14. toukokuuta 2017

Latinoiden geeniperimä, miestenlehdistä kuvia, kauniit rinnat, naistenlehdet ja alastonkuvia - K18 osa 9

Olen aina välillä näyttänyt geeniperimätutkimuksia varsinkin Latinalaisen Amerikan ihmisistä ja alla olisi taas uusia poimintoja tutkimuksista. Kuvassa ylempänä olevat on poimittu samasta tutkimuksesta, jossa voi isälinjan Y haploryhmien perusteella nähdä latinoilla olevan hyvin paljon eurooppalaista taustaa, että eurooppalaiset miehet ovat paljonkin tehneet mustien ja intiaani naisten kanssa lapsia osaltaan sen takia, että heitä on ollut paljon saatavilla.

Haploryhmät ovat pieni osa geeniperimää, jota voi ajatella sillä tavalla, että alkuaan eurooppalainen mies on tehnyt lapsia mustan naisen kanssa ja on syntynyt paljon poikia, jotka ovat vaikka kaikki pariutuneet mustien naisten kanssa. Tämän tuloksena parisuhteista syntyneillä pojilla on edelleenkin eurooppalaisen isoisän haploryhmä, mutta pojat ovat geneettisesti ja ulkonäöllisesti selvästi mustia afrikkalaisia.

Voisi kuitenkin ajatella monien mulattien pariutuneen toisten mulattien kanssa, koska onhan Latinalaisessa Amerikassa ollut hierarkiaa, joka näkyy myös tänäkin päivänä valkoisten ollen monissa maissa eliittiä, jonka takia moni ei mielellään muuta jälkeläisiä enemmän alemman luokan tai mustien näköisiksi.

Kyllä sekarotuisissa parisuhteissa voi tapahtua ulkonäöllisiä yllätyksiä, mutta yleensä parinvalinta tai vanhempien ulkonäkö vaikuttaa paljonkin jälkeläiseen, jonka takia mulateilla on yleensä enemmän ja vähemmän mustalta afikkalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä. Taas eurasialaisilla eli eurooppalaisen ja aasialaisen sekoituksilla on usein enemmän ja vähemmän aasialaiselta vaikuttavaa ulkonäköä.

Myös alla vasemmalla olevassa toisessa tutkimuksessa voi havaita eri maissa elävien ihmisten keskimääräistä geeniperimää, joka riippuu paljon myös siitä, keiden geeniperimää on enimmäkseen tutkittu, koska usein eliittiin kuuluvat ovat enemmän tai kokonaan eurooppalaisia taustaltaan, jonka takia prosentit ovat näissä kaavioissa jokseenkin erilaisia. 

Kuitenkin voidaan sanoa Brasilian olevan mulattimainen maa ripauksella intiaania, että aikanaan tuotiin suurin määrä orjia Afrikasta Brasiliaan, joka on myös lähempänä Afrikkaa ja ilmasto on samankaltainen.

Vaikka väitin Brasiliaa mulattimaiseksi maaksi, niin tietenkin siellä elää paljon myös eurooppalaisia tai enemmän sellaisia taustaltaan, joita sanotaan valkoisiksi, Se näkyy kokonaan tai enimmäkseen geeniperimässä ja ulkonäössä, joista monet ovat eliittiin kuuluvia. 

Yllä olevan tutkimuksen erikoiset prosentit brasilialaisten geeniperimästä näyttäisivät johtuvan tutkimuksessa käytetyistä geeneistä, jotka ovat peräisin Brasilian eteläosissa eläviltä ihmisiltä ja siellä varsinkin elää eurooppalaisia.

Brasiliassa ja muuallakin Latinalaisessa Amerikassa on suhtauduttu sekarotuisiin parisuhteisiin myönteisemmin osaltaan sen takia, että se on ollut keino tuhota mustat ja intiaanit tehden heistä enemmän eurooppalaisia, joka on aika hyvin onnistunut monissa maissa verrattuna Yhdysvaltoihin, jossa mustat ovat keskimäärin geneettisesti n. 20% eurooppalaisia, mutta Brasiliassa näyttäisi olevan keskimäärin n. 50% lähettyvillä.

Tunnetusti Meksiko on mestitsi maa, että tarkemmin geeniperimän perusteella ovat keskimäärin n. puoliksi intiaaneja ja loput ollen eurooppalaista ripauksella mustaa afrikkalaista. Jamaikalla ollaan geneettisesti suurimmaksi osaksi mustia ja se tunnetusti näkyy ulkonäössä.

Moniin paikkoihin on haalittu suuria määriä mustia, eikä heitä ole aina ehditty muuttaa sekarotuisiksi, mutta sitä tänä päivänä tekee varsinkin eurooppalaiset naiset, jos se jäi tekemättä eurooppalaisilta miehiltä, kun piti mustia käyttää orjatyövoimana muuttaen monet Karibian saaret afrikkalaisiksi.

Kuten Brasiliassa, niin myös Dominikaanisessa tasavallassa voi havaita ihmisten olevan geneettisesti keskimäärin n. puoliksi mustia afrikkalaisia ja toisen puolen ollen eurooppalaista pienellä määrällä intiaania. Tämä tietenkin näkyy dominikaanien ulkonäössä verrattuna Haitiin, jossa tunnetusti ollaan hyvin mustia ulkonäöltään, että moni eurooppalainen nainen taitaa innoissaan matkustaa Haitiin.

Kaikenlaista voisi näistä kuvista tai kaavioista kertoa, mutta oikealla alla olevaan kaavioon liittyen tutkittiin alueellista geeniperimää Kolumbiassa ja siinä voi havaita geeniperimän perusteella mustia afrikkalaisia elävän paljonkin länsirannikolla, jonka voi havaita Googlen katukuvalla ihmisten olevan ulkonäöllisesti hyvin mustia, että sinne taitaa moni eurooppalainen nainen matkustaa, kun taas eurooppalaiset miehet menevät varmaan katsomaan Medellinin eurokeskisiä kaunottaria.

Muuten kolumbialaiset ovat suureksi osaksi geneettisesti eurooppalaisia loput ollen enimmäkseen intiaania pienemmällä määrällä mustaa afikkalaista taustaa. Kolumbian eteläosissa Amazoniassa voi havaita elävän enemmän intiaaneja tai sellaisen taustan geneettisesti omaavia vaikka sekoittumista on tapahtunut.

Näidenkin kaavioiden osalta on hyvä huomioida kyse olevan keskimääräisistä osuuksista, jonka takia joku kolumbialainen voi olla kokonaan taustaltaan eurooppalainen. Samaan tapaan joku voi olla pitkälti tai kokonaan musta tai intiaani. Vääjämättä tapahtuu sekoittumista vaikka pariutuisi selvästi eurooppalaiselta näyttävän naisen kanssa, koska hänellä voi olla afrikkalaista ja intiaani taustaa.

In Hispanic colonial society, there was a hierarchical classification system based on lineage, color, and ethnic origin created by the Spanish called “casta,” or caste (Cahill, 1994; Burkholder and Johnson, 2003; Sanchez-Albornoz, 1974; Wikipedia, 2016). This system socially ranked mixed-race people and had an effect on every aspect of life including taxation with more payments from lower socio-racial categories. 
In “casta” paintings, there were many different categories of the possible variations of mixed ancestry of Spanish, Amerindian, and African (Katzew, 2005). As a result of this system, Bedoya et al. (2006) suggested that there was substantial preferential mating with women with higher European ancestry and it appears that this cultural preference essentially resulted in ancestry-based assortative mating and produced a system that favored individuals with more European ancestry. 

Alle olen keräillyt kolumbialaisesta miestenlehdestä Soho:sta kuvia naisista, mutta tässä ensimmäisessä kollaasissa voi nähdä 63-vuotiaan Christie Brinkley:n olleen tänä vuonna Sports Illustrated:in kuvissa tyttäriensä kanssa.

Tummahiuksinen tytär Alexa on 32-vuotias ja vaaleahiuksinen Sailor 19-vuotias. Kummallakin on eri isä, että tässä voi osaltaan nähdä isän vaikutusta ulkonäköön vaikka pitäisi myös katsoa, miltä isät näyttävät. 

Nuorin tytär on syntynyt Christien ollessa 44-vuotias, että tuossa iässä alkaa jo olla monella naisella vaikeaa saada varsinkaan tervettä lasta ilman hedelmättömyyshoitoja ja seulontoja.

Christie on kyllä hienosti osannut pitää itsensä nuorekkaan näköisenä, jota varmaan auttaa myös geenit ja hänellä taisi olla kirja, jossa kertoilee kuinka pysyä nuorena, että naisille on tietenkin suuri huoli ikääntyminen.

Näissä muissa kuvissa voi enimmäkseen nähdä kolumbialaisia naisia vaikka en tarkemmin naisista lukenut, koska keräsin nopeaa vauhtia kuvia. Toisessa kollaasissa voi keskellä nähdä sisarukset Camila ja Mariana Dávalos. Kolmannessa kollaasissa keskellä olevien naisten osalta tuotiin esille kuinka heillä ei olisi mallin vartaloa, että voi havaita lihavuutta tai kurvikkuutta.

Minulla on ollut sellainen käsitys kuinka Kolumbiassa tykättäisiin aika samanlaisesta vartalosta, jota näki noilla brasilialaisilla aikuisviihteen naisilla. Kuitenkin tämä käsitys taitaa johtua osaltaan alusvaatemalleista, joista osalla olen nähnyt takapuolessa kokoa ja samanlaista fitness vartaloa.

Näillä Sohon sivustolla kuvissa näkyvillä naisilla näyttää olevan yleisesti samankaltaista ulkonäköä, jota useimmin näkee länsimaalaisilla sivustoilla. Ylempänä jo toin esille kolumbialaisilla olevan hyvin paljon eurooppalaista taustaa, joten tämä osaltaan selittää naisten ulkonäköä. 

Kuitenkin voi olla sillä tavalla, että kolumbialaiset miehet tykkäävät enemmän barbiemaisesta sopivan kurvikkaasta vartalosta. Näiden naisten vartalot vaikuttavat pidemmiltä, joka voi johtua siitä, että takapuoli ja reidet eivät ole yhtä suuria. 

Pitäisi nähdä tai tutkia naisten pituudet ja painot, koska kuvista sitä voi olla vaikeaa päätellä. Sehän taitaa olla aikuisviihteessäkin sillä tavalla, että kuvaamalla läheltä takapuolta saa siitä tehtyä suuremman näköisen, mutta naisen laittaessa oman kätensä takapuolelle, niin havaitaan takapuolen olevan kooltaan pieni, eikä sillä väliä, jos takapuoli sopii hyvin kauniin pyöreästi vartaloon.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - Admixture in the Americas - Male Lineages in Brazil


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 35 wikimujeres


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Body-Contouring Surgery


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Body dysmorphic disorder in Brazil

Etsin tässä uusia tutkimuksia geenien vaikutuksesta kasvoihin, joita olen myös aina välillä näyttänyt. Yllä on ilmaston vaikutusta nenän muotoon tarkastelevasta tutkimuksesta pari poimintaa, joissa oikealla voi nenän leveyden osalta havaita tyypilliseen tapaan mustilla olevan eniten leveyttä. Aasialaisilla on toiseksi eniten ja tietenkin eurooppalaisilla kapein.

Tässä on kuitenkin kyse keskimääräisistä eroista, jonka takia voi kaaviossa havaita nenien muodossa olevan vaihtelua, jonka voi nähdä omin silmin katsomalla vaikka eurooppalaisia, että osalla nenä voi olla vähän afrikkalaiselta vaikuttava, joka ei ole hyvä asia kauneuden kannalta, jos esim. sieraimet ovat leveästi esillä.

Alla vasemmalla olevan kuvan löysin, kun etsin tietoa yhdessä tutkimuksessa mainitusta Snapshot palvelusta, jossa geenien perusteella luodaan kasvot, kerrotaan ihonväristä ja onko esim. aasialainen. Kyllä tuo näyttää jo aika hyvin toimivan, mutta koko ajan tutkitaan geeniperimän vaikutusta ulkonäköön, joten geenien perusteella voidaan nykyistä paremmin luoda kasvot.

En tiedä kaikkia syitä, miksi tällaista tutkitaan, mutta yksi merkittävä syy liittyy rikollisiin tai raiskaajiin, jotka voidaan jatkossa saada helpommin löydettyä, koska geeneistä voidaan tehdä rikollisen mahdolliset kasvot.

Eihän geenit ainoastaan vaikuta ulkonäköön ja aasialaisella naisella voi havaita olevan vaaleaksi värjätyt hiukset ja eikä olisi ihme, jos aasialainen nainen käyttäisi värilinssejä. Kuitenkin tunnistin naisen aasialaiseksi ilman lukemista ja voi sanoa naisella olevan kauniit kasvot.

Tässä on tullut muutamia afrikkalaisiin liittyviä tutkimuksia vastaan vaikka en ole niitä etsinyt vaan yleisesti ulkonäöstä ja geeneistä. Kuitenkin oikealla alla voi varmaan kaikki tunnistaa pään muodosta siinä olevan musta afrikkalainen.

Tarkemmin tähän kuvaan liittyen on tarkasteltu nuorten tanzanialaisten bantujen geenien vaikutusta kasvonpiirteisiin. Tässä kuvassa näkyy sellaista ulkonäköä, josta nähdäkseni monet miehet eivät tykkää vaikka moni eurooppalainen nainen tykkäisi jopa apinamaisista kasvoista.

Tämä liittyy nenän leveyteen ja mataluuteen, jota pahentaa suun alueella havaittava eteenpäin työntyminen, jonka tyypillisesti aiheuttaa hampaat ja suuret huulet. Eipä tässä ole eurooppalaisten miesten näkemyksillä väliä, koska mustien miesten tulee tällaisesta ulkonäöstä tykätä.

Eihän kaikilla mustilla naisilla kasvot ole rumia eurooppalaisesta näkökulmasta, että varsinkin monet itäafrikkalaiset naiset ovat tunnettuja kauneudestaan, mutta heillä onkin tasapainoisemmat kasvot, joka tarkoittaa oikealla alla olevaan kasvoon verrattuna vähän takana olevaa suuta tai huulta. Lisäksi vähän korkeampaa ja kapeampaa nenää.

Tätä ulkonäköä voi nähdä monilla kauniina pidettävillä mustilla ja mulatti naisilla, jonka voisi sanoa olevan samankaltaista kuin vasemmassa kuvassa olevalla aasialaisella naisella, mutta tietenkin kasvonpiirteet vaikuttavat afrikkalaisemmilta kauniilla mustalla naisella.


Lähde - 2 - 3 - Genomic Science Relies on Biological Notions of Race

Olen jo pidemmän aikaa keräillyt tutkimuksista varsinkin kuvia ja jättänyt paljonkin ottamatta mielenkiintoisia lainauksia. Alkuaan lainauksia tuli paljonkin kerättyä, mutta alla olisi surullisesta vakavasti syöpään sairastuneiden naisten huolia tarkastelevasta tutkimuksesta poiminta.

Tutkimuksessa tuodaan osaltaan esille naisten huolia ulkonäön ja parisuhteen osalta. Naisilla on osaltaan harmillisena ongelmana rintasyöpä, jonka takia voidaan jopa joutua poistamaan rinnat tai toinen niistä aiheuttamalla suuren leikkausarven ja epäsymmetrian, jota ihmiset eivät yleisesti näe kauniina.

Lisäksi kemoterapian takia hiukset lähtevät usein pois päästä ja nämä kummatkin ulkonäölliset muutokset ovat sitten hyvin harmillisia naisen kannalta, jos kuitenkin pitkät hiukset ja rinnat ovat osa selvää feminiinistä ulkonäköä, jota voi havaita yleisesti noilla malleilla.

Alla olevassa lainauksessa voi havaita syöpään sairastuneen Nancy:n harmittelevan ylipainoaan kuinka miehet tykkäävät laihemmista naisista. Kyllä lihavista tai kurvikkaista naisista tykkääviä miehiä on olemassa, mutta muistaakseni länsimaalaisia koskevat tutkimukset yleisesti osoittavat miehillä olevan enemmän mieltymystä normaalin painoindeksin sisällä laihempiin naisiin.

Normaali painoindeksi on välillä 18,5 – 25, joten lähempänä 18,5 oleva vartalo näyttäisi paljonkin miellyttävän monia eurooppalaisia miehiä. Tähän on varmaan olemassa monia syitä, kuten laihan vartalon aiheuttama nuorekkaampi tai barbiemainen ulkonäkö. Myös korkea elintaso länsimaissa on vähentänyt kiinnostusta kurvikkaisiin naisiin, koska ruokaa on saatavilla ja se näyttää lihavalta, eikä terveeltä.

Kuitenkin länsimaissa miehet on varmaan jossain määrin myös aivopesty näkemään laihempi vartalo naisella kauniina, koska sellaista aika paljon näkee muodissa ja miksei myös miestenlehdissä, että muistaakseni tutkimusten perusteella Playboy:n mallit ovat olleet painoindeksin perusteella lähellä 18,5. Onko sitten Hugh Hefner syynä vai hän on vaan näyttänyt sellaisia naisia, joille on ollut kysyntää.

Jos näyttäisi enemmän kuvia noista brasilialaisista naisista, niin pikku hiljaa voisi ajatella ainakin osalle miehistä alkavan olemaan kiinnostusta kurvikkaampaan vartaloon naisella.

Kuten aiemmin toin esille, niin amerikkalaisessa aikuisviihteessä näyttäisi olevan paljon myös kurvikkaita myös valkoisia naisia suosittujen joukossa, joten tämä laihoista naisista tykkääminen länsimaissa ei pidä täysin paikkaansa ja onhan osalla myös esim. näyttävät sisemmät häpyhuulet, joita osa naisista haluaa pienentää.

Vaikka kuitenkin moni eurooppalainen mies tykkäisi kurvikkaammista vartaloista, niin naisella tulisi olla vartalo kaunis muodoltaan, jota voi havaita noilla ylempänä olleilla malleilla. Eihän ihmiset tai miehet yleisesti näe suurta vatsaa tai leveää vyötäröä naisella kauniina vaan rasvojen tulisi olla pitkälti feminiinisissä paikoissa, kuten takapuolessa sen ollen kauniisti pyöristynyt ja tasainen ilman selluliittia.

Nancyn kertomuksesta jää monia asioita epäselväksi, mutta naisen kauneudessa ei ole ainoastaan kyse painosta vaikka moni länsimaalainen mies tietenkin menettää kiinnostuksen lihavaan naiseen tai ei edes halua sellaista naista katsella.

Tätä asiaa monet lihavat naiset näyttävät keskustelupalstoilla harmittelevan ja osa voi tuoda esille kuinka miehillä oli suurempaa kiinnostusta naiseen hänen ollessaan vielä laiha tai normaalipainoinen. Tämä sitten näyttää monia naisia innostavan laihduttamaan, jotta saisi miehiltä huomiota.

Kuitenkin on myös naisia joita tämä ahdistaa, jos siihen ei ole tottunut ja onhan kauniilla naisilla jonkinlaisena ongelmana seksuaalinen häirintä tai miten sen määrittelee, että onko naisen kauniiksi sanominen tai miesten ihailevat katseet jo häirintää.

Kuitenkin Nancyn huonoissa kokemuksissa miesten kanssa voi kyse olla myös kasvoista, jotka eivät näytä kauniilta, jota on voinut myös rumentaa lihavuus vaikka aiemmin laittamastani linkistä voi katsella Fluvia Lacerda:n paksua tai kurvikasta vartaloa ja nähdäkseni kauniita tyttömäisiä kasvoja.
I would like to like exercise more, and losing weight would definitely make me feel better about my body … more attractive sexually and feminine, as a feminine person—a female … I mean people will say it doesn’t matter, but it does matter if you’re heavy. It does matter to men—they are visual beings and that’s one of their ways they get attracted to somebody or turned on. 
I think it’s, it’s a primitive response that they have, and so I haven’t attracted men in the last however many years because I’m heavy, and even when I have dates from the internet or whatever it rarely amounts to more than one because they’re just, I think it’s because they’re not attracted to me physically.
Lähde - Healthy weight - Body mass index - Selluliitti - Foobs - Old pics

Ei tarvitse Fluvia linkkiä etsiä, koska hänestä voi alla nähdä kahdella rivillä kuvia ja havaita hänen olleen Brasilian Playboy:ssa. Ei ne playmate tai muut naiset Brasiliassa näkemäni perusteella yleensä tällaiselta näytä vartalon osalta, että ovat laihempia.

Tässä tapauksessa on ensimmäistä kertaa viime vuonna paksumpi tai miten haluaa kuvailla päässyt Playboyn Brasiliassa julkaistavan paikallisen lehden kanteen. Kuinka paljon näitä kuvia on muokattu, koska sellaista väitetään Playboyn tekevän myös häpyn osalta.

Alimmassa kuvassa voi nähdä Marinalva de Almeida:n, jolta 15-vuotiaana liikenneonnettomuuden takia amputoitiin toinen jalka. Tällä naisella voi havaita vartalon olevan enemmän samankaltainen kuin malleilla vaikka toinen jalka puuttuu.

Eipä näiden naisten ulkonäkö tietenkään kaikkia miehiä miellytä Fluvian ollen liian lihava ja Marinalvalta puuttuen jalka. Sitä tulee mieleen Dove:n Real Beauty kampanja, jossa on osaltaan käytetty malleina paksumpia naisia vaikka muistaakseni joku tutkija tietenkin kritisoi kuinka mallien joukossa ei ollut esim. vammaista.

Kasvojen voi havaita kummallakin naisella olevan hyvin tasapainoiset nenän ollen suurin piirtein silmien välillä, että tällaisista kasvoista osaltaan ihmiset näyttävät paljonkin tykkäävän, joten näiden naisten suosia malleina perustuu osaltaan myös kauniisiin kasvoihin. Alla olevista naisten nimi linkeistä voi katsella paljon lisää mielenkiintoisia kuvia naisista.


Lähde - Lähde - Fluvia - Marinalva - Massive Weight Loss Patients

Poimin uusimpia kuvia venezuelalaisesta Urbe Bikini sivustolta, mutta kuvien joukossa on myös länsimaalaisia naisia vaikka en taaskaan kuvia kerätessä tarkemmin naisten taustoja katsonut. Näidenkin kuvien osalta on täytynyt tyytyä myös kuviin, joissa naisen kasvot tai vartalo eivät ole kunnolla esillä, koska parempia kuvia ei ollut.

Sitä olisi voinut vielä kerätä toiselle kollaasille täytteeksi muutamia naisia, mutta laitoin tähän yhteen kuvaan suuren määrän naisia. Kuten olen todennut, niin tällaiset kollaasit ovat jossain määrin hyviä vertailun kannalta, että sitä ei varmaan aina tule ajatelleeksi malleilla olevan myös aika paljon samankaltaista ulkonäköä esim. nenän osalta.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17

Meksikolaisia miestenlehtiä tutkiessa tuli päädyttyä sivustolle, jossa voi nähtävästi katsella ilmaiseksi skannattuja aikakauslehtiä. Internetissä pääsee paljonkin varsinkin aikuisviihdettä katsomaan ilmaiseksi tai laittomasti ja olihan noita monia sivustoja, joissa pääsi katsomaan brasilialaisista naisista otettuja kuvia.

Alla voi nähdä muutamia poimintoja uusimmista Meksikossa julkaistuista miestenlehdistä, joista H Para Hombres on meksikolainen. Playboy:ta julkaistaan hyvin monissa maissa vaikka en ole viitsinyt tarkemmin tutkia esim. Brasiliassa julkaistavaa, koska on kiinnostanut enemmän paikalliset miestenlehdet.

Yhdysvaltojen ulkopuolisissa Playboy:ssa näyttää edelleenkin olevan alastomuutta vaikka Yhdysvalloissa näin ei olisi ellei siihen ole tullut muutosta. Kuvissa näyttää hyvin monilla naisilla olevan selvästi epäaidot pyöreät rinnat, joista itse en täysin tykkää, että parempi olisi tehdä rinnoista luonnollisten ja epäaitojen välimuoto, jos kuitenkin haluaa nännin yläpuolelle vähän enemmän pyöreyttä.

Playboyssa ei alkuaan pitkään aikaan näkynyt ainakaan playmate naisten joukossa implantteja rintoihin laittaneita naisia. Onko tässä kyse lehteä katsovien miesten mieltymyksistä vai onko jotenkin vaan käynyt sillä tavalla, että pyöreistä selvästi epäaidoista rinnoista on tullut vaan osa monien playmate naisten ulkonäköä.

Tämän takia ainakin osa naisista haluaa tällaiset rinnat, koska näkevät niitä paljon Playboy:ssa. Tätä pitäisi oikeastaan tarkemmin tutkia kuinka paljon Playboyssa näkyy naisia selvästi epäaidoilla rinnoilla, mutta aika paljon näyttää sellaisia kuvia tulevan vastaan.

Näiden selvästi pyöreiden rintojen osalta on tuotu esille sen tekevän rinnoista näyttävät, kun naisella on rintaliivit tai haluaa rintojen näkyvän kaula-aukosta. Eikä tällöin tarvitse rintoja ylemmäs nostella tai käyttää push-up rintaliivejä, mutta onko tällaiset epäaidot rinnat kauniita alastomana. Ainakin yhden tutkimuksen perusteella ihmiset tykkäävät yleisemmin luonnollisimman näköisistä rinnoista.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Aina väärä ihonväri - Rintojen kehityshäiriö

Koska tässä tuli juttua rinnoista, niin tyypilliseen tapaan täytyy sitten tutkia vähän rintoihin liittyviä asioita. Alle olen keräillyt RealSelf sivustolta naisten laittamia kuvia varsinkin rinnoista, jotka itse haluaisivat saada kauneusleikkauksella. Hyvin monella näyttäisi olevan halua omata pitkälti aidolta vaikuttavat rinnat, mutta onhan niitäkin, jotka haluavat hyvin pyöreät pallot.

Keräilin taas näitä kuvia nopeaa vauhtia, että en tarkemmin lueskellut naisten huolista tai haluista rintojen ulkonäön osalta. Kuitenkin voi yleisesti havaita monien syyttävän imettämisen tai raskauden takia mielestään rumentuneita rintoja, jotka ovat esim. muuttuneet lättäniksi tai valuneet alaspäin.

Sitten on varsinkin nuoria naisia, joita harmittaa rintojen pieni koko vaikka ne olisivat muodoltaan kauniit. Tällaisista rinnoista on sitten helppo tehdä kauniita ja ainakin osalla naisista ainoa ero alkuperäisiin rintoihin on suurempi koko.

Kyllä varmaan osalla nuorista naisista rinnoissa olisi enemmän kokoa, mutta haluavat olla fitness tai laihan naisen näköisiä, että naiset osaltaan itse aiheuttavat tällaisia rintojen kauneuteen liittyviä huolia samaan tapaan kuin täytyy käyttää tiukkoja housuja, joka taas aiheuttaa huolia sisempien häpyhuulten osalta.

Ei naiset täysin syyllisiä huoliin ole, jos länsimaissa paljonkin ihannoidaan laihempaa vartaloa ja samaan aikaan suurempia rintoja, niin tällainen ulkonäkö on suurelle osalle naisista mahdotonta vaikka on laihoja naisia, joilla rinnat geneettisistä tai jostain muusta syystä kehittyvät hyvin näyttäviksi.

Rintoihin tehtävät kauneusleikkaukset ovat hyvin suosittuja naisilla, mutta osa myös päätyy leikkaukseen syövän takia, että rinnat voidaan kokonaan poistaa, mutta tilalle voidaan tehdä uudet rinnat.

Näissä rinnoissa tai nännissä ei ole enää tuntoa aiheuttamassa seksuaalista mielihyvää, josta naiset taitavat tykätä, että yhden tutkimuksen mukaan nänni aktivoi aivoissa samoja kohtia kuin sukupuolielin ja osa naisista jopa kertoo saavansa rintojen avulla orgasmin.

Aikamoisia ovat naisten rinnat, että tästä syystä olisi parempi, jos voitaisiin tulevaisuudessa estää syöpä ilman, että täytyy koko rinta poistaa, joka on naisen kannalta kamalaa.

Pitäisikö naisten käydä joka vuosi tarkastuksessa tai antamassa verinäytteen, joka varmaan tulee olemaan muutenkin yleistä tulevaisuudessa, koska voidaan ennaltaehkäistä sairauksia, säästä rahaa ja kaikkea myönteistä aiheutuu.

Sitä helposti ajattelee naisten käyvän rintaleikkauksissa miesten takia ja osa naisista voi jopa vihastua, jos tällaista väittää. Syitä on varmasti monia myös miehet ja heiltä huomion saaminen.

Kuitenkin osa naisista on tuonut esille, että heidän miesystävänsä tai puolisonsa ei ole nähnyt rinnoissa vikaa vaan nainen itse haluaa esim. suuremmat rinnat, mutta tässä halussa voi olla kaikenlaisista median ja muiden vaikutteista kyse.

Uimarannalle on mukavaa mennä tai pukeutua leninkiin, kun rinnat näkyvät pyöreästi tai ovat suuremmat naisen tuntiessa itsensä naiseksi, eikä enää tytöksi, että tällaisia juttua voi nähdä joidenkin naisten kertovan.

Myös monilla naisilla näyttää olevan halu olla esim. kauniita, seksikkäitä ja omata parempi itsetunto. Eihän se mukavalta alastomana peilin edessä näytä, jos rinnat ovat hyvin lättänät tai epäsymmetriset verrattuna alla oleviin rintoihin.

Tänä päivänä monet naiset synnyttää n. 30-vuotiaana, niin siinä on jo pidemmän aikaa tottunut nuorekkaisiin tai kauniisiin rintoihin, jos sellaiset on omannut, mutta raskaudella ainakin osaan naisista voi olla hyvin kielteisiä vaikutuksia rintojen ulkonäköön vaikka siinä täytyy kuukausia tai vuosia odottaa, että rintoihin tulee takaisin rasvaa täytteeksi tai palautuvat jotenkin alkuperäisen näköisiksi, mutta näin hyvin ei näytä kaikille käyvän.

Sitä voi havaita monien naisten haluavan ruskettaa tai pitää kaula-aukko näkyvillä sen ruskettuen, mutta sitä voi tällöin havaita ihon olevan monilla naisilla rumemman näköinen verrattuna nuorekkaan tasaiseen ihoon.

Tästä syystä naisten ei pitäisi liialti ruskettaa ihoaan. Muistaa aina suojata ihoa aurinkovoiteella ja välttää liiallista UV-säteilyä varsinkin keskipäivän aikaan. Vanhempana sitten näyttää kauniimmalta vähemmän ryppyisellä iholla ja tasaisemmalla ihonvärillä, jota näkyy esim. alta löytyvällä ulkonäön perusteella japanilaisella naisella.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Ideal breast shape - Rintasyöpää sairastavan...


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - Human Hair


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 19

Joku päivä sitten lueskelin 1950- ja 1960-luvuilla julkaistuja Kauneus & Terveys lehtiä tarkastelevaa tutkimusta, jossa on aika paljon erikoista luettavaa kauneusihanteista, josta poimin alle muutaman lainauksen vaikka muutakin mielenkiintoista löytyisi.

Olen jo aiemmin pohtinut näitä naisten huolia liittyen raskauden vaikutukseen ulkonäköön ja on kuitenkin selvää, että ei sillä ainakaan kaikille naisille erityisen kielteistä vaikutusta ole. Kauneus & Terveys lehdessä on jo kauan sitten väitetty kuinka pitämällä vartalo kauniina tai laihana, niin raskaudella ei olisi niin kielteistä vaikutusta naisen ulkonäköön.

Tätä pitäisi enemmän tutkia, millaisia muutoksia raskaus aiheuttaa eri painoisille naisille. Sitä voi hyvinkin ajatella selvästi lihaville naisille olevan kielteisiä vaikutuksia, koska raskauden aikana rinnoista tulee usein vieläkin suuremmat ja vatsa venyy entisestään, joka on jo valmiiksi lihavuuden takia suuri.

Jos taas rinnat ovat laihasta vartalosta johtuen pienet, niin ei taida tapahtua samassa määrin venymistä ja raskauden jälkeen nainen voi vaikka vähän lihottaa itseään tehden samalla rinnoista täyteläisemmät.

Eivät nämä asiat kaikkiin naisiin päde, että kuinka kauniina vartalo pysyy riippuu lopulta paljon myös tai osaltaan geneettisistä tekijöistä, jonka takia jollain naisella voi olla jo valmiiksi ennen raskautta hyvin lättänät tai samanlaiset rinnat, jotka huolestuttavat joitakin lapsia synnyttäneitä naisia esim. RealSelf sivustolla.
Naistenlehdet ruokkivat ilmiötä esittelemällä kansi- ja muotikuvissaan hoikkia julkkiksia ja malleja, joita on usein vielä kuvankäsittelyllä muokattu pienemmiksi ja virheettömiksi. Katukuvassa näkee jatkuvasti mainoksia, joissa esiintyy hoikka nainen vähissä vaatteissa. Näitä kuvia katsoessa tulee väkisinkin mieleen, pitäisikö minun näyttää tuolta. 
Lehdet kertovat, kuinka treenata piukat pakarat, miten saada pömppövatsa katoamaan ja kuinka kiinteyttää allit. Lisäksi naiset ruokkivat omassa puheessaan median viljelemää ihannetta. Kaikenkokoiset naiset päivittelevät omaa ulkonäköään toisilleen. Lihavuus ja laihuus ovat sosiaalisesti merkittäviä asioita, sillä usein ihmisestä päätellään paljon ensisilmäyksellä pelkän ulkomuodon perusteella.
[...] 
Wolf pohtii, miksi naiset välittävät naistenlehtien kirjoituksista niin paljon. Hänen mukaansa naistenlehdet kaikessa yksinkertaisuudessaankin edustavat naisille tärkeää naisten omaa massakulttuuria. Wolfin mukaan naistenlehtien sanoma vaikuttaa naisiin niin syvästi, koska ne ovat useimpien naisten ainoa ikkuna omaan joukkotietoisuuteensa. 
Yleinen kulttuuri valitsee uutisten arvoiset asiat miesnäkökulmasta. Naistenlehdet taas käsittelevät naisille tärkeitä asioita ja muuttuvat naisten todellisuuden mukana. Naistenlehtiä yleensä myös kirjoittavat naiset.
[...]
Kauneusihanne määrittää, millainen on muodikas ja tyylikäs nainen. Ihanteellinen ei ole ainakaan lihava ja vanha: ”Meillä on kaksoisleuka, silhuettimme ei myöskään ole mairitteleva, poskemme riippuvat.” 
Eräs artikkeli alkaakin kysymyksellä: ”Haluaisitteko näyttää solakalta, vaikka olettekin hieman pyöreähköä tyyppiä tai suorastaan liian lihava?” Vastaus on selvä: ”Tietysti haluaisitte, sillä solakka näyttää aina tyylikkäämmältä.”
[...]
Terve naisellisuus on ajan ihanne: ”Nykyinen muotivartalo kuvastaa lähinnä sitä tervettä urheiluhenkeä, joka on eräs nykyisen elämäntyylin näkyvimpiä puolia.” Toisaalta ihannetta voi väittää mitäänsanomattomaksi keskitasoksi. 
”Nykyiselle kauneusihanteellemme kuuluu tusinahymy --, pyöreät olkapäät, näyttävät rinnat, sulava uuma, kaartuvat lanteet ja terveesti sirot alaraajat”. Kauneusihanne on ”miss” eli neiti, mikä on tekstin mukaan ajalle hyvin kuvaavaa.  
[...]
Laihuus yhdistetään nuoruuteen. Kuten lehdessä huomautetaan, vanhemmiten aineenvaihdunta yleensä hidastuu ja ravintoa tarvitsee aikaisempaa vähemmän. Nuoruuden ja laihuuden ihannointi aiheutti muotijuttujen mukaan keski-ikää lähestyvissä naisissa ahdistusta. 
Eräs mieskolumnisti toteaakin: ”-- tyydyn vain toivottamaan onnea ja menestystä kauniimmalle sukupuolelle heidän sinänsä toivottomassa kamppailussaan nuoruutensa säilyttämisen puolesta.” 
[...]
Vuonna 1962 lehdessä kysyttiin eri mieslääkäreiltä heidän ihannenaisestaan. Useimmat sanovat, ettei ulkonäöllä ole niin väliä, viehättäviä naisiahan on monenlaisia. Kuitenkin saatetaan lisätä: ”Useimmat heistä lienevät kuitenkin solakoita” tai ”-- vaikka mukavampihan sitä on nättiä katsella”. 
Ihannenainen ”pitää myös huolen linjoistaan, ts. omaa itsekuria, mikä saa hänet tarkkailemaan painoaan ja pitämään liialliset materialistiset halunsa kurissa.” Tarkempia vaatimuksiakin on: ihannenaisella on hyvä vartalo, ei missään nimessä liian laiha, koska ”oikea nainen ei koskaan ole laiha, vaan hänessä on aina muotojen runsautta”. Toinen taas ei pidä ”lautatarha”-tyypistä.
[...]
Tove Jansson pohtii ruman ja kauniin naisen elämän eroja: ruman naisen elämä helpottuu iän karttuessa, sillä menetettävää ei juuri ole. Kaunis nainen puolestaan on pulassa ulkoisen kauneutensa rapistuessa, ellei hän ole luonut ”uusia omia kasvojaan”.
[...]
Erään tekstin mukaan nuorilla naisilla on, tai ainakin pitäisi olla, huoli ja murhe vartalonsa säilymisestä raskaaksi tullessaan. Lohdutukseksi sanotaan, että mitä lähempänä ihannetta vartalo ennen äitiyttä on, sitä ”vähäisempi vaara sen kauneutta uhkaa”. ”Kuuluuhan näet äitiys terveeseen naisellisuuteen, joten vartalo on sitä soveltuvampi äitiyteen, mitä terveempi se on”, tekstissä huomautetaan. 
”Ehkäpä vähimmin muuttuvat äitiyden vaikutuksesta lihavuuttansa isot rinnat, mutta niilläpä ei muodottomuudessaan enää olekaan mitään menetettävää”, sanotaan. Naisia ohjeistetaan: ”Ei pidä koskaan unohtaa, että rinnoilla on muutakin tehtävää kuin imetys.”
Lähde - Beauty in the Eye of the Producer - Ruma, oksettava ja yököttävä

Lisäsin vielä ylle lisää lainauksia tutkimuksesta ja sieltä löytyisi vielä kaikenlaista myös hauskaa. Tutkimuksessa osaltaan mainitaan 60-luvulla mallina ollut brittiläinen Twiggy ja hänen äärimmäisen laiha vartalo.

Tästä laihuudesta tuli tuolloin muotia naisten keskuudessa, että viimeksi 1920-luvulla oli samalla tavalla tyttömäinen vartalo naisilla muodissa. Miehet tietenkin ovat aina olleet jossain määrin harmissaan tällaisista muodeista, että nainen vähentää feminiinistä kauneutta vaikka onhan miehiä, jotka tykkäävät tosi paljon nuorekkaasta tai tyttömäisestä ulkonäöstä naisella.

Toisesta tutkimuksesta taisin joku aika sitten vähän lukea kuinka muistaakseni joku muoti- tai naistenlehti alkoi markkinoimaan tätä naista kauniina ja hänet taidettiin jopa julistaa kauneimmaksi. Painoindeksin perusteella hän on ollut sairaalloisen laiha, että on sinänsä harmillista tällainen hölmöily, jonka takia saadaan ainakin osa naisista haluamaan samanlaista laihuutta.

Yllä oli paljonkin luettavaa, että keräilin alkuaan vähän yli kahden kollaasin verran kuvia Photosight sivustolta, mutta sitten aloin myöskin keräämään 35photo sivustolta, joten tulikin kerrättyä suurempi määrä kuin oli alkuaan tarkoitus.

Tässä on varmaan jo kerätty näiltä valokuvaajille tarkoitetuilta sivustoilta lähemmäs tai päälle tuhat kuvaa, mutta en ole tarkemmin viitsinyt laskea. Alla on paljon uusia kuvia ja katsoin samalla valokuvaajien muita kuvia, niin joukossa voi kuitenkin olla jotain samoja kuvia, joita olen jo aiemmin näyttänyt, koska ei sitä enää kunnolla muista.

Tietenkin alla näkyy monia malleja, joita on jo aiemmin näkynyt kuvissa, että mallina oleminen on heistä varmaan monelle työtä ja sitten myös valokuvaajilla halua käyttää kauniita naisia, jotka ovat myös halukkaita alastonkuviin. Näissä kuvissa voi havaita esim. laihempia, barbiemaisia, kurvikkaita, pienet rinnat ja suuret rinnat omaavia naisia, että kyllä kaikenlaisille naisille löytyy tykkääjiä.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Getting to Know Ana and Mia


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Rinnat pilalle imetyksen jälkeen


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Rintojen kutistuminen?


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Female hot spots


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Olen ruma nainen. Ihan oikeasti.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - fMRI evidence

Olen alle poiminut muutaman lainauksen tutkimuksesta, jossa kysyttiin nuorten näkemyksiä naistenlehdistä ja tietenkin on paljon juttua naisten ulkonäöstä. Mielenkiintoisia ja hyviltä vaikuttavia kriittisiäkin näkemyksiä monilla, mutta alle olen poiminut pari lainausta, jossa mainitaan osaltaan feminismi.

Ensimmäisen lainauksen nuori mies on tainnut paljon lueskella feministien kirjoituksia ja myöntää itsekin olevan feministi. Hän sanoo pornolehtien alentavan naista, mutta kuitenkin aina lopulta moni nainen suostuu kaikenlaiseen, eikä välttämättä itse näe siinä alentavaa, jos esittelee kuvassa häpyä, jota miehet ihastelevat, nainen saa rahaa ja varmaan myös mielihyvää, että häntä ihastellaan kuvissa.

Tietääkseni feministien keskuudessa on erilaisia näkemyksiä aikuisviihteestä, mutta eihän monia naisia pakoteta tekemään tällaista työtä, jos ajatellaan vaikka monia amerikkalaisia pornotähtiä. Mitä tässä sitten lopulta määrittelee alentavaksi, että olisiko jokseenkin raju Rocco Siffredi:n porno sellaista, mutta osa naisista taitaa tykätä. 

Se olisi kuitenkin viranomaisten tehtävä valvoa ja muutenkin ihmisten keskusteltava, millaista pornoa saa tehdä. Pornoa taidetaan tehdä enemmän miehiä ajatellen, että voisi ajatella naisten tykkäävän enemmän esim. ranskalaisista tyylikkäistä eroottisista elokuvista komeilla miehillä ja kauniilla naisilla, joita taisi joskus kymmenen vuotta sitten näyttää Nelonen, jos en väärin muista.

Koska pornossa paljonkin ajatellaan miesten näkökulmaa, niin naiset taitaa yleisemmin olla kauniimman näköisiä, mutta monet mustat ja muutkin miehet voivat olla naisen näkökulmasta aika rumia örkkejä. Jos naiset saisivat enemmän päättää, niin pornossa olisi varmaan enemmän myös kasvoiltaan komeita miehiä.

Nuori mies tuo alla esille kuinka kauneuskuviin miehistä törmäisi vähemmän, mutta yksi syy tähän taitaa olla siinä, että naisilla ei ole samassa määrin kiinnostusta katsella kuvia miehistä, jos ajatellaan esim. huonosti menestynyttä Playgirl naistenlehteä, kun samaan aikaan Hugh Hefner on erinomaisesti menestynyt ja rikastunut näyttämällä osaltaan kuvia naisista.

Tässä taitaa olla osaltaan kyse sukupuolten eroista liittyen aivoon ja testosteroni ainakin lisää miehillä halua katsella naisia. Tässä mielessä, jos haluttaisiin vähentää miesten kiinnostusta katsella naisia, niin pitäisi varmaan poistaa kivekset tai vähentää jotenkin testosteronin määrää kehossa ilman, että seuraa kaikkea muuta kielteistä.

Miehillä säästyisi tällöin myös paljon rahaa, kun ei tarvitsisi sitä antaa naisille tai ostaa aikuisviihdettä. Lisäksi naisten katseluun kulutettua aikaa voisi enemmän käyttää johonkin muuhun, kuten esim. pc- ja konsolipeleihin. Tämä varmasti harmittaisi monia naisia, kun miehet eivät olisi enää samassa määrin kiinnostuneita, mutta myös seksuaalirikollisuus vähentyisi.
”Omasta mielestäni kuvat (naistenlehtien) ovat kauniita, eivätkä onneksi alenna naista samalla tavalla kuin esimerkiksi pornolehdet. Miehisyyteeni kuvat eivät vaikuta juuri ollenkaan, mutta koska olen feministi, minulle tulee paha olo juuri kaikista niistä kuvista tai jopa teksteistä, jotka alentavat naista ja naisen asemaa. 
Miesten kauneuskuviin törmää harvemmin, kuin yhteiskunnan raiskaamiin naisten kuviin. Naisista on tehty helpommin objekteja kuin miehistä, ja sitten puhutaan tasa-arvosta... hoh. Kaikilla varmaan on ulkonäköpaineita. Minulla myös. Käytännön paineet tulevat kiusaamisesta, syrjinnästä, hyväksynnästä ja muista sosiaalisista asioista.” (Poika, 18 vuotta, lukee Helsingin Sanomia ja Liberoa)
[...]
”Mielestäni naisten- ja muotilehtien hoikkien ja vähäpukeisten naisten kuvia kritisoidaan aivan liikaa. Miksei kauniita kuvia kauniista naisista saisi olla? Omakuvani ei ole koskaan kärsinyt, vaikka ymmärrän, etten ole samaa tasoa kuvien naisten kanssa. 
Kiihkofeministien asenne ärsyttää, jos nainen haluaa olla vähissä vaatteissa seksikkäänä niin eikö se ole naiseuden ylistämistä parhaimmillaan.” (Tyttö, 18 vuotta, lukee British Vogueta, Elleä, Trendiä, Cosmopolitania ja Me Naisia)


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 1 - 2 - 3 - 4 - Skin Tone Ideals


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 1 - 2 - 3 - 4 - Levikkitilasto

Alle olen poiminut jonkinlaisen äärifeministin kirjoituksesta pari lainausta. Mitä tässä nopeasti luin, niin muistaakseni oli juttua siitä kuinka mainostajat ovat enimmäkseen miehiä ja kuluttajat tai joille mainostetaan naisia. Naistenlehtien toimittajat on enimmäkseen naisia, mutta lehtien omistajat tai johtavissa asemissa olevat on miehiä ja tämä miesten asema olisi sitten ongelma.

Naisille taidetaan enimmäkseen mainostaa asioita, että olisiko tässä osaltaan kyse siitä, että naiset ovat olleet perinteisesti keräilijöitä ja miehet metsästäjiä, joten keräilijä sukupuoli tykkää enemmän pyöriä kauppakeskuksessa ja heille voidaan muutenkin markkinoida kaikenlaista.

Feministi oli myös harmissaan ja muutenkin naisten asioista kiinnostuneet tahot, että presidentiksi ei valittu Yhdysvalloissa ensimmäistä naista ja muutenkin henkilöä, joka olisi naisten kannalta parempi. 

Tästä huolimatta kerrotaan hyvin monen naisen äänestäneen Trump:ia ja voisi taas ajatella, että ei varmaan näistä monet ensimmäistä naispuolista presidenttiä halunneet olisi äänestäneet Ranskassa ensimmäistä naista presidentiksi.

Tässä tullaan kuitenkin ongelmaan feministien kannalta, että kaikki naiset eivät ajattele samalla tavalla tai eivät edes ole varsinkaan äärifeministien jauhamista ongelmista huolissaan, koska ne eivät esim. kosketa elämässä tai ovat liioittelua.

Kuten olen jo monta kertaa tuonut esille, niin onhan myös feministien keskuudessa erimielisyyttä asioista, joka aiheuttaa jopa vihamielisyyttä ja syrjintää väärin ajattelevia feministejä kohtaan, jos oikein muistan lukemaani.

Se on hyvin todennäköistä, että ei tässä tulla koskaan feministeistä tai äärifeministeistä eroon pääsemään ellei heidät lähetetä Kuuhun, koska heistä moni myös näkee kaikenlaisia ongelmia, joita ei moni nainen sellaisena näe, kuten oli ylempänä 18-vuotiaan naisen näkemys.

Alle poimin pari lainausta naistenlehtiin liittyen, joista alimmassa lainauksessa voi havaita kuinka vähäistä on lukijamäärät feministen lehdissä. Miksi naiset eivät halua lukea lehteä nimeltään Bitch vaan haluavat saada tutkimusten perusteella ulkonäköhuolia katsomalla laihoja tai kauniita naisia naistenlehdistä.

Sitä olisi voinut ajatella olevan jonkinlainen markkinarako vähemmän ulkonäköhuolia ja enemmän varsinkin miehiä syytteleville feministien lehdille, mutta naisia ei näytä ne yleisesti kiinnostavan vaan naistenlehtien sivuilla täytyy käydä katsomassa esim. uudet vinkit kuinka voisi olla kaunis ja vaikka saada miehiltä huomiota tai ainakin muut naiset kateellisiksi.
The phenomenon of women gazing upon other women in fashion magazines is very different from men gazing at naked women in pornography or hypersexualized images in Maxim or GQ or Esquire presented for the exclusive delectation of men and their sexual appetites. 
Women’s magazines seek to exploit the spending power of women. By depicting perfect, idealized images of women and implying that emulating that ideal can give us power and, ultimately, happiness, women’s magazines tap into a vulnerability that is uniquely problematic for women. 
[...] 
There are a few feminist magazines which still maintain hardcopy publication and web presence. Ms. Magazine, which was founded in 1971 by so called “second-wave” feminists and sociopolitical activists Gloria Steinem and Dorothy Pitman Hughes, boasts circulation to 110,000 readers. 
Bitch Magazine is a feminist publication out of Portland, Oregon that has been in print since 1996 and circulates to approximately 80,000 readers. Bust, a “women’s lifestyle” magazine “from a feminist perspective,” has been around since 1993 and covers a range of topics including body image, crafting, book, film, and music reviews, and all manner of miscellany that presumably interests women.