25. heinäkuuta 2017

Takapuoli, kauniiden kasvojen tasapaino, nuorekas ulkonäkö, jalkojen pituus, silmien värin muuttaminen, keskimääräiset naiselliset kasvot, JD verkkokauppa, kaljuuntuminen ja kauniit rinnat

YouTube:sta löytyy mielenkiintoisia videoita, joissa sairauden takia kaljut naiset laittavat peruukin päähän ja ainakin omasta mielestä naiset ovat olleet huomattavan kauniita hiukset päässä. Osalla naisista on myös ongelmana, että heillä ei ole tai on hyvin vähän kulmakarvoja ja silmäripsiä, joka sitten aiheuttaa omituista tai rumaakin ulkonäköä, mutta sitä voi korjata meikkaamalla.

Kulmakarvat vaikuttavat paljonkin kasvon keskiosan kokoon, että jos kulmakarvat puuttuvat, niin se tekee keskiosasta lyhyemmän näköisen, joka ei ole hyvä asia naisen kannalta. Kulmakarvoilla ihmiset myös ilmehtivät ja jos ei ole kulmakarvoja, niin se näyttää omituiselta, koska ihmisillä on yleisesti kulmakarvat, jonka takia kaikki ei tykkää poikkeavasta ulkonäöstä.

Kyllä osa naisista voi kaljuna näyttää kauniilta, mutta silloin naisella on kauniit kasvot. Tällainen nainen ei taida kuitenkaan kelvata suurelle osalle miehistä vaikka osa on innoissaan ulkonäöstä, joka taas on osaltaan syynä siihen, miksi tämä kaljuuntuminen periytyy tai voi periytyä jälkeläisille.

Alla olisi taas uusi tutkimus takapuolen koosta, jossa takapuolen kokoa on suurennettu muokkaamalla kuvaa. Tutkimuksessa on erinomaisesti kysytty erilaisilta ihmisiltä mielipidettä, mutta harmillisesti suurin osa on taustaltaan eurooppalaisia. Tyypilliseen tapaan latinot tykkäävät vähän suuremmista takapuolista kuin eurooppalaiset.

Varsinkin on tykätty kuvasta viisi, mutta myös neljästä ja kuudesta. Sitä on helppo kysyä ihmisiltä mielipidettä, mutta miksi varsinkin näistä tai kuvasta viisi on tykätty enimmäkseen. Kuvan viisi takapuoli voi vastata aivossa olevaa keskimääräistä takapuolta nähdyistä naisten tai varsinkin nuorten naisten takapuolista.

Olisiko tuossa kuvassa viisi takapuoli tasapainossa vartalossa, että ei ole liian suuri, eikä liian pieni. Tässä pitäisi tehdä kaikenlaisia tarkempia mittauksia, että millainen on oikein tasapainoinen kaunis takapuoli naisella. Kuitenkin on selvää, että naisella osataan nähdä hyvin suurikin takapuoli kauniina, jolloin takapuoli ei ole tasapainossa verrattuna muuhun vartaloon, jos takapuoli saa huomattavan paljon huomiota, josta varsinkin monet latinot ja mustat tykkää.

Ihmiset nähdessään tällaisen naisen laittavat heti merkille valtavan takapuolen, jonka itsekin laitoin joku päivä sitten merkille, kun katselin videota, jossa näytettiin kahta alastonta normaalipainoista ukrainalaista nuorta naista, niin naisilla oli hämmästyttävän suuret pyöreät takapuolet, että ovat varmaan myös kuntoilleet ja myös geneettiset tekijät yhdessä estrogeenin kanssa tehneet naisille näyttävät takapuolet.

Oli naisilla myös esim. vyötärö kapea ja lantiossa mukavasti leveyttä, että hyvin kauniita todennäköisesti hedelmällisiä naisia. Tässä on aina kyse todennäköisyydestä, että voihan joku kaunis nainen olla hedelmätön, mutta kuitenkin ikääntyessä naiset muuttuvat vähemmän kauniiksi ja hedelmällisyys vähenee tai loppuu, jonka jälkeen rumentuminen voimistuu.

Ihmisiin voidaan jossain määrin vaikuttaa millaisesta ulkonäöstä tykätään, että jos latinoiden keskuudessa enemmän ihannoidaan suurempia takapuolia, niin sellaisista sitten moni tykkää. Länsimaissa on aika voimakkaasti kauneusihanteena laihempi vartalo naisella, joka osaltaan selittyisi korkealla elintasolla, että yleensä köyhemmissä maissa tykätään kurvikkaammista vartaloista.

Laihan vartalon voi ajatella olevan hyvin nuorekkaan näköinen, että miehillä on tutkimusten perusteella suuri mieltymys nuoriin naisiin, jonka ajatellaan pitkälti liittyvän hedelmällisyyteen ja sitten on myös tuotu esille kuinka kurvikkaammilla naisilla on mahdollisesti jo toisen miehen kanssa tehtyjä lapsia, koska raskaus usein vaikuttaa monien naisten ulkonäköön, että osa lihoo ja osalla rinnat on lättäniä.

Tässä tutkimuksessa käytettiin yhdestä naisesta otettua kuvaa, että olisi hyvä olla enemmän naisia ja erilaisilla takapuolilla ilman muokkauksia. Tuli vielä mieleen ukrainalaisten naisten takapuoliin liittyen, että ne taisivat olla samankaltaisia kuin 6 tai 7 kuvassa, että aika suuria.

Sitä voi kuitenkin nähdä joidenkin naisten haluavan omata vieläkin suuremman takapuolen ja tätä halua näyttää ilmenevän varsinkin mustilla naisilla. Osa mustista naisista on aika lihavan näköisiä, että eivät omaa pientä vatsaa, kapeaa vyötäröä ja suurta pyöreää takapuolta, jota ihannoidaan jossain määrin mustien keskuudessa.

Tämän takia osa mustista naisista käy siirtämässä kauneusleikkauksilla rasvaa takapuoleen ja poistamassa sitä vatsan ympäriltä, että aika hämmästyttäviä muutoksia voidaan saada aikaan, mutta nähtävästi monet varsinkin eurooppalaiset eivät yleisemmin tällaisesta kurvikkuudesta tykkää, että näyttää varmaan lihavalta tai joltain muulta.


Lähde - Hair through the female life - Alopecia Makeover - Called Out - MakeUp

Tuosta yllä olevasta MakeUp linkistä voi katsoa naista kertomassa meikkaamisesta, mutta videossa näyttää olevan jotain vikaa tai se on huonolaatuinen, että voi havaita naisen ihon näyttävän välillä rumalta. Tällaista suodatinta ei taida moni nainen haluta käyttää sosiaalisessa mediassa vaan kuvissa ihoa tasoittavaa ja valaisevaa.

Aiemmin laitoin Tania linkin, jossa voi nähdä kolumbialaisen mallin esittelevän urheiluvaatteita, mutta YouTube samalla tarjoaa kaikenlaista muutakin katsottavaksi, että tuli vastaan video, jossa esitellään Tanian alusvaatteita, josta poimin alle kuvan.

Olisiko tuo vasen nainen sama, joka aiemmin laitetuissa kuvissa on esitellyt vartaloa muotoilevia vaatteita. Tietenkin on samankaltaista ulkonäköä omaavia malleja ja eihän tämän naisen ulkonäkö suuresti poikkea oikealla olevasta mallista.

Laitoin kummankin naisen päät missin ja venäläisen mallin yhdistelmäkuvan päälle taas 50% läpinäkyvyydellä, että on paljonkin samankaltaisuutta. Aiemmin korealainen leukakirurgi kertoi kuinka nenän alinosa jaettaisiin kolmeen osaan, joka olisi pituus nenän alaosasta ylähuulen alaosaan. Tämän jälkeen vielä olisi kaksi samanpituista osaa alaspäin, mutta nämä osat olisivat tyypillisesti kauniilla naisilla lyhyempiä.

Noissa pää kuvissa voi nähdä, että en ole tuolla tavalla mitannut vaan käänsin nenän ympärillä olevan suorakulmion vaakatasoon. Kyllä tässä voi havaita pystysuunnassa kasvojen naisilla jakaantuvan tasapainoisesti, että nenä on silmien välillä ja suurin piirtein samankokoinen kuin silmät. Vaakasuunnassa mitattuna naisilla on myös hyvin tasapainoiset kasvon osat vaikka pientä eroa onkin, mutta naisella saa olla hiusraja vähän alempana ja leuka tai alinosa vähän lyhyempi.

Vartalon osalta voi havaita rinnoissa mukavasti kokoa, että tuollaista tai suurempaa näyttävyyttä moni nainen haluaa omata. Vyötärössä voi havaita olevan kapeutta ja lantiossa leveyttä, joka on erittäin tärkeää naisen kauneudessa. Sitä voi välillä nähdä naisilla hyvin miehille tyypillistä ja naisen kannalta rumaa vartaloa, jossa pahimmillaan hartiat ovat huomattavan leveitä verrattuna lantioon ja vyötärössä ei ole kapeutta verrattuna lantioon.

Joku voi tykätä vieläkin leveämmästä vauvan synnytys lantiosta, mutta malleilla taidetaan usein tykätä lantiosta, joka ei olisi liian näyttävä vaan leveydeltään sama kuin hartiat tai käsien sisäpuolella. Pin-up taiteessakin naisista halutaan tehdä aika sulavalinjaisia tai barbiemaisia, että lantiokaan ei olisi liian leveän tai kulmikkaan näköinen.

Muissa kuvissa voi nähdä kolumbialaisen varsinkin alusvaatteita valmistavan Bésame:n uusimmasta kuvastosta poimittuja muutamia kuvia. Ylempänä oli juttua takapuolista, että onko näillä naisilla monien eurooppalaisten makuun liian suuret takapuolet, mutta suurin piirtein tuollaiset ainakin oli ukrainalaisilla naisilla.

Hyvältä näyttää vaikka osa miehistä taitaa tykätä pienemmistä, mutta varsinkin takapuolessa ja reisissä olevan rasvan on kerrottu olevan sikiön kannalta hyvää, että tämä on merkittävä syy, miksi miehet yleisemmin tykkäävät näillä naisilla havaittavasta vartalosta. Lihavilla tai iäkkäillä naisilla ilmenee enemmän rasvaa vatsalla ja vyötäröllä, joka ei ole hyvä asia naisen terveyden ja hedelmällisyyden kannalta.


Lähde - 2 - The right weight: body fat, menarche and fertility - Katso videoita

Alla vasemmalla voi taas nähdä keskimääräisiä yhdistelmäkuvia, jotka joku aika sitten laitoin näytille, mutta tämä tutkimus tuli uudelleen vastaan, joten päätin lisätä kuvaan suorakulmioita. Tässä voi myös havainnoida eri ikäisten ulkonäköä, että lapsilla tahtoo olla silmistä alaspäin lyhyemmät kasvot.

Kuitenkin voi havaita kasvojen olevan naisilla ja miehillä hyvin samanlaisia, että miten mahtaa aivo tunnistaa sukupuolen. Naisen kauneudessa näyttää olevan tärkeää, että kasvot ovat hyvin tasapainoisia vaikka esim. alinosa saa olla vähän lyhyempi verrattuna keskiosaan.

Näissä kuvissa päät ovat pitkälti samankokoisia vaikka todellisuudessa lapsilla on paljon pienemmät päät ja kauniilla naisilla taitaa usein olla pienemmät päät kuin miehillä. Naisen näkökulmasta varmaan miehillä saa olla kaikenlaista epätasapainoa esim. alaosan alaspäin venymistä, mutta tästä huolimatta nähdäkseni komeat miehet ovat aika samanlaisia kuin tuossa kuvassa.

Tällaisilta yleensä keskimääräiset kuvat ihmisten kasvoista näyttää, että kaikenlaiset epäsymmetriat, epätasapainot, ruma iho ja muu rumalta vaikuttava ulkonäkö muuttuu kauniimmaksi, että ihmisillä on erilaista ulkonäköä, josta kaikki ei tykkää yhdellä ollen liian suuri leuka ja toisella pieni, mutta tekemällä näistä kasvoista keskimääräisen, niin löytyy jo enemmän kasvoja kauniina näkeviä.

Kauneudessa ei kuitenkaan ole ainostaan kyse keskimääräistä kasvoista, että jos yhdistät selvästi rumien ihmisten kasvoja tai naisia, joilla kaikilla on liian suuri nenä, niin eihän tietenkään keskimääräinen kuva voi olla kaunis. Kuitenkin voidaan sanoa kauniilla ihmisillä olevan tavallisten terveiden nuorten ihmisten kasvoista tehdyt keskimääräiset kasvot ja sen lisäksi naisella voi olla kasvoissa feminiinisempää ulkonäköä esim. suuremmat silmät ja pienempi nenä.

Alimpana vasemmalla on samojen tutkijoiden toisesta tutkimuksesta poimittu kuva, että tässä on tutkittu kuinka muutetaan kasvot nuoremmaksi. Siinä voi erikoisesti nähdä naisen kasvot aikuisena, teininä ja lapsena, että usein tutkijat eivät halua näyttää kuvia tutkimuksessa käytetyistä ihmisistä, mutta tämä nainen on varmaan antanut luvan.

Oikealla voi nähdä 42-vuotiaasta taiwanilaisesta Lure Hsu:sta kuvia, että hänen nuorekasta ulkonäköä on nähtävästi hämmästelty myös länsimaissa vaikka ei tämä taida olla ihmeellistä kyseessä kuitenkin ollen aasialainen nainen.

Harmillisesti naiset muokkaavat tänä päivänä kuviaan, että sitä ei voi olla täysin varma näkemästään. Kuitenkin kuvien perusteella Lure näyttää ostavan ihon ulkonäköä nuorentavia voiteita ja jos hän aasialaisille naisille tyypillisemmin välttää liaallista ruskettamista, jota länsimaiden naiset eivät samassa määrin tee, niin sekin pitää ihon nuorekkaana, koska Aurinko on merkittävä ihon ulkonäköä rumentava tekijä.

Voisi olettaa naisen käyneen kauneusleikkauksissa tai ainakin hoitamassa ihoaan, koska tällaista samaa ulkonäköä näkee kauneusleikkaus sivustoilla, että nainen vaikuttaa tutulta vaikka olen varmaan nähnyt jonkun toisen samannäköisen naisen. Varsinkin tuossa kuvassa naisen silmäluomet vaikuttavat erikoisilta, että olettaisi silmien olevan enemmän aasialaisemman näköisiä.

Naisen ja hänen kaverien voi myös havaita olevan laihoja, joka on tyypillistä aasialaisille naisille, mutta tämä osaltaan aiheuttaa nuorekkaan ulkonäön, jos kuitenkin teineillä on yleisemmin tällaista vartaloa. Yli 40-vuotias nainen haluaa nyt olla nuoren aikuisen tai alle 20-vuotiaan näköinen, mutta varmaan 50-vuotiaana hän on sitten tyylikkään tai seksikkään 30-vuotiaan naisen näköinen.

Se on hyvin mahdollista, että tulevaisuudessa naiset ovat yleisesti kymmeniä vuosia nuoremman näköisiä kuin nyt, jos tarjolla on nykyistä parempia ja edullisempia keinoja säilyttää nuorekkaampi ulkonäkö. Lisäksi tämä vaati geenejä, jotka tekevät kasvoista kauniimmin ikääntyvät ja nykyistä parempia elintapoja, että esim. päihteitä ja UV-säteilyä pitäisi enemmän välttää.

Vielä näistä vasemmalla yllä olevista kuvista, että jos joku japanilainen, filippiiniläinen tai joku muu nainen näyttää söpöltä, niin hänellä on todennäköisesti samankaltaiset kasvonpiirteet kuin 3- ja 4-vuotiaista tehdyllä keskimääräisellä kuvalla.

Tuossa alla vasemmalla olevassa kuvassa voi havaita naisen kasvon keskiosan työntyvän eteenpäin, että tämä kohta on yleensä aasialaisilla matalampi ja näyttää siltä, että ihmiset tykkäävät matalammista kasvoista vaikka eurooppalaisilla naisilla ei tarvitse kasvojen olla yhtä matalia kuin aasialaisilla naisilla, joista erikoisesti voi havaita osan haluavan kasvoihin korkeutta.


Lähde - 2 - 3 - Oceanic Eyes Laser - Lapsenomaiset kasvot - Korkea nenä

Google Scholar:sta naisten ja miesten ulkonäöllisistä eroista tutkimuksia etsiessä tuli vastaan puolalaisten tutkimus vuodelta 2007 liittyen jalkojen pituuteen verrattuna ylävartaloon ja puolalaiset opiskelijat tykkäsivät eniten vähän tai 5% pidemmistä jaloista verrattuna ylävartaloon.

Onhan sitä havaittavissa, että naisilla varsinkin ihannoidaan pidempiä sääriä, jonka takia osaltaan käytetään korkokenkiä. Puolalaisten tutkimus on jo vanha, joten yritin löytyy uudemman ja sellainen löytyi äkkiseltään viime vuodelta.

Alla olisi japanilaisten tekemä tutkimus, jossa on kysytty japanilaisilta opiskelijoilta mielipidettä ja kaikkein eniten on tykätty samanpituisista jaloista verrattuna ylävartaloon, mutta onhan myös naisella tykätty keskimäärin toiseksi ja kolmanneksi eniten vähän pidemmistä jaloista.

Sitä voi hyvinkin ajatella ihmisten tykkäävän yleisesti tasapainoisesta vartalosta vaikka myös jonkinlaista mieltymystä vähän pidempiin jalkoihin ilmenee, mutta sen moni nainen saa aikaan korkokengillä, jos varsinkin on tasapainoinen vartalo.

Japanilaisilla olettaisin näkemäni perusteella ilmenevän paljon lyhyempiä jalkoja vaikka tämä pitäisi tarkistaa tutkmuksista, mutta tämän olettaisi sitten vaikuttavan näkemyksiin verrattuna etniseen ryhmään, jossa ilmenee enemmän naisia pidemmillä jaloilla, jos ihmiset tykkäävät osaltaan keskimääräisestä tai tyypillisestä ulkonäöstä.


Lähde - Adaptive preferences for leg length - LBR - Height - Lyhytkasvuisuus

Katselin erilaisilla hakusanoilla ulkonäköön liittyviä tutkimuksia ja tuli vielä vastaan muutamia hiuksiin liittyviä uusia tutkimuksia, joita en muista nähneeni. Eipä sitä kaikkea muista, mutta yleensä hiuksiin ja peruukkeihin liittyviä tutkimuksia etsiessä tulee vastaan varsinkin mustiin naisiin liittyviä tutkimuksia.

Mustilla naisilla on monenlaisia huolia hiusten kanssa ja tyypillisesti myös kritisoidaan enemmistöä tai valkoisia siitä, että hiukset nähdään kauniimpina, jos ne ovat suorempia, jonka takia myös sellaiset hiukset omaavia mustia naisia suositaan.

Kuten olen kertonut, niin eihän tässä valkoiset ole ainoastaan syynä mustien naisten huoliin, että myös mustat miehet näyttävät suosivan esim. vaaleampaa ihonväriä ja suorempia hiuksia mustilla naisilla. Samaan aikaan ei taida moni musta nainen vaatia mustalta mieheltä tällaista vaan ihonväri voi olla hyvin tumman ruskea ja pää kaljuna, koska nainen näkee sen esim. maskuliinisena tai miehelle sopivana ulkonäkönä.

Ei sitä kaikki mustat naiset tuolla tavalla ajattele, että on myös mustia naisia, jotka haluavat jälkeläisistään vaaleampia ja suoremmat hiukset omaavia, koska sellaista ulkonäköä myös suositaan. Tätä halua taitaa ilmetä paljonkin mustilla miehillä, jonka sitten mahdollistavat muiden rotujen naiset.

Tilastojen perusteella miehillä ei näytä olevan samassa määrin kiinnostusta mustiin naisiin, että vaikea sitä on monen miehen tykätä varsinkaan esim. leveästä nenästä, kähäristä hiuksista ja mustasta ihonväristä vaikka tästä samasta ulkonäöstä tykkäisi moni eurooppalainen nainen. Miehille on kuitenkin tarjolla kaikenlaisia muita naisia, kuten aasialaisia ja latinoita, joilla on enemmän miehiä miellyttävää ulkonäköä.

Nähtävästi Stroma Medical on päivittämässä kotisivuaan, jota ei vielä tätä kirjoittaessa pääse etusivulta katsomaan vaikka Googlen hakukoneen kautta pääsi katsomaan sisältöä. Stroma Medical on tunnettu silmien värin muuttamisesta laserilla, jonka lupasi tuoda jo monta vuotta sitten saataville, mutta nyt tiettävästi se on kohta toteutumassa.

Stroma Medical on vuosien saatossa tullut tunnetuksi kuinka olisi muistaakseni ensimmäisenä tarjoamassa silmien värin muuttamista laserilla, mutta näiden myöhästymisten takia silmien värin muuttamista ovat ehtineet tarjoamaan Turkissa Oceanic Eyes Laser, Espanjassa New Eyes Laser ja myös Argentiinassa, josta argentiinalainen Lilia Lemoine on kertonut.

Muistaakseni Stroma Medical:in työntekijä kritisoi Stroman keskustelupalstalla voimakkaasti espanjalaista Eyecos klinikkaa kuinka se käyttäisi tavallista laseria, ei olisi patentteja ja aiheuttaisi vahinkoa ihmisten silmille.

Tästä huolimatta voi uudessa videossa nähdä Stroman työntekijän inhoaman Pedro Grimaldos:in kertomassa Sociedad Española de Láser Médico Quirúrgico:n järjestämään tilaisuuteen osallistuneille silmien värin muuttamisesta, jota voi katsoa tästä linkistä.

Ylemmäs laitoin Oceanic Eyes Laser linkin, jossa voi ihmetellä osaltaan turkkilaisten naisten ulkonäköä, että osa on aika vaaleita. Tämä tuo mieleen kuinka joku olisi väittänyt joidenkin turkkilaisten naisten haluavan olla vaalean pohjoismaalaisen naisen näköisiä, koska monet turkkilaiset miehet tykkäävät vaaleista naisista.

Onhan tässä myös jotain länsimaiden vaikutusta, mutta osa naisista myös haluaa olla esim. barbeja ulkonäöltään vaikka ei monen turkkilaisen naisen tummemmassa ulkonäössä olisi mitään vikaa. Eikä ruskeissa silmissäkään vikaa ole, mutta joku vaan haluaa olla jotenkin esim. eksoottinen tai tykkää sinisemmistä tai vihertävistä silmistä.
Additional research has placed emphasis on the beauty preferences of Black males, which also have influence over the beauty choices that Black females choose for themselves. In recent studies by Poran (2006) and Capodilupo and Kim (2014), Black female participants reported that they desired to be physically attractive to Black men, but were also frustrated with the beauty criteria of some Black men.
Furthermore, several researchers reported that Black males not only favor an ideal fuller body type, a Black beauty aesthetic, but they also specified that they prefer other beauty preferences, such as hair texture and length, skin tone and complexions, and facial features that resemble more White Eurocentric characteristics (Capodilupo & Kim, 2014; Jameca & Neville, 2000; Poran, 2006).
Similarly, Poran (2006) and Capodilupo and Kim (2014) revealed that Black female participants reported having personal pressures to meet some beauty standards they felt was unobtainable. Their personal pressures resulted in them having interpersonal conflicts, which led to lower levels of self esteem.
Lähde - I feel a lot less feminine without hair - Strōma - Turkki - Espanja - Lilia

Olen jatkanut Google Scholar:sta tutkimusten etsimistä, että näyttää tulevan vastaan monia mielenkiintoisia tutkimuksia, joita en ole ennen nähnyt. Yleensä käytän beauty ja attractiveness hakusanoja, mutta ei niillä kaikkia uusia tutkimuksia löydä vaan täytyy tarkemmilla hakusanoilla etsiä tai käyttää jonkun tunnetun tutkijan nimeä.

Alla olevat kuvat on poimittu kirjoituksesta, jossa kerrotaan erilaisia keinoja muokata kuvia, joita sitten voi käyttää esim. kauneustutkimuksissa. Itselläni näytön kirkkaus on aika alhainen, että alla olevat kuvat vaikuttavat vähän liian tummilta tai oranssimaisilta, mutta länsimaissa monet näyttää jokseenkin tällaisesta ihonväristä tykkäävän.

Alla voi nähdä B kuvien yhdeksästä naisesta tehty keskimääräinen yhdistelmäkuva, joka vaikuttaa kauniilta vaikka osa noista yhdeksästä naisesta ei näyttänyt erityisen kauniilta. Eipä noiden naisten kasvoja kunnolla näe, mutta jos tulee internetistä vastaan tällaisia kuvia naisista, eikä niistä kukaan vaikuta erityisen kauniilta, niin silloin voi yrittää tehdä keskimääräisen kuvan.

Vaikka keskimääräinen kuva vaikuttaisi kauniimmalta kuin yksikään naisista, niin kuitenkin kauniimmista naisista tehty keskimääräinen kuva on todennäköisemmin kauniimpi. Lopulta tullaan yksillölliseen kauneuteen, että ei tässä keskimääräiseltä kuvalta tarvitse näyttää. Aina sitä voidaan keskimääräistä kuvaa tehdä feminiinisemmäksi, jos nenä tai leuka näyttää liian suurelta.

Itse olen käyttänyt paljonkin Gimp:ssä tasoja ja läpinäkyvyyttä keskimääräisten kuvien teossa, mutta on olemassa ohjelmia, kuten esim. Fantamorph ja Morpheus, joilla se onnistuu paremmin. Nämä ohjelmat ovat maksullisia, mutta itse käytin joskus ilmaista Sqirlz Morph ohjelmaa, jossa yhdistin kauniin eurooppalaisen ja kauniin aasialaisen naisen, niin näiden yhdistelmä näytti siltä, miltä olettaisi eurasialaisen näyttävän vaikka sekarotuisilla voi kasvonpiirteet olla monenlaisia.

Tuossa E kuvassa voi varmaan suurin osa nähdä kauniin naisen vaikka häntä ei oikeasti ole olemassa, koska kyseessä on keskimääräinen kuva, jota on muutettu feminiinisemmäksi, että tällaisia muutoksia olen itsekin tehnyt kuviin. Tätä naista kannattaa verrata johonkin mielestään kauniiseen naiseen, niin en olettaisi kasvonpiirteiden suuresti poikkeavan.

Tässä voi naisella havaita esim. kaunis kasvoihin sopiva nenä, josta yleisemmin tykätään. Varsinkin eurooppalaiset miehet näyttää tällaisesta nenästä tykkäävän, jonka takia on vaikeaa tykätä leveämmän nenän omaavista naisista, että tämän takia esim. mustalla naisella täytyy olla pitkälti samankaltaista ulkonäköä, jotta monet eurooppalaiset miehet tykkäävät naisesta vaikka eurooppalaisille naisille kelpaisi huomattavan leveänenäinen musta mies, koska nenä näyttää vaikka maskuliiniselta verrattuna naisen omaan nenään.


Lähde - Front view of nose references - Francis Galton - Midfacial Aging

Oikealla voi nähdä E kuvan naisen kasvoja muokatun vieläkin enemmän feminiinisemmäksi vaikka ei nämä kaikki muutokset ole tarpeellisia, että leuka voi olla suurempi tai kulmikkaampi, mutta ainakin Aasiassa tykätään jokseenkin tällaisesta leuasta, jota sanotaan V-linjaiseksi.

Kuvan naisen ihon voi nyt havaita olevan valoisampi, nenästä tein vieläkin kapeamman, ylähuulesta vähän suuremman, nostin huulten reunoja ylemmäs, pyöristin poskipäitä, siirsin ylemmäs kulmakarvoja ja tein ihosta kauniimman näköisen, että esim. ihmiset eivät tykkää tummista silmänalusista tai kyynelurista ja nasolabiaalijuonteet vanhentavat kasvoja.

Kaikenlaisia muita muutoksia voi tehdä tai olla tekemättä, että sitä voi vaikka yrittää tehdä silmistä enemmän aasialaisen näköisiä. Tässä voi hiirellä edestakaisin vierittämällä verrata muutoksia ja nähdä alimman kuvan osalta kuinka miehen kasvot poikkevat naisesta.

Tällöin voi havaita tyypillisiä eroja keskimäärin miesten ja naisten välillä, jotka on myös todettu mittaamalla, että miehillä on esim. suurempi leuka ja suurempi nenä. Hiusrajan voi havaita olevan neliömäinen, että miehillä tahtoo yleisemmin testosteronin takia hiukset vetäytyä ohimolta, mutta kyllä tätä voi myös naisilla ilmetä, jonka takia naisen on järkevää tehdä pidemmillä hiuksilla hiusrajasta pyöreämpi.


Lähde - Computer Models for Facial Beauty Analysis - Lightenme - Healthy skin

Alta löytyy VK sivustolta poimittuna valokuvaaja David Dubnitskiy:n kuvia, joissa näkyy takapuolia ja yhdessä paljasta rintaakin. Davidin kuvat ovat kyllä hienoja, joissa yleensä näkyy kauniita naisia ja vaikka jonkinlaista alastomuutta on kuvissa, niin se on hyvin tyylikästä, eikä alastomuus ole ainoa asia, mitä kuvissa yleensä näkee.

Tällä hetkellä uusimmassa kuvassa voi nähdä naisen pesemässä jalkapohjia. Kommenteissa yksi henkilö ihmetteli, miksi nainen näyttää takapuoltaan kuvassa, niin siihen vastattiin syynä olevan halu välttää mekon kastuminen.

Osa naisista taitaa tykätä varsinkin hellepäivinä kulkea ilman alushousuja, että esim. alapää tuulettuu ja se tuntuu seksikkäältä, mutta silloin täytyy pelätä liiallista tuulta ja hameen alle katsomaan kiinnostuneita miehiä.

Aiemmin näytin takapuolen kokoon liittyvän tutkimuksen ja vasemmalla voi havaita kuvan viisi, josta moni tykkäsi vaikka keskimäärin eurooppalaiset näyttää tykkäävän vähän tuota pienemmästä takapuolesta.

Kuitenkin näyttää siltä, että tuolla naisella on hyvin samankokoinen tai muotoinen takapuoli. Alimmissa kuvissa voi myös havaita nuorilla naisilla kaunista pyöreyttä ja kokoa takapuolessa, josta moni varsinkin eurooppalainen tykkää.

Googlella etsin ihon kauniista ulkonäöstä kertovia sivuja ja tutkimuksia, niin tuli päädyttyä japanilaiselle V 10 Plus sivustolle, josta tuli vastaan oikealla havaittavat kaksi naista. Googlen kuvahaulla etsimällä yritin selvittää lähteen, joka oli vaikeaa, mutta kävi ilmi valokuvaajan olevan Irina Gromovataya.

Naiset ovat hyvin samannäköisiä, että luulisin naisten olevan kaksosia tai ainakin sisaruksia. Kyllä malleina tykätään paljonkin käyttää samankaltaisen ulkonäön omaavia naisia, että sitä ei voi olla täysin varma. Voihan myös samasta naisesta ottaa monta kuvaa ja kuvankäsittelyllä yhdistää samaan kuvaan.

Keskellä voi vielä nähdä ylempänä feminiinisemmäksi muokatun keskimääräisen kuvan, jonka päälle laitoin näiden mallien kasvot 50% läpinäkyvyydellä, että hyvin samankaltaisilta vaikuttaa kasvot. Kummallakin naisella sivuprofiili näyttää hyvältä vaikka osa ihmisistä tykkää matalammista kasvoista ja onhan myös oikealla alimpana olevilla naisilla hyvä sivuprofiili.

Laitoin alle mielenkiintoisen Hot or Not linkin, josta pääsee katsomaan keskimääräisiä kuvia rumemmista ja kauniimmista naisista. Olen tämän kuvan tainnut joskus näyttää, mutta kuvankäsittelyohjelmassa tasoja käyttämällä voi tarkastella eroja kauniimman ja rumemman naisen välillä, että esim. rumilla naisilla on keskimäärin suurempi leuka tai paksummat kasvot, kaksoisleuka, tummat silmänaluset, pienemmät silmät ja leveämpi nenä enemmän näkyvillä sieraimilla.

Eipä nähtävästi kuitenkaan silmien tarvitse aasialaisilla olla erityisen suuren näköisiä, koska kasvot ovat matalat. Voihan joku nainen olla kaunis vaikka nenä olisi vähän leveä, jota voi havaita monilla aasialaisilla naisilla. Sitä voi havaita länsimaalaisten miesten tykkäävän aika kapeista nenistä kauniina pidettävien naisten perusteella, mutta toisaalta monet aasialaiset naiset ovat kauniina, että varmaan vähän leveämpi nenä ei haittaa, jos ajattelee esim. söpöjä filippiiniläisiä naisia.

Laitoin alle vielä linkin korealaisen Seung Chul Rhee:n blogiin. Olen hänet ennenkin maininnut kuinka hän on tutkinut kauneutta ja blogin etusivulta tulee vastaan kuvia keskimääräisistä kiinalaisista, joista toisessa on tavallisia ja toisessa kauniita. Eipä tavallisten kiinalaisten keskimääräisissä kasvoissa vikaa ole, mutta Seung tuo kuitenkin esille kuinka kauniina pidettävillä olisi esim. kapeammat pidemmät kasvot, jos tavallisilla kiinalaisilla on pyöreämmät kasvot.

Nenä olisi kapeampi ja myös leuka kapeampi, josta Aasiassa erikoisen paljon ihannoidaan V-linjaisempaa leukaa, jos ei kuitenkaan kirjaimellisesti. Nähtävästi länsimaissakin voidaan sanoa V-linjaista leukaa kauniiksi, mutta sillä yleensä tarkoitetaan nuorekasta leuan muotoa, jos ikääntyessä tahtoo kasvot tai posket valua alaspäin tehden leuasta leveämmän. Aasiassa kuitenkin ihannoidaan hyvin siroa leukaa, että länsimassa osataan nähdä enemmän kulmikkaampi leuka naisella kauniina.


Lähde - Lähde - Lähde - Lateral Facial - Depression - Hot or Not - Dr Rhee

Katselin pitkästä aikaa kiinalaista JD verkkokauppaa, että edelleenkin näyttää olevan huomattavan paljon eurooppalaisia naisia malleina vaatteille, eikä kaikki naiset vaikuta kauniilta. Luultavasti joku kiinalainen on saanut länsimaalaisesta muodista käsityksen kuinka jotenkin androgyyniset naiset olisivat kauniita tai jotain muuta.

Kiinalaisilla voi havaita olevan kaikenlaisia erikoisia vaatemerkkejä ja voisi hyvin olettaa, että näistä vaatteista joitakin myydään länsimaissa jollakin toisella länsimaissa paremmin tunnetulla vaatemerkillä. Sivustolta löytyy suuri määrä malleista kuvia vaikka yleensä yhtä vaatemerkkiä esittelee varsinkin muutama malli, että vaikka kuvissa voi näkyä paljon kauniita naisia, niin kaikissa kuvissa voi olla sama nainen.

Yritin löytää jotenkin mielenkiintoisia kuvia, että alla vasemmalla voi nähdä 174 cm pitkän Mariana:n esittelemässä Leting:in vaatteita ja hän on nähtävästi päässyt ulkomaille ellei sitten Kiinassa ole tuollaista kaupunkia. Hänen vieressä on myös samanpituinen Anas, joka vaikuttaisi kasvoiltaan eurasialaiselta, mutta hänellä voi havaita olevan japanilainen 8-bittinen Nintendo.

Oikealla voi sitten nähdä Girdear:in vaatteita tyylikkäästi esitteleviä kiinalaisia tai aasialaisia naisia, joita pitäisi enemmän näkyä malleina, että mikä ihmeen halu on kiinalaisilla haalia eurooppalaisia naisia malleiksi, jos kiinalaiset naiset ovat oikein kauniita vaikka osa näyttää käyneen kauneusleikkauksissa.

Eihän kauneusleikkauksille aina olisi tarvetta, mutta Kiinassa on Seung:in kertoma kauneusihanne, jonka takia nähtävästi moni kiinalainen nainen turhaan muuttaa ulkonäköä. Ei se aina turhaa ole, jos vaikka haluaa vaan näyttää eurasialaiselta tai joltain aasialaiselta julkkikselta.

Yhdellä naisista voi havaita olevan We should all be feminists paita, josta tuli mieleen kuinka joku päivä sitten luin vähän kirjoitusta feminismistä, jossa kerrottiin kuinka tänä päivänä moni nainenkaan ei haluaisi olla feministi, koska siihen liitetään kaikenlaista kielteistä kuinka vaikka inhoaisi miehiä vaikka eihän normaali nainen voi sillä tavalla käyttäytyä.

Naiset eivät muutenkaan ole täysin samaa mieltä ongelmista, joita feministit näkevät ja tätä ilmenee myös feministien keskuudessa. Kuitenkin tänä päivänä naisilla on varsinkin kehittyneissä maissa paljonkin mahdollisuuksia tehdä kaikenlaista ja vaatteiden osalta voi havaita naisille olevan myynnissä kaikenlaisia vaatteita, joista moniakaan eivät miehet kehtaisi käyttää.

Naisille on tarjolla paljon hienoja vaatteita, jonka takia taitaa monia naisia harmittaa, että ei ole rahaa ostaa niitä, mutta sen takia varmaan joku äärifeministi vaati, että naisella olisi kaksi euroa ja miehellä kymmenen senttiä samasta työstä saatava palkka. Jos naiset käyttävät rahat kaunistautumiseen, niin eipä se monia miehiä haittaa, koska kauniita naisia on vaan mukava katsella.

Alle laitoin linkkejä kiinalaiselle SoYoung sivustolle, josta olen näyttänyt paljonkin kuvia, mutta nyt siellä voi myös katsoa videoita. Tuolla sivustolla taitaa osa naisista mainostaa kauneusleikkauksia vaikka sitä ei myöntäisi. Kiinalaisia on valtavan paljon, että ei näistä naisista kannata suuria yleistyksiä tehdä, jos joku kiinalainen nainen on halunnut erikoisen korkean tai pitkän nenän aasialaisiin mataliin kasvoihin.

Sivustolla voi nähdä kaikenlaisia erikoisia kuvia kiinalaisista naisista, että silmätkin voi näyttää osalla hyvin suurilta, jossa voi kyse olla kuvan muokkaamisesta ja osa aasialaisista naisista käyttää myös värilinssejä, jotka tekevät värikalvosta suuremman. Tyypilliseen tapaan kauneusleikkaus sivustolla on enimmäkseen naisia ja heistä moni näyttää olevan nuoria, että tämä naisten käyttäytyminen on kyllä mielenkiintoista.

Olen paljonkin verrannut verkkokaupassa olevien mallien kasvoja ylempänä oleviin kahteen malliin ja feminiinisempään keskimääräiseen kuvaan, niin sitä voi havaita paljonkin samankaltaisuutta, mutta jollakin kauniilla mallilla voi olla esim. pidempi alinosa tai leuka.

Tämä ei ole huono asia, koska ylempänä olevilla naisilla on alinosa kasvoista lyhyt, että alinosa saa olla naisella myös samanpituinen kuin keskiosa, mutta naisella ei tietenkään kasvot saa olla liian pitkiä tai etäisyys silmistä liian pitkä leuanpäähän, mutta tätä voi jokainen tutkia kuvankäsittelyohjelmassa käyttämällä skaalaustyökalua.


Lähde - 2 - 3 - SoYoung - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Gwiyomi - Goddess - Elegant - D

Aiemmin oli juttua kaljuuntumisesta ja hiuksista, niin katselin vielä hakusanalla traction alopecia, että mitä löytyy. Suomeksi tässä on kyse hiusten vetämisestä aiheutuvasta kaljuuntumisesta. Monien naisten voi havaita haluavan laittaa hiuksensa esim. poninhäntään ja kiristää hiukset tiukasti kiinni päähän, mutta tästä sitten aiheutuu ajan kuluessa kaljuuntumista varsinkin ohimolle.

Sitä tulee aina välillä nähtyä varsinkin videoita, joissa naiset tekevät hiuksilleen tällä tavalla ja sitä voi usein havaita naisella myös ilmenevän kaljuuntumista ohimolla, että tekisi mieli varoittaa naista. Ei hiusten poninhäntään tai muuhunkin hiustyylin laittaminen täysin huonoa ole, mutta hiuksia ei saisi liialti vetää.

Tässä kaljuuntumisessa on monia ongelmia naisten kannalta vaikka se voi olla joidenkin naisten osalta myös geneettistä ja hormoneihin liittyvää, että ohimolta taaksepäin vetäytyvä hiusraja on hyvin tyypillistä miehille. Lisäksi taaksepäin vetäytyvä hiusraja tekee otsasta suuremman näköisen ja lisää ikääntynyttä ulkonäköä.

Traction alopecia näyttää olevan suuri ongelma mustilla naisilla osaltaan mustien suosimien erikoisten hiustyylien takia. Alla voi kuitenkin nähdä entisen ballerinan Diva Hollands:in, joka aloitti opiskelun tanssijaksi jo kolme vuotiaana ja silloin jo täytyi pitää hiukset tiukalla, jonka Diva näkee syyksi kaljuuntumiselleen.

Näissä alla olevissa kuvissa voi nähdä naisen hiusrajaa korjatun hiustensiirrolla. Diva kertoo myös kuinka häntä kiusattiin koulussa vetäytyneen hiusrajan ja siitä aiheutuneen suuremman otsan takia, että tässä voi havaita ihmisille tyypillistä käyttäytymistä vaikka aikuiset eivät yhtä pahoja ole, mutta ei taida moni mies tykätä kaljuuntuneista naisista.

Onhan tällä naisella kauniit kasvot, joita vertasin oikealla oleviin yhdistelmäkuviin ja laitoin naisen kasvot 50% läpinäkyvyydellä alimpaan kuvaan, että on paljon samankaltaisuutta, mutta tuon jälkeen kuvan osalta voi yrittää kuvankäsittelyllä tehdä kasvoja paremman näköiseksi, jos ei tykkää tummista silmänalusista tai kyynelurista.

Tuosta viimeisestä linkistä voi nähdä kuinka Naomi Campbell:lla olisi selvää kaljuuntumista. Nähtävästi naisella on eteenpäin työntyvä suu, josta ortodonttien tutkimusten mukaan ihmiset eivät selvästi yleisesti tykkää, että huulet pitäisi olla suurin piirtein samalla tavalla kuin Diva:lla.

Muodissa ei aina käytetä malleina naisia, joiden ulkonäöstä yleisemmin tykättäisiin, että yhdessä tutkimuksessa kiinalaiset naiset kritisoivat länsimaalaista muotia, että käytetään rumia kiinalaisia tai aasialaisia naisia malleina, koska heidän ulkonäkö ei vastaa aasialaista kauneusihannetta.

A former dancer is speaking out about the dangers of wearing your hair too tight, a mistake she blames for her hairline receding at just 13 years old. Now that she's undergone a follicular transplant, she's sharing her story to warn others about the potential for traction alopecia. 
Diva Hollands, a 22-year-old former ballerina from Epsom, England, started dancing at age 3, eventually training at the Royal Ballet School in London. Her hair was pulled it into tight hairstyles each day. As a result, Hollands says she experienced considerable hair loss and, as a result, bullying at school.

Tarkoitus olisi vielä käräillä kuvia kiinalaisesta JD verkkokaupasta. Onhan muitakin kiinalaisia verkkokauppoja, mutta nähtävästi niissä on samoja tuotteita myynnissä. Luultavasti kiinalainen 3 colour vaatemerkki näyttää käyttävän nuorekkaita kauniita eurooppalaisia naisia malleina, että joku kiinalainen taitaa tällaisesta ulkonäöstä tykätä.

Tällä tarkoitan sitä, että mallitoimistojen listoilta voi valita monenlaisia naisia, eikä kaikkien naisten ulkonäkö varsinkaan miellytä miehiä tai sitten naisista otetut kuvat antavat huonon vaikutelman naisen kauneudesta, mutta nähtävästi 3 colour on valikoinut paljonkin malleja, joilla on enemmän miehiä miellyttävää nuorekasta feminiinistä ulkonäköä.

Tarkoitus oli kerätä kuvia malleista, mutta huomasin osassa vaatteista olevan myös kuvia kiinalaisista naisista, mutta onhan myös usein vaatteita ostaneista kiinalaisista kuvia sivun lopussa, jotka esittelevät samaa vaatetta päällään, kuten tekee eurooppalainen tai joku muu malli.

Kyllä JD verkkokaupassa monia vaatteita esittelee ainoastaan aasialaiset tai kiinalaiset naiset, mutta sitten on myös ainoastaan tai lähes kokonaan muita kuin aasialaisia naisia malleina käyttäviä vaatemerkkejä. Pitäisi kysyä kiinalaisilta, että miksi käytetään ulkomaalaisia malleja, mutta tällä tavalla osaltaan erottautuu muista ainoastaan aasialaisia naisia malleina käyttävistä vaatemerkeistä ja voi näitä kuvia käyttää vaatteiden esittelyssä länsimaalaisille naisille.

Nämä vasemmalla ja alla olevat aasialaiset naiset voivat vaikka olla vaatteiden myyjiä, koska Kiinassa on myös verkkokauppoja, joissa nähtävästi osaltaan nuoret kiinalaiset naiset markkinoivat yritysten vaatteita ja ovat itse malleina vaatteille, että voi naisten havaita kävelemässä kaupungilla. En ymmärrä kiina, mutta noissa kuvissa voi mielenkiintoisesti nähdä naisten painosta ja pituudesta tietoa.

Oikealla nähtävä monien kuvien perusteella kaunis nainen on nimeltään Elina, jolla on pituutta 177 cm ja painaa erikoisesti vain 49 kg, että on painoindeksin perusteella hyvin alipainoinen. Kiinalaisten naisten voi havaita olevan painoltaan samankaltaisia, mutta ovat lyhyempiä, että alipaino ei ole yhtä suuri. 

Eihän painoindeksi kaikkiin ihmisiin taida täysin päteä, jos vaikka on pieniluinen, mutta ei taida painon perusteella Elinalla olla kaunista feminiinistä muotoa rinnoissa ja takapuolessa, jos siihen tarvitaan rasvaa.

Elinan kasvojen osalta voi havaita niiden olevan hyvin tasapainoisia ja tätä samaa ulkonäköä näkyy myös kiinalaisilla ja muilla aasialaisilla malleilla vaikka pienten ulkonäöllisten erojen takia näyttää aasialaiselta, että kannattaa verrata kuvankäsittelyohjelmassa tasoja käyttämällä malleja.

Laitoin alle toisen kollaasin, jossa voi ensiksi nähdä aasialaisen naisen esittelemässä samaa vaatetta kuin eurooppalaisella mallilla keskellä. Aasialaisella naisella voi havaita olevan sivusta katsottuna hyvin matala kasvon keskiosa.

Keskimmäisissä kuvissa oleva malli on nimeltään Lina, jonka pituus on sama kuin Elinalla ja painoa olisi yksi kilo vähemmän vaikka paino voi olla vanhentunuta tietoa. Laitoin myös Elinasta kuvan, että voi vähän nähdä naisen vartaloa, mutta kummankin naisen voi havaita olleen samassa paikassa mallina.



Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - Meet your beauty - Lina - Elina - 90 and still look 20s

Katselin pitkästä aikaa 35photo sivustolla olevia alastonkuvia, joista poimin alle muutamia löytöjä. Tuo ylimmällä rivillä keskellä oleva nainen näkyy tätä kirjoittaessa etusivulla, että on varmaan valittu hyväksi kuvaksi tai valinnan ovat tehneet sivuston ylläpitäjät.

Oikealla alimpana oleva nainen on päässyt Playboy-lehteen, että on kyllä kaunis kurvikas naisellinen vartalo. Alimpana vasemmalla oleva nainen taitaa olla sama nainen, joka näkyy muissa kuvissa tatuoituna, mutta naisen sivuprofiili vaikuttaa hyvältä, josta olettaisin monien tykkäävän.

Alimmalla rivillä keskellä voi nähdä naisella hyvin pitkät hiukset, että ei tuollaisten hiusten kasvattaminen kaikilta naisilta onnistu ja varsinkin ikääntyneillä naisilla se on jo yleisesti mahdotonta. Pitkät hiukset kertovat osaltaan naisen terveydestä, että eipä ne hiukset kauniiksi ja pitkiksi kasva, jos on sairas ja ei syö riittävästi.

Keskimmäisen rivin oikealla voi nähdä naisen laittavan toiselle naiselle huulipunaa, että näilläkin naisilla sivuprofiili on suurin piirtein sellainen, josta yleisemmin tykätään. Jos ei usko, niin kannattaa Google Scholar:sta etsiä tutkimuksia esim. hakusanalla facial profile attractiveness.

Tuosta keskimmäisestä kuvasta löytyy myös toinen kuva, jossa nainen on erilaisessa asennossa ja kuvaan ilmaantuu vasemmalle lintu. Myös vasemmalla peilin luona olevasta naisesta löytyy muutama muu kuva.

Onhan tuosta oikealla yllä olevasta naisesta monta muutakin hienoa kuvaa, joissa naisen vartalo näkyy kauniisti. Yllä vasemmalla olevalla naisella voi havaita suurin piirtein tyypilliset kauniin naisen kasvot.

Tässä voi nähdä kaikilla naisilla olevan kauniilta vaikuttavat rinnat, mutta harmillisesti tänä päivänä ei voi olla naisten kauneudesta täysin varma, jos näkemäni perusteella myös aidot rinnat voivat vaikuttaa siltä kuin ne olisi tehty kauneusleikkauksella, että osalle naisista rinnoista vaan kehittyy hämmästyttävät.

Sitä on muutamissa tutkimuksissa tuotu esille tällaisista nuorekkaista rinnoista tykkäämisen selittyvän osaltaan sillä, että rinnoista voi nähdä, onko nainen ollut raskaana tai synnyttänyt lapsia. Sitä voi keskustelupalstoilta nähdä monien naisten harmittelevan raskauden jälkeen pahasti rumentuneita rintoja. 

Ei tämä taida kaikkiin naisiin päteä, että on naisia, joilla rinnat ovat raskauksista huolimatta hyvin nuorekkaan näköisiä. Osalla naisista on vielä pahemmin, että heillä on jo valmiiksi lättänät alaspäin valuneet rinnat vaikka eivät olisi olleet raskaana.

Keskusteluja lukiessa ei aina voi tietää, onko kirjoittaja nainen tai onko tosissaan kirjoitettu, mutta joku aika sitten tuli vastaan suomalainen nainen, joka harmitteli rintojen rumuutta ja toi esille kuinka miehet eivät olisi hänen rinnoistaan kiinnostuneita, että haluaisi miesten seksin aikana koskevan rintoja.

Osa naisista ja miksei myös miehistä tykkää kommenteissa tuoda esille pölhöjä ajatuksia kuinka rumia rintoja ei olisi olemassa, mutta jos näin on, niin kaipa aikuisviihteessä näkisimme enemmän naisia selvästi epäsymmetrisillä, lättänillä ja muutenkin selvästi näistä alla olevista poikkeavia rintoja.

Kauneustutkimusten perusteella miehet näyttävät yleisesti tykkäävän keskikokoisista rinnoista tai ainakin alla havaittavasta koosta. Lisäksi nännin tulisi osoittaa eteenpäin tai vähän ylöspäin, että suurin piirtein alla havaittaa ulkonäköä. 

Tämä näyttää sitten olevan syynä, miksi rintoihin tehtävät kauneusleikkaukset ovat hyvin suosittuja ja vaikka nainen ei rintojaan miesten takia kauniimmaksi tekisi, niin kyse on naisen omasta halusta näyttää kauniilta ja seksikkäältä, jos myös ennen raskautta rinnat olivat kauniit, joista nainen oli ylpeä tai jotain muuta.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Sivuttain - Synnytys lantio - Supernormal

Ylempänä viimeisessä kuvassa oleva nainen on nimeltään Ksyusha Egorova ja valokuvaaja on Sergei Lenin, jonka kotisivuilla pääsee katsomaan paljonkin samankaltaisia kurvikkaita naisia. Poimin alle muutamia uusimpia kuvia vaikka tuo ensimmäinen on vanhempi kuva, mutta siitä tuli mieleen kuinka joku kuukausi sitten sanoin kuvassa olevaa naista Lumikiksi, niin Reddit sivustolla yhdellä kauniita naisia esittelevällä sivulla oli joku otsikoinut tämän kuvan Lumikiksi.

Tuossa Lumikki kuvassa voi havaita olevan luultavasti monen naisen haaveilema komea prinssi, että nähtävästi suurin piirtein tuollaisia kasvoja nähdään usein varsinkin eurooppalaisella miehellä komeana. Kuvassa oleva luultavasti eurasialainen nainen on nimeltään Lada Brick ja hänellä on samankaltainen vartalo kuin Ksyushalla. Ladan vartalosta näkyy alimmalla rivillä vasemmalla kuva ja ylimmällä rivillä keskellä voi havaita Ksyushan.

Ksyushan kuvaan olen lisännyt kauneuskirurgi Patrick Mallucci:n kotisivulta poimitun kuvan, jossa näytetään millaiselta kaunis rinta hänen ja kauneuskirurgi Olivier Branford:in viime vuosina tekemien tutkimusten mukaan näyttää. Tässä voi havaita Ksyushan ja Ladan rintojen olevan kauniit. Oikealle olen laittanut tutkimuksesta poimittuja kuvia, joissa kaaviosta voi havaita miesten ja naisten suurella enemmistöllä tykkäävän tallaisista rinnoista. 

Kaipa kaikenlaisia rintoja keskustelupalstoilla kauniiksi väittävät luultavasti hyväntahtoiset jeesustelijat näkevät kauniina oikealla alimpana olevat rinnat. Näissä kuvissa voi havaita olevan rinnoissa täyteläisyyttä, mutta voihan osalla naisista rinnat olla täysin lättänät ja rintojen kokoa tarkastelevien tutkimusten perusteella ihmiset tai miehet tykkäävät yleisemmin täyteläisistä rinnoista. Tietenkin osa voi tykätä hyvin pienistä, mutta silloin rintojen tulisi olla nuorekkaan symmetrisen näköisiä.

Alimmalla rivillä keskellä voi havaita naisen peilin luona, että näkee naisen kaunista vartaloa edestä ja takaa. Tällaisesta vartalosta taitaa moni nainen haaveilla silmät kiinni. Viimeinen nainen näyttää olevan kuvien perusteella hyvin laiha, että länsimaissa näyttää osalla miehistä olevan suurtakin mieltymystä hyvin laihaan vartaloon naisella ja onhan myös monilla naisilla halu olla hyvin laihoja vaikka se vähentää naisellista ulkonäköä, jos rinnat ja takapuoli pienenevät.

Nähtävästi osalla naisista laihasta vartalosta huolimatta geenit aiheuttavat suuret rinnat ja näyttävän pyöreän takapuolen. Kuitenkin kuvien perusteella vaikuttaa siltä kuin tällä naisella olisi implantit rinnoissa vaikka näillä muilla naisilla on todennäköisesti aidot, mutta siitä ei voi olla täysin varma. Kuvia katsoessa sitä haluaa nähdä leikkausarpia, mutta nehän voi kuvankäsittelyllä poistaa ja tänä päivänä on olemassa monia keinoja vähentää arven näkymistä.

Mallucci ja Branford ovat tutkimuksissa tuoneet esille ihmisten tykkäävän enemmän luonnollisemman näköisistä rinnoista, jonka takia pitäisi käyttää enemmän anatomisia implantteja. Kaikki kauneuskirurgit eivät näistä havainnoista tykkää vaan mielellään käyttävät pyöreitä implantteja osaltaan myös sen takia, että monet naiset haluavat yläpuolelle enemmän pyöreyttä. Tämä pyöreys voi näyttää rintaliivit päällä kauniilta tai seksikkäältä, mutta eipä alastomana pyöreät rinnat ole monien mielestä yhtä kauniita kuin näillä alla olevilla havaittavat rinnat. 

Laitoin alle lainauksen Just Breast Implants keskustelupalstalta, jossa äänestyksen perusteella luonnollisemmat rinnat ovat suosituimpia. Tuolta keskutelupalstalta voi lukea kaikenlaista rintoihin liittyvää, että nähtävästi osa naisista tuo esille tuntevansa itsensä seksikkäämmäksi ja haluavan enemmän seksiä. Tämä on käynyt usein ilmi, että jos nainen tuntee itsensä jotenkin vähemmän kauniiksi esim. rintojen takia, niin se vähentää halua seksiin ja ei halua rintoja näyttää miehelle.

Yksi nainen toi erikoisesti esille kuinka tykkää siitä, että mies esineellistää hänen implantti rintojaan ihailemalla niitä, joka saa naisen tuntemaan itsensä seksikkääksi feminiiniseksi naiseksi. Kuitenkin tämä esineellistäminen on se, mitä monet tutkijat tykkää kritisoida syyttäen siitä usein miehiä. Eipä sille paljoa voi, jos vaikka on mukava ihastella alla olevien naisten rintoja ja muutenkin ulkonäköä, joka on myös normaalia liittyen parinvalintaan. Monien feministien harmiksi osa naisista näyttää tykkäävän esineellistämisestä, että on mukava esitellä sääriä, rintoja ja kaikkea muuta.

Vielä keskustelupalstoihin liittyen voi aina välillä nähdä kommentteja, joissa tuodaan esille kuinka rinnat olisivat vauvoja varten, eikä sen takia pitäisi välittää rintojen rumasta tai vähemmän seksikkäästä ulkonäöstä. Tietenkin ne on vauvoja varten, mutta selvästi voidaan havaita myös miesten olevan niistä suuresti kiinnostuneita ja tätä näyttää myös ilmenevän monilla naisilla. Sitä on tuotu esille, että nykyään naisilla yleisemmin ilmenevät suuret rinnat olisivat ainakin osaltaan miesten mieltymysten takia sellaisiksi kehittyneet.

Kaikilla naisilla ei tietenkään rinnat suureksi kehity, mutta se taitaa osaltaan selittyä joidenkin miesten mieltymyksellä pienirintaisiin tai tyttömäisiin naisiin. Osalla naisista voi ilmetä selvästi vääränlaisesti kehittyneitä rintoja, kuten tubulaarisia ja nämä rinnat voivat olla hyvin ruman näköisiä ja epäsymmetrisiä, jotka poikkeavat alla havaittavasta ulkonäöstä. Tubulaariset rinnat näyttävät olevan tutkimusten perusteella jokseenkin huonoja vauvan kannalta, että tässä mielessä miesten yleinen mieltymys suurin kauniin näköisiin rintoihin on hyvä asia.

Sitä on sanottu kuinka rinnat olisi länsimaissa seksuaalistettuja, mutta se taitaa osaltaan selittyä sillä, että naiset peittävät yleisesti rintansa. Jos ajatellaan sademetsissä asuvia heimoja, joissa naiset ovat päivät pitkät rinnat paljaana, niin eipä niissä rinnoissa lopulta ole yhtä paljon ihmeteltävää, kuten länsimaissa tehdään, jos naisella näkyy nännit paidan alta tai vahingossa uimarannalla rintaliivit tippuvat päältä miesten hämmästyen ja paparazzin laittaessa kuvan ilta alkuisiin lehtiin otsikolla katso kuvat nainen näytti vahingossa tissit uimarannalla.

Alla voi toisessa lainauksessa nähdä puolalaisten uuden tutkimuksen, josta jo joku aika sitten kerroin, mutta tässä tutkimuksessa kysyttiin rintojen ulkonäöstä mielipidettä puolalaisilta ja papualaisilta. Tutkimuksessa havaitaan kauniiden ja nuoren näköisten rintojen olevan samankaltaisia kuin näillä alla olevassa kuvassa olevat kauniit rinnat. Jos ajatellaan vielä heimoja, niin eipä todennäköisesti monissa muissakaan heimoissa miehet voi nähdä kaikkien naisten rintoja kauniina tai seksikkäänä, jos ne ovat lättäniä nännin osoittaen alaspäin.

Pitäisi tarkistaa, mutta joku aika sitten kerroin tutkimuksesta kuinka naisella nänniin koskettaminen näkyisi aivossa samassa kohtaa kuin klitorikseen ja emättimeen koskettaminen. Sitä on väitetty, että monien miesten halu koskettaa rintoja ja nännejä olisi kysymys halusta aiheuttaa naisella hyvää oloa. Eipä tätä taida kaikki miehet tehdä ellei naisen rinnat ole jotenkin alla havaittavan näköisiä, koska lättänät rinnat eivät ole kauniita tai seksikkäitä.

Which look do you prefer?

Fake look  1,010  34.27%    Natural look  1,937  65.73%
[...]
Breast ptosis may be yet another physical trait that affects the perception and preferences of a potential sexual partner. The consistency in ratings between Polish and Papuan raters suggests that the tendency to assess ptotic breasts with aging and a loss of attractiveness is cross-culturally universal.

Kuvan muokkaamisella halutaan usein tehdä ihosta tasaisemman ja valoisamman näköinen. Tähän liittyen uudessa tutkimuksessa on kysytty Bolivian Tsimane ja Tansanian Maasai heimoilta mielipidettä ihon iästä, terveydestä ja kauneudesta.

Näiltä heimoilta haluttiin kysyä, koska heihin ei ole samassa määrin vaikuttanut länsimaiden media ja muutenkin elävät ilman sähköä. Tutkimuksessa näytettiin nuorten ja iäkkäiden brittinaisten ihosta kuvia, joista nuorilla tietenkin iho oli kuvissa tasaisempi ja iäkkäillä epätasainen. Heimoihin kuuluvat näkivät nuorten naisten ihon nuorimpina, terveempinä ja kauniimpina.

Harmillisesti tänä päivänä näyttää monilla eurooppalaisilla naisilla olevan suurta halua ruskettaa, joka sitten ajan kuluessa rumentaa ihoa, jos kuitenkin tasainen iho on kaunis. Tuossa ylempänä olevassa viimeisessä kuvassa, jossa naisella on aika rumat rinnat, niin siinä voi myös nähdä naisella olevan epätasainen iho ja se ei tietenkään ole kaunista. 

Naisilla taitaa usein olla rintavaon iho epätasaisen johtuen UV-säteilystä, jonka takia naisten kannattaisi tuota kohtaa suojata aurinkovoitella, jos vaikka haluavat rintojaan esitellä. Eihän ikääntymiselle täysin voi mitään, mutta UV-säteily on merkittävä ulkonäköä ikäännyttävä tekijä vaikka sitä ei vielä nuorena naisena uimarannalla ymmärtäisi, mutta ei paljoa naurata, jos 30-vuotiaana iho on jo ryppyinen ja epätasainen.

Onhan sitä kerrottu kuinka tänä päivänä monet jo hyvin nuoret naiset myös länsimaissa pyrkivät hoitamaan ihoaan, jotta iho pysyisi kauniina pidempää. Ylempänä voi suurissa kuvissa nähdä Ladan ja Ksyushan ihoa, että tuollainen on hyvin kauniin näköinen, mutta varmaan Sergei on myös kuvia muokannut. Nykyään on olemassa kaikenlaisia ihonväriä tasoittavia tai vaalentavia voiteita ja laitteita, joilla ihoa voi tehdä nuorekkaamman näköiseksi, että ihonsa esim. solariumilla rumentanut nainen voi saada ihonsa takaisin kauniimman näköiseksi.
Previous studies in Western samples showed that female skin coloration has a significant effect on visual perception of age, health, and attractiveness, both within whole faces and cropped skin images, and that this effect is independent of face shape and skin surface topography information (Fink, Matts, & Grammer, 2006). 
Moreover, the objective assessment of female skin coloration has revealed that the evenness of melanin and hemoglobin concentrations in skin correlates significantly and positively with assessments of youth, health, and attractiveness (Matts et al., 2007). The present study shows that these visual assessments of skin quality are not limited to Western observers but extend even to societies unfamiliar with lighter colored skin.

Rintoihin liittyviä tutkimuksia etsiessä tuli vastaan tutkimus, jota en muista ennen nähneeni. Sattumalta yksi tutkimuksen tehneistä on Bernhard Fink, joka osallistui yllä olevan tuoreen tutkimuksen tekoon, johon liittyen lisäsin oikealle kuvat ihon ulkonäöstä ja kaavion, jonka perusteella tykättiin enemmän nuoremmasta tasaisesta ihosta, jonka kauneuden varsinkin aasialaiset naiset tietää, jos taas monet eurooppalaiset naiset haluaa ruskettamisen perusteella epätasaisen rumemman ihon.

Nämä vasemmalla nähtävät kuvat ja alimpana oleva taulukko liittyy tutkimukseen, jossa kysyttiin 35 saksalaiselta naiselta mielipidettä kuvista. Sitä voisi kysyä suuremmalta määrältä, ulkomaalaisilta ja myös miehiltä näkemyksiä. Kasvojen osalta naiset ovat nähneet suurimpina uhkina 4 ja 5, joista kumpikin on hyvin femiiniinisiä kasvoja 5 ollen kaikkien eniten. Kauneuden osalta on myös tykätty kaikkein eniten näistä samoista kasvoista. Kasvot viisi on nähty selvästi kaikkein eniten feminiinisinä.

Rintojen ulkonäön osalta naiset näkevät eniten uhkana kuvan 4 ja toiseksi eniten kuvan 3. Tässä voi huomata mielenkiintoisesti kuinka suurimpia rintoja ei nähty yhtä paljon uhkana. Tähän taitaa olla syynä se, että länsimaissa tykätään enemmän keskikokoisista rinnoista, jotka ovat myös nuorekkaan näköisiä, että nämä kuvan rinnat eivät ole terhakkaita vaan sellaisia, joita taitaa useimmin nähdä raskaana olleilla tai iäkkäämmillä naisilla, mutta eipä näissä suurta vikaa ole vaikka moni mies taitaa nähdä terhakkaammat kynätestin läpäisevät rinnat seksikkäänä ja nuorekkaampina.

Kuvan 4 rinnat ovat olleet kauniimpia ja toiseksi kauneimpia kuvan 3 rinnat. Feminiinisemmät rinnat ovat kuvan 4 rinnat ja toisena kuvan viisi rinnat. Onhan se selvää, että suuret rinnat tekevät naisesta selvästi aikuisen naisen näköisen, jos taas pienemmät rinnat ovat tyttömäisiä, nuorekkaita tai samankaltaisia kuin miehillä.

Vartaloiden osalta on muutettu vyötärön leveyttä, mutta nähtävästi kuvassa yksi myös hartiat ovat leveämpiä. Näistä kuvista uhkina on nähty eniten 4 ja toiseksi eniten 3. Tässä kohtaa pitäisi varmaan kysyä miesten mielipidettä, että miehet voivat hyvinkin enimmäkseen valita kuvan 5, jonka jälkeen naiset näkevät kuvan uhkana, koska naiset myös seuraavat miesten näkemyksiä.

Kuva neljä on nähty kauneimpana ja kuva 3 toiseksi eniten. Feminiinisin on ollut myös 4 ja toiseksi eniten kuva 3. Tuolla uhalla tarkoitetaan tilannetta, jossa juhlaan saapuu nainen, joka vie miehen huomion toiselta naiselta, että eihän se taida naisilla mukavalta tuntua, jos ravintolaan tulee erittäin kaunis nainen miesten ollen naisesta innostuneita.

Vielä noista alla olevista kasvoista, että kuvassa yksi verrattuna kuvaan viisi on tyypillisiä eroja, joita yleensä teen kuvankäsittelyllä, jos haluan lisätä maskuliinista tai feminiinistä ulkonäköä naiselle. Kuvalla yksi on tietenkin maskuliinisemmat kasvot ja kuvalla viisi feminiinisemmät. Tämä on aina lopulta jokaisen omaa mieltymystä kuinka feminiinisistä tai söpöistä kasvoista naisella tykkää, että sopiva maskuliinisuus tekee naiselle aikuismaisempaa ulkonäköä, josta myös monet miehet tykkää naisen näyttäen seksikkäämmältä tai voimakkaammalta kuin söpöltä tytöltä.

Kuvankäsittelyohjelmassa tasoja käyttämällä voi havaita kuvassa viisi olevan suuremmat silmät. Silmän kovakalvon voi erikoisesti havaita olevan hyvin vaalea, mutta ei siinä taida olla erityistä eroa miesten ja naisten välillä vaikka naisilla olisi keskimäärin kovakalvo suuremmin näkyvillä. Kuitenkin meikkaamisella naiset pyrkivät yleisesti reunustamaan mustalla värillä silmät, joka aiheuttaa kontrastin tekemällä silmistä näyttävät ja tästä ihmiset selvästi tykkäävät, että naiset eivät huvikseen meikkaa vaan kyse on siitä kuinka ihmisen aivo käyttäytyy näkemällä näyttävät silmät naisella kauniina.

Kuvalla viisi on myös pienempi leuka ja kapeampi nenä pienemmillä sieraimilla. Tämä on yksi syy, miksi eurooppalaisten miesten on vaikeaa tykätä joistakin mustista naisista, jos nenä näyttää eurooppalaisesta näkökulmasta maskuliiniselta vaikka eurooppalainen nainen ei tuollaisessa nenässä vikaa näkisi, mutta toivottavasti sitä ei tule mulatti tyttärelle. Huulet näyttäisivät olevan vähän täyteläisemmät, että sitä on kerrottu estrogeenin tekevän naisille vähän suuremmat huulet verrattuna miehiin. 

Olisiko vielä poskipäissä enemmän pyöreyttä. Kulmakarvojen osalta olen tehnyt niistä yleensä korkeampia ja kaarevia, mutta kuvassa viisi kulmakarvat ovat vähän alempana nenän vieressä, mutta tämä taitaa tehdä seksikästä ulkonäköä, jos taas korkeat kaarevat kulmakarvat aiheuttavat enemmän naisellista tai söpöä ulkonäköä. Tyypilliseen tapaan voi havaita kulmakarvojen olevan pienempiä, mutta se taitaa yleensä johtua siitä, että naiset nyppivät kulmakarvoja, joita kannattaa vähän alapuolelta poistaa, jotta kulmakarvat ovat korkeamman näköisiä.



Photosight sivustolta uusien alastonkuvien joukosta tuli vastaan kuva naisesta ikkunan luona ja takana on peili, joten näkee mukavasti naisen vartaloa. Olen tämän kuvan tainnut aiemmin laittaa, että valokuvaajat eivät aina laita samoja kuvia kaikille sivustoille tai samaan aikaan. Tämä on kuitenkin hieno kuva, että tykkään varsinkin tällaisista kuvista ja peilin luona taitaa monet naiset viettää hyvin paljon aikaa. Osa tietenkin toivoisi, että olisi kaunotar vartaloltaan ja myös kasvoiltaan.

Sain sellaisen idean, että kuvaa voisi yrittää vähän muokata. Ylin kuva on alkuperäinen ja muokattu on keskellä, että tässä voi yrittää havaita tehtyjä muutoksia. Laitoin merkille kuvassa naisella nenän olevan vähän liian näyttävä, josta ei taida kaikki tykätä vaikka ei tässä tarvitse kaikkia miellyttää. Kuitenkin naisellisempaa ulkonäköä voi lisätä tekemällä nenästä vähän matalamman. Eipä kaikki muutokset välttämättä ole tarpeellisia, mutta päätin vielä enemmän muokata tekemällä leuasta vähän pienemmän.

Lisäksi muokkasin rintoja suuremmiksi tai oikeastaan ne varsinkin työntyvät terävämmin eteenpäin vaikka osa miehistä tykkää enemmän pyöreämmästä muodosta. Ikkunan luona näkyvää oikealla olevaa rintaa siirsin alta vähän ylemmäs, että tämä on keino tehdä rinnoista nuorekkaammat, jos ne ovat korkeammalla rintakehällä, koska ikääntyessä rinnat valuvat alaspäin. Olihan tällä naisella valmiiksi kauniit rinnat, mutta jos kerta tässä muokataan kuvaa, niin tehdään sitten kaikenlaisia muutoksia.

Nainen on jo valmiiksi hyvin kaunis, että ei tässä paljoakaan muutoksia voi tehdä, mutta takapuolen osalta voi havaita sen olevan pyöreämpi ja vyötäröä tein vähän kapeammaksi. Hiusten voi vielä havaita olevan pidempiä. Kumpi kuva mahtaa olla yleisemmin miesten mielestä kauniimpi, mutta jonkun mielestä muokkaamaton vartalo on kauniimpi ja muokatut kasvot kauniimpia, että voisi vaihtaa pään. Tällä tavalla voi olla oikeastikin, että naisella on tosi kaunis vartalo, mutta kasvot eivät ole kauniit.

Keskustelupalstoihin liittyen tuli vielä mieleen kuinka niissä joku nainen voi vaikka harmitella rintojensa ulkonäköä ja pelkäävänsä, että ei koskaan löydä miestä. Tämä on kyllä naisen kannalta hyvin harmillista, että täytyy tällaista murehtia, kun samaan aikaan on naisia, joilla rinnat näyttävät alla olevilta, eikä heillä todennäköisesti ole huolia tai pelkoa näyttää rintoja miehille.

Keskusteluissa voi usein myös nähdä naisten kertovan kuinka ovat kelvanneet miehille ja heillä olisi lapsia vaikka esim. tubulaaristen rintojen takia äidinmaitoa tuli heikosti, että täytyi turvautua äidinmaidonkorvikkeisiin. Parinvalinnassa on kyse monista tekijöistä kuin vain rinnoista, että jos nainen on muuten kaunis tai mukava, niin eipä sillä taida monille miehille olla väliä vaikka rinnat olisivat täysin lättänät nännin osoittaen varpaisiin.

Itse tutkin tässä kauneutta, enkä varsinaisesti parinvalintaa. Kauneustutkimuksissa voidaan miehiltä kysyä vaikka millaisista rinnoista tykkäävät muodoltaan ja kooltaan. Yleensä voidaan havaita huomattavan osan miehistä tai keskimäärin miesten tykkäävän keskikokoisissa rinnoista, jotka taitavat näyttää sopivan nuorekkailta, mutta sitten on miehiä, jotka tykkäävät hyvin pienistä tai suurista rinnoista.

Lopulta parinvalinnassa katsotaan naisen ulkonäön ja muiden tekijöiden kokonaisuutta, että ei sillä ole monille väliä vaikka naisella olisi hyvin pienet rinnat. Onhan tietenkin miehiä, jotka tykkäävät ainoastaan suurista rinnoista naisilla, mutta sellaisia miehiä naisen ei kannattaisi houkutella käyttämällä suuria rintaliivejä ja laittamalla niihin esim. riisipusseja, jotta rinnat olisivat suuren näköisiä.

Näistä monista kauneustutkimuksista voivat naiset saada paljonkin tietoa kuinka tehdä ulkonäöstään kauniimpi, joka varsinkin miellyttäisi suurta osaa miehistä ja varsinkin komeita miehiä, koska sellaisen miehen kanssa monet naiset taitaa haluta pariutua. Eihän se taida mukavalta tuntua, jos ei ole mahdollisuutta valita kumppania suuresta määrästä miehiä tai miehet eivät yleisesti ihaile naista.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Palpebral Fissure - Auringonkukkia

Ylävalikkoon olen laittanut linkkejä monille sivuille, joista harmillisesti monia ei päivitetä, mutta kyllä niistä mielenkiintoista luettavaa löytyy. Psychology of Beauty blogissa näyttää olevan paljon mielenkiintoisia vanhempia tutkimuksia, joista monia en muista nähneeni osaltaan sen takia, että etsin yleensä uusia tutkimuksia ja aiemmin moni tutkimus on jäänyt lukematta, koska en tiennyt Sci-Hub sivustoa.

Monet tutkijat laittavat nykyään tutkimuksen ilmaiseksi tarjolle omalle kotisivulle tai esim. ResearchGate sivustolle, mutta jos eivät laita, niin tutkimuksen lukemisesta voi vaikka joutua maksamaan esim. 40 euroa ellei käytä piraattina Sci-Hub:ia. 

Myös Feminine Beauty sivustoa ei harmillisesti enää päivitetä, mutta tuon sivun ylläpitäjä tykkäsi varsinkin kritisoida länsimaisessa muodissa havaittavaa maskuliinisen tai androgyynisen ulkonäön suosintaa. Eipä kaikki mallit ole rumia, mutta muodissa nähtävästi tykätään myös ottaa kauniista naisista maskuliinisia tai voimakkaita kuvia.

Ylävalikossa lukee myös Psychology of Attractiveness, joka on oikeastaan nimeltään The Psychology of Attractiveness Podcast. Tuota blogia edelleenkin päivitetään, mutta siellä ei paljoakaan tarvitse lukea vaan voi kuunnella mielenkiintoista juttua kauneudesta, parinvalinnasta, seksistä ja varmaan jotain muutakin, mutta itse en ole tuota blogia paljoakaan seurannut.

Kolmanneksi uusimmassa podcast:ssa oli osaltaan aiheena kuinka paljon naisilla on halua pariutua miehen kanssa, joka näyttää jotenkin veljeltään. Uusimman tutkimuksen mukaan tällaista halua ilmenee. Tämän asian toin aiemmin esille liittyen kaljuuntumiseen, että todennäköisesti naiset, joiden isä tai veli on ollut kalju tai kaljuuntunut ovat halukkaampia pariutumaan samankaltaisten miesten kanssa.

Pitäisi katsoa löytyykö tällainen tutkimus, mutta tutkimuksessa voisi ensin kysyä naisilta, onko heidän isä tai veli kalju tai selvästi kaljuuntunut. Tämän jälkeen naisille voisi myös näyttää kolme kuvaa, joissa on sama mies hiukset päässä, osittain kaljuuntuneena ja kaljuna. Onhan se mahdollista, että kuvan mies näyttää vaan komeammalta hiukset päässä, mutta lopulta voidaan hyvinkin havaita naisten, joilla oma isä on ollut kalju olevan enemmän halukkaita pariutumaan kaljujen miesten kanssa ja siirtämään kaljuuntumisen jälkeläisilleen.

Parinvalinnassa on aina lopulta kyse monista tekijöistä kuin vain ulkonäöstä, että senkin takia joku nainen, jonka isä tai veli eivät ole olleet kaljuja on valmis pariutumaan kaljun miehen kanssa, mutta monella naisella kaljuus miehessä kaikista miehen muista mahdollisesti myönteisesti puolista voi olla kielteistä, joten mies ei naiselle kelpaa, jos varsinkin tarjolla on miehiä hiukset päässä.

Tutkimuksissa on havaittu ihmisillä olevan halua pariutua ulkonäöltään samankaltaisten kanssa, jonka olen havainnut omissakin tutkimuksissa, jos ajatellaan vaikka Reddit sivustolla yleisemmin kauniina pidettäviä naisia, niin ne ovat enimmäkseen eurooppalaisemman näköisiä, joten länsimaalaiset miehet tykkäävät paljonkin tuollaisesta ulkonäöstä.

Miksi sitten on ihmisiä, jotka ovat valmiita muodostamaan selvästi ulkonäöllisesti erilaisia parisuhteita, kuten sekarotuisia. Tähän on varmasti monia syitä, mutta onhan monet esim. aasialaiset naiset kauniita, joten näkisin osaltaan monen eurooppalaisen miehen osalta, että jos ei löydä kaunista mukavaa eurooppalaista naista, niin otetaan sitten kaunis aasialainen nainen, jonka sattuu löytämään esim. mukavasta Thaimaasta, koska oli siellä lomailemassa.

Lopuksi haastatellaan naispuolista tutkijaa Jaime Benjamin:ia, joka on tutkinut parinvalintaa kuinka paljon raha ja ulkonäkö merkitsee miehille ja naisille vastakkaisessa sukupuolessa, niin siinä ei olisi havaittavissa eroja. Rahan ja ulkonäön osalta on sillä tavalla, että esim. rikas voi olla selvästi rumempi mies kuin vähemmän varakas komea mies, mutta kummatkin ovat samassa määrin kiinnostavia toinen rahan ja toinen ulkonäön takia.

Sitä on yleensä ajateltu naisille olevan tärkeämpää muut kuin ulkonäölliset tekijät miehessä, kuten esim. varakkuus. Tämä ei kuitenkaan pitäisi enää täysin paikkaansa vaan miehen hyvä ulkonäkö olisi naisille tärkeämpää, mutta ennen vanhaan naisten on vaan täytynyt enemmän huomioida muita kuin ulkonäöllisiä tekijöitä parinvalinnassa.

Tänä päivänä ei samassa määrin tarvitse huomioida, koska naiset tulevat toimeen ilman miestä ja valtio voi tukea naista lapsen kasvattamisessa. Tämä antaa naisille paremmat mahdollisuudet käyttäytyä kuin miehet ja yrittää löytää komea mies, jonka ei aina tarvitse olla korkeakoulutettu tai varakkaampi, vaan jonka kanssa saisi kauniita terveitä lapsia ja olisi hyvä isä.
Research on optimal outbreeding describes the greater reproductive success experienced on average by couples who are neither too closely related, nor too genetically dissimilar. How is optimal outbreeding achieved? 
Faces that subtly resemble family members could present useful cues to a potential reproductive partner with an optimal level of genetic dissimilarity. Here, we present the first empirical data that heterosexual women select partners who resemble their brothers. Raters ranked the facial similarity between a woman’s male partner, and that woman’s brother compared to foils. 
In a multilevel ordinal logistic regression that modeled variability in both the stimuli and the raters, there was clear evidence for perceptual similarity in facial photographs of a woman’s partner and her brother. That is, although siblings themselves are sexually aversive, sibling resemblance is not. The affective responses of disgust and attraction may be calibrated to distinguish close kin from individuals with some genetic dissimilarity during partner choice.
[...] 
Most married couples do not randomly end up together but rather are the result of assortative mating-the tendency of people to date and marry individuals like themselves. We generally partner with people who are similar to us in terms of race, education, and socioeconomic status in part because we spend a lot of time with people with similar levels of education at school or at work. 
Our family members, friends, and neighbors also tend to be of the same race and similar socioeconomic status. Online dating studies suggest, however, that even when the pool of potential mates is not limited by whom we meet at school, work, the gym, or local bar, we still prefer to date people like ourselves. As one aptly-titled article noted, "In the End, People May Really Just Want to Date Themselves."

Löytyi tutkimus, jossa halutaan tietää kuinka suurta halua olisi opiskelijoilla käyttää älypuhelimille tehtyä Sunface ohjelmaa ja suurella osalla olisi halua käyttää, joka näyttäisi olevan jo tarjolla Google Play:ssä. Monet tutkijat ovat kritisoineet ohjelmia, joilla kasvoja saa jotenkin kauniimmaksi tyypillisesti niiden tasoittaen ihoa, koska ne tekevät ihmisille esim. epäaitoa ulkonäköä ja lisäävät ulkonäköhuolia.

Ei nuo kasvoja paremman näköisiksi tekevät ohjelmat välttämättä täysin huonoja ole, jos vaikka sattuu näyttämään kuvissa vähemmän kauniilta, joka ei vastaisi todellisuutta. Tässä Sunface ohjelmassa aiheutetaan kasvoihin iän ja ruskettamisen seurauksella rumempaa ulkonäköä. 

Näitä kuvia ei taida moni nainen haluta laittaa Instagramiin, mutta naiset voisivat varoittaa muita naisia, mitä todennäköisesti tapahtuu, jos ei suojaudu kunnolla UV-säteilyltä. Ihmisillä iho taitaa ikääntyä eri tavalla, että osalle ruskettamisesta suuresti innostuneista naisista tapahtuu nopeasti suurta ulkonäöllistä rumentumista ja ihosyöpää.

Sitten on naisia, joilla vaikutukset eivät ole yhtä pahoja, koska luultavasti geneettisistä syistä elimistö osaa hyvin korjata UV-säteilyn kielteisiä vaikutuksia ihoon ja mahdollisesti naisilla ruokavalio on ihon kannalta myönteistä naisten syöden paljon vihanneksia ja juoden paljon vettä. Lisäksi laittaen joka päivä ihoa hoitavaa voidetta kasvoihin.

Alla voi havaita kolme muokattua kuvaa, joista ensimmäisessä tasoitin ihoa, siirsin kulmakarvoja ja poskipäitä ylemmäs. Siirsin vasenta silmää ylemmäs lisäten symmetriaa ja pienensin nenää. Lisäksi tein kaikenlaista muuta pientä muutosta, mutta toisen kuvan osalta tein kasvoista vähän leveämmät ja kolmannesta kuvasta kasvoista pituudeltaan lyhyemmän, että pyöreämmät ja pituudeltaan lyhyemmät päät taidetaan yleensä nähdä söpömpinä tai myös lihavina.

Itselläni on kerättynä suuri määrä naisten päitä, jotka olen leikannut kuvista, joka voi äkkiseltään kuulostaa omituiselta, mutta kyse on vaan kasvojen vertailusta. Näiden kasvojen joukossa on pornotähtiä, näyttelijöitä, malleja ja kaikenlaisia muita naisia. 

Mielenkiintoista on yleensä havaita kuinka samankaltaisia monet kauniit naiset ovat vaikka ihmisen aivon kyky tunnistaa pieniä eroja tekee jostain kauniista naisesta mustan, aasialaisen tai jonkun muun näköisen, että ei tämä alla oleva nainenkaan näistä naisista suuresti poikkea vaikka kaikenlaista omanlaisen ulkonäön aiheuttavaa eroa olisi.

Google Play tarjoaa näytille muita samankaltaisia ohjelmia, mutta nähtävästi Sunface ohjelman tekijät ovat aiemmin julkaisseet samankaltaisen Smokerface ohjelman. Sitä on tutkimuksissa havaittu tupakoinnin tekevän kasvoista vanhemman näköisiä. Hyvillä elintavoilla voi moni hidastaa ikääntymistä, joka varsinkin huolestuttaa naisia, mutta harmillisesti moni nuori nainen ei tätä vielä ymmärrä.



500px sivustolla olevia uusia alastonkuvia katsoessa tuli vastaan kuva naisesta peilin luona ja kuva vaikutti siltä, että olisin sen aiemmin nähnyt, mutta kuva olikin tuo keskimmäinen. Kuvassa oleva malli on nimeltään Helga Lovekaty, jonka ulkonäköä ihastellaan esim. Reddit sivustolla ja hän näyttää olevan hyvin suosittu Instagram sivustolla. 

Nämä kolme kuvaa on eri valokuvaajien ottamia, että nähtävästi valokuvaajat järjestävät tilaisuuksia, joissa voi ottaa samasta mallista kuvia. Keskimmäisellä rivillä on aiemmin mainitusta puolalaisten tutkimuksesta poimittuja kuvia, joissa voi nähdä alaspäin valuneiden rintojen näyttävän vähemmän kauniilta ja iäkkäiltä.

Alimmalla rivillä voi mukavasti nähdä naista sivusta, jossa näkyy takapuolen pyöreyttä, kauniilta vaikuttavaa rinnan muotoa ja kasvojen osalta sivuprofiilia, joka vaikuttaa hyvältä. Keskimmäisessä peili kuvassa näyttää olevan kaunis nainen kauniilla, nuorekkailla ja symmetrisillä rinnoilla. Viimeisessä kuvassa voi laittaa merkille naisen lantion olevan selvästi leveä verrattuna vyötäröön, että hyvin naisellista ulkonäköä.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Anatomical versus Round Implants - Kaupungilla

Tuli vastaan tutkimus, jossa tarkastellaan Kanadassa asuvia eteläaasialaistaustaisia ja heidän keskuudessa ilmenevää vaaleamman ihonvärin ihannointia. Poimin alle lainauksen, jossa tuodaan esille kuinka käytettävät mallit eivät olisi eteläaasialaisen näköisiä, jonka perusteella eteläaasialaisesta ulkonäöstä ei tykättäisi.

Tästä tuli mieleen kuinka meillä länsimaissa on jossain määrin samalla tavalla ongelmana, että valitaan esim. misseiksi naisia, joiden ulkonäkö ei vastaa eurooppalaista tai kantaväestölle tyypillisempää ulkonäköä. Tässä ei kuitenkaan taida monet mokuttaja suvaitsevaiset nähdä vikaa, mutta jos samaa ilmenee vaikka Intiassa, niin kyse on pahasta länsimaiden vaikutuksesta.

Onhan tämä nykyaika hyvin harmillista, jos ajatellaan, että ennen vanhaan eri etniset ryhmät osasivat enemmän arvostaa oman etnisen ryhmän ulkonäköä, mutta tänä päivänä jossain määrin ihmisiin vaikuttaa eksotiikan ihannointi ja myös mokuttajien vaatimukset, jonka tuloksena pahimmillaan tuhotaan joku etninen ryhmä, jos kauneusihanteeksi tulee esim. mulattien ulkonäkö vaikka monet alkuperäiseen etniseen ryhmään kuuluvat naiset olivat erittäin kauniita.

Jos Eurooppaan tulee Afrikasta valtavan paljon mustia, niin onhan tämä mahdollista, koska enemmistö sitten päättää millainen ulkonäkö on kauneusihanteena ja Suomen katukuvasta voi havaita naisilla olevan kasvavaa halua saada mulatteja, joita ei enää voi sanoa ulkonäöllisesti eurooppalaisiksi. Vaikka tämä järkyttää joitakin värisokeita, niin eipä monet suvaitsevaiset itsekään ole värisokeita vaan tunnistavat, kuka ei ole selvästikään eurooppalainen tai valkoinen.

Joskus tuli myös intialaisia mallitoimistoja katsottua ja niissä oli erikoista nähdä eurooppalaisia, mutta myös latino naisia malleina. Muutamien kuvien perusteella näistä malleista otettiin kuvia, joissa heillä oli intialaiset vaatteet ja heidät oli myös meikattu intialaiseen tyyliin, että voisi luulla intialaiseksi. Jälleen kerran on epäselvää, että miksi täytyy yli miljardin asukkaan maan käyttää ulkomaalaisia naisia malleina.

Sitä voisi ajatella yhtenä syynä olevan mokuttajat, jotka ihannoivat ulkomaalaisia, mutta toisaalta muodissa myös vaikuttaa länsimaat, että tykätään suosia enemmän naisia, joilla on eurooppalaisille malleille tyypillisempää ulkonäköä. Eipä näkemäni perusteella monissa intialaisissa naisissa ole kauneuden kannalta mitään vikaa vaikka lopulta intialaiset itse päättävät millaisen ulkonäön näkevät kauniina.

Laitoin tuohon kolmanteen lainauksen keskustelusta, jossa naiset kertovat hauskoja tai häpeällisiä tilanteita liittyen rintoja suuremman näköisiksi tekeviin täytteisiin, että naiset ovat monella tavalla sukupuoli, joka hämää miehiä ja myös muita naisia antamalla itsestään kauniimman vaikutelman. Luultavasti osa miehistä laittaa housuun täytettä, jotta penis näyttäisi suuremmalta, mutta sängyssä sitten mies järkyttyy naisen pienistä rinnoista ja nainen taas nauraa miehen hyvin pienelle penikselle.

Dusky Bollywood linkistä voi katsella intialaisia julkkiksia, joiden väitetään vaalentaneen ihonväriä vaikka voihan ihonväri vaihdella valaistuksen takia. Nähtävästi monilla kauniina pidettävillä intialaisilla naisilla on tyypillistä ulkonäköä, josta koko ajan kertoilen ja näytän kuvia. Esim. nenä näyttäisi yleisesti olevan kapean korkea silmien välillä sijaitseva vaikka olettaisi monilla intialaisilla olevan osaltaan ilmastosta johtuen leveämpi nenä.

Eipä intialaisten pitäisi ihonväriä vaalennella voimakkaan UV-säteilyn takia, mutta sitä voi varmaan kaikki havaita vaaleamman ihonvärin tekevän intialaisesta naisesta valoisamman ja tästä paljonkin tykätään naisella, jos se myös nuorentaa naisen ulkonäköä, koska naisen kauneudessa on paljonkin kyse nuorekkaasta ulkonäöstä. Osa ihonväriä vaalentavista naisista tuo esille, että ovat olleet nuorina vaaleampia ja tasaisempia ihonväriltään, joten tämä on yksi syy ihonvärin vaalentamiselle.
This beauty ideal being pushed upon South Asian women, in South Asia, is increasingly making use of models who are distinctly not South Asian, connecting the notion of South Asianness with undesirability. In fact, Li et al (2008) argue, specifically in regards to the whitening of India's beauty standards, “the prevalence of Caucasian models in many Asian advertisements for beauty products raises the possibility that beauty ideals are or are becoming global” (p. 444). 
[...] 
It is problematic to label her as a classic Indian beauty, as her look does not represent most Indians. Aishwarya Rai’s skin is significantly lighter than most South Asians and her eyes are green (Shingler, 2014, p.101); an uncommon combination among South Asians. Rai’s image is not a drastic shift or disruption to the global white beauty ideal, she approximates this Eurocentric standard closely and safely by presenting her image as “lighter-brown multicultural one” (Jha, 2016, p. 63).
[...] 
The worst was when this really handsome and amazing guy I was dating a few years ago was feeling the "girls." It was our first moment getting a little intimate. I had on a VS push-up bra with gel inserts in it. So he's feeling, and we're kissing, and all of a sudden, he stops, and looks confused. And he looks down at his hand, so I look too, and yes ... there's my gel insert, right in his hand. I literally froze. He was so cool about it - just put it down, and went back to kissing me ... but girls ... let me tell you .. I JUST WANTED TO DIE.