29. elokuuta 2020

Vanhoja mainoksia, alastonkuvia vanhoista miestenlehdistä ja sukupuolielimen ulkonäöstä

Siirsin tyypilliseen tapaan edellisen otsikon alta sisällön parempaan otsikkoon, kun ei täysin Reddit sivustoon liity vaikka täältä löytyy linkki suureen määrään kuvia Reddit sivustolla kauniina pidettävistä naisista. Alla on monia viittauksia edelliseen kirjoitukseen, joten se kannattaisi ensin lukea, jossa kerron osaltaan tyypillisestä kauniista kasvosta. Tällaiset pitkät kirjoitukset voi tuntua omituisilta blogissa, jos kirjaa lukemalla ei sillä tavalla näe. Ei sitä pidä kaikkea kerralla lukea, että en itsekään sellaista jaksa aina tehdä vaikka aina välillä yritän lukea koko kirjoituksen etsien esim. kirjoitusvirheitä ja epäselvästi kerrottuja asioita.

Ihannevartalo tutkimuksesta tuli mieleen muutamia vanhoja mainoksia, joita olen joskus näyttänyt, mutta Googlen kuvahakua käyttämällä löytyi lisää mainoksia. Noiden vanhojen mainosten perusteella ihanteellinen vartalo olisi tänäkin päivänä hyvin samankaltainen. Kuvissa näkyvillä naisilla on ulkonäköä, josta nykyäänkin tykätään. Yhdessä mainoksessa kerrotaan kuinka pienirintainen nainen ei saisi huomiota miehiltä. Kyllä osa miehistä myös tyttömäisistä vartaloista naisilla tykkää, mutta keskimäärin mieltymys on enemmän naiselliseen vartaloon, jossa olisi ainakin keskikokoiset rinnat.

Tällaiset mainokset nähdään ulkonäköhuolien aiheuttajina tai ainakin lisääjinä vaikka monilla pienirintaisilla naisilla olettaisi olevan jo huolia. Naiset kuitenkin katsovat muita naisia ja kauniina pidettäviä naisia, joilla rinnoissa on yleensä selvästi kokoa. Jos on laiha, niin lihominen on yksi helppo keino lisätä kokoa, mutta ei kannata liialti, jos rinnat alkavat liialti venymään alaspäin. Eihän roikkuvat rinnat haittaa kunhan niissä on täyteläisyyttä ja yleensä tykätään siitä, että nännit osoittaa eteenpäin tai vähän ylöspäin naisen ollessa selkä suorana. Käsien nostaminen ylös on naisilla keino nuorentaa rintojen ulkonäköä.

Naisilla ilmenee halua käyttää suurempia rintaliivejä ja laittaa niihin täytteitä, mutta tämä ei ole täysin järkevää, jos suuremmilla rinnoilla houkuttelee vääriä miehiä. Samaan tapaan ei miestenkään kannattaisi laitella täytteitä alushousuihin. Ei pitäisi sitten ihmetellä, jos suurista rinnoista tykkäävä mies ei haluakaan naisen kanssa seurustella tai pariutua. Ei niillä rintojen koolla taida olla monille miehille väliä, jos nainen on monella muulla tavalla viehättävä. Pitämällä kuitenkin rinnat enemmän oikean kokoisina on keino houkutella naisesta tykkääviä miehiä. Monilla naisilla ilmenee halua laittaa implantteja, mutta implantit eivät aina tee rinnoista kauniita, että pienet, nuorekkaat ja luonnolliset rinnat naisella on ainakin omasta mielestä parempia.

Jos rintojen koko ja ulkonäkö on naisille aika suuri huoli, joka näkyy rintoihin tehtävissä leikkausten määrissä, niin tunnetusti miehiä huolestuttaa peniksen koko. Muistaakseni yhden tutkimuksen perusteella naiset tykkäävät keskimäärin 16 cm pitkästä peniksestä, joka olisi muutamia senttejä pidempi kuin keskimääräinen miehen penis. Naiset varmaan haluaa kahdella kämmenellä otteen peniksestä, koska naisen kämmenen leveys on keskimäärin 7,9 cm. Pornossa ilmenee halua väittää penistä esim. 28 cm / 11 inch pitkäksi tai antaa suurempi vaikutelma pitämällä penis lähempänä kameraa, mutta tyypillinen suuri penis on n. 19 cm. Tämä käy ilmi naisten kämmenistä ja myös siitä, että penis on n. naisen kasvon pituinen. Naisilla kämmenen koko vaihtelee, jonka takia käsiltään pieni nainen saa lisättyä vaikutelmaa peniksen valtavasta koosta.

Muistaakseni naisen emättimen syvyys olisi keskimäärin vähän lyhyempi kuin miehen peniksen keskimääräinen pituus, mutta emätin pystyy vähän venymään ja mahtuuhan sieltä vauvakin ulos. Keksimääräistä suurempi penis on enemmän maskuliinisempaa ulkonäköä samaan tapaan kuin miehet tykkäävät naisella enemmän keskimääräistä feminiinisemmästä ulkonäöstä. Eipä tässä miesten kannata liialti huolestua ellei penis ole hyvin lyhyt, koska parinvalinnassa on kyse monesta muustakin kuin peniksen tai naisen osalta rintojen koosta ellei se sitten ole tärkeää.

Alimmat mainokset on suunnattu laihoille ja vähemmän lihaksikkaille miehille, joista naiset eivät tykkäisi. Tämä on monien tutkimusten perusteella selvää, että miesten kannattaisi pyrkiä tekemään vartalostaan kookkaamman näköinen, jos se varsinkin on hyvin löysän, laihan ja heikon näköinen. Lihominen on yksi helppo keino lisätä vartaloon kokoa, mutta lihota ei saisi liialti, jos se alkaa näkymään vatsalla ja vyötäröllä. Tämän lisäksi on järkevää kuntoilla lihasten tuoden kiinteyttä ja kokoa vartaloon. Eihän kaikki miehet voi hyvin maskuliinisilta tai voimakkailta näyttää, jos tätä ulkonäköä vähentää lyhyt pituus ja kapea luuranko, jonka takia esim. hartiat ovat kapeat.

Nämä mainokset ovat tietääkseni 30-50-luvuilta, jolloin oli tiettävästi enemmän muodissa kurvikkaampi vartalo. Tietääkseni tuolloin ihmiset olivat keskimäärin laihempia kuin tänä päivänä, jonka takia nykyään taidetaan enemmän markkinoida laihdutukseen liittyviä tuotteita ja palveluita. En lue miestenlehtiä, mutta voisi kuvitella nykyäänkin olevan mainoksia, joissa väitetään esim. proteiinijauheen muuttavan vartalon miehellä huomattavan lihaksikkaaksi, josta naiset tykkäävät vaikka kuvassa näkyvä kehonrakentaja on todennäköisesti käyttänyt myös steroideja.

Kyllä tiettävästi vartalon aika lihaksikkaaksi saa ilman steroideja, joka taitaa päteä varsinkin alla kuvissa näkyvään kehonrakentaja Charles Atlas:iin. Steroidit ovat kuitenkin hyvä keino saada nopeasti suuremmat lihakset ja ylläpitää paremmin lihaksikkuutta. Steroidit ovat miehillä vähän sama asia kuin meikit naisilla, että kumpikin sukupuoli antaa itsestään parempaa vaikutelmaa. Miesten osalta steroidien käyttäminen ei ole täysin terveellistä vaikka riski voi olla järkevää, jos saa kauniin naisen.

Tuo Let me give you a body mainoksen teksti on aika paikkaansa pitävää, että naisilla on yleisesti mieltymystä suurempaan kokoon ja hyväkuntoiseen vartaloon miehellä vaikka sen ei tarvitse olla huomattavan lihaksikas. Tällöin mies näyttää suuremmalta tai voimakkaammalta kuin nainen. Ei se omastakaan mielestä erityisen hyvältä tai maskuliiniselta näytä, jos esim. kauniin normaalipainoisen naisen vieressä on mies isolla vatsalla tai naista laihempi mies. Ei siinä mitään, jos nainen tykkää ja parisuhteessa voi olla kyse rahasta tai miehen rupsahtamisesta, koska ei tarvitse enää naisia etsiä, joten vatsa on kasvanut.

Kuitenkin on myönteistä, että on paljon naisia, jotka arvostavat miehellä enemmän normaalilta näyttävää vartaloa ja kyllä tämä myös miehiin pätee, että naisen ei tarvitse olla äärimmäisen kurvikas tai jonkun missin näköinen. Jos joku nainen ihailee huomattavan lihaksikasta ja maskuliinista miestä, niin kannattaa olla varovainen, että ei ala itse muuttumaan mieheksi vaikka se voi käydä jossain määrin tyttärelle. Tällä tarkoitan sitä, että tytär perii jossain määrin isän geneettisesti suurta alaleukaa, kookasta nenää, vihaisia kasvoja, kapeamman lantion ja hyvin leveät hartiat, joita myös miehet arvostivat ja pelkäsivät isällä, mutta tyttären ulkonäkö yököttää.

Ihonväriin liittyen tuli vastaan vanha ranskalainen mainos, jossa sarjakuvassa oltiin uimarannalla ja mainoksessa väitettiin ruskettuneen tai kuvan perusteella hyvin tumman ihonvärin tekevän miehestä maskuliinisemman, josta kuvan perusteella vaaleaihoiset naiset tykkäävät. Tämä on asia, jota pitäisi enemmän tutkia, mutta jo sekarotuisten parisuhteiden perusteella voidaan päätellä naisten useimmin hyväksyvän miehellä ruskean tai mustemman ihonvärin. Tästä pitäisi kysyä mustien tai tummien miesten kanssa pariutuneilta naisilta kuinka paljon ihonvärillä on ollut vaikutusta parinvalintaan, että näyttävätkö vaaleaihoiset miehet enemmän feminiinisiltä. Luultavasti osa naisista ajattelee tällä tavalla vaikka samaan aikaan naisen omasta vaaleasta ihonväristä olisi paljonkin hyötyä kauneudessa, koska miehet näyttävät enemmän tykkäävän vaaleammasta ihonväristä.

Sitä tulee vastaan sekarotuisia pariskuntia, joista osassa voi havaita eurooppalaisella naisella olevan hyvin kauniit kasvot ja muutenkin ulkonäköä, josta miehet yleisesti tykkäävät, mutta nainen on mennyt muodostamaan parisuhteen esim. pikimustan, rastatukkaisen ja leveänenäisen miehen kanssa, jonka kasvot poikkeavat selvästi naisen kasvoista. Kaipa tässä on joidenkin naisten osalta kyse viidakkokuumesta tai kaunotar ja hirviö fetissistä, että nainen haluaa olla vaalea kaunotar ja musta mies taas on äärimmäisen maskuliininen mies. Eipä taida tytär näyttää äidiltään, joten fetissillä on hintansa, joka ei taida aina tyttärestä tuntua mukavalta, jos poikkeaa liialti kauniista äidistään. Eipä jälkeläisen ulkonäkö äitiä haittaa vaan hän voi jatkaa esim. sosiaalisessa mediassa kauneutensa esittämistä, ihailuista nauttimista ja saaden myös ihailua jälkeläisten ulkonäön erilaiseksi muuttamisesta.

Kehonrakentajilla on tapana varsinkin kilpailuissa laittaa tummempaa väriä ihoon tai ruskettaa, jotta esim. lihakset näkyisivät paremmin, joten tummuudella on ainakin tältä osin maskuliinista ulkonäköä lisäävää vaikutusta. Vaaleamman ihonvärin voi tällöin ajatella lisäävän feminiinisempää ulkonäköä, josta miehet paljonkin tykkäävät vaikka voihan nainen olla ihonväriltään vähän oranssimainen tai ruskettunut. Vaalea ihonväri ei kuitenkaan muuta miestä naiseksi tai tumma ihonväri naista mieheksi, mutta selvästi voidaan havaita monien vaaleaihoisten naisten ihailevan esim. ihonväriltään mustia tai tumman ruskeita miehiä, joten siitä on enemmän hyötyä miehelle kuin naiselle, mutta tästä huolimatta on varsinkin mustien miesten tehtävä arvostaa ja nähdä kauniina tumman ruskea ihonväri naisella.

En ole pitkään aikaan lukenut tutkimuksia tai muita kirjoituksia mustiin naisiin liittyen, mutta mustien keskuudessa on jossain määrin ongelmana, että nähdään esim. vaaleampi ihonväri ja suoremmat pitkät hiukset kauniina. Tästä aiheutuu naisille halua vaalentaa ihonväriä jopa terveydelle haitallisilla aineilla ja monet myös suoristavat äärimmäisen kiharia hiuksiaan tai tyytyvät käyttäämään peruukkeja. Onhan sitä ainakin hiusten osalta kerrottu kuinka viimeisten vuosien aikana on tullut suosioon hiusten luonnollisen näköisenä pitäminen. Onko tämä sitten täysin hyvä asia naisen kannalta, jos miehillä yleinen mieltymys näyttäisi olevan suorempiin ja pitkiin hiuksiin kuin afrotukkaan, mutta jos sitä näkee naisilla enemmän afrotukkaa, niin siihen voi moni tottua ja alkaa myös sitä näkemään kauniina.

Tästä mustien ongelmasta syytetään tietenkin eurooppalaisia tai valkoisia, mutta se aiheutuu siitä, että eurooppalaiset tykkäävät enemmän samankaltaisesta ulkonäöstä, joten mustien ihonväri ja hiukset eivät varsinkaan monia miehiä miellytä. Äärimmäisen mustalta afrikkalaiselta näyttävä hiustyyppi poikkeaa täysin kauniina nähtävästä hiustyypistä, jonka takia sitä ei voida yleisesti nähdä kauniina, mutta se on mustien tehtävä nähdä kauniina, eikä välittää muiden ihmisten mieltymyksistä. Tämä pätee myös jokseenkin hölmöihin kansainvälisiin missikilpailuihin, joissa osaltaan tehdään valintoja erinäköisten naisten väliltä vaikka olisi jonkinlaista samankaltaisuutta. Ei pidä välittää kuinka hyvin oman maan missi pärjää, koska jokainen maa itse määrittää kauneuden ja eihän tässä lopulta naisten tarvitse näyttää joltain missiltä.

Missikilpailut ovat kasvavassa määrin ongelmallisia varsinkin länsimaissa, että niissä täytyy tehdä valintoja ulkönäöltään selvästi erilaisten naisten väliltä vaikka perinteisesti kantaväestö on saanut enemmän arvostaa omaa ulkonäköä valitsemalla ulkonäöltään samankaltaisista naisista missin. Jos missiehdokkaat ovat kauniita, niin onhan heillä keskimääräistä kauniimpaa ulkonäköä poiketen kantaväestön keskimääräisestä ulkonäöstä. Tänä päivänä kuitenkin ilmenee jopa painostusta eurooppalaisiin, että pitäisi valita omasta ulkonäöstä poikkeavia tai olet jotenkin rasisti tai paha. Suvaitsevaisten ajatuksena on osaltaan, että poikkeavan valinta kertoisi ihmisten kyvystä nähdä erilaista ulkonäköä kauniina ja kyvystä suhtautua erilaisiin myönteisemmin.

Tämä on suvaitsevaisilta myös ovelaa, jos saadaan missiksi valitun esim. mulatin avulla eurooppalaiset ajattelemaan omaa ulkonäköä rumaksi, niin se voi lisätä sekarotuisia parisuhteita. Jos tällaista valintaa tehdään, niin on hyvä huomata, että ulkonäkö ei edusta eurooppalaista kauneutta. Luultavasti löytyy suvaitsevaisia, jotka samaan aikaan toivovat, että Afrikassa mustat valitsisivat missiksi enemmän mustalta näyttävän missin esim. näyttävällä afrotukalla ja tumman ruskealla ihonvärillä ollen hyvä keino vähentää mustien naisten ulkonäköhuolia ja halua muuttaa ulkonäköään saaden myös mustat miehet arvostamaan ulkonäköä. Missien osalta nähtävästi suositaan usein kapeamman näköisiä tai barbiemaisia vartaloita vaikka sitä voisi myös järjestää missikilpailuja paksummin kurvikkaille naisille ja tällöin voidaan paremmin arvostaa naisten moninaisuutta, josta myös miehet tykkäävät.

Vielä erilaisen ulkonäön arvostamisesta, niin yksi hyvä keino olisi järjestää ulkonäöltään erilaisille ihmisryhmille omia missikilpailuja. Näin on monissa maissa esim. Yhdysvalloissa varsinkin vähemmistöille vaikka tässä on käymässä erikoisesti, että perinteisesti kantaväestön missikilpailuissa vaaditaan enemmän moninaisuutta ja erilaisen ulkonäön valitsemista missiksi, niin siitä aiheutuu tilanne, että eurooppalaisella naisella ei enää ole omaa missikilpailua. Missin valinta tiettävästi perustuu myös muihin kuin ulkonäöllisiin tekijöihin, mutta siitä huolimatta moni taitaa olettaa kyse olevan ainoastaan kauneudesta muiden missiehdokkaiden olleen vähemmän kauniita.

Vähän aikaa sitten ihmettelin venäläisten missien ulkonäköä, että joukossa ei näytä olevan yhtään aasialaisia. Venäläiset ovat suuri enemmistö ja sen takia myös missiehdokkaiden joukossa, joten osaltaan sen takia aasialaisilla naisilla voi olettaa olevan vaikeampaa pärjätä vaikka monet olisivat kauniita. Toivottavasti Venäjän aasialaisilla naisilla ei ole ulkonäköhuolia, että pitäisi olla jotenkin enemmän esim. eurooppalaisen näköinen vaan näkevät itsensä kauniina aasialaisena ja onhan Venäjällä myös eurasialaisia, joten pätee myös heihin. Filippiineillä on viime vuosina valittu paljonkin misseiksi eurasialaisia, joten olisi myös hyvä, jos siellä arvostettaisiin enemmän filippiiniläisten naisten kauneutta. Onhan sekarotuisia parisuhteita muodostavien kannalta mukavaa, jos filipina ei arvosta omaa ulkonäköä vaan haluaa eurasialaisen.

Tuohon ihonvärin tummuuden vaikutukseen miehen ulkonäköön liittyen vertasin kuvankäsittelyohjelmassa muutamia ihonväriltään erilaisia, mutta vartaloltaan samankaltaisia miehiä pienellä lihaksikkuudella. Näyttää siltä kuin tummempi ihonväri todellakin tekisi miehen vartalosta paremman tai maskuliinisemman näköisen. Kuitenkin tutkimusten perusteella naiset eivät keskimäärin näytä suuresti maskuliinisesta tai lihaksikkaasta ulkonäöstä tykkäävän, että normaali hyväkuntoinen mies vaalealla ihonvärilläkin kelpaa, mutta voi päätellä osalla vaaleaihoisista naisista ilmenevän mieltymyksen ihonväriltään enemmän ruskettuneisiin tai tumman ruskeisiin miehiin liittyvän osaltaan ihonvärin maskuliinista ulkonäköä lisäävästä vaikutuksesta, joka taitaa myös päteä penikseen, että samankokoinen vaalea penis on esim. liian feminiinisen näköinen. Quora sivustolta löytyy näkemyksiä ihonvärin tummuuden vaikutuksista miehen ulkonäköön.

Löysin äkkiseltään havainnollistavan kuvan ihonvärin vaikutuksesta ulkonäköön, jossa on muokattu miehen ja naisen ihonväriä vaaleasta ruskeammaksi. Kyllä ainakin itselleni syntyy ruskeammasta miehen vartalosta voimakkaampi ja maskuliinisempi vaikutelma tai mitä kaikkea muuta aivo mahtaa nähdä lisäten nähtävästi myös vartalon kolmiulotteisuutta, joka on hyvä asia lihasten näyttävyyden kannalta. Oikeastaan kuva ei ole täysin hyvä, koska ruskeampia miesten vartaloita on tehty vähän lihaksikkaammiksi. Tässä on varmaan käytetty Daz Studio ohjelmaa, jossa voi muokkailla kolmiulotteisia vartaloita. Tällaisia ennen ja jälkeen kuvia katsoessa täytyy aina olla tarkkana, ettei tarkoituksella anneta jälkeen kuvasta todellista parempaa vaikutelmaa ellei sitten tuote sisällä myös steroideja. Kuitenkaan tuossa kuvassa ei naisen vartalo näytä ruskeana yhtä kauniilta kuin vaalea ihonväri, joka aiheuttaa naisen ulkonäköön miellyttävän valoisaa ja feminiinistä ulkonäköä ainakin omasta mielestä, että oletan mustien miesten osaavan paremmin nähdä kauniina ruskeamman ihonvärin naisella.

Tämä ei oikeastaan ole näin yksinkertaista, koska on kauniita ruskeaihoisia naisia ja maskuliinisen näköisiä vaaleaihoisia miehiä, mutta tämän ihonvärin voi päätellä olevan yksi syy siihen, miksi eurooppalaisilla miehillä on vaikeampaa tykätä mustista naisista, jos taas eurooppalaisille naisille on paljon helpompaa tykätä mustista miehistä. Tämä on jokseenkin harmillinen tilanne, että mustat miehet ovat tutkimustenkin perusteella keskimäärin maskuliinisempia, jonka takia moni vaaleaihoinen nainen päätyy tuhoamaan ulkonäköään esim. vaaleaa ihonväriä, josta miehet enemmän näyttävät tykkäävän naisella vaikka voihan ihonväri olla vähän ruskettunut tai oranssimainen. Jos mennään tuhansia vuosia taaksepäin on tiettävästi ollut myös monilla eurooppalaisillakin nykyistä tummempi ihonväri, mutta mahdollisesti osaltaan seksuaalivalinnalla eli miesten mieltymyksellä vaaleaan ihonväriin naisella on myös miehet muuttuneet vaaleammiksi, jota nyt mustat miehet pääsevät tekemään.

Mielenkiintoisesti tutkimusten mukaan mustilla miehillä olisi suurempaan halua kuntoilla vartaloaan lihaksikkaaksi kuin valkoisilla miehillä, johon yhtenä syynä olisi syrjintä. Lihaksikkuus lisää voimakasta ulkonäköä, joten saa todennäköisesti monilta miehiltä arvostusta ja ei mennä haastamaan riitaa. Sopivasti lihaksikas tai hyväkuntoinen vartalo miellyttää naisia, joten tämä mustien miesten suurempi halu kuntoilla vartaloaan on hyvä keino myös päästä sekarotuiseen parisuhteeseen esim. eurooppalaisen naisen kanssa. Lihaksikkaaseen vartaloon lisää vielä mustien miesten ruskeamman tai tummemman ihonvärin, niin se lisää maskuliinista ulkonäköä verrattuna vaaleampiin miehiin. Tätä ulkonäköä taitaa moni eurooppalainen mieskin katsoa esim. sekarotuisessa pornossa kuinka lihaksikas kaljupäinen musta mies panee vaaleaihoista ja pitkähiuksista naista. Vaikka miehet tykkäisivät paljonkin tällaisessa pornossa näkyvästä naisesta, niin eipä musta mies naiselta jotenkin näyttäviä lapsia aikaan saisi vaan voivat olla jopa enemmän mustan miehen näköisiä.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Miracle Cream - Proto-Porn

Tässä ei ole vieläkään Reddit sivustolta kerättyjä kuvia kauniina pidettävistä naisista vaan teki mieli tutkia Archive sivustolta löytyviä vanhoja miestenlehtiä. Tähän ensimmäiseen kollaasiin keräsin jossain määrin hauskoja kuvia. Noita pilapiirroksia tai niissä olevia tekstejä ei aina ymmärrä, että olisi hyvä olla jossain selitys. Vastaako tuo ylävartaloltaan omituisen leveä hahmo naisen kysymykseen tekevänsä punnerruksia ja kysyy sitten naiselta, mitä hän tekee.

Luultavasti jalkakyykkyä ja lantionnostoa vaikka tällaisissa vartalonmuodoissa on osaltaan kyse geneettisistä tekijöistä. Osalla miehistä voi havaita ylävartalon levenevän huomattavasti ylöspäin v-kirjaimen muotoisesti. Osalla naisista yläosa voi olla hyvin kapea ja alaosa hyvin leveä. Tässä on kyse osaltaan luurangon muodosta ja naisilla varsinkin alavartaloon sijoittuvasta rasvasta. Miehet tietenkin voivat esim. punnertamalla suurentaa ylävartalon näyttävyyttä, josta naiset tykkäävät vaikka vartalon ei miehellä tarvitse olla näin epätasapainoinen kuin mies hahmolla.

Oikealla yritetään hauskasti saada miehet ostamaan puseroita, jotta jatkossakin käyttävät naisia malleina tai muuten palaavat käyttämään miehiä. Tällaista naisen käyttämistä sanovat osaltaan feministit naisen esineellistämiseksi. Laittamalla tuo kuva Googlen kuvahakuun, niin pääsee katsomaan lisää tällaisia mainoksia ja lukemaan kriittisiä näkemyksiä. Tämä on helppo keino saada miehiltä huomiota vaikka muutamien tutkimusten perusteella monet naiset eivät tykkää tällaisista mainoksista, mutta tässä myydään miehille vaatteita.

Ylimmällä rivillä viimeisessä kuvassa oikealla myydään erikoisesti seksinukkea antamalla vaikutelma kuin nukke olisi ulkonäöllisesti samanlainen kuin tuo nainen. Kummallakin näistä naisista voi havaita kaunista vartaloa, josta myös tänäkin päivänä tykätään vaikka osa tutkijoista höpöttää kauneusihanteiden jotenkin suuresti muuttuvan, mutta kyse taitaa olla osaltaan muotilehtien aiheuttamasta harhasta, joka ei vastaa miesten yleistä mieltymystä, jos vaikka muotilehdet väittää vaan alipainoista Twiggyä kauniiksi.

Alimmalla rivillä ensimmäisessä kuvassa mies taitaa nähdä seinään poratusta aukosta naisen käyttäen häntä mallina. Toisessa kuvassa näkyvät naiset eivät olisi täysin identtisiä kaksosia, koska hauskasti rintojen koossa voi havaita eroa. Viimeisessä kuvassa nainen esittelee myönteisesti miehille vähän rintoja ja takapuolta, jotka ovat ulkonäöllisesti vähän samannäköisiä. Osalla miehistä ilmenee enemmän mieltymystä rintoihin tai takapuoleen, että varmaan kuvassa osa miehistä on tästä syystä valinnut kummalle puolelle sijoittuu naista ihastelemaan.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Olen enimmäkseen kerännyt alastonkuvia, joita näyttää aika paljon miestenlehdistä löytyvän ja onhan myös paljon pornolehtiä, joista en ole kuvia kerännyt. Yhdysvalloissa 50- ja 60-luvuilla oli enemmän sallitua tällaiset alla havaittavat kuvat, jos 70-luvulla alkoi olla enemmän pornoa ja naisen sukupuolielimen näyttämistä. Viranomaiset Yhdysvalloissa ovat suhtautuneet tuolloin myönteisemmin tällaisiin kuviin, jos ne ovat olleet enemmän taiteellisia kuin haarat levällään häpyä näyttäviä.

Philsp sivustolla voi mielenkiintoisesti havainnoida kuinka osaltaan miestenlehtien kansikuvat ovat vuosien saatossa muuttuneet, että alussa naiset ovat vähemmän paljastavia ja lopuksi voi jo nähdä paljaita rintoja. Tässä oli myös juttua rintojen ulkonäöstä, jonka takia halusin rinnoista kuvia, niin näillä alla olevilla naisilla voi havaita hyvin kehittyneen näköisiä rintoja, joiden voi olettaa miellyttävän myös tämän päivän miehiä. Olen tainnut enimmäkseen näyttää nykypäivän naisista alastonkuvia, joten on myös hyvä katsoa yli 50-vuoden takaisia alastonkuvia.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Karmeasti ajateltuna näistäkin naisista moni on jo yli 80-vuotiaita, että kauneudesta ja nuoruudesta ei ole paljoakaan jäljellä, jos osalla vain luuta tai tuhkaa. Kuitenkin myönteisesti on tänäkin päivänä ulkonäöltään samankaltaisia naisia, joten kauneus ei täysin tuhoudu ikääntymisen seurauksena. Jos näistäkin naisista moni on saanut lapsia, niin tyttärillä on todennäköisesti samankaltaisuutta äitiin ellei sitten isä ole ollut hyvin äärimmäisen maskuliininen tai on muodostanut sekarotuisen parisuhteen.

Alle valikoin osaltaan aasialaisista naisista kuvia, joista moni on kabaree esiintyjiä. Aasialaisia naisia katsoessa voi havaita varsinkin nenän mataluuden silmien välillä, joka nähtävästi osaltaan lisää nuorekasta tai söpöä ulkonäköä tuoden silmät kasvossa esille. Eurooppalaisilla nenät työntyvät yleensä eteenpäin, jonka takia sitten silmät ovat nenään verrattuna vähän takana. Tästä aiheutuu kasvoihin syvyyttä ja kolmiulotteisuutta, mutta nenä ei kuitenkaan saisi olla liialti eteenpäin työntyvä vaikka sen ei tarvitse olla yhtä matala kuin monilla aasialaisilla.

Tuolla matalamman nenän söpöyttä lisäävällä ulkonäöllä ajattelen sellaista, että korkealla nenällä olisi kasvoja kaventavaa vaikutusta ja nenän mataluus toisi myös poskipäät paremmin esille kasvoissa. Onhan nenän mataluus nuorekkaampaa ulkonäköä, jota voi myös nähdä pienillä eurooppalaisilla lapsilla, jos murrosiässä nenä voi osalla kehittyä liiankin pitkäksi ollen rumaa ulkonäköä. Pitäisi enemmän vielä tutkia aikuisilla naisilla havaittavaa söpöä ulkonäköä, mutta usein pyöreämmät kasvot näyttävät söpöiltä tarkoittaen varsinkin täyteläisiä poskia, jos taas ikääntyneet kasvot ovat enemmän kapeita, pitkiä ja luurankomaisia. Aasialaisilla naisilla tunnetusti ilmenee enemmän pyöreämpiä kasvoja. Söpöä ulkonäköä lisää myös näyttävät suuret silmät kasvoissa, mutta osalla aasialaisista naisista havaittavat kapeat silmät voidaan nähdä hymyilevinä. Hymyilemisen voi myös nähdä lisäävän söpöä ja nuorekasta ulkonäköä.

Aasiassa ilmenee halua jossain määrin väittää korkeampaa nenää kauniiksi, mutta aasialaisten naisten ei pitäisi nenää muutella, että tämä matala kasvo on aasialaista kauneutta ellei sitten nenä ole liian suuri. Aasiassa tehtävillä kauneusleikkauksilla aiheutetaan osaltaan rumalta tai omituiselta näyttävää ulkonäköä aasialaisille naisille, jos nenään laitetaan implantti nenän näyttäen liian korkealta ja sivusta katsottuna nenänpään liian pitkältä aasialaisiin kasvoihin. 

Lisäksi sieraimet voivat olla kolmiomaiset, jos sieraimia on kavennettu. Aasialaisilla kauneusleikkaussivustoilla voi havaita väitettävän kauniiksi samankaltaista nenää kuin länsimaissa, mutta sen nenän ei tarvitse olla aasialaisilla samanlainen. Matala nenä voi olla vähän leveämpi ja pyöreämpi muodoltaan, jos taas korkeampi nenäisillä nenänpään on hyvä olla jokseenkin kolmiomainen, jotta nenä ei näyttäisi liian pullealta edestä katsottuna. 

Aasiassa tehdään myös paljon silmäluomileikkauksia, joiden takia voi havaita osalla aasialaisista naisista yläluomien olevan omituisen näköiset. Pitäisi tarkemmin tutkia silmien kauneutta ja ulkonäköä, mutta eipä tuo silmien yläluomessa havaittava taittuma näytä aina olevan tarpeellinen vaikka sillä saakin silmistä vähän suuremman näköiset, jos varsinkin silmät ovat kapeat, mutta aasialainen nainen voi silmien näyttävyyttä lisätä meikkaamalla, jota myös eurooppalaiset naiset tekevät. Kyllä tuollaiset kapeat ja tasaiset voimakkaasti aasialaiset näköiset silmäluomet voivat näyttää erikoisilta eurooppalaisesta näkökulmasta varsinkin ilman meikkiä, mutta tämä onkin aasialaisten tehtävä arvostaa aasialaista ulkonäköä esim. kapeilla silmillä ja matalalla nenällä.

Aasialaisilla on myös silmien ulkonäössä vaihtelua, mutta aasialaisen ulkonäön kannalta on tärkeää jotenkin aasialaisilta näyttävät silmät, koska ei sitä muuten aasialaiselta näyttäisi vaikka tätä voisi tutkia kuvankäsittelyohjelmassa vaihtamalla aasialaiselle naiselle eurooppalaisen naisen silmät. Äkkiseltään tutkittuna silmien muuttaminen ei poista aasialaista vaikutelmaa, koska varsinkin kasvon mataluus on havaittavissa. Kyllä jossain määrin aasialaisilta näyttäviä silmiä voi myös nähdä muillakin ihmisillä, mutta jos esim. nenä on huomattavan korkea, niin se vähentää selvästi aasialaista ulkonäköä. 

Aasiassa tehtävät kauneusleikkaukset kuitenkin osoittavat, että aasialaisilla on kasvoissa kaikenlaista pientäkin eroa verrattuna eurooppalaisiin kasvoihin, jonka takia nenän korkeammaksi tekeminen ja silmien yläluomiin tehtävät taittumat eivät muuta kasvoa eurooppalaisiksi vaikka selvästi aasialaista ulkonäköä vähentäisi vaan ihmisen aivo tunnistaa alle sekunnissa kasvon aasialaiseksi tai eurasialaiseksi tai jotenkin sellaisilta vaikuttaviksi.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Kauniilta vaikuttavia rintoja ja kasvoja näilläkin naisilla. Ylimmällä rivillä keskellä oleva nainen suhtautuu kielteisesti naisiin, jotka tekevät rinnoistaan suuremman näköisiä kuin ne ovat oikeasti hämäten miehiä luulemaan aidosti suuremmiksi. Hauska havaita naisten tehneen jo tuolloin samoja asioita kuin osa tämänkin päivän naisista. Kauniina havaittava ulkonäkö on aika samankaltainen nykyäänkin, jonka takia voi ymmärtää naisilla olevan halua omata tällaista ulkonäköä samankaltaisia keinoja käyttäen. Onhan esim. 20- ja 60-luvuilla ollut naisilla muodissa enemmän tyttömäisempi vartalo, mutta ei se oikein vastaa miesten yleistä mieltymystä, jos naisella olisi hyvä olla selvästi kehittyneet rinnat.

Osa näistä suuremmista rinnoista ei välttämättä ole aitoja, että varsinkin 50-luvulla laitettiin nestemäistä silikonia rintoihin, jolla ei ole pidemmällä aika välillä hyviä seurauksia aiheuttaen tulehduksia, kipua ja rintojen epämuodostumista. Tätä tehdään tänäkin päivänä ja silikonia varsinkin laitetaan takapuoleen, josta ei hyvää seuraa. Vanhin hyvä tapa suurentaa rintoja on siirtää naisen omaa rasvaa rintoihin. 60-luvulla tuli tarjolle ensimmäiset silikoni implantit. Eipä rintojen tarvitse olla näin suuria, että osa miehistä näyttää tykkäävän aika pienistä, joten naisten ei tarvitse huolestua tai pahimmillaan rumentaa rintojaan implanteilla. Jos on hyvin laiha, niin lihomalla voi yrittää katsoa tulisiko lisää kokoa mielellään normaalin painoindeksin rajoissa.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6


Lähde - 2


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6



Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Vuonna 1962 julkaistussa Bachelor miestenlehdessä mainittiin kolmiulotteinen elokuva Adam and Six Eves. Varsinkin tuosta mustavalkoisesta kuvasta laitoin merkille naisilla olevan naisellisia vartalon muotoja, joten päätin katsoa löytyisikö video. Paljon varsinkin naisten rintoja esittelevää elokuvaa pääsee katsomaan varsinkin pornosivustoilla, mutta latasin torrenttina parempilaatuisen videon, josta pystyi paremmin valitsemaan halutun kohdan käyttäen ohjelmaa.

Näissä miestenlehdissä monet kuvat ovat huonolaatuisia, mutta monista kuvista voi olla olemassa paljon parempilaatuisia kuvia osan ollen myös värillisiä. Tämä elokuva julkaistiin kaksiulotteisena, mutta sen voi nyt katsoa kolmiulotteisena Blu-ray:lla, että rinnat taitaa näkyä silmien edessä. En ole vielä elokuvaa tarkemmin katsonut vaan keskityin vaan alla olevasta naisesta kuvien ottamiseen. Tällä värillisissä kuvissa tanssivalla ja mustavalkoisessa kuvassa keskellä istuvalla naisella on paljon samankaltaisuutta tänäkin päivänä moniin kauniina nähtäviin naisiin. 

Jalkojen pituus kantapäästä jalkoväliin yltää jalkovälistä silmien lähelle, josta tutkimusten perusteella monet ihmiset tykkää. Jos sitä nousee varpaille tai käyttää korkokenkiä, niin jalkojen pituus on sitten suurin piirtein sama kuin ylävartalon. Naisen pituus näyttäisi olevan n. 170 cm. Vyötärön ja lantion suhde on n. 0,69. Rinnat ovat nuorekkaat, täyteläiset, pyöristyneet, symmetriset ja näyttävät. Symmetrialla tarkoitan rintojen olevan pitkälti samankokoisia ja muotoisia. Kasvoissa on samankaltaisuutta verrattuna uuteen keskimääräiseen kasvoon.


Lähde - 2 - The Pop Culture of Sex - Female Need to Be Seen

Tässä piti olla jo paljon näytillä Reddit sivustolta kerättyjä jossain määrin kauniina pidettyjä naisia, mutta aina välillä innostuu tutkimaan jotain muuta. Alla olevasta linkistä voi nyt katsoa Google Photos sivustolta suurimman osan kerätyistä kuvista. Vaikka en jaksa näitä kuvia laittaa kollaasiin, niin näkeehän kuvat hyvin myös tuolta sivustolta. Tarkoitus olisi kuitenkin vielä laittaa kollaasin enemmän vartaloita näyttäviä kuvia, että alla olevasta linkistä löytyy enemmän naisten ylävartaloa ja kasvoja näyttäviä kuvia.

Edelleenkin kuvia katsoessa on hyvä muistaa, että yksittäinen kuva ei aina anna todellista vaikutelmaa naisen kauneudesta, että voi olla rumempi tai kauniimpi elävänä tai videolla nähtynä. Yksittäisessä kuvassa nainen voi olla vähän vihaisen näköinen vaikka todellisuudessa nainen olisi yleensä enemmän hymyilevän näköinen. Naisen mahdollisen kauneuden voi tarkistaa ainakin Chrome selaimessa klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja valitsemmalla Hae kuvaa (Google), jolloin myös yleensä selviää naisen nimi ja jos löytyy video, niin voi tarkastella, onko nainen jotenkin luonteeltaan ihastuttava.

Tähän väliin lisättynä olen nyt lisännyt enemmän vartaloita näyttävät kollaasit näytille. Kuvahaun käyttämisestä mainitakseni, niin voi myös yrittää käyttää TinEye hakua. Maksullinen Pimeyes näyttäisi olevan oikein hyvä löytämään kasvoiltaan samankaltaisia tai saman naisen. Pimeyes pyytää rahaa tietojen antamisesta, mutta esim. nettiselaimen kehittäjän työkalua käyttämällä voi kuvan poimia ja sitten vaan käyttämällä Googlen kuvahakua voi yrittää löytää kuvan naisesta lisätietoa.

Olen kirjoittanut alle myös naisten olevan jossain määrin kauniita, niin tämä johtuu naisille annetuista erilaisista äänimääristä, että osalla on ollut tuhansia ääniä ja osalla vaan n. 50:ntä. Tähän on varmaan monenlaisia syitä, että ihmiset usein tykkää varsinkin väittää kauniiksi julkkiksia, koska tuntevat julkkiksen paremmin. Itse en suuresti välitä sijoituksista, että jos sijalla 50:ntä voi löytää kasvoiltaan samankaltaisen naisen kuin sijoilla tuhat, niin voi päätellä suosiossa olevan kyse monesta muustakin kuin vaan kauneudesta.

Jos vielä vähän tarkastellaan silmämääräisesti näiden naisten ulkonäköä, niin hiusvärien voi havaita olevan monenlaisia. Ruskeasilmäisiä näyttäisi olevan vähemmän kuin muita silmien värejä. Hiukset ovat yleisesti pitkiä ja suorempia. Nenät ovat yleisesti kapean korkeita ja ihonvärit vaaleampia. Sitä ei voi täysin päätellä ihmisten tykkäävän enimmäkseen esim. pitkistä ja suorista hiuksista, koska naisen kauneudessa ja suosiossa on kyse monesta tekijästä.

Jos halutaan tarkemmin tietää ihmisten mieltyksiä esim. hiustyypeissä tai silmien väreissä, niin tutkimuksessa tulee muuttaa yksittäistä asiaa kasvoissa vaihtamalla samalle naiselle erilaisia peruukkeja tai muokkaamalla naisen värikalvot erilaisiksi väreiltään. Sitten vaan pyytää ihmisiä valitsemaan mielestään kaikkein kaunein kasvo, mutta lisäksi on hyvä antaa mahdollisuus valita vaikka kaikki kuvat kauniiksi, jos silmien väreillä tai hiustyypeillä ei ole suurta väliä kunhan kasvot miellyttävät.

Laitoin oikealle viereen linkkejä ukrainalaisen valokuvaaja David Dubnitskiy:n ohjelmaan, joka on saatavilla Android:lle ja iOS:lle. Ohjelmassa pääsee myös katsomaan paljon hienoja kuvia kauniista naisista, joiden ulkonäön olettaisi varsinkin länsimaalaisia miehiä miellyttävän. Ohjelmassa näyttää olevan enemmän kuvia, joita ei muuten pääsee näkemään. Ohjelma on tietysti myös valokuvaajalle keino tienata rahaa, jos haluaa nähdä enemmän vaikka paljon on ilmaiseksi näytillä.

Alla olisi muutamia kuvia, joista ylimmät kaappasin Dubnitskiyn uudesta ohjelmasta. Kyllä näitä samoja kuvia pääsee esim. Instagram:ssa katsomaan ja onhan monia kuvia ilmaiseksi näytillä vaikka ohjelmassa ne ovat maksullisina. Kuitenkin ylimmällä rivillä voi naisella havaita kaunista naisellista vartaloa, jossa selvästi naisellista ulkonäköä aiheuttaa kapea vyötärö, leveä lantio, samankaltaisempi hartioiden leveys verrattuna lantion leveyteen, näyttävä pyöristynyt takapuoli ja myös näyttävät täyteläiset rinnat.

Lisäksi varsinkin tänä päivänä tykätään naisella pitkistä hiuksista, joiden kasvattaminen on yleensä helppoa terveille ja nuorille naisille. Jalkojen pituuskin on hyvä kantapäästä jalkoväliin ja tämä pituus yltää suurin piirtein silmien kohdalle. Jos nainen nousee varpaille tai käyttää korkokenkiä, niin silloin alaosan pituus on suurin piirtein sama kuin yläosan pituus. Aasialaisilla tai varsinkin japanilaisilla naisilla voi enemmän havaita lyhyempiä jalkoja, joiden pituus yltää jalkovälistä kaulalle.

Pidemmän näköisistä jaloista tykkäämisen ajatellaan johtuvan osaltaan siitä, että se kertoo hyvästä ravinnonsaannista ja on enemmän aikuismaista ulkonäköä lisäävää, jos varsinkin pienillä lapsilla on lyhyemmät jalat verrattuna ylävartaloon. Onhan myös luonnonvalinnalla ollut jonkinlaista vaikutusta, että millainen vartalo on elinympäristössä hyvä. Pitäisi tarkistaa, mutta olettaisin eurooppalaisilla olevan keskimäärin pidemmät jalat kuin aasialaisilla, joka sitten selittäisi myös mieltymystä enemmän tasapainoisempaan vartaloon, jos yhden tutkimuksen perusteella Japanissa tykättiin vähän lyhyemmistä jaloista.

Naisen kauneudessa on paljon kyse tasapainosta tai ainakin se yleisesti miellyttää. Tähän osaltaan liittyen voi oikealla yllä havaita naisen vartaloa sivusta vaikka ei täysin hyvin. Tätä pitäisi tarkemmin tutkia, mutta olisiko tasapainoista, jos rinnan kohdalla havaittava vartalon leveys on sama kuin takapuolen kohdalla. Jos takapuoli olisi paljon suurempi, niin se veisi sitten enemmän huomiota pois rinnoilta, mutta osa miehistä tykkää hyvin suurista takapuolista tai suurista rinnoista, joten tällainen epätasapainokin myös joitakin miellyttää. Tuo leveys näyttäisi olevan suurin piirtein sama kuin pään leveys.

Miehilläkin voidaan nähdäkseni tykätä samankaltaisesta vartalosta sivusta katsottuna erona ollen varsinkin suurempi rintakehä, jos taas naisilla on pienempi rintakehä, jonka päällä on kehittyneet rinnat. Kuitenkin miehillä tykätään enemmän näyttävästä yläosasta suuremmilla käsillä ja suurella rintakehällä, joten liian näyttävä varsinkin pyöristynyt takapuoli voidaan nähdä enemmän feminiinisenä, mutta se joitakin naisia tietääkseni miellyttää. Tämän takia kannattaa miesten myös kuntoilla alavartaloaan kuin vain keskittyä näyttävän lihaksikkaan ylävartaloon luomiseen tekemällä esim. jalkakyykkyä. Jos ylävartalo on valtavan näyttävä, niin takapuolen ja jalkojen koon kasvattamisella saa aikaan enemmän tasapainoa ja tukevuutta vartaloon.

Rintojen koossa ihmisiä yleisesti miellyttää keskikokoiset rinnat vaikka eri maissa voi olla keskimäärin erilaista mieltymystä. Keskikoko taitaa tarkoittaa C ja D kuppikokoa. Tuollaisesta koosta näkee rintojen olevan selvästi kehittyneitä, mutta usein myös vielä nuorekkaan näköisiä, jos taas suuremmissa rinnoissa ilmenee enemmän roikkumista, joka ei haittaa kunhan rinnat ovat täyteläiset ja nännit mielellään osoittavat enemmän eteenpäin kuin varpaisiin. Naisen rintojen kauneus taitaa osaltaan määräytyä keskimäärin nuorilla naisilla havaittavasta ulkonäöstä.

Jos rinnat näyttävät enemmän vanhoille naisille tyypillisiltä, niin se ei monia miellytä. Takapuolen ulkonäössä miellyttää myös nuorekkuus, täyteläisyys ja pyöreys, että on paljon samankaltaisuutta rintoihin. Varsinkin ikääntyessä tahtoo takapuoli löystyä, muuttua lättänäksi, ryppyiseksi ja naisilla varsinkin selluliitin takia epätasaiseksi. Ainakin länsimaisssa miehet näyttää enemmän tykkäävän pienemmistä tai tällaisista takapuolista naisilla, jotka eivät liialti vie huomiota vartalolla. Tyylikkäämpi tai barbiemainen vartalo on muutenkin vähemmän kurvikas.

Kollaasin alaosassa voi vielä havaita venäläisen valokuvaajan Georgy Chernyadyev:n kuvan. Valokuvaajalla on myös monia hieno kuvia, mutta tässä kuvassa voi havaita kuinka peilejä käyttäen voi hienosti esitellä naisen vartaloa useasta suunnasta, jos Dubnitskiyn täytyi ottaa useita kuvia. Tälläkin naisella näyttäisi olevan kaunista nuorekasta vartaloa. Rinnat näyttäisivät pienemmiltä, mutta kyllä pienistä rinnoista monet miehet tykkää tai koolla ei ole väliä, mutta pienet rinnat lisää nuorekasta ulkonäköä.

Rintoihin liittyen 007B sivustolla voi osaltaan lueskella naisten huolia ja katsella kuvia erilaisista rinnoista. Sivuston ylläpitäjä vaikuttaa hyväntahtoiselta kertoessaan erilaisten rintojen olevan normaaleita tai niissä ei ole vikaa ja rintojen olevan enemmän tarkoitettu vauvalle. Länsimaissa on vaan rinnoista tehty enemmän seksikkäitä ja aikuisviihteen avulla saatu miehet näkemään enemmän tietynlaiset esim. pyöristyneet, täyteläiset ja nuorekkaat rinnat kauniina.

Tämä on aika mielenkiintoinen asia, että jos esim. naiset saisivat olla enemmän vapaasti rinnat paljaana kuin miehet olisiko miehillä vähemmän kiinnostusta naisten rintoihin. Tällaista ajateltiin myös yhdessä vanhassa miestenlehdessä, että myös viitattiin heimoihin, joissa naiset ovat yleensä rinnat paljaana. Rintoihin liittyviin asioihin paremmin perehtyneet tutkijat osaavat paremmin sanoa, mutta itse kallistuisin sille puolelle, että naisen rinnat vaan ovat miehille kiinnostavia, seksikkäitä ja kauniita vaikka tietenkin heimossa, jossa naiset ovat koko ajan rinnat paljaana, niin ei niistä rinnoista tarvitse olla niin ihmeissään.

Jos heimon naisilla rinnat ovat hyvin lättäniä, niin eipä niistä moni heimon mieskään taida tykätä, joka on esim. havaittu yhdellä papualaisella heimolla, jolla mieltymykset nuorekkaisiin rintoihin olivat muistaakseni samanlaisia kuin puolalaisilla. Onhan sitä muistaakseni kerrottu kuinka olisi joitakin heimoja, joissa tykättäisiin lättänistä ja roikkuvista rinnoista, mutta kyse voi olla heimon naisille tyypillisestä ulkonäöstä, jonka takia miehet siitä tykkäävät tai eivät näe vikaa, koska eivät ole nähneet täyteläisiä ja nuorekkaita rintoja.

Kyllä osa naisista tykkää siitä, että rinnat ovat seksikkäitä ja niillä voi jopa tienata rahaa esim. aikuisviihdesivustoilla, joten miesten vähempi kiinnostus rintoihin ei taida kuulostaa hyvältä vaikka 007B sivuston ylläpitäjä siitä haaveilee. Naisilla nykyään yleisesti havaittavat kehittyneet ja näyttävät rinnat poikkeavat suuresti muista apinoista, joilla rinnat suurenevat raskaudessa. Tämän takia on päätelty naisten rinnoissa olevan osaltaan kyse miesten mieltymyksistä, että miehet ovat kymmenien tuhansien vuosien aikana valikoineet naisista sellaisia, joilla rinnat ovat olleet enemmän kehittyneitä kuin lättäniä tai pieniä vaikka sellaista mieltymystä voi osalla miehistä havaita.

Kauneuskirurgeilla näyttää olevan halu väittää rintoja kauniiksi tai ihanteellisiksi, jos ne eivät roiku vaan täyttävät kynätestin. Lisäksi ihanteellisten rintojen tulisi olla symmetrisiä, pyöristyneitä ja nännien osoittaen enemmän eteenpäin tai vähän ylöspäin. Jossain määrin tällaisilta nuorilla naisilla keskimäärin rinnat näyttää, joka selittäisi monien miesten mieltymystä tuollaiseen ulkonäköön. Monilla naisilla ilmenee myös halua omata hyvin täyteläiset tai pallomaiset implantti rinnat, joten se osaltaan kertoo ihmisten mieltymyksistä täyteläisiin rintoihin kuin tyhjiin pusseihin, jota osalla naisista varsinkin raskauden jälkeen, laihduttamisen ja alipainon takia voi ilmetä.

Tutkitusti on selvää, että ikääntyessä osaltaan painovoiman takia rinnat venyy enemmän alaspäin, joka ei samassa määrin miellytä, jos ihmisillä ilmenee paljonkin mieltymystä nuorekkaaseen ulkonäköön naisella. Raskaudella on yleensä vaikutusta myös rintoihin, joten miehet voivat jossain määrin myös löystyneistä rinnoista nähdä, onko naisella lapsia. Kuitenkin on hölmöä kauneuskirurgeilta väittää, etteikö roikkuvia rintoja pidettäisi kauniina, jos ne ovat varsinkin täyteläisen näköisiä ja nännien osoittaen enemmän eteenpäin kuin liialti alaspäin.

Elite Babes sivustolla voi havaita alastonmalleilla paljon rintoja, joista monet miehet tykkää. Osalla naisista voi havaita rintojen olevan pieniä, joka ei vastaa yleistä tai keskimääräistä miesten mieltymystä keskikokoisiin rintoihin. Monet noista naisista näyttää olevan nuoria ja laihoja, joten rinnat ovat varsinkin sen takia pienempiä, josta aiheutuu nuorekkaampaa ulkonäköä. Kuitenkin hyvin pienet rinnat voivat aiheuttaa vaikutelmaa kuin jotain olisi vikana, jos tyypillinen osa murrosikää on naisilla rintojen kehittyminen selvästi erilaisiksi kuin tytöillä, josta miehet sitten osaltaan näkevät naisen olevan kehittynyt hedelmälliseksi naiseksi, jonka rinnat todennäköisemmin pystyvät vauvan ruokkimaan kuin varsinkin epämuodostuneet rinnat.

Elite Babes sivustolla on paljon kuvia esim. Alisa I mallinimeä käyttävästä alastonmallista, jolla on aika kookkaan näköiset täyteläiset, pyöristyneet ja nuorekkaat rinnat. Ei rintojen tarvitse naisilla tuollaisilta näyttää, että monet miehet tykkää myös esim. pienemmistä, mutta onhan nuo Alisan rinnat hämmästyttävän näköisiä. Reddit sivustollakin nainen näyttää olevan suosittu. Naisen rinnoissa voisi epäillä olevan implantit, mutta Boobpedian mukaan ovat aitoja kuppikoon ollen 34D. Muitakin naisia katsoessa on hyvä muistaa, että miehet taitaa myös katsoa kokonaisuutta, että ei pienet rinnat haittaa, jos nainen on monella muulla tavalla kaunis ellei sitten suuret rinnat ole tärkeitä.

Osa naisista on selvästi onnekkaita, jos taas osan naisista täytyy maksaa rahaa saadakseen implanteilla samanlaiset. Muutamien tutkimusten perusteella rintojen ulkonäkö on osaltaan perinnöllistä. Pienissä rinnoissa on sellainen hyvä puoli, että ne pysyy pidempää nuorekkaan näköisinä ja olisiko myös rintasyöpä riski pienempi tai se taitaa liittyä maitorauhasten määrään ja imettämisellä muistaakseni rintasyövän todennäköisyys vähenee. Harmillinen ongelma naisilla rintasyöpä, että pahimmillaan joudutaan poistamaan rinnat, mutta sitä ei suurelle osalle naisista tule.


Katso kuvia jossain määrin kauniina pidettävistä naisista - Anna  - iOS - Android

Ulkonäköhuoliin liittyen aloin pohtimaan kuinka usein tutkimuksissa kysytään ihmisten mieltymyksistä laajemmin. Monissa tutkimuksissa voidaan vaan pyytää valitsemaan mielestään kaunein vartalon muoto tai rintojen koko. Sitten uutisoidaan kuinka miehet tykkäävät vyötärön ja lantion suhteesta 0,7 ja keskikokoisista rinnoista. Tämän tiedon perusteella naiset sitten luulevat, että ollaakseen kaunis tai miehelle kelpaava, niin tulisi olla samanlainen. Samaan tapaan voidaan vaikka uutisoida naisten tykkäävän 16 cm pitkistä peniksistä, josta sitten myös aiheutuu monille miehille huolia, koska keskimääräinen penis on muutamia senttejä lyhyempi.

Tässä on kyse keskimääräisistä mieltymyksistä, joka voi unohtua mainitsematta jostain huonosti tehdystä uutisesta. Onhan se mielenkiintoista nähdä, millaisesta ulkonäöstä ihmiset keskimäärin tai yleisemmin tykkäävät, mutta tutkimuksissa tulisi antaa myös mahdollisuus tuoda esille, että tykkää myös pienistä rinnoista ja naiset kertoen tykkäävänsä myös 10 cm pitkistä peniksistä. Varsinkin tutkimukset, joissa pakotetaan valitsemaan kuvista vain yksi ovat hölmöjä, mutta toisaalta hyvä keino selvittää, millainen ulkonäkö kaikkein eniten miellyttää.

Kuitenkin voidaan päätellä ihmisten hyväksyvän monenlaista ulkonäköä poiketen omasta ihanteesta, koska eihän sitä löytäisi naista tai miestä, jos olisi hyvin nirso. Toisaalta on varmasti myös sillä tavalla, että monet miehet ja naiset tykkäävät jossain määrin erilaisesta ulkonäöstä, jonka takia monien miesten mielestä naisella rinnat voivat olla kooltaan monenlaisia. Monien naisten mielestä esim. penikset voivat olla kooltaan erilaisia.

Eihän parisuhdetta muodosteta rintojen tai peniksen kanssa vaan kyse on kokonaisuudesta ja kaikesta muusta kauneudesta. Tietenkin osalle ihmisistä on tärkeää jokin asia ulkonäössä, että mies tykkää ainoastaan suurista pallomaisista implantti rinnoista ja nainen hevosen kokoisista peniksistä. Seksikaupasta voi aina ostaa naiselle suuren värisevän dildon, jos aidon peniksen koko ei miellytä.

Mieltymyksiin liittyen tulee mieleen kuinka jollain Twitter sivulla kerrottiin muistaakseni miesten tykkäävän vähemmän meikatuista naisista, niin osa naisista raivostui kuinka miesten tehtävä ei ole päättää kuinka paljon naiset meikkaavat. Nämä naiset ovat vähän hölmöjä, koska tutkimuksissa voidaan kaikenlaista kysyä ja joidenkin miesten väitteet kuinka nainen olisi ilman meikkiä kaunis ei pidä täysin paikkaansa, koska hyvin meikkaamalla saa nainen kauneuttaan lisättyä.

Tämän naiset itsekin huomaavat, että sukupuolet näkevät kauneuden pitkälti samalla tavalla, joka on esim. naisella tärkeääkin, jotta voi saada miehiltä enemmän huomiota. Kyllä pieni osa naisista tekee itselleen ulkonäköä, joka ei miehiä yleisemmin miellytä, jos tekee esim. täyteaineilla huulistaan liian pulleat. Usein sitä voi myös lukea kuinka nainen haluaa laittaa implantit, mutta puoliso tai poikaystävä ei sellaista haluaisi.

Monet miehet tykkää luonnollisista rinnoista ja jos kerta on naisen kanssa parisuhteen muodostanut, niin eipä niissä rinnoissakaan taida olla erityistä vikaa. Eipä sitä kaikki miehet tiedä, jos naisella on suuri halu peittää rintansa, koska pelkää niiden olevan rumia miehen mielestä vaikka näin ei aina olisi. Kyllä sitä voi naista ymmärtää, jos rinnat ovat hyvin lättänät ja haluaa implanteilla täyteläisyyttä, jotta tuntisi itsensä enemmän esim. seksikkääksi, nuorekkaaksi ja vaatteissa rinnat olisivat näyttävämmät.

Alla olisi erikoisesti tietoa penikseen liittyen vaikka yleensä tykkään tarkastella naisen ulkonäköön liittyviä asioita. Ylempänä oli osaltaan juttua siitä, että miehillä on penikseen liittyviä huolia, joten halusin katsoa löytyisikö Google Scholaria käyttämällä jotain mielenkiintoista tietoa naisten mieltymyksistä ja peniksen koosta. Näissä tutkimuksissa on usein ongelmana, että mielipidettä kysytään pieneltä määrältä ihmisiä, tutkimuksia on liian vähän ja on kysytty vaan amerikkalaisilta, joten ei voi tehdä suurta yleistystä. Luultavasti esim. naisten keskustelupalstoilta ja siellä mahdollisesti olevista äänestyksistä saisi myös tietoa, mutta en viitsi tämän enempää tutkia.

Vasemmalla on tietoa 15 521 miehen peniksen mitoista useista eri valtioista ja keskimääräinen peniksen pituus olisi vähän yli 13 cm. Tämä kertoo suurin piirtein keskimääräisen peniksen pituuden, koska huomattavassa osassa tutkimuksista on venytetty löysää penistä, eikä mitattu erektiossa olevaa penistä. Voisi myös päätellä vääristymää aiheuttavan kuinka paljon penistä on venytetty, erektion voimakkuus ja kuinka paljon peniksen yläpuolella olevaa häpykumpua on painettu sisäänpäin.

Kyllä peniksen venytys näyttäisi ainakin itselläni vastaavan erektio pituutta ollen n. 20 cm. Ympärysmitta olisi erektiossa n. 14 cm, että on erikoista havaita kaavioita katsomalla olevansa poikkeava vaikka pornotähtiin verrattuna ei tuntisi itseään erikoiseksi, mutta naiset jossain määrin tykkää, joten on myönteistä. Suomalaisia keskustelupalstoja vähän lukiessa tuli vastaan yksi nainen, jolle kelpasi ainoastaan miehet, joilla penis ei mahdu erektiossa vessapaperirullan sisään. Vessapaperirullan leveydessä taitaa olla vaihtelua, mutta leveys näyttäisi olevan n. 4,3 cm, joten ei ainakaan itsellä mahdu leveyttä ollen n. 5 cm.

Taas vasemmassa ääripäässä oleminen on enemmän huonoa vaikka kyllä sellaisetkin miehet joillekin naisille kelpaa. Onhan erikoisesti aikuisviihteestä havaittavissa kuinka jotkut pienen peniksen omaavat miehet nauttivat kuinka nainen esim. ylistää suurta penistä ja nauraa pienille peniksille. Mistä tässä mahtaa olla kyse vai johtuuko osaltaan miehen alhaisesta testosteronitasosta ja miehen feminiinisyydestä, jonka takia pieni penis ei haittaa vaan nauttii maskuliinisten miesten katselemisesta. Itse pidän tällaista typeränä, mutta kaipa löytyy fetissi, jossa mies ylistää kauniita nuorekkaita rintoja nauraen lättänille iäkkäille rinnoille.

Katselin suuren määrän tällaisia pienen peniksen halveksuntaan liittyviä videoita. Tuli vastaan yksi mies, jonka huvina on esitellä pientä penistään nettikamera aikuisviihde sivustoilla oleville naisille. Mielenkiintoisesti voidaan havaita pienen peniksen aiheuttavan monille naisille naurua ja ihmettelyä kuinka penis voi olla noin pieni. Tänä päivänä voisi ajatella monien naisten enemmän ihmettelevän ja nauravan, jos luulevat ja toivovat miesten penisten olevan yleisesti samankaltaisia kuin pornossa.

Noista videoista ei aina tiedä, onko mies pyytänyt naista nauramaan tai loukkaamaan, mutta on tietenkin ymmärrettävää reilusti alle 10 cm mittaisen peniksen olevan epänormaali ja se ei voi naisia yleisesti kiinnostaa tai kiihottaa. Pientä penistä jotkut naiset vertaavat klitorikseen tai pieneen poikaan, että yksi nainen pelkäsi Chris Hansenin tulevan paikalle. Naiset myös kommentoivat kivesten kokoa, jotka eivät yleensä ole pieniä vaikka penis olisikin. 

Samaan tapaan kuin miehet katsovat naisen ulkonäössä tai kauneudessa vartalon feminiinisyyttä, aikuismaisuutta ja terveyttä, niin nainen katsoo samalla tavalla tietenkin feminiinisyyden sijasta maskuliinisuutta, että esim. penis ja kivekset ovat miehellä mielellään normaalin tai keskimääräisen kokoisia. Jos penis on pieni, niin yhdyntä ei onnistu kunnolla ja pienet kivekset kertovat jotain olevan vialla esim. siittiöiden tuotannon kannalta. 

Miehillä ilmenee naisen ulkonäköön liittyen mieltymystä keskimääräistä feminiinisempään ulkonäköön esim. lantion ollen selvästi leveämpi kuin vyötärö tai toisin sanoen vartalon ollen tiimalasimainen, niin tämä pätee myös naisiin, että naiset tykkäävät miehellä vähän keskimääräistä maskuliinisemmasta ulkonäöstä tarkoittaen hyväkuntoista ja normaalipainoista vartaloa vaikka lihasten ei tarvitse olla suuresti näyttäviä. 

Tällaista mieltymystä voidaan havaita ihmisillä keskimäärin tai yleisesti, mutta mieltymykset ovat osalla ihmisistä hyvin erilaisia, että mies tykkää naisella hyvin suuresta vatsasta ja nainen tykkää miehellä hyvin pienestä peniksestä. Parinvalinnassa täytyy olla valmis myös hyväksymään ulkonäköä, joka ei täysin miellyttäisi, jos esim. mies on ruma, niin kaunista naista voi olla vaikeaa saada ellei ole rikas. Osa pariskunnista on voinut olla kauniita, mutta esim. ikääntyminen, ruskettaminen, juopottelu ja lihominen on muuttanut ulkonäön rumaksi tai vähemmän ihanteelliseksi.

Miehen sukupuolielimen osalta tietenkin keskimääräistä pidempi penis lisää miehekästä ulkonäköä, jonka takia voi päätellä monien naisten tykkäävän keskimääräistä pidemmästä esim. 16 cm pituudesta, mutta vähän pienempi pituus ei taida kuitenkaan monia naisia haitata, koska parinvalinnassa on myös kyse muustakin kuin peniksestä vaikka muutaman sentin mittaisen peniksen omaavien miesten kanssa parisuhteen muodostamiseen voi olettaa olevan naisilla vähäistä halua ellei sitten mies ole esim. rikas tai komea.

Toinen syy naisten mieltymykseen keskimääräistä pidempään peniksen pituuteen voi olla porno, jossa miesten penikset ovat keskimäärin n. 17 cm (15 cm - 21 cm) pisimpiä peniksiä ollen vähiten. Feministien mukaan porno on miehille suunnattua ja miehet myös katsovat paljon enemmän pornoa kuin naiset. Jos miesten mieltymys on suuriin peniksiin, niin miehet ovat itse aiheuttamassa peniksen kokoon liittyviä huolia ja naisten mieltymystä suureen penikseen ainakin pornoa katsovien naisten osalta. Kuitenkin on myönteistä havaita, että naiset eivät yleisesti vaadi miehiltä esim. 20 cm peniksiä vaan lyhyempi kelpaa.

Vaikka miehellä olisi penis pieni, niin eihän se taida aina haitata, koska dildoilla, naisen vartalon ihailulla ja hieronnalla voi naiselle tehdä hyvää oloa. Naisella klitoris on vähän samankaltainen kuin penis, että miehillä osaltaan kehittyy suuremmaksi. Hieromalla klitorista on moninkertainen todennäköisyys aiheuttaa naiselle orgasmi, että monille naisille ei yhdyntä riitä, jonka voi päätellä pätevän varsinkin pieniin peniksiin. Internetistä löytyvistä videoista voi nähdä kuinka mies panee naista alle minuutin ajan, mutta nainen vaikuttaa harmistuneelta, että miesten kannattaisi ottaa enemmän oppia naisen tyydyttämisestä. Naisen tyydyttämisessä auttaa myös hyvä kunto miehellä.

Vielä näistä ihmisillä ilmenevistä huolista, jotka taitavat usein olla jokseenkin turhia. Naiset harmittelee rintojen ja häpyhuulten kokoa ja miehet peniksen kokoa. Tärkeää olisi tutkimuksissa myös tarkastella, että millaiset koot miellyttää laajemmin eikä vaan kertoa, että miehet tykkäävät keskimäärin keskikokoisista rinnoista ja pienistä sisemmistä häpyhuulista. Naiset taas yli 15 cm peniksistä vaikka todellisuudessa parinvalinnassa ei lopulta taida monia haitata vaikka penis olisi 10 cm, rinnat pienet tai sisemmät häpyhuulet näyttävät. Tietysti on ihmisiä joita haittaa, mutta ei muuta kuin sitten etsii esim. miehen suurella peniksellä.

Tässä tutkimuksessa käytettiin ammattilaisten tekemiä mittauksia vaikka on myös olemassa kyselytutkimuksia, joissa muutamien vastaan tulleiden tutkimusten perusteella penikset ovat olleet keskimäärin vähän pidempiä. Osa miehistä voi väittää peniksen olevan pidempi kuin oikeasti, mitata vähän eri tavalla tai pyöristää pituus ylöspäin. Onhan sitä jotkut vitsailleet, että mittaa peniksen pituuden kivesten takaa. Oikeastaan osa peniksen pituudesta on sisäistä, mutta naisia ja miehiä kiinnostaa enemmän esim. emättimeen työntyvä pituus.

Oikealla yllä on sitten mieltymyksiä peniksen pituuteen liittyen miesten mielestä ihanteellisen peniksen ollen keskimäärin 18,47 cm. Naisten mielestä ihanteellinen peniksen pituus olisi keskimäärin 15,47 cm. Jos miehillä ilmenee halua omata lihaksikkaampaa ja maskuliinisempaa vartaloa, niin tutkimusten perusteella naisille kelpaa vähemmän lihaksikas ja hyväkuntoinen vartalo miehellä. Peniksen osalta miehillä voi myös havaita olevan halua omata suurempaa kokoa, mutta naisille kelpaa lyhyempi.

Alla kaavioon liittyvässä tutkimuksessa havaittiin naisten tykkäävän keskimäärin n. 16 cm pitkästä ja ympärysmitaltaan n. 12,5 cm peniksestä. Alaspäin mentäessä on taulukko liittyen tutkimukseen, jossa tarkasteltiin suosittujen todenmukaisten tai enemmän aidolta penikseltä näyttävien dildojen kokoa. Keskimääräinen suosittujen dildojen pituus on 16,7 cm ja ympärysmitta 12,7 cm.

Katsoin Amazon sivuilta tällä hetkellä suosituimman ja hyvin paljon arvosteluita saaneen dildon olevan 17 cm pitkä ja emättimeen työnnettävä pituus on 13 cm, joten tämä pituus vastaa enemmän keskimäärin miehille tyypillistä. Vaikka naiset ostaisivat hyvin pitkiäkin dildoja, niin eihän sitä dildoa tarvitse kokonaan emättimeen työntää. Jossain tutkimuksessa voisi oikeastaan naisilta kysyä, että millaisesta dildon koosta tykkäät, kuinka syvälle emättimeen saat sentteinä dildon työnnettyä, miksi tykkäät tällaisesta dildon koosta, onko kookkaampi kiihottavampi vai parempi pitää kädessä dildoa emättimeen työntäessä.

Vaikka keskimäärin naisten ihanne peniksen pituus olisi miesten keskimääräiseen peniksen pituuteen verrattuna muutamia senttejä pidempi, niin ympärysmitta vastaa enemmän miehille keskimäärin tyypillistä vaikka olettaisi naisten varsinkin haluavan keskimääräistä paksumpaa penistä, jos varsinkin on iäkkäämpi nainen. Tuon pituuden takia voi hyvin ymmärtää monien miesten huolia, mutta tutkimuksissa voisi myös pyytää naisia kertomaan penisten mitat, jotka myös kelpaavat vaikka eivät olisi ihanteellisia, jotta miehet eivät olisi liian huolissaan.

Naisille kelpaamiseen liittyen käy ilmi oikealla alimpana olevasta kahdesta tutkimuksesta kuinka naiset olisivat yleisesti tyytyväisiä miehensä penikseen ja koolla ei olisi suurelle osalle väliä, joten kaipa tässä voi moni mies huokaista helpotuksesta vaikka varsinkin keskimääräistä pienempien penisten omaavien miesten huolia voi ymmärtää. Eihän nainen voi suuresti nirsoilla parinvalinnassa vaatien kookasta penistä, jos sellaista ei ole suurella osalla miehistä. 

Eikä valtavia peniksiä ole edes pornotähdillä, että pornovideoiden perusteella vaikuttaa siltä kuin John Holmes:lla olisi n. 20 cm pitkä penis, joka nykyäänkin vastaa suurin piirtein monilla pornotähdillä havaittavaa pituutta. Holmesin osalta kyse voi olla huonosta erektiosta, mutta lukemani perusteella pornotähtien peniksen pituutta voidaan tarkoituksella väittää todellista suuremmaksi, jotta saadaan vaikka myytyä enemmän pornoa niille, jotka nauttivat suuresta peniksestä tai haluavat hämmästyä kuinka penis näyttää videolla todellista suuremmalta. Katso kuinka 30 cm tai 12 inch pitkä (oikea pituus n. 19 cm) penis työntyy kokonaan naisen emättimeen ja videon hinta 20 euroa.

Muistakaa pornoa katsoessa naisen pään keskimääräinen pituus ja kämmenen leveys, niin huomaatte esim. väitteen peniksen olemisesta yli 20 cm pitkä olevan yleensä pötyä vaikka tällaisen luuleminen varmaan jotain kiihottaa. Pornovideoista voi olla vaikeaa saada todellista vaikutelmaa peniksen koosta, jonka takia penis voi näyttää esim. 30 cm pitkältä ollen todellisuudessa esim. 19 cm pitkä, jos esim. naisen pää on etäällä näyttäen pienemmältä, jonka takia voi ymmärtää pornon aiheuttavan osaltaan turhia huolia, jos luulee penisten olevan 30 cm pitkiä. Pornossa taidetaan myös käyttää erilaisia keinoja, joilla peniksen suuruus vaikutelmaa voidaan lisätä käyttämällä esim. pientä ja lyhyttä naista, jolla kämmenen leveys voi olla vain 6 senttiä, joten penis vaikuttaa huomattavan suurelta.

Miehille markkinoidaan paljonkin osaltaan peniksen kokoa kasvattavia tuotteita, joilla ei ole peniksen kokoon erityistä vaikutusta. Moniin näistä tuotteista laitetaan erektiohäiriölääkkeissä käytettyjä aineita, mutta sitä ei kerrota tuoteselosteessa. Tällöin saadaan aiheutettua miehille vaikutelma kuinka tuote parantaisi erektiota ja sitä kautta vähän peniksen kokoa. Tällaisia mainoksia tulee aina välillä vastaan varsinkin pornosivustoilla, mutta en ole ollut yhtään kiinnostunut tarkemmin tutkimaan, että yhdessä mainoksessa taidettiin muistaakseni väittää kuinka laittamalla penikseen tippa jotain ainetta kasvaa se 7 senttiä pidemmäksi.

Tähän väliin lisäyksenä on aikuisviihde sivustoilta tullut vastaan useita mainoksia liittyen Dr Extenda tuotteeseen, jonka on mainoksissa väitetty pidentävän penistä jopa muutamassa sekunnissa useilla senteillä tai 15 senttiä pidemmäksi. Googlen hakutulokset näyttävät olevan täynnä tuotteesta myönteisesti kirjoittavia sivustoja, mutta joukosta löytyi ainakin Hoax sivusto. Sitä selvästi yritetään monella tavalla antaa hyvä vaikutelma tuotteen toimivuudesta kirjoittamalla myös suomeksi ja laittamalla myös tekaistuja suomalaisten kommentteja kuinka penikseni kasvoi suureksi ja nyt riittää naisia jonoksi sänkyyn.

Aiemmin näkyi mainos, jossa mainostettiin naisille rintoja kasvattavaa Miracle Cream voidetta, jolla ei ollut rintoja kasvattavaa vaikutusta, jonka takia viranomaiset kielsivät valheellisen mainonnan. Kuten voimme havaita ei ole tällaisten tuotteiden myynti mihinkään kadonnut. Se olisi tietysti viranomaisten tehtävä puuttua voimakkaammin tällaisten tuotteiden myyntiin, mutta internetissä valvontaa on jossain määrin vaikeaa tehdä. Aina löytyy ihmisiä, jotka ovat valmiita kokeilemaan, jospa rinnat ja penis kasvaisivat, joka innostaa pahoja ihmisiä tienaamaan tällä tavalla rahaa.

Jos aikuisille miehille peniksen koon kasvattaminen on vaikeaa, niin naisilla klitoris voi kasvaa testosteronilla muutamia senttejä ollen samaa kokoa kuin pienellä poikavauvalla. Jos klitoris kehittyy hyvin kookkaaksi, niin silloin alkaa selvästi näkemään klitoriksen samankaltaisuuden miehen penikseen. Naisten voi usein havaita itsetyydyttäessään hierovan klitorista, koska se käytännössä aiheuttaa samankaltaista tunnetta kuin miehille penis. Sitä on ollut tapana väittää kuinka klitoriksessa olisi enemmän tuntohermoja, mutta uusien tutkimusten perusteella määrä olisi sama kuin peniksessä, mutta naisella on tiheämmin.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6  - Enhancement - Clitoromegaly - The Sticking Out

Seuraavaksi tarkastellaan naisen sukupuolielintä, jossa monien tutkimusten perusteella emätin olisi keskimäärin alle kymmenen senttiä pitkä, joten olisi useita senttejä lyhyempi kuin miesten keskimääräinen penis erektiossa ja paljon lyhyempi kuin keskimäärin naisten ihanne peniksen pituus. Tässä on kyse keskimääräisestä pituudesta, jonka takia naisilla samaan tapaan kuin miehillä vaihtelee pituus. Lisäksi on kerrottu kuinka emättimen pituus kasvaisi naisen ollessa kiihottunut muutamia senttejä tai jopa kaksinkertaiseksi mukautuen peniksen tai dildon kokoon, mutta tässä voi päätellä olevan yksilöllisiä eroja. Onhan tuo emättimen kyky venyä suuremmaksi tärkeää varsinkin synnytyksessä vauvan pään ollen yli kaksi kertaa leveämpi kuin miehen penis.

Epäselvää on kuitenkin kuinka syväksi emätin voi venyä. Yksi nainen väitti Quara sivustolla työntäneensä emättimeensä kokonaan 38 cm pitkän dildon, mutta tämä vaatisi kunnon tutkimuksen, johon voisi pyytää tällaisia emätintään jättidildoilla suuresti venyttäviä naisia. Täytyyhän jotain elimiä ja luita alkaa tulla vastaan, jonka takia emätin ei voi loputtomasti venyä. Itse olettaisin näkemäni perusteella tyypillisen emättimen olevan suurimmillaan pituudeltaan n. 20 cm, joka vastaisi harvoilla miehillä havaittavaa peniksen pituutta ja väitettä naisen emättimen kyvystä venyä kaksinkertaiseksi, mutta pitäisi tarkistaa pornosivustoilta, onko tuo 38 cm pitkä emätin pötyä. 

Suuriin pituuksiin liittyen on yhdessä tutkimuksessa väitetty peniksen olevan 12 inch eli n. 30 cm pitkä, mutta tämän pitäisi tutkijan mitata, koska on vaikeaa uskoa, jota myös tutkijat epäilevät. Eihän pornotähdilläkään ole tuollaista pituutta vaan tyypillisesti n. 19 cm, mutta tietenkin hyvin harvoilla miehillä penikset voivat olla pidempiä, että yhdessä tutkimuksessa väitettiin muistaakseni pisimmän mitatun peniksen olleen vähän yli 25 cm pitkä. Olen nyt katsonut suuren määrän videoita, joissa naiset työntävät dildoa emättimeen ja näkemäni perusteella suurin osa naisista ei pysty edes 20 cm työntämään emättimeen, että tyypillinen syvyys näyttäisi olevan n. 15 cm. Tämä voisi olla yksi syy sille, miksi tällainen pituus miellyttää keskimäärin naisia. 

Monissa videoissa voidaan otsikossa väittää dildoa pidemmäksi, mutta se ei pidä paikkaansa. Pisin syvyys taisi olla yhdellä naisella n. 24 cm naisen yrittäessään työntää emättimeen n. 30 cm pitkää ja paksua jättidildoa tai toisin sanoen kyynärvarren kokoista dildoa. Tässä kohtaa täytyy tarkentaa, että tarkoitan kyynärvarren pituudella enemmän miehellä havaittavaa pituutta, koska pienillä naisilla se voi olla lähemmäs 20 cm tai pitäisi tarkistaa, mutta pornossa myös tykätään verrata penistä naisen kyynärvarteen. Jos pornoa katsova ei älyä, että naisen kyynärvarsi on lyhyempi kuin monella miehellä voi mies luulla penistä sanotaanko 30 cm pitkäksi.

Nähtävästi joitakin varsinkin nuoria naisia voi huolestuttaa emättimen pieni koko. MRKH-oireyhtymässä naiselta puuttuu kohtu ja suurin osa emättimestä vaikka ulkoisesti sukupuolielin näyttäisi olevan aika hyvin kehittynyt, mutta emättimessä ei ole syvyyttä, joka voidaan kuitenkin saada aikaan venyttämällä. Naisilla alkaa vaihdevuosien jälkeen ilmetä sukupuolielimen surkastumista, jonka takia osaltaan emätin ei enää pysty samassa määrin venymään. Tässä mielessä naisillakin voi ilmetä sukupuolielimen pieneen kokoon liittyviä huolia samaan tapaan kuin miehillä pieni penis.

Erikoisen lyhyitä ovat keskimäärin emättimet naisilla tutkimusten perusteella vaikka luulisi pidemmiksi, mutta syy voi olla siinä, että naisten emättimiä ei ole voimalla venytetty tai naiset eivät ole olleet kiihottuneita. Lisää tarvittaisiin tutkimuksia myös emättimestä ja miksei myös vaan kysymällä naisilta emättimen pituudesta. Tällä hetkellä näyttää siltä, että peniksen koosta voi löytää paljon enemmän tutkimuksia, mutta nämä naisen emättimeen liittyvät tutkimukset voisivat mahdollisesti helpottaa monien miesten huolia, jos sitä nyt luulee emättimien olevan yleisesti pituudelta 20 cm.

Viime vuosina on paljonkin kerrottu kuinka naisten huolet ovat kasvaneet liittyen varsinkin sisempien häpyhuulten kokoon. Näiden huolten yhdeksi syyksi kerrotaan kuinka naiset näkisivät aikuisviihteen naisilla pienempiä sisempiä häpyhuulia, jonka takia voivat luulla häpyään epänormaaliksi. Muutaman tutkimuksen perusteella porno ei olisi suurelle osalle naisista syynä halulle muuttaa häpyhuulten ulkonäköä. Naiset eivät samassa määrin edes tykkää aikuisviihteestä kuin miehet vaan esim. lukevat mielummin rakkausromaaneja. Muina syinä kerrotaan suurten sisempien häpyhuulten aiheuttavan esim. kipua

Alla näkyy osassa taulukoista myös labia minoran mittoja, joista voisi sanoa sisempien häpyhuulten leveyden olevan keskimäärin n. 1,6 cm tai 16 mm. Tämän perusteella voi päätellä naisten olevan huolissaan varsinkin silloin, kun leveys on paljon enemmän. Nimensä mukaisesti pienemmät häpyhuulet ovat keskimäärin pieniä, mutta ne voivat olla yli 6 senttiä leveitä, joten silloin on parempi sanoa sisemmät häpyhuulet.

Oikealle alle laitoin kaavioita tutkimuksesta, jossa kysyttiin miehiltä näkemyksiä häpyn ulkonäöstä. Kaikkein eniten tykättiin pienistä ja keskikokoisista sisemmistä häpyhuulista. Tämä on aikuisviihteestä yleisesti havaittavissa, että miehiä miellyttää enemmän nuorekkaampi ulkonäkö naisen sukupuolielimessä, joka myös tarkoittaa esim. täyteläisiä ulompia häpyhuulia, rypytöntä ihoa, terveyttä, ihonvärin samankaltaisuutta ja symmetriaa. Reddit sivustolla voi esim. God PussyPussyPerfectPussies ja Vulva sivuilla havainnoida enemmän tällaisia mieltymyksiä.

Tässä ei pidä häpyhuuliltaan suurempien naisten järkyttyä, koska löytyy myös LabiaGW ja ButterflyWings, jossa häpyjen ulkonäössä voi nähdä enemmän moninaisuutta. Noita Reddit sivuja katsoessa voi havaita suosittujen häpyjen olevan yleisesti vaaleita. Tämä kertoo varsinkin länsimaalaisten miesten mieltymyksistä, joka näkyy myös aiemmin näkyneiden naisten ihonvärissä ja muussa ulkonäössä. Jos eurooppalaisilla miehillä olisi jokin suuri eksotiikan viehätys, niin voisi ajatella häpyjen olevan enemmän tummia tai mustia väreiltään.

Miehiltä olisi voinut kysyä enemmän häpyn ulkonäöstä, mutta lisäksi kysyttiin karvoituksesta. Huolitellusta karvoituksesta tykättiin kaikkein eniten, toiseksi eniten karvattomasta ja vähiten karvaisesta. Huolitellussa häpyssä oli kuvan perusteella karvoitusta häpykummun päällä. Myönteisenä voidaan nähdä, että häpyssä saa olla vähän karvoitusta, jos karvaton on enemmän tyttömäistä ulkonäköä, mutta siitäkin monet miehet ja myös naiset tykkää. Kunnon häpykarvat ovat naisella hyvä sensuuri estäen sukupuolielimen näkymisen, mutta miehet tykkää paljonkin ihastella naisen häpyä, joten vähempi karvaisuus on parempi. Reddit sivustolta löytyy myös karvaisista häpyistä tykkääviä GoneWildHairy ja HairyPussy sivuilta.

Noilla karvaisia häpyjä näyttävillä sivuilla laitoin merkille kauniin bauhaus_babe nimimerkkiä käyttävän naisen, jolla karvaisuutta näyttää olevan vähän myös vatsalla, käsissä ja jaloissa. Tutkimusten perusteella naisilla on karvoja samoissa paikoissa kuin miehillä, mutta niitä on paljon vähemmän. Mieshormonit on kummallakin sukupuolella osaltaan syynä karvaisuuteen, mutta miehillä on enemmän mieshormoneja, joten ovat keskimäärin enemmän karvaisia kuin naiset. Onhan tässä myös kyse geneettisistä tekijöistä, että esim. Lähi-idän miehet ovat tunnetusti huomattavan karvaisia, joka myös näkyy naisissa, että ovat keskimäärin vähän enemmän karvaisia kuin eurooppalaiset naiset.

Eihän naisten luonnollista karvaisuutta nykyään samassa määrin näe, koska huomattava osa naisista poistaa karvojaan. Tämä ei aina ole hyvä asia, jos poistosta aiheutuu iholle tulehduksia. Tutkimusten perusteella n. 10% naisista ilmenee huomattavaa miehille tyypillisempää karvaisuutta, mutta munasarjojen monirakkulaoireyhtymässä huomattavaa karvaisuutta ilmenee n. 90% naisista. Tuossa valitettavassa oireyhtymässä naisilla ilmenee esim. heikentynyttä hedelmällisyyttä ja keskivartalolihavuutta. Vaikka tätä miehet eivät tietäisi, niin yleisesti naisilla tykätään enemmän feminiinisestä miehille tyypillisestä poikkeavasta ulkonäöstä, joka tarkoittaa esim. vähäistä karvaisuutta ja kurvikkaampaa vartaloa, jolta näyttävä nainen on todennäköisemmin hedelmällinen ja terve.

Löysin tutkimuksen, jossa kysytään miehiltä enemmän kysymyksiä ja yleisesti miehet näyttäisivät olevan tyytyväisiä naisensa häpyn ulkonäköön. Tässä mielessä naisten ei tarvitse olla erityisen huolissaan häpynsä ulkonäöstä. Tämä ei kuitenkaan poista sitä, etteikö monia miehiä kuitenkin miellyttäisi enemmän nuorekkaampi ulkonäkö häpyssä, jos vaimon häpy sellaisesta suuresti poikkeaisi. Sitä ajatellaan varsinkin pornon aivopesseen miehiä, niin kuitenkin aikuisviihteessä täytyy tuoda esille sellaisia naisia, joista miehet enemmän tykkäävät, jotta voidaan tienata rahaa. Tämä onnistuu parhaiten näyttämällä nuorekkaampia häpyjä kuin ikääntyneitä häpyjä esim. ryppyisillä ja lättänillä ulommilla häpyhuulilla.

Aiemmin mainitsin 007 Breast sivuston, niin laitoin alle muutamia linkkejä samankaltaisille sivuille, joissa halutaan hyväntahtoisesti kertoa naisten häpyjen ja rintojen moninaisuudesta. Ajatuksena on osaltaan saada naisten huolia vähennettyä, jotta eivät ainakaan tuntisi itseään epänormaaliksi ja miehetkin näkemään naisten moninaisuutta. Tämä kuulostaa hyvältä, mutta se ei kuitenkaan valitettavasti tarkoita, että ihmiset voivat yleisesti nähdä kaikenlaiset rinnat ja häpyt kauniina. Tässä tarvittaisiin kunnon tutkimus häpyn ja rinnan ulkonäöstä tarkastelemalla, mitä ihmisten aivoissa tapahtuu, kun näkee kauniin tai seksikkään rinnan ja häpyn. Kyllä ihmisiltä voi myös kysyä, mutta hyväntahtoiset ihmiset voivat vääristää tutkimusta väittämällä kaikenlaisia häpyjä ja rintoja kauniiksi.

Tutkimusten perusteella naisten huolia voi vähentää näyttämällä naisille enemmän esim. tavallisen näköisiä, meikkaamattomia ja muokkaamattomia kuvia naisista. Kuitenkin tämä ei täysin poista huolia, koska on olemassa kasvoiltaan ja vartaloltaan kauniita naisia, joita monet miehet ihailevat. Näiden naisten kauniina näkeminen ei ole ainoastaan esim. median vaikutuksista johtuvaa vaan kauneuteen on olemassa paljon hyviä perusteita, joista olen paljon kertonut, että millaiset kasvot ja vartalot ovat tyypillisesti kauniita. Ei tässä kuitenkaan naisten tarvitse olla suuresti huolissaan, koska kyllä monet miehet tykkää naisella esim. tyttömäisistä vartaloista, joten vyötärön ja lantion suhteen ei tarvitse olla suuresti kurvikas ja rintojen kookkaita.
Deconstructing beauty ideals is hard and tedious, but not impossible. Let the utopian fantasy of a more pussy-positive future be our motivation on the long road of creating a culture in which women leave the light on during sex and enjoy cunnilingus not because they had successful cosmetic surgery, but because they learned to accept and adore their body the way it is. Everybody repeat after me: all vulvas are beautiful. Viva la Vulva!
Katselin vielä RealSelf sivustoa. Sivustolla voi havaita suuremmaksi osaksi naisten tekevän itselleen kaikenlaisia kauneusleikkauksia ja hoitoja vaikka osa voi olla rumennuksia. Tämä on aika erikoista, että naiset ovat valmiita paljonkin kuluttamaan rahaa ja jossain määrin kärsimään, jotta saavat esim. suuremmat rinnat ja pienemmän nenän. Naisiin taitaa kohdistua enemmän painetta olla kaunis, jos taas nainen hyväksyy miehen ulkonäössä kaikenlaista, koska näkee sen maskuliiniseen ulkonäköön sopivana. Jos mies on hyvin varakas ja menestynyt, niin nainen hyväksyy paremmin miehen rumuuden.

Naisen näkökulmasta mies saa olla iäkkäämmän näköinen, jos taas tunnetusti miehillä ilmenee suurta mieltymystä nuorekkaaseen ulkonäköön naisella kertoen osaltaan naisen hedelmällisyydestä vaikka kyse on myös kauneudesta, jonka karusti naiset tiedostavat tai huomaavat, kun ikää alkaa olla esim. 40-vuotta ja kasvot esim. ruskettamisen takia ryppyiset. Naisten voi usein havaita pariutuvan esim. mustien miesten kanssa, joilla on huomattavan leveä nenä näyttävillä sieraimilla, joten naiset hyväksyvät paremmin kookkaan nenän miehellä vaikka itse olisivat samanlaisella nenällä menossa nenäleikkaukseen.

Naisilla tykätään yleisemmin pidemmistä hiuksista, mutta jo katukuvan perusteella voi havaita naisten pariutuvan kaljujen tai kaljuuntuneiden miesten kanssa. Pitäisi tutkimuksista tarkistaa enemmän syitä tähän, mutta huomattavalla osalla miehistä ilmenee kaljuuntumista, jonka takia osa naisista on nähnyt sitä myös omalla isällä, joten olettaisin tämän lisäävän myönteistä suhtautumista. Lisäksi on kerrottu kuinka toimintaelokuvissa voi nähdä pääosissa kaljuja miehiä ja nyrkkeilijöinä kaljupäisiä miehiä, joten miehillä kaljuus on paremmin hyväksyttyä maskuliinista ulkonäköä. Erikoisesti yksi nainen taisi yhdessä tutkimuksessa kertoa tykkäävänsä kaljuista miehistä, koska se tuo mieleen vauvan. 

Tutkimusten perusteella pään tulee olla kalju, koska kaljuuntunutta päätä ei nähdä samassa määrin kauniina. Tämän voi ajatella selittyvän sillä, että kaljuuntuminen antaa vaikutelmaa kuinka jotain olisi vialla johtuen esim. huonosta ravinnonsaannista tai syövästä. Ikääntyessä miehillä ja myös naisilla ilmenee hiusten määrän vähentymistä ja hiusten ohenemista, joten jos tällaista näkee nuorella, niin se ei tietenkään ole kaunista, koska ihmisiä yleisesti miellyttää täyteläiset, paksut, kiiltävät ja nuorekkaat hiukset. Vaikka naiset osaisivat nähdä miehelle enemmän sopivana kaljun pään, niin siitä huolimatta kaljuuntuminen on suuri huoli miehille, jos näkee hiukset esim. komeutta lisäävinä.

Naisille voi päätellä kaljuuntumisen olevan paljon suurempi huoli, koska naisilla yleisesti tykätään varsinkin pitkistä hiuksista ja huomattava kaljuuntuminen on harvinaisempaa. Tässä taas nähdään kuinka nainen voi hyväksyä miehellä ulkonäköä, joka ei olisi naisen kannalta hyvää vaikka eihän tämä kaikkiin naisiin päde. Suurella osalla varsinkin nuorista miehistä on hiukset pitkälti päässä, joten osaltaan sen takia voi päätellä naisilla olevan enemmän mieltymystä hiuksiin miehillä, että kaljupäiset miehet eivät kaikille kelpaa. Tämä järkyttää varmaan joitakin miehiä, mutta naisella on myös oikeus valita mieltymysten mukaan miehiä samaan tapaan kuin miehet taitavat usein haluta naisen pitkillä hiuksilla vaikka eihän lyhyemmät kaikkia haittaa, jos varsinkin naisella on kauniit kasvot.

Kuitenkin nämä naisten mieltymykset ovat yksi syy sille, miksi osa naisista on rumia. Kaljuuntuminen on enemmän poikien ongelma, mutta tarkoitan isällä havaittavaa esim. kookasta kuperaa nenää, suurta leuanpäätä, valtavaa alaleukaa, vihaisen näköisiä alkukantaisia kasvoja ja ikääntynyttä ulkonäköä esim. hyvin kuoppaisilla poskilla. Vaikka tällainen ulkonäkö olisi osaltaan testosteronin aiheuttamaa, niin liiallisena kyse on todennäköisesti geneettisistä tekijöistä, jonka nainen voi havaita katsomalla maskuliinisen örkki miehen siskoja, että ovatko rumia. Jos tyttärelle periytyy paljon isän ulkonäköä, niin eipä taida olla kaunis.

Sellaista vielä pohdin, onko naisten suuremmassa halussa kaunistautua kyse sukupuolten eroista. Kyllä kummallakin sukupuolella voi havaita samankaltaista halua, että miehet haluavat olla enemmän maskuliinisia ja naiset enemmän feminiinisiä. Miesten osalta tämä näkyy varsinkin haluna omata näyttävää lihaksikkuutta ja suurempaa penistä. Naisilla on halua varsinkin omata esim. näyttävät rinnat, joka tietenkin lisää naisellista ulkonäköä, jos hyvin pienet rinnat ovat enemmän tyttömäisiä. Naiset myös haluavat vartalostaan enemmän kurvikkaamman poistamalla vyötäröltä rasvaa ja siirtämällä sitä takapuoleen, joten tämäkin muutos lisää feminiinistä ulkonäköä.

Huomattava osa kauneusleikkauksista liittyy rintoihin, joihin naiset haluavat esim. suurempaa kokoa ja nuorekkaampaa ulkonäköä. Naisilla rintojen ulkonäkö muuttuu paljon enemmän kuin miehillä ikääntymisen, lihomisen ja raskauksien takia tai sitten geneettisistä syistä rinnat ovat jo nuorella naisella rumemmat tai iäkkään näköiset, joten nämä osaltaan aiheuttavat naisille enemmän halua mennä kauneusleikkauksiin. Ei sitä halua olisi samassa määrin, jos kauniina nähtäisiin monenlaiset rinnat, mutta ihmisiä miellyttää enemmän nuorekkuus ja varsinkin täyteläisyys rinnoissa. 

Jos naisella on ollut kymmeniä vuosia nuorekkaat täyteläiset rinnat, niin raskauden jälkeen rinnat voivat olla osalla naisista liian lättänät tai löysät, joten ymmärtää naisen huolia, jos rinnat eivät enää näytä samanlaisilta kuin ennen raskautta. Sen takia ei sitten tunne itseään esim. seksikkääksi tai kauniiksi naiseksi ja tätä tunnetta voi pahentaa, jos naisen miehellä on kielteistä suhtautumista roikkuviin ja lättäniin rintoihin vaikka raskauden jälkeen tulisi naista tukea ja vaikka vähän valheellisesti väittää rintoja tosi kauniiksi, jonka tuloksena naisen huolet vähenee ja nainen voi tuntea taas itsensä enemmän seksikkääksi.

Tästä linkistä löytyvä nainen ei ole halunnut näyttää pieniä rintojaan poikaystävilleen ja tämä nainen on ollut häpyhuulten takia huolissaan, että ei löydä miestä vaikka eipä kummankaan naisen ulkonäössä näytä olevan vikaa. Ei miehet ole yleisesti nirsoja ellei sitten nainen houkuttele suurilla täytteisillä rintaliiveillä suurista rinnoista tykkääviä miehiä, jonka takia ei sitten naisen pienet rinnat miellytä. Tämä nainen kertoo nähneensä kuvia erilaisista häpyistä ja ne eivät ole poistaneet halua muuttaa häpynsä ulkonäköä, koska näkee häpynsä suuresti keskimääräisestä poikkeavana.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Breasts - Labia - Gynodiversity