20. toukokuuta 2017

Alastonmallin ulkonäkö, naiskuvasto, viikinki sperma. Miss Helsinki ja AmISexy - K18 osa 10

Alla voi nähdä lisää 500px sivustolta poimittuja kuvia. Sitä tulee paljon vastaan kauniita naisia vaatteet päällä tai kauniita kuvia kasvoista, mutta olen tässä taas keskittynyt vaan keräämään alastonkuvia. Näistä kuvista osa voi olla aiemmin näytetty, koska en muista tai viitsi tarkistaa aiemmin laitettuja kuvia, mutta eipä sillä väliä.

Mitä mieltä mahtaa feministit olla tällaisista kuvista, mutta varmasti myönteisiä ja kielteisiä näkemyksiä löytyy. Sitä yleensä tuodaan esille kuinka kauniit naiset aiheuttavat ulkonäköhuolia monille naisille, jota vielä lisää mahdollinen kuvankäsittely.

Tämän takia ei varmaan osa feministeistä haluaisi tällaisia kuvia otettavan naisista, jos ne aiheuttavat huolia. Malleiksi valitaan paljonkin kauniita naisia tai ainakin lopulta miehet valikoivat naisen, josta tulee suosittu, koska on kysyntää ja tästä osaltaan seuraa huolia naisille.

Malleiksi todennäköisesti hakeutuu paljon naisia, jotka näkevät oman ulkonäkönsä kauniina osaltaan sen takia, että heitä on usein sanottu kauniiksi tai omaavat ulkonäköä, jota usein pidetään kauniina, joka sitten innostaa vaikka alastonmalliksi, koska haluaa näyttää esim. kauniit näyttävät luonnolliset rinnat ja tämä sitten aiheuttaa osalle naisista huolia.

Keskustelupalstoilta voi lukea kaikenlaisia mielenkiintoisia kirjoituksia naisilta ja yhtenä huolena näyttää olevan osalla naisista rintojen ulkonäkö, jos ne ovat esim. tosi pienet, epäsymmetriset tai muutenkin omituisen näköiset verrattuna näillä malleilla nähtäviin.

Osa naisista laittaa rintaliiveihin kaikenlaista täytettä tehden rinnoista suuremman näköiset, mutta tästä voi seurata ongelmia, jos mahdollinen miesystävä tykkää suuremmista rinnoista. Tästä syystä naisen ei välttämättä kannattaisi liialti hämätä miehiä vaan houkutella pienillä nuorekkailla rinnoilla niistä tykkääviä miehiä tai miehiä, joille rintojen koolla ei ole väliä.

Osalle näistä malleista löytyy helposti myös nimi, koska valokuvaaja sen mainitsee. Olen näissä kuvissa näyttänyt paljonkin kuvia esim. Karina Avakyan:sta, joka näyttäisi olevan ensimmäisen kollaasin toisen rivin vasemmalla. Teen tämän päätelmän kasvonpiirteistä, mutta myös valokuvaajan muista kuvista.

Naisen voi myös nähdä viidennen kollaasin ylimmällä rivillä keskellä ja hänestä vasemmalla voi mukavasti nähdä aasialaisilla naisilla rinnoissa kokoa, jota ei aina samassa määrin näe ellei sitten parantuva ruokavalio Aasiassa lisää naisten kurvikkuutta ja kokoa.

Karinalla on mielestäni kaunis vartalo, josta varmasti hyvin moni mies tykkää ja moni nainen taas saa ulkonäköhuolia, mutta olen jo pidemmän aikaa laittanut merkille, että naisen suun alueella olisi jotain vialla. Instagram:ssa olevien kuvien ja videoiden perusteella naisella näyttäisi olevan mahdollisesti vähän liialti eteenpäin työntyvät ylähampaat.

Lisäksi naisen voi videosta havaita käyneen nenäleikkauksessa, että nenäkään ei ole naisella kauniimmasta päästä, jos sen pitäisi olla kapeampi. Näistä kasvoihin liittyvistä ongelmista huolimatta nainen näyttäisi olevan suosittu malli, että pääsee matkustamaan moniin maihin.

Eihän mallilla havaittavat ongelmat ulkonäössä täysin haittaa, koska hyvä valokuvaaja pyrkii ottamaan naisesta mahdollisimman kauniin kuvan. Eipä tässä omasta mielestä kaikki valokuvaajat onnistu, joten sellaisia kuvia en valitse. Karinalla on kuitenkin kauniilta näyttävä vartalo ja jokseenkin kauniit kasvot, joten on varmaan sen takia hyvin suosittu malli.

Vaikka jollain naisella kasvot eivät olisi täysin kauniita, että olettaisin ortodonttien tutkimusten perusteella ihmisten näkevän kielteisesti eteenpäin työntyvät tai näyttävät hampaat, niin näiden alla olevien naisten osalta voi muutenkin taas miettiä, että onko jollain naisella kaunein vartalo ja toisella kauneimmat kasvot vai löytyikö täydellinen kaunotar.

Laitoin alle vielä videon Karinasta, että ei tarvitse etsiä. Itse en Instagram:ia paljoakaan katsele, mutta Karina näyttäisi laittavan samanlaisia kuvia kuin monet naiset. Jossain uudessa tutkimuksessa taisi olla juttua kuinka sosiaalinen media aiheuttaisi tänä päivänä paljonkin ulkonäköhuolia, koska haluaa näyttää kauniilta kuvissa ja samanlaiselta kuin suositut naiset sosiaalisessa mediassa.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Karinan nenäleikkaus video


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - Class II malocclusion


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Men With a Terminal Illness Relax


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - Evaluation of nasal proportions


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - I lover her nose!


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - The ever-changing Face

Yllä olevasta linkistä voi lueskella Body Dysmorphic Disorder palstalta löytyviä jopa hulluilta vaikuttavia kirjoituksia. Mitä vähän lueskelin, niin palstalla voi havaita olevan myös ulkonäöstään huolestuneita miehiä, joista osa vaikuttaisi olevan hyvin vihaisia, jos nainen kommentoi kielteisesti miehen ulkonäköä.

Taas naisilla en ole vielä yhtä vihaisia kommentteja huomannut vaan enemmän harmittelua kuinka ei näyttäisi kauniilta ja miehet eivät olisi kiinnostuneita. Tätä tietenkin tekee myös moni mies, että harmittelee vaan naisten kielteistä suhtautumista miehen ulkonäköön esim. kaljuuntunut pää ja kuinka harmittaa nähdä naisten tai työpaikalla olevien naisten ihastelevan jotain komeaa miestä, eikä häntä.

Itse en tutki naisten mieltymyksiä miesten ulkonäöstä, että sitä voisi tehdä joku nainen. Kuitenkin monet asiat, jotka pätevät naisen kauneuteen pätevät myös miehiin vaikka miehellä olisi tutkimusten perusteella hyvä olla sopivasti maskuliinisuutta. 

Tuolla palstalla muutamat toivat kasvoihin liittyen esille kuinka heidän ulkonäköhuolet aiheutuisivat rumuudesta, että kasvot eivät ole symmetrisiä ja tasapainoisia, joka varmasti pitää joidenkin osalta paikkaansa vaikka joukkoon taitaa mahtua niitä, jotka ovat selvästi kauniita, mutta näkevät itsensä jotenkin rumana.

Vartalon osalta tunnetusti naiset tykkäävät yleisemmin pidemmistä rotevista miehistä esim. tarzanimaisella vartalolla. Naiset eivät taida samassa määrin tuoda esille mieltymyksiään miesten ulkonäöstä kuin miehet tuovat naisten ulkonäöstä, jonka takia naisilla taitaa olla enemmän huolia.

Tästä huolimatta naisillekin näyttää olevan hyvällä ulkonäöllä merkitystä vaikka osa naisista voi olla välittämättä miehen rumuudesta, jos hän on rikas tai muuten menestynyt, Miesten tyypillinen vaatimus on kaunis nuorekas ulkonäkö naisella.

Voisi lopulta ajatella naisten vaativan miehiltä enemmän, joka on ollut varsinkin ennen vanhaan tärkeää naisen ja lasten kannalta vaikka tänä päivänä nainen voi tehdä huonoa tai enemmän samankaltaista parinvalintaa kuin miehet, koska esim. valtio voi toimia isänä.

Tässä on kyse kuinka voidaan keskimäärin tai yleisesti havaita ihmisten käyttäytyvän parinvalinnassa, jossa on aina lopulta muutkin asiat tärkeitä kuin ulkonäkö. Joillakin ihmisillä on halu jeesustella kuinka ulkonäöllä ei pitäisi olla väliä, mutta sillä on merkitystä jälkeläisen kannalta ja muutenkin hyötyä elämässä.

Sitä voi aina välillä nähdä naisten tai miesten tekevän rumalta näyttävää parinvalintaa, jossa toinen on selvästi kauniimpi ja tämä taitaa aiheuttaa keskustelua, koska ihmiset lähtevät siitä ajatuksesta liikkeelle, että samankaltaiset pariutuvat keskenään.

Ylempänä mainitsin jo naisille olevan tärkeää miehessä myös muutkin tekijät kuin ulkonäkö, jonka takia nainen voi olla valmis parisuhteeseen esim. ruman miljonäärin kanssa. Jos kyseessä on selvästi kaunis nainen, niin hän ei välttämättä täysin ymmärrä kauneuden merkitystä tai hyötyä elämässä ja näkee vaikka äärimmäisen maskuliiniset kasvot suurella nenällä ja leualla miehellä komeana.

Tällaisesta parinvalinnasta voi sitten kärsiä tytär olemalla selvästi rumempi verrattuna äitiin, mutta toisaalta äidin parinvalinnan ansiosta tytär on miljonääri. Ei tässä mielessä parinvalinta huonoa ollut vaan selvästi hölmöä on, jos kaunis nainen pariutuu köyhän ruman miehen kanssa, niin sitten voi äiti vaan ihmetellä tyttären rumuutta ellei tapahdu yllätyksiä ja tytär on enemmän äidin näköinen.

Olen yleensä pyrkinyt poimimaan yhden kuvan mallista vaikka monia muita hyviä löytyisi, koska tarkoitus on esitellä erilaisten naisten ulkonäköä. Eipä kaikista malleista ole tarjolla paljoakaan kuvia, joita kylläkin valokuvaaja voi laittaa ajan kuluessa enemmän näytille.

Ylempänä oli jo kollaaseissa samoista naisista monia kuvia, mutta tein taas alle raskaana olleelle naiselle oman kollaasin. Naisesta löytyisi enemmän kuvia myös luultavasti puolison kanssa, mutta hänet voi alla nähdä kahdessa kuvassa.

Miehen voi havaita olevan ilman paitaa rinnat näkyen, mutta tätä ei taideta yleisemmin nähdä seksikkäänä tai kohua aiheuttavana, että täytyisi sensuroida. Pitäisi tutkia kuinka paljon naisilla ilmenee kiinnostusta katsella vaikka lihaksikkaita rintoja miehillä, mutta kuitenkin käyttäytymistieteellisesti voidaan selvästi todeta naisten rintojen olevan erittäin mielenkiintoisia ja seksikkäitä varsinkin länsimaissa.

Harmillisesti naisesta ei näytä olevan kuvien päivämäärän perusteella raskauden jälkeisiä kuvia, että onko toteutunut monien tai joidenkin naisten pelot kauniin vartalon pilalle menemisestä. Varmasti hyvin monen miehen mielestä kauniista naisesta on otettu paljon hienoja tyylikkäitä kuvia, joten ovat ainakin naisella muistona nuoruudesta.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - Tarzan


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - Diagnosing - Cancer


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - Viktoriia

Tuosta yllä olevasta Viktoriia linkistä voi katsoa enemmän kuvia kaunista takapuoltaan tai vartaloaan peilin luona katsovasta naisesta, että nainen näyttäisi myös olevan edestä katsottuna kaunis. Alta löytyvästä Valeria linkistä voi nähtävästi katsoa uusia kuvia tunnetusta ukrainalaisesta Barbie naisesta Valeria Lukyanova:sta, että kuinka aitoa mahtaa olla naisen ulkonäkö.

Tässä alla olevassa kollaasissa voi nähdä paljon myös aasialaisia naisia, mutta ainakin sängyllä olevan naisen ulkonäön voi havaita olevan hyvin tyttömäinen. En yleensä halua tällaisia kuvia esitellä, mutta tässä voi hyvin havainnoida tai vertailla, mistä aiheutuu aikuismaisempi ulkonäkö.

Osalla miehistä taitaa olla suurtakin mieltymystä tällaista tyttömäistä ulkonäköä kohtaan, joka taitaa olla tämän naisen osalta laillista, mutta sitä voi helposti joutua länsimaissa poliisin puhutteluun. 

Kyllä sitä tulee aina välillä nähtyä myös eurooppalaisilla naisilla hyvin lapsenomaista ulkonäköä, mutta muuten on selvää, että eurooppalaisilla ilmenee enemmän aikuismaisempaa ulkonäköä verrattuna aasialaisiin. Kuitenkin näyttää siltä, että ihmisiä miellyttää paljon myös eurooppalaisten naisten osalta sirommat kasvot ja täten enemmän tytöille tyypillisemmät kasvot.

Joku aika sitten tuli vastaan tutkimus, jossa muistaakseni haluttiin helpottaa viranomaisten kykyä tunnistaa kuvista alaikäinen. Tietenkin tutkimuksessa havaittiin kasvonpiirteiden olevan alaikäisillä sirompia, että on esim. pienempi leuka. 

Kuitenkin on sillä tavalla, että osalla eurooppalaisista ja varsinkin aasialaisista naisista ulkonäkö voi olla hyvin lapsenomainen vaikka olisi aikuinen. Tämä näkyy pahimmillaan siinä, että rinnat ovat hyvin pienet, lantio hyvin kapea, vartalo muutenkin laiha ja lyhyt. 

Tähän vielä lisää hyvin siroiksi ja söpöiksi jääneet kasvot, joita voi havaita varsinkin aasialaisilla naisilla, niin vaikea sitä on määritellä ikää tai sanoa selvästi aikuismaiseksi feminiiniseksi naiseksi, koska ulkonäön perusteella näyttää tytöltä, jota ei ole murrosikä kunnolla muuttanut naiseksi.

Vaikka sängyllä olevan naisen ulkonäkö miellyttäisi joitakin miehiä hyvin paljon, niin tutkimusten perusteella miehet tykkäävät yleisemmin suuremmista rinnoista ja muutenkin kurvikkuudesta, jota tällä naisella näyttää vähän olevan, koska lantiossa on leveyttä verrattuna vyötäröön. Kuitenkin osalla pienempi rintaisista naisista on halua laittaa implantit rintoihin, jotta näyttäisi osaltaan miesten näkökulmasta kauniimmalta tai enemmän aikuiselta.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - Valeria


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 5 - Peacocking


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 6 - Mother


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 5 - Shornikova

Löysin vähän aikaa sitten julkaistun opinnäytetyön Marialta, jossa hän osaltaan tarkastelee kuinka naiset näkyvät kuvissa. Alta löytyy muutamia kuvia poimittuna tutkimuksesta ja joukossa voi myös nähdä kollaaseja kosmetiikkamainoksista, mutta myös Marian kirjoitusta vaikka en näihin kaikkiin kuviin liittyen sitä ottanut.

Ensimmäiseen kuvaan liittyen Maria on tarkastellut sosiaalisessa mediassa tai Instagram:ssa olevia kuvia, joissa voi osaltaan havaita julkkisten ja tavallisten naisten ottavan itsestään seksikkäitä kuvia. Tällaista naisen seksuaalistamista ovat varsinkin monet feministit kritisoineet, mutta mitä me voimme tälle asialle, jos osaltaan feminismin takia nainen on tänä päivänä vapaa tekemään kaikenlaista.

Monet naiset tykkää esitellä vähän rintoja kuvissa, mutta ei taideta jossain sademetsän heimossa nähdä samassa määrin naisen rintoja seksikkäänä, koska ovat aina paljaana tai näkyvillä. Jos heimon naisilla rinnat roikkuu lättäninä, niin eipä taida heimon miehet muutenkaan sellaisia rintoja seksikkäänä nähdä, koska naisen kauneudessa on paljonkin kyse nuorekkaasta ulkonäöstä.

Näihin kuviin liittyen Maria tuo myös esille kyse olevan keinosta saadaa näkyvyyttä. Sitä pitäisi tutkimuksista tarkistaa tai tehdä tutkimus, jossa kävisi tarkemmin ilmi, miksi naiset haluavat ottaa itsestään kauniita tai seksikkäitä kuvia. Sitä voi kuitenkin ajatella osalla naisista olevan suuri halu olla kaunis ja seksikäs, jonka takia sitten saa paljon katsojia kuvilleen ja se aiheuttaa naiselle mielihyvää.

Näihin tavallisten ja julkkisten ottamiin kuviin taitaa liittyä samoja ongelmia, josta perinteistä mediaa on syytetty, että annetaan naisesta huomattavan kauniimpi vaikutelma. Onhan lukemani perusteella osa sosiaalisessa mediassa olevista naisista myöntänyt ottavansa itsestään satoja kuvia valiten niistä yhden parhaan ja vielä muokkaavan kuvaa.

Yllä keskellä olevassa kuvassa on norjalainen menestynyt maastohiihtäjä Therese Johaug, josta vasemmalla kuvassa olevaa ulkonäköä on kommentoitu Ilta-Sanomien toimesta väsyneeksi ja huolittelemattomaksi, kun taas oikealla näyttäisi kauniimmalta. Eipä sitä urheilijan tarvitse koko ajan kauniilta näyttää, jos hiihtoladulla täytyy hikisenä kilpailla.

Se on tutkimusten perusteella selvää, että meikkaaminen tekee naisesta kauniimman näköisen. Jos nainen koko ajan meikkaa ja päättää yhdeksi päiväksi lopettaa voi näyttää jonkun mielestä sairaalta tai väsyneeltä, koska ulkonäkö on muuttunut. Tätä rumempaa ulkonäköä helposti lisää tummat silmänaluset, vähemmän näyttävät silmät ja ihon epätasainen väri.

Tästä syystä monien julkkisten on varsinkin pakko meikata tai muuten saa kuulla kielteistä kommenttia ja ei välttämättä nähdä enää yhtä kauniina, että alla vasemmalla ja keskellä olevien nähtävästi osaltaan kapeanenäisten naisten voi havaita olevan meikattuja.

Oikealla yllä olevien kuvien osalta voi havaita kuinka naisia käytetään mainoksissa ja tällaisista seksikkäistä kuvista eivät tutkimusten perusteella monet naiset tykkää, mutta tietenkään moni mies ei tässä näe kielteistä. 

Tällä tavalla saa miehiltä huomiota, mutta onko tällainen mainonta oikein ja kertooko se mainostajan hölmöydestä, että ei keksi parempaa keinoa mainostaa kuin käyttää miehiä suuresti kiinnostavaa naista mainoksessa.

Oikealla alla voi nähdä amerikkalaisia pornotähtiä, joiden osalta Maria laittoi merkille kuinka aikuisviihteessä olevat naiset olisivat monenlaisia ulkonäöltään. Suuret pyöreät silikonit ja pulleat huulet omaava pornotähti taitaa olla stereotypiaa, että aikuisviihteessä voi nähdä esim. nuorekkaita naisia aidoilla pienillä rinnoilla ja huulilla.

Ulkonäkö näyttäisi myös olevan monilla kaunis ja sitä voidaan myös ihmetellä, miksi kaunotar tekee pornoa, eikä ole malli, mutta pornossa taitaa nainen tienata helposti paljon rahaa ja muutenkin tykkää työstä.

Tuosta Jesse Jane:sta tuli mieleen kuinka muistaakseni MyFreeCams sivustolla oli mulatti nainen, joka tykkäsi naisesta. Nainen oli aika erikoinen persoona, mutta hän myös harmitteli vähäistä suosiota sivustolla, miksi valkoiset naiset ovat suosittuja, eikä mustat naiset, mutta tältä tämä valitettavasti näyttää, että miehet eivät ole erityisen paljon kiinnostuneita mustista naisista.

Yksi selitys tälle on siinä, että jos sivustolla olevista miehistä huomattava osa on eurooppalaisen näköisiä, niin he ovat paljonkin kiinnostuneita enemmän eurooppalaisilta näyttävistä naisista. Vaikka mulatti tai musta nainen olisi kaunis, niin hän ei kuitenkaan ole eurooppalainen nainen. Ei tässä mustien naisten tarvitse välttämättä murehtia, koska mustien miesten tulee mustista naisista tykätä.Katselin Google Scholar:sta uusia pornoon liittyviä tutkimuksia, mutta olen näitä tutkimuksia ennenkin lukenut, että niissä on havaittu miesten katsovan paljonkin tai ainoastaan naisia ja taas nainen voi myös katsella naista. Yksi tutkija taisi ajatella syynä olevan naisen halu kuvitella itsensä naisen tilalle, mutta tätä pitäisi naisilta kysyä, eikä tutkijan itse tehdä päätelmiä. 

Kuitenkin naiset voivat paljon myös tykätä homo pornosta, jossa voi katsella miehiä ja myös lesbojen katselu näyttäisi joitakin kiinnostavan. Tämä ei välttämättä tee naisista lesboja, koska homo pornossa nainen voi katsella miehiä, eikä ole naista aiheuttamassa ulkonäköhuolia ja lesbojen taas ajatellaan näyttävän naiselle esim. vähemmän alistavilta, koska ei ole jotain örkki miestä rajusti panemassa naista, josta tietenkin osa naisista tykkää.

Alla olevasta linkistä pääsee lukemaan erikoista kirjoitusta viikinki spermasta. Kirjoituksessa mainitaan lyhyesti porno liittyen sperman luovutukseen, että nähtävästi ei taida olla seksikästä hoitajaa kiihottamassa miehiä luovuttamaan. 

Tässä on kyseessä tanskalainen sperma, josta on myös Suomessakin ollut juttua kuinka täälläkin naiset käyttävät tanskalaista spermaa ja samaan tapaan sitten muuttavat jälkeläisensä puoliksi tanskalaisiksi tai viikingeiksi.

Ainakin osalla brittiläisistä naisista näyttää olevan halua tuoda esille kuinka lapsi olisi sitten tanskalaisen sperman takia jotenkin viikinki. Kaipa briteillä on jotain myönteisiä muistoja viikingeistä, mutta tässä on myös kyse jokseenkin samankaltaisen ulkonäön omaavan lapsen haluamisesta vaikka tänä päivänä on Isossa-Britanniassa paljon myös naisia, jotka muuttavat lapsensa mulateiksi.

Jälkeläisensä mulatiksi muuttamisessa ei tietenkään tänä päivänä moni varsinkaan suvaitsevainen näe mitään pahaa, mutta jos eurooppalainen pariskunta tai nainen haluaa spermapankista eurooppalaisen miehen spermaa alkaa jo kritiikkiä tai kielteistä suhtautumista ilmetä.

Tanskalainen sperma taitaa olla suosittua, koska sperman luovuttajista on saatavilla kaikenlaista tietoa, jota taas viranomaisten takia ei monissa maissa saa kertoa vaikka tavoitteena on aina saada naiselle tai pariskunnalle pitkälti samannäköinen lapsi.

Tämä on kyllä erikoinen asia, että miksi länsimaissa paljonkin rajoitetaan hedelmättömyyshoitoja sperman ja munasolujen osalta. Tätä pitäisi tarkemmin tutkia, mutta kyse voi olla historiasta, joka tuo mieleen esim. eugeniikan. 

Kuitenkin ihmisillä taitaa olla suuri halu saada terveitä, älykkäitä ja samannäköisiä tai ainakin kauniimpia lapsia, niin miksi viranomaisten täytyy tähän haluun suhtautua kielteisesti ja jeesustella vaikka moni tekisi samalla tavalla.
The media descriptions, and the social imaginary they carry with them, can be interpreted as evidence of a return to the verbalisation of race and racial superiorities, as well the articulation of essentialist views of race. As one British mother frames it: ‘We wanted a strong set of genes for our boy and Danishmen are typically dependable, fit, well educated and handsome’ (Wilson 2014).
[...]
Inspired by popularised versions of evolutionary psychology, the idea of ‘spreading one’s genes’ is often understood as a sign of masculinity (Schell 2014). One donor frames his donation of sperm as a sign of masculinity: ‘It’s definitely a macho thing. They [the sperm bank] have high standards here so even to have your sperm accepted when your friends are rejected is great’ (Aldridge 2015). 
[...]
Some articles describe how the men donate while stimulated by pornography: ‘Behind a white door [where the men donate], hardcore porn plays endlessly on a plasma screen and a rack of dirty mags is nailed to the wall’ (Aldridge 2015; see also Manzoor 2012). This underscores the image of sexually active, and hence masculine, men.
[...] 
One lesbian mother embraces the Viking connection and cultivates it in her childrearing: For Sara and I, it will be very important to explain to Euan and to take him to Denmark. To see the Viking boats. It is part of who he is. And we have to celebrate that, and to explain and educate him about that. I was in Denmark a little while ago, and I brought back a little Viking hat to celebrate his Viking heritage. (BBC Radio 2014) 
[...]
One British woman argues: I chose to use a Danish donor because I knew the characteristics of the child would be similar to mine. People always ask me if I’m Swedish […] I know my family originates from the north of England, which was once conquered by the Norsemen, so it’s reasonable to assume I have Scandinavian ancestry. The Viking aspect had a certain appeal. (Brown 2014)

Ei ollut oikeastaan tarkoitus enää keräillä alastonkuvia ja aina välillä näyttää siltä, että ei löydy jotenkin hyviä kuvia tai kauniita naisia. Kuitenkin päädyin taas keräämään ja nämäkin on enimmäkseen poimittu 500px sivustolta löytyvistä gallerioista, jonne käyttäjät valikoivat kuvia, mutta olen varmaan jotenkin änkyrä, että en tykkää monestakaan kuvasta tai niissä ei näy kunnolla naisen vartaloa tai kasvoja.

Näitä kuvia kerätessä tahtoo harmittaa, että en muista varmuudella olenko jonkun kuvan jo aiemmin laittanut, mutta jos näistä kuvista pieni osa on aiemmin laitettuja, niin aika hyvin muisti toimii. Näidenkin kuvien osalta olen myös pyrkinyt keräämään erilaisia vartaloita omaavia naisia, mutta kuitenkin kauniilta näyttäviä osalla ollen esim. pienet rinnat ja toisilla suuret.

Linkkien kautta voi osaltaan lueskella suomalaisten naisten keskusteluja rinnoista, jotka taitavat päteä myös muiden maiden naisiin vaikka sitä voisi keskusteluja verrata. Osan naisista voi havaita harmittelevan iäkkäältä näyttäviä rintoja vaikka ei olisi ollut raskaana ja olisi nuori. Toisilla naisilla korkeammasta iästä ja imettämisestä huolimatta rinnat ovat nuorekkaamman ja täyteläisen näköisiä, joten geneettisillä tekijöillä on paljon vaikutusta.

Vaikka en ole näiden naisten rintoja nähnyt, niin olettaisin rintoihin tyytyväisillä naisilla olevan samankaltaisia rintoja kuin näillä malleilla. Yhdestä linkistä käy ilmi kuinka Suomessa järjestettäisiin tissiviikot, että taitaa miehet olla innoissaan vaikka ei taida kaikkien naisten rinnat näyttää kauniilta, jos naiset kehtaavat edes niitä näyttää.

Tissiviikossa näyttäisi olevan kyse samasta kuin Free the Nipple kampanjassa, että haluttaisiin naisille samanlainen mahdollisuus näyttää rintoja kuin miehet voivat tehdä ja samalla voi nähdä rintojen moninaista ulkonäköä. Pitäisi tähän asiaan tarkemmin perehtyä kuinka paljon naisten mahdollisuuksia näyttää rintoja rajoitetaan, että onhan siitä ollut juttua kuinka nainen ei saisi edes julkisella paikalla imettää vauvaa.

Vaikka naiset haluaisivat näyttää nykyistä enemmän rintoja, niin siihen liittyy ongelmana rintojen seksikkyys monen miehen näkökulmasta vaikka olihan keskusteluissa muistaakseni kommentti suomalaiselta naiselta kuinka hän katsoisi miesten rintoja, että tämän perusteella miesten pitäisi kai alkaa käyttämään rintaliivejä.

Kuitenkin olen tässä usein tuonut esille kuinka maailmassa olisi edelleenkin heimoja, joissa naiset ovat rinnat paljaana, eikä siitä synny kohuja ja aiheudu jotain, kuten tahtoo länsimaissa käydä. Olihan länsimassa sata vuotta sitten naisten pukeutuminen peittävämpää, joten kaipa sitä varmaan myös länsimaissa voidaan ajan kuluessa oppia taas näkemään naisen rinnat vähemmän seksikkäinä ja pitkälti kauniina osana naisen ulkonäköä. 

Tällöin naiset voivat olla yleisesti uimarannoilla rinnat paljaana, eikä se enää aiheuta esim. miehissä ihmettelyä tai vaikka kiihottumista ellei sitten uimarannalle tule joku mahtavat aidot rinnat omaava nainen. Miehet laittavat naisen merkille, koska rinnat poikkeavat huomattavasti naisille tyypillisistä, jotka voivat olla pieniä tai lättäniä.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 1 - 2 - 3 - 4 - Fetissi rinnoista


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Tissit ihq...


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - Roikkuvat rinnat


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Roikko tissi


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - Pystyt rinnat


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Tän viikon seiska tytön rinnat


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - #tissiviikko - Beautiful

Tissiviikkoon liittyviä kirjoituksia lueskellessa tuli myös päädyttyä katsomaan eläinlääkäriopiskelijoita, joista on otettu kalenteriin kuvia, joissa naiset näyttää olevan alusvaatteissa ja bikineissä. 

Aiheuttaako tällaiset kuvat kritiikkiä varsinkin feministien taholta, että seksiobjektoivatko naiset tässä itseään tai jotain sellaista. Pitäisikö kuitenkin nuorten neitojen olla peittävämmin pukeutuneita.

Onhan nämä kuvat mukavia ja naiset nähtävästi kauniitakin, että onko sillä perusteella naiset valittu tai ainakin sellaiset naiset ovat todennäköisemmin olleet halukkaampia malleiksi.

Tuossa ensimmäisessä kuvassa voi nähdä suuri määrä naisia ja heillä vartalossa enemmän tai vähemmän paksuutta. Kyllä tällaiset vartalot naisilla varmaan kelpaa hyvin monelle miehelle osaltaan sen takia, että eihän sitä parinvalinnassa voi liialti nirsoilla, jos ei muutenkaan itsellä ole tarzanimaista vartaloa.

Olen tässä paljonkin näyttänyt kuvia malleista, mutta heille laihempi tai kiinteämpi vartalo on tärkeä osa työtä, jota ihmiset näyttävät varsinkin länsimaissa tykkäävän katsella. 

Muutenkin malleiksi voidaan valikoida naisia, joiden ulkonäkö on äärimmäisen kaunista, mutta ei sellaiselta lopulta tavallisten naisten tarvitse näyttää vaan vatsan kohdallakin voi olla vähän pulleutta, että ei ainakaan tarvitse olla näkyviä vatsalihaksia, kuten varmaan osa fitness naisista väittää.

Ylemmäs laitoin linkin keskusteluun Seiska tytön rinnoista, jotka eivät nähtävästi olleet kauniit. Eihän tässä ainoastaan miehet aiheuta naisille ulkonäköhuolia, että onhan tässä kyse myös naisten omista näkemyksistä ja tutkimusten perusteella naiset näkevät hyvin samalla tavalla naisen kauneuden kuin miehet vaikka naisilla taitaa ilmetä liiallista halua olla laihoja.Google Scholar:sta näyttää löytyvän tosi paljon tutkimuksia liittyen sosiaaliseen mediaan, että yhdessä tutkimuksessa katsottiin kuinka paljon kuvien muokkaaminen aiheuttaa ulkonäköhuolia, niin se tietenkin lisäsi sitä. 

Yhden muokatun kuvan osalta oli tehty vyötäröstä kapeampi, että olettaisin tätä monien naisten tekevän. Jos ihmiset näkevät kauniina naisella kapean vyötärön, niin eipä tälle huolelle paljoa voi, mutta eihän se hyvä ole, jos myös tavalliset naiset lisäävät huolta muille naisille antamalla itsestään paremman vaikutelman.

Tuli myös päädyttyä lukemaan Reddit sivustolta löytyvää AmISexy sivua tarkastelevaa tutkimusta. Olen tainnut tämän tutkimuksen aiemmin linkata, koska en aina jaksa kaikkea kertoilla. Kuitenkin tutkimuksen tekijä laittaa merkille kuinka kauneimpina pidettävät naiset olisivat enemmän eurooppalaisen näköisiä ja näkee tämän ongelmana.

Olen tämän itsekin omissa tutkimuksissa laittanut merkille, mutta todennäköisesti merkittävä syy tähän on siinä, että Reddit sivustolla enimmäkseen valkoiset tai eurooppalaiset miehet tuovat esille mieltymyksiään. 

Nähtävästi Pew:in tekemän tutkimuksen mukaan tuon sivuston käyttäjät ovat enimmäkseen nuoria miehiä vaikka voisi jo olettaa nuorilla miehillä olevan enemmän eksoottista himoa, mutta ihmiset lopulta myös tykkäävät paljon samankaltaisista.

Onhan monet esim. latino ja aasialaiset naiset hyvin kauniita, mutta he eivät ole eurooppalaisia naisia. Eihän tässä sinänsä paljoakaan ole ongelmaa, koska esim. aasialaiset miehet osaavat paljonkin ihastella aasialaisia naisia, että ei tässä naisen tarvitse välittää eurooppalaisten miesten mielipiteistä.


Ei tämä välttämättä ole oikein poimia jonkun muun kuin julkkiksen kuvia näytille, mutta alla olisi Reddit sivustolta nainen, joka väittää entisen miesystävän sanoneen häntä maailman rumimmaksi ja haluaa tietää muiden mielipiteet ulkonäöstä.

Miehille on yleisesti parinvalinnassa hyvin tärkeää naisen kaunis ulkonäkö, joten entinen miesystävä on aika omituinen tai itse ruma, jos on maailman rumimman naisen kanssa pariutunut, jolla on vaikka joku paha ulkonäköön vaikuttava oireyhtymä.

Toivottavasti naiset ja myös miehet eivät ota vakavasti yksittäisten henkilöiden näkemyksiä, koska kauneus on lopulta myös katsojan silmissä, että ei tässä tarvitse olla samannäköisiä, jonkun missiksi valitun tai maailman kauneimmaksi naiseksi väitetyn naisen perusteella. 

Itse sanon aina välillä kuvissa näkyviä naisia kauniiksi vaikka en sitä aina viitsi tai muista tehdä. Jos sanon naista kauniiksi katson vaan suurin piirtein ulkonäköä vaikka se ei kaikkia miellyttäisi, koska joku ei tykkää esim. leuan muodosta tai jostain muusta, mutta sitten on taas miehiä, jotka tykkäävät naisella näyttävästä leuasta tai eivät ole niin kriittisiä esim. nenän muodon osalta, jota taitaa ilmetä enemmän kauneuskirurgeilla.

Kyllä tällä naisella on edestä katsottuna kauniit kasvot vaikka ei kaikkia miellyttäisi, jos tykkää enemmän esim. aasialaisista naisista, mutta heidän mielipiteellä ei ole lopulta väliä. Naisella voi havaita olevan kasvon kolme osaa suurin piirtein samanpituisia, joka näyttää paljonkin ihmisiä miellyttävän vaikka voihan alinosa olla lyhyempi.

Uusi lukija ei tietenkään ymmärrä näistä kolmesta osasta mitään, mutta alimmalla osalla tarkoitetaan leuanpään alaosasta nenän alaosaan yltävää aluetta. Keskimmäinen osa on nenän alaosasta kulmakarvoihin. Ylinosa on kulmakarvoista hiusrajaan ja näiden osien olisi hyvä olla suurin piirtein samanpituisia, jos varsinkin haluaa hyvin monen ihmisen tykkäävän kasvoista. 

Jos esim. alinosa venyy hyvin pitkästi alaspäin aiheuttaa se maskuliinista ulkonäköä ja vie huomiota pois kasvon keskiosalta, joka ei ole naisen kauneuden kannalta hyvä asia. Tätä voidaan yrittää korjata leikkaamalla leukaluuta pienemmäksi, jota tehdään varsinkin Etelä-Koreassa ja länsimaissa naiseksi haluaville miehille.

Jos taas otsa tai ylinosa on hyvin korkea tai suuren näköinen verrattuna muihin osiin alkaa monilta ihmisiltä tulla kielteistä kommenttia. Kaipa myönteinen kommentti liittyy älykkyyteen, mutta ei näkemäni perusteella liian suuresta otsasta näytä monet tykkäävän. 

Tätä ongelmaa voi yrittää korjata otsatukalla, että varmaan moni on huomannut näyttävänsä komealta tai kauniilta pidemmillä hiuksilla, niin se liittyy osaltaan tähän kasvonosien tasapainoon. 

Monilla ihmisillä näyttää olevan kulmakarvat vähän liian lähellä silmiä, että jos niitä saisi siirrettyä vähän ylemmäksi, niin se tekisi kasvon keskiosasta pidemmän ja yläosasta lyhyemmän, että naisella voi olla myös keskiosa vähän pidempi tai näyttävä verrattuna muihin osiin.

Länsimaissa miehet näyttää varsinkin tykkäävän naisella kapean korkeasta nenästä, joka on myös länsimaalaisen kauneusihanteen mukainen ja tällä naisella nenä näyttäisi sijaitsevan suurin piirtein silmien välillä. 

Sivusta katsottuna naisella näyttäisi olevan kasvon keskiosassa todennäköisesti joidenkin mielestä liiallista eteenpäin työntymistä ja varsinkin aasialaisista naisista tykkäävät miehet havaitsevat siinä ongelman, koska tykkäävät matalasta kasvon keskiosasta.

Yhdessä kuvassa voi havaita naisen olevan miehen kanssa, että miehelläkin voi havaita olevan hyvät kasvot vaikka pitäisi kysyä naisilta mielipidettä, mutta tämän miehen ulkonäössä on kyse samoista asioista kuin naisen kauneudessa, kuten aiemmin jo kerroin, mutta testosteroni saa sopivasti lisätä maskuliinista ulkonäköä miehille tekemällä vaikka leuasta ja nenästä vähän suuremman.

Pitäisi oikeastaan perehtyä miehen komeaa ulkonäköä naisten mielestä tarkasteleviin tutkimuksiin, joita näyttää yleensä tulevan vähän vastaan, koska tutkijoita näyttää paljon kiinnostavan naisten kauneus ja huolet. 

Tällöin kävisi varmaan karusti ilmi, että ei naisetkaan näissä ulkonäkö asioissa ole mitään enkeleitä, jonka takia esim. miehen pituudella, rotevuudella, komeilla kasvoilla ja peniksen koolla on merkitystä, joten ei monet naiset voi miehiä syytellä, jos miehet myös vaativat naisilta kauneutta feministin jauhaessa samaan aikaan hölmönä vaan patriarkaatista ja naisen esineellistämisestä.

Vielä yhdessä kuvassa voi nähdä naisen keskellä kahden muun naisen kanssa ja tässä voi havaita pään muodon olevan erilaista, että oikealla olevalla naisella näyttäisi olevan pyöreämpi pään muoto, joka taitaa tehdä kasvoista söpöt samaan tapaan kuin monilla aasialaisilla naisilla vaikka hän ei aasialaiselta näytä.

Laittelin alle kaikenlaisia linkkejä, joista nähtävästi Miss linkin osalta voi havaita uuden Miss Helsingin olevan musta nainen, jonka varmaan moni värisokea suvaitsevainenkin tunnistaa. Nähtävästi monet suhtautuu naisen valintaan kielteisesti, että varsinkaan nenä ei olisi kaunis.

Tämä on tietenkin aiheuttanut syytteitä rasismista, koska naisen valinnasta ei ole tykätty. Ei se ainakaan ole rasismia, jos ei tykkää naisen nenästä, jos siitä samasta nenästä ei tykkäisi suomalaisella tai eurooppalaisella naisella. 

Tässä kohtaa suvaitsevainen varmaan sanoo, että tulisi osata nähdä erilaiset kasvot kauniina, mutta ei se taida monilta onnistua ja nainen ei voi olla ulkonäöltään ihan mitä tahansa, jos suvaitsevainen vaatii miehiä enemmän tykkäämään vaikka leveästä lättänästä nenästä ja suurista sieraimista, niin varmaan melkein kaikki ymmärtää, että se ei ole kaunista naisella.

Ei siinä mitään, jos musta nainen oli todellakin kaunein tai muillakin tekijöillä paras raadin mielestä, että se on heidän mielipide. Eipä näitä missikisoja kannata ottaa vakavasti, koska on osaltaan aika typerää tehdä valintoja erilaisiin rotuihin ja etnisiin ryhmiin kuuluvista naisista.

Onko missin valinneet sitä mieltä, että eurooppalaisen tai suomalaisen naisen tulisi näyttää mustalta. Ei varmaan tällaista mieltä moni ole, mutta länsimaissa on vuosien saatossa myös ilmennyt suvaitsevaisten ja vähemmistöjen taholta kritiikkiä, miksi misseiksi ei valita eurooppalaisesta poikkeavaa naista. 

Tämä on sinänsä harmillista, koska eurooppalaiset ovat vielä toistaiseksi enemmistöä ja varsinkin Euroopan tulisi vielä olla paikka, jossa arvostetaan eurooppalaista ulkonäköä ilman rasisti tai jotain muita syytöksiä, joita ei taida ilmetä Afrikassa, jos misseiksi valitaan mustia naisia. Eipä tälle mitään voi, jos eurooppalaiset tai ainakin suvaitsevaiset ovat hölmöjä.

Hölmöyteen liittyen tuli vielä mieleen, että ainakin perinteisesti etniset ryhmät ovat pitkälti tykänneet omasta ulkonäöstä ja nähneet sen kauniina, mutta tänä päivänä ilmenee vaatimuksia kuinka eri etnisten ryhmien pitäisi nähdä toiset etniset ryhmät kauniina.

Jos ajatellaan sillä tavalla, että eurooppalainen nainen osallistuu jossain afrikkalaisessa maassa missikilpailuun ja raati valitsee hänet missiksi. Kuitenkin suurin osa maan asukkaista näkee jonkun missikilpailuun osallistuneen mustan naisen kauneimpana, niin mielestäni tällaiseen näkemykseen on oikeus ilman syytöksiä rasismista vaikka joukosta voi löytyä niitä, jotka eivät tykkää rodun takia naisesta.

Varmaan monen mielestä olisi hyvä järjestää eri roduille tai maantieteellisille ihmisryhmille omia missikilpailuja, koska tällöin voidaan paremmin arvostaa erilaista kauneutta, eikä tarvitse tehdä valintoja esim. kauniin mustan afrikkalaisen, eurooppalaisen ja itäaasialaisen naisen väliltä.

Onhan monissa maissa vähemmistöille omia missikilpailuja, mutta tässä on nähtävästi päässyt käymään sillä tavalla, että enemmistölle eli eurooppalaisen taustan omaaville ei tietääkseni ole omia missikilpailuja, mutta tätä pitäisi tutkia. 

Tässä kohtaa todennäköisesti suvaitsevainen muistuttaa, että onhan olemassa, koska esim. Miss Usaksi ja Miss Ruotsiksi on yleensä valittu valkoinen nainen, jonka takia sitten vähemmistöt ovat luoneet varsinkin Yhdysvalloissa omat missikilpailut. 

Näissä enemmistölle ja kantaväestölle perinteisesti tarkoitettujen kisojen osalta kuitenkin vaaditaan enemmän vähemmistöjen valintaa misseiksi, joka sitten aiheuttaa sen, että kantaväestölle tai eurooppalaisille naisille ei ole enää omaa missikilpailua.

Tämän takia nyt pitäisi Euroopassa ottaa järki käteen mokuttamisessa ja alkaa miettimään, mitä tehdään, jotta voimme paremmin tuoda erilaista kauneutta esille ilman rasistikortteja ja eurooppalaisen naisen syrjintää, jos raatia miellyttää vaan mustien naisten vartalo tai typerä eksotiikan ihannointi.

Tuolla Kaksplus keskustelussa yksi kommentoija toi hölmönä tai lampaana esille kuinka raati tietäisi millaista on kauneus. Ei kauneutta määritä raati, eikä varmaan moni raadin jäsen sitä osaa jotenkin tieteellisesti perustella vaan siitä pitää kysyä suuremmalta joukolta ihmisiä, jolloin kävisi tietenkin ilmi näkemysten olevan erilaisia ja mahdollisesti tämän kohun perusteella missiksi olisi valittu joku muu nainen kuin musta nainen.

Näistä raadeista pitäisi missikilpailuissa päästä osittain tai kokonaan eroon ja antaa ihmisten äänestää. Kaipa raati, joka on kunnolla perehtynyt kauneustutkimuksiin voisi tuoda esille näkemyksiä, mutta missin valinnassa myös huomioitaisiin tai laskettaisiin mukaan tavallisten ihmisten mieltymykset. 

Tällaiseen äänestämiseen liittyy kaikenlaisia ongelmia, kuten samaan rotuun ja etniseen ryhmään kuuluvan suosimista, jonka takia omat missikilpailut eri rotuun ja etniseen ryhmään kuuluville voisivat olla järkeviä.

Näillä misseillä näytti olevan jonkinlaista fitness vartaloa, josta tulee mieleen kuinka fitness tai kehonrakennus kilpailuissa on suosiossa ruskettuneempi ihonväri, koska tietääkseni lihakset näkyvät paremmin. Tämä laittaa pohtimaan antaako tummempi ihonväri paremmat mahdollisuudet voittaa kilpailu, jos se tuo vartalon muodot paremmin esille.

Tämä on sinänsä erikoista, jos ajatellaan, että perinteisesti länsimaalaiseen kauneusihanteeseen on kuulunut vaaleampi ihonväri naisella, mutta meillä on nyt voisiko sanoa maskuliinisia kilpailuja naisille, joissa tärkeänä osana on lihaksikas vartalo ja tumma ihonväri.

Onnittelut kuitenkin mustalle naiselle ja häntä varmaan myös onnitellaan monissa afroeurooppalaisissa sivustoissa. En tiedä, miten suomalaiset miehet ajattelee valinnasta, mutta varmaan Reddit sivuston miesten keskuudessa mustaa naista ei nähdä samassa määrin kauniina, jonka voi havaita alla olevasta lainauksesta.

Tuosta kuvassa olevasta naisesta tuli vielä mieleen, että kauneudessa on tärkeää myös tasainen ihonväri, joten iho vaikuttaisi kauniilta vaikka nainen voi sitä meikkaamalla parantaa ja muokata kuvaa. Hiukset näyttävät olevan pitkät ja kauniin kiiltävät, joista myös alla olevan lainauksen perusteella miehet tykkäävät. 

Poskipäissä näyttää olevan pyöreyttä, joka näkyy yleensä varsinkin hymyiltäessä, mutta tämä on kaunista nuorekasta ulkonäköä, koska ikääntyessä pyöreys poskipäissä vähenee. Nainen itse kertoi olevansa pituudeltaan 170 cm ja painoltaan 59 kiloa, jonka perusteella naisen painoindeksi on 20,4, että tämä taitaa miellyttää monia länsimaalaisia miehiä.

Tätä naista voi vaikka verrata mustaan missiin tai johonkin muuhun kauniiseen naiseen kuvankäsittelyohjelmassa käyttämällä tasoja. Jos ei tykkää nenästä, niin Gimp:in IWarp työkalulla voi yrittää pienentää myös mustan missin nenää kapeaksi.

Varmaan tällöin näyttää monen mielestä kauniimmalta ja tätä nenää voi nähdä monilla kauniimpina pidetyillä mustilla tai mulatti naisilla. Tässä on pitkälti kyse eurooppalaisesta näkökulmasta, mutta naisella ei muutenkaan tykätä liian näyttävästä tai leveästä nenästä. Nähdäkseni monien mustien naisten kauneuden kannalta on ongelmana nenä vaikka muuten kasvoja voi sanoa monilla esim. vauvamaisiksi tai pyöristyneiksi.

Jos joku ihmettelee, miksi kommentoin tätä missi tapausta vasta nyt, niin en ole ollut asiasta tietoinen luultavasti senkin takia, että en seuraa viihdeuutisia ja missikilpailuja.

Monet näistä tähän asti laitetuista linkeistä menee varsinkin Kaksplus sivustolle, mutta Google yleensä tarjoaa tuolta löytyviä keskusteluja, jos etsii tietoa rumasta ulkonäöstä, että voi varmaan enimmäkseen ihmetellä naisten näkemyksiä.


Am I sexy? Ex recently told me I was the uglies girl in the world want some advice.
AmISexy? posts consisted mostly of females who had characteristics of European beauty standards and depicted the ideal female standards of beauty. The majority of the highly commented and voted posts were young, white females. 
These women had features that aligned with hegemonic beauty standards a thin nose, double eyelids, big eyes, and repunzel-like hair. I coded rapunzel hair in relation to length and texture, not necessarily in terms of color, although having blonde hair gave an advantage to female subreddit users. 
Many of the comments from various redditors preferred straight hair in the user’s pictures to their naturally curly hair because they felt that look was sexier. There were also comments on how growing out one’s hair longer could improve someone's sexiness. 
In addition to shinny long hair, thinness was another characteristic of the women on top rated posts. I coded thinness in relation to the person’s body type and whether the individual in the picture was thin by society's standards.

Ajattelin tähän keräillä 500px sivustolta kuvia vaatteet päällä olevista kauniista naisista ja myös kasvoista, muttä tämä on tuottanut vaikeuksia, koska hyvin monet naiset ovat kuvissa kauniita, enkä osaa samalla tavalla valita kuvia kuin alastonmallien osalta, jos esim. rinnat olivat myös kauniit. 

Voisi tätä yrittää, jos löytäisi muutenkin mielenkiintoisia kuvia kauniin naisen lisäksi, mutta 500px sivustolla voi jokainen itse ihastella naisten kauneutta gallerioista, joita pääsee vaikka katsomaan valitsemalla ensin jonkun kauniin kuvan naisesta.

Tässä on ollut juttua Reddit sivustolla kauniina pidettävistä naisista, niin sieltä on helppoa poimia käyttäjien parhaiksi tai kauniiksi valitsemia kuvia naisista. Alla voi havaita hyvin suositulta Gentleman Boners palstalta poimittuja kuvia, että luulin alkuaan tuon sivun näyttävän kuvia miesten sukupuolielimistä vaikka mielenkiintoisempaa on katsoa naisten häpyjä.

Näistä kuvista voi nähdä herrasmiesten tykkäävän tyylikkäästi leninkeihin tai mekkoihin pukeutuneista naisista, että tällaisia kuvia on myös mukava katsoa naisista. Näiden kuvien osalta kerrottiin myös naisten nimet vaikka en ole tarkemmin tutkinut näiden naisten taustoja, mutta taitaa olla enimmäkseen amerikkalaisia näyttelijöitä ja muita julkkiksia, joista varmaan Yhdysvaltojen valkoiset miehet varsinkin tykkää.

Monet suvaitsevaiset varsinkin tutkijat näyttää tänä päivänä olevan jonkinlaisia rotuluokittelijoita, että mihin rotuun suvaitsevaiset mahtaa nämä naiset suurin piirtein luokitella. Tällä luokittelulla tai rodun tunnistamisella viittaan esim. suvaitsevaisten ja muiden vaatimukseen kuinka esim. misseiksi ja malleiksi pitäisi länsimaissa valita enemmän mustia naisia.

Jos eurooppalaiset tykkäävät enemmän eurooppalaisista naisista ja esim. mustat enemmän mustista naisista, niin mikä tässä on ongelmana suvaitsevaisen mielestä. Jos suvaitsevainen itse tykkää esim. mustista ja haluaa muuttaa jälkeläisensä mulateiksi, niin hyvä, mutta älä vaadi muilta ihmisiltä samaa, jotta olisi jotenkin hyvä ihminen tai nykyaikainen, jos jälkeläiset eivät ole eurooppalaisen näköisiä tai suosii kaukomailta tulleita.

Jos Afrikassa tällä hetkellä valitaan enimmäkseen paikallisia naisia misseiksi, niin samalla tavalla voi olla länsimaissa, koska eurooppalaiset eivät vielä ainakaan ole yleisemmin mustia tai mulatteja.

Siitä varmaan syntyisi jonkinlainen kohu ja kritiikkiä suvaitsevaisilta, jos Afrikassa valittaisiin mustan naisen sijasta eurooppalainen, joka todennäköisesti suvaitsevaisen ja mustien etuja ajavan mielestä kertoisi länsimaiden vaikutuksesta, että ei osata arvostaa omien naisten ulkonäköä.

Euroopassa taidetaan lähteä ainakin suvaitsevaisten näkökulmasta siitä, että jonkun muun kuin eurooppalaisen valinta missiksi tai johonkin johtavaan asemaan kertoo esim. suvaitsevaisuudesta tai osataan nähdä muunlainen ulkonäkö kauniina. Tälläiset näkemykset ja vaatimukset muiden kuin eurooppalaisten naisten valitsemisesta aiheuttavat sitten epäilyä oliko esim. mustan missin valinnassa kyse myös muusta kuin kauneudesta.

Tietenkin mustan missin valinnassa halutaan myös kertoa esim. Suomessa ja Yhdysvalloissa asuville mustille naisille, että he ovat myös kauniita vaikka oikeasti kantaväestö olisi tästä jossain määrin eri mieltä, koska ihmisiä kuitenkin näyttää yleisemmin miellyttävän samankaltainen ulkonäkö vaikka raadissa olleet naiset haluaisivat olla mustia.

Suvaitsevainen varmasti itsekin ymmärtää, että eurooppalaiset eivät ole mustien näköisiä, eikä sen takia myöskään musta nainen ole täysin hyvä esikuva eurooppalaiselle naiselle. Tätä on varsinkin toisinpäin kritisoitu kuinka eurooppalaiset ja valkoiset naiset aiheuttaisivat ulkonäköhuolia vähemmistöille.

Ei se täysin pidä paikkaansa, koska esim. mustien keskuudessa yleensä tykätään kurvikkaammista vartaloista ja otetaan esikuvaksi mustia tai oikeastaan sekarotuisia mustia, joka taas ei ole hyvä asia, jos musta nainen haluaa olla esim. Beyonce:n näköinen, jolla ihonvärikin on ollut hyvin vaalea.

Ei siinä mitään, että onhan kauniita mustia, aasialaisia ja muita naisia, mutta tämä on aika omituinen tai typerä tilanne eurooppalaisten kannalta, jos Euroopassa jo nyt osaltaan suositaan selvästi erinäköisiä ihmisiä. Kyllä joku mulatti voi olla kaunis, mutta hän ei ole eurooppalaisen näköinen vaan ulkonäöstä näkee afrikkalaisen taustan. Tämän näkevät myös mustat ja aasialaiset, joista varmaan monet mustat iloitsee kuinka eurooppalaiset näkevät itsensä rumina. 

Kaipa eurooppalaisten muuttuminen vähemmistöksi on lopulta hyvä asia, jospa silloin voidaan paremmin arvostaa jäljelle jääneiden varsinkin kauniiden eurooppalaisten naisten ulkonäköä. Ei tarvitse enää samassa määrin ihastella sekarotuisia ja muita naisia, koska heitä näkee koko ajan. 

Tällöin eurooppalaisen naisen ulkonäkö on eksoottista ja himottua. Eurooppalaisten naisten määrää tällöinkin uhkaisi sekarotuiset parisuhteet, mutta kaipa tulevaisuudessa voidaan sekarotuisia parisuhteita himoaville luoda lisää kauniita eurooppalaisia naisia käyttämällä kauniiden eurooppalaisten geenejä.

Palatakseni suvaitsevaisten tekemiin luokitteluihin, niin ei se täysin helppoa ole, mutta kyllä yleisemmin esim. eurooppalaiset, mustat ja itäaasialaiset erottaa toisistaan. Tyypillisesti suvaitsevaiset ja mustat mainitsee esim. mustan ihonvärin ja afrotukan, jota ei näillä naisilla ilmene, joten eivät osaltaan tästä syystä ole selvästi mustan näköisiä.

Tietenkin rodulliseen ulkonäköön vaikuttaa pitkälti myös kasvonpiirteet, jotka voi tunnistaa usein myös sivusta katsottuna. Vähän aikaa sitten tuli 500px sivustolta vastaan mustavalkoinen kuva, josta näkyi ääriviivoina kahden henkilön pää sivusta. 

Tunnistin välittömästi kuvassa olevan todennäköisesti musta afrikkalainen tai joku omituisen pään omaava henkilö ja eurooppalainen tai sellaista ulkonäköä omaava. Ellei kyseessä ollut malleja, niin nähtävästi eurooppalaista naista miellytti mustassa miehessä voimakkaasti negridiset kasvot esim. nenän ollen leveän lättänä näyttävillä sieraimilla, ihonvärin tietenkin tumman ruskea, hiusten kähäriä, voimakkaasti pyöristyneellä otsalla ja suun alueella huomattava eteenpäin työntyminen, jota lisäsi suuret huulet.

Pitäisi katsoa näistä naisista parempia kuvia, mutta olettaisin naisilla olevan yleisesti kauniille naisille tyypillistä tasapainoa, symmetriaa ja feminiinisyyttä kasvoissa, joka on lopulta myös jokaisen omaa mieltymystä kuinka siroista kasvoista naisella tykkää, että itselläni on aika laaja mieltymys, jonka takia monenlaiset esim. söpöt ja voimakkaat aikuiset kasvot omaavat naiset ovat kauniita vaikka joku olisi eri mieltä.

Nenät näyttää yleisesti olevan kapean korkeita, että tämän perusteella mustaa missiä ei olisi valittu ainakaan Reddit sivuston miesten toimesta. Näille kuville on annettu yli tuhat ja yhdelle kuvalle yli kymmenen tuhatta ääntä, joka on valtavan paljon enemmän kuin jonkun pienen raadin mielipide mustan missin kauneudesta.

Viikon perusteella kymmenen suosituinta naista ovat tätä kirjoittaessa Olivia Wilde 11 900, Rebecca Rittenhouse 9 421, Kate Upton 9 211, Hayley Atwell 6 882, Salma Hayek 5 896, Katherine McNamara 6 195, Gillian Jacobs 4 895, Katherine McNamara 4 601, Blake Lively 4 384 ja Lindsey Pelas 3 867. Tässä voi huomata Katherinen olevan kaksi kertaa joukossa, että samoja naisia voi äänestää, mutta kyllä hän kuvien perusteella näyttää hyvin kauniilta.

Keräilin alle vielä viiden kollaasin verran kuvia, mutta näillä kuvilla äänet olivat alle tuhannen, mutta kuitenkin satoja, että paljon enemmän kuin mustaa missiä äänestäneiden äänet. Näitä kuvia katsoessa on hyvä huomioida, että yksittäinen kuva ei aina kerro kunnolla henkilön kauneudesta ja tämän varmasti moni itsestään kuvia ottanut tiedostaa ellei ole jotenkin kuvankaunis.

Tämän takia naisesta kannattaa katsella enemmän kuvia ja mielellään videoita, jotta näkee paremmin, mihin naisen kauneus ja suosio mahdollisesti perustuu. Nämä naiset ovat todennäköisesti enimmäkseen jonkinlaisia julkkiksia, niin se tahtoo osaltaan lisätä suosiota, koska ihmiset tuntevat naisen ja nainen voi olla vaikka jonkun videon perusteella esim. seksikäs tai viettelevä.

Jos et kuitenkaan tykkää yhdenkään naisen kasvoista, niin silloin yritä vaikka kuvankäsittelyohjelmassa tutkia, miksi mielestäsi joku toinen nainen on kauniimpi. Tällöin olisi hyvä löytää myös sivusta otettuja kuvia, että onko sivusta katsottuna havaittavissa jotain, joka ei miellytä.

En usko ulkonäöllisen eron olevan valtavan suurta moneen näistä naisista verrattuna, koska olen näitä vertailuja tehnyt satoja kertoja ja kauniit naiset näyttävät olevan aika samannäköisiä esim. aasialaisella naisella ollen tyypillisesti varsinkin matalammat kasvot.

Klikkaamalla ensimmäistä kollaasia ja vierittämällä hiirellä edestakaisin voi huomata ylempänä maailman rumimmaksi väitetyllä naisella olevan samankaltaisia kasvonpiirteitä kuin monilla näistä naisista. Tämä on yksi tapa tutkia, onko joku jotenkin kaunis, jos häntä vertaa yleisemmin kauniina pidettyihin naisiin. 

Kuitenkin aasialaista naista tulee verrata aasialaisiin naisiin, mutta ei tässä kuitenkaan tarvitse täysin julkkiksilta näyttää, että aasialaisilla naisilla saa olla matalat kasvot matalalla nenällä, kasvoissa pyöreää muotoa ja silmien selvästi aasialaisen näköisiä. Tällä viittaan siihen, että Aasiassa liialti suositaan soikiomaiset kasvot, korkean kapean nenän ja näyttävät silmät omaavia aasialaisia naisia.
Lähde - ManCave - Santorini - David - Unbeliavable - Lamb - Super - Black