26. syyskuuta 2015

Playboy-lehden naisten ulkonäön tarkastelu - osa 4

Katselin Playboywiki sivustolla olevien vuoden playmate naisten nimiä, niin sieltä joukosta tuli taas vastaan Dorothy Stratten:in nimi. Olen ollut naisen tapauksesta tietoinen jo pidemmän aikaa, mutta sitä ei oikein haluaisi kertoa kielteisiä juttuja.

Kuitenkin samaisena vuonna 1980 hänet murhasi puoliso, jonka kanssa parisuhde ei toiminut ja 20-vuotias Dorothy oli jo löytänyt uuden miehen osaltaan elokuvaohjaajana tunnetun Peter Bogdanovich:in, joka naisen kuoleman jälkeen muodosti avioliiton Dorothy:n nuoremman Louise siskon kanssa.

It is shortly past four in the afternoon and Hugh Hefner glides wordlessly into the library of his Playboy Mansion West. He is wearing pajamas and looking somber in green silk. The incongruous spectacle of a sybarite in mourning. 
To date, his public profession of grief has been contained in a press release: “The death of Dorothy Stratten comes as a shock to us all. … As Playboy’s Playmate of the Year with a film and a television career of increasing importance, her professional future was a bright one. But equally sad to us is the fact that her loss takes from us all a very special member of the Playboy family.”
Lähde - Lähde - Galaxina - Hustler - What Sort of Man Reads Playboy?

17 Dead Centerfolds Of The Day - Playboy Centerfold curse?

Playboywiki sivustolta yritin löytää kuvina listattuna kaikki vuoden playmatet, mutta ei löytynyt. Löysin kuitenkin Vintage Playboy Mags sivustolta, joten alla olisi vuoteen 2000 asti valitut vuoden playmatet. Kuitenkin toisesta linkistä voi Playboywiki sivustolla katsella kuvina listattuna suurimman osan kuukauden malleista, joten niiden joukosta voi löytää oman kaunottaren, jos ei ole samaa mieltä valituista.Lähde - Centerfold Gallery - Dorothy Stratten rare interview from 1980

Tarkoitus olisi seuraavaksi tarkastella länsimaiden ulkopuolella julkaistavia Playboy-lehtiä, mutta nähtävästi monet niistä ovat lopettaneet julkaisunsa ja nettisivustoa ei löydy tai sitä ei ole päivitetty.

Kuitenkin Mongolian Playboy:n sivuilta löytyi kuvia muutama vuosi sitten järjestetyistä juhlista, joissa nähtävästi pari vaaleahiuksista eurooppalaisen näköistä naista olivat mukana, mutta voihan tuossa nähdä myös aasialaisen tai mongoli naisen kauneutta.


Lähde - Categorization and social repercussions after racial cosmetic surgery

Nähtävästi Thaimaassa on innostuttu Playboy:sta, että nettisivut on hienosti tehty ja Facebook:sta löytyvien kuvien perusteella monet thainaiset pukeutuvat puputytöiksi ja muutenkin on kaikenlaisia tapahtumia.

Kaipa niissä maissa, joissa Playboy on uusi lehti ja kaikkea mitä muuta siihen liittyy kiinnostaa, kun taas muissa maissa tilanne on huonompi, että ilmainen porno ja lisäksi uudet suositut miestenlehdet, kuten Maxim ja FHM ottavat osansa lukijoista, koska Playboy ei enää vaikuta kiinnostavalta tai edustaa isien tai isoisän lukemaa lehteä.


Lähde - Lähde

Meksikon Playboy sivustolla näkyy aika paljon kuvia ulkomaalaisista naisista, joita myös valitaan playmateiksi. Alla oleva nainen ei ole playmate vaan jonkinlainen julkkis, joka myös esittelee paljasta vartaloa. Voisi kuitenkin ajatella osalla näistä naisista olevan meksikolaista taustaa ja sitä tietenkin alkaa olla myös monella yhdysvaltalaisella.

Sivustolla on meneillään vuoden 2015 playmaten äänestys, jossa johdossa äänten perusteella on yhdysvaltalainen Elsa Day ja myös yhdysvaltalainen Jenni Summers on syyskuun playmate, että missä ovat kauniit meksikolaiset naiset.


Lähde - Playmate äänestys - Elsa Day - Jenni Summers - Blonde Perfection

Filippiineillä on nähtävästi tänä vuonna julkaistu vain kaksi lehteä, kun viime vuonna niitä oli seitsemän, joten varmaan filippiiniläiset eivät ole olleet samalla tavalla innostuneita Playboy:sta kuin thaimaalaiset.

Näitä aasialaisia naisia katsoessa tahtoo laittaa merkille nenä, jonka olettaisi varsinkin filippiiniläisillä olevan matalan ja alhaalta leveän tai pullean näköinen. Tietenkin ihmisillä ilmenee nenän muodossa eroa, mutta ainakin yksi selitys tällaiselle nenällä ovat monien osalta kauneusleikkaukset.


Lähde

Alta löytyy lainaus erittäin mielenkiintoisesta pitkästä kirjoituksesta, jossa tarkastellaan kauneusihanteita monissa maissa ja halua muuttaa ulkonäköä osaltaan länsimaiden vaikutuksesta johtuen. Alla oleva lainaus ei varsinaisesti liity filippiiniläisiin vaan vietnamilaisiin, mutta toisaalta onhan heillä paljon samankaltaisuutta ulkonäössä.

Alla tuodaan esille kuinka vietnamilaisilla naisilla olisi kauniit kasvot, mutta ottamalla vaatteet pois päältä näyttävät naiset pojilta, joilla on pitkät hiukset. Onhan aasialaiset naiset yleisesti hyvin pieniä kooltaan, että se osaltaan aiheuttaa lapsenomaisen ulkonäön, josta kuitenkin tänä päivänä voidaan havaita monen eurooppalaisen miehen tykkäävän, että jopa nimitellään pedofiileiksi vaikka kyse olisi aikuisesta naisesta.

Pitäisi tarkistaa, mutta olettaisi 50-vuotta sitten aasialaisten olleen nykyistä pienempiä osaltaan huonommasta ruokavaliosta johtuen, että tänä päivänä varmaan monella aasialaisella naisella on enemmän pituutta aiheuttamassa aikuisempaa ulkonäköä vaikka geneettisistä syistä ei varmaan koskaan aasialaiset voi olla keskimäärin yhtä pitkiä kuin eurooppalaiset.
“Vietnamese girls have beautiful, classic faces, but remove their clothing, and they look like boys with long hair,” one surgeon told Time magazine in 1966. Surgeons Pham Huu Luong and Pham Ba Vien offered a similar explanation for the marked increase in plastic surgery since the American buildup in 1965. “A bargirl’s capacity to earn is based on her ability to attract American males,” 
Dr. Luong told the journalist. “Many desire operations to make themselves more beautiful to them. Others just prefer larger noses and breasts. Some are giving into the fad of the time”….Vietnamese surgeon Vu Ban also cited the American buildup. “The bargirls said the GIs preferred them with rounded eyes and big breasts and hips….It became part of their livelihood. Then they found it helped them get jobs and American husbands,” Dr. Ban told the New York Times in 1973. (Haiken 1997:204)
Lähde

Alla olisi Playboywiki sivustolta poimittuna vuoden 1964 playmatet, että näihin aikoihin Yhdysvallat alkoi käymään kamalaa sotaa Vietnamissa. Näitä naisia katsoessa voi havaita naisilla olevan kurvikkuutta, että tuohon aikaan muutenkin Playboy mallien painoindeksi oli yleisesti selvästi normaali, kun taas 80-luvulta lähtien on painoindeksi keskimäärin pudonnut vähän alle normaalin, mutta tämä voi myös selittyä mallien antamilla väärillä tiedoilla painosta, jos kerta tänä päivänä naisilla on halu olla laihoja.

Kuvassa voi myös nähdä ensimmäisen aasialaisen playmaten, jonka voi myös tunnistaa helposti muistettavasta nimestä China Lee. Kuvassa voi myös nähdä tiettävästi edelleenkin suurimmat rinnat omaavan playmaten Rosemarie Hillcrest:in. Tuohon aikaan muutenkin naisilla oli aidot rinnat ja aidompi ulkonäkö, että tänä päivänä voi havaita osalla naisista olevan implantit rinnoissa.

Tutkijat aina välillä kertovat kuinka 60-luvulla malli nimeltään Twiggy oli osaltaan lisäämässä naisten halua olla hyvin laiha ja tyttömäinen samaan tapaan kuin 20-luvulla oli muodissa. Kuitenkin katsomalla alla olevaa kuvaa, niin voisi kuitenkin ajatella tässä olevan kyse enemmän naisten tai muotimaailman kauneusihanteesta, että miehet ovat tiettävästi aina tykänneet myös muodoista naisilla vaikka tietenkin on miehiä, jotka tykkäävät tyttömäisestä ulkonäöstä naisella, jota varsinkin ilmenee aasialaisilla naisilla.Lähde - Lähde - This is a list of Playmates who worked as Bunnies - Twiggy

Yllä kuvassa näkyvä Jo Collins valittiin vuoden 1965 playmateksi, mutta tuossa Vietnamissa otetussa kuvassa voi myös nähdä naisesta otetun kuvan seinällä, josta oli ylempänä parempi kuva. Vuonna 1979 järjesti Hefner juhlat, jonne kutsuttiin viimeisen 25-vuoden ajalta playmatet, joita oli jo 310, mutta vain 135 saapui tilaisuuteen.

Alla kuvassa voi havaita muutamia vuoden playmate naisia, joiden joukossa voi havaita tummahiuksisen Jo Collins:in. Hefner:in vieressä voi myös havaita pitkähiuksisen Debra Jo Fondren:in, josta esittelin osassa kaksi yhden kuvan. Naisilla voi havaita olevan yleisesti vaaleat hiukset, mutta osalla naisista on voinut ollut eri väriset hiukset playmate kuvissa. Toisaalta vuoden playmateiksi on valittu huomattavan paljon vaaleahiuksisia naisia.

Hefner with 11 of the 22 previous Playmates of the Year:
Top row (l to r): Connie Kreski (1969), Claudia Jennings (1970), Lillian Muller (1976), Jo Collins (1965), Allison Parks (1966), Lisa Baker (1967). Front row (l to r): Cyndi Wood (1970), Monique St.Pierre (1979), Debra Jo Fondren (1978), Liv Lindeland (1972) and Linda Gamble (1961) 
The first pictorial that month featured the day that Hugh Hefner invited 25 years worth of Playmates to his Mansion in California in September 1979. Amazingly, 135 out of the 310 Playmates attended the reunion. The next nine pages featured a mixture of photographs from the event together with older shots of the women from Playboy. Tragically, Claudia Jennings, pictured above, was to die in a car accident just a few weeks after the event.
Lähde - Toinen kuva - Hair

Venezuelan Playboy:n kotisivuja ei nähtävästi päivitetä, mutta Twitteristä löytyi sivut. Uusimman lehden kannessa ei ole venezuelalainen nainen vaan unkarilainen. Sitä voisi tietenkin vartalon perusteella ja muutenkin olettaa kyseessä olevan latina.

Eipä näillä malleilla ulkonäkö aina suuresti eroa, jos kerta latinot tykkäävät paljonkin suosia enemmän eurooppalaisen näköisiä. Jos eurooppalainen nainen vielä voimistelee ja tekee itselleen kurvikkaan kiinteän vartalon näkyvällä takapuolella, niin helposti syntyy vaikutelma latinosta, koska latinot tykkäävät tällaisesta ulkonäöstä.


Lähde - Adrienn Levai Dj

Etelä-Afrikan Playboyn sivuja ja tietenkin lehtiä on erikoista katsella, koska mustia naisia ei paljoakaan näy, että lehden kohderyhmänä taitavat olla enimmäkseen valkoiset tai eurooppalaisen taustan omaavat miehet vaikka maan asukkaista on suurin osa mustia.

Kotisivuilla on nähtävästi järjestetty äänestys vuoden 2015 playmate:sta, mutta taas näyttää siltä kuin nettisivustoa päivitettäisiin huonosti ja vaikka Twitteriä päivitetään, niin en äkkiseltään löytänyt tietoa tämän vuoden naisesta. Tästä huolimatta alla voi nähdä ensimmäisen Etelä-Afrikan vuoden playmaten Jade Fairbrother:in, joka pääsi käymään Hefnerin kartanossa.

He gets letters from women around the world wanting to be his girlfriend
When girls apply, Hefner checks out their pictures and invites some to visit. Those he likes remain. "I'm obviously a visual person, and looks and appearance are important, but it's pretty obvious also that I have a particular type," he acknowledges. Does he not think these women may partly be lured by his money and power? "Of course," he says. "But what is anybody really attracted to?"
Lähde - Lähde - Mr. Hefner’s Biography

Feminine Beauty sivustolta löytyy muutamia kirjoituksia koskien Playboy-lehteä ja yleensäkin aikuisviihdettä. Sivuston ylläpitäjän mielestä Hugh Hefner:in naismaun takia playmateiksi on valittu kasvavassa määrin maskuliinisia naisia. Aikuisviihteen naisten kauneudesta taas ei voi ylläpitäjän mielestä tehdä suuria päätelmiä, koska harva kaunis nainen haluaa tehdä pornoa.

Pitäisi vielä tutkia tarkemmin valittujen playmate naisten ulkonäköä, jonka takia pitäisi löytää naisista enemmän kuvia, koska ei sitä voi yhden kuvan perusteella tehdä päätelmiä. Vaikka nainen olisi kasvoiltaan vähän maskuliininen tai miten tämän jokainen näkee, niin lopulta myös vartalo vaikuttaa paljonkin kauneuteen.

Aikuisviihdettä tai pornoa eivät tietenkään kaikki naiset ole halukkaita tekemään, jonka takia monet pornoa tekevät naiset eivät välttämättä ole erityisen kauniita, mutta toisaalta aina voidaan etsiä tietoa, että millaiset naiset ovat suosittuja varsinkin kauneuden osalta vaikka vääristävänä tekijänä suosiossa olisi osaltaan kyse naisen seksikkyydestä.
I have argued on some occasions that using top-ranked adult actresses and nude models to infer the optimal preferences of heterosexual men is a bad idea. Here is an upcoming letter in the Archives of Sexual Behavior. It is a response to an article by Voracek and Fisher (2006) who concluded that heterosexual men prefer more masculine-looking adult actresses compared to nude models, and that these women are often medically underweight. 
Part of this letter has been addressed previously in the context of adult actresses with breast implants. The letter also briefly addresses Playboy centerfolds, specifically that their weights are underreported. Another reason why Playboy centerfolds are a poor choice for assessing heterosexual men’s optimal preferences is that the magazine’s long-standing Editor-in-Chief, Hugh Hefner, is a bisexual who has been selecting lots of masculinized centerfolds, half of whom, from the 1990s onward, have sported breast implants.
[...] 
John, Erik isn't promoting his own idea of beauty. Though you try to deny it, the contents of this site are BACKED UP BY SCIENTIFIC STUDIES, and Erik's idea of feminine beauty is what most people find attractive. 
Those celebrities you mentioned get the titles "The Sexiest" or "The Most Desirable" not mainly because of how they look but because of their personality, popularity, talent perhaps, and also because they have photos wherein they wear skimpy clothes and do sexy poses. Besides, those photos are already edited by computer softwares. They also employ posing tricks to look more feminine. You really should go through all the pages of this site before leaving your comments.
[...] 
The high ranking of masculinized models in magazines or websites catering to the general heterosexual male population has also been explained earlier. For instance, Askmen.com selects about 200 or so famous young women -- which, thanks to the gay domination of the fashion business, comprise of models that are typically masculinized and other celebrities that are rarely examples of feminine beauty -- and then asks its readers to vote on them. Hence, the top-ranked ones would often be masculinized women. Many of the voting men are also unaware of posing tricks, airbrushing or how these women compare to feminine and attractive women. 
If you wish to understand what it is that most people prefer, you need to look at controlled laboratory studies, where it is clear that the general public strongly and overwhelmingly prefers above average femininity in the looks of women. In these studies, the participants are shown pictures of women ranging from feminine to masculine and asked to pick what they like. There is no such analog in the real world, where the highest ranking models are typically masculinized and few examples of feminine beauty occupy the limelight.
Lähde - 2 - Pornstar breasts - Hugh Hefner

Kauneus on tietenkin lopulta katsojan silmissä ja tuon Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä varmaan kirjoituksillaan järkyttää monia, koska hän näkee monet kauniina pidetyt naisetkin jollain tavalla maskuliinisina.

Kyllä tietenkin kauneustutkimusten perusteella näyttää siltä, että ihmiset tykkäävät paljonkin sanotaanko jokseenkin söpöistä ja siroista kasvoista naisilla, mutta toisaalta sopiva maskuliinisuus tuo naisen kasvoihin aikuismaisuutta, että jos pornossa miehet tykkäävät myös tällaisesta ulkonäöstä, niin sehän on hyvä asia, jos nainen näyttää voimakkaalta, eikä söpöltä tytöltä.

Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä kritisoi paljonkin Voracek ja Fisher:in tekemään tutkimusta, jossa he tarkastelivat eurooppalaisen aikuisviihdettä tuottavan Private Media Group:in naisten ulkonäköä. Privaten omilta sivuilta voi katsella listattuna suosituimmat naiset. Ykkössijalta löytyy Silvia Saint, joka omastakin mielestä näyttää hyvin feminiiniseltä vaikka varmaan Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä näkee hänessäkin vikaa.

Tällaisia listoja kauniista naisista katsoessa tulee tietenkin huomata, että menemällä mustien tai aasialaisten aikuisviihde sivustoille on siellä todennäköisesti listat täynnä muita kuin valkoisia tai eurooppalaisia naisia. Vanhoja aikuistenlehtiä katsoessa tuli vastaan monia lehtiä, joissa mustat naiset olivat pääosassa, että jos nähtävästi enemmän valkoisille suunnatussa Playboy:ssa ei paljoakaan näy mustia naisia, niin heitä voi nähdä mustien lehdistä tai sivustoista.


Most Popular - Lähde - Old Magazines - Rankopedia - Female Tennis Player
Research has explored the concept of physical attraction in an attempt to discern which features are perceived as such. As previously stated, there are many different standards of beauty, however, this experiment will focus on the Western Standards of beauty. By following these standards of beauty, heterosexual men prefer women with full lips, high foreheads, broad faces, small chins, small noses, short jaws, high cheekbones, clear and smooth skin, and wide set-eyes (Meistrell, 2005). 
[...] 
Michael R. Cunningham (1995) preformed an experiment on beauty using a panel of Asian, Hispanic and Caucasian judges. The study found that the Asian, Hispanic and Caucasian female faces that were found most attractive were those that had large eyes, a greater distance between the eyes and small noses. This study supports the idea that large eyes are sign of youthful faces; therefore making them more attractive and desirable (Cunningham, 1995). These ideals established by Cunningham showcase Western beauty and are influencing some Asian cultures. 
[...] 
Facial symmetry has been correlated with long term mental stability and are good indications that a person had a healthy growth in the womb. Asymmetrical faces may be caused by developmental issues including environmental hazards such as disease, malnutrition, toxins or genetic mutations. These factors may not affect a person’s beauty, however, a person’s health is a key factor in attractiveness. 
[...] 
Several studies have yielded results that state people are more attracted to people who look like them and people generally judge same-race faces to be more attractive. A study was preformed that used a child morphing software, combining the face of the participant with other person’s faces. Both women and men used the child’s facial similarity of themselves to determine attractiveness, however women preferred the hypothetical child that resembled themselves more (n=30) than men (n=23) (Sugiyama, 2005). These studies show the racial preferences and attraction to same-race faces. 
[...] 
Marcinkowska et al. (2014) did a cross cultural study that looked at 18 to 45 year-old heterosexual men in twenty-eight countries. In all of these countries the men were presented with different photographs of 18 to 24 year-old Caucasian women. These faces were modified with psychomorph software giving one half of the women more feminine features and the other half more masculine features. A trend of preference for females with more feminine features was found in each of the twenty-eight counties. 
[...] 
Hair length has been a determining factor of beauty for women as well. Men have been shown to prefer women with long hair (Mesko & Bereczkei, 2005). Not only long, but healthy hair has been determined to be a deciding factor for beauty in women. Evolutionary psychologists have theorized that by having long healthy hair, it can communicate the health of a women. A malnourished person would have brittle, weak and missing hair, compared to someone’s hair which is shiny, strong and thick and therefore healthy (Mesko & Bereczkei, 2004). 
[...] 
In a cross-cultural study, youthful looking female faces were found to be more attractive to men while less youthful female faces were found to be less attractive, regardless of the females' actual age. One of the deciding factors that determine the youthfulness of a face is a small jaw. In the same study, researchers looked at the winners of Italian beauty contests. The researchers found Italian women who have won beauty competitions often have youthful, child-like features (Sforza, 2009). 
[...] 
The body mass index, or in simpler terms the weight of a person, has a significant impact on someone’s physical attractiveness. This idea of beauty in the context of someone’s weight is different in Western and non-Western ideals. In a Western ideal of beauty the body mass index is lower, meaning Western ideas prefer thin women. Non-Western ideas prefer women who have “more meat” on the bone. This difference in preference in women can be correlated to the countries status, meaning first world countries where food is no issue, thinner women are preferred. In poorer countries were food is not as available, plumper women are preferred (Buss, 2003). 
[...] 
Preferences for lighter and darker skin color has been thoroughly researched. It has been found to have a significant impact on a person’s perception in physical attractiveness (Jones, 2005). A preference for lighter skinned women has been found across cultures, even cultures that were unaffected by European contact or any Western ideas. With a few exceptions, this idea of light skin being the ideal beauty is a universal standard, however this has been contradicted by certain African tribes, who have been isolated from the modern world. Due to these ideas of lighter skin being the ideal beauty, skin bleaching has become a common practice in Africa, Latin America and Asia.
Lähde - The role of sexually dimorphic skin colour and shape in attractiveness...
African-Americans lighter than a brown-bag and whose hair could easily be combed were granted admission to elite and affluent African-American social groups (Bond & Cash, 1992; Lake, 2003; Okazawa-Rey et al., 1987). Other aspects of appearance also began to influence and affect this stratification. African-Americans whose physical features (lips, nose, and body shape) resembled European-Americans were thought to be more attractive and appealing than those whose features were seen as being “too Black” or “negroid” (Hall, 1995; Wade & Bielitz, 2005). 
Hair texture was also used as a discriminatory tool. African-Americans with White ancestry often had what was perceived to be “good hair,” meaning that it was straighter and more manageable than African Americans whose hair was tightly coiled, coarse, or “nappy” (Thompson & Keith, 2001).
Lähde - What's more important for men skin tone or masuclinity?
Haiken (1997:176) illustrates that race- and ethnic-based plastic surgery in the United States has “focused on the most identifiable, and most caricatured, features: Jews, noses; Asians, eyes; for African Americans, noses and lips”. Practically all efforts made through cosmetic surgery are in order to achieve a more Caucasian look. However, this not only applies in a Western context. 
Although attractiveness is inflected and diversified according to local contexts (Jones, 2008), the ideal beauty features of a globalized North is accepted as a universal beauty model in South Korea as the frequency of double eyelid surgery and rhinoplasty attests. Many of the models on Korean television and advertisements are Euro-American and Eurasian or at least have that appearance, and this trend has become ever more pervasive. 
Lähde - Facial esthetic treatments in Asians are not aimed at Westernization

Google Scholar:in kautta löytyi uusi rintojen kauneutta tarkasteleva tutkimus, mutta harmillisesti taaskaan sitä ei pääse tarkemmin lukemaan. Kuitenkin ScienceDirect sivusto tarjoaa tutkimuksesta näytille kuvia, mutta ne ovat pieniä, johon kuitenkin ratkaisuna on sml päätteen muuttaminen jpg muotoon.

Playboy yleensä esittelee naisten rintoja vaikkei alapäätä samassa määrin kuin esim. Hustler ja Penthouse, joten on mielenkiintoista tarkastella millaisista rinnoista naisilla ihmiset yleisemmin tykkäävät. Alla olevista kaavioista ja kuvista voi selvästi havaita naisten ja miesten tykkäävän nuorekkaan näköisistä rinnoista, joissa nännit osoittavat vähän ylöspäin. Nännistä alaspäin tulisi rinnoissa olla pituutta 55% verrattuna yläosaan, jossa pituutta olisi 45%.

Kuvien joukosta voi löytää yhden naisen, jolla on selvästi vanhan näköiset rinnat vaikka voihan näkemäni perusteella hyvin nuorilla naisilla olla samankaltaiset rinnat. Naisella nännit osoittavat selvästi alaspäin vaikka niiden pitäisi osoittaa vähän ylöspäin.

Voidaan myös havaita nännistä ylöspäin olevan osan olevan pituudeltaan 89% vaikka sen pitäisi olla 45%. Tämä ei taida täysin päteä suuret rinnat omaaviin naisiin, joilla yläosa voi olla pidempi, mutta eiköhän rintojen kauneudessa ole kyse muodosta, täyteläisyydestä, pyöreydestä, symmetriasta ja siitä, että nännien tulisi selkä suorana osoittaa vähän ylöspäin tai suoraan eteenpäin.


Lähde - List of American Playboy models with natural breasts - Breast photos

Ylempänä laitoin kuvia vuoden playmate naisista, joiden ulkonäköä on tarkasteltu tutkimuksessa ja havaittu kuinka huonoina aikoina mallit ovat olleet ulkonäöltään vähemmän feminiinisiä. Voisi kuitenkin olla parempi tarkastella kaikkien playmate naisten ulkonäköä, mutta tässä on myös vääristävänä tekijänä Hugh Hefner, jos kerta hän tekee päätöksen esim. sängyssä naisen kanssa.

Toisaalta tutkijat tuovat esille saman kuin minäkin olen usein todennut, että ei sinne lehteen voi oman naismaun mukaan naisia valita vaan täytyy huomioida kysyntä ja lehden myynti, että joka kuukausi Hugh Hefner näkee, että tämän lehden myynti oli suurta, joten käytetään myös tulevissa lehdissä ulkonäöltään samankaltaista naista tai muutenkin seurataan millaisista naisista tällä hetkellä tykätään.
Past research has investigated ideals of beauty and how these ideals have changed across time. In the current study, facial and body characteristics of Playboy Playmates of the Year from 1960-2000 were identified and investigated to explore their relationships with U.S. social and economic factors. Playmate of the Year age, body feature measures, and facial feature measurements were correlated with a general measure of social and economic hard times. 
Consistent with Environmental Security Hypothesis predictions, when social and economic conditions were difficult, older, heavier, taller Playboy Playmates of the Year with larger waists, smaller eyes, larger waist-to-hip ratios, smaller bust-to-waist ratios, and smaller body mass index values were selected. These results suggest that environmental security may influence perceptions and preferences for women with certain body and facial features.
[...] 
Neotenous facial features include larger eyes, a smaller nose, a smaller chin, and round cheeks, whereas mature facial features include smaller eyes, a larger nose, a larger chin, a thinner face, and more pronounced cheekbones. Overall, baby faces are seen as relatively more warm, kind, naïve, honest, agreeable, sociable, trustworthy, and physically weaker than mature faces.
Mature faces are perceived as relatively more powerful, dominant, strong, expert, competent, independent, shrewd, and mature than baby faces. Individuals possessing mature facial characteristics also are considered to possess a higher level of social status and are seen as more important, more influential, more in control, and physically stronger (e.g., Berry & McArthur, 1985; Brownlow, 1992; Brownlow & Zebrowitz, 1990; Cherulnik, Turns, & Wilderman, 1990; Cunningham, Barbee, & Pike, 1990; Cunningham et al., 1995; Enquist & Ghirlanda, 1998; Keating, 1985; Keating & Doyle, 2002; Keating, Mazur, & Segall, 1981; Zebrowitz & McDonald, 1991; Zebrowitz, Tenenbaum, & Goldstein, 1991).
[...] 
Although correlational in nature, these results suggest that environmental security may influence perceptions and preferences for Playmates with certain body and facial features. We recognize the limitations of using the Playboy Playmate of the Year competition as a source of preferences for female attractiveness over time. Playboy is in business to sell magazines. They would not be able to sell magazines if they featured unattractive women who were not desirable to their subscribers. Therefore, it is in the company’s best interest to know what the public wants in order to be successful. 
Some have speculated that model photos are airbrushed and “corrected” in editing. To the extent that any alterations are made, we would argue that they would be in the direction of the current societal trends. Furthermore, if images are always corrected in the same fashion, this practice could not account for the current pattern of changing preferences with social and economic conditions. Does Playboy mirror American culture? We believe so, and the editors of Playboy magazine certainly think so. According to Hugh Hefner, “No other magazine and no other images more dramatically reflect the cultural changes that America has been through during the last half of the 20th century” (The Playmate Book, 1996, p. 13).
Lähde - Playmates of the Year Statistics

Edellisessä kirjoituksessa mainitsin Bettie Pagen, niin hän ollut esikuvana Dita von Teese nimeä käyttävälle naiselle, jonka voi havaita alla olevassa kuvassa. Olen yrittänyt löytää lisää tutkimuksia koskien Playboy-lehteä, mutta tässä naistenlehtien mainosten seksikkyyttä tarkastelevassa mielenkiintoisessa tutkimuksessa mainittiin muutaman kerran Playboy.

Nähtävästi Dita von Teese ei ole ollut playmate vaikka tammikuussa 1955 Bettie Page sellaiseksi valittiin, mutta Dita on ollut joulukuussa 2002 Playboy-lehden kannessa. Dita tunnetaan myös hyvin vaaleasta ihonväristä, joten ihonväriin liittyen tuli vastaan mielenkiintoinen tutkimus japanilaisten kauneusihanteesta koskien vaaleaa ja tasaista ihonväriä.

In my observations, women who behave cutely, were also whiter, while the tanner girls usually ignored this ‘cuteness’ norm. According to the Japanese gender norms, tanned skin has negative connotations because it makes women look strong, sexy or aggressive (which is not expected of women), thus excludes the possibility of looking feminine. 
All of my informants noted that skin color is very important in Japan, especially for women: “For women [whiteness] is very important but not for men” (Masako). This was affirmed by Aki: “White skin mean girly, fancy (…) cute. Tanned skin makes you look stronger [not girly]” and Takako: “My mom and grandma always told me not to tan, not to get dark spots, not like manly or boy. Told me to be feminine”.
Lähde - Lähde - Dita Von Teese burlesque - Red hot riding hood

Tuli vastaan mielenkiintoinen tutkimus koskien amerikkalaista Cosmopolitan naistenlehteä, jossa on tarkasteltu kansikuvia ja millaisia ovat naiset niissä ulkonäöltään. Playboy-lehteen liittyen tuodaan esille lehden ensimmäisen ja päälle 30-vuotta päätoimittajana olleen Helen Gurley Brown:in ottaneen Playboy:sta mallia.

Tutkijan mielestä Helen:llä on ollut suuri vaikutus siihen millaisia naisia on lehdessä näkynyt, että naisten on täytynyt olla kauniita, mutta erikoisesti myös seksikkyys on ollut tärkeää. Tämä sitten näkyy tutkimuksen perusteella jokseenkin seksikkäinä kansikuvina naisista, joka tuntuu omituiselta, että naisille esitellään jotenkin seksikkään näköisiä kuvia naisista.

Tutkimuksessa haluttiin varsinkin tarkastella, että näkyykö kansikuvissa nykyään enemmän muita kuin valkoisia naisia ja näkyykö vanhan amerikkalaisen kauneusihanteen mukaan naisilla usein vaaleat hiukset ja siniset silmät. Vanhoissa lehdissä on ollut näiden värien osalta vaihtelua vaikka erikoisesti viimeisten vuosien aikana on kansikuvissa näkynyt paljonkin perinteisen kauneusihanteen mukaisia naisia ja myös seksikkyys on lisääntynyt uusien naispuolisten päätoimittajien aikana.

Yhdysvalloissa on tietääkseni monia suosittuja mustien naistenlehtiä, joten tässä mielessä ei pitäisi olla suuri ongelma, jos Cosmopolitan:ssa näkyy paljonkin valkoisia naisia, jos he vielä ovat myös enemmistöä mukaan lukien monet jokseenkin valkoisen näköiset latinot.

Tämä on aika erikoinen tilanne, että lehdet joiden kohderyhmänä ovat perinteisesti olleet valkoiset tai eurooppalaiset, niin niiden täytyisi tuoda lehdissään enemmän moninaisuutta esille vaikka Yhdysvalloissa on monille ihmisryhmille olemassa omia lehtiä.

Tässä taitaa olla kyse vaikutusvallasta, että Cosmopolitan on suosittu lehti, jonka takia tutkijat näkevät huonona, jos siinä tuodaan esille paljonkin valkoisia naisia vaikka lopulta naiset itse päättävät ostavatko esim. mustien naistenlehden vai pitkälti valkoisille naisille suunnatun lehden.

Tutkimuksessa mainittiin monta kertaa viime vuonna Yhdysvalloissa missiksi valittu intialaisen taustan omaava nainen, jonka valinta osoittaisi kuaneusihanteiden olevan laajentumassa Yhdysvalloissa, mutta tähän naiseen liittyen on usein muissakin tutkimuksissa kerrottu monien intialaisten suhtautuvan naiseen kielteisesti vähän tumman ihonvärin takia.

Tietenkin tänä päivänä osataan nähdä monenlaiset naiset kauniina vaikka naiset kuitenkin ovat lopulta aika samannäköisiä. Kuitenkin missikilpailujen kannalta on myös erikoinen tilanne, että tiettävästi Yhdysvalloissa ei ole valkoisille naisille omaa missikilpailua ellei sitten sellaista ole jo perustettu.

Yksi syy tähän on tiettävästi siinä, että missiksi on yleensä valittu valkoinen nainen, joten ei ole ollut tarvetta nimen mukaan valkoisille tarkoitettuun missikilpailuun. Nykyään tietenkin ilmenee kritiikkiä, jos valitaan valkoinen nainen ja muutenkin halua valita Miss Amerikaksi jokin muu kuin valkoinen nainen.

Tämä sitten aiheuttaa valkoisen naisen kannalta hölmön tilanteen jo senkin takia, että monirotuiset tai monietniset kilpailut ovat jo itsessään hölmöjä, että tehdään valintojen erilaisen ulkonäön omaavien naisten väliltä. Kaipa joskus tulevaisuudessa valkoisista tullen vähemmistöjä alkaa olla järkevämpää järjestää valkoisille naisille omia missikilpailuja ja perustaa heille suunnattuja naistenlehtiä, jotta myös valkoinen nainen voi jatkossa tuntea itsensä kauniiksi samaan tapaan kuin muut naiset.
Following the norm, according to researchers, the majority of the women on these covers do have blonde hair and blue eyes. The research was done on the start of the beauty industry not the 2010s so it is interesting that Cosmopolitan did not start with the majority of their women having this look but have gone to it in the 2010s. 
As mentioned earlier, Cosmopolitan is modeled after Playboy, and this magazine is known for having a prevalence of blonde women so that could be where this look is coming from, both in hair color and in the sexualization of women. One big difference between the two magazines, is that Playboy is a magazine geared towards men to look at sexy women, Cosmopolitan is a magazine geared towards women on how to be sexy. 
[...]
It is clear the Helen Gurley Brown wanted all of the women to be young beautiful thin Caucasian women that the female audience would admire. She also made these women very sexualized. Kate White took the sexualization of the women even a step further than Brown did by never using head-shots and only using shots that would show off the model’s body. 
White also sexualized the women more by having them wearing more provocative clothing. It seems that Cosmopolitan may actually be continually worse in having the women of their covers fit the American ideal of beauty even more so as time goes on.
Lähde - Beauty pageants in the United States

At the age of 64, when most people are considering the notion of retirement, Vargas began a new career that would finally give him the respect and financial security he merited. He worked for Playboy for 16 years during which time he produced 152 paintings. Many of them were masterpieces, but the constant need to create a glamourous painting of a sexy 19-year-old month after month often resulted in some formulaic and occasionally perfunctory work.
Lähde - Lähde - Don Lewis: Easter Bunny