8. heinäkuuta 2019

Lisää suosittuja naisia Reddit sivustolta, Bruce Willisin tyttäristä ja kauniista vartalosta

Alla on uudelleen näytille aiemmin näkyneitä Reddit sivustolla jossain määrin suosituista 24:stä naisesta tehtyjä keskimääräisiä kasvoja. Vasen on tehty Sqirlz Morph ohjelmalla ja oikea Gimp kuvankäsittelyohjelmassa. Kasvojen päälle laitetut mittaukset on lisätty käyttämällä Inkscape ohjelmaa. Vertailen tällä hetkellä tätä kasvoa vastaan tuleviin ja aiemmin kerättyihin kuviin kauniista naisten kasvoista ja usein voi havaita paljon samankaltaisuutta. En aina tiedä naisten kauneutta muiden miesten mielestä, mutta onhan sitä tullut jo katsottua yleisemmin kauniina pidettyjä naisia, että todennäköisesti monet tykkää. Kerätyissä kuvissa on esim. pornotähtiä, mainoksissa näkyviä naisia, näyttelijöitä ja malleja.

Tutkimuksissa on havaittu naisen kauneudessa olevan kyse symmetrisistä, feminiinisistä ja osaltaan keskimääräisistä kasvoista, jota voi havaita näillä keskimääräisillä kasvoilla. Lisäksi kauneudessa on kyse nuorekkaasta ja terveestä ulkonäöstä, jota on myös näillä kasvoilla, että esim. iho näyttää tasaiselta. Ihmisen aivo määrittelee kauneuden hyvin nopeasti, että kyse taitaa olla alle sekunnista, mutta tämän jälkeen kestää pidempää tutkia ja selittää syitä jonkun naisen kauneudelle, mutta se osaltaan helppoa, koska monilla kauniilla naisilla on paljon samankaltaisuutta tähän keskimääräiseen kasvoon.

Ukrainalainen valokuvaaja David Dubnitskiy julkaisi tätä kirjoittaessa vähän aikaa sitten uusia kuvia, että voi edestä katsottuna havaita naisella samankaltaisuutta tähän kasvoon, mutta hänellä on selvänä erona matalammat kulmakarvat. Ei se haittaa, että kauniilla naisilla saa olla kasvoissa vähän vaihtelua vaikka omasta mielestä vähän ylempänä olevat kulmakarvat ovat enemmän feminiinisemmän tai miellyttävän näköisiä tehden kasvon keskiosasta myös pidemmän tai avautuneemman näköisen. Epäilen Davidin muokkaavan monien mallien silmiä vähän suuremmiksi, joka on helppo keino lisätä naisen kauneutta.

Mitä tulee vielä muiden naisten kasvojen vertailuun tähän keskimääräiseen kasvoon, niin voihan sitä havaita osalla kauniista naisista esim. alaleuan olevan pienempi, huulten koossa vähän vaihtelua ja silmien muodossa eroja. Ihmisen aivo tunnistaa kasvoista kaikenlaista, että on vaikeaa lähteä tarkemmin selittämään ulkonäöllisiä eroja. Jos näille keskimääräisille kasvoille tekee suuremman alaleuan tai nenän, niin se vähentää naisen kauneutta monien mielestä, jonka takia kauniit naiset eivät voi suuresti poiketa tästä kasvosta. Ei muuta kuin etsit mielestäsi kauniin naisen ja vertaat kasvoa tähän. Jos mielestäsi kauniilla naisilla on hyvin leveä nenä tai hyvin pitkät kasvot, niin ulkonäkö ei tietenkään yleisemmin muita miehiä miellytä, mutta eihän sillä väliä, jos itse tykkää.

Kasvojen samankaltaisuudella tarkoitan myös muita kuin eurooppalaisia tai enemmän sellaisilta näyttäviä. Jos tykkäät enemmän aasialaisista naisista, niin heitä kannattaa verrata ja usein voi huomata paljon samankaltaisuutta. Tuon oikealla olevan Gimp:ssä tehdyn suttuisemman kasvon voi nähdä enemmän aasialaisena, koska kasvo vaikuttaa osaltaan matalammalta, jos vasemmalla kasvolla on enemmän varjoja aiheuttaen kolmiulotteista syvyyttä. Tyypillisiä eroja kauniilla aasialaisilla naisilla on kauniiseen eurooppalaiseen naiseen esim. silmäluomen ulkonäössä, kulmakarvat ovat usein vähän ylempänä aiheuttaen osaltaan pidempää keskiosaa ja kasvot näyttävät useimmin pyöreämmiltä vaikka onhan myös kapeampi kasvoisia aasialaisia.

Kuten jo mainitsin ovat kasvot aasialaisilla useimmin matalammat, joka myös näkyy matalammassa nenässä. Nenä on usein vähän leveämpi vaikka onhan myös kapea tai hyvin pieni nenäisiä aasialaisia naisia. Nämä erot kasvoissa näyttävät aiheuttavan monille aasialaisille naisille söpömpää tai nuorekkaampaa ulkonäköä, että eurooppalaisilla voi sanoa olevan enemmän aikuismaiset kasvot. Jos ajatellaan sekarotuisia parisuhteita, niin vertaamalla voi hyvin ymmärtää, että miksi eurooppalaisilla miehillä on usein helppo tykätä aasialaisten naisten kasvoista, koska niissä on myös enemmän samankaltaisuutta kauniiseen eurooppalaiseen naiseen. Tällä tarkoitan vaaleampaa ihonväriä, suorempia hiuksia ja keskimäärin aasialaisilla naisilla on pienempi nenä kuin mustilla naisilla.


Päätin vielä keräillä näytille Reddit sivustolta löytyvistä Pretty Girls ja Beautiful Females sivuilta vuoden ja kaikkien aikojen listalta suosittuja naisia. Aiemmin kerätyistä kuvista monilla ei ollut paljon ääniä, jos taas näistä alla olevista kuvista osa on saanut tuhansia ääniä. En kuvia kerätessä katsele tarkemmin naisten saamia ääniä vaan enemmän kiinnostaa naisilla yleisemmin havaittava ulkonäkö. Kyllä ulkonäkö vaikuttaa yleisesti samankaltaiselta, jonka takia monilla kauniina pidettävillä naisilla on myös samankaltaisuutta yllä havaittaviin keskimääräisiin kasvoihin vaikka osalla voi olla esim. selvästi pienempi alaleuka.

En taida tästä syystä kuluttaa aikaa uusien keskimääräisten kasvojen tekemiseen, että nuo on jo hyviä vaikka uusi keskimääräinen kasvo ei täysin samalta näyttäisi. Ensimmäiseen kollaasiin laitoin kuvia naisista töissä ja tekemässä jotain. Keskimmäinen kuva on oikeastaan täytteenä, mutta voihan senkin osalta ajatella naisen olevan menossa töihin poliisin ja sotilaan valvoessa, että pervot eivät katsele naisen hameen alle. Vähemmän näytti olevan kuvia aasialaisista naisista vaikka heitä tuli enemmän vastaan uusien kuvien, viikon ja kuukauden suosituista listoista, mutta aasialaisten ulkonäkö ei taida täysin miellyttää monia länsimaalaisia miehiä vaan enemmän alla havaittava ulkonäkö.


Tähän toiseen kollaasin keräsin tarkoituksella enemmän kasvoiltaan siroilta tai jopa tyttömäisiltä näyttäviä naisia, että sitä voi havaita myös kauniiksi väitettävien julkkistenkin joukossa olevan kasvoiltaan jokseenkin tyttömäisiltä vaikuttavia naisia esim. Ariana Grande. Osalla voi olla pään kokokin hyvin samanlainen kuin alle 15-vuotiaalla, että tämä asia varmaan järkyttäisi monia, jos tekisi tarkempia mittauksia. Kuitenkin monien aasialaisten naisten osalta on havaittavissa, että vaikka kasvot olisivat hyvin nuorekkaat tai enemmän vauvoille tyypillisesti söpöt, niin pään koko ei ole yleensä lapsille tyypillinen vaan kyse on muista tekijöistä kasvoissa.

Kolmannessa kollaasissa sain keskellä olevista naisista idean, että sitä voisi keräillä vaaleahiuksisia ja tummahiuksisia naisia samaan kollaasiin. Pitäisi etsiä tutkimuksia kuinka ihmiset yleisesti näkevät hiusvärit. Onhan sitä ainakin länsimaissa väitetty, että vaaleat hiukset tekevät naisesta nuoremman näköisen, mutta onhan myös esim. aasialaiset naiset mustilla hiuksilla nuoren näköisiä, joten tässä on myös kyse kasvoista. Sitä voi havaita olevan juurikasvun perusteella tummahiuksisia naisia, jotka esim. värjäävät hiuksensa hyvin vaaleiksi tai toisinpäin, niin tutkimuksista pitäisi katsoa, minkä takia naiset tällaista tekevät. Tietenkin naisilla on halua muutella ulkonäköä, mutta osalla taitaa tietynlainen hiusväri tuntua hyvältä tai kuuluu tyyliin.



Olihan joukossa vähän aasialaisia naisia tai sellaisilta näyttäviä, joiksi voisi helposti myös luulla joitakin esim. latinoita ja eurooppalaisia naisia, jos varsinkin silmät sattuu olemaan muodoltaan jokseenkin samankaltaisia. Hymyileminen voi myös aiheuttaa aasialaiselta näyttäviä silmiä, jos silmät ovat kapeina. Kuitenkin on selvää, että aasialaiset naiset voi yleisesti helposti erottaa muista tai eurooppalaisista naisista. Eihän näistä naisista kaikki ole täysin aasialaisia vaan ylimmällä rivillä keskellä oleva taisi olla eurasialainen.

Joillakin sekarotuisilla tai tässä tapauksessa eurasialaisilla ulkonäkö voi olla hyvin samanlainen kuin osalla aidoista aasialaisista. Eipä tällä naisella silmäluomet ole voimakkaasti aasialaisen näköisiä. Äkkiseltään voisi ajatella hiusvärin olevan luonnollinen, mutta tietääkseni euraasialaisilla on yleensä ruskeat silmät ja tummat hiukset vaikka ihmisiä taitaa enemmän hämmästyttää tästä poikkeava ulkonäkö, jos esim. selvästi aasialaisen näköisellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset, mutta olettaisin tällaisia naisia löytyvän esim. Venäjältä ja Kazakstanista.

Aasiassa tehdään myös esim. nenäleikkauksia ja silmäluomileikkauksia, jotka vähentävät selvästi aasialaista ulkonäköä vaikeuttaen jossain määrin myös eurasialaisten erottamista aidoista aasialaisista. Näkemäni perusteella monilla eurasialaisilla kasvot voi olla hyvin kauniita perustuen tietenkin osaltaan tai pitkälti aasialaisilla naisilla havaittavaan ulkonäköön, josta monilla se on jo valmiiksi kaunista, että käytännössä sekarotuisissa parisuhteissa jossain määrin myös tuhotaan kauneutta, jos tytär varsinkin näyttää maskuliiniselta isältä.

Kuitenkin sitä voi havaita osalla eurasialaisista, että esim. nenän alaosa ei ole länsimaalaisesta näkökulmasta ihanteellinen, että se voi olla vähän liian leveä tai pullea näyttävillä sieraimilla, mutta eipä ne nenät ole aina edes ihanteellisia eurooppalaisilla naisilla, jonka takia tehdään nenäleikkauksia. Eipä sillä väliä, koska eurasialainen nainen edustaa omanlaista kauneutta samaan tapaan kuin mulatit, joista osa voi olla hyvin mustan näköisiä, joten eivät tietenkään edusta eurooppalaisen naisen kauneutta.


En ala kaikkien kollaasien sisällöstä jotenkin kertomaan, jos ei mitään erityistä tule mieleen tai ei viitsi samoja asioita toistella. Näiden kollaasien hyvä puoli on siinä, että näkee samalla monenlaisia naisia, mutta kuvat ovat harmillisen pieniä. Jotta näkisi paremmin naisen kauneuden, saisi tietää naisen nimen ja muista kuvista tai videoista vahvistuisi naisen kauneus, niin näistä kollaaseista kannattaa kaapata joku nainen tai kuva ja laittaa se TinEye tai Google kuvahakuun. Mielenkiintoisesti Windows:sta löytyy kuvankaappaustyökalu, jolla kokeilin kaapata kuvan alla keskellä näkyvistä naisista. Reddit sivustolta käy ilmi naisten olevan venäläisiä kaksosia, jonka voi kasvoista päätellä vaikka ei näistä kauniina pidettävistä naisista aina tiedä, koska ovat jossain määrin samankaltaisia.

VK sivustolta löytyy naisista lisää kuvia ja videoita, että näyttävät olevan malleja ja kasvot ovat todellakin kauniit. Naisista näyttää olevan vaikeaa löytää kuvia, jos käyttää Reddit sivustolla mainittuja naisten nimiä, jotka ovat Tanya Zhuravlyova ja Katerina Zhuravlyova tai sukunimi VK sivustolla Žuravljova tai kyrillisinä Таня ja Катерина Журавлёва. Googlen kääntäjällä voi nimet myös muuttaa kyrillisiksi. Saman nimisiä naisia näyttää olevan muitakin. Vaikka näistä naisista olisi paljon kuvia, niin valokuvaajat eivät aina kerro mallin nimeä, jonka takia Googlen kuvahaku ei voi löytää näistä naisista kuvia, mutta niitä on, koska näin joskus yhdellä valokuvaajalla Shutterstock sivustolla paljon kuvia näistä kaksosista. Näistä linkeistä löytyy lisää kuvia myös sivuprofiilista.



Harmillisen vähän on kuvia sivuprofiilista vaikka senkin ulkonäkö on tärkeä osa kauneutta. Voihan jollakin naisella olla rumempi sivuprofiili ja kasvot edestä kauniimmat. Tämän takia sitä tulee vastaan naisten kertomuksia kuinka eivät halua näyttää sivuprofiilia muille ihmisille, koska sivusta näkee nenän olevan liian pitkä tai jotain muuta kauneuden kannalta kielteistä. Onhan myös naisia, jotka näyttävät näkevän ulkonäössä vikaa vaikka siinä ei olisi mitään erityistä. Tämäkin on jokaisen omaa näkemystä, jonka takia kaikkien kauniina pidettävien naisten ulkonäkö ei kaikkia miellytä.

Sitä voi RealSelf sivustolla havaita kirurgeilla olevan jossain määrin erilaisia näkemyksiä jonkun naisen kasvossa havaittavista ongelmista. Joku kirurgi ehdottaa naiselle esim. leuanpäähän laitettavaa implanttia, koska näkee jotenkin vähän alikehittyneenä leuanpään, jossa toinen kirurgi ei nähnyt vikaa. Tästä syystä joku nainen menee laittamaan leuanpäähän implantin, mutta se tekeekin naisesta rumemman tai maskuliinisemman näköisen, jos alkuperäinen pienempi leuanpää lisäsi feminiinistä ulkonäköä.




Alla olevaan kollaasiin keräsin osaltaan söpöltä vaikuttavia kasvoja. Söpöyttä pidetään enemmän vauvan tai pienen lapseen ulkonäköön kuuluvana, jonka tarkoituksena on lisätä aikuisten halua hoitaa ja nähdä lapsi miellyttävänä. Tämä on vauvan kannalta myös tärkeää, koska vauvan hoito on jossain määrin aika raskasta, joten osaltaan söpö tai iloinen pieni lapsi sitten innostaa hoitamaan ja jaksamaan. Tutkimuksissa on karusti havaittu, että rumempaa lasta tai jotenkin sairaalta näyttävää ei samalla innolla hoideta kuin kaunista lasta. Kuitenkin tällaista söpöltä vaikuttavaa ulkonäköä näyttää selvästi ilmenevän varsinkin osalla aikuisista naisista. Söpön ulkonäön kerrotaan muistaakseni aiheutuvan esim. pienestä nenästä, pienestä leuasta, suurista silmistä ja pyöreistä poskista. Hymyily näyttää myös olevan hyvä keino lisätä söpöä ja miellyttävää ulkonäköä.





Eikä tässä kaikki vaan nuo yllä olevat naiset oli enimmäkseen kerätty Reddit sivuston Pretty Girls sivulta, joten seuraavaksi on vuorossa Beautiful Females sivu. Keräsin suuremman määrän kuvia ja ensimmäisiin kollaaseihin laitan vartaloista kuvia, joita näyttää olevan vähän, että kasvot taitaa enemmän kiinnostaa näillä kahdella sivulla. Keskimmäisissä kuvissa voi havaita hyvin kurvikkaan Tomb Raiderin Laraa esittävän naisen aseet kädessä nimeltään Enji Night. Tarkistin Google kuvahausta naisen vyötärön ja lantion suhteen olevan edestä mitattuna n. 0,6.

Tällainen vyötärön ja lantion suhde on hyvin harvinaista naisille, että nuorilla naisilla se on keskimäärin vähän yli 0,7, joka ikääntyessä huononee lähestyen 0,8. Tutkimusten perusteella suurella osalla naisista ei ole miesten yleistä mieltymystä vastaavaa vartaloa vaan vähemmän kurvikkaamman näköistä, jonka tutkijat luokittelevat suorakulmaiseksi vaikka monilla näistä naisista olisi pientä kurvikkuutta havaittavissa. Tuosta linkistä voi erikoisesti havaita myös brasilialaisten naisten olevan yleisesti vähemmän kurvikkaita kuin yhdysvaltalaiset naiset. Länsimaissa tykätään myös enemmän laihemmista tai suurin piirtein normaalin painoindeksin alakantissa olevasta painosta naisilla, joten ei tule lihavia naisia kuvissa vastaan.

Ei naisten monien kuvien perusteella tarvitse olla tosi kurvikkaita, että monet miehet myös tykkää kapeista nuorekkaista vartaloista, mutta hyvä olisi omata edes pientä kapeutta vyötäröllä ja leveyttä lantiolla. Nuorekas ja normaalipainoinen vartalo naisella kertoo miehille naisen todennäköisestä terveydestä, hedelmällisyydestä ja onko naisella toisen miehen kanssa lapsia, koska osalle naisista raskaudella on rumentavia vaikutuksia. Osalla naisista on jo valmiiksi vähemmän kauniina pidettävää vartaloa esim. lättänillä ja iäkkäillä rinnoilla, jos kauniimpana ja nuorekkaampana rinnan ulkonäkönä pidetään täyteläistä pyöreyttä ja nännien osoittaen vähän ylöspäin. Kaikkein nuorekkaimmissa rinnoissa kynä tippuu.

Näissä kuvissa näkyy myös kasvot ja rinnan muotoa, jotka osaltaan vaikuttavat naisen kauneuteen. Tämä tuo mieleen kuinka monelle miehelle mahtaa kelvata kasvoiltaan kaunis nainen, mutta lihavalla, maskuliinisella tai muulla tavalla rumalla vartalolla. Onhan myös olemassa naisia, joilla kasvot eivät näytä kauniilta, mutta seksikkään naisellisen vartalon nähdessä meinaa silmät tippua päästä. Enjin vieressä oikealla voi varmaan moni tunnistaa erikoisesti aiemmin näkyneen 13-vuotiaan Kristina Pimenovan, että voi havaita olevan naisellista vartalon muotoa kehittymässä, jossa vyötärön ja lantion suhde olisi nyt vähän yli 0,7, että hyvältä näyttää.

Näillä kauniina pidettävillä naisilla ei ole suuren näköistä vatsaa, joka kertoisi monista sairauksista ja lihavuudesta, että naisen terveyden, hedelmällisyyden ja feminiinisen kauneuden kannalta on hyvä, jos rasvaa sijoittuu enemmän rintoihin, reisiin ja takapuoleen. Ikääntyminen ja estrogeenin vähentyminen siirtää naisella rasvaa enemmän vatsalle ja vyötärölle, jonka takia naisen ulkonäkö rumenee ikääntyessä ellei sitten nainen kuntoilemalla ja rasvan poistolla tai siirrolla ylläpidä miehiä enemmän miellyttävää kiinteämpää, nuorekkaampaa ja kurvikkaampaa vartaloa. Onhan myös raskaudella vaikutusta naisen vatsan kokoon, jota ei nähdä rumana, mutta se kertoo naisella olevan jonkun toisen miehen lapsi tulossa, joten ei voi olla suuresti kiinnostunut naisesta vaikka olisi kaunis.

Ihmisiä näyttää yleisesti miellyttävän naisella tasapainoinen vartalo, jossa jalat olisivat yhtä pitkät kuin ylävartalo tai vähän pidemmät. Näiden kahden osan pituudet voi mitata kantapäästä jalkoväliin ja toinen osa olisi jalkovälistä päälakeen. Monilla kauniilla naisilla alaosan pituus on usein suurin piirtein jalkovälistä silmien kohdalle, mutta alaosan pituuteen laskee vielä vähän jalkaterän pituutta, niin aletaan olemaan tasapainossa, jota osaltaan naiset aiheuttavat käyttämällä korkokenkiä. Ihmisten mieltymyksessä pidempiin jalkoihin taitaa olla siinä, että se kertoo hyvästä ravinnonsaannista kasvuiässä aiheuttaen myös näyttävää aikuismaista ulkonäköä, josta varsinkin muodin malleilla ja misseillä paljonkin tykätään vaikka oikeasti monille miehille kelpaa vähän lyhyempi.

Nämä sukupuolten välillä keskimäärin havaittavat erot johtuvat osaltaan naisella pienemmästä rintakehästä ja leveämmästä lantiosta, joka sitten mahdollistaa monille naisille enemmän kurvikkaampaa vartaloa kapealla vyötäröllä. Miehillä hyvä vyötärön ja lantion suhde on n. 0,9, että ei myöskään saisi olla vyötärölihavuutta ja suurta vatsaa vaikka joku nainen tykkäisi, mutta se ei ole terveellistä. Vaikka naisilla olisi pienempi rintakehä, niin sen päällä on hyvä olla selvästi kehittyneet rinnat ja miehillä ei tietenkään nähdä kauniina suuremmiksi kehittyneitä rintoja ellei kyse ole lihaksista. Miehillä tykätään enemmän suuremmista hartioista ja käsistä aiheuttaen voimakkaampaa ulkonäköä, jos taas naisella tykätään pienemmistä.

Naisella voisi sanoa olevan kurvikasta, enemmän naisellista ja tasapainoista vartaloa leveys suunnassa lantion leveys, joka on sama kuin hartioiden leveys. Saahan lantio olla vähän kapeampi, josta taidetaan enemmän tykätä muodin malleilla vaikka onhan sitä tullut nähtyä alusvaatteita ja uimavaatteita esittelevillä malleilla kurvikasta vartaloa. Alhaalta löytyy myös kollaasissa neljä vähän takapuolestakin kuvia, jossa yleisesti miellyttää jossain määrin täyteläisyys, pyöreys ja kiinteys, että ikääntyessä myös takapuolikin löystyy ja muuttuu epätasaiseksi, joten ei ole kaunista ja nuorekasta. Kurpitsa kuvassa naisella näyttäisi olevan hyvin suuri takapuoli, joka ei taida kaikkia miehiä miellyttää.

Keskimmäisestä naisesta oikealla näyttäisi olevan tasapainoisempaa vartaloa naisella. Pitäisi oikeastaan tarkemmin tutkia tätä tasapainoa, mutta jos mittaa rintojen kohdalla havaittavan leveyden selästä rinnan eteen ja takapuolen kohdalla havaittavan leveyden, niin se on suurin piirtein sama vai kuinka ihmiset mahtaa nähdä vartalon tasapainon. Kuitenkin on selvää, että vasemmalla naisella takapuoli saa paljon huomiota, jonka takia vartalo on selvästi epätasapainossa, joka ei haittaa, koska on myös suurista takapuolista tykkääviä miehiä. Kaikkien kuvien suosiossa ei välttämättä aina ole kyse vartalon muodoista vaan miehiä voi enemmän miellyttää naisen kasvot, paino tai kaikki kuvassa havaittava.



Alla keskimmäisessä kuvassa on tiettävästi neljä siskoa, joista äkkiseltään löytyneen tiedon mukaan ainakin Katerina Rozmajzl on Tsekissä syntynyt, mutta muuttanut 3-vuotiaana vanhempien kanssa Yhdysvaltoihin ja on tämän hetken Miss Georgia USA 2019. Lisäksi on vielä nuoret kaksoset, jotka eivät ole tuossa kuvassa. Katerinan Instagramia katsomalla syntyy barbiemainen vaikutelma naisesta ja muustakin perheestä, että on aika erikoista katsella.

Tällaisen naisen valinta missiksi tuo mieleen monet tutkijoiden ja muidenkin samoja asioita toistavat kirjoitukset kuinka länsimaissa tai ainakin Yhdysvalloissa ihannoidaan, pidetään kauneimpana tai jonain muuna myönteisenä vaaleita hiuksia, sinisiä silmiä ja vaaleaa ihonväriä naisella. Tämä tietenkin nähdään kielteisenä, koska sehän poikkeaa suuresti varsinkin vähemmistöjen ulkonäöstä, mutta Katerinalla on vihreät silmät. Lisäksi voidaan myös mainita kauneusihanteena olevan suoremmat hiukset ja kapean korkea nenä, joten tällainen ulkonäkö poikkeaa monista vähemmistöistä.

Silmien värit ja hiusvärit saa olla naisilla monenlaisia, mutta on selvästi havaittavissa miehillä olevan suurempaa mieltymystä vaaleaan, jokseenkin oranssimaiseen ja vaalean ruskeaan ihonväriin naisella, jota nähtävästi myös monet ihonväriltään tummemmat miehet ihannoivat ainakin parinvalinnan perusteella. Kasvon osalta edestä katsottuna esim. kapeampi tai pienemmältä näyttävä nenä näyttää monia miehiä miellyttävän enemmän kuin leveämpi, koska sehän on myös feminiinisemmän näköinen ja tuo paremmin silmät esille kuin kookas nenä. Tähän myös vaikuttaa miehillä havaittava nenän koko tai leveys, jonka takia hyvin leveä nenäisten miesten on todennäköisesti helpompaa tykätä leveämmistä nenistä naisilla vaikka itseensä verrattuna vähän pienemmistä.

Perinteisesti on ollut normaalia, että erilaisissa etnisissä ryhmissä ihaillaan omanlaista tai samankaltaisempaa ulkonäköä, mutta tänä päivänä varsinkin eurooppalaisiin kohdistuu painetta ja kritiikkiä, että pitäisi valita kantaväestöstä poikkeavia esim. misseiksi tai olet jotenkin esim. paha, rasisti tai vanhanaikainen. Tietenkin tällaista vaativien joukossa on myös eurooppalaisia mokuttajia ja eksotiikan ihannoijia, joiden tavoitteena taitaa olla jossain määrin tuhota eurooppalainen ulkonäkö, jos vaikka saadaan kantaväestöstä poikkeavien missien avulla eurooppalaiset ajattelemaan jälkeläisten ulkonäön muuttamista esim. jokseenkin mustaksi afrikkalaiseksi vaikka se ei ole eurooppalaista ulkonäköä.

Suvaitsevaiset ja esim. monet mustat syyttelevät eurooppalaisia siitä, että ei yleisemmin tykätä mustien ulkonäöstä tai sitä ei yhtä paljon ihannoida kuin eurooppalaisen naisen ulkonäköä. Sitä usein mainitaan, että pitäisi myös tykätä esim. mustien kähäristä hiuksista, mustasta tai tumman ruskeasta ihonväristä ja leveästä nenästä. Tämä ulkonäkö kuitenkin poikkeaa suuresti kauniilla eurooppalaisella naisella havaittavasta tai eurooppalaisesta ulkonäöstä, jonka takia se ei voi yleisemmin miellyttää. Onhan myös typerää vaatia eurooppalaisia miehiä tykkäämään esim. mustien hiuksista ja leveästä nenästä, jos siitä ei tykättäisi eurooppalaisella naisella.

On olemassa paljon hyviä perusteita tai syitä, miksi hyvin leveä nenä, tumma ihonväri ja kärähät hiukset eivät yleisesti miehiä miellytä, mutta tämä ei kiinnosta suvaitsevaisia. Nenän pienemmän koon tärkeyden naisen kauneudessa jo mainitsin ja vaaleampi ihonväri taitaa näyttää miehille enemmän feminiiniseltä tai valoisalta. Hiusten osalta voidaan havaita eurooppalaisten miesten tykkäävän yleisesti pitkistä suorista ja aaltoilevista hiuksista naisilla. Tämä mieltymys selittyy myös osaltaan samankaltaisesta ulkonäöstä tykkäämisellä, mutta pidemmät, suoremmat, siistit, tasaiset ja kiiltävät hiukset kertovat mahdollisesti miehille naisen olevan terve, hyvin ravittu ja nuori, koska pitkien ja kauniiden hiusten kasvattaminen on vaikeaa ikääntyneille ja monille sairaille naisille.

Kyllä sitä voi ymmärtää vähemmistöihin kuuluvia naisia, että myös heidänkin kauneutta ihailtaisiin, mutta parhaiten se onnistuu järjestämällä omia missikilpailuja ja perustamalla omia naistenlehtiä kuin alkaa esim. missikilpailussa tekemään pölhöjä valintoja rodullisesti erilaisten naisten väliltä. Näin täytyisi tehdä myös eurooppalaisten naisten osalta, jos alkuaan heille suunnatut missikilpailut ja naistenlehdet täytyy täyttää epäeurooppalaisella ulkonäöllä. Monien länsimaihin muuttaneiden synnyinmaissa taitaa naistenlehdet ja missit olla enimmäkseen kantaväestön näköisiä myös tulevaisuudessa, mutta ei taida länsimaiden suvaitsevaiset tai mokuttajat kritisoida, koska se nähdään myönteisenä asiana, että arvostetaan omaa ulkonäköä varsinkin länsimaiden ulkopuolella.

Missikilpailut ovat jossain määrin ongelmallisia, että niistä taitaa monille ihmisille syntyä vaikutelma valitun naisen olleen kaunein vaikka syitä oli muita. Pieni raati sattui vaan naisesta tykkäämään tai halusi vaan valita tänä vuonna tietyn näköisen tai esim. mustan naisen vaikka jonkun eurooppalaisen tai aasialaisen naisen ulkonäössä ei ollut mitään vikaa. Tässä mielessä missikilpailuja tai median länkytyksiä jonkun naisen kauneudesta ei pidä ottaa vakavasti, koska kyllä on paljon kaikenlaisia kauniita naisia vaikka kaupan kassalla, jota ei tästä syystä kauniit naiset listalla näkyisi, koska niihin yleensä valitaan julkkiksia.

Muistaakseni jotkut venäläiset ovat väittäneet olevansa jotenkin suvaitsevaisia, koska maassa asuu osaltaan valloitusten takia esim. aasialaisia. Tästä huolimatta Miss Venäjä kilpailussa ei ole taidettu valita yhtään aasialaista naista ellen ole väärässä, mutta kauniita nuo missit näyttää olevan. Tämä selittyy helposti sillä, että enemmistö tykkää enemmän samankaltaisesta ulkonäöstä vaikka tämä suvaitsevaisia "rasisti" mokuttajia harmittaa. Tuolla rasistilla on tarkoitus viitata siihen, että jotkut suvaitsevaiset ja vähemmistöön kuuluvat näkevät hyvin monet asiat rasistisena vaikka ei olisi. Jos kuitenkin haluaa valita ulkonäöltään tietynlaisen, niin voi kai sen nähdä rasismina tai syrjintänä, mutta onhan se varsinkin parinvalinnassa oikeutettua, että valitset sellaisen, josta tykkäät.

En tässä tarkoita, että pitäisi valita aasialainen nainen missiksi, koska valinta kauniin aasialaisen ja eurooppalaisen naisen väliltä on hölmöä. Kaipa sitä voisi missikilpailuissa valita usean missin, joilla on kasvoissa selvästi eroa tai perinteistä rotuun luokiteltavaa ulkonäköä esim. itäaasialainen ja eurooppalainen. Toivottavasti kuitenkin Venäjän aasialaisilla ei ole suuria ulkonäköhuolia, että ovat omalla tavalla hyvin kauniita ja onhan Venäjällä eri alueilla omia missikilpailuja, joissa vaikka aasialainen enimmistö voi myös arvostaa omaa ulkonäköään valitsemalla aasialaisen kaunottaren missiksi. Äkkiseltään katsottuna on esim. Altain tasavallassa valittu kauniita aasialaisia naisia misseiksi vaikka venäläisiä on vähän enemmän.

Ulkonäön arvostamiseen liittyen tuli mieleen kuinka joku aika sitten luin artikkelin, jossa osaltaan kerrottiin kuinka Japanissa käytetään paljonkin eurasialaisia malleina, koska heillä on esim. enemmän korkeampi nenä, suuremmat silmät ja pidemmät jalat. Tämä nähtiin myönteisenä asiana, että japanilaiset osaavat enemmän arvostaa erilaista ulkonäköä. Tässä on varmaan osaltaan kyse länsimaiden vaikutuksesta, jos muodissa eurasialaisia suositaan ja onhan myös aasialaisilla erikoista halua käyttää eurooppalaisia naisia malleina. Kuitenkin Japanissa on paljon kauniita aitoja japanilaisia naisia, joten ei tässä tarvitse olla sekarotuinen vaikka hölmö mokuttaja sellaisia ylistäisi. Toivottavasti eurasialaisten jonkinlainen suosiminen ei liialti pese aivoja tuhoamaan omanlaista kauneutta vaikka moni eurooppalainen mies on varmaan innoissaan, jos osaltaan tämän takia saa kauniin japanilaisen naisen, joka ei enää arvosta omaa kauneuttaan vaan ajattelee vaan eurasialaisen olevan kauniimpi, joka ei nähdäkseni pidä paikkaansa.

Kauniit kasvot ovat aika samankaltaisia, joten eurasialainen edustaa omanlaista kauneutta ja enemmän aasialaiselta näyttävä omanlaista kauneutta. Aasiassa ilmenee jossain määrin halua väittää esim. suurempia silmiä ja kapean korkea nenää kauniiksi, jonka takia osa aasialaisista naisista voi olla kauneusleikkausten takia hyvin omituisen näköinen, että alkuperäiset kasvot olivat kauniimpia. Aasialaisilla nenän mataluus tuo osaltaan silmät enemmän esille, jos taas eurooppalaisilla korkea nenä aiheuttaa kolmiulotteista syvyyttä, että kummatkin ovat omalla tavalla kauniita. Miesten voi myös havaita tykkäävän kapeammistakin silmistä, joten silmien ei tarvitse olla samanlaisia kuin jollain anime hahmolla. Voihan osalla aasialaisista silmät olla tosi kapeat, että ei pahemmin silmiä näe, joka ei todennäköisesti monia ainakaan eurooppalaisia miehiä miellytä.

Tilanne taitaa olla sellainen, että länsimaihin suuntautuu tällä hetkellä maahanmuuttoa paljon maista, joissa väestö kasvaa kovaa vauhtia. Jos näiden maahanmuuttajien hedelmällisyys on myös länsimaissa korkeampi kuin kantaväestön kasvaa myös heidän määrä lisääntymisen takia länsimaissa. Tähän vielä lisätään sekarotuiset parisuhteet, niin lopulta voi käydä sillä tavalla, että eurooppalaiset näyttävät enemmän ulkonäöllisesti esim. afrikkalaisilta, jos varsinkin muistaakseni jonkun suomalaisen maahanmuuttotutkijan ennusteet miljoonien ellei satojen miljoonien afrikkalaisten maahanmuutosta Eurooppaan toteutuu. Tässä mielessä eurooppalaiset voivat hyvinkin pitkälti tuhota oman ulkonäkönsä, mutta jos eurooppalaiset haluavat olla afrikkalaisia, niin eihän siinä ole mitään ongelmaa.

Monet varmaan kysyy kuinka määrittelet epäeurooppalaisen ulkonäön. Onhan tietenkin selvää, että eurooppalaiset eivät yleisesti näytä aasialaisilta ja varsinkaan mustilta afrikkalaisilta. Tämä pätee myös yleisesti sekarotuisiin vaikka osalla ulkonäkö voi olla enemmän eurooppalaiselta vaikuttava. Sitä voisi pyytää suvaitsevaisia ja mokuttajia määrittelemään epäeurooppalaisen ulkonäön, koska vastaan tulleiden tutkimusten perusteella he osaavat sen jossain määrin määritellä. Tällä viittaan varsinkin tutkimuksiin, joissa tarkastellaan naistenlehdissä havaittavaa ulkonäköä, että kuinka paljon näkyy esim. mustan afrikkalaisen näköisiä naisia.

Tarkoitus tässä on myös viitata monien tutkijoiden näkemykseen kuinka kantaväestön tai enemmistön kauneusihanne vaikuttaa myös vähemmistöihin, niin samaan tapaan voi myös ajatella vähemmistöjen vaikuttavan enemmistöön, jos vaikka valitaan missiksi kantaväestöstä poikkeva, mutta tietenkin tämä vaikutus nähdään myönteisenä. Onhan sitä kuitenkin tutkimuksissa havaittu, että afroamerikkalaisilla naisilla ei olisi yleisesti halua olla laihoja, jota ilmenee enemmän valkoisilla naisilla vaan kurvikkaampia ja paksumpia, joka vastaa enemmän mustien keskuudessa olevaa kauneusihannetta, jos taas valkoiset tai eurooppalaiset miehet näyttää paljon tykkäävän laihemmista vähemmän kurvikkaista naisista.

Lisäksi on havaittu mustilla olevan usein korkea itsetunto ja esikuvana usein muut mustat naiset vaikka ymmärtääkseni tutkijat lähtevät siitä ajatuksesta liikkeelle, että eurooppalaiset aiheuttavat suuria ulkonäköhuolia vaikka joku musta nainen vaan näkee suoremmat hiukset kauniimpana. Aasialainen nainen vaan haluaa tehdä silmistään näyttävät, eikä siksi kyse ole aina länsimaalaisten vaikutuksesta tai edes halusta olla eurooppalainen nainen, koska onhan myös suurempia silmiä aasialaisilla. Vaikka musta nainen katsoisi enemmän muita kauniina pidettäviä mustia naisia, niin ulkonäköhuolia voi helposti aiheuttaa kauniin mustan naisen ulkonäön jonkinlainen eurokeskisyys kapealla nenällä, vaaleammalla ihonvärillä ja suoremmilla hiuksilla.

Aasialaisesta naisesta tulee mieleen muistaakseni Yhdysvalloissa asuva korealainen nainen, joka valitteli sitä, että Yhdysvalloissa ei tuoda riittävästi esille aasialaisia naisia. Kuitenkin samaan aikaan valitteli sitä, että Etelä-Koreassa tuodaan esille eurooppalaisia naisia ja korealaisilla naisilla on jotenkin halu omata eurooppalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä. Eihän tuossa pitäisi olla mitään ongelmaa, jos tätä samaa halutaan aiheuttaa länsimaissa vähentämällä eurooppalaisten näkyvyyttä, jonka tietenkin suuret väestörakenteelliset muutokset tulevat monissa maissa aiheuttamaan.

Kaipa eurooppalaisten muuttuminen vähemmistöiksi Euroopassa antaa myös eurooppalaisille lisää oikeuksia järjestää omia missikilpailuja ja arvostaa omaa ulkonäköä ilman rasisti syytöksiä. Vähemmistöksi muuttuminen tekee eurooppalaisista eksoottisia Euroopassa mulattien ja muiden joukossa. Tulevaisuudessa tulee olemaan paljon myös eurokeskisiä sekarotuisia, joita voi havaita olevan esim. Latinalaisessa Amerikassa, joilla on hyvin länsimaisen kauneusihanteen mukaiset kasvot. Jos kuitenkin sekarotuinen näyttää enemmän mustalta afrikkalaiselta tai itäaasialaiselta, niin on tietenkin selvää, että hänen ulkonäkönsä ei ole eurooppalaisen ulkonäön tai kauneusihanteen mukaista, mutta edustaa vaikka omanlaista kauneutta.

Eihän kauniit korealaiset tai muut aasialaiset naiset eurooppalaisilta naisilta näytä vaikka vähän samankaltaiselta vaikuttavaa ulkonäköä haluaisivat. Totesin tuossa jo aasialaisillakin ilmenevän silmien koossa vaihtelua, mutta onhan myös korkeampi nenäisiä aasialaisia. Osaltaan tämän takia jotkut aasialaiset ja myös tutkijat ovat todenneet olevan väärin väittää aasialaisten haluavan olla jotenkin eurooppalaisia. Tällaisista väitteistä taidetaan usein syytellä eurooppalaisia, mutta onhan myös aasialaisia, jotka tuovat suoraan esille halunsa omata enemmän eurooppalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä ja aasialaisia tutkijoita, jotka tällaista väittävät.

Sitä voi ajatella kummankin osapuolen tai näkemysten olevan jossain määrin oikeassa, koska jos aasialainen nainen suurentaa silmiään ja tekee nenästään korkeamman, niin ulkonäkö ei enää ole yhtä selvästi tai suuresti aasialaista. Se olisi aasialaisten tehtävä arvostaa omanlaista ulkonäköä, koska nähdäkseni monet aasialaiset naiset muuttaa turhaan ulkonäköä, että se on valmiiksi kaunis vaikka kyse voi olla osaltaan meikkaamisen vaikutuksista. Jos aasialaisella naisella on hyvin pullean leveä nenä ja hyvin kapeat silmät, niin tällöin halussa muuttaa ulkonäköä voi ymmärtää olevan kyse halusta olla kauniimpi ja feminiinisempi, koska pienempi nenä ja suuremman näköiset silmät miellyttää naisella yleisesti miehiä.

Muistaakseni yhdessä tutkimuksessa nuoret kiinalaiset naiset valittelivat, että länsimaissa annetaan kiinalaisista naisista rumempaa vaikutelmaa, koska muodissa käytetään malleina jotenkin rumia kiinalaisia naisia. Länsimaisessa muodissa tykätään myös erikoisista ja maskuliinisista kasvoista naisilla, jotka eivät yleisesti miehiä ja tietenkään aasialaisia miellytä. Länsimaissa käytettävillä aasialaisilla malleilla voi olla hyvin voimakkaasti aasialaiset kasvot esim. hyvin kapeilla silmillä, kulmikkaalla alaleulla ja suurilla poskiluilla, joita eivät aasialaiset yleisemmin näe kauniina, koska kaunis nainen on kasvoiltaan sirompi.

Vielä tulee mieleen eurooppalaisten syyttelystä muutama dokumentti, joissa kerrottiin esim. aasialaisten naisten halunneen suuremmat rinnat, koska esim. näkivät niitä kantaväestön naisilla. Miehillä on yleistä mieltymystä n. keskikokoisiin rintoihin naisilla, jonka takia osa aasialaisista naisista voi olla pienillä rinnoilla liialti tytön näköisiä, jos siihen vielä liittää monien aasialaisten naisten lapsenomaiset kasvot, eikä siksi miehille yleisesti synny kiinnostusta naiseen, koska se olisi kuin muodostaisi parisuhteen tytön kanssa. Eihän tämä kaikkia miehiä haittaa, että on parempi olla kiinnostunut aikuiseen, mutta tutkimusten perusteella miehillä on enemmän mieltymystä naisellisempaan vartaloon vaikka länsimaalaisilla miehillä on enemmän myös mieltymystä laihempaan vartaloon, joten ei ole suuresti kurvikas.





















Nyt on kaikki kerätyt kuvat kollaaseissa. Eihän näissä kaikkia listoilla näkyviä naisia ole, koska kaikkien kuvien laittaminen kollaasiin olisi liian työlästä ja listoille ilmestyy koko ajan uusia naisia. Onhan myös mukavaa saada mahdollisimman nopeasti valmista, joka onnistuu pienemmällä määrällä kuvia, jotta voi siirtyä jotain muuta tutkimaan. Olen pyrkinyt välttämään samojen kuvien keräämistä, mutta tästä huolimatta löytyy ainakin yksi nainen kaksi kertaa. En laita kuvia täysin päättömästi näihin kollaaseihin, että voi havaita asettelua ja tuossa viimeisessä kollaasissa pitkähiuksisia naisia, joilla havaittavien hiusten kasvattaminen onnistuu parhaiten nuorilta ja terveiltä.

Olen usein kerännyt varsinkin kuukauden listalta kuvia, mutta nähtävästi moni niistä on päätynyt kaikkien aikojen tai vuoden listalle, jonka takia voi havaita tuttuja kuvia ja naisia, joita olen aiemmin näyttänyt. Harmillisesti näistä kuvista monet eivät ole vertailun kannalta hyviä, jonka takia pitäisi etsiä parempia kuvia naisista, mutta sekin olisi työlästä ja aikaa vievää. 

Kuitenkin on havaittavissa yleensä kauniina pidettävillä olevan jokseenkin samankaltaista ulkonäköä, jonka ainakin itse havaitsen silmämääräisesti ja joka usein vahvistuu kuvankäsittelyohjelmassa vertaamalla. Onhan tietenkin osalla naisista selviä eroja kasvon eri osien muodossa ja koossa, mutta erot eivät voi olla erityisen suuria, koska esim. suuri leuka ja nenä ei olisi kaunista naisella. Tämäkin on lopulta jokaisen omaa mieltymystä kuinka suuresta koosta tykkää.

Kauniina pidettävillä naisten kasvoissa jossain määrin havaittavat erot ovat osaltaan sitten syynä, miksi ulkonäkö ei kaikkia miehiä miellytä. Jos sitä tykkää enemmän kapean korkeasta kolmiomaisesta nenästä, jossa sieraimet eivät ole leveästi tai suuresti näkyvillä, niin silloin ei tietenkään tykkää varsinkaan monien aasialaisten ja mustien naisten kasvoista nenän takia. Hyvin pienetkin erot riittävät vähentämään jonkun kiinnostusta naiseen, jos sieraimet näyttävät vähän liian suurilta tai silmät vähän vinoilta. Jos eurooppalaisilla miehillä on yleisempää mieltymystä vaaleampaan ihonväriin ja suorempiin pitkiin hiuksiin naisella, niin silloin ei moni musta nainen miellytä vaikka olisi varsinkin mustien mielestä tosi kaunis.

Näistä naisista monet olivat saaneet tuhansia ääniä, joten naisesta tykkääviä löytyy vaikka jonkun tai kaikkien naisten ulkonäkö ei jostain syystä täysin miellyttäisi. Naiset voivat olla jossain muussa kuvassa tai elävänä nähtynä kauniimpia, että ei näistä yksittäisistä kuvista aina tiedä vaikka onhan tuolla samoja naisia useissa kuvissa. En tiedä kuinka suuria julkkiksia on monet näistä naisista, mutta monilla ihmisillä tahtoo olla halua ylistää julkkisten ulkonäköä. Julkkiksen voi paremmin tuntea nimeltään kuin katukuvassa vastaan tulevan erittäin kauniin vähemmän tunnetun naisen, jonka takia meinaa kävellä päin pylvästä, mutta eipä naista kauniit naiset listoilla näy vaikka olisi kauniimpi kuin moni julkkis.

Eipä kauniiden naisten tai tässä tapauksessa yleisemmin kasvojen osalta voida sanoa, että kuka naisista on kaunein, koska ihmisillä on myös erilaisia näkemyksiä kasvojen kauneudesta. Olisi myös hölmöä väittää jotain yksittäistä naista kasvoiltaan kauneimmaksi niin kuin kaikkien naisten tulisi olla vaan yksittäisen naisen näköisiä. Kyllä kuitenkin miehet taitaa yleisesti tykätä ihastella kasvoiltaan jossain määrin erilaisia naisia vaikka jollakin voi olla vaan suuri mieltymys yhteen naiseen, joka on varsinkin hyvä asia, jos se sattuu olemaan oma vaimo tai tyttöystävä.

YouTubesta löytyy paljon videoita missikilpailuista, joissa halutaan valita yksittäinen nainen osaltaan jotenkin kauneimmaksi. Tuli sattumalta vastaan Italiassa järjestettäviä missikilpailuja, joita näyttää olevan hyvin paljon, mutta se on varsinkin väestöltään suurissa maissa mahdollista. En jaksanut kilpailuja kokonaan katsella, että kuluisi liialti aikaa, mutta missiehdokkaiden joukossa voi usein havaita monia kauniita naisia, joita ei jostain syystä valittu parhaimpien joukkoon vaikka miehille yleisesti nainen kelpaisi. 

Tämän takia en oikeastaan tykkää missikilpailuista, jotka ovat muuttumassa entistä hölmöimmiksi, että tehdään myös valintoja eri rotuisten naisten väliltä, jonka takia voidaan entistä huonommin arvostaa naisilla havaittavaa yksilöllistä ja erilaista kauneutta. Jos missiksi valitaan esim. musta nainen, niin siinä käytännössä väitetään eurooppalaisia, aasialaisia ja muita naisia jotenkin rumemmiksi, joka ei voi pitää paikkaansa, jos katsoo näitä Reddit sivustolla suosittuja naisia ellei sitten joku valinnut selvästi rumia missiehdokkaita ja raatiin mustista tykkääviä. Jos valinnan tekee pieni raati, niin sehän on sen mielipide ja tässä tapauksessa musta nainen edustaa mustien naisten kauneutta, eikä muiden naisten.

Kuitenkin voidaan havaita missiehdokkailla suosittavan paljonkin yleisesti kauniina pidettävää ulkonäköä, että jalkojen voi havaita olevan suurin piirtein samanpituisia kuin ylävartalo tai jopa pidempiä. Naisilla voi myös havaita yleisesti hyvää vyötärön ja lantion suhdetta osan ehdokkaista ollen hyvin kurvikkaita 0,6 ja osan enemmän kapeampia barbiemaisia 0,7. Missiehdokkaat vaikuttaa yleisesti pitkiltä näyttäviltä naisilta vaikka eihän miehet suurta pituutta naisilta vaadi vaan yleensä omaan pituuteen verrattuna vähän lyhyempää pituutta.

Lähde - 2 - Lumbar Curvature - Ideal Buttocks - Leg Length - Breast Aesthetic

Purseblog sivustolla olevissa kauneusleikkauksiin liittyvissä keskusteluissa yksi nainen mainitsi hänellä olevan samankaltainen ruma leuka tai kasvo kuin Bruce Willisin tyttärillä. Mielenkiintoisesti voi havaita tyttärien olevan monien mielestä ruman näköisiä, mutta kuvankäsittelyllä on yritetty ainakin yhden tyttären kauneutta lisätä muokkaamalla varsinkin alaleukaa tai leuanpäätä pienemmäksi. Tyttäret ovat nähtävästi paljonkin perineet isällä havaittavaa ulkonäköä varsinkin lyhyellä keskiosalla, pidemmällä alaosalla ja muutenkin pitkällä kasvolla tarkoittaen pitkää etäisyyttä silmistä leuanpään alaosaan.

Tämä ei haittaa miehellä, mutta on kielteistä naisella. Naisella tykätään enemmän näyttävästä keskiosasta tai tasapainoisemmista ja vähemmän pidemmän näköisistä kasvoista, jota on enemmän äidillä Demi Moorella. Tämä on yksi syy sille, miksi on olemassa rumia naisia, koska monet naiset hyväksyvät miehen ulkonäössä sellaista, joka olisi selvästi rumaa naisella. Saahan miehen kasvot olla maskuliinisempia kuin naisilla, mutta esim. nenä ja leuka eivät saisi olla hyvin suuria koossa ollen jo kyse geneettisistä tekijöistä, eikä vaan testosteronin takia suuremmasta koosta.

Tätä pitäisi enemmän tutkia kuinka rumempi ja kauniimpi ulkonäkö periytyy, mutta ainakin yhdessä tutkimuksessa havaittiin maskuliinisilla veljillä siskojen olevan usein myös kasvoiltaan maskuliinisempia ja vähemmän kauniita. Olettaisin kauniiden tyttärien saamisen kannalta olevan parhaita komeat miehet, joilla on pitkälti samankaltaiset kasvot kuin kauniilla naisilla. Tällaisella komealla miehellä saa olla maskuliinisempaa ulkonäköä testosteronin takia esim. vähän suurempi nenä ja leuka. Tyttärellä sitten estrogeeni ja pienempi testosteroni määrä pitää huolen siitä, että nenä ja leuka jäävät pienemmiksi, jonka tuloksena kehittyy todennäköisesti kaunis nainen, jota miehet yleisesti ihailevat.

Onhan äidilläkin vaikutusta tyttärien ulkonäköön, mutta hyvällä parinvalinnalla voi todennäköisesti lisätä todennäköisyyttä kauniista tyttäristä ellei sitten halua hyvin maskuliinisen miehen kanssa maskuliinisia poikia, joilla on hyvä mahdollisuus hurmata toisten perheiden kauniita tyttäriä. Toisaalta onhan sitä tutkimuksissa havaittu, että eivät naiset yleisesti suuresti maskuliinisesta ulkonäöstä tykkää, mutta aina välillä sitä tulee vastaan jokseenkin karmeita kuvia, joissa näkyy kauniin naisen hyvin maskuliininen ja jokseenkin ruma poikaystävä esim. suurella alaleualla ja leveällä nenällä.

Mielenkiintoisesti Bruce on vuosia sitten avioitunut uudelleen 23-vuotta nuoremman naisen kanssa. Tämä osaltaan kertoo naisille tyypillisemmästä halusta pariutua menestyneiden, varakkaiden ja iäkkäämpien miesten kanssa, että ulkonäöllä ei ole tällöin yhtä suurta väliä. Miehillä on yleinen halu pariutua nuorekkaiden ja feminiinisesti kauniiden naisten kanssa, joka osaltaan kertoo naisen todennäköisestä korkeasta hedelmällisyydestä. Jos Bruce olisi ottanut tyypillisemmin muutama vuotta nuoremman naisen, niin eipä hänellä olisi lisää lapsia ainakaan helposti. Toivottavasti uusien tyttärien kasvot kehittyvät kauniimmin ollen enemmän samankaltaisia kuin äidillä ja muutenkin kauniille naisille tyypillisiä.

Alla olisi sitten useista tutkimuksista poimittua sisältöä vartaloihin liittyen. Ensimmäisessä kuvassa näkyy naisten vartaloissa monenlaisia mittauksia, joihin liittyy oikealla vieressä oleva taulukko. Tutkimuksessa tarkastellaan puolalaisia vuoden 2004 missiehdokkaita, joiden vartaloita verrataan keskimäärin lähes samanikäisiin puolalaisiin opiskelijoihin ikää ollen keskimäärin n. 20 vuotta. Keskimäärin 175 cm pitkillä missiehdokkailla on melkein 10 cm enemmän pituutta verrattuna opiskelijoihin, joilla pituus on keskimäärin 165,3 cm. Painoindeksi on missiehdokkailla keskimäärin normaalin painoindeksin alakantissa 18,5 ja opiskelijoilla vähän suurempi ollen myös keskimäärin normaali 21,6.

Vyötärön ja lantion suhde on missiehdokkailla keskimäärin 0,71 ja sama opiskelijoilla 0,75. Kaikenlaista muutakin löytyy taulukosta, mutta eipä nämä opiskelijoilla havaittavat mittaukset huonoilta vaikuta vaikka onhan bmi ja whr missiehdokkailla enemmän monien miesten mieltymyksen mukainen. Pituutta ei suuresti tarvitse olla naisella, mutta onhan selvää, että länsimaissa ilmenee enemmän mieltymystä jokseenkin barbiemaiseen vartaloon naisella.

Mittasin ensimmäisessä kuvassa näkyvää vartaloa, jolle tutkijat ovat tehneet enemmän kauniille naisille tyypillistä ulkonäköä, että vyötärön ja lantion suhde on n. 0,70. Jalkojen pituus on suurin piirtein sama kuin ylävartalon pituus. Rinnoissa on näyttävää kokoa ja pyöreyttä. Lantion leveys on laitettu samaksi kuin hartioiden leveys. Taulukon tietojen perusteella naisilla olisi keskimäärin lantio vähän kapeampi kuin hartiat. Eipä tämä haittaa, mutta jos hartiat ovat paljon leveämmät, niin silloin mennään enemmän maskuliiniseen ulkonäköön, josta monet naiset tykkää miehellä.

Alempana näkyy laihempia ja paksumpia vartaloita, jotka liittyvät kiinalaisten tekemään tutkimukseen, jossa pyydettiin kiinalaisia valitsemaan kaunein kolmiulotteinen vartalo. Oikealla olevasta taulukosta voi havaita mieltymyksen olevan laihemman näköisiin vartaloihin ja tarkemmin keskimäärin kaunein oli VHI volume-height index:in eli tilavuus ja pituus indeksin mukaan 14,1 vartalo. Tässä kysyttiin mielipidettä kiinalaisilta, mutta kyllä myös monilla länsimaalaisillakin näyttää olevan mieltymystä laihemman näköiseen vartaloon naisella.

Oikealta löytyy kaksi kaaviota australialaisten tekemästä tutkimuksesta, jossa kysyttiin myös mielipiteitä kauniista vartalosta. Mielipiteitä toivat esille australialaiset miehet, joiden havaittiin tykkäävän keskimäärin vyötärön ja lantion suhteesta 0,75 ja vartalosta, jota on enemmän nuorilla australialaisilla naisilla. Yleensä kauneimpana on pidetty keskimäärin 0,7, joka on alimpaan kaavioon merkattu katkonaisella viivalla. Tällaista olisi Playboy, 1920-luvun ja 1990-luvun malleilla. Ympärysmitoista voi päätellä paksumpien tai leveämpien vartaloiden miellyttäneen enemmän.

Alimmissa kuvissa näkyy naisten ja miesten useimmin valitsemia vartaloita, jotka näyttävät keskimääräisiltä tai ihanteellisilta. Vasemmalle ovat nähtävästi naiset ja miehet valinneet keskimääräisiksi vartaloiksi kauniilta näyttäviä vartaloita. Yksi naisten mielestä keskimääräinen vartalo on päätynyt miesten mielestä ihanteellisten naisten vartaloiden joukkoon. Naisten mielestä ihanteelliset vartalot ovat aika laihan näköisiä, jos miesten valitsemissa ihanteellisissa vartaloissa on enemmän kurvikkuutta tai paksuutta.

Australialaisten tekemään tutkimukseen liittyen jäi mainitsematta tuo oikealla yllä oleva kaavio, jossa voi erikoisesti havaita lantion olevan sentteinä erikoisen leveä verrattuna hartioihin, mutta kyse on harmillisesti ympärysmitasta. Tutkijoiden kannattaisi myös mitata suoraan edestä havaittavat leveydet, koska eihän sitä edestä nähdä ympärysmittaa. Pitäisi tutkia kuinka paljon poikkeaa vyötärön ja lantion suhde ympärysmitoilla ja edestä leveydellä mitattuna. Lantion ympärysmitasta voisi kuitenkin päätellä lantion olevan pitkälti leveydeltään sama kuin hartiat.

Näistä tutkimuksista ja myös omista tutkimuksista voi päätellä miehillä olevan yleistä mieltymystä keskimäärin naisilla havaittavaan ulkonäköön, mutta myös monien tutkimusten perusteella enemmän feminiiniseen ulkonäköön poiketen selvästi miehille tyypillisestä ulkonäöstä. Miehillä näyttäisi olevan mieltymys yleisesti normaalin painoindeksiin naisilla, joka on hyvä naisen terveyden ja hedelmällisyyden kannalta. Naisella on hyvä olla selvästi kapeampi vyötärö ja leveämpi lantio, että tällaista ulkonäköä vähentäisi keskivartalolihavuus tai vyötärölihavuus, joka myös olisi terveyden kannalta haitallista.

Tässä mielessä miesten yleinen mieltymys naisen vartalon kauneudessa on naisten kannalta hyvä. Tietenkin on miehiä, joilla mieltymys on enemmän alipainoiseen, lihavaan ja hyvin lihaksikkaaseen vartaloon, joka ei ole oikein hyvä asia terveyden ja hedelmällisyyden kannalta. Monet ihmiset taitaa nähdä vähän lihaksikkaat vartalot jotenkin kauniina ja terveinä kertoen myös hyvästä kunnosta, mutta todellisuus voi olla jotain muuta. Lihaksikas vartalo tai alhainen rasvaprosentti aiheuttaa naisille esim. pienemmät rinnat. Tämän takia sitä voi havaita kehonrakentajilla olevan usein implantit, joiden tarkoituksena on lisätä feminiinistä ulkonäköä, joka näyttäisi lukemani perusteella myös tuomareita miellyttävän.


Lähde - 2 - 3 - 4 - Female Body - Physical Attractiveness - Reproductive Value