7. toukokuuta 2015

Maailman seksikkäimmät naiset, ihonvärin vaalentaminen glutationilla, Beyoncen ulkonäkö ja eurasialaiset mallit

Käytän yleensä Chrome selainta, mutta sattumalta klikkasin IE selaimen päälle, jonka kautta päädyin MSN sivustolle, jossa tuli vastaan otsikon perusteella hölmöltä vaikuttava uutinen maailman seksikkäimmistä naisista.

Nopeasti listaa selatessa siellä ei näyttänyt olevan yhtään aasialaista naista vaan naiset näyttivät olevan enimmäkseen valkoisia amerikkalaisia tai brittejä ja varmaan taas kymmenen hengen raati, joka tuntee enimmäkseen länsimaalaisia julkkiksia on mennyt listaamaan seksikkäimpiä naisia kysymättä maailman miehiltä mielipidettä.

Eipä näitä listauksia kannata ottaa vakavasti, että eiköhän aasialaisten miesten listat ole täynnä seksikkäitä aasialaisia naisia ja samaan tapaan mustien miesten listat seksikkäitä mustia naisia, mutta näitä listauksia katsoessa voi aina tarkkailla naisten yleistä ulkonäköä, että millaisia ovat esim. nenät, hiukset tai ihonvärit naisilla ja vaikka osan afroamerikkalaisista naisista voi havaita omaavan aika vaalean ihonvärin, niin heistä moni on todennäköisesti käyttänyt ihonvärin vaalennustuotteita.


Lähde - Beyoncé - Beautiful women, talk about their breasts

Tuon yllä olevan linkin kautta löytyi kuvia Victoria’s Secret malleista, joiden täytyy nähtävästi olla aika pitkiä ja näyttäviä naisia, josta myös tykätään missien valinnassa. Alla olevassa kuvassa näyttäisi olevan laulaja Taylor Swift, joka oli yllä olevassa listauksessa sijalla 15:sta, mutta tuon oikealla olevan mallin kerrotaan olevan Karlie Kloss.

Näistä kuvissa näkyvistä naisista kannattaa katsoa enemmän kuvia Googlen tai Bing:in kuvahausta, koska nainen ei aina ole yksittäisessä kuvassa kauneimmillaan ja kun tässä on kyse seksikkyydestä, niin pitäisi nähdä enemmän naisen vartaloa, koska esim. lantio ja rinnat tekevät naisesta seksikkäämmän näköisen.


Lähde

Malleista tulee aina mieleen Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä, joka on paljonkin kritisoinut mallien ja missien maskuliinista ulkonäköä, johon yhdeksi syyksi hän pitää homoseksuaaleja.

Kauneus on lopulta katsojan silmissä, että kuinka voimakkaista kasvoista ja millaisesta vartalosta naisella tykkää, mutta onhan se selvää, että hyvin monet mallit ovat hyvin laihoja, että heillä ei ole tästä syystä rintoja ja muita feminiinisiä muotoja.

Oliko se nyt sillä tavalla, että tuon sivuston ylläpitäjä on nimitellyt näitä naisia vaatenaulakoiksi ja voihan sitä näin ajatella, että naisten tehtävä ei ole liialti viedä omalla ulkonäöllään huomiota vaan esitellä vaatteita ja osassa vaatenäytöksistä voi havaita naisten olevan ulkonäöltään tai kasvoiltaan hyvin samankaltaisia.

Vaikka Feminine Beauty sivuston ylläpitäjän väitteissä on totuutta, että itsekin aina välillä hämmästelen monien mallien huomattavan maskuliinista ulkonäköä, niin eivät näkemäni mallitoimistojen sivuilla olevat naiset ole yleisesti rumia vaan kauniita, mutta näistä naisista voidaan kuitenkin ottaa omituisia kuvia, joissa sama nainen ei näytäkään kauniilta naiselta meikkauksen, ilmeiden ja otettujen kuvien takia.
It was an edict by the fashion mafia — buyers, trend-setters, photographers, but especially the designers. They decreed that to look good in their creations a model couldn’t look like a woman. She had to be flat-chested, devoid of hips, with collar bones you could hook a clothes hanger on. In fact, she has to look less like a woman and more like a boy. 
Size zero turned out to be an apt term as the most feted designers, mostly brilliant gay men,effectively tried to squeeze women out of the fashion equation. And now they have.
Lähde
One person nominated this site for the “most bitter website” award because it describes Heidi Klum as masculine.  She was flabbergasted, like no doubt some other people are when they come across Heidi Klum being called masculine, which is likely not at a whole lot of places apart from this site.
Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde

Alla näyttäisi taustalla olevan kuvassa pari eurooppalaista naista, mutta kuvassa voi myös nähdä aasialaisen naisen tiputuksessa, jossa hänelle annetaan glutationia, jolla on esim. ihonväriä vaalentavia vaikutuksia. Varsinkin filippiiniläiset näyttävät tykkäävän käyttää tätä keinoa ihonvärin vaalentamisessa.


Lähde

Alla voi taas havaita erikoisen kuvan kuinka voidaan sanoa osan eurooppalaisista haluavan omata enemmän vasemmassa kuvassa näkyvää ihonväriä, että varmaan seuraavien viikkojen aikana alkaa olla Etelä-Suomessa ruohikot ja rannat täynnä varsinkin nuoria naisia ruskettamassa ihonväriään, kun taas varsinkin Aasiassa halutaan omata enemmän oikeassa kuvassa näkyvää ihonväriä.

The colour in our skin occurs from the production of melanin and greater melanin production means darker skin. Glutathione inhibits the production of melanin. On top of this, Glutathione speeds up cell turnover, replacing the damaged cells – that give a dark appearance to the skin – with new cells.
Lähde

Beyoncé on todennäköisesti itsekin käyttänyt glutationia ja halunnut oikeanpuoleisen ihonvärin vaikkei alkuperäisessäkään mitään vikaa ollut, mutta Yhdysvalloissa näyttää monilla afroamerikkalaisilla julkkiksilla olevan erikoinen halu muuttaa ulkonäköään suuresti, joka ei varmaan kaikkia mustia miellytä, jos Beyoncé alkaa näyttämään enemmän valkoiselta naiselta.

In all Asian countries including India, a light skin tone is often equated with beautiful skin. I personally believe that a healthy, clear, even toned skin is truly beautiful. For me and several others the colour of the skin does not matter. But wanting to have a light skin, I feel is a personal choice that requires due respect. 
The skin lightening or whitening trend is maximally prevalent in the South East Asian countries. In Japan, the rituals of the Geishas have been a long guarded secret and ‘Bihaku’ or ‘white’ skin is regarded as most beautiful. Philippines is the world’s largest consumer of Glutathione supplements for skin whitening and the trend is now spreading to the USA with likes of Beyonce and Rihanna being in the paparazzi for their alleged skin whitening.
Lähde

But what is the real source or reason for all these Beyonce skin lightening sagas? Beyonce’s fairer skin in honey blonde hair color is quite a good choice for most promotion companies that are looking to appeal to a much wider audience.

According to Huffington Post, “Though she is a black woman–white women can also identify with her.” The post goes on to quote Bill Duke, one of the co-producers of a renowned documentary called Dark Girls, saying, “Colorism is unfortunately still an issue today. Dark skin is considered less than light skin in the in the minds of many in our community and in the media”
Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde

Olen tässä aina välillä katsellut kauneusihannetta Aasian suunnalla, niin siellä voi havaita olevan paljonkin myynnissä ihonväriä vaalentavia tuotteita, joista osa on länsimaalaisten yritysten tuotteita vaikka onhan aasialaisilla paljonkin omia tuotteita.

Varsinkin Kaakkois-Aasiaan maiden osalta on merkille pantavaa kuinka siellä näitä tuotteita markkinoidaan käyttämällä usein eurasialaisia, jonka takia tyypillisesti kuvassa näkyvällä naisella on eurooppalaistaustainen isä.

Laitan eurasialaisuuden merkille varsinkin kasvonpiirteistä vaikka voihan osalla aasialaisista olla eurasialaiselta vaikuttavaa ulkonäköä myös meikkaamisen ja kauneusleikkauksen takia, joten tunnistaminen ei ole aina helppoa, mutta äkkiseltään netistä löytyneiden tietojen mukaan alla olevilla naisilla näyttäisi olevan eurooppalaista taustaa.

Onhan nämä monet eurasialaiset kauniita, että kasvoissa on myös aasialaista söpöyttä, mutta eipä tämä taida olla hyvä asia, jos aasialaisille naisille esitetään alla olevaa ulkonäköä jotenkin kauniina.

Tietenkin tässä voidaan ajatella vaikuttavan länsimaat, että mainoksiin halutaan naisia, jotka omaavat enemmän eurooppalaisen naisen ulkonäköä vaikka aasialaisten tulisi osata arvostaa ja tuoda mainoksissa esille enemmän aidompaa aasialaista ulkonäköä.

Näillä eurasialaisilla voidaan usein havaita olevan kapea ja korkea nenä, mutta tällainen ulkonäkö ei ole varsinkaan tyypillinen kaakkoisaasialaisille vaan heillä on matala ja leveä nenä, että näillä alla olevilla naisilla voi sanoa kasvonpiirteiden lähestyvän eurooppalaisille naisille tyypillistä.

Laitoin tuohon alimmaksi vertailuksi naisen, jonka varmaan kaikki tunnistaa selvästi omaavan eurooppalaisille tyypillistä ulkonäköä, joka näkyy varsinkin kasvojen eteenpäin työntymisessä, koska aasialaisilla tahtoo yleisemmin olla matalat kasvot.

Jos näitä naisia vertaisi kuvankäsittelyohjelmassa näkisi varmasti, että kasvot eivät erityisen paljon poikkea toisistaan, mutta nämä kuvat eivät ole vertailun kannalta hyviä, koska kaikki naiset eivät katso suoraan eteenpäin.


Lähde


Lähde
Lähde

Vielä noihin alussa olleisiin naisiin liittyen, niin tutkiessani afrikkalaisia ja muutenkin mustien sivustoja kävi ilmi noiden seksikkäämpien naisten äänestämiseen osallistuneen yli miljoona, joten hyvä määrä, koska tutkimuksissa voidaan kysyä vaan alle sadalta ihmiseltä mielipidettä ja tehdä siitä yleistäviä päätelmiä.

Kyllä pienestäkin määrästä voi tehdä yleistyksiä koskemaan muitakin ihmisiä, jos ajatellaan kannatuskyselyitä, että ne aika hyvin vastaavat puolueiden saamia kannatuksia vaaleissa muutaman prosentin virheellä.

Tässä taitaa kuitenkin olla edelleenkin hölmöä lähteä näitä amerikkalaisia ja brittiläisiä julkkiksia sanomaan maailman seksikkäimmiksi, koska naisten ulkonäön perusteella päättelen, että äänestäjät ovat olleet enimmäkseen länsimaalaisia, kuten brittejä ja amerikkalaisia, jotka tuntevat paremmin omat julkkikset ja varmasti osa tarkoituksella suosii oman maan naisia äänestyksessä, jonka takia tässä listassa ei näyttänyt olevan yhtään aasialaista naista.

Toisaalta eurooppalaiset miehet näyttävät aika paljon tykkäävän aasialaisista naisista, mutta varmaan aasialaista naista ei nähdä samassa määrin seksikkäänä vaan sanotaanko enemmän perinteisenä feminiinisenä söpönä naisena, joka on kaunis, mutta ei samassa määrin näytä seksikkäältä kuin alla oleva Michelle Keegan, jolla näyttäisi olevan ihonväri, josta eurooppalaiset tuntuvat tykkäävän, kun taas aasialaiset tykkäävät vaaleammasta ihonväristä.


Lähde


Lähde - Lähde