5. tammikuuta 2018

Lisää alastonkuvia, muotokuvia ja muita kuvia venäläisiltä valokuvasivustoilta

Alla on kolmen kollaasin verran mustavalkokuvia vaikka osassa vähän muuta väriä näkyisi. Näitäkin naisia katsoessa pohdin kuinka monella maailman kauneimmaksi väitetyllä naisella mahtaa olla tällaista vartaloa. Kauniit naiset listoille pääsee yleensä julkkikset, joita ihmiset ylistävät vaikka heistä monella ei olisi lopulta äärimmäisen kaunista ulkonäköä, jos vaikka rinnat ovat lättänät.

Osassa näistä kuvista ei näe tai näkee vähän päätä. Tästä tulee mieleen, että kasvojen ja vartaloiden kauneuden osalta on lopulta erilaisia mieltymyksiä, että kuvankäsittelyohjelmassa voi vaikka yhdistää mielestään kauniin naisen kasvot johonkin kauniiseen vartaloon. Alla ylimmän rivin keskellä voi nähdä vähän naisen huulia, mutta voi myös havaita alaleuan olevan pieni, joka lisää naisellista tai kaunista ulkonäköä.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12

Alla olisi sitten kaikki loput kerätyt alastonkuvat, joista ensimmäiseen kollaasiin laitoin äidin ja vauvan, joilla voi havaita värikalvojen olevan suurin piirtein samankokoisia vauvalla ollen kuitenkin selvästi pienempi pää. Mittasin pituutta värikalvon alaosasta leuanpään alaosaan, niin äidillä olisi n. 8,8 värikalvoa ja vauvalla n. 5,4 värikalvoa pituus. Eipä nämä mittaukset ole tarkkoja, mutta aikuisella naisella tykätään paljon siitä, että etäisyys silmistä leuanpään alaosaan olisi selvästi lyhyempi kuin miehille tyypillinen pituus ja silmät olisivat suuren näköisiä vähän samaan tapaan kuin vauvalla, jota naiset saavat lisättyä meikkaamalla.

Nähtävästi harvassa kuvassa nainen hymyilee vaikka se lisäisi kauneutta, että tämä asia kannattaa kuvia katsoessa muistaa vaikka voihan joku nainen olla hyvin kaunis ilman hymyilyä. Näillä naisilla voi kasvojen osalta havaita olevan jossain määrin erilaisuutta, joka ei sitten kaikkia miellytä. Kuvankäsittelyohjelmassa sitä voi yrittää muokata vaikka alaleukaa pienemmäksi ja silmiä suuremmiksi, että näyttäisikö joku nainen tällöin kauniimmalta.

Osassa kuvista voi havaita naisilla olevan vaatetta päällä, että esim. paidan alta näkyy nänniä ja rinnan muotoa. Tämä on sinänsä mielenkiintoista, että pukeutuminen tekee naisesta seksikkään, jonka takia ei tarvitse itseään alastomana esitellä vaan moni nainen voi olla jopa seksikkäämpi alusvaatteissa. Tästä pitäisi lukea, mutta seksikkyyttä taitaa lisätä vaikka lyhyt hame, koska sen hameen alta löytyy mahdollisesti naisen kaunis pyöreä takapuoli ja sukupuolielin, josta tietenkin miehet hyvin paljon tykkäävät.

Naisen seksikkyyttä taitaa myös lisätä muutenkin vaatteiden käyttäminen verrattuna johonkin sademetsän heimoon, jossa naiset ovat varsinkin rinnat paljaana. Jos niitä rintoja näkee koko ajan paljaana, niin eipä rinnoissa sitten ole yhtä paljon ihmeellistä. Toisaalta länsimaissa on aika paljon aikuisviihdettä, että varsinkin sen takia näkee kaikenlaista. Kuitenkin alusvaatteiden osalta naiset käyttävät paljonkin rintaliivejä, jotka ovat keino antaa kauniimpaa, seksikkäämpää ja nuorekkaampaa vaikutelmaa, jos paljaana rinnat ovat jotenkin rumia.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Noissa alastonkuvissa pääsi näkemään osassa kuvista hyvin vartaloa, jota ei vaatteet päällä samalla tavalla näe. Alle olisi seuraavaksi tarkoitus kerätä muotokuvia ja varsinkin lähempää kasvoista kuvia. Alla ei näe kaikkien naisten kasvoja kunnolla edestä, mutta tällaista kollaasia voi käyttää kuvankäsittelyohjelmassa vertailuna johonkin mielestään kauniiseen naiseen ja tällöin on hyvä tehdä värikalvosta samankokoinen pienentämällä naisen kasvoja.

Vertailussa on hyvä huomata, että ihmisillä esim. silmien etäisyys vaihtelee ja onhan myös värikalvon koossakin pientä eroa, mutta jos mielestäsi kauniilla naisella silmät ovat hyvin lähellä toisiaan, niin se ei todennäköisesti samassa määrin muita miellytä. Eikä sitä tiedä, mitä muutoksia valokuvaaja tai joku muu on tehnyt kasvolle, koska voihan helposti tehdä silmistä suuremmat, joka vääristää vertailua. Tästä sitten aiheutuu sellaista, että pää on pienempi suurempi silmäisellä, mutta onhan toisaalta myös sillä tavalla, että kauniillakin naisilla on pään tai leuan koossa eroja.

Kasvojen vertailussa voi vaikka havaita kuinka kahdella naisella on samankokoiset päät ja silmien etäisyys leuanpään alaosaan sama, mutta tästä huolimatta toinen näyttää selvästi rumalta, että kauneudessa on kyse monista tekijöistä. Yhdellä rumalta näyttäneellä naisella oli aika ikääntyneet kulmikkaat kasvot kookkailla poskiluilla, niin muokkasin naisen kasvon alaosaa pyöreämmäksi ja poskiluita pienemmiksi, niin alkoi näyttämään kauniimmalta. Nainen on voinut olla nuorena kauniimpi, mutta ikääntyessä tahtoo monilla rasva vähentyä kasvoista ja kasvot muutenkin valua alaspäin vaikka hymyiltäessä havaittavista nuorekkaamista kasvoista hyvin monet tykkäävät.

Kuvia selatessa tuli vastaan kuva nuoresta mulatti tytöstä, jolla oli selvästi mustalta afrikkalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä, jos taas osalla mulateista voi olla enemmän eurooppalaisempaa tai eurokeskistä ulkonäköä, jota taitaa usein tapahtua puoliksi somaleille tai etiopialaisille. Tämä selittyy sillä, että aidot itäafrikkalaiset ovat valmiiksi osittain sekoittuineita Afrikan ulkopuolelta tulleen geeniperimän takia ja myös kasvonpiirteiden takia, joka ei ole voimakkaasti mustalta tai negridiseltä näyttävä esim. monilla havaittavan kapean nenän takia.

Kuitenkin tämän mulatti tytön kasvonpiirteiden osalta olettaisi nykyisin tyypilliseen tapaan eurooppalaisen naisen tehneen hyvin leveänenäisen ja voimakkaasti mustalta näyttävän miehen kanssa tytön. Luultavasti eksotiikka viehättää tekijän takia osalla ihmisistä on tapana ylistää sekarotuisia, mutta heillä on lopulta omanlaista ulkonäköä tai kauneutta, joka ei aina taida miellyttää, jos miehet yleisemmin tykkäävät kapeammista nenistä naisilla.

Naisten kauneuden kannalta on valitettavasti sillä tavalla, että nainen voi tehdä sellaista parinvalintaa, jolla voi olla kielteisiä vaikutuksia tyttären ulkonäköön, koska himoitsee voimakkaan näköistä miestä, eikä näe vikaa esim. huomattavan suuressa nenässä tai alaleuassa. Monilla tutkijoilla näyttää olevan tapana ihmetellä, miksi eurooppalaiset miehet eivät näytä olevan erityisen paljon kiinnostuneita mustista naisista, mutta monilla miehillä näyttää olevan perusvaatimuksena naisella vaalea tai ruskettunut ihonväri ja pitkät kauniit hiukset, jota ei ole yleisesti mustilla naisilla, mutta sitä ilmenee aasialaisilla naisilla.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Olen kerännyt myös suuren määrän muotokuvia Photosight sivustolta, mutta en jaksa niitäkään vielä laitella kollaasiin, joten ajattelin tähän väliin esitellä muutamia löytöjä Google Scholar:sta. Katselin vähän aikaa sitten spermaan ja munasoluihin liittyviä uusia kirjoituksia, niin tietenkin tuli vastaan kirjoituksissa kuinka kyse olisi eugeniikasta, että ihmisille tarjotaan mahdollisuus saada jälkeläiselleen jotenkin hyvää geeniperimää.

Jonkinlaista kritiikkiä näyttää myös aiheuttavan ihmisten yleinen halu saada pitkälti samannäköisiä jälkeläisiä ja tätä halua näyttää ilmenevän myös esim. aasialaisilla ja mustilla, mutta usein syntyy kirjoituksista vaikutelma kuinka tutkija syyttäisi eurooppalaisia jotenkin pahoiksi, että eivät muuta jälkeläisiään esim. mulateiksi.

Yhdessä kirjoituksessa mainittiin muistaakseni valkoinen lesbopariskunta, joka oli halunnut valkoisen tai eurooppalaisen näköisen lapsen, mutta oli saanut mulatin, koska spermapankissa oli tehty virhe. Samanlainen virhe taisi tapahtua mustalle naiselle, että hän oli saanut vahingossa valkoisen miehen spermaa. Tällaisia omituisia virheitä on myös tapahtunut Euroopassa, että eurooppalaisen lapsen halunneesta on tullut mulatin äiti.

Lesbopariskunta haastoi spermapankin oikeuteen ja osaltaan valittelivat sitä kuinka mulatin hiusten takia täytyi käydä mustien luona. Tästä olen ennenkin lukenut kuinka ainakin osalle valkoisista tai eurooppalaisista naisista voi olla vaikeaa hoitaa afrotukkaa. Olettaisin tämän afrotukan tulevan monelle eurooppalaiselle naisella yllätyksenä, koska mustat miehet ajavat yleensä hiuksensa kaljuksi vaikka onhan joitakin kähäriä, sotkuisia tai esim. rasta hiuksia ylpeästi esitteleviä miehiä, että eurooppalaisen naisen olettaisi näkevän, mitä jälkeläiselle tulee osittain periytymään.

Hiusten takia yritin löytää kirjoituksia tai tutkimuksia kauniista hiuksista ja tyypilliseen tapaan tulee vastaan varsinkin mustiin naisiin liittyviä kirjoituksia. Näissä kirjoituksissa tällä hetkellä osaltaan kerrotaan kuinka viime vuosina on tullut mustien naisten keskuudessa suurempaan arvostukseen tai muotiin luonnolliset hiukset. Pitäisi vielä tarkemmin lukea tästä asiasta, mutta sillä tyypillisesti tarkoitetaan hiusten pitämistä kiharina vaikka toisaalta suoristettuja hiuksiakin voidaan sanoa luonnollisiksi.

Monet mustat naiset ovat paljonkin käyttäneet hiuslisäkkeitä ja peruukkeja, että osalla mustista naisista on halu osoittaa kuinka afrotukasta voi kasvattaa hyvin pitkät ja tehdä niistä suoremmat. Tästä sitten tahtoo aiheutua kysymyksiä, että onko hiukset aitoja, koska usein pidemmät hiukset ovat peruukkeja. Tutkimusten perusteella mulatti naisiin kohdistuisi jonkinlaista syrjintää mustien naisten taholta, jossa taitaa olla osaltaan kyse kateudesta, jos mulatilla on suoremmat pidemmät aidot hiukset ja vaaleampi ihonväri, josta mustat miehet tykkäävät.

Vaikka joiltakin mustilta naisilta pitkien hiusten kasvattaminen onnistuu, niin eipä se näytä kaikilta onnistuvan, että ihmisillä myös hiukset kasvaa eri tavalla ja ikääntyessä pitkien hiusten kasvattaminen on vaikeampaa vaikka se nuoremmilta onnistuisi. Mustilla on kaikenlaisia erikoisia hiustyylejä osaltaan sen takia, että saadaan kähärien hiusten solmuun kasvaminen estettyä ja hiuksista pidemmät, mutta tutkimusten mukaan osa näistä hiustyyleistä aiheuttaisi kaljuuntumista ja vahinkoa päänahkaan.

Osalla mustista naisista on jopa halu väittää mustien hiuksia paremmiksi, mutta muistaakseni tutkimukset yleisesti osoittavat mustien hiustyypin olevan vaikeahoitoisempi, vähemmän kiiltävä, kuiva, helposti katkeileva, hitaammin kasvava ja lisäksi päässä kasvavien hiusten määrä olisi pienempi verrattuna esim. eurooppalaisiin. Tällaisen esille tuominen ei tietenkään suvaitsevaisia miellytä, koska ei saisi sanoa jotain huonommaksi vaikka näin olisi ainakin eurooppalaisesta ja aasialaisesta näkökulmasta.

Tiettävästi naisella nähdään yleisemmin kauniina pitkät suorat, aaltoilevat ja jossain määrin myös kiharat hiukset, joiden olisi hyvä olla sopivasti kiiltäviä, tasaisia ja myös paksuja. Tässä on osaltaan kyse nuorekkaasta, terveestä ja hyvin ravintoa saaneesta ulkonäöstä, koska osaltaan ikääntyessä, sairauden ja nälkiintymisen takia hiukset rumentuvat ja voi aiheutua jopa kaljuuntumista.

Muistaakseni tutkimusten mukaan ikääntyessä hiusten kasvu hidastuu, hiukset ohenevat, vähenevät ja eivät kiillä samalla tavalla kuin nuorilla vaikka erilaisilla hiustuotteilla voi lisätä nuorekasta ja kaunista ulkonäköä. Hiuksista on myös tullut yleinen yksi sukupuolen tuntomerkki ja monia naisia myös kaunistava vaikka osa miehistäkin voi kasvattaa pitkät hiukset, mutta se ei riitä aina muuttamaan naiseksi vaikka takaapäin voi hämätä.

Kauneudessa on muutenkin kyse nuorekkaasta ja terveestä ulkonäöstä, joka kertoo myös naisen olevan todennäköisesti hyvin hedelmällinen, koska karusti ikääntyessä naisen kyky synnyttää biologinen terve lapsi heikkenee suuresti ja esim. 45-vuotiaana se on jo monilla naisilla mahdotonta vaikka 20-vuotiaana vauva olisi vielä syntynyt helposti.

Tänä päivänä on huono tilanne, että monet naiset tietenkin haluavat korkeasti kouluttautua ja tehdä työuraa, mutta jos 40-vuotiaana alkaa perhettä perustamaan tai käyttää spermapankin palveluita voi olla jo myöhäistä saada vauva. Tällöin tapahtuu luonnonvalinta, joka taitaa kohdistua myös moniin feministeihin, että ei synny jälkeläistä, jolle siirtäisi omaa geeniperimää ja vaikka samankaltaisia ajatuksia kuinka naisen täytyy vaan tehdä muuta kuin kasvattaa perhettä.

Tällä hetkellä on naisia, jotka voivat olla vielä 40-vuotiaana hyvin hedelmällisiä, että olettaisi osaltaan näiden naisten geeniperimän lisääntyvän. Tämän tuloksena naiset olisivat tulevaisuudessa yleisesti vielä 40-vuotiaana hyvin hedelmällisiä tai samankaltaisia kuin nyt 30-vuotiaat naiset. Lisäksi olisi hyvä lisääntyä geeniperimä, joka pitäisi ihmisiä nuoremman näköisinä, että onhan tänäkin päivänä naisia, jotka vielä 60-vuotiaana omaavat hyvin nuorekasta kaunista ulkonäköä.

Poimin alle vasemmalle kollaasiin kuvia kahdesta afrobrasilialaisesta taiteilijasta, jotka ovat kritisoineet länsimaista kauneusihannetta. Afrobrasilialaiset ovat tutkimusten perusteella keskimäärin hyvin sekoittuneita, että näitäkin naisia voi kai sanoa mulateiksi vaikka onhan brasilialaisilla myös vähän intiaania. Kuitenkin naisilla voi havaita afrikkalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä, jota myös eurooppalaiset naiset pääsevät usein näkemään mulatti lapsillaan.

Tässä voi varmaan moni havaita, että ei tuollainen hius näytä kauniilta vaan esim. sotkuiselta, jos kauniina näkee jossain mainoksessa olleen kauniin naisen pitkät kiiltävät siististi kammatut päätään liikuttaessa hulmuavat hiukset. Sitä voisi tehdä tutkimuksen, jossa näyttäisi ihmisille erilaisia hiuksia, niin ei olisi mitenkään yllätys, että suoremmat kiltävät hiukset nähdään kauniimpana. Eikä tässä pitäisi eurooppalaisia syyttää, koska se on lopulta mustien oma asia arvostaa omaa hiustyyppiä.

Tänä päivänä näyttää olevan suvaitsevaisilla typeriä vaatimuksia kuinka pitäisi nähdä kauniina ulkonäköä, jota ei nähdä yleensä kauniina eurooppalaisella naisella. Perinteisesti erilaisilla etnisillä ryhmillä on ollut omanlaisia kauneusihanteita ja on taidettu nähdä yleisesti omat tai ulkonäöltään enemmän samankaltaiset naiset kauniina vaikka esim. nenä on ollut hyvin leveä ja lättänä, joten tässäkään nenässä ei ole vikaa vaikka eurooppalaiset siinä usemmin vikaa näkevät, koska se osaltaan poikkeaa tyypillisestä nenästä ja on maskuliinisen näköinen.

Tulee kuitenkin mieleen kuinka olisi eurooppalaisia, jotka voivat sanoa afrotukkaa esim. hienoksi varsinkin mulatilla, mutta näkemys todennäköisesti muuttuisi, jos omat hiukset sellaisiksi muuttuisivat. Joillakin on muistaakseni myös tapana väittää kuinka sitä haluaa itselleen sellaista, mitä itsellä ei ole. Tämä voi jossain määrin pitää paikkaansa, mutta ei taida moni nainen haluta esim. afrotukkaa ja leveää nenää vaikka tyttärelleen sitä varmaan haluavat.

Alimpana vasemmalla oleva kuva liittyy tutkimukseen, jossa on tarkasteltu kansainvälisissä missikilpailuissa vuosina 2005-2015 misseiksi valittujen naisten kasvoja, mutta missien osalta on hyvä huomioida valinnan perustuvan myös muihin tekijöihin kuin kasvoihin. Itse en oikein tykkää kansainvälisistä missikilpailuista, koska on typerää ainakaan ulkonäön perusteella tehdä valintoja eri maiden kaunottarista tai jonkun maan edustaja voi olla selvästi ruma, mutta siihen voi olla syynä typerä raati.

Aina sitä voi yleisesti katsella, millaisesta ulkonäöstä ihmiset tykkäävät. Missien osalta taidetaan usein suosia pituutta, mutta eihän oikeassa elämässä miehet naiselta valtavaa pituutta vaadi. Tuossa kuvassa voi havaita kasvoja jaetun kolmeen osaan, jonka perusteella muutamien maiden misseillä olisi vähän lyhyt keskiosa, mutta tämä ei pidä paikkaansa, jos mitataan kulmakarvojen yläosaan tai muutenkin ylemmäs.

Kollaasissa oikealla olevien kuvien osalta tutkittiin varsinkin korealaisten missiehdokkaiden ja tavallisten naisten silmien ulkonäköä vaikka vähän muutakin. Ensimmäisessä kuvassa otetaan kauniilta vaikuttavan korealaisen naisen kasvoista kolmiulotteinen kuva. Alimpien kuvien osalta voi nähdä keskimääräiset kuvat missiehdokkaista ja tavallisista naisista, jotka näyttävät hyvin havainnollistavan tutkimuksen mittauksia kuinka missiehdokkailla olisi kapeampi nenä, suuremmat silmät ja kapeampi pää.

Sitä kannattaa muutenkin katsella korealaisia naisia, että voi havaita monien olevan kauniita vaikka nämä keskimääräiset kasvot eivät siltä täysin näyttäisi. Etelä-Koreassa on voimakkaasti kauneusihanteena soikiomaisemmat kasvot vaikka ei noissa pyöreämmissä kasvoissa vikaa aina olisi, jotka näyttävät usein söpömmiltä, jota voi havaita tavallisista naisista tehdyllä yhdistelmäkuvalla vaikka hymy lisäisi söpöä ulkonäköä.

Nenänkin osalta halutaan siihen usein vähän korkeutta ja kapeutta, mutta ei sitä nenääkään pitäisi aina muutella ellei sitten ole tosi suuri, että matala tai kiinalaisten nimittelemä valkosipuli nenä eli ylhäältä matala ja alhaalta vähän leveä kuuluu tyypillisesti matalakasvoisen aasialaisen naisen ulkonäköön. Eikä silmiäkään pitäisi liialti muutella ellei sitten silmät ole tosi pienet, väsyneen tai vihaisen näköisiä, jota ihmiset eivät yleisesti näe kauniina.


Lähde - 2 - 3 - Hair Loss - IVF - Don’t Just Take a Random Egg - Race matters

Alla olisi Photosight sivustolta kerättyjä muotokuviksi luokiteltuja kuvia. Alkuaan ajattelin laittaa ainoastaan keskimmäisen kuvan, jonka ympärille samankaltaisia kuvia naisista kuin yllä ja alla, mutta löysin keskelle viereen vielä kaksi samankaltaista mukavaa kuvaa.

Eurooppalaisilla lapsilla on jo hyvin pienenä havaittavissa nenässä tai kasvon keskiosassa korkeutta, jos pienillä aasialaisilla lapsilla kasvot ovat vieläkin matalampia. Jossain määrin tällaisesta mataluudesta naisella näytetään tykkäävän vaikka ei tietenkään eurooppalaisella naisella kasvojen tai nenän tarvitse olla yhtä matala kuin aasialaisella naisella.

Alimman rivin keskimmäisessä kuvassa kullan ja hopean värisesti kimaltelevaan leninkiin pukeutuneella naisella on havaittavissa aasialaisia kasvonpiirteitä ja kasvoissa myös mataluutta. Kuitenkin enemmän eurooppalaiselta näyttävällä luistimia kädessä pitävällä naisella voi havaita samankaltaisuutta aasialaisempaan naiseen verrattuna, mutta hänellä näyttäisi olevan osaltaan vähän enemmän korkeutta kasvoissa.

Joku aika sitten ihmettelin Disneyn tekemien naishahmojen kasvoja kuinka silmät olisivat nykyään hyvin suuria ja sivusta katsottuna nenä olisi jokseenkin erikoinen, että silmien kohdalla nenä työntyy eteenpäin, mutta siinä on suurta koveruutta. Ei tällaista nenää nähtäisi aikuisella eurooppalaisella naisella kauniina, koska se on liian kovera.

Ajattelin aluksi nenän olevan samankaltainen kuin aasialaisilla, mutta silmien kohdalla olevan eteenpäin työntymisen takia nenä olisi enemmän eurooppalaisille lapsille tyypillinen vaikka onhan osalla aasialaisista korkeutta nenässä. Kuitenkin animaatiohahmoilla nähtävästi nähdään kauniina tai mitä mieltä ihmiset sitten oikeasti ovat ulkonäköä, joka olisi erikoista oikealla naisella, jos silmät olisivat valtaisat päässä.

Alla voi myös nähdä paljon ainakin omasta mielestä kauniilta vaikuttavia aikuisia naisia, mutta edelleenkin kuvien osalta on hyvä muistaa, että yksittäisen kuvan perusteella ei voida täysin tietää naisen kauneutta. Se on myös valokuvaajan taitoa, että osaa tuoda naisen kauneutta kunnolla esille, mutta se ei tietenkään aina ole tavoitteena, jos ei halua naisen hymyilevän kuvassa tai jotain muuta. Jos naisen näkisi elävänä, niin kauneutta lisäisi esim. naisen luonne, hymyily ja kuinka ilmehtii.

Tietenkin joku nainen voi olla vähemmän kauniimpi, mutta olettaisin valokuvien tekevän usein ihmisistä vähemmän kauniin näköisiä. Tämän takia valokuvaajat taitaa haluta usein käyttää malleina nuoria naisia ja kuvissa yleensä kauniilta näyttäviä, niin ei tarvitse liialti kuluttaa aikaa kuvan muokkaamiseen esim. ryppyjen ja vähän liian suuren tai pullean nenän takia vaikka elävänä nainen olisi kuitenkin monen mielestä kauniimpi.

Vaikka keräilen jotenkin kauniilta näyttäviä naisia, niin pyrin myös valitsemaan kasvoiltaan erilaisia naisia. Osassa naisista voin laittaa merkille kasvoissa olevan kauneuden kannalta vähän ongelmaa, joka voi aiheutua huonosta valokuvasta, että esim. hampaissa olisi jotain vikaa. Sitä tulee aina välillä vastaan kasvoiltaan kauniita naisia, joilla on selvästi vikaa hampaissa, että jos naisen kanssa pariutuu voisi olla hyvä sijoitus korjata ortodontin toimesta hampaat vaikka voi olla kallista, mutta monet miehet ovat valmiita tekemään naisen takia kaikenlaista.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - Tangled - Little nose

Alla olisi kollaasiin valikoituna lähempää kasvoista kuvia ja näissä kuvissa on suurta kontrastia, että olen tekemässä myös kollaasia, jossa olisi enemmän valoisuutta ja hymyä naisilla, josta todennäköisesti miehet enemmän tykkäävät.

Muodissa tykätään naisista ottaa vähemmän miehiä miellyttäviä jokseenkin tällaisia kuvia naisista, mutta näillä naisilla ainakin on kauniimpaa ulkonäköä, että ei näkemäni perusteella kaikki muodin mallit ole kauniita vaikka joillain on tapana väittää muodin malleja kauniiksi ja tätä varsinkin on kritisoinut Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä.

Photosight sivustolla pääsee mukavasti käyttämään aikajanaa tai filmirullaa, josta olen kuvia nopeasti kerännyt, että on varmaan tästä syystä jäänyt paljon kauniilta vaikuttavia kuvia valitsematta. Näyttää siltä kuin aikajanalle ilmaantuisi uusia kuvia, mutta syynä taitaa olla myös uusien valokuvaajien mahdollisuus laittaa kuvat päivämäärän mukaan, jonka takia esim. syyskuulta löytyy uusia muotokuvia.

En katsonut tällä kertaa valokuvaajien muita valokuvia, jotta kuvia ei tulisi liialti kerättyä. Kuitenkin keräsin muutaman kuukauden ajalta yli 500 valokuvaa sivustolta, mutta en taida kaikkia kuvia näyttää, koska pitäisi tehdä yli 50 kollaasia. Kerätyissä kuvissa on myös aiemmin näkyneitä kuvia, joista monet on aiemmin julkaista 35photo sivustolla, joten en ala niitä uudelleen näyttämään vaikka näyttää siltä kuin jostain kauniista naisesta ei olisi muuta kuvaa.

Sitä voisi ajatella olevan järkevää käyttää jotain kaunista naista enemmän mallina, mutta eihän kaikki kauniit naiset malleja halua olla vaikka olisivat kauniimpia kuin moni mallina elantonsa saava nainen, joita vaikka muotilehdet ylistää ja sen takia sitten rikastuvat.

Näistäkin kuvista olen jonkun voinut aiemmin laittaa, mutta ei sitä kaikkea muista tai huomaa. Näistäkään naisista ei varmaan kaikki tykkää, jos tykkää enemmän esim. aasialaisen naisen kasvoista tai toisaalta joku muu kuva näistä naisista voisi olla kauniimpi, jos vaikka hymyilevät. Aasialaisiin naisiin verrattuna näillä naisilla voi havaita nenässä tai kasvon keskiosassa korkeutta, että sitä voi pohtia esim. kuinka korkeista kasvoista tai millaisesta nenästä tykkää.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Alla olisi monilla naisilla havaittavissa enemmän hymyilyä, mutta tällaisia kuvia näyttää olevan aika vähän. Kaipa hymyilyä ei nähdä samassa määrin hyvänä, jos enemmän yllä olevat ilmeet ovat esim. tyylikkäitä, taiteellisia tai erilaisia, jos naiset muuten usein hymyilevät kuvissa, koska se kaunistaa ja tekee miellyttäväksi.

Hymyilyn osalta olen usein tuonut esille kuinka tällöin poskipäät pyöristyvät, joten voi sanoa käytännössä tapahtuvan luonnollinen kasvojenkohotus, jolla viittaan varsinkin iäkkäille ihmisille tehtäviin kauneusleikkauksiin.

Monilla varsinkin nuorilla on havaittavissa poskipäissä pyöreyttä ilman hymyilyä, mutta harmillisesti ikääntyessä poskipäät yleensä pienenevät rasvan vähentyessä ja ihon löystyessä valuvat alaspäin aiheuttaen syvemmän nasolabiaalijuonteen, joka osaltaan lisää iäkästä ja osalle myös maskuliinista ulkonäköä, jos poskiluut ovat kulmikkaat tai poskipäät ovat lättänät lisäten myös vaikutelmaa suuremmasta nenästä.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12