29. toukokuuta 2017

Kuvia suosituista naisista Reddit sivustolla, Omorfia, naisten huolet ja söpöt aasialaiset - K18 osa 11

Eikö monenkaan edellisessä osassa olleen julkkisen ulkonäkö miellyttänyt, jos edes kauneutta kannattaa yhden kuvan perusteella päätellä. Kuitenkin alla olisi Pretty Girls sivulta poimittuja kuvia ja näissä kuvissa naisilla näyttää olevan enemmän söpömpää nuorekasta ulkonäköä. 

Alla olevassa ensimmäisessä kollaasissa voi havaita keskellä Natalja Poklonskaja:n joka oli vähän aikaa sitten Krimin tasavallan korkein syyttäjäviranomainen, mutta nyt hän on Venäjän parlamentissa kansanedustajana. 

Kuinka paljon on mahtanut olla hänelle hyötyä kauneudesta, mutta tutkimusten perusteella siitä on hyötyä. Alle laitoin linkin videoon, josta voi paremmin katsoa tykkääkö naisen ulkonäöstä. Näyttää vähän kuin tyttö olisi päässyt korkeisiin virkoihin, mutta monet miehet näyttää tällaisista sanotaanko suloisista kasvoista tykkäävän.

Kolmannessa kollaasissa voi keskellä havaita Puolan presidentin kauniin tyttären Kinga Duda:n, että Reddit sivuston käyttäjät ovat tästäkin naisesta paljon tykänneet. Mitä tässä vähän katselin naisesta kuvia, niin kasvot ovat kauniille naisille tyypillisesti tasapainoiset, josta olen tästä jo paljon kertoillut.

Alle laittelin muutamia linkkejä, joissa kerrotaan kuinka kamera vaikuttaa ulkonäköön, että sen takia näitä kaikkia kuvia ei aina kannata täysin todesta ottaa, jos naisen nenä vaikuttaa suurelta ja kasvot epäsymmetrisiltä. Alempaa voi katsoa tähän liittyen myös mielenkiintoisen Distance videon, jossa voi havaita olevan varmasti monen mielestä kaunis nainen.


Alla olisi vähemmän suositulta Beautiful Females palstalla suosittuja naisia. Olen tämän tainnut ennenkin mainita, että näissä kollaaseissa on sellainen huono puoli, että kuvat ovat vähän pieniä, koska naisen kauneus tulee paremmin esille suuressa kuvassa.

Joku nainen voi näyttää pienessä kuvassa vähemmän kauniilta, mutta kun löytää naisesta suuren hyvälaatuisen kuvan tai katsoo naisesta videon havaitsee paremmin naisen mahdollisen kauneuden. Eihän aikuisten päät muutenkaan ole alle 10 cm pituisia, mutta kuvaa voi suurentaa.

Näitä kuvia katsoessa kuitenkin vaikuttaa siltä kuin osa naisista myös muokkaisi kuvia tekemällä ihosta tasaisemman ja valoisan, joka tietenkin lisää kaunista ulkonäköä, mutta tästä on paljonkin syytetty perinteistä mediaa ja sitä tietenkin tekevät myös valokuvaajat esim. 500px sivustolla. 

Meikkaamalla ja valaistuksella saa myös tehtyä paljon kauniimmaksi tai näyttäväksi kasvot, mutta sen lisäksi sitten monet tavalliset naiset käyttää valmiita suodattimia tai itse muokkaavat kuvia. 

Näiden kollaasien osalta voi kuitenkin taas verrata naisten kasvoja, mutta harmillisesti päät ovat monenlaisissa asennoissa, että vertailun tai kauneuden tutkimisen kannalta olisi parempi, jos kaikki naiset katsoisivat suoraan eteenpäin ja lisäksi pitäisi nähdä kasvot sivusta.

Sitä voisi tarkemmin laskea millaista ulkonäköä näillä naisilla ilmenee, mutta suurelta osin voi havaita hiusten olevan pitkiä ja suoria tai aaltoilevia. Naisten oikeasta ihonväristä ei voi olla täysin varma johtuen osaltaan valaistuksesta, mutta vaaleammalta näyttää, että ei ole yhtään ruskeamman väristä naista. Nenät näyttäisivät yleisesti olevan kapeita ja korkeita, että kaikenlaista tässä voi havainnoida.

Laitoin alle Beautycon linkin, jossa haastatellaan nenäleikkauksessa käynyttä nuorta naista, mutta muutenkin YouTube:ssa voi paljon ihmetellä naisten käyttäytymistä ja meikkaamista. Sitä voi hyvin ajatella monien naisten aiheuttavan toisille naisille ulkonäköhuolia. 

Ainakin osa feministeistä kritisoi paljonkin naisten tarvetta kaunistautua tai vaatimusta kauniista ulkonäöstä. Kaipa naisten tulisi yrittää yhdessä tehdä sopimus meikkaamisen lopettamisesta, jonka jälkeen säästyisi paljon rahaa, mutta ei taida moni nainen suostua, jos naiset itsekin näkevät meikkaamisen tekevän kauniimmaksi.

Eihän sitä kaikkien naisten tarvitse meikata ellei halua tehdä itsestään erityisen kaunista. Jos silmänaluset eivät ole tummat ja iho on pitkälti tasainen nuorekkaan näköinen, niin eipä sitten ihon ulkonäön osalta ole tarvetta meikkaamiselle. Jos taas on tummat silmänaluset ja vähemmän kaunis iho, niin se helposti vähentää kauneutta.

Suomessakin jaksetaan aina välillä kertoa kuinka naiset saisivat vähemmän palkkaa, mutta kaipa naisille voisi enemmän antaa palkkaa, jos käyttävät sitä kaunistautumiseen, että olisi jatkossa enemmän rahaa käydä hoitamassa ihoa kauneushoitolassa ja miehet voivat sitten ihastella nykyistä kauniimpia naisia.RealSelf sivuston kautta tuli päädyttyä venäläiselle Omorfia sivustolle, jonka tarkoitus näyttää olevan kertoa kauneusleikkauksista, pyytää ihmisiä markkinoimaan sivustoa, josta palkinnoksi voivat saada ilmaisen kauneusleikkauksen. 

Perinteinen media on taitanut menettää paljon rahaa, koska yritykset tykkäävät markkinoida kasvavassa määrin sosiaalisessa mediassa, joka on tietenkin yksi järkevä keino mainostaa. 

Monet kauneusleikkaukset eivät ole halpoja, mutta kauneuskirurgit taitaa tienata vuodessa valtavan paljon rahaa, että yhden naispuolisen kirurgin Instagram sivuilta pystyi päättelemään naisen olevan varakas, koska esim. koti oli hienon näköinen. 

Tämän takia sitten on varaa vuodessa teettää ilmaiseksi kauneusleikkauksia, jos asiakas vielä lupaa mainostaa ja tätä tehdään myös esim. Etelä-Koreassa, jossa kauneusleikkausten markkinointi taitaa olla hyvin pitkälle kehittynyttä, josta varmaan länsimaissa otetaan oppia.

Alla voi kolmessa kuvassa nähdä saman naisen, joka on nimeltään Arina Drozdetskaya, mutta hän näyttää nyt olevan parisuhteessa italialaisen miehen kanssa, jonka takia sukunimi on nyt Bernardini. Italialaiset miehet taitaa olla onnekkaita, että maa houkuttelee paljon kauniita malleja vaikka muodissa myös tykätään käyttää vähemmän kauniita tai androgyynisiä naisia.

Nämä kolme kuvaa on otettu seksikkäästä videosta, jolla mainostetaan Omorfia sivustoa. En ymmärrä venäjää, mutta yrittääkö nainen saada viettelemällä ilmaiseksi rintoihin implantit, jota tietenkin osa naisista tekee. Kirurgi laittaa sukkahousuihin kortin, jossa mainitaan Omorfia sivusto ja varmaan ehdottaa, että yritä sen kautta saada ilmainen kauneusleikkaus. 

Venäjän kieltä osaava tietää paremmin, mitä tuolla videolla oikein tarkoitetaan. Video näyttää olevan kaikkein suosituin, että seksikkyydellä ja kauniilla naisella saa paljon huomiota. Kuten olen jo kertonut eivät monet tutkijat tykkää tästä, että naista käytetään tällä tavalla markkinoinnissa. Naiset eivät muutamien tutkimusten perusteella tykkää seksikkäistä mainoksista, mutta tietenkin miehet tykkäävät.

Tällainen nainen aiheuttaa todennäköisesti osalle naisista ulkonäköhuolia, koska kasvojen voi havaita olevan varmasti monen mielestä kauniit ja vartalon hyvin laiha vaikka ei naisen näin laiha tarvitse olla, mutta paino varsinkin huolestuttaa länsimaalaisia naisia ja onhan myös Aasiassa kauneusihanteena laiha vartalo naisella.

Sitä pitäisi kysyä naisilta, millaisia tuntemuksia tällainen video aiheuttaa, että onko kielteisiä vai innostaako haluamaan jotenkin samankaltaista ulkonäköä. Alla voi myös nähdä Arinan kasvot sivusta, että kasvon alimman osan voi havaita olevan pieni vaikka saahan siinä olla enemmän kokoa, mutta leuan pieni koko osaltaan lisää feminiinistä ulkonäköä.

Kuitenkin osalla ihmisistä leuka voi olla selvästi alikehittynyt, jota ei enää nähdä kauniina. Naisella voi havaita kasvon keskiosan työntyvän eteenpäin aasialaisilla tyypillisesti tämän ollen selvästi matalampi. 

Aasiassa varsinkin tuodaan esille kuinka tämä eteenpäin työntyminen tekee kasvoista kolmiulotteiset, mutta keskiosa ei saisi liialti työntyä eteenpäin, joka näyttäisi olevan osalle venäläisistä naisista ongelma vaikka huomattavan kauniita näyttää osa olevan myös tunnetusti. 

Nenä vaikuttaisi edestä ja sivusta katsottuna olevan suurin piirtein sellainen, jollaisen naiset näyttävät nenäleikkauksilla yleensä haluavan, mutta esim. matalakasvoiselle aasialaiselle naiselle nenästä ei saa tehdä yhtä korkeaa, koska nenän tulee olla tasapainossa muuhun kasvoon, jos ei halua näyttää pinokkiolta.

Pienempi tai kasvoihin sopiva nenä näyttää feminiiniseltä tai kauniilta, että esim. liian suuri nenä saa kuvissa liialti huomiota, jonka takia liian leveä ja korkea nenä on ruma, että nenän tulisi olla jokseenkin samankaltainen kuin Arinalla, mutta tietenkin esim. aasialaisella naisella matalampi.

Näissä muissa kuvissa voi havaita Marian mainostavan videoitavaa nenäleikkaustaan. Viimeisessä kuvassa on kauneuskirurgi Aleksandra, josta löytyi hieno kuva, mutta sitä on taidettu tyypilliseen tapaan muokata tekemällä ihosta tasainen ja valoisa, joka on aiheuttanut Yhdysvalloissa kohuja, jos sama on tehty mustalle naiselle.Tarkoitus olisi alle kerätä vähän tutkimuksista yksittäisiä ihmisten näkemyksiä vaikka se on aina lopulta yksilön omaa mielipidettä tai kokemusta, jota ei voi yleistää. Sen takia tutkimuksissa pitää tarkastella varsinkin yleisemmin havaittavia esim. naisten huolia, jonka osalta tuodaan usein esille naisilla olevan huolena paino.

Alla oleva ei ole tutkimuksesta vaan Vauva keskustelupalstalta poimittua, josta tuli mieleen kuinka joku miehestä naiseksi itsensä muuttanut kertoi kuinka miehet suhtautuivat häneen myönteisemmin, kun rinnat olivat suuret. Ilman näyttäviä rintoja hän sai usein kuulla olevansa mies. Ei tämä kaikkiin miehiin päde, mutta onhan näyttävät rinnat merkittävä osa naismaista ulkonäköä.

Olisi mielenkiintoista tietää, mitä persenaamalla tarkemmin tarkoitetaan, että kommenteissa näkee aika erikoisia ja humoristisia nimityksiä myös rintojen ulkonäöstä, joista tietenkin lättänät, epäsymmetriset ja selvästi noista alastonmalleista poikkeavat rinnat harmittaa naisia, että ei tunne itseään kauniiksi ja seksikkääksi. 

Lähde linkin kautta kannattaa enemmän katsella kommentteja, mutta niissä osaltaan ehdotetaan meikkaamista kauniimman ulkonäön aikaan saamiseksi, jonka takia yksi laittaa linkin YouTubeen, jossa nähtävästi hyvin suosittu nainen väittää aluksi itseään rumaksi vaikka ei siltä näytä ja kertoo kuinka näyttää kauniilta, mutta sehän ei ole yhtä helppoa, jos kasvot eivät ole jotenkin kauniita.

Tuosta itsensä rumaksi väittämisestä, niin varmaan monella myös kauniilla naisella on ulkonäköön liittyviä huolia vaikka ne olisivat selvästi rumien näkökulmasta naurettavia. Naiset taitaa olla yleisesti pitkälti koko paivän jotenkin meikattuja, jonka takia meikatusta ulkonäöstä tulee osa normaalia ja kaunista ulkonäköä.

Tämän takia sitten aamulla näkee helposti itsensä rumana ja eikä kehtaa mennä ulos, mutta kauniiden kasvojen takia näyttää sitten meikattuna erittäin kauniilta, joka ei samassa määrin onnistu selvästi esim. maskuliiniset kasvot omaavalta naiselta.

Toinen lainaus on poimittu tutkimuksesta, jossa tarkastellaan naisten huolia liittyen kauneuteen ja ikääntymiseen. Tässä lainauksessa voi havaita iäkkään äidin harmittelevan kuinka hänen tytär saa paljonkin miehiltä huomiota. 

Tämä on tunnettu asia, että miehillä ilmenee suurta kiinnostusta nuoriin naisiin, jonka merkittävä syy löytyy todennäköisesti korkeasta hedelmällisyydestä ja tietenkin nuoret naiset ovat selvästi kauniita, että ikääntyminen vaikuttaa pahasti naisen ulkonäköön ellei hyvien geenien, elintapojen ja kauneushoidon takia pysy selvästi nuorekkaan näköisenä.

Osa miehistä hyödyntää joidenkin naisten mieltymystä muodostaa parisuhteita hyvin iäkkäiden, mutta menestyneiden miesten kanssa. Nainen ei kuitenkaan kauaa pysy nuorena, että joutuu vielä itse kokemaan saman kuin iäkkäät naiset, joilla ei enää ollut mahdollisuutta pariutua iäkkään varakkaan miehen kanssa.

Kolmannen lainauksen osalta on kyse samankaltaisesta tutkimuksesta kuin edellinen, mutta poimin 76-vuotiaalta naiselta näkemyksen kuinka nuorena naiset olisivat ylpeitä kauniista vartalostaan. Nainen tuo useita kertoja esille naisen vartalon olevan kaunis, jonka takia taiteilijat tekevät siitä veistoksia ja maalauksia.

Ei taida kaikki naiset nähdä vartaloaan kauniina, mutta tämä kommentti vaan laittaa miettimään kuinka paljon naiset tykkäävät katsella miesten vartaloita. Kyllä varmasti jossain määrin, mutta naista tässä taitaa kuitenkin kumpikin sukupuoli enimmäkseen ihastella, että esim. YouTube:ssa taitaa monet naiset paljonkin kehua itseään meikkaavien naisten ulkonäköä.
Hanki silikonit. Miehet ainakin on nii taulapäitä että sanovat sellaisiakin naisia kauniiksi, joilla on kamala persenaama mut huomattavan isot hinkit.
[...]
Walking down the street with my daughter, I might as well be bloody invisible because they are all looking at my daughter. At first, that bothered me. I do remember when it really bothered me that I wasn’t attractive any more. Then I went through this angst about that being an issue. Now it’s amusing, I guess, you know, that men of all ages find youthful women attractive. 
What the fuck is that all about ? … What a shame that the ideal is young as opposed to being old and wise. What a shame. What a reflection on our society that we don’t see the beauty in ageing. Why isn’t ageing beautiful ?
[...] 
I think most women feel the same way. Most women when they’re young are proud of their bodies. A woman’s body is a beautiful thing. Truly a beautiful thing. That’s why artists sculpt them and paint them – because a woman’s body is beautiful. And it’s like anything of beauty, when it ages, it starts to lose some of that beauty. (age 76)
Lähde - 2 - 3 - Feminine Rivalry - Pornography - Erotic Photographs - Vagina

David Dubnitskiy julkaisi tyypilliseen tapaan muutama päivä sitten hienoja kuvia, jotka näkyvät keskimmäisellä rivillä. Vasemmassa kuvassa on itse David vaikka naisen takapuoli taitaa viedä huomiota. Tästä ei varmaan moni feministi tykkää, mutta jospa siinä onkin miehen tai itsensä naiseksi muuttaneen entisen miehen takapuoli.

Eipä tänä päivänä voi olla varma näkemästään, jos kerta osa miehistäkin voi näyttää hyvin kauniilta naiselta. David:in vieressä olevissa kuvissa on varmasti monen mielestä kauniita naisia hienoissa pastellin värisissä kuvissa, että tekee mieli ranskalaisia pastilleja.

Näissä kuvissa voi havaita paidan alta näkyvän nännit, että se taidetaan yleisesti nähdä seksikkäänä, jotka saavat huomiota ja voi jopa aiheuttaa kohun tai jotain muuta. Osalla naisista ilmenee nännien osalta ongelmia, että ovat esim. sisäänpäin vetäytyneitä, mutta raskaus voi tämän korjata. Kuitenkin hyvin ja kauniisti kehittyneissä rinnoissa on myös kyse vauvan tarpeista.

Ylimmällä rivillä ensimmäisessä kuvassa voi nähdä uudestaan kuvan valokuvaaja Gene Oryx:sta ja kauniista mallista, että hänellä voi havaita olevan hyvin naisellinen vartalo. Onko rinnat aitoja, mutta ainakin sellaisilta vaikuttavat verrattuna pallon muotoisiin rintoihin.

Oikealla voi nähdä saman kauniin nuoren naisen kaksi kertaa. Ylempänä olleessa Vauva sivustolta löytyvässä keskustelussa yksi nainen taisi tuoda esille kuinka kauniit naiset eivät saisi käyttää kukkamekkoja ja vähemmän kauniit saavat. Meinaako nainen sitä, että kukkamekko tekee kauniista naisesta liian tyttömäisen näköisen. Eipä sillä taida olla miesten mielestä väliä.

Alimmalla rivillä voi havaita valokuvaaja Sergei Lenin:in, joka näyttää itsekin tykkäävän olla mallina, mutta hän myös järjestää valokuvaajille opetustilaisuuksia. Tuossa kuvassa voi havaita naisen näyttävän häpyä, että osa valokuvaajista tykkää paljonkin ottaa tällaisia kuvia, joissa naisilla on vaatteet päällä, mutta mekon alta näyttävät häpyä.

Onhan tällaiset kuvat mukavia miesten näkökulmasta. Kahdessa viimeisessä kuvassa voi havaita hienosti kuinka takaapäin voi tunnistaa siinä olevan suurella todennäköisyydellä naisia, että lantiossa on leveyttä verrattuna vyötäröön.

Takapuolessakin on pyöreyttä ja voi havaita myös rinnoissa kokoa, että äärimmäisen naisellista ulkonäköä, mutta osa miehistä tykkää enemmän esim. tyttömäisistä tai barbiemaisista naisista, jonka takia naisten ei tarvitse huolestua vähemmän kurvikkaasta vartalosta.

Viimeisessä kuvassa voi nähdä yhden naisen mahtavat rinnat edestä, että onko aitoja, mutta hyvältä näyttää vaikka osa miehistä tykkää pienistä rinnoista naisilla. Noista lähde linkeistä kannattaa katsoa suurempina kuvia ja myös muiden ihmisten kommentteja.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Lada - Valentina - Angelina - Lyubov

Joskus viikko sitten taisin kerätä Reddit sivustolta löytyvästä hyvin suositusta Gentleman Boners sivulta kuvia ja katselin tässä uudestaan sivua, jossa näytti olevan enimmäkseen uusia kuvia vaikka ainakin osa näistä julkkiksista on samoja.

En ole aiemmin kerättyjä kuvia katsellut näitä kerätessä vaan keräsin naisia neljältä sivulta viikon parhaiden joukosta. Näiden naisten joukosta voi tunnistaa muutamia aasialaisia naisia, mutta omituisesti ei tule selvästi mustia tai mulatti naisia vastaan.

Näitä kuvia naisista katsoessa voi vähän näyttää siltä kuin ainakin osa naisista olisi jonkinlaisia siskoja, koska ovat hyvin samannäköisiä, mutta yksi syy on siinä, että yleisemmin kauniina pidetyt naiset ovat ulkonäöltään jokseenkin samankaltaisia.

Olen tässä lueskellut paljon suomalaisilta keskustelupalstoilta kirjoituksia liittyen naisten ulkonäköhuoliin, niin kirjoituksissa osa naisista kertoo kuinka mies näkee naisen kauniina vaikka rinnat olisivat lättänät tai jotain muuta. Tämä on hienoa ja lisäksi voi ilmaantua miehiä kertomaan kuinka esim. vaimonsa lättänät rinnat ovat maailman kauneimpia tai jotain muuta jeesustelua.

Tämäkin on hienoa, koska monille naisille näyttää olevan tärkeää, että mies tukee naista ja kertoo naisen olevan kaunis, jonka tuloksena nainen tuntee itsensä seksikkääksi. Kuitenkin voidaan koko ajan havaita millaisesta ulkonäöstä myös rintojen osalta miehet ja miksei myös naiset tykkäävät.

Varmaankin aivotutkimuksella voisi selvittää valehteleeko joku mies väittäessään lättäniä rintoja kauniiksi verrattuna enemmän noilla alastonmalleilla havaittaviin rintoihin. Sitä voisi myös näyttää tällaisille miehille kuvia rinnoista ja pyytää valitsemaan kaunein, mutta tällöin mies voi valehdella, jos haluaa valinnoilla osoittaa vaimon lättänien rintojen olevan kauniita.

Onhan aina lopulta ainakin osalla ihmisistä erikoisia mieltymyksiä parinvalinnan osalta, että on valmis pariutumaan selvästi ruman kanssa. Pahinta parinvalintaa on sellainen, jossa miehen tai naisen ulkonäkö aiheutuu jostain oireyhtymästä, jolla on suuri todennäköisyys periytyä jälkeläiselle.

Ylempänä laitoin yhden linkin pornoon liittyen, niin sekin huolestuttaa naisia, jos mies katselee pornossa jotenkin kauniimpia tai muita naisia, että tältä osin kannattaisi miesten olla varovaisia aiheuttamasta naiselleen huolta tai surua vaikka muiden naisten katselussa ei olisi kyse siitä, etteikö tykkäisi esim. omasta vaimosta.

Laitoin alle Pretty Girls sivulta muutamia linkkejä kuviin, että viikon parhaat listalla näyttää olevan vielä paljon samoja kuvia, jonka takia ei voi tehdä uusia kollaaseja suosituista naisista. Fiancée linkistä voi nähdä miehen esittelevän morsiamestaan kuvaa. Gabe linkistä voi katsoa kuinka botti on muuttanut kauniiden naisten kasvot rumemmiksi.Lähde - Wool Sweater - Fiancée - Laura - Simple - Lasagna - Adelaide - Gabe

Tykkään aina välilä katsella RealSelf sivustoa, josta tuli taas vastaan maininta filippiiniläisestä The Icon klinikasta. Katselin muutama kuukausi sitten klinikan Facebook sivustoa, mutta alla olisi muutamia uusia löytöjä.

Näiden kuvien joukossa voi myös nähdä toisen kauneusklinikan Shimmian:in kuvia. Olen näiden kummankin sivustoja paljonkin näyttänyt, mutta syy on siinä, että niistä on yleensä löytynyt mielenkiintoisia kuvia ja kirjoituksia.

The Icon klinikan kuvien osalta voi ensimmäisessä kuvassa nähdä kauneuskirurgi Eric:in ja hänen perheensä, joista varsinkin vaimosta näkyy usein kuvia. Kuten olen aiemmin todennut pariskunnan ulkonäöstä, niin äiti vaikuttaa filippiiniläiseltä ja isällä taas on voimakkaammin itäaasialaisempaa ulkonäköä, joka sitten näkyy lapsissa.

Filippiineillä tykätään paljonkin väittää kuinka kapean korkea nenä olisi kaunis, että nenästä halutaan tehdä samanlainen kuin on osalla länsimaalaisista naisista tai jos ei ole, niin sellaisen myös länsimaalainen nainen haluaa. Ei tässä kuitenkaan pitäisi muutella nenän ulkonäköä ellei sitten nenä ole jotenkin tosi ison näköinen.

Sehän taitaa olla sillä tavalla, että eurooppalaisen kasvoissa leveä, lättänä ja pullea nenä ei näytä kauniilta, mutta aasialaisilla on matalat kasvot, niin tuollainen matala nenä sopii kasvoihin ja varsinkin aasialaisten tulisi nähdä tällainen nenä kauniina, että ei tässä ole eurooppalaisten näkemyksillä väliä.

Tuossa keskimmäisessä kuvassa voi nähdä Ruotsissa missikilpailussa perintöprinsessaksi valitun naisen. Nainen taitaa itsekin olla filippiiniläinen vaikka tällaista ulkonäköä ilmenee myös mustilla, mutta tietenkään nainen ei ole eurooppalainen tai ruotsalainen ulkonäöllisesti.

Olisiko tuolla oikealla alimmassa kuvassa olevalla naisella selvästi afrikkalaista taustaa, että näkemäni perusteella mustat käy nenäleikkauksessa Filippiineillä luultavasti edullisemman hinnan ja filippiiniläisillä ilmenevän samankaltaisen nenän takia, koska kauneuskirurgeilla on enemmän kokemusta tällaisesta nenätyypistä.

Kyllä filippiiniläisillä ilmenee hyvää ulkonäköä kauneuden kannalta vaikka harmillisesti nenä voikin olla osalla ruman näköinen, jota voi havaita olleen perintöprinsessaksi valitulla. Korkeanenäisen miehen avulla voi kuitenkin yrittää korjata jälkeläisen ulkonäköä.

Näkemäni perusteella mustalla miehellä ei moni nainen näe tällaisessa nenässä vikaa, mutta mies näkee mustalla naisella. Ei taida kuitenkaan moni nainen itse haluta omata leveää nenää vaikka tyttärelle sellaisen nenän varmaan haluaa parinvalinnan perusteella.

Alimmalla rivillä keskellä voi nähdä olevan näyttelijä Sanya Lopez, että tällaisia kuvia tulee paljonkin vastaan Filippiineiltä, jossa on joku julkkis. Onhan myös keskimmäisen rivin vasemmalla näyttelijä Kylie Padilla mainostamassa osaltaan ihonvärin vaalentamista, joka on erikoisen suosittua Filippiineillä.

Ylempänä olleesta Skin Color linkistä löytyy mielenkiintoista luettavaa aasialaisten ja eurooppalaisten naisten käyttäytymisestä liittyen ihonvärin vaalentamiseen ja ruskettamiseen. Tässä helposti ajattelee länsimaiden jotenkin vaikuttavan filippiiniläisiin, mutta vaikutteita tulee nykyisin varsinkin Japanista, Etelä-Koreasta ja Kiinasta, joissa kauneusihanteena on vaalea ihonväri naisella, joka on perinteistä kauneusihannetta ilman eurooppalaisten vaikutteita.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Wish - Asked - References - New - Filler

Tässä tapauksessa filippiiniläisiä katsoessa tulee mieleen söpöys, jonka takia yritin taas katsoa löytyisikö uusia tutkimuksia ja sellainen löytyi japanilaisilta. Tutkimuksesta poimin alle ylimmälle riville keskelle kuvan, jossa voi nähdä aikuismaiset ja vauvamaiset kasvot. Tutkimuksen perusteella näistä vauvamaisista kasvoista tykättiin vähän enemmän esim. kauneuden osalta ja ne nähtiin selvästi vähemmän aikuismaisina.

Näillä filippiiniläisillä voi sanoa olevan hyvin söpöä ulkonäköä, jota voi myös havaita osalla eurooppalaisista naisista, mutta muuten eurooppalaisilla on enemmän aikuismaiset kasvot. En tiedä kuinka suuria yleistyksiä alla näkyvien filippiiniläisten kasvoista voi tehdä.

Tuollaista se näyttää kuitenkin monilla olevan ja esim. nenän leveydessä voi havaita ilmenevän vaihtelua, mutta samaan tapaan on nenän koossa eroja eurooppalaisilla. Tämä sitten aiheuttaa huolia, jos nenä sattuu olevan huomattavan suuri verrattuna naisille tyypilliseen.

Ylimmällä rivillä mainostetaan ihonvärin vaalennustuotteita ja kuvissa näkyy EB Babes tyttöryhmän jäseniä. Keskimmäisellä rivillä voi taas nähdä Real Asian Beauty sivustoa ylläpitävän käyneen Flawless kauneushoitolassa suonensisäisesti glutationilla vaalentamassa ihonväriä. Hän järjesti myös juhlatilaisuuden, että nainen taitaa olla hyvin suosittu, koska myös yritykset suostuivat antamaan ilmaiseksi tuotteita jaettavaksi juhlaan osallistuneille.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - Sponsors - Liese - Flawless - Relumins

Katselin löytyisikö Reddit sivustolta lisää suosittuja sivuja, joissa esitellään kauniita naisia. Tietenkin niitä löytyy, mutta osassa tilaajia on vain muutamia tuhansia ja kuville annetut äänet myös vähäisiä, joten olen yrittänyt löytää sivuja, joissa tilaajia olisi yli kymmenen tuhatta.

Suosittujen sivujen joukossa on myös enemmän pornoa tai naisten alapäitä ja muuta sellaista esitteleviä sivuja, mutta sellaisia kuvia en ala näyttämään. Mielenkiintoista on kuitenkin koko ajan havaita kuinka eurooppalaisemman tai eurokeskisemmän ulkonäön omaavat naiset ovat suuresti esillä kuvissa, että voi nähdä miesten tuovan esille kuinka panisi tai on masturboinut kuvalle, jossa on eurooppalainen nainen.

Kuten olen usein tuonut esille, joka on myös havaittu tutkimuksissa liittyen parinvalintaan esim. katso aiemmin laitettu Eye Color linkki, että ihmiset tykkäävät paljonkin samankaltaisista, mutta kuvien joukosta voi myös havaita länsimaalaisilla miehillä ilmenevän vähän myös kiinnostusta aasialaisiin ja latino naisiin.

Aasialaisia naisia usein sanotaan söpöiksi, mutta se selittyy ylemmässä kuvassa havaittavilla vauvamaisilla kasvoilla. Tietenkin esim. aasialaisten naisten suosiossa on myös kyse aasialaisista miehistä, että ei pidä ajatella vaan eurooppalaisten miesten tuovan mieltymyksiä esille.

Alla olisi tätä kirjoittaessa kesään hyvin liittyviä bikini kuvia naisista. En ole Bikinis sivua ennen näyttänyt, joten keräsin muutamien sivujen verran kaikkien aikojen parhaimpia kuvia, mutta lähde linkin kautta kannattaa tietenkin katsella uusimpia suosittuja kuvia, että näyttää niissäkin olevan kauniita naisia.

Näissä kuvissa voi havaita ihonvärissä olevan ruskettuneisuutta ja oranssimaisuutta, mutta naisen oikeasta ihonväristä ei voi olla täysin varma, koska siihen myös vaikuttaa valaistus. Aiemmin laitetusta Skin Color linkistä pystyi lukemaan aasialaisten ja eurooppalaisten naisten näkemyksiä ihonväristä.

Aasialaiset naiset näkivät vaaleamman ihonvärin kauniina naisella ja taas monilla eurooppalaisilla naisilla on halua omata alla havaittavaa ihonväriä vaikka siitä seuraa myös ihon ikääntymistä. Tällaisen oranssimaisen ihonvärin osalta on ajateltu sen liittyvän karoteeniin ja vihannesten syömiseen, jonka vaikutelman aiheuttaa Aurinko. Vähän oranssimainen ihonväri taitaa myös miellyttää ihmisiä, koska se näyttää vaikka lämpimältä ja tuo mieleen esim. Auringon, että kaikenlaista tässä voi ajatella syiksi.

Aasiassa ilmenevän kauneusihanteen takia aasialaisilla naisilla ilmenee suurta halua välttää UV-säteilyä, jotta ihonväri olisi esim. feminiinen, eliittimäinen ja tasaisen vaalea, mutta länsimaissa tällainen alla havaittava ihonväri nähdään kertovan esim. henkilön viettävän ulkona paljon aikaa, matkustelevan, seksikkäänä ja terveenä vaikka liiallisesta UV-säteilystä voi olla pahoja seuraamuksia liittyen melanoomaan, että tässä mielessä on valitettavaa monien kaunottarien halu ruskettaa, jos sillä on lopulta rumentavia vaikutuksia.

Alla olevissa kuvissa voi havaita osalla naisista ihonvärin näyttävän tummalta, mutta siitä huolimatta naisten joukossa en ainakaan näe yhtään mustaa tai mulatti naista. Tässä tullaan perinteisiin suurrotuihin ulkonäön perusteella, jonka takia voi päätellä monen Reddit sivuston miehen tunnistavan kasvoista esim. mustat ja mulatit, joita ei sitten äänestä kauneimpien naisten joukkoon, koska tykkää enemmän eurokeskisistä naisista.

Näitä naisia katsoessa voi taas laittaa merkille yleistä ulkonäköä naisilla, että hiusten voi havaita olevan pitkiä, nenän kapean korkeita, kasvojen tasapainoisia, vyötärössä kapeutta, lantiossa leveyttä, rinnoissa kokoa, vartaloiden olevan jokseenkin laihoja tai luultavasti painoindeksi normaalissa. Tämä naisilla havaittava ulkonäkö on hyvin tyypillistä, josta länsimaalaiset miehet yleisesti tykkäävät ja tämä aiheuttaa naisille huolia.Lähde - What Do These Images Reveal About Female Beauty? - Fuckable - Eiffel

Naisia on mukava katsella bikineissä, mutta onhan myös tyylikkäät tai seksikkäät alusvaatteet hienoja naisilla. Alla olisi sitten Lingerie sivulta poimittuja kaikkien aikojen parhaimpia kuvia. Jälleen kerran kuvia selatessa ei tule vastaan selvästi afrikkalaista taustaa omaavia naisia.

Eikä tässä ole ainoastaan kyse mustista vaan myös ihonväristä, että vaikka länsimaissa ilmenee myös yllä olevan ihonvärin ihannointia, niin selvästi ruskeasta ihonvärista ei näytä miehet tykkäävän. Tietenkin bikinin käyttöön liittyy paljonkin ulkona oleskelua, joten moni jo senkin takia ruskettuu vaikkei haluaisi.

Näitä suosituilla naisilla olevia kasvoja ja varsinkin neniä katsoessa miettii noiden filipina naisten neniä, että kuinka moni mies mahtaa nähdä filipina naiset kauniina, jos nenä on kuitenkin monilla enemmän lättänän leveän näköinen. Katso yllä olleesta Sponsors linkistä Real Asian Beauty sivustoa ylläpitävän kasvoja, että tykkäätkö nenästä.

Olettaisin monien miesten olevan valmiita hyväksymään filipina naisten nenän, koska kasvot ovat muuten kauniin näköiset tai söpöt, että onhan filippiiniläisiä mukava katsella. Kuten olen todennut on filipina naisilla nenän leveydessä ja lättänyydessä vaihtelua, jonka takia olettaisin eurooppalaisia miehiä miellyttävän enemmän pienempi nenäiset filipinat, jos jotain alla olevaa kaunotarta ei löydä vaimoksi.

Tuosta alla olevasta Flat asian nose linkistä voi lukea erikoisen kirjoituksen aasialaiselta naiselta kuinka häntä on kiusattu matalan nenän takia. Täti on ihmetellyt nenän ulkonäköä ja perhe naureskellut.

Kiusaaminen tuntuu erikoiselta ellei naisella ole ollut suuresti keskimääräisestä ulkonäöstä poikkeava nenä ja onko se ollut erilainen kuin vanhemmilla tai äiti on tehnyt rumemman nenän omaavan miehen kanssa lapsen ja isä on jatkanut matkaansa, mutta tytär on joutunut kärsimään äidin valinnoista.

Aasiassa tykätään paljonkin kapean korkeasta nenästä ja avautuneen näköisistä silmistä, jonka takia tästä ulkonäöstä suuresti poikkeava voi joutua kiusatuksi. Kuitenkin taitaa olla sillä tavalla, että nainen asuu Yhdysvalloissa ja siellä voi tietenkin ulkonäöltään poikkeava joutua kiusatuksi, koska nenä on huomattavan erilainen kuin muilla lapsilla.

Kuten alta voi nähdä innostuin keräämään suuren määrän kuvia, mutta en ole ennen keräillyt edellisestä ja tästä sivusta kuvia, joten sen takia on mielenkiintoista katsella kuvia. Uusien kuvien joukostakin löytyy kauniita naisia, mutta tarkoitus tässä on tällä kertaa näyttää kaikkein suosituimpia tai eniten ääniä vuosien saatossa keränneitä naisia.

Alla olevien naisten joukossa näytti olevan muutamia pornotähtiä, että pornossa on monia hämmästyttävän kauniita ja luonnollisia naisia, jonka takia miettii, miksi nainen ei halua olla malli, mutta pornossa taitaa tienata helposti paljon rahaa varsinkin kaunis ja seksikäs nainen.Lähde - Flat asian nose - Half Asian - Talk Show Girls - NSFW Fashion

Sitä voi koko ajan havaita kuinka ihmiset tykkäävät tasaisesta nuorekkaasta ihosta, jonka takia tätä ulkonäköä yritetään saada aikaan meikkaamisella, kuvankäsittelyllä ja ihoa hoitamalla. Aiemmin laitoin jo merkille kuinka Real Asian Beauty sivustoa ylläpitävällä filipina naisella on ollut pahana ongelmana akne, joka valitettavasti näyttää joitakin nuoria suuresti vaivaavan ja heidän kauneutta vähentäen, josta sitten aiheutuu ulkonäköhuolia.

Suvaitsevaiset, feministit ja muut hyväntahtoiset taitaa helposti ajatella tässä olevan vaan kyse kulttuurin tai kauneusihanteiden aiheuttamista turhista huolista tai jotain sellaista. Onhan nämä suvaitsevaisten näkemykset mielenkiintoisia, mutta ne ovat lopulta hölmöjä, jos suvaitsevainen jättää huomioimatta kauneustutkimusten havainnot, joiden mukaan ihmiset kaikkialla näyttävät tykkäävän tasaisesta nuorekkaasta ihosta vaikka toisaalta voidaan havaita joidenkin tykkäävän pisamista.

Kauneusihanteet eivät ole täysin kulttuurin tai elinympäristön määrittämiä vaan kauniin ihon ajatellaan näyttävän aivolle nuorekkaalta, terveeltä ja naisten osalta se kertoo myös todennäköisestä korkeasta hedelmällisyydestä, koska ikääntyminen selvästi rumentaa ihon ulkonäköä, mutta tätä rumentumista naiset pyrkivät paljonkin vähentämään, jotta näyttäisivät kauniimmilta. Tänä päivänä länsimaissa on monilla naisilla halu ruskettaa ihoaan, mutta he lopulta rumentavat ihoaan, jos siitä aiheutuu ryppyjä, tummuutta ja epätasaisuutta.

Alla olevissa kuvissa voi nähdä keskimmäisessä kuvassa valoisalla ja tasaisella iholla olevalla kauniilla filipina naisella kapean korkean nenän, joka näyttää olevan myös Filippiineillä kauneusihanteena, jos katsoo monia malleja ja julkkiksia, joka on harmillista, koska tulisi nähdä kauniina filippiiniläisille tyypillisempi nenä.

Länsimaiseen tai eurooppalaiseen kauneusihanteeseen ei kuulu leveän lättänä pullea nenä vaikka suvaitsevaiset ja mokuttajat yrittävät muuta väittää. Jokainen varmaan tiedostaa, että eurooppalaisella naisella ei nähdä kauniina muuta kuin mallilla tai julkkiksella havaittavaa nenää, jota voi myös nähdä yllä olleissa kuvissa.

Jos näen eurooppalaisella naisella kasvoihin huonosti sopivan epätasapainoisen leveän lättänä pullean nenän joudun luokittelemaan naisen vähemmän kauniiksi tai jopa rumaksi, koska miehet eivät siitä näytä tykkäävän, eikä nenä ole eurooppalaisille tyypillinen, jonka takia siitä ei myöskään tykätä.

Kuitenkin on filippiiniläisten oma asia päättää millaisen ulkonäön tai nenän näkevät kauniina. Harmillisesti filippiiniläisiin vaikuttaa myös esim. Etelä-Korean kauniit vaaleat julkkikset, joilla on tyypillisesti kapean korkea nenä ja onhan myös Filippiineillä eurasialaiset suosittuja, joilla monilla olen nähnyt kapean korkean nenän vaikka osalla siinä on leveyttä.


Lähde - Lähde - Aknen vaikutus psyykkiseen hyvinvointiin - Attractiveness