10. elokuuta 2017

Kauniit kasvot edestä ja sivusta. Lisää valokuvia 35photo sivustolta

Kauneuskirurgeilta löytyi kirjoitus, jossa kerrotaan kuinka tehdään kauniimpi nenänpää. Kirjoituksessa näytetään kahdesta naisesta ennen ja jälkeen kuvia, mutta alla voi erikoisesti nähdä 15-vuotiaan naisen, joka on halunnut aika tyypillisiä muutoksia nenäänsä. 

Yritin löytää kauniista nenistä tutkimuksia, mutta aika vähän näyttää löytyvän tai sitten käytän vääränlaisia hakusanoja. Kuitenkin tutkimuksissa tuodaan yleensä esille kauniilla naisella nenän olevan pienempi.

Joillakin aasialaisilla tai varsinkin siperialaisilla nenä voi olla tosi pieni, mutta heillä on myös hyvin matalat kasvot, että nenä sopii kasvoihin. Ei se nenä tietenkään kaikilla aasialaisilla ole pieni vaan siinä myös ilmenee selvästi leveyttä verrattuna eurooppalaisille tyypilliseen kapeampaan nenään. Eurooppalaisilla tahtoo yleisemmin kasvot varsinkin keskeltä työntyä eteenpäin, joten nenä saa myös olla vähän korkea tai pidempi.

Tästä voi olla montaa mieltä, että oliko alla olevan naisen nenässä alkuaan mitään vikaa. Sitä voi hyvinkin ajatella, että erilaisissa etnisissä ryhmissä osataan nähdä esim. hyvin leveä nenä kauniina, mutta jos tämän leveämpi nenäisen etnisen ryhmän nainen muuttaa länsimaihin, niin hänelle voi tulla suuria ulkonäköhuolia leveästä nenästään, koska kauneusihanteena naisella on kapean korkea nenä.

Lähtien ensimmäiseltä riviltä voi kolmannessa muokatussa kuvassa havaita epäsymmetriaa, että kauneudessa on paljon kyse myös symmetriasta, joten tuollainen nenä ei näytä kauniilta. Neljännessä kuvassa voi havaita nenässä leveyttä ja pulleutta, että yleisesti kauniina pidettävillä naisilla ei ole tällaista nenää vaan nenä, joka ei vie liialti huomiota kasvoissa sijaiten silmien välillä.

Viidennessä kuvassa venytin nenää alaspäin, että nenä näyttäisi olevan liian pitkän näköinen. Kuudennessa kuvassa voi jo moni havaita selviä ongelmia, että filtrum eli nenän alaosan ja ylähuuleen yläosan välinen osa on liian pitkä. Lisäksi kauniilla naisilla näytetään yleisesti tykkäävän samanpituisesta tai vähän pidemmästä keskiosasta verrattuna alaosaan.

Sivuprofiili kuvien osalta voi havaita myös nenän siltaa tehdyn matalammaksi, että yleensä naisella osataan nähdä suora tai varsinkin vähän kovera silta kauniina. Kolmannessa muokatussa sivuprofiili kuvassa voi nähdä leuanpään olevan vähän takana ja tällaista leuan huonoa kehittymistä ilmenee ihmisillä ja sillä voi olla suuria rumentavia vaikutuksia. Tästä aiheutuu epätasapainoa ja se tekee nenästä tai kasvon keskiosasta suuremman näköisen, että tässä voi hyvin nähdä kuinka tärkeä osa kauneutta on myös leuanpää.

Leuanpää voi myös rumentaa kasvoja, jos se työntyy liialti eteenpäin tai on liian suuren näköinen. Neljännessä muokatussa kuvassa voi havaita selvästi naisen kannalta rumaa ulkonäköä, jota valitettavasti jossain määrin ilmenee naisilla, että kasvon keskiosa työntyy liiallisesti eteenpäin, mutta sen lisäksi nenä voi olla tuolla tavalla ruma tai kookas. 

Viidennessä kuvassa voi havaita kasvon keskiosan olevan matala ja tätä ilmenee varsinkin pienillä lapsilla, mutta myös esim. aasialaisilla, jotka ovat yleisesti tunnettuja matalammista kasvoista, joka voi olla vieläkin matalampi kuin tuossa kuvassa havaittava mataluus. Tässä on kyse yleisistä tai keskimääräisistä eroista, jonka takia osalla eurooppalaisista kasvot voivat olla aika matalat ja osalla aasialaisista selvästi korkeat.

Ei tuossa muokkauksessa erityistä vikaa näytä olevan, että varsinkin aasialaisten tulisi enemmän osata arvostaa matalia kasvoja, eikä tehdä nenäleikkauksilla nenästä korkeampaa. Ihmiset näyttävät tykkäävän aika matalista kasvoista vaikka myös sopivasta korkeudesta tykätään sen aiheuttaen kolmiulotteisuutta tai syvyyttä kasvoihin.

Kuudennessa muokatussa kuvassa voi vielä nähdä alaosan tai suun työntyvän eteenpäin, että jokseenkin tällaista sivuprofiilia tahtoo jossain määrin ilmetä mustilla, jota pahentaa matala nenä aiheuttaen lisää epätasapainoa. Monien ortodonttien tekemien tutkimusten perusteella tästä ei yleisesti tykätä.

Ortodonttien tutkimuksissa voi yleensä nähdä ihmisten tykkäävän selvästi Ricketts:in E-linjan takana olevista huulista, jota itse ihmettelen, koska kyllä ne huulet voi olla vaikka E-linjassa kiinni. Kyllä sitä voi nähdä monilla naisilla olevan halua omata näyttävät huulet, jotka olisivat enemmän esillä ja tällaisia naisia löytyy myös kauniina pidettävien joukosta, joten monet ihmiset eivät näe tätä kielteisesti.

Uusi lukija ei tietenkään ymmärrä, mistä on E-linjassa kyse, niin se on suora viiva leuanpäästä nenänpäähän ja ortodonttien tutkimusten perusteella huulten tulisi pysyä vähän viivan takana. Monissa tutkimuksissa on tietenkin kysytty länsimaalaisten mielipidettä, mutta kyllä aasialaiset ja mustat näyttävät pitkälti samalla tavalla näkevän. 

Varsinkin aasialaisiin liittyvissä tutkimuksissa on usein havaittu aasialaisilla olevan halua nähdä hyvin kaukana E-linjasta olevat huulet kauniina vaikka aasialaisessa ulkonäössä on enemmän tyypillistä huulten oleminen edempänä verrattuna eurooppalaisiin. Tämä aiheutuu osaltaan siitä, että kasvon keskiosa on matalampi, mutta muutenkin huulet voivat olla näyttävämmin esillä.

Jokunen vuosi sitten länsimaissa uutisoitiin kuinka muistaakseni kiinalaiset olivat innostuneet mittaamaan sormella pysyvätkö huulet E-linjan takana. Jos pysyvät, niin on kaunis, jota monet ihmettelivät. Eipä kauneutta sormella mitata, koska kauneudessa on kyse monista tekijöistä. Jollain henkilöllä voi olla ruma pitkä nenä ja eteenpäin työntyvä suuri leuanpää, jonka tuloksena huulet ovat liialti E-linjan takana, mutta se ei ole kaunista.

Nähtävästi ihmiset tykkäävät yleisesti siitä, että leuanpää on samassa suorassa linjassa tai vähän takana verrattuna otsan alaosaan. Nenänkin osalta kyse on pitkälti tasapainosta, että suurin piirtein 15-vuotiaan naisen jälkeen kuvassa havaittavasta nenästä ihmiset näyttävät osaltaan tykkäävän vaikka voihan tuo keskiosa olla matalampi, jota voi usein nähdä esim. kauniilla aasialaisilla naisilla. Voihan tuo nenä olla vähän korkeampi, että tämä on lopulta jokaisen omaa mieltymystä.

Aiemmin mainittu Seung Chul Rhee on julkaissut uuden kirjoituksen kauneudesta, josta poimin alimmalle riville keskimääräisiä kuvia, että voi havaita kasvojen olevan aika samanlaisia, mutta tyypillisillä eroilla. Sivuprofiilista katsottuna aasialaisilla julkkiksilla on matalammat kasvot, mutta kuitenkin selvästi korkeat, koska monilla aasialaisilla tahtoo olla hyvin matalat kasvot.

Ihonväriin liittyen voi havaita edestä katsottuna kasvojen olevan aasialaisilla selvästi vaaleat, joka tietenkin aiheutuu Aasiassa ilmenevästä voimakkaasta vaalean ihonvärin ihannoinnista, kun taas länsimaissa moni haluaa olla jokseenkin oranssimainen tai ruskettunut. Nämä ovat keskimääräisiä kuvia, että joukossa on varmasti ollut omalla tavalla kauniita yksilöitä myös eurooppalaisia naisia vaalealla ihonvärillä, että ei tässä keskimääräiseltä kuvalta tarvitse näyttää.Keräilin alle 35photo sivustolta kuvia kasvon sivusta, mutta aika vähän näyttää tällaisia kuvia löytyvän, jonka takia keräsin myös kuvia kasvoista edestä ja n. 45 asteen kulmasta. Näillä alla olevilla naisilla voi havaita huulten olevan Ricketts:in E-linjan takana tai sen lähellä. 

Muutenkin naisilla sivuprofiili vaikuttaa hyvältä vaikka tämä on lopulta jokaisen omaa mieltymystä kenestä näistä naisista tykkää enemmän, mutta onhan joukossa myös muutama tyttö, että tykkäätkö enemmän tytöille samankaltaisemmasta sivuprofiilista myös aikuisella naisella.

Näiden alla olevien naisten joukossa voi tunnistaa yhden aasialaisen näköisen naisen. 35photo sivustolta tulee myös vastaan muitakin aasialaiselta vaikuttavia naisia, mutta heistä osalla nenä on aika korkean kapean näköinen, jonka olettaisin aiheutuvan osaltaan venäläisiltä saadulla geeniperimällä, että Venäjällä on tietenkin kaikenlaisia sekoituksia.

Voihan aasialaisilla nenä olla korkeamman näköinen, mutta yleensä se on selvästi matala. Aasiassa kuitenkin tehdään tänä päivänä paljon nenäleikkauksia, koska on halua omata samankaltaista nenää kuin monilla alla olevista eurooppalaisista naisista. Eipä sitä nenää pitäisi muutella, koska matalat kasvot kuuluvat aasialaiseen ulkonäköön.

Vaikka näistä alla olevista naisista moni näyttäisi sivusta katsottuna kauniilta, niin ei voida olla varmoja, onko kasvot kauniita edestä katsottuna. Tietenkin on ihmisiä, joilla kasvot näyttävät edestä ja sivusta kauniilta, mutta osalla ihmisistä kasvot voivat olla sivusta katsottuna vähemmän kauniit. Tämän takia sitä voi usein lukea kuinka joku nainen ei ole halunnut näyttää kasvojaan sivusta, koska nenä ei ole kaunis, mutta edestä katsottuna nenä näyttää kauniimmalta.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Alla olisi sitten kuvia n. 45 asteen kulmasta tai kuvia, jotka eivät ole täysin edestä tai sivusta kasvoista otettuja. Ensimmäisessä kollaasissa voi varmaan moni nähdä kauniita naisia ja kukkia, mutta keskimmäisessä kuvassa voi myös vertailla pienen tytön kasvoja aikuiseen tai äitiin. 

Näitä alla olevia kuvia katsoessa voi havaita osalla aikuisista naisista olevan hyvin tyttömäiset kasvot, mutta sitten on myös selvästi aikuisempaa ulkonäköä. Osa miehistä tykkää hyvin tyttömäisen näköisistä naisista, mutta myös sopivasti maskuliinisemmat kasvot tekevät naiselle aikuismaisempaa ja seksikkäämpää ulkonäköä, jos varsinkin tykkää voimakkaamman näköisistä naisista, joista varsinkin tykätään länsimaisessa muodissa.

Nämä kaikki kuvat on muotokuviksi luokiteltuja ja keräsin niitä maaliskuun loppuun asti vaikka katsoin myös valokuvaajan muita kuvia. Aluksi keräsin vain valokuvaajilta yhden kuvan, mutta päätin myöhemmin kerätä enemmän. Tämän takia monilla valokuvaajilla on monia muitakin hyvin kuvia, mutta en tässä halua liialti poimia samalta valokuvaajalta kuvia ja näistä kuvista osa voi olla samoja, joita monta kuukautta sitten näytin.

Tässä voi havaita jonkinlaista asettelua vaikka en halua liialti käyttää aikaa miettimiseen, mutta yleensä vasemmalla olevissa kuvissa naiset katsovat oikealle ja taas oikealla olevissa kuvissa vasemmalle. Keskelle laitan yleensä jonkun mielenkiintoisen kuvan, että yhdessä kollaasissa voi erikoisesti havaita naisia karhun luona.

Näitä kuvia katsoessa voi huomata ihon olevan yleisesti tasainen ja valoisa, että varmasti paljon on myös muokattu kuvia, mutta tästä ihmiset tykkäävät ja sitä nykyään tekevät tavalliset naiset laittaessaan vaikka kuvia Instagramiin, jossa sitten ihmiset hämmästelevät naisen enkelimäistä kauneutta vaikka se on osaltaan saatu aikaan kuvan muokkaamisella. Näistä naisista olisi mukava nähdä videokuvaa, josta näkisi paremmin naisten kauneuden.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Alla olisi vielä edestä kasvoista kuvia vaikka muitakin kuvia joukosta löytyy. Ensimmäisessä kollaasissa on taas naisia kukkien ja kasvien luona, että tällä tavalla kuvien lajittelu on nopeaa. Keskellä voi nähdä pienen tytön, jolla näyttäisi olevan maitohampaat, joiden välillä on myös rakoja. Tällaiset hampaat ovat kyllä kivan näköisiä lapsella, mutta eipä siitä aikuisella tykätä.

Tiettävästi nykyään vääränlaisista elintavoista johtuen hampaat ja leuat kehittyvät monilla väärin. Ennen vanhaan hampaat olivat yleisemmin ihmisillä kauniisti rivissä, koska leuka oli suurempi, mutta pehmeämmän ruoan syömisellä on osaltaan ollut kielteisiä vaikutuksia vaikka toisaalta hampaat kuluvat vähemmän. Ihmisen tulisi myös hengittää nenän kautta, koska silloin saa paremmin happea. Jos lapsi hengittää esim. nenän tukkoisuuden takia liialti suun kautta voi leuka venyä alaspäin. Leuka voi myös jäädä liian pieneksi ja muutenkin kasvot kehittyä väärin aiheuttaen rumaa ulkonäköä.

Tässä mielessä geenit eivät ainoastaan ulkonäköä määritä. Kuitenkin geeneillä on myös vaikutusta kuinka leuka ja hampaat kehittyvät. Jos tänä päivänä paljonkin hoidetaan hampaita ja leukoja, niin se lisää vääränlaista parinvalintaa, jonka takia huonot geenit periytyvät jälkeläisille ja ongelma kasvaa. Eihän kaikilla ihmisillä hampaat ja leuka kehity huonosti, mutta heillä on varmaan myös nykyaikaan paremmin soveltuvat geenit.

Ensimmäisessä kollaasissa voi nähdä ainakin yhden saman naisen kaksi kertaa vaikka muuten naisilla olisi paljonkin samankaltaista ulkonäköä, mutta nähdäkseni tällaisista kasvoista naisilla paljonkin tykätään, että sitä kannattaa verrata jotain mielestään kaunista naista näihin. En usko ulkonäöllisen eron yleensä olevan suurta ellei sitten omaa miesten yleisestä mieltymyksestä poikkeavaa mieltymystä, että tykkää vaikka tosi leveistä nenistä.

Oikeastaan tuo yllä oikealla oleva on myös tyttö, että häntä kannattaa verrata naisiin. Toivottavasti murrosikä ei tytön kauneutta rumenna vaan tekee vaikka päästä vähän suuremman ja jotain pientä aikuismaisuutta kasvoihin. Osa naisista taitaa olla onnekkaita, että ovat jo lapsena kauniita ja myös aikuisena. Sitten on myös rumia ankanpoikia, että vasta murrosiän jälkeen kasvot ja vartalo kehittyvät kauniiksi, että naista lapsuudessa rumaksi tytöksi väittäneet pojat ovat nyt miehinä naisesta suuresti innostuneita ja häpeissään pahoista puheistaan.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Tarkoitus olisi vielä kerätä vartaloista kuvia, mutta aika vähän niitä näyttää löytyvän, että valokuvaajat tykkäävät paljonkin ottaa naisista lähempää kuvia. Ainakin Photosight sivustolla taisi olla yksi valokuvaaja, jolla oli paljon hienoja tyylikkäitä kuvia naisista, joilla oli korkokengät ja jokseenkin barbiemaista vartaloa.

Kuitenkin olen keräillyt kaikenlaisia kuvia, että alla ensimmäisessä kollaasissa voi mukavasti nähdä lapsia ja varmaan äitejä vaikka osa voi olla vaan malleja. Keskimmäisen kuvan vauvan sukupuolesta ei voi olla varma, mutta muuten on kuvassa tyttöjä.

Osalle äideistä käy sillä tavalla, että isän siittiöt eivät äidille tee tytärtä vaan poikia syntyy, mutta tähän ongelmaan on nykyään ratkaisuna seulonnat. Eipä tiettävästi kaikki naiset tytöistä tykkää, mutta muuten taitaa olla äideille ja isille mukavaa, että perheessä on myös pieni prinsessa.

Lähde linkkien kautta kannattaa paremmin katsella kuvia, että silloin nähtävästi näkee paremmin naisen tai lapsen mahdollisen kauneuden. Jos lähde linkin osalta on tapahtunut virhe, niin silloin kannattaa käyttää kuvahakua, mutta ensin tulee leikata kuva kollaasista. Lisäilen lähde linkkejä nopeaa vauhtia, että helposti tapahtuu harmillisia virheitä.

Toisessa kollaasissa voi nähdä naisen imettämässä lasta ja näkemäni perusteella jotkut suhtautuvat tällaisiin kuviin kielteisesti vaikka se on luonnollista. Naisella näyttäisi olevan kauniit täyteläiset rinnat, joista monet naiset tykkäävät, mutta harmillisesti imettämisen jälkeen rinnat voivat olla lättänämmät vaikka kuukausien tai vuosien aikana rintoihin yleensä tulee takaisin rasvaa täytteeksi. Kuitenkin ihmiset tykkäävät aika paljon tällaisista nuorekkaista täyteläisistä rinnoista ja ne voidaan saada aikaan implanteilla.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9


Lähde - 2


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Tähän väliin taas voisi jotain kertoa vaikka aiemmistakin kuvista voisi kaikenlaista kertoa. Alla voi keskimmäisellä rivillä nähdä naisen tai äidin vauvan kanssa, jonka sukupuolesta ei taaskaan ole varmuutta. Tämän takia osaltaan taidetaan pieniä lapsia haluta pukea sukupuolelle tyypillisiin vaatteisiin ja väreihin. 

Tässä voi naisella havaita olevan korkeammat kasvot ja vauvalla hyvin matalat, että vauva näyttää jokseenkin aasialaiselta, mutta eurooppalaisilla tapahtuu yleisesti naisella havaittava muutos kasvoihin. Toivottavasti muutos ei ole liian suurta naisella, koska ihmiset tykkäävät naisella matalammista kasvoista vaikka eurooppalaisella naisella saa olla sopivasti korkeutta, jota tässä on jo nähty myös aiemmissa kuvissa.

Äidin ja vauvan vieressä voi havaita kummallakin puolella olevan kuva, joista vasemmalla on tyttö ja oikealla on nainen, joiden kasvot vaikuttavat jokseenkin samankaltaisilta. Kuvankäsittelyohjelmassa tasoja käyttämällä käy ilmi naisella olevan osaltaan pienempi värikalvo. Äkkiseltään löytyneen tiedon mukaan pienellä lapsella värikalvo on samankokoinen kuin aikuisella. 

Suurentamalla naisen värikalvon suurin piirtein samankokoiseksi kuin tytöllä muuttuu naisen pää suuremmaksi, joka on selvä asia, että aikuisilla on suurempi pää kuin pienillä lapsilla. Tämä on sitten osaltaan syy, miksi pienet lapset ovat usein söpöjä, koska silmät ovat pienessä päässä hyvin suuret verrattuna aikuiseen, jolla pää ja varsinkin leuka on kasvanut kokoa silmien pysyessä pitkälti samankokoisina.

Olen tässä keräillyt enimmäkseen jollain tavalla tai pitkälti kauniita naisia, mutta tästä huolimatta kauneus on aina lopulta katsojan silmissä, että joku tykkää enemmän toisesta ja joku muu toisesta naisesta. Näistä naisista pitäisi nähdä enemmän kuvia tai videon, jotta voisi paremmin päätellä kauneuden. Kauneudessa voi olla kyse pienistä tekijöistä, että esim. silmäluomet ovat muutaman millin verran vääränlaisia muodoltaan. Taas jonkun naisen kasvot miellyttävät, koska hän näyttää jotenkin samankaltaiselta kuin oma äiti.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Tässä on taas tullut kerättyä valtavan paljon kuvia, jonka jälkeen niiden lajittelu kollaasiin ja lähde linkkien lisääminen on aika työlästä. Toisaalta on mielenkiintoista katsoa kaikenlaisia kuvia naisista ja löytyykö joukosta joku kaunotar hienossa kuvassa. Nähtävästi valokuva sivustoilla näitä kuvia katsoo hyvin pieni määrä ihmisiä, koska yleensä katsotaan uusia kuvia ja vanhat hienot kuvat jossain määrin unohtuvat ellei joku tee kuten minä ja katso myös vanhoja kuvia.

Alla olevan kollaasin osalta sain ajatuksen kerätä kuvia, joissa naisilla on punertavaa huulipunaa. Yleensäkin punainen väri myös vaatteissa on havaittu tekevän naisesta kauniimman, seksikkäämmän ja muutenkin mielenkiintoisemman miehen silmissä. Google Scholar:sta näyttää löytyvän paljon tutkimuksia, jotka tämän havainnon vahvistavat. Ei noissa muissakaan huulipuna väreissä tai sävyissä vikaa ole, mutta nähtävästi hyvin punainen väri tuo huulet paremmin tai miehiä kiinnostavasti esille kasvoissa.

Kuten olen aiemmin kertonut on näissä kollaaseissa myönteisenä puolena vertailu, jota voi myös tehdä vierittämällä hiirellä edestakaisin kollaaseja samalla havaiten monilla naisilla olevan hyvn samankaltaista ulkonäköä. Eihän näistä kuvista monet ole vertailun kannalta hyviä, koska naisilla on erilaisia ilmeitä ja päät on erilaisissa asennoissa. Kuitenkin sitä voi katsoa, että millaisesta esim. leuan ja nenän koosta naisella tykkää.

Näillä naisilla on yleisesti sellaista tyypillistä ulkonäköä, josta varsinkin länsimaalaiset miehet näyttää paljonkin tykkäävän esim. Reddit sivustolla monien kauniina pidettävien naisten perusteella. Näissä kuvissa voi yleisesti havaita nenän olevan kapean korkea. Naisilla on yleisesti tai kaikilla kasvon keskiosa vähän pidempi tai samanpituinen kuin alinosa ja tämä näyttää yleisesti ihmisiä miellyttävän kauniissa naisessa, että harvemmin tykätään naisella kasvoista, joissa keskiosa eli nenän alaosasta kulmakarvoihin on selvästi lyhyempi kuin alinosa.

Miehellä taas hyväksytään kaikenlaista epätasapainoa, koska naiset osaltaan sen hyväksyvät, jonka takia voi syntyä rumia tyttäriä vaikka onhan nähtävästi monilla komeilla miehillä hyvin tasapainoiset kasvot, joista naiset usein myös tykkäävät. Tässä on myös kyse maskuliinisuudesta, että miehillä yleisesti alinosa venyy enemmän alaspäin ja tekee kasvon keskiosasta lyhyemmän verrattuna alaosaan. Naisella keskiosan kasvoista tulisi olla näyttävä verrattuna muihin osiin. Tietenkään nenä ei saa olla liian näyttävä vaan mielellään kauniit naisen silmät, jotka naiset saavat aikaan meikkaamalla ja käyttämällä vaikka tekoripsiä.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13