pyöreämpi kasvoisia naisia.

Kuten olen usein tuonut esille, niin tällaiset yksittäiset kuvat eivät aina kerro kunnolla naisen kauneutta, että naisesta on voitu ottaa rumempi kuva. Tämän takia ei pidä ajatella kaikkien huonoja arvosanoja saaneiden naisten olevan erityisen rumia vaan heidän ulkonäkönsä ei ole vaan näissä kuvissa miellyttänyt ellei sitten kasvoissa ole havaittavissa selvästi rumaa ulkonäköä. Eipä tuo vähiten kauniina nähty nainen rumalta vaikuta, että jokseenkin tuollaista ulkonäköä on söpöillä filippiiniläisillä naisilla, mutta kiinalaiset eivät nähtävästi tykkää.

Näillä vähemmän kauniilla naisilla näyttäisi yleisesti olevan matalampia neniä ja nenissä myös leveyttä vaikka vauvamainen nenä pysyisi silmien välillä, mutta kauniilla kiinalaisilla naisilla näyttäisi olevan yleisesti kapeampi ja korkeampi nenä. Huulet näyttävät olevan kauniilla naisilla yleisesti pienempiä, että tietämykseni mukaan aasialaiset eivät tykkää liian näyttävistä huulista ja huulten myös halutaan pysyvän Ricketts:in E-linjan takana vaikka aasialaisille on osaltaan kasvon keskiosan mataluuden takia jossain määrin tyypillistä huulten pieni E-linjan yli työntyminen.

500 naisen kasvoja pitäisi tarkemmin tutkia, mutta onhan se ollut tiedossa, että Kiinassakin tykätään paljon soikiomaisista kasvoista kapean korkealla nenällä ja tasaisen vaaleasta ihonväristä. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka eurooppalaiset näkevät näiden naisten kasvot, mutta ei sillä lopulta ole merkitystä, koska aasialaiset itse päättävät millaisista kasvoista tykkäävät. Kiinalaisilla on kuitenkin selvästi erilaista ulkonäköä, joka ei todennäköisesti kaikkia eurooppalaisia miellytä, että esim. nenä ei monilla vaikuta erityisen kauniilta, jos sen pitäisi olla kapean korkea ja samankaltainen kuin tyypillisesti kauniilla eurooppalaisilla naisilla.

Kuinka kauniina näkee kasvot, niin siihen taitaa myös vaikuttaa tottuminen. Jos näkee paljon matalakasvoisia naisia matalilla nenillä, niin silloin ei ulkonäköä samassa määrin enää näe kielteisesti vaikka tämä ei taida kaikkiin päteä. Aasialaisten olettaisi näkevän enemmän aasialaisille tyypillisen ulkonäön kauniina, eikä vaan väittää soikiomaista, kapean korkeaa nenää ja suurempia silmiä kauniiksi. Googlen kuvahakua käyttämällä voi yrittää varsinkin kauniina nähdyistä naisista etsiä lisää kuvia, koska ei kauneutta kannata yhdestä kuvasta päätellä ja kuvat vaikuttavat paljonkin muokatuilta.Lähde - Assessing Facial Attractiveness Based on Facial Proportions - Caucasoid

Edellisessä kirjoituksessa näytin Merz Aesthetics Scale kuvia, jotka havainnollistivat varsinkin iäkästä ulkonäköä, niin Merz on järjestänyt kymmenessä Aasian maassa kilpailun, jossa on ollut tarkoituksena löytää parhaiten kultaisen leikkauksen mukaiset kasvot omaava nainen jokaisesta maasta ja lisäksi on saanut palkinnoksi 3000 dollaria.

Kuinka paljon tässä taidettiin taas aiheuttaa naisille ulkonäköhuolia väittämällä kauniiden kasvojen olevan tietynlaisia. Kyllä ihmiset yleisesti tykkää tasapainoisista kasvoista, mutta ei näiden kasvon osien tarvitse olla täysin samanpituisia, että naisella voi olla alinosa ja ylinosa vähän lyhyempi, mutta keskiosan kasvoista tulisi mielellään olla samanpituinen tai vähän pidempi.

Näillä kauniimmiksi valituilla naisilla näyttäisi olevan kapeampaa nenää vaikka monissa Aasian maissa nenässä on varsinkin alaosassa havaittavissa leveyttä tai pulleutta yläosan ollen matalampi. Tietääkseni tätä aasialaisille hyvin tyypillistä nenää kiinalaiset sanovat valkosipuliksi. Nenän muodon osalta taitaa olla sillä tavalla, että etelämpänä asuvilla on keskimäärin leveämmät nenät ja siperialaisilla taitaa ilmetä enemmän hyvin pientä nenää.

Keräilin alle Googlen kuvahakua käyttämällä kaikenlaisia kuvia, joista monet ovat aasialaisten naisten blogeista. Aasialaisista naisista kuvia katsoessa tahtoo yleensä hymyilyttää osaltaan sen takia, että naiset kuvissa hymyilevät, mutta onhan kasvoissa havaittavissa söpöyttä. Tähän liittyen taidettiin jossain väittää kuinka söpö ulkonäkö lisäisi halua hymyillä, joka liittyy siihen, että aikuinen ja muistaakseni tyypillisesti nainen hymyilee pienelle söpölle vauvalle, että tällaiset kasvot näkeminen aiheuttaa automaattisesti hymyilyä.

Laitoin ensimmäiseen kuvaan selvästi itäaasialaisen näköisen naisen, että siitä on ollut juttua kuinka Aasiassa ei tykättäisi liian voimakkaasti aasialaisen näköisistä kasvoista vaan halutaan esim. silmien olevan suurempia ja poskiluiden pienempiä. Nefertiti naisella vaikuttaisi olevan eurooppalaista ulkonäköä, mutta onhan Aasiassa myös eurasialaisia.

Tähän liittyen tuli kuvista vastaan johonkin huippumalli kilpailuun liittyen kuinka siinä olisi nimen ja kasvonpiirteiden perusteella valittu eurasialainen, jonka ulkonäkö ei tietenkään vaikuttanut söpöille filippiiniläisille tyypilliseltä vaan enemmän samankaltaisuutta oli eurooppalaiseen naiseen.

Ylimmän rivin kolmannessa kuvassa voi nähdä sivuprofiilia, joka vaikuttaa aasialaiselta ja huulet näyttäisivät olevan Ricketts:in E-linjan läheisyydessä. Tämä näyttäisi osaltaan aiheutuvan nenän mataluudesta, mutta kyllä siihen vaikuttaa huulten koko ja hampaiden sijainti. Tuo on hyvä sivuprofiili aasialaiselle naiselle vaikka varmaan moni eurooppalainen haluaisi nenässä olevan enemmän korkeutta tai huulten vähän takana.

Keskimmäisen rivin ensimmäisessä kuvassa mittaillaan thaimaalaisen naisen kasvoja, että nyt varmaan moni nainen tuntee itsensä rumaksi, koska kasvot ovat muutaman millin vääränlaisia vaikka ei sillä ole väliä. Taisi jäädä tästä syystä monta kaunista aasialaista naista valitsematta, koska haluttiin vaan tietyt kriteerit täyttävät naiset samalla aiheuttaen osaltaan hölmöjä ulkonäköhuolia naisille.

Keskimmäisen rivin oikealla voi havaita kymmenestä maasta valittuja naisia, joiden kasvot voi yrittää tunnistaa alempana olevan kuvan avulla, että missä on esim. intialainen nainen. Alimman rivin keskimmäisissä kuvissa osaltaan selitetään kuinka kasvoista tehdään soikiomaisia, mutta vaikka ihmiset sellaisista kasvoista aika paljon tykkäävät, niin ei kasvojen tarvitse olla ainoastaan soikiomaisia.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - Ohfishiee - While You On Earth

Alla voi nähdä monia aiemmin näkyneitä kasvoja, joista muokattua maternal kasvoa olen paljonkin vertaillut. Tuolta kasvolta ei naisten tarvitse täysin näyttää, mutta mielenkiintoisesti kauniimmaksi valitulla kiinalaisella näyttelijällä Zhang Ziyi:lla on paljon samankaltaisuutta, että tuon yhdistelmäkuvan osalta luulisi sen tehdyn Sqirlz Morph ohjelmalla vaikka laitoin vaan näyttelijän kasvot 50% läpinäkyvyydellä maternal kasvon päälle.

En laittanut kuviin suorakulmioita tai viivoja, jotta voisi verrata ja havaita kasvon osien kokoja. Tätä voi kuitenkin tehdä alla olevien linkkien joukosta löytyvällä Meazure ohjelmalla, jota paljonkin käytän vaikka silmämääräisesti tulee enimmäkseen katsottua naisten kasvoja. Lisäksi käytän paljon kuvankäsittelyohjelmaa, jossa laitan kasvoja päälleikkäin, mutta myös esim. sormilla ja kaukosäätimellä voin katsoa näytöltä mahdollisia syitä naisen kauneuteen.

Alimman rivin kolme ensimmäistä kasvoa olivat myös kauneimpien joukossa, joista kaksi on erikoisesti piirroksia vaikka voivat perustua jonkun kiinalaisen naisen kasvoihin. Itse en näistä sijoituksista täysin välitä, että olihan siellä muitakin kauniita naisia myös esim. pyöreämmillä kasvoilla. Tässä on kyse keskimäärin kauneimpina nähdyistä kasvoista, että onhan lopulta yksilöillä erilaisia näkemyksiä kauneudesta.

Kolmannella kasvot vaikuttavat tyttömäisiltä, että leuan voi havaita olevan pienin. Kasvojen alaspäin pidentyminen varsinkin aiheuttaa aikuismaista ulkonäköä, mutta sitä ei saisi olla naisella liialti, koska suurempi leuka tai pidempi kasvo on miehille tyypillistä, joten naisella silmien etäisyys leuanpään alaosaan olisi hyvä olla selvästi lyhyempi kuin miehille tyypillinen pidempi etäisyys.

Ylimmän rivin keskellä näkyy samat kuvat kuin ylemmässä kollaasissa ja näitä kuvia suurempina etsiessä tuli vastaan muitakin mielenkiintoisia kuvia, joita laitoin täytteeksi reunoille. Ensimmäiset kuvat taitaa olla korealaisen Seung Chul Rhee:n tekemiä, joka on paljonkin tutkinut kauneutta.

Sivuprofiilin osalta ihmetyttää nenän sillan korkeus, koska aasialaisilla olettaisi sen olevan silmien kohdalla matalampi, mutta ihmisillä ilmenee nenissä vaihtelua, että on myös korkeampi nenäisiä aasialaisia, mutta syynä voi olla myös nenäleikkaukset.

Muistaakseni nämä kasvot on tehty korealaisista julkkiksista, joista osa on tiettävästi käynyt nenäleikkauksissa, mutta samaa tehdään myös länsimaissa, että ei ole monella amerikkalaisella julkkiksellakaan aitoa nenää vaikka naiset heidän neniä ihastelisivat.

Huulten voi havaita sivuprofiilissa pysyvän Ricketts:in E-linjan takana, jolla tarkoitetaan leuanpään ja nenänpään välistä viivaa. Muutenkin tällaisesta sivuprofiilista ihmiset näyttävät paljonkin tykkäävän vaikka saahan siinä olla yksillöllistä vaihtelua, mutta ihmiset eivät yleisesti tykkää esim. liian pitkästä nenästä tai liialti eteenpäin työntyvistä huulista.

Tällaisia ovat keskimääräiset kasvot, että ovat yleensä kauniimman näköisiä kuin yksilöt. Tämä aiheutuu esim. korkeasta symmetriasta, kasvon osien tasapainosta ja ihon tasaisuudesta. Jos tässä on yhdistelty julkkisten tai kauniina pidettävien naisten kasvoja, niin ne tietenkin ovat kauniimpia kuin tavallisista naisista tehdyt kasvot.

Kuitenkin julkkisten ja tavallisten naisten joukosta löytää omalla tavalla kaunottaria, että ei tarvitse näyttää keskimääräiseltä kasvolta, mutta jossain määrin keskimääräinen ulkonäkö miellyttää ihmisiä enemmän, koska jos sinä tykkäät suuresta leuasta ja toinen henkilö pienestä leuasta naisella, niin voitte kuitenkin olla enemmän samaa mieltä keskimääräisestä leuan koosta.

Kuvassa voi vielä nähdä kasvon osiin jaottelua, joiden pitäisi olla kolmeen osaan jaettuna samanpituisia lähtien leuanpään alaosasta nenän alaosaan, josta kulmakarvoihin ja sieltä hiusrajaan. Kuitenkin voi havaita ylimmän osan olevan lyhyempi, mutta kyllä naisella hiusraja voi olla vähän alempana, kun taas yläosa ei saa olla pidempi kuin keskiosa ja muutenkin naisella tykätään enemmän pyöreämmän näköisestä hiusrajasta, jota naiset saavat osaltaan aikaan pidemmillä hiuksilla.

Monet naiset tykkäävät laittaa hiuksensa poninhäntään ja kiristää hiukset tiukalle, mutta näin ei pitäisi tehdä, koska se voi aiheuttaa kaljuuntumista ohimolla aiheuttaen miehille tyypillistä testosteronin takia aiheutuvaa hiusrajaa. Jos näin on päässyt käymään tai hiusraja on geneettisistä syistä neliömäisempi, niin silloin olisi järkevää välttää hiusten laittamista poninhäntään, jos haluaa näyttää kauniimmalta naiselta. Vielä alimpaan osaan liittyen, niin se voi olla vähän lyhyempi kuin keskiosa.

Noissa ylimmän rivin keskimmäisissä kuvissa on korealaisen tutkijan tietokoneella luomat kolmiulotteiset kasvot kauniista aasialaisesta naisesta. Jokseenkin tuollaiselta monet aasialaiset naiset haluaa näyttää vaikka ei tuolta tarvitse näyttää, että tämä on aika typerää, koska aasialaisella kasvot voivat olla enemmän aasialaisen näköisiä esim. pyöreämmillä kasvoilla ja matalalla nenällä. Oikealla näkyy korealaisia julkkiksia, joilla sanotaan olevan samankaltaista ulkonäköä.

Etelä-Koreassa tykätään paljonkin siroista kasvoista naisilla, että tulee mieleen kuinka jossain tv-ohjelmassa oli jonkun tyttöryhmän laulajia, niin ohjelmassa väitettiin kauniimmaksi laulajaa, jolla oli kaikkein siroimmat kasvot vaikka itse en nähnyt mitään vikaa muissa naisissa. Tämä sitten lisää halua mennä pienentämään alaleukaa ja poskiluita vaikka ulkonäössä ei olisi mitään vikaa ainakaan eurooppalaisesta näkökulmasta, jos kuitenkin länsimaalaiset osaavat myös nähdä sopivasti voimakkaammat tai aikuisemmat kasvot naisella kauniina.

Kyllä tätä tietynlaisen ulkonäön kauniiksi väittämistä länsimaissakin ilmenee, että on jäänyt mieleen kuinka Isossa-Britanniassa taisi joku muotilehti vaan päättää alkaa väittämään Twiggy nimellä tunnettua naista kauniiksi naisen ollen hyvin laiha. Tämä sitten innosti monia naisia laihduttamaan ja tänä päivänä tutkijat osaltaan pitävät Twiggyä syynä naisten halulle olla hyvin laihoja vaikka yleisesti miesten näkökulmasta naisen olisi hyvä olla normaalipainoinen ja naisellinen muodoltaan eikä tyttömäinen.

Onhan mielestäni yhtenä suurena ongelmana myös missikilpailut ja varsinkin kansainväliset, että yritetään valita ulkonäöltään erilaisista naisista missi. Tiettävästi missin valinta perustuu osaltaan muihin kuin ulkonäöllisiin tekijöihin, mutta ovatko tavalliset ihmiset tietoisia tästä vai luulevatko valitun missin olevan jotenkin erityisen kaunis. Jos valinnan tekee pieni raati, niin missin valinta on raadin mielipide, eikä välttämättä edusta yleisemmin ihmisten mielipidettä.

Jos missiehdokkaiden joukossa oli paljon selvästi kauneustutkimusten mukaista ulkonäköä omaavia naisia, niin he ovat myös kauniita vaikka joku nainen vaan täytyi valita missiksi, koska ihmisille taitaa myös olla ominaista halu ylistää tai ihannoida jotain yksittäistä henkilöä vaikka maailmassa kaunottaria riittää, joita Aasiassakin näyttää olevan tosi paljon vaikka heitä ei näkyisi länsimaiden jokseenkin typerillä maailman kauneimmat naiset listoilla.

Lisäksi yhdeksi ongelmaksi varsinkin länsimaissa on jossain määrin tullut kantaväestön ulkonäöstä poikkeavien suosinta tai ihannointi vaikka monen eurooppalaisen naisen ulkonäössä ei olisi kauneuden kannalta mitään vikaa, niin kuin yhtäkkiä kaunein eurooppalainen nainen olisi musta nainen vaikka musta nainen edustaa afrikkalaista kauneutta ei eurooppalaista vaikka hölmö rasistikorttia heiluttava suvaitsevainen mokuttaja muuta väittäisi.

Mitä olen paljonkin tutkinut länsimaalaisten miesten yleisemmin tykkäämää ulkonäköä, jota voi vaikka havaita Reddit ja MyFreeCams sivustoilla, niin se vaikuttaa yleisesti eurokeskiseltä tai eurooppalaiselta vaikka joukossa olisi varsinkin latinoita ja aasialaisia naisia. Tämän perusteella voi sitten päätellä, että missikilpailussa raadin valitsema tässä tapauksessa musta nainen ei vastaa länsimaalaisten miesten yleistä mieltymystä.

Yksi tekijä on ihonväri, että miehet näyttävät yleisemmin tykkäävän vaaleasta tai vähän ruskettuneesta ihonväristä naisella. Aasialaisten naisten osalta voi havaita kauniina pidettävien olevan yleisesti vaaleita ihonväriltään, mutta tietenkin länsimaissa jossain määrin aivopesusta johtuen monilla on mieltymystä ruskettuneeseen ihonväriin. Tällä haluan tuoda sitä esille, että kyllä ihmisten näkemyksiin kauneudesta voidaan jossain määrin vaikuttaa, joka on harmillista, jos tämän takia länsimaalainen nainen vanhentaa ja rumentaa ihoaan solariumissa.

Vielä nuo kaksi kuvaa keskimmäisen rivin oikealla ja sen alla ovat kummatkin kahdeksan naisen kasvoista tehtyjä keskimääräisiä kasvoja. Tutkimuksessa havaittiin miesten näkevän kauniimpina ylimmän yhdistelmäkuvan. Kasvossa on paljon samankaltaisuutta maternal kasvoon verrattuna, mutta kuvankäsittelyohjelmassa tasoja käyttämällä selviää vähemmän kauniilla kasvolla olevan esim. vähän suurempi alaleuka ja neliömäisempi hiusraja.

Vähän nuorekkaamman näköiset silmät ja alempana olevat kulmakarvat. Näissä eroissa on osaltaan kyse siitä, että kauniimpana nähdyllä kasvolla on enemmän feminiinisemmät kasvot, kun taas vähemmän kauniilla on vähän enemmän maskuliiniset tai toisin sanoen enemmän miehille tyypillisempää ulkonäköä vaikka naiselta näyttäisi. Tämä on taas osoitus siitä, että miehillä ilmenee keskimäärin enemmän mieltymystä selvästi feminiiniseen ulkonäköön vaikka parinvalinnalla kauniit naiset voivat rumentaa tyttären ulkonäköä, jos mieltymys on liian maskuliiniseen epätasapainoiseen ulkonäköön.

The reason is that any particular gene-based trait may have very different effects on males than in females. Extrapolating to humans (and oversimplifying, sorry) you might imagine that a particular shape of the nose or turn of the chin would look drop-dead hunky on a male, but horsey on a woman; dad got to mate because his looks attracted a female, but the result of their togetherness produced daughters whose pulchritude was less than obvious.
Lähde - 2 - 3 - 4 - Meazure - Zhang Ziyi - Liu Yifei - Marquardt - Katso kuvia

Yllä näkyi vähän kiinalaisia julkkiksia, joiden ulkonäköä voisi enemmän tarkastella, mutta päätin taas kerätä kuvia Reddit sivustolta löytyvältä Gentleman Boners sivulta. Sivustolla tyypilliseen tapaan esitellään varsinkin amerikkalaisia julkkiksia leningeissä tai muutenkin tyylikkäästi pukeutuneina.

Kuitenkin sivun nimen perusteella naisten ulkonäkö olisi herrasmiesten näkökulmasta kiihottavaa, että tietenkin eliitti miehet jokseenkin tällaisia Barbie naisia haluavat. Keräsin kuvat etusivulta kuumien ja kuukauden parhaiden kuvien joukosta.

Tiettävästi Reddit sivuston käyttäjistä huomattava osa on nuoria miehiä ja olettaisin heistä myös suuren osan olevan länsimaalaisia tai amerikkalaisia, jonka takia on havaittavissa enemmän eurooppalaisen tai eurokeskisen näköisten naisten suosio vaikka joukossa olisi vähän myös eksoottisempia naisia.

Sitä on osalla ihmisistä tapana väittää kuinka eksotiikka viehättäisi, mutta kyse taitaa olla lopulta näiden henkilöiden omista mieltymyksistä. Kyllä tässä varmaan hyvin moni näkee kauneutta etnisesti erilaisissa naisissa, mutta lopulta eurooppalaisilla miehillä näyttää olevan suurta mieltymystä eurokeskiseen tai eurooppalaiseen ulkonäköön.

Tämä on asia, joka näyttää joitakin harmittavan, että ihmiset eivät muodosta riittävästi sekarotuisia parisuhteita, koska monia miellyttää enemmän samankaltainen ulkonäkö, jota haluaa sitten näkyvän jälkeläisellä, koska voihan havaita osan mulateista ja eurasialaisista olevan hyvin epäeurooppalaisen näköisiä osan näyttäen hyvin mustalta ja osan aasialaiselta.

Tässä mielessä eurooppalaisen voi kai ajatella tuhoavan omaa ulkonäköään, mutta nähtävästi tätä haluavat kasvavassa määrin myös monet kauniit eurooppalaiset naiset. Vielä eksotiikkaan liittyen tulee huomata, että kauniilla naisella ulkonäkö ei voi olla ihan mitä tahansa, jonka takia eksoottisella naisella tulisi olla paljon kauneustutkimuksissa tai kauniilla eurooppalaisella naisella havaittavaa ulkonäköä.

En tällä tarkoita, että kaunis eksoottinen nainen näyttäisi varsinaisesti eurooppalaiselta naiselta, mutta eurooppalaiset miehet eivät näytä tykkäävän yleisesti esim. liian leveästä lättänästä nenästä, jossa osalla naisista voi havaita olevan sieraimissa suurta kokoa. Eurooppalaisen naisen voi havaita tykkäävän tällaisesta nenästä, mutta nainen katsoo kauneutta eri tavalla ja näkee esim. suuret leveät sieraimet maskuliinisena, joka on ongelmallista naisen kannalta.

Tutkimusten, tilastojen ja omien havaintojen perusteella miehillä näyttää olevan paljon kielteisestä suhtautumista tai ei ole suurta kiinnostusta mustiin naisiin. Tämä ei tarkoita, että monet mustat naiset olisivat oikeasti rumia ja sen lopulta päättävät mustat itse.

Kuitenkin voidaan päätellä miesten yleisesti tykkäävän naisella esim. vaaleammasta tai vähän ruskettuneesta ihonväristä ja pidemmistä hiuksista. Tätä ulkonäköä ei yleisemmin tai normaalisti ole mustilla naisilla, mutta eurooppalaiselle naiselle kelpaa useimmin miehellä musta iho ja kaljupää, koska se osaltaan sopii miehen ulkonäköön ja tästä nähtävästi tykätään myös jossain määrin pornossa.
As discussed earlier north americans tend to show bias toward white potential romantic partners and against black potential romantic partners. The results of this study continue this trend. However research has shown that these racial preferences can differ by sex. For example Sprecher et al. (1994) found that men expressed more willingness to date someone of a different race than did women. 
Possibly in contrast, Rudder (Rudder 2009) showed that black women are penalized more than black men in online dating contexts. The lasso model tested for a moderation effect of sex on the relationship between target race and participant attraction. The test found that men showed a stronger preference against black targets more than did women (Figure 9), and also showed a stronger preference for white targets (Figure 10).
Lähde - Positive Sexual Imprinting - Latin American - Light skin tone preference

Taas nämä kuvat eivät välttämättä tuo kunnolla esille jonkun naisen kauneutta ja osaa kuvista on voitu muokata, että näyttävät esim. tasaisen valoisalla iholla kauniimmalta. Näissä kuvissa voi nähdä naisten rintoja ja sääriä, että miehet ovat voineet näiden tekijöiden takia kuvasta tai naisesta tykätä vaikka kasvot eivät olisi kaikkein kauneimpia.

Jos kaikki naiset ovat jonkinlaisia julkkiksia, niin sekin helposti voi lisätä halua tykätä naisesta, koska on nähnyt naisen tv-sarjassa tai elokuvassa. Pitäisi tarkemmin katsoa naisten ulkonäköä, mutta eipä naiset rumilta vaikuta vaan kauniilta vaikka lopulta kauneus on katsojan silmissä, jonka takia ei tykkää jonkun naisen leuan muodosta tai nenän koosta.

Pitäisi tehdä tarkempia laskelmia naisten ulkonäöstä, jota ei kaikkien osalta kunnolla näe, mutta yleisesti hiukset näyttävät pitkiltä ja suorilta. Nenät ovat kapean korkeita, kasvon osien pituudet hyviä ja ihonväri on vaalea tai vähän ruskettunut vaikka erilainen ihonväri voi aiheutua osaltaan valaistuksesta, että tähän liittyen tuli vastaan nainen, joka yhdessä kuvassa näytti hyvin vaalealta ja toisessa tummemmalta.

Kaikenlaista voi havainnoida, että monilla naisilla on myös havaittavissa vähän poskiluita tai poskipäissä pyöreyttä, joka osalla naisista on suuremmin esillä, koska hymyilevät ja hymyily myös lisää kauneutta. Toisaalta on naisia, joilla poskipäät ovat pyöreitä ilman hymyilyä, että sen voi sanoa lisäävän naisellista ulkonäköä. Kuitenkin näyttää siltä, että ihmiset eivät yleisesti tykkää liian suurista kulmikkaista poskiluista vaan enemmän sopivasta pyöreydestä naisen kasvoissa kunhan ei lihavalta näytä.

Alla olevaan kollaasiin laitoin keskelle lähempää kasvoista kuvan vaikka kollaasiin oli tarkoitus kerätä vartaloista kuvia, mutta en saanut kasvoa mahtumaan toiseen kollaasiin. Tuli kuitenkin mieleen kerättyjen kuvien joukossa olleen naisen vartalosta kuva, joka on vasemmalla ja nainen on nimeltään Annasophia Robb.

Olisiko tällä naisella havaittavissa söpöä ulkonäköä, että sitähän saa myös aikaan hymyilemällä tai katsomalla kuinka japanilaiset naiset söpöilee, mutta sehän ei riitä ellei kasvot ole myös jokseenkin söpöt. Tällä naisella voi havaita nenässä olevan korkeutta, mutta nähtävästi söpöltä voi myös näyttää vähän korkeammalla nenällä, että onhan söpöjä eurooppalaisia naisia vaikka monille aasialaisille naisille lapsenomaisista kasvoista johtuen söpöily on helpompaa.

Vertailin muutamia alla suoraan tai lähes eteenpäin katsovia naisia yllä olevaan kollaasiin, niin heillä näytti olevan hyvin samankaltaiset kasvot kuin maternal kasvolla ja sitä kautta tietenkin kiinalaisella julkkiksella. Samanlaiselta ei tarvitse täysin näyttää, mutta usein kauniina pidettävillä naisilla näyttää olevan paljon samankaltaisuutta.

Laitoin alle mielenkiintoisen pitkä alaleuka linkin, jossa voi havaita naisella kasvojen olevan pitkiltä vaikuttavat. Nuori nainen ei vaikuta rumalta vaan hänestä voisi helposti tehdä kauniimman, jonka takia varsinkin kauneuden kannalta kookas alaleuka ja leuanpää olisi hyvä korjata pienemmäksi. Värikalvolla mitattuna etäisyys värikalvon alaosasta leuanpään alaosaan olisi naisella lähes kymmenen värikalvoa, joka on jo itsessään huono asia, koska naisella tykätään selvästi pienemmistä kasvoista, koska pidemmät kasvot ovat enemmän miehille tyypillisiä, joten pienempi pää naisella on tällöin enemmän feminiinisempi.

Helpoin tapa katsoa naisella mahdollisesti olevia ongelmia on vaan verrata kuvankäsittelyohjelmassa tasoja käyttämällä kasvoja esim. maternal kasvoon tai johonkin muuhun kauniilta näyttävään naiseen. Ei tässä tarvitse täysin joltain naiselta näyttää, mutta jos leuka on huomattavan kookas verrattuna keskimäärin naisille tyypilliseen, niin se vähentää naisen kauneutta. Olen kertonut kuinka naisella kasvon osien olisi hyvä olla tasapainoisia vaikka yläosa ja alaosa saavat olla keskiosaan verrattuna vähän lyhyempiä, jos taas miehillä on enemmän hyväksyttävää vähän pidempi alaosa.

Tällä naisella alaosa ja keskiosa kulmakarvojen yläosaan mitattuna ovat suurin piirtein samanpituisia, mutta jos mittaa glabellaan kulmakarvojen välille, niin alaosa on pidempi. Yksi asia kasvon alaosaan liittyen jätän yleensä kertomatta liittyy alaosan kolmeen tai kahteen osaan jakamiseen. Kolmeen osaan jakamisella tarkoitetaan nenän alaosasta huulten välille yltävää pituutta ja tämän lisäksi kaksi muuta pituutta olisivat samanpituisia. Kahteen osaan jakamisella tarkoitetaan nenän alaosasta alahuulen alaosaan pituutta ja toisen osan tulisi olla samanpituinen leuanpään alaosaan.

Eipä näiden osien tarvitse olla täysin samanpituisia, että naisella voi olla alinosa lyhyempi. Kuitenkin kahteen tai kolmeen osaan jaettuna voidaan havaita naisella alaleuan olevan selvästi liian pitkä. Kuvankäsittelyohjelmassa alaleuan pienentäminen kaunistaa selvästi ulkonäköä, mutta lisäksi voi muokata silmiä, kulmakarvoja ja nenää kauniimmaksi, joista varsinkin nenän ulkonäkö harmitti myös naista. Silmät voivat olla kauniimpia, mutta vaikuttavat kuvassa vähän väsyneiltä.

Yksittäinen kuva ei aina kuitenkaan anna oikeaa vaikutelmaa kauneudesta, joten pitäisi nähdä enemmän kuvia. Mistä mahtaa naisen alaleuan pidentyminen johtua, mutta se voi olla vaikka suuri leukaiselta isältä peräisin, jonka äiti on nähnyt isällä seksikkäänä tai millaisia tuntemuksia maskuliinisuus aiheuttaa naisille. Onhan sitten olemassa alaleuan prognatismia, jossa alaleuka työntyy liialti eteenpäin ja alaspäin.

Se aiheutuu osaltaan geneettisistä syistä, mutta myös esim. murrosiässä nenäntukkoisuden takia suun kautta hengittäminen voi aiheuttaa vääränlaisen alaleuan kehittymisen, koska väitetään alaleuan saavan yläleuasta tietoa oikeasta koosta, kun hampaat koskettavat toisiaan ja myös kielen on hyvä koskettaa suun yläosaan vaikuttaen yläleukaan. Tänä päivänä huonot elintavat ja allergiat rumentavat monia ihmisiä, että olisi hyvä myös syödä kovempaa ruokaa esim. raakaa porkkanaa, jotta leuan lihakset kehittyvät kunnolla tukemaan alaleukaa.

Lähde - Facial Rejuvenation - Doll face - Mouth Breathing - Pitkä alaleuka

Keräsin taas suuren määrän alastonkuvia 35photo sivustolta. Harmillisesti näiden kuvien osalta ei tiedä muiden mielipiteitä liittyen naisten kauneuteen verrattuna Reddit sivustolta otettuihin kuviin vaikka aina välillä voi nähdä kommenteissa kaunis nainen tai jotain muita näkemyksiä. Asiaa voisi selvittää laittamalla näitä kuvia Reddit sivustolle, mutta onhan tässä tullut jo kauneutta hyvin paljon tutkittua, että osaan ilman muiden mielipiteitä valikoida jotenkin kauniita naisia.

Eikä tässä tarvitse olla kauneuteen liittyviin tutkimuksiin perehtynyt, jos vaan omaa varsinkin länsimaalaisille miehille yleisemmin tyypillistä mieltymystä vaikka jossain määrin se pätee myös muihin miehiin vaikka aasialainen mies tykkää todennäköisesti enemmän tai ainoastaan aasialaisista naisista, joita myös eurooppalaisten miesten joukosta löytyy, jotka voivat ihastella toisen kollaasin alimpana vasemmalla olevaa naista.

Osaan kuvista liittyen tuli mietittyä, että naisella olisi hyvä olla häpykarvat, koska häpyhuulet ovat mukavasti näkyvillä. En tässä kuitenkaan halua liian seksikkäitä kuvia esitellä vaikka onhan myös sillä tavalla, että tosi kaunis nainen voi kiihottaa monia, jos esim. naisella on tosi kauniit täyteläisen pöyristyneet nuorekkaat rinnat näyttävillä nänneillä. Tähän liittyen olen pohtinut mieltymyksen tällaisiin rintoihin liittyvän osaltaan todennäköisesti hyvin kehittyneisiin rintoihin, jotka ovat hyviä vauvan kannalta.

Jos rinnat ovat lättäniä, hyvin pieniä tai epäsymmetrisiä, niin tämä taitaa aiheuttaa monilla aivossa epäilyä, onko jotain vialla. Kyllä sitä sanotaan kuinka pienirintaisetkin naiset pystyisivät tuottamaan riittävästi maitoa, mutta olisiko sillä tavalla, että se onnistuu suuremmalla todennäköisyydellä selvästi pyöreämpää muotoa omaavilta keskikokoisilta rinnoilta, joissa maitorauhasilla on tilaa ja ovat hyvin kehittyneet verrattuna varsinkin tubulaarisiin rintoihin. Tietääkseni myös hyvin kehittynyt nänni olisi tärkeää vauvan kannalta, mutta osalla naisista nänni voi olla sisäänvetäynyt. Tämä voi myös osaltaan selittää, miksi vaikka paidan alta sojottavat nännit nähdään naisella seksikkäänä.

Näillä naisilla voi myös havaita olevan vyötärössä kapeutta ja lantiossa leveyttä, joka on myös merkittävä osa naisen kauneutta. Tämä yleinen mieltymys ihmisillä liittyy todennäköisesti naisen terveyteen ja hedelmällisyyteen. Vyötärölihavuus on terveydelle haitallista ja nuorella naisella estrogeenin tulisi pitkälti sijoittaa rasvaa takapuoleen, lantiolle, reisille ja rinnoille. Leveämpi lantio taas liittyy synnytykseen, mutta tänä päivänä osaltaan naisten lihavuuden takia joudutaan tekemään paljon keisarileikkauksia. Tästä syystä ennen raskautta ja raskauden aikana naisen tulisi olla normaalipainoinen, josta varsinkin miehet yleisesti tykkäävät.

Alla olevien naisten ulkonäkö taitaa aiheuttaa monille naisille ulkonäköhuolia, kun taas tutkimuksissa on usein tuotu esille kuinka lihavat naiset eivät sitä aiheuttaisi. Tässä kohtaa varmaan joku feministi ehdottaisi, että aletaan käyttämään enemmän lihavia naisia malleina. Länsimaissa on aika voimakas mieltymys miehillä laihempiin naisiin normaalin painoindeksin sisällä, että kurvikkaampien naisten näkeminen voisi lisätä mieltymystä paksumpaan vartaloon. Kuitenkin paksummalla naisella tulisi olla vartalo kauniin muotoinen, että ei nainen yleisesti kauniilta näytä, jos vatsalla ja vyötäröllä on paljon rasvaa.

Tällä hetkellä kuitenkin on yleisenä ongelmana lihavuus, että ei lihavaa ulkonäköä pitäisi kannustaa vaikka kuinka suvaitsevainen jeesustelija olisi, koska siitä on terveydellistä haittaa myös huonontaen naisen hedelmällisyyttä. Aina löytyy poikkeuksia, että joku lihava voi olla hyvin terve ja hedelmällinen, mutta tämä ei kaikkiin päde. Länsimaissa on korkea elintaso ja ruoan saatavuus hyvä, joten lihavuutta ei osaltaan tästä syystä nähdä hyvänä verrattuna johonkin köyhempään maahaan. Ihmiset ovat tainneet olla ennen vanhaan yleisesti normaalipainoisia, joten liiallinen tai pitkään jatkuva lihavuus on ihmisen elimistölle epänormaalia ja siksi haitallista.

Kuvissa olevilla naisilla voi havaita varsinkin rinnoissa erilaista kokoa tai muotoa ja osalla jopa implantit, että kyllä monenlaisille rinnoille löytyy tykkääjiä. Naisen kauneudessa on paljon kysymys kokonaisuudesta varsinkin parinvalinnassa, joka sitten aiheuttaa osaltaan vähemmän kauniiden rintojen periytymistä, jos kauniilla naisella on selvästi rumat rinnat, jotka toisin sanoen poikkeavat ulkonäöltään yleisemmin kauniina nähdyistä. Tätä pitäisi oikeastaan tarkemmin tutkia, että millaiset rinnat ulkonäöltään ovat parhaimpia.

Jos ne todellakin ovat pyöristyneen näköisiä, niin kokonaisuuteen perustuva tai rintojen ulkonäöllä ei ole väliä tyyppinen parinvalinta on osaltaan lisännyt myös rumuutta. Ei tässä pidä naisia jotenkin syytellä, jos myös miehen geenit vaikuttavat rintojen ulkonäköön tyttärillä. Nähtävästi tällä hetkellä tutkijat ovat keskittyneet suuresti tutkimaan rintasyöpää, mutta tulevaisuudessa voisi enemmän tutkia kuinka osalle naisista rinnoista kehittyy hyvin kauniit terhakkaat täyteläisen pyöreät rinnat ja osalle vaan lättänän epäsymmetriset.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Abnormalities of the Breast


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Women's body attractiveness


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Female Obesity and Infertility


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Keräsin valtavan määrän alastonkuvia Photosight sivustolta vaikka alkuaan ajattelin jotenkin hyviltä vaikuttavia kuvia löytyvän viimeisten kuukausien ajalta muutamien kollaasien verran. Kuitenkin olen myös katsonut samalla valokuvaajien muita valokuvia, että edelleenkin tulee vastaan valokuvaajia, joiden valokuvia en muista ennen nähneeni.

Alla olevista kuvista osan olen aiemmin näyttänyt, mutta päätin kerätä niitä samaan kollaasiin, koska siinä on osaltaan samoja naisia ja aiheeltaan samankaltaisia kuvia. Nämä kuvat ovat valokuvaaja Stepan Kvardakov:in ottamia, että näyttää käyttävän yleisesti kauniilta vaikuttavia naisia malleina ja kuvat ovat paljonkin tyylikkäitä.

Näiden alastonkuvien takia jää paljon muita kuvia keräämättä, että on tullut vastaan paljon kasvoiltaan kauniita naisia. Eihän kauniilta vaikuttavat naiset voi kasvoiltaan suuresti poiketa, mutta aina on yksilöllistä ulkonäöllistä eroa. Näiden kuvien kerääminen, kollaasiin laittaminen ja lähde linkittäminen on aikaa vievää, että ei jaksa ainakaan vielä esim. muotokuvia kerätä.

Kollaasissa voi nähdä kauniilta tai söpöltä näyttävän naisen hymyilevän, joka tietenkin lisää naisen kauneutta ja tyypillisesti pyöristää kauniisti poskipäitä. Missiehdokkaiden voi varsinkin usein nähdä hymyilevän hampaat näkyen, mutta tällöin olisi hyvä, jos ikenet eivät liialti näkyisi. Uusimmassa tutkimuksessa taidettiin hymyilyyn liittyen todeta kuinka se lisäisi vaikutelmaa terveydestä.

Tämä on hyvin ymmärrettävää, että ei sitä taida moni vakavasti sairas hymyillä ja myös ikääntymiseen tahtoo liittyä väsyneemmän, surullisen tai vihaisen ulkonäön lisääntymistä, koska ihmisillä tahtoo kasvot valua alaspäin. Hymyilyssä tapahtuu osaltaan kasvojen luonnollista kohottamista, joka on täten nuorekasta ulkonäköä, jota varsinkin ilmenee nuorilla poskipäiden ollen pyöreämmät ja suupielet eivät vielä yleisemmin näytä alaspäin kääntyneiltä.

Lisäsin vielä alle kolmen kollaasin verran kuvia Kvardakov:lta, joista monia en muista nähneeni, mutta olen varmaan katsellut 500px sivustolla olleita kuvia tai sitten en vaan muista, että onhan näitä kuvia tullut jo kerättyä tuhansia.

Osalla näistä naisista näyttää olevan implantit rinnoissa, mutta aika moni näyttää tykkäävän myös pyöreästä muodosta, joka taitaa hyvin kertoa siitä kuinka ihmisillä on suurta mieltymystä rintojen pöyristymiseen, jos ne kertovat rintojen olevan hyvin kehittyneitä verrattuna tubulaarisiin rintoihin, joilla tahtoo olla myös vaikeuksia tuottaa maitoa.

Eihän implanttien laittaminen rintoihin tarkoita parempaa äidinmaidon tuottamista, että siitä voi olla haittaa, mutta tänä päivänä paljonkin varsinkin naiset hämäävät miehiä ulkonäöllään. Onhan tässä selvästi havaittavissa, että monia naisia kauniit rinnat kiinnostaa ja tuntevat itsensä myös seksikkääksi, että tässä ei ole vaan miehistä kyse vaikka joku feministi näkisi kauniina lättänät napaan asti roikkuvat rintansa.

Tällä viittaan siihen, että naisella tykätään paljonkin nuorekkaan näköisistä rinnoista. Tutkijat ajattelevat tässä olevan myös kyse nuorille naisille tyypillisestä ulkonäöstä tykkäämisestä, joka pätee monen muuhunkin tekijään naisen kauneudessa. Nuorekkaat rinnat kertoisivat myös miehille naisen mahdollisesti olevan lapseton, koska raskaus yleensä aiheuttaa rintoihin suuria muutoksia.

Voihan osalla naisista olla ilman raskautta iäkkäämmän näköiset rinnat, mutta se sitten aiheuttaa vääränlaista vaikutelmaa ja rinnat eivät tietenkään ole tällöin yhtä kauniita kuin monilla alla tai aiemmin näkyneillä naisilla. Länsimaissa monet miehet myös tykkäävät laihemmasta vartalosta naisella, johon yhtenä syynä ajatellaan olevan vartalon nuorekas ulkonäkö, koska ikääntyessä ja raskauksien takia naiset yleensä lihovat.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Nyt olisi sitten vuorossa muiden valokuvaajien kuvia, joita alle taitaa tulla kymmenien kollaasien verran. Keräsin alle kahteen kollaasiin kuvia, joissa osaltaan näkyy vettä ja keskelle valikoin yleensä jotenkin mielenkiintoisia kuvia, että yhdessä kuvassa voi nähdä saunateltan, johon liittyviä kuvia löytyy lisää.

En näitä kuvia ainoastaan valikoi sillä perusteella, että nainen on kuvassa tosi kaunis vaan hänellä voi olla enemmän vaikka kauniilta vaikuttava vartalo. Kasvojen osalta on myös sillä tavalla, että nainen ei välttämättä ole kuvassa kauneimmillaan. Tähän liittyen tuli vastaan yhden mallin laittamia kuvia, niin kuvista pystyi näkemään kuinka erilaiselta nainen näytti kuvissa.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Keräsin alle neljään kollaasiin kuvia naisista ulkona. Ensimmäisessä kuvassa keskellä näkyvän naisen olen aiemmin maininnut kuinka Oksana Gurova on ollut kuvien perusteella kaksi kertaa raskaana, jonka tuloksena hänellä on tyttö ja poika. Kuitenkin voidaan havaita, että raskaudet eivät olisi aiheuttaneet naisen vartaloon rumentavia muutoksia, joista ainakin osa naisista näyttää keskustelupalstoilla olevan harmissaan.

Voihan Oksanalla olla rinnoissa implantit ja kuvankäsittelyllä voidaan myös ulkonäköä tehdä kauniimmaksi. Tätä asiaa pitäisi enemmän tutkia, mutta lukemani perusteella raskaus vaikuttaa naisiin monella tavalla osalle aiheuttaen rumentavia muutoksia ja osalle kaunistavia. Tietääkseni on kuitenkin olemassa monia keinoja olla rauskauden jälkeen kaunis, että olisi hyvä olla normaalipainoinen, tukea rintoja, rasvata ihoa ja kuntoilla vartaloa kiinteämmäksi.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12

Alla olevissa viidessä kollaasissa pääsee näkemään naisten koko vartaloa, että naisessa on kyllä parhaimmillaan kaikenlaista kaunista ja seksikästä, kuten esim. takapuoli, rinnat, häpy, kasvot, hiukset, lantio, vyötärö ja sääret. Kaikki miehet eivät taida osata nauttia kaikesta tästä kauneudesta vaan mielenkiinto on enemmän esim. varpaissa.

Ihmiset näyttävät tykkäävän yleisesti tasapainoisesta vartalosta naisella, jossa lantion leveys olisi suurin piirtein sama kuin hartioiden leveys, mutta osa tietenkin tykkää hyvin kurvikkaista muodoista, jolloin takapuoli ja lantiot ovat ylävartaloon verrattuna leveämpiä, joka ei ole taas barbiemaista ulkonäköä. Jalkojen taas halutaan olevan suurin piirtein samanpituisia kuin ylävartalo, jota monet naiset saavat aikaan korkokengillä tai seisomalla varpaillaan näyttäen sulavalinjaisia ja pidemmiltä näyttäviä sääriään.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11