23. kesäkuuta 2016

Ihonvärin vaalentaminen ja kauneudenhoito Filippiineillä

RealSelf sivustolla afroamerikkalainen nainen esitteli nenäleikkausten osalta ennen ja jälkeen kuvia, joista yhdessä huomasin naisella olevan filippiiniläisiä kasvonpiirteitä vaikka samankaltaista ulkonäköä voi löytää naapurimaista.

Filippiiniläisillä, kuten myös mustilla tahtoo olla jossain määrin ongelmana liian leveän lättänän ja pullean näköinen nenä, jos kuitenkin naisella varsinkin nähdään sirompi tai pienempi nenä kauniina. Kyllä nenä on myös jonkinlainen ongelma monelle eurooppalaiselle kuitenkin useimmin toisella tavalla, että nenä on liian korkea ja pitkä.

Tuli päädyttyä The Icon klinikan Facebook sivuille, josta löytyy paljon ennen ja jälkeen kuvia osaltaan nenäleikkauksista, mutta alla olevissa kuvissa voi havaita naisten osaltaan vaalentavan ihonväriä suonensisäisesti, joka on hyvin suosittua Filippiineillä ja siinä käytetään osaltaan glutationia.

Klinikka taitaa antaa Mocha Girls tyttöryhmälle ilmaiseksi hoidot, koska samalla varmaan julkkiksina innostavat muitakin käyttämään klinikan palveluita. Olen tämän tyttöryhmään kuuluvan nukkea kädessä pitävän naisen ennenkin nähnyt ja hän taisi silloin mainostaa jotain ihonväriä vaalentavaa voidetta, mutta tarvitseeko hän oikeasti voidetta, jos vaalea ihonväri on saatu aikaan osaltaan glutationilla.

Oikealla olevien kuvien osalta nähtävästi barbie lihoi jouluruokien takia, mutta monilla filippiiniläisillä näyttää muutenkin olevan pullean pyöreät kasvot, että voi myös havaita klinikan tekevän kasvoista soikiomaisempia. 

Seuraavan kuvan malli vaikuttaa eurooppalaiselta, mutta Filippiiniläisiä sivuja katsoessa voi usein havaita tällaisissa mainoskuvissa jokseenkin tuollaista ulkonäköä omaavia, että kuvassa on eurooppalainen tai eurasialainen kapealla korkealla nenällä vaikka filippiiniläisillä on yleisemmin toisenlainen nenä.

Oikealla alla olevassa kuvassa voi havaita klinikan omistavan kauneuskirurgin, joka sukunimestä huolimatta vaikuttaa sanotaanko kiinalaiselta. Miehellä näyttäisi olevan kuitenkin ulkonäön perusteella nätti sirokasvoinen filipina vaimo, mutta pariskunnan lapset vaikuttavat voimakkaasti itäaasialaisilta, että isä on tainnut käydä itse silmäluomileikkauksessa, jonka hän varmaan tekee vielä omille lapsilleen.

Eipä lopulta etnisyyden määrittäminen ole täysin helppoa johtuen esim. kauneusleikkauksista, meikkaamisesta ja mahdollisesta monietnisestä taustasta. Lisäksi tässä tapauksessa aasialaisilla myös ilmenee samankaltaista ulkonäköä, mutta lopulta myös Filippiineillä elää paljon esim. kiinalaisia ja onhan geeniperimätutkimusten perusteella filippiiniläisillä taiwanilaista ja kiinalaista taustaa, joka osaltaan selittää ulkonäköä, johon on myös negriitot vaikuttaneet.

INSIPRATIONS.....because we want you to have the nose you want to achieve
Yllä oleva lainaus liittyy tuohon viimeiseen kuvaan, jossa kauneuskirurgi esittelee nähtävästi eurooppalaisten näköisten neniä esikuvina, että onko asiakkaat itse tuoneet nuo kuvat. Eipä filippiiniläisille tuollaista nenää pitäisi tehdä, mutta alla olevia kuvia katsoessa voi varsinkin eurooppalainen havaita selviä ongelmia ulkonäössä johtuen varsinkin omituisen näköisestä nenästä.

Tällaisista kuvista ei välttämättä voi tehdä suuria yleistyksiä, mutta tietenkin nenä tahtoo olla monilla filippiiniläisillä ylhäältä matalan ja alhaalta leveän pullean näköinen. Tietenkin nenien koossa ilmenee vaihtelua ja osalle filippiiniläisistä naisista voidaan näkemäni perusteella tehdä helposti kaunis länsimaisen kauneusihanteen mukainen nenä, joka sopii kasvoihin.

Sivuprofiilista voi myös havaita osalla olevan liiallista lättänyyttä silmien kohdalla aiheuttamassa alkukantaista ulkonäköä. Tasapainon kannalta nenää on hyvä vähän korottaa, jota tässä on tehty. Kyllä muuten tällainen jokseenkin vauvamainen sivuprofiili on hyväksyttävää, mutta aasialaisilla on myös erikoinen halu omata enemmän eurokeskistä sivuprofiilia, jossa huulet eivät liialti työnny eteenpäin, eikä myös nenä ole ylhäältä lättänän ja alhaalta liian leveän näköinen.

Jos ajatellaan vielä sekarotuisia parisuhteita, niin voi hyvin kuvitella eurooppalaisella geeniperimällä usein korjattavan ulkonäköä, koska eurooppalaisilla yleisemmin työntyy kasvon keskiosa eteenpäin, joten eurasialainen voi saada ainakin eurooppalaisesta näkökulmasta tasapainoisemmat kauniit kasvot, jos myös eurooppalaisella keskiosa työtyi liian voimakkaasti eteenpäin. 

Muutenkin filippiiniläisillä on havaittavissa kauneuden kannalta hyviä kasvonpiirteitä vaikka liian suuri nenä sitä jossain määrin pilaa. Silmät näyttävät olevan näyttävät, täyteläiset huulet, kasvot matalat, joten kyllä näiden tekijöiden takia saa todennäköisesti kauniin eurasialaisen jälkeläisen vaikka se ei olisi täysin varmaa, koska sekarotuisen jälkeläisen ulkonäkö on myös jonkinlaista arpapeliä, että millainen esim. nenästä tulee.

Everyone makes MISTAKES in life, but that doesn't mean they have to pay for them for the rest of their life.....
Removal of "Silicone oil / collagen", revision rhinoplasty

Tutkin lisää Filippiiniläisiä kauneudenhoitoa tarjoavia sivustoja, joita olen ennenkin tutkinut. Tuli taas päädyttyä Victoria Belo:n sivuille, joka omistaa kauneudenhoitoa tarjoavan Belo Medical Group:in. Erikoisesti jo 60-vuotiaalle naiselle on vähän aikaa sitten ilmaantunut uusi lapsi, jonka takia hän on iän takia joutunut tuomaan esille lapsen olevan täysin biologinen.

Tarkemmin kerrotaan hänen käyttäneen sijaissynnyttäjää ja lapsen hankinta on tullut maksamaan 200 000 dollaria, että kannattaa tehdä lapset ajoissa, koska muuten tulee kalliiksi. Victoria on varmaan joskus alle 40-vuotiaana viime hetkellä jäähdyttänyt munasolujaan, koska iäkkäämmän naisen munasolut ovat jo tosi huonoja vaikka koko ajan hedelmättömyyshoidot myös paranevat, joka on uranaisen kannalta hyvä asia.

En viitsi tätä asiaa enempää tutkia, mutta alla voi nähdä keskellä Victorian 33-vuotiaan Cristalle tyttären kukat kädessä muutama kuukausi sitten järjestetyssä häävaate näytöksessä. Tuo oikealla alla oleva nainen vaikuttaa eurooppalaiselta naiselta. Tässä voi muutenkin ihmetellä mallien ulkonäköä ja verrata sitä yllä olleisiin nenäleikkauksessa käyneisiin naisiin.

Kuten olen usein tuonut esille näkyy filippiiniläisillä julkkiksilla paljonkin kapeampaa ja korkeampaa nenää, joka jossain määrin poikkeaa yleisemmästä ulkonäöstä. Filippiineillä näyttää myös eurasialaiset, joilla toinen vanhemmista on usein taustaltaan eurooppalainen olevan näkyvästi esillä, joka näkyy myös valituissa misseissä.

Ei siinä mitään, jos eurasialaiset nähdään kauniina varmaan osaltaan länsimaiden vaikutuksesta johtuen, mutta kuitenkin on hyvä myös arvostaa luonnollisempaa ulkonäköä, että esim. nenäkin voi olla alhaalta leveämpi ja ylhäältä matalampi. Tietenkin naisella tykätään kasvoihin sopivasta tai pienestä nenästä, mutta eipä sitä nenän ulkonäkön pidä liialti muuttaa ja väittää tietynlaista kapean korkeaa nenää ainoastaan kauniiksi.

Alla olevien linkkien joukosta pääsee katsomaan YouTube:sta videota, jossa Vicki kertoo kuinka pysyy nuorekkaan näköisenä. Hän mainitsee syövänsä kollageenia sisältävää ruokaa ja juomaa, jonka ansiosta kasvoissa on osaltaan nuorekasta pyöreyttä poskissa kuin vauvoilla, eikä kasvot näytä iäkkäiltä alaspäin valuneilta.

Lisäksi hän käyttää glutationia, jota alkoi vähän aikaa sitten uudelleen käyttämään, koska huomasi ihoonsa ilmaantuneen tummia läskiä ja ihmisten ihmetelleen naisen tummentunutta ulkonäköä, mutta glutationi on nyt palauttanut naisen ihon takaisin tasaisen väriseksi.

A lot of people said they never saw Dr. Belo get pregnant. Well, that could not be possible. The country's top dermatologist maybe young-looking but she is already 59 years old, with her child-bearing years behind her. 
But in this day and age, nothing's impossible, so they say. 
In case you're still doubting, Belo herself issued a statement on ABS-CBN's Bandila last May 18 regarding her child. She said that Scarlet Snow is "100 per cent our daughter". 
[...] 
In the CNN interview, Belo said "I can say this is really probably the most joyous part of my life. Because now I really have everything, I have a real Belo baby and her name is Scarlet Snow Belo and so she's also gonna be Dr. Belo in 28 years so there will be continuity. I really want a baby... it's a long, complicated story but it all got together and in the end I know God blessed it because it all went perfectly." 
Belo also added that Scarlet Snow inspires her, "to do even more, to stay healthy, to stay alive because I need to be there for her".


Tuossa yllä olleessa mukavassa videossa kävi ilmi kyse olevan naisen omasta tuotteesta, jota hän sekoittaa juomaan sisältäen glutationia ja kollageenia. Belo Nutraceuticals Facebook sivuilta löytyi paljon mielenkiintoisia kuvia. Tällä tuotteella väitetään olevan nuorentava vaikutus, mutta sen myös väitetään vaalentavan ihonväriä.

Mitä katselin kuvia filippiiniläisistä, niin sitä voi havaita ihonvärin olevan yleisesti ruskettuneempi, joka on myös ymmärrettävää ajatellen elinympäristöä ja varsinkin Auringon vaikutusta. Kuitenkin näiden tummemman ihonvärin omaavien joukossa voi havaita osalla naisista ihonvärin olevan erikoisen vaalea. 

Tämä tuo mieleen yhden selityksen, miksi monet naiset haluavat olla vaaleita, koska silloin erottuu joukosta. Tämän voisi ajatella olevan taas länsimaissa yksi syy, miksi osa haluaa olla ruskeampi. 

Onhan sitä länsimaiden osalta myös kerrottu kuinka ennen vanhaan ulkotöitä tehneet olivat ruskettuneempia, niin enemmän sisätiloissa viettänyt eliitti halusi taas olla vaalea ja erottua alempaan luokkaan kuuluvista, jota ilmenee tällä hetkellä varsinkin Aasiassa, jos taas moni eurooppalainen haluaa olla tummia, mutta aika näyttää tuleeko tähän muutos Euroopan väestön tummuessa.

Glutationista ja kollageenista tietoa etsiessäni löysin mielenkiintoista tietoa kuinka Anne Kukkohovi käyttäisi samoja aineita kuin Victoria Belo pitääkseen ulkonäkönsä nuorekkaana. Alla olevassa lainauksessa on myös juttua iästä huolimatta nuorekkaasta ulkonäöstä, niin yllä olleessa videossa oli myös juttua kuinka Victoria ei pelkää sanoa ikäänsä, koska näyttää nuorekkaalta.


Kun Anne Kukkohovi kertoo oman ikänsä, sitä ei tahdo kovin moni uskoa. 45-vuotias entinen malli voisi ihan hyvin olla kolmikymppinen. Vaikka Anne näyttää luonnostaan nuorelta, on hän myös tehnyt itse paljon sekä sisäisen että ulkoisen hyvinvointinsa eteen. 
[...] 
– Itse käytän glutationin sekä C- ja D-vitamiinin lisäksi säännöllisesti kollageenia. Keho tuottaa kollageenia itse tarvittavan määrän 25-vuotiaaksi asti, mutta sen jälkeen kollageenivarastot alkavat pikkuhiljaa ehtyä. Ravinnosta kollageenia on vaikea saada, ja siksi kollageenilisä on todella oleellinen osa omaa kauneudenhoitoani, Anne Kukkohovi kertoo.
[...] 
According to The Skin Cancer Foundation, women are at risk more than men due to tanning practices. They state “One in 58 women will develop melanoma in their lifetime and women aged 39 and under have a higher probability of developing melanoma than any other cancer except breast cancer.” This high rate has been linked to the fact that 71% of tanning salon patrons are girls and women aged 16-29.  
[...] 
A tan is temporary, but skin damage can be permanent. The sun is your skin’s worst “ager.” UV rays destroy collagen. Collagen maintains the skin’s elasticity, preventing wrinkles. Sometimes referred to as “photoaging,” premature aging is the result of unprotected UV exposure. It takes the form of leathery, wrinkled skin, and dark spots. While sun damage to the skin may not be apparent when you’re young, it will definitely show later in life.

Filippiineillä voi aika paljon nähdä mainoksissa jonkinlaisia julkkiksia ja usein niissä myös lukee julkkiksen nimi, joten kuvan henkilöstä on helpompaa löytää lisätietoa. Filippiineille tyypilliseen tapaan tässä Relumins tuotteessa on myös glutationia ja muutakin nähtävästi ihonväriä osaltaan vaalentavia ainesosia.

Relumins:in väitetään olevan amerikkalainen yritys, mutta on sellainen epäily, että taustalla voi kuitenkin olla joku Yhdysvalloissa asuva filippiiniläinen, joka haluaa amerikkalaisuudella väittää tuotteen olevan jotenkin parempi. 

Samaa voi epäillä väitteillä, että tuote on ranskalainen, jota voi aina välillä nähdä esim. ihonvärin vaalennustuotteissa. Ranskassa asuu paljon esim. mustia afrikkalaisia, niin eihän se ole väärin, jos väittää tuotteen olevan ranskalaista laatua vaikka tuotteen takana olisikin Ranskassa asuva kongolainen.

Relumins tuotteita näyttää mainostavan monet muutkin julkkikset, joista yksi näyttää olevan aiemmin mainitsemani Mocha Girls tyttöryhmän jäsen. Lisäksi tuotteita esittelee EB Babes tyttöryhmän jäsenet.

Alla olevasta videosta voi katsoa söpön naisen vaalentavan jo valmiiksi vaaleaa ihoaan voiteella. Tätä on erikoista katsoa, jos ajattelee monen eurooppalaisen naisen haluavan ruskettuneen tai jokseenkin oranssimaisen ihonvärin.Google Scholar:in kautta yritin löytää kirjoituksia tai tutkimuksia kauneusihanteista Filippiineillä, mutta näyttää löytyvän aika vähän, mutta varmaan hakusanani ovat huonoja. Löysin kuitenkin muutaman mielenkiintoisen kirjoituksen, joista alla kuvassa voi nähdä kauneuskirurgi Raynald Torres:in blogista poimintoja.

Vasemman kuvan ja siinä olevan tekstin osalta Torres kertoo espanjalaisten luoneen hierarkian, jossa eurooppalaisen tai tässä tapauksessa espanjalaisen näköiset vaaleammalla ihonvärillä ja korkealla kapealla nenällä olivat ylimpään luokkaan kuuluvia. Kuten yleensä muodostui myös sekarotuisia parisuhteita, joista syntyneilla eurasialaisilla oli osaltaan ulkonäön takia parempi asema.

Myohemmin Yhdysvalloilla ja nykyään myös Etelä-Korealla on vaikutusta kauneusihanteisiin, jossa suositaan vaaleampaa ihonväriä ja kapean korkeaa nenää. Kuvissa voi nähdä pari eurasialaista naista, mutta myös yhden korealaisen, että naisilla voi havaita olevan samankaltaista ulkonäköä.

Oikealla olevasta kuvasta löytyy lisää korealaisia, joissa voi havaita silmien olevan jälkeen kuvissa avautuneemman näköisiä ja nenän kapean korkea, mutta saahan tällaista ulkonäköä luotua myös meikkaamalla. Tästä voi olla montaa mieltä, onko tällaiset muutokset ulkonäköön tarpeellisia, mutta ihmiset näyttävät tykkäävän suuremman näköisistä tai näyttävistä silmistä. 

Minkä takia nenän pitäisi olla kapean korkea? Siinä voi ajatella olevan kyse osaltaan länsimaiden vaikutuksesta, mutta toisaalta kapeampi nenä ei ole edestä katsottuna suuresti esillä, jos ihmiset kuitenkin tykkäävät naisella pienemmästä nenästä. 

Miksi sitten nenässä pitäisi olla korkeutta? Kasvoihin sopiva korkea nenä näyttää usein tekevän kasvoista tasapainoisemman ja aiheuttavan siihen myös kolmiulotteisuutta, jos varsinkin osalla aasialaisista ja mustista nenä näyttää liialti lättänältä silmien kohdalla. 

Tällaisesta kapean korkeasta nenästä on nähtävästi muutenkin tullut jonkinlainen eliitti nenä, mutta eipä tässä esim. mataliin kasvoihin sopivan matalan nenän omaavien aasialaisten naisten pitäisi nenää muutella ellei nenä ole jotenkin tosi leveä tai pullea vieden kauniilta silmiltä huomiota, joka pätee myös nenän koon osalta eurooppalaiseen naiseen.

An example of consumerism of women on cosmetic surgery that contributed to one’s power is a Filipino film entitled Hiram Na Mukha way back in year 1992. The film was directed by Joel Lamangan and starred by Nanette Medved, and was later on made into TV series in year 2007 in the role of Heart Evangelista. It was a story of a surgeon who fell in love with his creation, Alicia, who was once a “monstrous carnival freak transformed into a beautiful and glamorous woman” (IMDb, n.d.).
[...]

Toned bodies, white complexion, and pointed noses—this representation on women’s physique “has implications on women’s psychological and experiential consequences,” either on female celebrities and models promoting beauty enhancements or on the self-esteems of Filipino women who may come to notice the advertisements and programs, and these implications  include “increased feelings of anxiety and shame, reduced mindfulness of internal bodily cues, and decreased ‘flow,’” (Fredrickson and Roberts, 1997) therefore resulting to some health risks such as eating disorder, physical and sexual issues, and internalizing outcomes “including negative feelings about the body and depression” (Johnson, n.d.).

Relumins Instagram sivujen kautta päädyin katselemaan japanilaisen ihonväriä vaalentavan Mosbeau tuotemerkin sivuja. Japanissa ihonvärin vaalentaminen tai ihon pitäminen tasaisen värisenä on hyvin suosittua, jota taitaa myös lisätä väestön ikääntyminen, koska iäkkäämmälle alkaa ilmaantumaan ihoon enemmän tummia läiskiä.

Japanilaisilla on tietenkin omalta osaltaan vaikutusta muihin myös ihonväriltään tummempiin aasialaisiin vaikka Etelä-Korea on tainnut K-pop:in takia viedä paljonkin huomiota, mutta kuten jo totesin on myös Etelä-Koreassa kauneusihanteena yleisemmin vaalea ihonväri. Lisäksi kauneusleikkaukset ovat suosittuja, että ei ole monen julkkiksenkaan ulkonäkö täysin aitoa vaikka ovatkin kauniita. Eipä ole länsimaissakaan monen julkkiksen ulkonäkö täysin aitoa.Tuli myös päädyttyä Belo Essentials tuotemerkin sivuille. Nimestä voi jo päätellä kyse olevan Victoria Belo:n tuotemerkistä, joka näyttää olevan osaltaan ihoa hoitavia ja vaalentavia voiteita. Facebook sivuilla voi nähdä paikallisia julkkiksia mainostamassa tuotteita ja muutenkin heitä esitellään, jos näkyvät vaikka jossain lehdessä, kuten alla voi nähdä Coleen Garcia:n.

Facebook sivujen perusteella on viime aikoina paljonkin markkinoitu kainaloita vaalentavia tuotteita, joiden esittelyssä käytetään Anne Curtis:ia, jonka voi myös nähdä video linkistä vaaleaihoisena laulamassa. Tummemman ihonvärin omaavilla taitaa olla jonkinlaisena ongelmana tummemmat kainalot, jota tietääkseni lisää karvojen poistaminen. Eikä se ole mukavaa, jos kainalot näyttävät tummilta verrattuna muuhun ihoon aiheuttaen varmaan osaltaan vaikutelman karvaisuudesta.Alla olisi vielä poimintoja Victorian kauneushoitolan Belo Medical:in Facebook sivuilta. Alla voi varsinkin nähdä hoidetun naisten akneista ihoa, että tietenkin kauneuden kannalta on hyvin tärkeää tasaisempi iho.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Kuvissa voi myös nähdä Victorian uuden tyttärensä kanssa ja tyttären hoitamassa laitteella ihoa, että tytär varmaan yrittää saada vanhemmalle siskolleen samanlaisen nuorekkaan ihon kuin itsellä. Äiti taas luultavasti yrittää saada lapsestaan tehtyä seuraajan yritykselleen, jos vaikka vanhempaa tytärtä ei ole ainakaan vielä kiinnostanut.

Here's an adorable #ScarletSnowBelo, aka the future Dr. Belo, doing mock Picosure treatment on her sister! :) 
This wonder laser machine (best for acne scars, stretchmarks and pigmentation) is available at our Greenbelt and Shangri-La Plaza branches.
Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Löytyi söpön näköiseltä naiselta mielenkiintoisia kirjoituksia kauneusihanteista Filippiineillä, joista alla olevassa lainauksessa hän tuo esille omia näkemyksiä kuinka vaaleampi ihonväri miehellä vaikuttaisi feminiinisemmältä vaikka naisella se olisi kauneutta lisäävä. Tällä tavalla taitaa aika monet naiset ajatella, mutta mistä se oikein aiheutuu.

Tiettävästi miehet ovat testosteronin takia keskimäärin vähän tummempia ja jos miehet ovat usein tehneet paljon ulkona töitä on se osaltaan lisännyt ihonväriin liittyvää eroa sukupuolten välillä miesten olleen ruskettuneempia tai tummempia UV-säteilyn takia.

Sitä tuodaan usein myös esille kuinka vauvat tai lapset ovat hyvin vaaleita ihonväriltään, joten vaalea ihonväri vaikuttaisi nuorekkaalta ulkonäöltä naisella. Nykyään länsimaissa on tilanne jossain määrin muuttunut, että monet naiset voivat olla ruskettuneempia kuin miehet, koska naiset taitavat aika paljon tykätä ruskettamisesta sen pidemmällä aika välillä rumentavista vaikutuksista huolimatta.

Pitäisi tarkemmin perehtyä ruskettamista tarkasteleviin tutkimuksiin, että miksi monet länsimaalaiset haluavat olla ruskettuneempia tai jokseenkin oranssimaisia. Aasialainen nainen kertoo sen kertovan mahdollisuudesta matkustaa kaukomaille lomalle. Tämä varmasti jossain määrin pitää edelleenkin paikkaansa, mutta on sitä myös ajateltu kyse olevan osaltaan seksikkäämmän ja terveemmän ulkonäön haluamisesta.

Tutkimusten perusteella jokseenkin oranssimainen ihonväri miellyttäisi, koska se mahdollisesti kertoisi henkilön syöneen paljon vihanneksia ja hedelmiä liittyen karoteeniin, mutta kaipa esim. jokseenkin oranssimainen ihonväri tuo mieleen lämpimän ja kullan värin, joka vaikuttaa kauniilta. 

Muissakin kirjoituksissa on kerrottu kuinka länsimaissa asuvat aasialaiset eivät samassa määrin vaalentaisi ihonväriään vaan voivat myös ruskettaa, mutta matkustaessa Aasiaan tapaamaan sukulaisia voi heiltä ja muilta tulla kielteisestä kommenttia tummasta ulkonäöstä.

Aasialaisen naisen kirjoituksessa tuodaan myös esille kuinka länsimaissa ihmiset olisivat yleisesti vaaleita ihonväriltään, joten se sitten myös selittäisi halua olla ruskettuneempi. Tämän asian toin aiemmin itsekin esille, että kyse on myös näkyvyydestä

Jos asut maassa, jossa ihmiset ovat yleisesti ruskettuneita, niin eikö vaalea ihonväri erotu selvästi joukosta ja tätä nähtävästi osa filippiiniläisistä naisista haluaa nähden kauniina vaalean valoisan ihonvärin ja sen paremmin esille tuoman punertavuuden tai seksikkään naisellisen pinkin.

Laitoin vielä alle yhden lainauksen, jossa kerrotaan monien julkkisten olevan eurasialaisia. Tämän voi ajatella aiheutuvan länsimaiden ja eliitin vaikutuksesta, että voidaan suosia jokseenkin eurooppalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä filippiiniläisellä kauneudella.

Tämä on kyllä harmillista, mutta eipä noissa vastaan tulleissa kuvissa yleensä näytä eurasialaisia olevan vaan filippiiniläisiä naisia. Jos ajatellaan missikilpailuja, niin niissä on aika tärkeää pituus naisella kansainvälisten missikilpailujen kannalta, jonka takia voi olla pakko valita eurasialainen, jos filipina naisten joukosta ei löydä riittävän pitkää naista. 

Eipä näissä kauneus asioissa pitäisi ajatella kansainvälisiä missikisoja vaan myös arvostaa aidompaa filippiiniläistä ulkonäköä myös ruskeammalla ihonvärillä, joka vaikuttaa monilla olevan söpö, jos taas eurasialaiset eivät taida samassa määrin olla söpöjä eurooppalaisten kasvonpiirteiden takia. Tämä myös aiheuttaa sen, että esim. jossain elokuvassa voidaan haluta käyttää vähemmän söpöjä ja eurooppalaisemman näköisiä eurasialaisia.
Despite the fact that we have long been freed from oppression, our adopted standards of beauty from American and Spanish cultures remain intact through the years. The average Filipinos’ preference for and attraction to fair-skinned people over the morena/o counterparts is proof that we are still somewhat bonded to our colonizers and their old standards of beauty. 
I say old because, as previously mentioned, Americans and most western countries favor tanned and sun- kissed skin now more than ever because of its implications regarding one’s wealth and status. Just take a look at the roster of Filipino celebrities and consider their similarities. 
Surely, you will notice that most Filipina celebrities are fair or porcelain-skinned, have pointed noses, straight black hair, and are thin beyond comprehension. Most of them are also partly foreign- blooded, be it American, Irish, British, and the likes. 
[...]
Although I myself am not as inclined to looking at white skin as the measure of one’s beauty, I will not deny that I really do find whiter people more attractive, except for men where I think fair means effeminate. Call me judgmental, but to me, there are guys that look good with fair skin, but a lot of them look somewhat too feminine for me. 
Some would say that my standards for beauty are too high, and I guess this non-inclination to using white skin as a measure of beauty is a factor in that. There are women that are, although fair and porcelain-skinned, do not seem pretty to me at all. These women, in my mind, would not be as pretty if they became darker. 
Unlike darker women who are really beautiful, even if we change their skin color to something lighter, they will still be beautiful or will even be more beautiful after the change. Most of my friends and family will also agree to this, that not all white people are pretty.

Olen tässä esitellyt aasialaisten omia ihonväriä vaalentavia tuotteita, mutta Aasiassa on myös myynnissä länsimaalaisten yritysten tuotteita, joista monet taitaa olla Aasian markkinoille luotuja. Tämän voi tietenkin helposti tarkistaa katsomalla millaisia tuotteita on esim. Olay:n länsimaalaisilla sivustoilla myynnissä.

Taitaa myös olla sillä tavalla, että länsimaissa tuotteen mainostaminen ihonväriä vaalentavana on jossain määrin arka asia, jonka takia mielellään sanotaan tuotteen olevan ihon ulkonäköä nuorentava ja tasoittava voide. Eikä länsimaissa taida ainakaan kantaväestöön kuuluvilla olla samanlaista halua vaalentaa ihonväriä vaan tasoittaa ihonväriä.Filippiiniläisiä sivustoja on helpompaa tutkia siellä olevan englannin kielen takia verrattuna esim. thaimaalaisiin sivustoihin vaikka Googlen kääntäjä auttaa. Kuitenkin tämä vaikuttaa omituiselta, että miksi täytyy näin paljon käyttää vierasta kieltä.

Onhan englannin kielen taidosta hyötyä, josta varsinkin muihin maihin töihin lähtevät hyötyvät, mutta tässä syntyy vaikutelma, niin kuin englanti olisi myös jonkinlainen eliitin kieli vaikka Filippiineillä tulisi arvostaa omia kieliä.

Tähän asiaan pitäisi enemmän perehtyä, mutta alla voi mielenkiintoisesti nähdä monien bloggaajien kertovan mielipiteensä ihonväriä vaalentavasta saippuasta. Eihän se ihonväri varmaan monella näistä naisista ole erityisen vaalea, mutta kuvankäsittelyllä sellainen vaikutelma voidaan osaltaan antaa.

Vertailuksi tähän voisi tietenkin katsoa, millä tavalla suomalaiset tai länsimaalaiset naiset ajattelevat ihonväristä, mutta varmaan moni haluaisi sen olevan jokseenkin ruskettunut tai oranssimainen. Nämä ovat kyllä mielenkiintoisia asioita, että mistä ihmisten erilaiset näkemykset johtuvat.

Perinteisesti myös länsimaissa on nähty naisella tasaisen vaalea ihonväri hyvin feminiinisenä ja kauniina, johon kuitenkin tuli jonkinlainen muutos 1920-luvun loppupuolella esim. naisten muotilehtien ja muotisuunnittelija Coco Chanel:in takia, jotka alkoivat ylistämään ruskettunutta ihonväriä kauniina.