1. kesäkuuta 2017

Lisää kuvia Reddit sivustolla suosituista naisista - K18 osa 12

Reddit sivustolta tuli vastaan tilaaja määrien perusteella suosittu Body perfection sivu, josta olisi tarkoitus kerätä kymmenen kollaasin verran kaikkien aikojen parhaimpia kuvia. Reddit sivustolla voi havaita tavallisilla naisillakin olevan halua näyttää vartaloa, että eipä tässä olisi paljoakaan varsinkaan alastonkuvia, jos naiset eivät itse haluaisi laittaa kuvia internettiin ja lehtiin vaikka sitä voivat tehdä myös pahat poikaystävät.

Tätä varsinkin monet feministit kritisoi, mutta mitä tälle voi, jos nainen vaikka nauttii kauniin vartalon ja kasvojen näyttämisestä, jonka lisäksi miehet antamalla valtavasti rahaa naisille innostavat naisia tekemään kaikenlaista vaikka näyttämään häpyä. Onhan se naisen kannalta mukavaa, jos vartalo ja kasvot ovat kauniita, mutta siitä sitten aiheutuu muille naisille ulkonäköhuolia.

Ei taida monet kauniit naiset välittää vähemmän kauniiden naisten huolista, koska kyllä naiset lopulta myös kilpailevat toisia vastaan kauneudessa ja luovat ulkonäöllistä hierarkiaa, että kaverit valitaan ulkonäön perusteella ja kaikkea tällaista. Naiset tietenkin käyttäytyy monella tavalla, että jollain voi olla rumempia kavereita, mutta toisaalta kaunis nainen pääsee nauttimaan siitä, että saa miehiltä enemmän huomiota rumempien naisten kirotessa.

Näitä monia kuvia katsoessa syntyy vaikutelma kuinka länsimaissa olisi kauneusihanteena tummuus, että länsimaalaisilla naisilla ei näytä olevan halua ottaa itsestään valoisia kuvia ja tummuutta myös lisää rusketus. Nämä kuvat ovat miehiä ja varmasti naisia miellyttäneet, joten tummuutta tässä sitten aika paljon ihastellaan vaikka nainen ei oikeasti olisi tumma vaan se aiheutuu huonosta valaistuksesta.

Kuitenkin näiden kuvien tai naisten suosiossa ei ole lopulta ainoastaan kyse ihonväristä tai kuvan tummuudesta, koska tässä katsotaan varsinkin naisten vartaloa. Eihän monet näistä kuvista ole oikeasti tummia, koska olen itse laittanut tietokoneen näytön valaistuksen alhaiseksi. Haluan säästää sähköä, mutta tästä syystä kuvat, joita katson näyttää yleensä tummemmilta, jolta ne eivät sitten samassa määrin näytä kaikille.

Vaikka osa näistä kuvista vaikuttaa aika tummilta, niin siitä huolimatta kasvonpiirteistä voi havaita naisten olevan enimmäkseen eurooppalaisia tai eurokeskisiä ulkonäöltään, että esim. aasialaisen tai mulattimaisen ulkonäön aiheuttaa kasvonpiirteet vaikka tekeehän ruskeampi ihonväri epäeurooppalaista ulkonäköä, jolta varmaan osa naisista haluaa näyttää.

Vaikka näissä kuvissa ei edelleenkään näy esim. mustia tai mulatti naisia, niin eihän se tarkoita, etteikö nämä naiset olisi jotenkin kauniita, mutta he eivät ole eurooppalaisia tai eurokeskisiä naisia. Voihan jollain moninkertaisella sekoituksella olla eurokeskiset kasvot, että niistä olettaisin eurooppalaisten miesten tykkäävän. Eurokeskisyydellä tarkoitan samankaltaisia kasvoja kuin näillä alla olevilla naisilla, mutta naisella voi olla ripaus afrikkalaista ulkonäköä.

Tuli sittenkin 11:sta kollaasia, koska kuvien joukossa oli leveitä tilaa vieviä kuvia. Jos miettii näiden kuvien sijoittelua, niin en aina tarkemmin mieti, mihin kuvan sijoitan, mutta kyllä tässä voi havaita jonkinlaista lajittelua ja se voisi olla parempaa, jos käyttäisi enemmän aikaa. Siitä voi olla montaa mieltä, millaista on hyvä kuvien sijoittelu, mutta sitä voisi vaikka sijoitella bikini naiset samaan kuvaan ja kaikkea tällaista.

Tarkastellaan sitten näiden naisten yleistä ulkonäköä, jonka osalta naisilla on pitkät hiukset, rinnoissa kokoa, rinnat taitaa olla monilla aidot, nenä kapean korkea, kasvot tasapainoisia, vyötärössä kapeutta ja lantiossa leveyttä. Näistä kuvista ei kunnolla näe kaikkien naisten ulkonäköä, että onko suurimmalla osalla vaikka pitkät sääret. Kuitenkin näilläkin naisilla ilmenee ulkonäköä, josta yleisemmin tykätään naisilla vaikka joku voi tykätä ainoastaan pienistä rinnoista.
Lähde - Katso video Playboy mallista - FTV Girls - Carisha - Curvy - Pale Girls

Aiemmin tuli kerättyä kuvia bikineistä ja alusvaatteista, jonka takia tuli mieleen olisiko Reddit sivustolla leninkiin tai mekkoon pukeutuneista naisista kuvia ja löytyi hyvin suosittu Tight Dresses. Onhan tällaisia kuvia ollut Gentleman Boners sivun kuvissa, mutta tuo sivusto esittelee kuvia julkkiksista, kun taas Tight Dresses sivulla näyttää olevan kuvissa paljonkin tavallisia naisia.

Alle olen alkajaiseksi valikoinut kuvat sillä perusteella, että niissä näkyy kännykkä tai nainen ottaa itsestään kuvaa, mutta lisäksi tässä näkyy naisten kokovartalo. Tällaisesta vartalosta taitaa moni nainen haaveilla, mutta eipä sitä voi barbielta näyttää, jos jalat ovat lyhyet vaikka korkokengillä monet naiset yrittävät saada sääriin pituutta, että ei osalla näistäkään naisista jalat näytä pitkiltä.

Nyt on kaikki kuvat kerätty, että kollaaseja tulikin 12:sta. Viimeisessä kollaasissa voi havaita keskellä monia länsimaalaisia naisia, mutta heidän vieressä voi nähdä muistaakseni kiinalaisen julkkiksen ja hänellä vaalean ihonvärin. Tätä kuvaa katsoessa voi pohtia, onko vaaleassa ihonvärissä jotain vikaa.

Eipä siinä perinteisesti ollut myöskään Euroopassa mitään vikaa, mutta nyt voimme havaita monien eurooppalaisten naisten haluavan olla ruskettuneita tai ihonväriltään oranssimaisia samalla tehden ihosta ikääntyneemmän verrattuna aasialaiseen naiseen.

Ei tässä tietenkään moni itseään rusketa tarkoituksella ja rusketukseen myös vaikuttaa elinympäristö, että kuinka voimakasta on UV-säteily, jonka takia osa eurooppalaisista voi muuttua ihonväriltään hyvin nopeasti ruskeaksi, jos menevät vaikka Afrikkaan.

Kuitenkin on selvää, että länsimaissa naiset tarkoituksella ruskettavat itseään esim. uimarannoilla ja käymällä solariumissa, jota taas aasialaiset naiset eivät varsinkaan Aasiassa yleisesti tee vaan käyttävät paljon myös ihonväriä vaalentavia tuotteita, joiden avulla halutaan ihosta tasaisen vaalea.

Tämän lisäksi näkemäni perusteella aasialaisilla naisilla ilmenee halua ottaa itsestään vaaleita kuvia, mutta jos näitä alla olevia kuvia katsoo, niin osa kuvista on aika tummia verrattuna siihen, että länsimaalainen nainen olisi voimakkaalla valaistuksella antanut itsestään vaaleamman vaikutelman.

En tässä tarkoita, etteikö naiset saisi olla ruskettuneita tai oranssimaisia, mutta ongelma on aina lopulta siinä kuinka paljon länsimaalainen nainen rumentaa itseään ruskettamalla tarkoituksella ihoaan. Nämä naiset taitavat olla suurelta osin nuoria, mutta ei taida 30-vuotiaana tuntua mukavalta, kun huomaa ihon olevan liiallisen UV-säteilyn takia ikääntyneen näköinen verrattuna naiseen, joka on enemmän vältellyt UV-säteilyä.

Ylemmäs laitoin Pale Girls linkin, josta voi havaita hyvin vaaleasta ihonväristä tykkääviä miehiä olevan myös länsimaissa. Muutenkin Reddit sivustolta löytyy tarkemmin, jotain tiettyä ulkonäköä ihannoivia sivuja, kuten esim. pienet rinnat tai kurvikkaat naiset, joten tässä mielessä naisten ei tarvitse luulla, että esim. rintojen pitäisi ainoastaan olla suuret ja ihonvärin ruskettunut.

Tässä on tullut suuri määrä kuvia kerättyä, jonka takia olen voinut laittaa saman kuvan kaksi kertaa vaikka pyrin sitä välttämään. Näillä Reddit sivuston eri sivuilla näkyy samoja kuvia naisista, jotka on äänestetty parhaiksi.

Lisäksi samalla sivulla voi havaita saman kuvan monta kertaa ja huomasin alla olevia kuvia katsoessa joukossa olevan ainakin yksi sama kuva kaksi kertaa, että sen voisi vaihtaa, mutta miehet ovat ainakin tuosta kuvasta tai naisesta paljonkin tykänneet ja onhan niitä ollut muitakin, mutta en ole saamaa virhettä tehnyt.

Lähde - Ancient Egyptians less Sub-Saharan than present-day Egyptians

Olen jo aika paljon keräillyt kuvia Gentleman Boners sivulta, mutta löysin Vintage Gentleman Boners sivun, jossa nimen perusteella näytetään kuvia entisaikojen kaunottarista. Kauneimpina pidettävät naiset taitavat yleensä olla 20-30-vuotiaita, jonka jälkeen naisen kauneuden ihailu alkaa vähenemään, että esim. kauniit naiset listat, joista aina välillä uutisoidaan taitavat sisältää enimmäkseen nuoria naisia vaikka kymmenen vuotta aiemmin samoilla listoilla näkyi nyt 40-vuotiaita naisia.

Olen tässä keräillyt noin kymmenen kollaasin verran kuvia, että olen ajatellut jatkossa kerätä viiden kollaasin verran, koska näiden kuvien tekeminen on aikaa vievää ja voisi sen ajan käyttää muilta sivuilta kuvien keräämiseen. Kuitenkin Vintage Gentleman Boners sivulla näyttää olevan paljon mielenkiintoisia kuvia, että taidan vielä noin kymmenen kollaasin verran kuvia kerätä.

Näin alkajaiseksi olen alla olevaan kollaasiin valikoinut kuvia naisista peilin luona, joista itse varsinkin tykkään, mutta tässä voi myös nähdä naisten peseytymässä, hiuksia laittamassa, meikkaamassa ja kaikkea muutakin, mitä naiset todennäköisesti tekevät kotona, että on mukava katsella tällaisia kaunottaria, joista harmillisesti moni on jo ikääntynyt tai voi olla jopa kuollut.

Näitä naisia katsoessa voi havaita naisten olevan hyvin samankaltaisia ulkonäöltään kuin tänä päivänä kauniina pidettävät naiset. Tämä voi tietenkin selittyä myös sillä, että tämän päivän miehet valikoivat entisaikojen naisista ne, joiden ulkonäkö kaikkein eniten miellyttää.

Olen jo aiemmin laittanut linkkejä Reddit sivuille, joista löytyy mielenkiintoisia kuvia, mutta en tiedä viitsiikö sitä lähteä kaikista keräämään kuvia. Muutenkin olen pyrkinyt keräämään yleisemmin naisen kauneutta esitteleviltä sivuilta kuvia, enkä vaan esim. vaaleaihoisia naisia esittelevältä sivulta vaikka sielläkin näyttää olevan paljon kaunottaria.

Alla voi nähdä muutamia linkkejä liittyen rintojen ulkonäköön, joissa kummassakin on kyse nuorekkaan näköisistä rinnoista. Torpedo rinnat on kyllä mielenkiintoisen näköisiä kuinka naisilla rinnat voivat kehittyä noin mahtavan näköisiksi vaikka samaan aikaan osalle naisista voi kehittyä hyvin lättänät tai rumat rinnat.

Tätä pitäisi tarkemmin tutkia, miksi osalla naisista rinnoista tulee hienot. Tietenkin yksi syy on geenit, että varmaan tulevaisuudessa vanhemmat voivat geenimuuntelulla yrittää saada tyttärelle paremman näköiset rinnat. Ennen kuin näin voidaan tehdä pitäisi tutkia vaikka perky ja torpedo rinnat omaavien naisten geenejä ja muita tekijöitä kauniisiin rintoihin.

Kollaaseja tulikin 13:sta osaltaan leveiden kuvien takia. En tässä oikeasti kerää kymmenen kollaasin verran kuvia vaan keräilen kuvia yhdeksän sivun verran ja osassa noista Reddit sivuissa on paljon samoja kuvia, joita en kerää vaikka ei sitä muista tai viitsi käydä kaikkia kuvia läpi, onko sama kuva jo ollut näytillä.

Eipä sillä väliä vaikka sama kuva ja sama nainen näkyisi monta kertaa kuvissa, koska hänestä sitten tykätään paljon. Alla olevista kuvista voi nähdä, ettei Vintage Gentleman Boners ole samanlainen kuin Gentleman Boners, jonne kerätään enimmäkseen leninkiin pukeutuneita julkkiksia, mutta näissä kuvissa pääsee paremmin näkemään naisten vartaloa, koska on paljon alastomuutta.

Monissa kuvissa voi havaita naisten olevan ruskettuneita tai oranssimaisia rusketusraidoilla, että ei ole uusi asia naisten halulle omata tällaista ihonväriä. Kuinka moni näistä naisista on sitten iäkkäämpänä harmitellut ruskettamista ja siitä aiheutunutta ihon ikääntyneempää ulkonäköä.

Jos taas tarkastellaan silmämääräisesti naisten yleistä ulkonäköä, niin hiukset näyttävät olevan pitkiä, rinnoissa näyttävästi kokoa, nenän kapean korkeita, kasvot tasapainoisia, mutta harmillisesti näistä kuvista ei voi kunnolla nähdä kaikkien naisten ulkonäköä.

Kuitenkin on hyvin todennäköistä, että naisilla on esim. vyötärö kapeampi ja lantio leveämpi. Naisten painoindeksi taitaa olla normaalissa, että oikein hyvää naisellista ulkonäköä, josta miehet tänäkin päivänä yleisesti tykkäävät vaikka osalla taitaa olla liiallista mieltymystä laihempiin tai tyttömäisiin naisiin, koska näyttävät esim. nuorilta.


Lähde - Perky - Torpedo Tits - Busty Petite - Legs - Sharon - Vivien - Karolina

Löysin La Beauté Féminine sivun, jossa näyttää olevan paljon hienoja ja samankaltaisia kuvia, joita olen esim. 500px sivustolta etsinyt tai valikoinut. Alla olevien joukossa voi nähdä muutamia samoja kuvia, joita olen jo aiemmin näyttänyt, mutta en ollut niitä poiminut Reddit sivustolta vaan esim. 500px sivustolta. Innostuin keräämään aika paljon kuvia, että taitaa taas tulla yli kymmenen kollaasia.

Nyt on taas laitettu kaikki kuvat kollaasin, joita tuli 11:sta ja olisi niitä enemmän, jos laittaisi yhteen kuvaan vähemmän kuvia. Varmasti paljon hienoja ja kauniita naisia jää näistä kuvista pois, mutta en uskalla edes enempää kuvia selata, koska muuten tule halu kerätä lisää vastaan tulevia kuvia. Lähde linkin kautta kannattaa tietenkin jatkaa hienojen kuvien katsomista.

En viitsi alkaa näiden naisten yleistä ulkonäköä kertomaan, koska vaikuttaa taas samanlaiselta kuin aiemmin näytetyissä kuvissa. Muropaketin sivuilta tuli vastaan uutinen kuinka Red Shoes & the 7 Dwarfs elokuvan erikoinen juliste on aiheuttanut kohun kuinka siinä väitettäisiin paksumpia rumemmiksi.

Saa sitä naisella olla sopivasta kurvikkuutta, mutta katsomalla näitä alla olevia kuvia ymmärtää myös jeesustelija millaisesta ulkonäöstä miehet tykkäävät ja lihavuutta hienona pitävät ovat typeryksiä, koska se ei ole terveellistä. Jokaisella on lopulta oikeus omaan mielipiteeseen, mutta siitä voi tänä päivänä syntyä myös typeriä kohuja, kun suvaitsevainen tai tässä tapauksessa lihava ei hyväksy näkemystä.

Kick-Ass-tähti pyysi anteeksi uuden elokuvansa törkeää julistetta - Maailman
Lähde - Sexy Silhouettes - Back lit Beauty - Window Beauty - Miss Russia