8. syyskuuta 2015

Entisaikojen kaunottaret, pelin naishahmon ulkonäkö, yhdistelmäkuvat, aasialaiset kasvot ja taas mallien ulkonäöstä

Edellisessä kirjoituksessa mainitsin kuinka amerikkalaiset sotilaat olivat tottuneet enemmän valkoisen naisen ulkonäköön, jonka takia ei tiettävästi monen aasialaisen naisen ulkonäkö miellyttänyt. Tämän takia varsinkin monet seksityötä tehneet ja amerikkalaisten miesten kanssa parisuhteen muodostamista haluavat kävivät kauneusleikkauksissa tekemässä esim. silmäluomistaan avautuneemmat.

Alla voi huomata sotilaalla olevan seinällä pin-up-taidetta, josta olen kaikenlaista kertonut ja kuvan alta löytyy myös kuvia liittyen toisessa maailmansodassa julkaistuun Yank viikkolehteen, jossa oli myös kuvia naisista. Kuvassa näkyvä nainen on nimeltään Jeanne Crain, joka on 40-luvulla uransa aloittanut näyttelijä. Hedelmällisyyteen liittyen käy Wikipediasta ilmi naisella olleen seitsemän lasta.


Lähde - Lähde - Glamour Girls of the Silver Screen

More Than Just a Pretty Face - Déesses Hollywoodiennes

Noita 40-luvun ja tai jonkun muun vuosikymmenen julkkiksia kannattaa verrata tämän päivän julkkiksiin tai kaunottariin, niin voi usein huomata, että eipä se ulkonäkö erityisesti poikkea. Nenänkin voi usein havaita olevan tuollainen kapea ja korkea. Pelaajalehden uutisia katsoessa mainittiin siellä uuden Until Dawn pelin olevan myydyimpiä Suomessa ja laitoin kuvasta merkille naishahmon.

En ole tuohon peliin vielä tarkemmin perehtynyt, mutta naishahmo on nimeltään Samantha, jolla näyttäisi olevan kauniit kasvonpiirtet. Naishahmosta Google:lla kuvia katsoessa selvisi hahmolle äänen antavan Hayden Panettiere, joka näyttää hyvin samannäköiseltä.

Mitä olen tässä jo vähän katsellut pelistä videoita, niin se vaikuttaa elokuvamaiselta ja jännittävältä. Tästä syystä sitä voi nykyään elokuvan sijasta vaikka katsella Youtube:sta pelin vaikka tietenkin parempi olisi itse pelata, mutta moni ei viitsi ja jos tässä tapauksessa ei omista PS4 konsolia, niin pelaaminen ei ole mahdollista.


Lähde - Lähde - Until Dawn Walkthrough Gameplay Part 13 - Bath (PS4)

Netistä keskusteluja ja kuvia kauniin näköisistä naisista etsiessä tuli päädyttyä Deviantart sivustolle, josta löytyy kaikenlaisia mielenkiintoisia ja taiteellisia kuvia. Sieltä voisi poimia kaikenlaista näytille, mutta yksi henkilö on tehnyt yhdistelmäkuvia ja tässä tapauksessa on käytetty jo valmiiksi kauniita kuvia ihmisistä.

Tutkimusten mukaan tällaiset keskimääräiset kuvat näyttävät yleensä paremmilta kuin yksittäisten henkilöiden kuvat, jonka ajatellaan johtuvan osaltaan siitä, että aivossa on jonkinlainen keskiarvo tai prototyyppi ihmisten kasvoista, joka vaikuttaa tästä syystä normaalilta, kun taas suuri poikkeavuus vaikuttaa esim. rumalta tai syndromalta. Kuitenkaan keskimääräinen kuva ei ole yhtä kaunis kuin kauniin näköisistä ihmisistä tehty, koska kauneudessa on myös kyse muistakin tekijöistä.

Tämän voi helposti ymmärtää sillä tavalla, että jos tekee rumista ihmisistä yhdistelmäkuvan tulee kuvassa näkymään rumuutta vaikka osaltaan tasainen ihonväri tekisi siitä paremman. Kauneudessa on kuitenkin kyse naisen osalta esim. pienestä nenästä ja leuasta, joten yhdistelemällä pienen nenän ja leuan omaavia naisia saa todennäköisesti paremman kuvan kuin yhdistelemällä huomattavan ison nenän ja suuren leuan omaavia naisia.


Lähde - Sqirlz Morph

Noilla yllä olevilla naisilla on enimmäkseen eurooppalaiselta vaikuttava ulkonäkö, kun taas alla voi nähdä enemmän aasialaista ulkonäköä kuinka varsinkin kasvot ovat tyypillisesti matalat ja samalla voi havaita, ettei naisen kasvot suuresti poikkea lapsesta. Eurooppalaisella naisella tällainen mataluus kasvoissa olisi helposti epänormaalia, mutta tässä on kuitenkin kyse japanilaisesta naisesta.

Eurooppalaisella lapsella kasvot kehittyvät eri tavalla, että ne näyttävät tietenkin enemmän samankaltaiselta kuin eurooppalaisella äidillä ellei kyse ole sekarotuisesta, mutta näiden aasialaisten matalista kasvoista johtuen kasvot eivät vaikuta sanotaanko yhtä voimakkailta kuin yllä olevilla naisilla, jonka takia osaltaan moni aasialainen nainen näyttää esim. söpöltä, mutta osa aasialaisista naisista ei tästä näytä tykkäävän vaan haluaa omata enemmän eurooppalaisen naisen ulkonäköä.

Aasialaisilla ilmenee monenlaista ulkonäköä, jossa esim. voi havaita suun työntyvän vähän eteenpäin verrattuna kasvon keskiosaan, mutta tällä naisella voi havaita kasvojen olevan suorat ja Ricketts:in E-linja näyttää myös hyvältä, joten sivusta katsottuna naisella näyttää olevan kaunis profiili vaikka varmaan monen eurooppalaisen silmissä kasvot voivat olla liian matalat.

Kasvot ovat yleisesti aasialaisilla matalat, niin siinä tietenkin esiintyy enemmän vaihtelua leveyssuunnassa, joista pyöristyneet kasvot näyttävät myös olevan yksi syy söpölle ulkonäölle. Vaikka aasialaisilla naisilla näyttää olevan erittäin kaunista ulkonäköä, niin tietenkin tahtoo ilmetä rumaakin ulkonäköä, että poskiluut ovat huomattavan kokoiset, leuka jykevän kulmikas, nenä tai kasvot hyvin lättänät ja silmät tosi pienet väsyneen tai vihaisen näköiset, josta aasialaiset itse eivät näytä tykkäävän.


Lähde - Neoteny - Japan XXX - Cosmetic surgery remakes faces of Japan - 2

Katselin myös netistä vastaan tulleita kauniit naiset kuvakeskusteluja, joita voi löytää paljonkin kunhan jaksaa hakutuloksia selailla. Näistä monet ovat kuitenkin länsimaalaisia sivustoja, joten luultavasti enimmäkseen eurooppalaisen näköiset miehet esittelevät enimmäkseen kuvia eurooppalaiselta vaikuttavan ulkonäön omaavista naisista.

Tuli vastaan pakistanilaiselta sivustolta kuvia bangladeshilaisista naisista, joilla ulkonäkö on ihonvärin osalta vaalea ja silmät ovat monilla ei ruskeat. Tätä asiaa ihmetellään keskustelussa ja todetaan naisten olevan mahdollisesti yläluokkaan kuuluvia, kun taas alempaan luokkaan kuuluvat, joita on muuttanut paljonkin länsimaihin ovat ulkonöltään rumempia tai erilaisia verrattuna näihin naisiin, joilla eliittiin kuuluvina ei ole tarvetta maasta muuttoon.

Voiko tästä sitten tehdä päätelmän, että länsimaat ovat muuttumassa rumemmiksi. Mahdollisesti, jos syrjityillä ja köyhillä on suurta halua muuttaa, niin näin varmaan jossain määrin tapahtuu. Voisi kuitenkin ajatella tämän olevan myönteistä eurooppalaisen eliitin näkökulmasta, jos alempi luokka on tulevaisuudessa rumempaa tai ulkonäöltään selvästi erilaista, niin eliitti tuntee kuuluvansa myös ulkonäöllisesti eliittiin.
You stated "they do exist" yet I have met loads and loads of Bengalis in London, non of them have green eyes, and if their are some out their well I can offer an explanation but you guys wont like it and frankly speaking understandably so. 
Not common, but they do exist. Light skin and colored eyes are almost non-existent among the poor class that form the majority of BD's people.
Most immigrants are from this class. Frankly I have never seen a beautiful BD girl in Canada. Not even the average looking. 
Bangladesh is a dark skin majority country and i have yet to see a single dark skin model
Lähde - Beautiful women pics - Led Zeppelin - Shoryuken - The Apricity

Alla olisi taas kasvoja monesta eri suunnasta ja mallit on poimittu kiinalaisista verkkokaupoista, joita taas päädyin tutkimaan. Tässä voidaan myös nähdä tyypillistä eroa eurooppalaisen ja aasialaisen naisen välillä koskien varsinkin kasvojen korkeutta, että aasialaisilla ne ovat yleensä matalammat, mutta näiden osalta ero ei ole yhtä suuri, koska ainakin nämä aasialaiset naiset näyttävät käyneen nenäleikkauksessa.

Tietenkin pohjoisaasialaisilla ilmenee korkeaa ja kapeaa nenää, mutta näillä naisilla nenä näyttää sellaiselta, mitä yleensä kauneusleikkauksilla aasialaisille naisille tehdään. Näillä oikealla olevilla aasialaisilla naisilla ulkonäkö näyttää hyvältä, koska aina välillä tulee vastaan omituisen näköisiä aasialaisia naisia, että nähdäkseni heidän kauneutta on pilattu kauneusleikkauksilla, koska esim. nenän tulisi olla mataliin kasvoihin sopivan kokoinen ja pieni.

Toinen hölmö puoli on siinä, että aasialaisilla on erikoinen halu omata soikiomaiset tai pienet kasvot vaikka aasialaisen naisen kauneus osaltaan perustuu vähän leveämpiin tai pyöreämpiin mataliin kasvoihin, joten ei tässä aasialaisten kannattaisi hölmöillä tekemällä kasvoista liian soikiomaiset ja kolmiulotteiset.

Tässä voi muutenkin taas huomata tämän tyypillisen nenän, joka näyttää olevan yleensä malleilla, julkkiksilla ja misseillä kapea silmien välillä sijaitseva ja korkea. Aasialaisilla voi yleisesti havaita nenän olevan matala varsinkin sivusta katsottuna, että se ei nouse silmien kohdalla, jota sitten kauneusleikkauksilla korotetaan, jotta kasvot eivät olisi esim. lättänän näköiset.

Tämän lisäksi nenä tahtoo olla varsinkin Kaakkois-Aasiassa huomattavan leveä ja pullea alhaalta, joka taitaa osaltaan selittyä kosteaan kuumaan ilmastoon sopeutumisesta, joka sitten näkyy monien thaimaalaisten, vietnamilaisten ja tietenkin filippiiniläisten nenässä.

Eipä tässä aasialaisten pitäisi nenää liialti muutella, mutta jos nenä on huomattavan leveä ja matala, niin silloin nenäleikkaus alkaa olla järkevää, koska naisella varsinkaan ei saisi nenä viedä huomiota silmiltä tai olla muutenkaan liian suuri verrattuna muihin kasvon osiin aiheuttamassa epätasapainoa.

According to one report, Thais spend more than US60 million dollars annually on facial whitening lotions while Japanese cosmetic giant, Shiseido, reported a twenty per cent yearly increase in sales of skin-whitening products in Asia between 1997 and 2003. More perniciously, locally companies have joined the production and marketing cant for soaps, facial creams and lotions under the Orientalist sign of “Herbal Whitening.” These include from such nationally known brands as Oriental Princess (“Advanced Whitening Complex”), Cute Press (“White Beauty Body lotion”), the largest domestic manufacturer of cosmetics, to scores of smaller home-based manufacturers. 
[...]
According to journalist Mukdawan Sakboon, Yan Hee’s 384-page manual “covers forty-five cosmetic surgery services provided by the hospital, with comprehensive details of the costs” (Mukdawan, 2002). These include blepharoplasty (eyelids) costing over US200 dollars, nose enlargement, costing nearly US250 dollars, and facelift, costing over US2,000 dollars. At Yan Hee hospital, which has eighty-one full-time and one hundred and thirty-one part-time doctors, most of the nurses have themselves undergone “beautification” surgery and therefore make “perfect” advisors.
Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Lähde - Rhinoplasty in the Latino Nose - Platyrrhine

Tutkin tässä vanhoja kauneusihanteita varsinkin Japanissa, että onko siellä nähty korkea nenä kauniina jo ennen eurooppalaisten tuloa. Tuli vastaan kirjoitus, jossa tarkastellaan vähän länsimaiden vaikutusta Japanissa kuinka siellä tykätään paljonkin käyttää eurooppalaisia malleja. Tämän olen itsekin laittanut merkille, että varsinkin Tokion mallitoimistot ovat täynnä nuoria eurooppalaisen näköisiä naisia vaikka osa voi tietenkin olla latinoita.

Alla kerrotaan tutkimuksesta kuinka mainonnassa enemmän eurooppalaisesta ulkonäöstä olisi hyötyä, joka taitaa sitten olla yksi eurooppalaisten käytölle. Tässä on kuitenkin kyse vanhasta tutkimuksesta, jossa on kysytty myös pieneltä määrältä opiskelijoita näkemyksiä, mutta kuten totesin, niin halu käyttää eurooppalaisia malleja Japanissa ja myös Kiinassa näyttää olevan edelleenkin suuri vaikka tietenkin myös mainonnassa käytetään paikallisia naisia.

Olen tätä asiaa usein ihmetellyt, että miksi pitää käyttää eurooppalaisia malleja vaikka aasialaiset naiset ovat kauniita. En ole tähän asiaan löytänyt mitään kunnon selitystä tutkimuksista vaikka onhan siitä ollut muistaakseni juttua kuinka Japanissa on haluttu suojella japanilaisen naisen siveyttä, joten alusvaatemainoksissa on käytetty eurooppalaisia naisia. Onhan myös ollut juttua kuinka kasvot ovat eurooppalaisilla kolmiulotteisemmat, mutta kaipa tässä on lopulta kyse länsimaiden voimakkaasta vaikutuksesta.

Vaikka mainonnassa tykätään käyttää paljon eurooppalaisia naisia, niin sen vähän perusteella, mitä olen esim. japanilaisia aikuisviihdesivustoja katsellut, niin ne ovat täynnä japanilaisia tai aasialaisia naisia. Tietenkin japanilaisessa pornossa voi vähän nähdä sellaista, jota ei yleensä näe amerikkalaisessa pornossa, että on joku eurooppalaisen näköinen nainen ja japanilainen mies tekemässä jotain.

Amerikkalaisessa pornossa taitaa olla vaatimuksesta suuri työkalu ja jokseenkin roteva vartalo, joten aasialaisilla miehillä ei tästä syystä ole samanlaista kysyntää kuin aasialaisilla naisilla. Muistaakseni sellaisen asian olen laittanut merkille japanilaisesta pornosta sensuroidun alapään ja naisten vinkuvan äänen lisäksi, että amerikkalainen pornotähti näyttelee venäläistä naista ainakin osassa pornosta, joten varmaan Venäjä naapurimaana vaikuttaa haluun nähdä tällaista pornoa.

Kuitenkin japanilaisessa aikuisviihteessä ovat enimmäkseen esillä usein myös söpön näköiset japanilaiset naiset, joten aikuisviihde on lopulta parempi tarkastelun kohde, että millaisesta ulkonäöstä japanilaiset miehet tykkäävät vaikka heidänkin makuun olisi vähän länsimailla vaikutusta.

Ei ole monen japanilaisen naisen ulkonäössä mitään vikaa vaan ovat äärimmäisen kauniita naisia, että vaikka tänä päivänä ihmisillä jossain määrin ilmenee jotain eksootikan viehätystä, niin aasialaisten tulee osata myös enemmän arvostaa aitoa aasialaista ulkonäköä vaikka välillä ihastelisi eurasialaista.

Alla olevassa kuvassa voi nähdä kuinka piirroksessa yläluokkaan kuuluville naisille on tehty korkea nenä, jos kuvista voi sellaisen päätelmän tehdä. Kasvot myös vaikuttavat olevan soikiomaiset, joten tällaisen ulkonäön näkeminen kauniina tai jonain muuna ei olisi uusi juttu vaikka jossain tutkimuksessa muistaakseni tutkija väitti tällaisia kasvoja pyöreiksi.

Lisäksi on ollut juttua kuinka naisella on nähty kauniina kuun näköiset kasvot, joka on tulkittu tarkoittavan kasvojen muotoa vaikka yksi tutkija toi esille tulkinnan, että se tarkoittaisi ihonväriä. Eiköhän Aasiassa ole eri etnisissä ryhmissä ollut monenlaisia kauneusihanteita, että eipä tässä aina voi jonkun yksittäisen historiallisen tiedon perusteella tehdä yleistyksiä, jos jossain etnisessä ryhmässä on nähty pienet silmät, pyöreät tai hyvin kulmikkaat kasvot ja leveä lättänä nenä kauniina.

Tässä on paljon epäselvyyttä myös silmien koon osalta, että on kerrottu kuinka jo kauan sitten nähtiin avautuneemmat silmät kauniina vaikka tässä taiteessa voi havaita silmien näyttävän siltä, miltä itäaasialaisten silmät yleisemmin näyttävät vaikkei tätä tänä päivänä huomaisi johtuen kauneusleikkauksista ja meikkaamisesta, jonka seurauksena aasialaisen naisen silmät ovat enemmän ja vähemmän avautuneemmat.

Alla voi myös nähdä oikeita japanilaisia naisia, joilla kasvot näyttävät olevan soikiomaiset tai miten jokainen näkee ja nenässäkin näyttäisi olevan korkeutta, joten tällaisen ulkonäön näkemisessä kauniina ei olisi ainoastaan länsimaiden vaikutuksesta kyse, jos vaikka monella japanilaiseen eliittiin kuuluvalla on myös ollut kapean korkea nenä ja soikiomaiset tai vähän pyöreämmät kasvot.

Japanese image toward Caucasian models
Advertisements have to make products look more attractive by using models. Do models from Western countries advertise better than models from Japan? Iwao (1989) chose six products which both Western models and Japanese models advertise, and researched whether there were differences in the effectiveness of the advertisements or not. This research group consisted of 30 male and female college student participants. 
The researcher found that the college students thought that Japanese products which are advertised by foreign people look more attractive, cool, and refined. Iwao (1989) also points out that Japanese think that light skin is more beautiful than dark skin, big eyes are more attractive than small ones, a high nose is better than a short nose, long and thin legs are more gorgeous than short and fat legs. Many heroines that appear in anime and manga have faces which are rather closer in appearance to Caucasian faces, compared to the Japanese who actually read manga and watch anime.

Lähde

Löytyi mielenkiintoista tietoa kuinka yhden japanilaisen uskomuksen mukaan vessan jumala tekee pojille korkean nenän, jos pitää vessan puhtaana.
The state of the toilet was said to have an effect on the physical appearance of unborn children. Pregnant women asked the toilet god to give boys a "high nose" and dimples to girls. If the toilet was dirty, however, it was said to cause children to be born ugly and unhappy.
Lähde

Löytyi myös kiinalaisia kauneusihanteita tarkasteleva esitelmä Prezi sivustolta, jossa nähtävästi voi tehdä näyttäviä esitelmiä. Tuolta sivustolta voi tarkemmin katsella alla olevaa kuvaa, jossa voi havaita samankaltaisuutta verrattuna Japaniin.


Lähde

Kiinalaiselta Yoka sivustolta tuli vastaan kuvia ymmärtääkseni japanilaisista naisista, jotka ovat kauneusleikkauksia haluaville japanilaisille esikuvana, että millaiselta itse haluaisivat näyttää. Näiden naisten ulkonäön perusteella ulkonäkö näyttää hyvältä, joten eivät ainakaan halua tehdä itsestään omituisen näköisiä.

Tuolla sivustolla näyttää olevan muutakin mielenkiintoista, että kerrotaan Kiinassa kauniina pidetystä Angelababy nimellä tunnetusta naisesta, josta olen itsekin kertonut kuinka hänen ulkonäkönsä ei olisi täysin aitoa. Nainen ei ole täysin aito kiinalainen vaan sekarotuinen tai eurasialainen, mutta hän on tiettävästi käynyt ainakin nenäleikkauksessa ja oikonut eteenpäin työntyneitä hampaita.

Sivustolta voi myös poimia näistä naisista kuvan ja laittaa Googlen kuvahakuun tai sitten kirjoittaa vaan naisen nimen. Laitoin näistä naisista Sasaki Nozomi:n nimen hakuun, jonka tuloksena löytyy kaikenlaista, että alla olevan linkin kautta voi katsella naisesta videon. Mielenkiintoisia nämä kasvonpiirteet monilla japanilaisilla, koska ne vaikuttavat söpöiltä.

Ultra-popular Japanese model Sasaki Nozomi is not only "the most beautiful faces of Japanese beauty," is repeatedly shortlisted 100 world's most beautiful face! Sweet Sasaki looks very delicate, its exquisite extent not generally able to compare! Compact face slap , aquiline nose, big eyes do not have to say! alone it is naturally thick, long eyelashes is very eye-catching, like scallops, as each blink, definitely not the mascara brush out the effect can compare!
Lähde - Sasaki Nozomi style make new version makeup tutorial

Etsin tässä taas tietoa söpöydestä, joten tuli vastaan alla oleva kuva, jossa on tehty keskimääräinen kuva Hot or Not sivustolla arvosteluista naisista. Sitä tuodaan yleensä tutkimuksissa esille kuinka kauniilla naisella olisi suuret ja näyttävät silmät, kun taas leuan ja nenän tulisi olla pieniä. Tätä silmien näyttävyyttä tietenkin naiset korostavat meikkaamisella lisäämällä kontrastia ja kokoa silmiin.

Tämä havainto vahvistuu alla olevissa kuvissa, mutta jos ajatellaan aasialaisia naisia, niin heillä silmien ei tarvitse olla yhtä suuria, koska kasvot ovat matalat. Ei suurista silmistä ole haittaa aasialaiselle naiselle, että onhan tuo Sasaki Nozomi suurilla silmillään näyttävän näköinen.


Lähde

Harmillisesti en osaa kunnolla saksaa, mutta alla olisi taas yhdistelmäkuvia, joista vasemmalla on ymmärtääkseni tavallisista naisista, keskellä on Saksan vuoden 2002 missiehdokkaista ja oikealla pienistä tytöistä tehty kuva.

Missiehdokkaista tehdyllä keskiarvolla näyttää olevan pienempi pää ainakin kuvan perusteella vaikka todellisuudessa pitäisi tehdä mittauksia, koska kuva helposti vääristää. Kuitenkin nenän voi havaita olevan myös pienemmän näköinen, joka helposti lisää naisen kauneutta, eikä siksi ihme, jos nenäleikkaukset ovat huomattavan suosittuja.


Lähde - Virtual Miss Germany
Neoteny is based on Konrad Lorenz's observation (1943) that humans are drawn to mammals with cute, babyish features. Neonate features include large eyes, a small nose, smooth skin, glossy hair, and light coloration. Each of these stimuli suggests youthfulness and fitness as a beneficiary of resources. 
Although neonate cuteness is desirable, physically attractive adults possess striking postpubescent sexually mature features, which convey the fitness of & mating partner. Female sexual maturity features include high cheekbones, narrow cheeks, prominent breasts, a .7 waist-to-hip ratio, long legs, and symmetrical features. 
Male sexual maturity, by contrast, is conveyed by a broad chin, thick eyebrows, visible facial hair, broad shoulders, tall height, and a 1.0 waist-to-hip ratio. A deep voice (Berry, 1992) and male pheromones (Rantala, Eriksson, Vainikka, Kortet, 2006) also may be classified as maturity features. 
Male sexual maturation of the face causes changes to the eyebrows, brow ridge, nose, chin, and facial hair that intrude on neonate features to a greater extent than the changes caused by female sexual maturation. As a consequence, babyish facial features tend to be perceived as feminine, whereas many sexual maturity facial features tend to be perceived as masculine (Berry, 1990). 
But both males and females are seen as more attractive if they possess a blend of desirable neonate- feminine and sexual maturity-masculine features (Berry, 1991; Cunningham, 1985; Cunningham, Barbee, & Pike, 1986; Cunningham, Roberts, Barbee, Druen, & Wu, 1995), thereby conveying both youthfulness and the good genes that afford effective maturation and reproduction.
Lähde - A Biological Homage to Mickey Mouse

Alla olisi lisää keskimääräisiä kuvia, joiden teossa on käytetty japanilaisen valokuvaajan Akira Gomin ottamia alastonkuvia valkoisista naisista, joita pyydettiin 90-luvun alussa kuvaukseen Los Angeles Times lehdessä olleessa ilmoituksessa n. 50$ palkkiolla.


Lähde - Lisätietoa

Youtube:sta löytyvän Godmake sivustolla voi katsella japanilaisten naisten meikkaamista, mutta sieltä tuli taas vastaan tuttu nainen, että vaikka katsoin pientä kuvaa, niin siitä päättelin naisen mahdollisesti olevan eurasialainen Maggy, joka on esim. esitellyt japanilaisen Peach John:in alusvaatteita.

Maggy:llä voi havaita kasvonpiirteiden lähestyvän eurooppalaiselle naiselle tyypillistä tai yllä kuvassa näkyvää, että tämän takia on helppo tunnistaa vaikka toisaalta kauneusleikkaukset ja nähtävästi monilla japanilaisilla muutenkin ilmenevä eurasialaiselta vaikuttava ulkonäkö vaikeuttaa tunnistamista.


Lähde - GODMake.

Akira Gomi:lla on paljon mielenkiintoisia alastonkuvia varsinkin aasialaisista tai japanilaisista naisista, joista myös kerrotaan kuvan yhteydessä nimi, ikä ja kaikenlaista muutakin. En tiedä sitten, miten naiset kehtaavat itsestään tällaisia kuvia ottaa ja samalla antavat myös luvan kertoa nimen. Noista amerikkalaisista naisista on samalla tavalla saatavilla kaikenlaista tietoa.

Tällaisten alastonkuvien esitteleminen naisista varmaan järkyttää monia vaikka onhan tiettävästi edelleenkin maailmassa heimoja, joissa naiset ovat pitkälti alastomia. Nykyään ei tietenkään länsimaissa taida samassa määrin tällaiset kuvat järkyttää, mutta ainakin Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä on saanut usein kritiikkiä luultavasti naisilta, että miksi esittelee aikuisviihde sivustoilta otettuja kuvia naisista.

Ainakin tässä kuvassa voi havaita aivolle tai miesten näkökulmasta mielenkiintoisten kohtien olevan sensuroituja. Mikä mahtaa olla näiden naisten ikä, mutta varmaan ovat suurelta osin nuoria aikuisia vaikka eurooppalaisen silmissä ulkonäkö vaikuttaa jossain määrin lapsenomaiselta, mutta tähän tietysti perustuu monien japanilaisten naistenkin söpö ulkonäkö.

Tästä kuvasta voi hyvin nähdä japanilaisilla naisilla olevan vartalo monenlainen, mutta samaan tapaan se on myös eurooppalaisilla, että on lyhyempiä ja pidempiä. Jalkojen pituuksissa voi havaita eroja, että naisilla varsinkin tykätään vähän pidemmistä jaloista verrattuna ylävartaloon, mutta varsinkin monilla aasialaisilla naisilla tahtoo jalat olla samankokoisia verrattuna ylävartaloon.

Rintojen osalta voi myös havaita olevan eroja, mutta kuten japanilaisesta aikuisviihteestäkin voi havaita on todellakin olemassa japanilaisia naisia, joilla on huomattavan kokoiset rinnat vaikka yleisemmin ajatellaan aasialaisilla naisilla olevan pienet rinnat, joka sitten osaltaan lisää tyttömäistä ulkonäköä verrattuna aasialaiseen naiseen, jolla on näyttävät rinnat.

Tietääkseni aasialaisilla naisilla on sellainen myönteinen puoli liittyen rintoihin, että heitä ei samassa määrin vaivaa rintasyöpä. Liittyykö tämä jotenkin rintojen kokoon, niin en tiedä, mutta tässä mielessä hyvä, jos pienistä rinnoista ei aiheudu naiselle syöpää. Nykyään tietenkin naisilla on yleisesti suuri halu omata suuremmat rinnat monista syistä johtuen, mutta eiköhän tässä lopulta pitäisi osata arvostaa aitoa ulkonäköä vaikka rinnat olisivat pienet ja nuorekkaan näköiset.

Näillä naisilla voi havaita hiusten olevan suurelta osin tummia tai mustia väriltään, että näkemäni perusteella aasialaiset naiset eivät suuresti hiusväriään muuta. Kuitenkin osalla naisista voi havaita olevan näkemäni perusteella suosittuja hiusvärejä, mutta tästä joukosta ei kuitenkaan löydä vaaleahiuksista naista, joten aasialaiset eivät tässä mielessä seuraa länsimaisia kauneusihanteita, jos kerta tutkijoiden mukaan länsimaissa ylistetään vaaleahiuksisia naisia.

Tietenkin Aasiassa ja Japanissa voi bongata hiuksensa vaaleiksi värjänneitä naisia, mutta heitä näyttää olevan hyvin vähän, koska kauneusihanteena on kuitenkin yleisesti tummat tai mustat hiukset. Jos tästä kuvasta voi kunnolla nähdä, niin esim. filippiiniläisiin naisiin verrattuna näyttää nenät olevan kapeammat ja korkeammat.

Kaikenlaista näistä kuvista voi laittaa merkille koskien vaikka pään muotoa ja lantion leveyttä, joka tietenkin tahtoo olla naisella leveämpi kuin miehillä ja täten feminiinistä ulkonäköä, mutta en tiedä sitten kuinka hyvin nämä naiset edustavat japanilaisia naisia, koska ei monella ole halua antaa ottaa itsestään tällaisia kuvia.

Tähän kysymykseen osaa paremmin vastata japanilainen, mutta kyllä näkemäni perusteella ulkonäkö vastaa tyypillistä vaikkei näistä naisista moni lukeutuisi kauneimpiin japanilaisiin naisiin, joita oli ylempänä kuvissa, mutta sama tilanne on myös eurooppalaisten naisten osalta tai miten itse näkee kauneuden näiden alla olevien naisten osalta.


Lähde - Lisää kuvia - Tokyo - China - Female Anatomy - Ball Joint Doll

Alla voi nähdä kiinalaiselle naiselle tehdyn suuria muutoksia kasvoihin, jonka tuloksena hän näyttää samankaltaiselta kuin kiinalainen julkkis Fan BingBing, jonka voi havaita alimmassa vasemmassa kuvassa oikealla. Eipä kaikilla aasialaisilla naisilla ole tarvetta näin suuriin muutoksiin, mutta Aasiassa tietenkin on tällä hetkellä kauneusihanteena enemmän jälkeen kuvissa näkyvät sirommat tai soikiomaiset kasvot, näyttävät suuremmat silmät ja kapean korkea nenä.


Lähde - Fan BingBing

Olen tainnut tämän alla olevan kuvan laittaa ennenkin, jossa voi helposti havainnoida sukupuolten välistä eroa tässä tapauksessa ulkonäön perusteella eurooppalaisissa. Kuvasta voi päätellä kyseessä olevan yhdistelmäkuva, jonka tuloksena näyttää kuin siinä olisi sisko ja veli.

Se on tietenkin selvää, että etnisissä ryhmissä esiintyy ulkonäöllistä vaihtelua, jonka takia yleensä ihmiset eivät näytä täysin siskoilta tai veljiltä varsinkin nykyaikana, mutta näissä keskimääräisissä kuvissa näyttää käyvän tällä tavalla, jonka takia voi helpommin verrata sukupuolten välistä ulkonäöllistä eroa.

Tämän naisen ulkonäköön näyttää tapahtuvan kauneustutkimusten mukainen muutos, että nenä ja leuka ovat pienempiä verrattuna mieheen. Lisäksi silmät näyttävät olevan vähän avautuneemmat, jota tietenkin tahtoo lisätä pienemmät ja korkeammat kulmakarvat. Jos en ole väärässä, niin kyllä naisillakin on aika tuuheat kulmakarvat, mutta naiset usein nyppivät ja yrittävät tehdä niistä korkeamman ja pienemmän näköiset.

Hiusrajan voi havaita myös olevan pyöristyneempi, että miehillä tietenkin tahtoo hiusraja vetäytyä, joten matalampi ja pyöristyneempi hiusraja näyttää enemmän feminiiniseltä. Oikealla olevista profiilikuvista voi nähdä naisella olevan matalammat kasvot ja muutenkin pyöreyttä.

Tämä mataluus kasvoissa näyttää olevan yksi syy, miksi monet aasialaiset naiset näyttävät kauniilta, mutta toisaalta eurooppalaisella naisella saa olla sopivasti eteenpäin työntymistä aiheuttamassa kasvoihin kolmiulotteisuutta ja näyttävyyttä, jota myös moni aasialainen näyttää haluavan.

Tässä voi myös havaita kuvissa olevilla olevan muutenkin kauneustutkimusten mukaista ulkonäköä, että sivusta katsottuna otsa ja leuanpää ovat suorassa linjassa. Leuanpään ja nenänpään välille vedetty Ricketts:in E-linja näyttää hyvältä, jos kerta huulten tulisi pysyä viivan takana, mutta olla kuitenkin lähellä viivaa, jonka tuloksena leuanpää, hampaat, huulet ja nenä ovat kauniisti sijoittuneena.

Kuvankäsittelyohjelmassa voi tietenkin tehdä kaikenlaisia muutoksia, että miltä nainen näyttäisi pienemmällä tai suuremmalla nenällä. Pitäisikö huulten olla suuremmat tai silmien vinommat. Muutenkin voi katsoa, että mitä tapahtuu tekemällä kasvoista epäsymmetriset tai epätasapainoiset tekemällä nenästä tai leuasta huomattavan suuren naiselle.

She has been voted the sexiest woman alive, but now it emerges that one reason may be that Scarlett Johansson apparently has the perfect nose. 
Plastic surgeons have analysed the ideal shape for a woman’s nose and found it should be slightly upturned. 
They found Scarlett Johansson, The Duchess of Cambridge, Kate Beckinsale and Jessica Biel all fit the bill.
Lähde - Lähde - Female Face - Artificial beauty - Leonardo da Vinci

Noissa Akira Gomi:n kuvissa oli mielenkiintoista kuinka niissä voi vertailla naisten ulkonäköä, koska yleensä otetaan kuvia, joissa naiset ovat erilaisissa asennoissa. Näitä Akiran ottamia alastonkuvia etsiessä tuli päädyttyä muutenkin katselemaan alastomia kuvia ja taidetta, jossa naiset näyttävät olevan hyvin suosittuja, että tulee vähän vastaan miehistä kuvia.

Tätä tietenkin feministit taitavat kritisoida, mutta kaipa feministien pitäisi ottaa miehistä samanlaisia kuvia, koska eiköhän varsinkin miehiä kiinnosta enemmän naisten katselu vaikka näyttää siltä, ettei naisia samassa määrin kiinnosta miesten katselu vaan itsekin katsovat paljonkin muita naisia. Naiset taitavat muutenkin tykätä paljonkin lukea rakkaus aiheisia kirjoja, kun taas miehet ovat yleisemmin visuaalisia, että täytyy nähdä naisista kuvia.

Alla ei ole Akiran ottama kuva vaan Tad Wakamatsu:n ottama kuva vaimostaan Haruko Wanibuchi:sta, joilla näyttää olevan myös kaunis tytär. Tämän kuvan valitsin, koska laitoin siitä merkille hyvin eurokeskisen ulkonäön, joka liittyy siihen, että japanilaisilla esiintyy sanotaanko eurasialaista ulkonäköä, jonka takia ei aina voi erottaa eurasialaista aidosta aasialaisesta.

Kuten ylempänä olevista kuvista pystyi näkemään eivät kuitenkaan japanilaiset naiset yleisemmin näytä eurasialaisilta vaan aasialaisilta tai japanilaisilta naisilta. Mikä sitten aiheuttaa tälle naiselle eurasialaisen ulkonäön. Tämän tietenkin aiheuttaa varsinkin korkea kapea nenä, mutta muutenkin pään muoto vaikuttaa enemmän eurooppalaisille tyypilliseltä, jos kerta aasialaisilla on yleisemmin leveämmät, matalat ja pyöreät kasvot.

Voihan tämän naisen ulkonäkö olla osaltaan kauneusleikkausten tulosta, mutta tässä naisessa laitan myös merkille naismaisen ulkonäön varsinkin rintojen osalta. En tällä tarkoita, etteikö pienet rinnat omaava nainen olisi naismainen, mutta tästä huolimatta suurilla rinnoilla on huomattava vaikutus sukupuolen tai aikuisen naisen tunnistamisessa ja tutkimusten perusteella miehet yleisesti myös tykkäävät tällaisista rinnoista.The community only allows opposite sex voting, as it was quickly realized on first launching the site in 2002, that members voting on same sex applicants would vote strategically and vote other beautiful applicants out. This strategic voting was most prevalent amongst the women. The dating world is said to be fiercely competitive - nowhere more so than amongst the beautiful people. Samantha need not worry about this however, as she has been voted solely by male members, however in this case it has not helped.
Lähde - Lähde

Our assessment of attractiveness is automatic, and strongly influences how we judge the person on a range of other traits, including personality. In a surprising experiment at the University of Pennsylvania, neuroscientists Ingrid Olson and Christy Marshuetz asked volunteers to judge pre-rated faces, some beautiful and others homely. The judges claimed that they didn't see anything; the faces flashed by too quickly. Yet when coaxed to rate the attractiveness of the faces that they thought they hadn't seen, they were astonishingly accurate. Each face was exposed for 13 milliseconds, well below the threshold of conscious awareness. That's how quickly we judge looks.
Beauty and health are tightly linked. The closer a face is to the symmetrical proportions of Gwyneth Paltrow or Zac Efron, and to the average face in a population, the more it advertises developmental stability, meaning that pathogens or genetic mutations have not adversely affected its owner.
Lähde - Lähde


Lähde

Olen aina välillä laiska kommentoimaan kaikkea, mutta ainakin tuossa yllä olevassa kuvassa voi havaita kuinka naiselle on tehty kauneustutkimusten mukaisia muutoksia tekemällä silmistä näyttävät ja ihosta paremman näköisen, jota oikeastaan naiset tekevät meikkaamisessa. Alimman naisen osalta voi havaita rintojen suurentuneen, josta ihmiset yleisesti tykkäävät ja ihonväri näyttäisi muuttuneen oranssimaiseksi, että länsimaissa varsinkin tunnutaan tykkäävän tällaisesta tai ruskettuneesta ihonväristä.

Samaan aikaan kuitenkin Aasiassa tykätään enemmän vaaleammasta ihonväristä vaikka antropologi Peter Frost:in ja vanhojen uutisten perusteella varsinkin Japanissa oli muodissa ruskettuneempi ihonväri tiettävästi länsimaiden vaikutuksesta johtuen. En tiedä sitten, mitä on viimeisten kymmenien vuosien aikana tapahtunut, että japanilaiset ovat yleisesti menettäneet kiinnostuksen ruskettuneeseen ihonväriin ja palanneet takaisiin perinteiseen kauneusihanteeseen kuinka naisella tulee olla hyvin vaalea tasainen ihonväri.

Japanilaisista malleista tietoa etsiessä tuli päädyttyä japanilaisia kaunottaria esittelevään blogiin, jossa näyttää olevan enimmäkseen nuoria naisia. Toisesta linkistä voi lukea artikkelin koskien eurasialaisia malleja, joilla kerrotaan olevan vaikutusta japanilaisiin naisiin. Eipä tässä japanilaisten naisten tarvitse eurasialaisilta näyttää ollakseen erittäin kauniita, mutta yleisesti voi havaita näillä japanilaisilla naisilla olevan kapean korkea nenä ja näyttävät silmät.

Silmät on varmaan osalla tehty meikkaamisella tai kauneusleikkauksilla suuremmiksi, mutta nenä näyttäisi olevan monella aidon näköinen, kuten esim. 27-vuotiaalla Sasaki Nozomi:lla, jonka jo ylempänä mainitsin. Tässä voi samalla huomata, että vaikka nainen vaikutti videossa hyvin nuorelta, niin onhan hänelläkin jo ikää, mutta tämän takia sitä helposti luulee, että esittelen kuvia tytöistä.


Lähde - Girls Longing To Be “Half”! - Shiseido - Anessa

Googlen kuvahakua käyttämällä tulee päädyttyä monenlaisille sivustoille, joista alla olisi pari kuva poimintaa kiinalaiselta kauneusleikkaus sivustolta. Jos ylempänä kuvassa olevan naisen kasvonpiirteistä voi päätellä on siinä eurasialainen ja sivustolla myös kerrotaan naisen olevan nimeltään Daniela.

Eipä tästä voi aina olla varma, mutta alimmassa kuvassa voi nähdä taas näitä kasvon osiointeja, joiden olisi hyvä jakaantua tällä tavalla, että nenä sijaitsee silmien välisellä alueella ja on leveydeltään sama kuin silmät. Kuitenkin voidaan havaita kuinka naisella halutaan olevan alinosa lyhyempi verrattuna muihin osiin, joka tietenkin lisää feminiinistä ulkonäköä, mutta eipä aikuisella naisella tuon tarvitse olla lyhyempi vaan se voi olla samanpituinen.


Lähde - Lähde - Global Plastic Surgery & Anti-Ageing Expert - Cindy Jackson

Ylempänä Yuri Ebihara esitteli japanilaisen Shiheidon Anessa aurinkosuojavoidetta, niin Shiheidon sivuja tutkiessa tuli vastaan sama nainen esittelemässä Shiheidon Benefique tuotteita. Näitä kuvia tietenkin muokataan paljonkin tekemällä varsinkin ihosta kirkkaan näköisen, joten naisen tunnistaminen ei ole helppoa, jos vaikka joku syntymämerkki poistetaan ihosta.

Toisesta linkistä voi katsoa naisesta videon vaikka harmillisesti siinä ei lue naisen nimeä, mutta eiköhän siinä ole sama nainen. Tämä nainen on sitten iältään 37-vuotias, että jopas on nuorekkaan näköinen, mutta osaltaan voisi ajatella nuorekkuutta lisäävän japanilaisen naisen halu hoitaa ihoa ja suojautua uv-säteilyltä. Onhan tässä tietenkin lopulta kyse myös siroista kasvonpiirteistä, jotka tekevät nuoren näköiseksi.


Lähde - Katso video

Olen tässä katsellut japanilaisten kosmetiikkaa ja kauneudenhoitotuotteita myyvien yritysten sivustoja, joissa nähtävästi käytetään yleisesti japanilaisia ja eurasialaisia malleja. Tämä havainto tuotiin muistaakseni jotain muuta Aasian maata käsittelevässä tutkimuksessa esille, että yritykset mielellään esittelevät kosmetiikkaa käyttämällä enemmän aasialaisen näköisiä naisia, kun taas vaatteiden osalta käytetään huomattavan paljon eurooppalaisia naisia.

Alla voi taas havaita Maggyn esittelemässä Isehan kosmetiikkaa ja toisesta linkistä voi vielä katsoa naista esittelemässä Peach John:in alusvaatteita. Tämä on sinänsä mielenkiintoista, että miksi eurasialaisia malleja käytetään paljonkin Japanissa vaikka onhan paljon noita aitoja japanilaisia malleja.

Kaipa tässä on osaltaan kyse länsimaiden vaikutuksesta, koska alla olevalla naisella on myös eurooppalaiselle naiselle tyypillistä ulkonäköä, mutta kaipa mainonnassa halutaan myös tuoda erilaisuutta esille vaikkei aidossa japanilaisessa naisessa olisi mitään vikaa.


Lähde - マギー撮影メイキング

Alla olisi myös malli nimeltään Anna Tsuchiya, joka esittelee japanilaisen Mandom:in Bifesta meikinpoistoainetta. Tällä naisella voi havaita kasvonpiirteiden olevan vähän omituiset japanilaiseksi, mutta hän onkin eurasialainen. Alla olevasta mainoksesta voi myös huomata kuinka mainos on suunnattu thaimaalaisille. Nykyään ei ole ainoastaan länsimailla vaikutusta Aasiassa, että myös Etelä-Korea ja Japani vaikuttavat suuresti kauneusihanteisiin esittelemällä vaikka alla olevan näköistä naista.

I also think asians probably say they want to look eurasian because if they named a eurasian celeb, no one would know who she was unless they were asian. Like saying 'I want to look like Anna Tsuchiya' is just going to get a lot of confused looks, so they go for the second most distinctive feature of Anna, and that is that she is eurasian. Not all eurasians are pretty! (My... cousin)
Lähde - Mandom Bifesta CM - Lähde

Katselin tässä vietnamilaisia sivustoja, joista hääaiheiselta sivustolta tuli vastaan kuvia vaatenäytöksestä. Jos tunnistan oikein on joukossa myös eurooppalainen nainen toisena lähtien vasemmalta. Lisäsin vielä lähikuvan naisesta, jonka perusteella nainen vaikuttaa eurooppalaiselta, joka ei olisi ihme, koska erikoisesti myös Vietnamin mallitoimistojen listoilta löytyy eurooppalaisia naisia.

Tämä on taas mielenkiintoinen juttu, että miksi oikein eurooppalaisia malleja halutaan käyttää. Vastauksen tähän saisi vaikka tässä tapauksessa vietnamilaisilta, mutta naisilla voi havaita olevan valkoinen hääpuku, joka kertoo länsimaiden vaikutuksesta, koska olettaisin vietnamilaisessa perinteessä olevan omanlaiset häävaatteet. Taas eurooppalainen nainen edustaa länsimaalaisuutta, jota sitten tykätään katsella vaikkei aidossa vietnamilaisessa naisessa olisi mitään vikaa kauneuden kannalta.

Mallitoimistojen listoilla olevia vietnamilaisia naisia katsoessa on merkille pantavaa huomattava pituus vaikka naiset ovat tuossa maassa yleisesti aika lyhyitä ja nenäkin näyttää taas naisilla olevan malleille tyypillinen kapea ja korkea vaikka näkemäni perusteella nenä on yleisemmin matalampi. Mallien osalta tietenkin tykätään tällaisesta ulkonäöstä, mutta olisi kuitenkin parempi, jos mallit edustaisivat vähän enemmän naisille tyypillistä ulkonäköä.Lähde - Wedding dress - Elite Model Vietnam - Hoang Oanh

Aasialaisten ja tietenkin myös muiden naisten meikkaamista on mielenkiintoista katsoa kuinka paljon ulkonäkö voi muuttua, että aasialainenkin voi muuttaa itsensä vaikka lähes eurooppalaisen naisen näköiseksi. Aasialaisilla tahtoo tuo nenä olla matalampi, mutta meikkaamisella voidaan myös nenään saada edestä katsottuna kapeutta ja korkeutta. Alla olevassa kuvassa voi nähdä kuinka naisella nenä sijaitsee silmien välisellä alueella ollen sama kuin silmien leveys.


Lähde - 5 Korean beauty vlogger - Thammyhonganh - Mimi clinic & spa