14. joulukuuta 2015

MyFreeCams sivuston naisten kuukausitulot ja Brasilian missien ulkonäöstä

Lokakuun lopussa tapahtui jonkinlainen virhe MFC sivustolla, joka paljasti missilistalla olevien naisten tokenien määrät. Se on ollut tiedossa, että lähellä ykkössijaa olevilla kuukausitulot ovat jopa yli 40 000 dollaria, jonka osaltaan aiheuttaa tämä sijoituksista kilpailu, joten nerokas keino tienata rahaa. Yksi tokeni on mallille dollareissa arvoltaan 5 senttiä, joten alla voi nähtävästi havaita kuinka ykkössijalla olevalla on 1 772 486 tokenia. Tämä luku sitten kerrotaan 0,05, josta saadaan 88 624 dollaria, jonka malli saa itselleen.

Tuosta alla olevasta listasta puuttuu viikon ajalta saatuja tokeneita, koska tiettävästi lähellä ykkössijaa olevilla oli lopulta yli 2 miljoonaa tokenia eli 100 000 dollaria mallille. Yllättävän paljon rahaa, että ei olisi uskonut, mutta nähtävästi tuolla sivustolla mallien tulot ovat muutenkin kasvussa verrattuna varsinkin viiden vuoden takaiseen tilanteeseen

Joskus olen yrittänyt selvittää kuinka paljon top 100 sijalla oleva vähimmillään tienaa, niin sain muistaakseeni selville sen olevan jotain 6000 dollaria, mutta alta käy ilmi tulojen olevan tarkemmin yli 10 000 dollaria. Kuten olen usein todennut on tässä listassa kyse rahasta, joten miljonääri voi yksinään nostaa jonkun naisen ykköseksi.

Tästä huolimatta voi sanoa naisten kauneuden olevan merkittävä tekijä suosioon, että kyllä näillä missilistalla näkyvillä naisilla on yleisesti myös paljon katsojia. Suosiota tietenkin lisää myös muutkin tekijät, kuten esim. jokseenkin hyvä kyky puhua tai ymmärtää englantia, joka rajoittaa monen nätin latino ja aasialaisen naisen mahdollisuutta menestyä.

Tiettävästi sivuston miehistä puolet on amerikkalaisia, joten se taitaa osaltaan lisätä amerikkalaisten naisten suosiota, mutta toisaalta amerikkalaiset naiset osaavat myös olla enemmän viihdyttäviä. Tähän joukkoon mahtuu myös monia aasialaisia ja latino naisia, joilla amerikkalaisina on myös helpompaa menestyä. Kuitenkin sivustolla voi havaita mustilla naisilla olevan huomattavan vähäinen suosio.


Lähde - Top 20 highest tips - For Black Models Scroll Down - HunieCam Studio

Pitkästä aikaa biodiversity keskustelupalstoja lukiessa, joissa voi nähdä keskusteluja esim. roduista tai etnisistä ryhmistä ja niistä keskustelemassa monenlaisen taustan omaavia ihmisiä, niin tuli vastaan keskustelu liittyen Brasiliaan.

Edellisessä kirjoituksessa oli myös vähän näkemyksiä misseihin liittyen, niin nähtävästi vähän aikaa sitten on valittu Brasiliassa missiksi saksalaisen taustan omaava sinisilmäinen ja vaaleahiuksinen nainen, jota on kritisoitu, että nainen ei kunnolla edusta brasilialaista naista.

Tällaista kritiikkiä näyttää usein esiintyvän myös etnisten ryhmien omissakin kilpailuissa, että Australiassa on muistaakseni valittu intialaisen näköisen naisen sijasta puoliksi intialainen nainen, joka näytti enemmän eurooppalaiselta naiselta.

Muutenkin voi havaita länsimaissa nykyään valittavan aina välillä selvästi kantaväestöstä tai enemmistöstä poikkeavia misseiksi, että missi voi olla vaikka mulatti. Vastaavasti Latinalaisessa Amerikassa näyttää tilanne olevan sellainen, että siellä valitaan havaintoni perusteella misseiksi usein enemmän eurooppalaiselta vaikuttavan ulkonäön omaavia.

Brasilian väestöstä huomattava osa on jonkinlaisia mulatteja, mutta ei taida monikaan valittu missi olla ulkonäöltään sellainen. Erikoinen tilanne, että länsimaissa taidetaan osaltaan haluta tuoda esille suvaitsevaisuutta ja ihastella erilaisuutta, kun taas osaltaan enemmän eurooppalaisen taustan omaava eliitti taitaa paljonkin suosia Latinalaisessa Amerikassa jokseenkin eurooppalaisemman ulkonäön omaavia.


Lähde - Lähde - Testimony of the first treatment of NewEyes

Yllä oleva kuva oli Rio Grande do Sul:ssa järjestetystä missikilpailusta, jossa Marthina Brandt valittiin missiksi ja sitä kautta kilpailemaan Miss Brasilia tittelistä, jonka hän voitti. Alla voi naisen nähdä oikealla, mutta hänen vieressä on toiseksi sijoittunut Santa Catarina:n Sabrina Meyer, jonka voi myös havaita olleen ulkonäöltään samankaltainen kuin Marthina.

Kyllä nuo muutkin missiehdokkaat näyttävät kauniilta, että miten on tänä vuonna tehty missin valinta. Onko tänä vuonna ollut erityinen halu valita vaaleahiuksinen nainen. Ainakin Missosology keskustelupalstalla olleessa äänestyksessä on myös tykätty vaaleahiuksisesta naisesta, joka on kuitenkin Miss Rio Grande do Norte:n Manoella Alves, mutta paljon vähemmän näistä kahdesta valitusta naisesta.


Lähde - Miss Brasilia - [VOTE] Miss Brazil Universe 2015

En ole oikeastaan tarkemmin käynyt läpi Latinalaisessa Amerikassa valittujen missien ulkonäköä, mutta ainakin Brasilian missit näyttävät olevan yleisesti hyvin eurokeskisiä. Alla kuvassa on vuoden 2007 Miss Brasilia Natália Guimarães, jonka valitsin näytille osaltaan kuvassa näkyvän barbielta näyttävän nuken takia.

Lainauksessa taas kerrotaan kuinka venezuelalainen Patricia aiheutti Kolumbiassa kohun sanomalla, ettei latino naisella ole vaaleita hiuksia ja sinisiä silmiä. Tietenkin latinoilla tahtoo yleisesti olla ruskeat silmät ja tummat hiukset, mutta tästä huolimatta latinot voivat olla monen näköisiä. Se on kuitenkin todennäköistä, ettei liian eurooppalaisen näköisiä latinoita aina pidetä latinoina samaan tapaan kuin ei taideta nähdä monia enemmän mustan afrikkalaisen näköisiä latinoita.

Venezuela has won seven Miss Universe and six Miss World titles—more than any other country in the world—and its success in international beauty pageants is a very sore point for many Colombians. Colombians express their jealousy through constant derision of Venezuelan judges and candidates. 
When the Venezuelan Patricia Payne de Cohen was part of the Colombian jury in 2007, she commented off-handedly that, “A Latina woman does not have blond hair or blue eyes.” The press attacked her viciously, declaring her incompetent and stupid: “she became tonguetied [when asked a simple question] and didn’t even know how to respond.” Worse, the candidate from Bogotá that year was (according to local measures) blond and blue-eyed, and the press went wild claiming prejudice.
Lähde - Lähde - María Cristina Díaz-Granados

Näillä misseillä tai missiehdokkailla voi havaita olevan paljonkin samankaltaisuutta ulkonäössä, jonka syyksi voisi selittää halun valita tietyn näköisiä ehdokkaita, joilla myös ajatellaan olevan mahdollisuuksia pärjätä kansainvälisissä kisoissa. Syitä on varmasti monia, mutta alla voi taas havaita kiinalaiselta kauneusleikkaus sivustolta poimittuna kuvia, joissa esitellään kuinka kasvot tulisi olla symmetriset ja tasapainoiset.

Saahan näissä olla eroja, mutta suurin piirtein ihmiset näyttävät tykkäävän paljonkin kolmeen samanpituiseen osaan jaettavista kasvoista lähtien leuan alaosasta nenän alapäähän, josta kulmakarvoihin ja sieltä hiusrajaan. Jos esim. otsa on huomattavan pitkä verrattuna muihin osiin alkaa helposti tulla ihmisiltä kommentteja kuinka henkilö on sanotaanko otsava. Jos taas leuka venyy varsinkin naisella huomattavan paljon alaspäin näyttää se helposti maskuliiniselta, joka taas ei ole yhtä ongelmallista miehille.

Seuraavaksi tarkastellaan kasvoja sivusta, niin kuvassa voidaan havaita niiden olevan suorahkot otsan alaosan ja leuanpään välillä. Ricketts:in E-linja leuanpään ja nenänpään välillä näyttää hyvältä, jos kerta huulet tulisi pysyä viivan takana.

Profiili vaikuttaa eurooppalaiselta, että esim. aasialaisilla saa olla matalammat kasvot, mutta suurin piirtein tällaisesta ulkonäöstä ihmiset tykkäävät. Jos nenä venyy pidemmäksi tai suu työntyy eteenpäin, niin siitä taas ei tykätä, koska kasvot ovat osaltaan epätasapainossa, maskuliinisemmat tai jopa alkukantaiset suun osalta, mutta naisella muutenkin tykätään sirommista kasvoista, joten nenä ja leuka eivät saa olla liian näyttäviä.

Noilla misseillä voi havaita olevan yleensä silmien välillä sijaitseva kapean korkea nenä, että se helposti rajoittaa varsinkin monen mustan naisen mahdollisuutta päästä missiehdokkaaksi. Vartalon osalta tykätään tutkimusten perusteella naisella selvästi leveästä lantiosta ja rinnoissakin olisi hyvä olla sopivasti tai kourallisesti kokoa.

Tämä on tietenkin feminiinistä ulkonäköä, jota naisilla ilmenee enemmän ja vähemmän. Kuvassa voi myös havaita jalkojen olevan vähän pidemmät verrattuna ylävartaloon, josta ihmiset näyttävät tutkimusten, mutta myös barbien ja korkokenkien perusteella tykkäävän. Poimin tuohon kuvan aasialaisesta naisesta, joka näyttää hyvin samanlaiselta kuin piirros. Viimeisessä kuvassa voi havaita ryppyjen aiheuttavan osaltaan ikääntyneen ulkonäön.


Lähde - Lähde - Lähde


Barbien nimet: 莫允雯 邱偲亞 陳婕綸 劉美辰 劉湘怡

Yllä olevasta videosta voi nähdä aasialaisten naisten tai mallien kauneutta, mutta erikoisesti videokuva on väärinpäin vaikka esim. tabletissa voi kätevästi katsella videon oikeinpäin. Alta löytyy vähän aikaa sitten julkaistusta tutkimuksesta poiminta, jossa taas hauskasti nainen on voinut ulkonäöllään vaikuttaa miesten haluun auttaa naista, mutta tämän asian taitavat naiset yleisesti tietää, että naisen kauneus tekee miehen hölmöksi.

Kyllä sen voi yleisesti havaita, että naisilla nähdään kauniina tai nuorekkaana pitkät hiukset, joka sitten innostaa miehiä. Tuolla MyFreeCams sivustolla näyttää naisilla olevan yleisesti pitkät hiukset, joten naiset taitavat tällä tuoda esille miesten yleistä naismakua. Alla olevan tutkimuksen perusteella ei välttämättä voi tehdä yleistyksiä, että miten miehet jossain toisessa maassa käyttäytyvät, mutta eiköhän käytös ole monessa maassa samanlaista.
Little research has examined the effect of women's hairstyles on people's behavior. In a field study, male and female passersby, walking alone in the street, were observed while walking behind a female-confederate who dropped a glove and apparently was unaware of her loss. The confederate had long dark hair arranged in three different hairstyles: one with her hair falling naturally on her shoulders and her back, one with her hair tied in a ponytail, and one with her hair twisted in a bun.
Results reported that the hairstyle had no effect on female passersby's helping behavior. However, it was found that the hairstyle influenced male passersby with men helping the confederate more readily when her hair fell naturally on her neck, shoulders and upper back.
Lähde

Antropologi Peter Frost on vähän aikaa sitten julkaissut pidemmän kirjoituksen koskien naisten pitkiä hiuksia vaikka samasta aiheesta voi lukea hänen blogista. Toisesta linkistä löytyy myös uusi Mosambikin pääkaupungissa tehty tutkimus hiuksista, josta myös löytyi lainaus Boonen tutkimuksesta.

Lainauksessa tuodaan varsinkin esille kuinka Sierra Leone:ssa elävien mendejen keskuudessa naisilla on nähty suuret paksut hiukset kauniina, mutta miehet ovat ajaneet hiuksensa pois tai lyhyeksi, joten on tapana sanoa kuinka miehillä ei ole hiuksia.

Tätä näyttävät mustat miehet tekevän yleisesti, että joku aika sitten muistaakseni uutisoitiin Länsi-Afrikasta kuinka siellä naiset ovat alkaneet enemmän arvostamaan aitoa afrikkalaista kähärää hiusta, mutta naiset olivat harmissaan, että miehet eivät sitä arvosta vaan ajavat hiuksensa pois.

Naisen kannalta jokseenkin harmillinen tilanne, että kauniit pitkät hiukset nähdään yleisesti naisella tärkeänä, mutta mies ei samalla tavalla tarvitse hiuksia. Mustat naiset taitavat yleisesti hyväksyä parinvalinnassa, että miehellä ei tarvitse olla hiuksia, koska ovat siihen osaltaan mustien isien takia tottuneet vaikka itse yrittäisivät kaikin keinoin osaltaan mustien miesten takia kasvattaa pidemmät hiukset tai käyttävät peruukkia, jos omat kähärät hiukset ovat liian vaikeahoitoisia ja huonosti kasvavia.

Tämä ei kuitenkaan poista sitä, etteikö hiukset olisi myös tärkeitä miehille, että varsinkin kaljuuntuminen aiheuttaa tiettävästi paljonkin ulkonäköpaineita ja myös iäkkäämmän ulkonäön. Tähän on kuitenkin ratkaisuna hiusten ajaminen kokonaan pois, josta nähtävästi naiset tykkäävät enemmän, että usein voi katukuvassa tai netissä nähdä kuvia sekarotuisista pariskunnista kuinka mustalla miehellä on kaljupää ja eurooppalaisella naisella pitkät hiukset.

Miksi nainen sitten yleisemmin hyväksyy miehellä kaljuksi ajatetun pään vaikka sitä ei mies yhtä paljon hyväksyisi naisella. Yhtenä syynä voi tietenkin ajatella olevan kulttuuriin liittyvät tekijät, että sitä on tottunut näkemään naisella pitkät hiukset vaikka muodin mukana naiset voivatkin aina pituutta muutella ja taas miehillä nähdään lyhyet hiukset osana miehekästä ulkonäköä vaikka joku rokkari pitkät hiukset kasvattaisi.

Pitäisi tarkistaa, mutta yhdessä uudessa tutkimuksessa yksi nainen taisi tuoda esille miehen näyttävän kaljuna vauvalta. Eipä kaikki vauvat kaljuna synny, mutta tutkijat toivat myös esille kuinka on olemassa monia tunnettuja kaljuja toimintaelokuva näyttelijöitä, jotka ovat mahdollisesti osaltaan lisänneet kaljun pään yhdistämistä maskuliinisempaan ulkonäköön vaikkei tätä ulkonäköä nähtäisi yhtä komeana verrattuna mieheen, jolla on hiukset.
On the specific subject of head hair, there is much ethnographic evidence that long female hair is appreciated even among people whose hair is naturally short and frizzy, such as the Mende of Sierra Leone: 
“Big hair,” “plenty of hair,” “much hair”—West African communities, including Mende, admire a fine head of long, thick hair on a woman. Both these elements are crucial: thickness and length. Thickness equals increase in the number of individual strands, and the length is proof of strength. Growing such luxuriant hair requires a Mende woman’s patience and care. Because a man's hair is kept shaved or cut close to the scalp, people say that “men don’t have hair.” Beautiful hair thus is a distinctly female trait; the more of it, the more feminine the woman (Boone, 1986: p. 184).
Lähde - Hair in the Center of Body Aesthetics in Maputo

Tässä afroamerikkalaisia tarkastelevassa tutkimuksessa on paljon luettavaa, mutta alla olisi mielenkiintoinen kohta koskien ihonväriä, josta tutkimusten perusteella miehet yleisesti näyttävät tykkäävän vaaleasta ihonväristä naisella vaikka saahan se olla länsimaissa vähän ruskettunut. Tämä vaaleammasta ihonväristä tykkääminen näkyy myös karusti monien mustien miesten käyttäytymisessä, joka sitten osaltaan aiheuttaa mustille naisille ulkonäköpaineita ja halua vaalentaa ihonväri.
Biologically, human and many primate females are disproportionately lighter-skinned than their male counterparts because women have lower hemoglobin and melanin levels (Aoki, 2002; Frost, 2007). One line of research suggests that this resulted from sexual selection—our male ancestors selected for lighter skinned females because they could signal sexual interest more visibly (i.e. blushing) and could not conceal health problems easily (e.g. skin diseases and illnesses) (Etcoff, 1999).
After puberty, girls’ skin tones lighten and their breasts enlarge to signal fertility for males; whereas as females age or lose fertility, their skin tones gradually darken, particularly while pregnant or on birth control pills (Lewis, 2011; van den Berghe & Frost, 1986). Women’s skin tones also lighten or emit a reddish-brown glow (e.g. among Africans/Blacks) during ovulation—their most physically attractive and fertile period of the menstrual cycle (Pazda, Elliot, & Greitemeyer, 2012). These findings, though not universally accepted, suggest that there may be important biological reasons that lighter-skinned women are valued.
Alla tuodaan hyvin esille kuinka enemmistö ja taloudellisesti valta-asemassa olevat määrittävät millaista ulkonäköä pidetään yleisemmin kauniina. Brasiliassa on tiettävästi valkoiset enimmäkseen eliittiä, jonka vaikutus on havaittavissa vaikka olisivat vähemmistöä. Taas Euroopassa ja Yhdysvalloissa kyse on osaltaan enemmistön vaikutuksesta.

Alla voi taas havaita myös listattavan muutamia ulkonäöllisiä eroja, joita ei mustissa naisissa osata arvostaa koskien tummaa ihonväriä, leveää nenää ja kähäriä hiuksia. Valitettavasti tällainen ulkonäkö on huomattavan poikkeava länsimaalaisesta kauneusihanteesta ja ulkonäöstä, josta miehet tykkäävät yleisemmin naisella, koska varsinkaan kähäristä lyhyistä hiuksista ja leveästä nenästä ei tykättäisi edes eurooppalaisella naisella vaikka eurooppalainen nainen tykkäisi siitä mustalla miehellä.
In diverse and multiracial societies, economically dominant groups typically set beauty standards that reflect their own ethnicity’s physical features (Etcoff, 1999). The United States is a good example of this since Whites (the dominant racial group) accord higher status to women with the most Eurocentric physical features (e.g. lighter skin tones, narrow nose, and straighter hair). In contrast, women with more Afrocentric features (e.g. darker skin tones, broad nose, nappy or tight curly/kinky hair) are accorded lower status by Whites (Keith, 2009). 
It is not surprising that many of the most successful African American female celebrities, such as Beyoncé or Halle Berry, are light-skinned and largely have Eurocentric features; they are also among the few Black women that previously won People Magazine’s Most Beautiful Award. The beauty of their darker-skinned counterparts with Afrocentric features historically is not celebrated for long by the media. 
There is evidence that African American women internalize media messages that Eurocentric beauty is both superior (Gordon, 2008) and attainable because some heavily invest money in skin bleaching creams to lighten their skin tone (Hunter, 2011), expensive hair weaves to simulate straight, flowing hair (Tate, 2007), and rhinoplasty cosmetic surgery to narrow their nose (Patel & Kridel, 2010). Moreover, this endorsement of Eurocentric ideals has been linked to increased substance use (Wallace, Townsend, Glasgow, & Ojie, 2011).
For African American women, the costs of living in a social world where they are evaluated on a Eurocentric beauty ideal are high and begin early in life. Recent research suggests that within African American families, parents favor and invest more resources in their lightskinned daughters (Landor et al., 2013). 
Margaret Hunter’s (2005) qualitative interviews on colorism found that most dark-skinned African American women had desired to be lighterskinned at various points in their past and other research illustrated that skin tone is an important source of their body image dissatisfaction (Buchanan et al., 2008; Mucherah & Frazier, 2013). Darker-skinned women have reported lower self-esteem (Thompson & Keith, 2001) and have been less likely to attract romantic partners or husbands (Hunter, 2002).
Lähde

Puolalaisten tekemässä tutkimuksessa käy todellakin ilmi kaljuuntumisen aiheuttavan miehille huolia, mutta olettaisin tässä esiintyvän vaihtelua, jos vaikka mustien keskuudessa nähdään kaljupää normaalina ulkonäkönä miehillä, niin se ei samassa määrin aiheuta huolia.

Kuitenkin tästä miehillä yleisemmin esiintyvästä kaljuuntumisesta tulee mieleen, että tämä taitaa olla yksi syy siihen, miksi nainen voi kaljuuden hyväksyä miehen ulkonäössä, koska miehet eivät yleisemmin sille voi mitään ellei sitten istuta uusia hiuksia päähän. Vastaavasti naisilla ei ole samalla tavalla ongelmana kaljuuntuminen vaikka sitäkin esiintyy monista syistä johtuen, kuten kemikaaleista, kemoterapiasta, hiustyyleistä ja muutenkin huonosta hiusten hoidosta, joka sitten on yksi merkittävä ongelma mustilla naisilla.

Miehillä tahtoo myös olla kehossa enemmän karvoitusta, joten osaltaan tästä syystä naiset osaavat sen paremmin hyväksyä miehen ulkonäössä vaikka varmasti löytyy naisia, jotka eivät tykkää Lähi-idän karvaisemmista miehistä. Naisillakin kasvaa enemmän ja vähemmän karvaa, kuten esim. säärissä, kainalossa ja alapäässä, mutta näiltä alueilta naiset taitavat yleisesti ajaa karvat pois vaikka vähän jättävät alapäähän.

Onhan naisilla myös ihossa karvoitusta, joka näkyy varsinkin voimakkaassa valossa, että voi yllättää monen naisen, jos ei ole katsonut tarkemmin esim. käsikarvoitusta, josta taas miehet eivät taida tänä päivänä yleisemmin tykätä vaikka hiukset, kulmakarvat ja ripset olisivatkin tärkeä osa naisen kauneutta.
Alopecia is an imbalance between hair growth and hair loss, characterised by excessive hair loss. The pathogenesis of male pattern alopecia is very complex. We live in a culture that rewards physical attractiveness, where hair is considered an attribute of beauty, success and strength. In this context, changes in appearance can have negative social consequences. Until now, there has been little research on the psychosocial aspects and the quality of life in men suffering from androgenetic alopecia.
[...]
Results. The first signs of balding among the respondents were on average at 22 years of age. It was observed that the men in the study group were exposed to significantly higher levels of stress compared to the men in the control group. Decreased quality of life was significantly more frequent among men with androgenetic alopecia compared to men with normal hair in all aspects except for difficulty doing sports and working.
Lähde - Head shaving - Plucked: A History of Hair Removal
Hair and scalp disorders are a significant problem in African descent women. One of the reasons is that African hair is more fragile, has less tensile strength and reaches its breaking point earlier than the hair of other racial groups [6,7].
The physical and chemical properties of all human hair types are similar. However, there are distinct biological and structural differences in relation to Afro-textured hair. These include an elliptically shaped hair shaft, situated eccentrically within the follicular epithelium. It differs from the circular or slightly oval-shaped hair shaft of Caucasian hair. Also, there is the retrocurvature of the hair follicle, which is different from the straight shape of Caucasian follicles. 
Knot formation due to intertwined hair fibers makes combing difficult and predisposes the African hair to breakage during normal grooming. In addition, the African hair has a slower hair growth rate compared with Caucasian and Asian hair, and there is a reduced total hair density [5,6,8,9,10,11,12,13,14,15,16]. As a result, African descent hair is more prone to develop knots, longitudinal fissures and splits along the hair shaft compared with the hair of Caucasian and Asian populations [17].
Lähde - Androgenic hair - Hirsutism
Hair is essential in identity of many women. Femininity, sexuality, attractiveness, and personality are symbolically linked to woman’s hair rather than in men. Women are more likely to have lowered quality of life and restrict social contacts as compared to men as a result of hair loss [2]. Psychiatric disorders are more prevalent in patients with alopecia than in general population, suggesting that those with alopecia may be at higher risk for developing a serious depressive episodes, anxiety disorders, social phobia, or paranoid disorder [1].
Lähde - Hormones and Hair Loss in Women - The science of sex-appeal
In the past two decades body hair has fast become a taboo for women. The empirical data of sociological and medical research reveal that the vast majority of women remove most of their body hair since the beginning of this century. Body hair is typically a marker that polices significant boundaries: between human–animal, male–female and adult–child. Removal or refusal to remove body hair places the female body on either side of the boundary, thus upholding and displacing binary oppositions between fundamental categories. The new beauty ideal requires techniques of control, manipulation and self-improvement.
Lähde - Why Do Women Shave? - History of Shaving

Tässä oli jo aika paljon luettavaa, että täytyyhän sitä kuviakin aina välillä katsella, joista tietenkin kuvat kauniista naisista ovat miehille hyvää oloa tuottavia. Jos ei tykkää yhtään aasialaisista naisista, niin sitten ei varmaan tykkää näistä naisista, mutta toisaalta harva taitaa olla sellainen.

Kuten toin ylempänä esille ovat kauniit naiset aika samanlaisia ulkonäöltään, mutta aasialaisella naisella tahtoo olla varsinkin matalammat kasvot kuin eurooppalaisella naisella. Alla kuvassa voi nähdä samat naiset, jotka olivat ylempänä videossa. Vaikeaa oli löytää näistä naisista kuvia vaikka videon perusteella naisista otettiin paljonkin kuvia.

Näillä naisilla näyttää olevan hyvin barbiemainen ulkonäkö, josta ei välttämättä kurvikkaammista tai mustista naisista tykkäävä tykkää, mutta varmaan eliittiin kuuluvat miehet haaveilevat tällaisista naisista, jos muutenkin taitaa eliitin miehillä olla tapana pariutua tällaisten naisten kanssa vaikka kurvikkaampikin vartalo miellyttäisi.

Nämä ovat tietenkin malleja, joiden ulkonäkö ei välttämättä kunnolla vastaa aasialaisille naisille tyypillistä varsinkin pituuden osalta, mutta samalla tavalla on myös länsimaissa. Laittamalla tällaisen kuvan Google kuvahakuun voi löytää lisää samankaltaisia kuvia, että tulee vastaan varsinkin kuvia suurista korealaisista K-pop tyttöryhmistä, joiden ulkonäköä on mielenkiintoista tarkastella.

Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Poimin alle lainauksen kirjoituksesta, jossa kerrottiin taas yhdessä kohtaa näistä erikoisista intialaisista mainoksista kuinka vaaleammalla ihonvärillä nainen löytää miehen ja muutenkin elämässä on parempaa. Tällä tavalla se taitaa yleisemmin olla ja varsinkin Intiassa ilmenee parinvalinnassa vaaleamman ihonvärin suosimista naisilla.

Vaikka voisi sanoa mainosten kuvastavan yleisesti intialaista todellisuutta, niin tästä huolimatta ei pitäisi mainonnalla olla ongelmaa pahentamassa ja aiheuttanassa naisille ulkonäköpaineita. Näistä mainoksista varmaan moni aiheuttaisi suuren kohun länsimaissa, muttä nähtävästi monet länsimaalaistenkin omistamat yhtiöt markkinoivat tuotteitaan tällä tavalla.

Kaipa tätä perustellaan sillä, että intialaisille on annettu vapaat kädet markkinoida tuotteita ja jos he haluavat tuoda mainoksessa esille vaaleamman ihonvärin hyötyjä, niin sitten tuovat vaikka länsimaissa syntyisi kohu samanlaisesta mainoksesta.
On television, we saw a scene of a woman who got into an elevator glanced down hoping for the men in suit would glance at her. But no, her skin was too dark to attract his attention. She was not pretty enough to get a glance from the man who was shown to be a rich and successful man in his career. 
The following scene showed the woman applied whitening cream promising her clean and white complexion. As if by magic, in a few weeks–as promised-her complexion became clean and white, and as roman novel ending, the successful man finally glanced at her, her quest for beauty (identical white) paid off. The men fell in love. 
Her Femininity as a woman was acknowledged by the power holder who determines what acceptable feminity (a woman) is. The concept of Beauty, as evident in above illustration–Pond's Whitening Cream advertisement–showed that women are constructed to build their senses of self.
Lähde

Katselin taas Yhdysvaltain kongressin kirjaston sivuilta löytyviä vanhoja sanomalehtiä ja niistä varsinkin hiuksia koskevia kirjoituksia, mutta samalla tulee kaikenlaista muuta vastaan, kuten näyttelijä Lillian Gish:in näkemyksiä kauneudesta kuinka esim. soikiot kasvot naisella ovat kauniit.

Saahan kasvot olla pyöreämmät, kuten monilla aasialaisilla naisilla, mutta tietenkin naisella ei saisi leuka liialti venyä alaspäin, eteenpäin ja leveäksi. Yllä kuvissa olleilla naisilla voi havaita olevan miellyttävä leuka, joka ei vie huomiota pois silmiltä, kuten myös pieni nenä.

Alla vasemmalla voi havaita mainoksen vuodelta 1922, mutta erikoisesti kuvassa naisilla on pitkät hiukset vaikka tuohon aikaan oli muodissa pään alaosaan yltävät hiukset. Lainauksessa vuodelta 1921 voi havaita Olgan tuovan esille kuinka tällainen lyhyt tukka on parempi.

Ensimmäisen maailman sodan takia naiset alkoivat paljonkin tekemään miesten töitä, joka osaltaan synnytti tämän muodin ja tulihan sitä vastaan uutinen kuinka nuorella naisella oli tapahtunut tehtaassa onnettomuus pitkien hiusten jäädessä koneeseen kiinni repien hiukset päästä. Onnettomuutta ei olisi tapahtunut, jos tehtaassa olisi paremmin huomioitu työturvallisuus, jonka takia nainen vaati suuria korvauksia.

Mielenkiintoinen vuosikymmen, että naisilla tuli muotiin hyvin poikamainen ulkonäkö, jota voi myös nähdä tänäkin päivänä esim. mallialalla, kun naisten halutaan olevan hyvin laihoja vaatenaulakoita, eikä kurvikkaampia feminiinisemmän näköisiä.

Naisen kannalta olisi tietenkin helpompaa, jos lyhyt tukka nähtäisiin naisellisena tai sillä ei olisi merkitystä, koska tällä hetkellä kuitenkin pidemmät hiukset selvästi yhdistetään naiselliseen ulkonäköön vaikka joku mieskin pitkät hiukset kasvattaisi, mutta eihän se tee miehestä kuitenkaan yleensä naista ulkonäöltään.

Lainauksessa myös todetaan kuinka nykyaikaisella liikenaisella ei ole aikaa pitkien hiusten hoitoon, mutta jos ajatellaan tätä päivää, niin esim. MyFreeCams sivustolla näyttää selvästi olevan suosiossa pitkät hiukset, että nainen lopulta tekee itse myös päätelmiä pitkien hiusten hyödystä vaikkei niistä itse tykkäisi.


Lähde - Lähde - Lähde
And Miss Olga Lukov, the bobbee, shook her partly-shorn tresses and added: 
"No girl who has once freed herself from the slavery of long hair will ever let her hair grow long again. Long hair is a relic of barbarism. The modern business girl has no time to take care of a lengthy mane."
Lähde - 1920s in Western fashion - The "Old Fashioned Girl's" Triumph
"I don't know what this younger generation is thinking about. No girl with any claim to being seriousminded would consider for a minute that bobbing her hair improved her appearance. I always say that if the Lord had intended for women to have short hair He would have made them that way. Its just one of those fads, thought, and there is no use worrying about it - the girls will soon get over it and come back to their senses."
Lähde - South Bend News-Times - The Washington Herald

Katselin tässä vähän intialaisia voidetuotemerkkien sivustoja, jotka tahtovat nykyään sijaita paremmin päivitettynä Facebook:ssa. Eipä tullut äkkiseltään vastaan mainoksia, joista oli ylempänä juttua vaan mainonta vaikuttaa samankaltaiselta kuin länsimaissa vaikka ihonvärin vaalentamisen sijasta länsimaissa tuotaisiin enemmän esille tasaista ihonväriä. Eurooppalaisilla naisilla tahtoo olla valmiiksi aika vaalea ihonväri, joten heille myydään ihonväriä tasoittavia voiteita.

Alla olevissa kuvissa on kaikenlaisia vinkkejä ja tuodaan esille kuinka korkokenkien käyttäminen satuttaa jalkoja, mutta niitä käyttää kehujen takia. Tämä on taas harmillista naisten kannalta, että tutkimusten perusteella miehet näyttävät tykkäävän korkokengistä naisilla luultavasti osaltaan sen takia, että ne tekevät jaloista vähän pidemmät ja barbiemaiset.

Tärkeintä lopulta on naisen terveys ja parempi olisi, jos naiset eivät käyttäisi liian korkeita kenkiä. Itse en paljoakaan naistenlehtiä lue, mutta niissä taitaa olla paljonkin tällaisia vinkkejä kuinka nukkuessakin tulee varoa ryppyjä.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde
Throughout Asia, associating white skin to wealth and desirability is not new. The belief and practice to have lighter skin has been rooted from ancient times. For instance, Chinese myth believes that pearls can lighten one’s complexion by taking a small amount of pearl powder together with hot water every day. In West Country, aristocrats and rich people in the seventeenth and eighteenth centuries kept their skin white by applying lead oxide powder to their faces to differentiate themselves from the working masses [1]. 
[...]
There is a widespread practice of skin lightening in Malaysia. A Synovate regional survey in 2004 revealed that 61% of  women in Malaysia believed they looked younger with a fair complexion [11]. Skin lightening product is a huge market in Malaysia. The sales of skin lightening products increase 100% every year for the past five years in Malaysia [12]. 
[...]
A study by Askari et al. shows that the most common perception of respondents in Lahore is that men consider women with lighter skin to be more beautiful (82%), lighter skin tone increases woman’s chance of getting married (70.5%), and lighter skin tone is more beautiful (59%).The least perception they have is that lighter skin tone implies that woman belongs to a higher social class (19.7%) [8]. 
Another study done by Hamed et al. shows that top three most common perceptions are that lighter skin tone increases woman’s chance of getting married (63.4%), men consider woman with lighter skin to be more beautiful (62.6%), and lighter skin tone is more beautiful (62.3%). Same study also reported least perception on lighter skin tone implies that woman belongs to a higher social class with 25.2%.
Lähde - Global stars Beyoncé and Rihanna are suspected to have started...

Alussa oli mustia malleja koskeva For Black Models Scroll Down linkki ja sieltä löytyvä tutkimus, johon liittyen tuli vastaan korjauksia. Tuon tutkimuksen osalta oli vähän epäselvää, että mitä sivustoa siinä tarkastellaan vaikka päättelin sen olevan MyFreeCams, jonka nyt tutkija vahvistaa. Harmillisesti itse tutkimusta ei pääse vieläkään ilmaiseksi lukemaan, mutta nähtävästi Deepdyve sivustolla on tarjolla kahden viikon ilmainen kokeilu, joten ilmainen luku voi olla mahdollista.

Kyllä luku onnistuu vähimmillään päivässä 5 minuutin ajaksi vaikkei tuota kahden viikon kokeilua ottaisi. Sivulle voi vaikka rekisteröityä tekaistulla sähköpostilla ja salasanalla, jonka jälkeen etsii tutkimuksen. Sitten valitsee Read this Article ja Free Preview. Viidessä minuutissa ei ehdi kunnolla lukea, mutta käyttämällä esim. Greenshot työkalua voi nopeasti yrittää kaapata kirjoituksen kuvina. Jos ei ehdi, niin sitten voi vaikka käyttää Tor-selainta tai välityspalvelinta ja yrittää uudella rekisteröitymisellä kaapata loput tai odottaa 24 tuntia, jonka jälkeen saa taas 5 minuuttia lukuaikaa.

Eipä tuossa tutkimuksessa ollut paljoakaan uutta mielenkiintoista vaan tutkimus vaikuttaa vähän huonolta tai nopeasti tehdyltä, mutta poimin alle kuvana yhden kohdan, josta olen jo aiemmin esitellyt poimintoja, jotka sain esille Google Scholar:in avulla.

Kuvassa kerrotaan paljonkin ulkonäöllisistä tekijöistä, joista on myös hyötyä mustalle naisellekin kuinka hiusten tulisi olla pitkät. Eipä tälle asialle voi mitään, jos vaikka eurooppalaiset tai sellaisen taustan omaavat miehet sivustolla tuovat enimmäkseen esille naismakuaan, joka monelle tarkoittaa eurooppalaista naista tai eurokeskistä ulkonäköä vaikka välillä katselisikin mustan naisen takapuolta ja aasialaisen naisen söpöyttä.

Ylempänä toin jo esille kuinka ihmiset näyttävät näkevän pitkälti samankaltaisen ulkonäön kauniina vaikka siinä olisi jotain rodullisia tai etnisiä eroja. Tässä tulee mieleen nenän muoto, joka näyttäisi olevan osalla mustista malleista liian lättänän ja leveän näköinen, jonka takia miesten on vaikeaa tykätä tällaisesta ulkonäöstä naisella. Lopulta vaikka musta nainen olisi erittäin kaunis, niin afrikkalainen ulkonäkö taitaa kuitenkin vähentää monen miehen kiinnostusta, koska tykkää esim. vaaleasta ihonväristä tai eurooppalaisesta ulkonäöstä.
Vanha: 
December 22. 2013 was a typical night on mostpopularcams.com.' I logged on at 8:00 pm-a popular time on the website. When I initially logged on there were 944 models online. Models' avatar pictures were displayed in small 1 inch by 1 inch boxes-with 15 of such boxes across the page. After scanning the profiles of 315 models. the first black model's profile appeared 21 lines down. amongst a sea of white faces. If customers want to find more black models- well, they will need to scroll on down... [based on author's fieldnotes]  
Korjattu: 
December 22, 2013, was a typical night on myfreecams.com logged on at 8:00 pm—a popular time on the Web site.
Alla olisi uudestaan kaapattuna kuva, koska huomasin e kirjainten näyttäneen c kirjaimelta, joten tein tekstistä suuremman. Nyt kuitenkin tekstiä on taas vaikeampi lukea, joten kuva kannattaa vaikka avata uuteen välilehteen, kuten voi myös tehdä alussa olleelle missilistalle.

Tässä on myös vähän enemmän tekstiä poimittuna, jossa kerrotaan erikoisesta värisokeasta rasismista. Sitä voisi äkkiseltään ajatella värisokeuden olevan hyvä asia, mutta monet tutkijat eivät tästä tykkää, koska rodullisiin ihmisryhmiin liittyvät ongelmat jäisivät huomaamatta, jos vaikka Yhdysvalloissa lopetettaisiin ihmisten jaottelu rotuihin ja muihin ryhmiin.

Tietenkin sitä voisi ongelmia tutkia jollain muulla tavalla kysymällä tai katsomalla naisten ihonväriä ja sitten kysyen, että kuinka helppoa naisilla on löytää itselleen mies ja millaisia miehet useimmin ovat. Kävisikö tällöinkin ilmi kuinka tummemman ihonvärin omaavilla on vaikeampaa löytää miestä.

Eipä parinvalinnassa ole ainoastaan kyse ihonväristä vaan myös kasvonpiirteistä, jos pysytään näissä ulkonäöllisissä tekijöissä, joten tutkimuksessa voisi kysyä tai katsoa millainen on esim. nenä naisilla. Ei olisi mitenkään yllättävää, jos miehet yleisesti vieroksuvat huomattavan lättänän ja leveän nenän omaavia naisia vaikkei nainen useimmin näkisi samanlaisessa nenässä miehellä mitään vikaa.

Monet tutkijat yrittävät keksiä kaikenlaisia syitä, että miksi mustista naisista ei erityisen paljon tykätä, jossa esim. vaikuttaa kielteinen historia ja valkoisen naisen pitäminen erityisen kauniina varsinkin Amerikassa. Kuitenkin näyttää siltä, että ihmisten on yleisesti helpompaa tykätä samankaltaisesta ulkonäöstä, johon on myös tottunut, että erikoisesti sanottuna monelle miehelle oma äitikin toimii ulkonäöllisenä esimerkkinä, että miltä tyttöystävän tulisi suurin piirtein näyttää.

Voihan oma äiti olla monista syistä johtuen ruma, joten parinvalinnassa tietenkin yrittää etsiä paremman näköisen naisen, jos oma ulkonäkö ja menestys elämässä tekee sen paremmin mahdolliseksi.

Jos ajatellaan vielä sekarotuisia parisuhteita, niin esim. monilla aasialaisilla ja latino naisilla ilmenee sellaista ulkonäköä, josta on selvästi helppoa tykätä, koska osaltaan ulkonäkö ei yhtä paljon poikkea eurooppalaisista naisista verrattuna moniin mustiin naisiin, joilla tahtoo olla esim. erikoiset kähärät hiukset, huomattavan leveä nenä, tumma ihonväri ja eteenpäin työtyvän näköinen suu.

Tällaisesta huomattavan poikkeavasta ulkonäöstä mustalla naisella on mustan miehen helppo tykätä vaikka tutkija syyttäisi eurooppalaisia miehiä pahoiksi, mutta samasta ulkonäöstä ei tykättäisi edes eurooppalaisella naisella. Toisaalta varsinkin aasialaisilla naisilla havaittavista matalammista kasvoista on selvästi helppoa tykätä, koska kasvot näyttävät tällöin sirommilta.


Lähde - Lähde - MyFreeCams sivuston suosituimmat naiset - Free Online OCR

Bongacams - Livejasmin - Pricing Beauty: The Making of a Fashion Model