14. maaliskuuta 2018

Huumeet rumentavat, kauniista vartalosta, kuvankäsittelyä, pieniä iranilaisia neniä, missikilpailujen kritisointia ja kauniista kasvoista

RealSelf sivustolla olevilla kysymys ja vastaus QA sivuilla voi lukea kaikenlaisia myös turhilta vaikuttavia ulkonäköhuolia liittyen esim. sisempiin häpyhuuliin tai nainen näkee itsensä maskuliinisena. Onhan paljon myös ymmärrettäviä huolia, että naisella on suuri nenä tai nuori nainen harmittelee iäkkään näköisiä rintojaan.

Kuitenkin tuli vastaan henkilö, joka harmitteli nenän väliseinässä olevaa reikää. Tämä reikä oli aiheutunut kokaiinin laittamisesta sieraimeen, joka voi aiheutua myös muistakin huumeista tai sairauksista. Huumeen laittaminen nenään heikentää verenkiertoa ja aiheuttaa tulehduksia limakalvon kuollen. Tästä aiheutuu osaltaan bakteerien takia ruston tuhoutumista ja pitkään jatkuvasta huumeen käytöstä voi nenän alaosa romahtaa.

Alla vasemmalla voi nähdä kokaiinia käyttäneen naisen ja havaita mielenkiintoisesti kuinka rumentava tai kasvoja omituiseksi tekevä vaikutus on nenällä muuten kauniilta vaikuttavaan naiseen. Oikeastaan kauneutta voisi lisätä vaikka pienentämällä alaleukaa tekemällä siitä soikiomaisemman. Muutenkin kasvojenkohottamisella, laittamalla poskipäihin ja silmien alle rasvaa myös nuorentamalla ihoa tasaisemman väriseksi voisi varmaan nainen näyttää kymmenen vuotta nuoremmalta.

Sivuprofiilistakin voi havaita varsinkin eurooppalaisesta näkökulmasta omituista epätasapainoista normaalista poikkeavaa lättänyyttä. Jälkeen kuvassa voi kuitenkin havaita nenässä enemmän kauneusihanteiden mukaista, symmetrisempää ja eurooppalaisille myös tyypillistä nenää, jonka takia se on kauniimpi.

Oikealla olevien kuvien osalta etsin tietoa kuinka huumeiden käyttö rumentaa tai tekee iäkkääksi ulkonäköä. Ennen kuvassa voi havaita naisella olleen kauniilta vaikuttavaa ulkonäköä vaikka ei näissä pidätyskuvissa ole tyypillisesti tarkoitus näyttää kuvassa olevaa henkilöä mahdollisimman kauniina.

Jälkeen kuvassa naisella näyttäisi olevan aknea, mutta arvet voivat liittyä heroiinin käytöstä aiheutuneeseen haluun vahingoittaa ihoa. Kuvat eivät ole vertailukelpoisia, mutta kokaiinin käyttö on voinut aiheuttaa naiselle rumemman nenän. Naiset taitaa yleisesti olla elintavoiltaan parempia kuin miehet, mutta harmillisesti naisten käytös on jossain määrin miehistynyt.

Kauneudessa on osaltaan kyse terveeltä vaikuttavasta ulkonäöstä, että vasemmalla naisella oli ennen kuvassa selvästi epänormaalia nenän ulkonäköä, joka antaisi esim. vaikutelman kehityshäiriöstä tai sairaudesta vaikuttaen kielteisesti myös hengittämiseen, jonka takia symmetrinen normaalilta näyttävä kasvoihin sopiva feminiininen nenä on naisella parempi vaikka voihan nenän sisällä olla jotain vikaa, joka ei näy ulkoisesti.

Oikealla olevalla naisella on taas erikoisesti jälkeen kuvassa havaittavaa rumempaa ulkonäköä, jos jälkeen kuvassa ulkonäkö taitaa olla usein kauniimpi. Punertavat läiskät ja arvet kertovat usein aknesta, mutta voihan kyse olla jostain pahemmasta tarttuvasta taudista, joka olisi yksi syy siihen, miksi ihmiset tykkäävät paljonkin tasaisemmasta ihosta. Munasarjojen monirakkulaoireyhtymä aiheuttaa myös aknea, joka voi hyvin kertoa miehille naisen hedelmällisyyden ja terveyden olevan mahdollisesti huono.


Lähde - 2 - 3 - Progeroid syndromes - Cutaneous conditions - VISIA Analysis

RealSelf sivustolla ihmettelin lihaville tehtäviä kauneusleikkauksia, josta tuli mieleen, että voisi etsiä Google Scholar:sta kuvia. Halusin varsinkin löytää kuvia äärimmäisen lihavista tai rumista vartaloista, jotka on saatu muutettua kauniiksi, mutta eipä sellaisia näytä löytyvän vaan helpompaa on tehdä vähän lihavasta kauniimpi.

Alla vasemmalla luokitellaan laihdutusleikkauksen takia laihtuneiden vartaloita. Suuren ja nopean laihtumisen takia tahtoo iho olla monilla suurestikin venynyttä, että on karmeaa ja rumaa katsottavaa. Alla olisi paljon pahempia kuvia, mutta päätin jättää ne pois. Muutamissa kuvissa näytti siltä kuin oltaisiin teurastamassa sikaa kirurgien leikaten suuria ihon paloja ja laittaen ne koukkuun roikkumaan. Eipä kuvista voi aina sanoa siinä olevan ihminen, koska vartalo on niin omituinen.

Olen näyttänyt paljonkin alastonkuvia naisista, mutta ei taida nämä vasemmat vartalot yleisesti näyttää seksikkäiltä. Vaikka ensimmäisiä vartaloita sanotaan normaaleiksi, niin eipä niitä kauniiksi voi sanoa, mutta tietenkin monilla tavallisilla tai iäkkäillä ihmisillä vartalot ovat rumempia, joten siinä mielessä ulkonäkö voi olla normaalia tai tyypillistä. Ei kannattaisi lihoa vaan kuntoilla lihaksia suuremmiksi, josta ihmiset näyttävät sopivassa määrin tykkäävän vaikka varsinkin naisella on hyvä olla rasvaa vartalolla.

Ylimmän rivin keskellä voi havaita naisella hyvin pyöreät rinnat, että tänäkin päivänä näytää olevan monilla naisilla halua omata tällaiset näyttävät pyöreät rinnat. Kaikkia ei näytä haittaavan rintojen epäaito ulkonäkö vaan haluavat vaikka rintojen näkyvän rintaliiveistä tai rintavaosta lisäten naisellista ja seksikästä ulkonäköä.

Tämä on sinänsä erikoista, koska sitä taidetaan aina välillä kritisoida miesten halua katsella naisten rintoja, mutta sitten on naisia, jotka tarkoituksella tuovat rintansa esille, niin pitäisikö feministien mielestä miehiltä irrottaa silmät päästä tai naisilta kieltää itsensä esineellistäminen. Kyllä näkemäni perusteella naisiakin kiinnostaa muiden naisten rinnat, mutta kyse voi olla vertailemisesta tai miten naiset ajattelee, jota tietenkin voi tutkimuksista tai keskustelupalstoilta lukea.

Vieressä olevan naisen vartaloa on muutettu ottamalla rasvaa pois vyötäröltä ja laittamalla sitä takapuoleen. Ennen kuvassa olevasta vartalosta tulee mieleen aasialaiset naiset, jolla en tarkoita kaikkia, mutta vartalo vaikuttaa tytömäisemmeltä tai pieneltä. Kyllä länsimaalaisilla naisillakin vartalot voivat olla hyvin pieniä ja tyttömäisiä, mutta jälkeen kuvassa voi havaita kuinka on saatu erinomaisesti aikaan naisellisempaa ja kaunista vartalon muotoa. Tutkimusten perusteella naisella tykätään paljonkin vyötärön ja lantion suhteesta 0,7, joka kertoo todennäköisesti hyvästä terveydestä ja hedelmällisyydestä.

Oikealla olevissa kuvissa on tehty japanilaisille naisille suuremmat rinnat laittamalla niihin rasvaa. Hyvin pienet rinnat aiheuttavat myös lapsenomaista ulkonäköä, joka voi myös kertoa jotain olevan vikana, mutta ei niissä vikaa ole, jos pienet rinnat ovat geenien takia tyypillisiä ja tuottavat kuitenkin raskauden aikana tapahtuneiden muutosten jälkeen hyvin maitoa. Pieniin rintoihin liittyy monia hyviä puolia, että rintasyövän todennäköisyys on pienempi ja nähtävästi kauneuskirurgien on helppo tehdä rinnoista kauniita verrattuna alaspäin venyneisiin rintoihin.

Alimmassa kuvassa on nähtävillä tytön ja lihavan iäkkään naisen vartaloa. Tytön vartalo vaikuttaa jokseenkin samankaltaiselta kuin miehillä hartioiden ollen leveästi esillä, jos taas aikuisella naisella tykätään siitä, että lantiossa ja takapuolessa on havaittavissa enemmän leveyttä ja vyötäröllä kapeutta. Lantion leveys olisi kauniilla naisella hyvä olla suurin piirtein sama kuin hartioiden leveys. Onhan kurvikkaita naisia, joilla lantio on leveämpi kuin hartiat, mutta barbiemaisilla naisilla ei tietenkään lantio tai takapuoli saa olla liian leveä.

Onhan nykyään myynnissä kurvikkaampia Barbeja, mutta tarkoitan alkuperäistä kapeampaa laihempaa ulkonäköä, josta myös muodin malleilla tykätään ja siitä myös taitaa paljon tykätä eliitti miehet, mutta onhan muutenkin länsimaissa monilla mieltymystä laihempiin vartaloihin naisilla. Kuvankäsittelyohjelmassa voi hyvin havainnoida kuinka vyötärön kapeudella on suuri vaikutus ulkonäköön tekemällä ylimmällä rivillä keskellä olleelle jälkeen kuvan naiselle vyötäröstä leveämmän, niin kauneus vähenee ja vaikuttaa esim. miehekkäältä.

Ennen vanhaan naiset taisivat paljon käyttää korsettia saadaakseen vyötärön kapeaksi, jota tänäkin päivänä osa naisista tekee. Nykyään on myös kaikenlaisia muita keinoja muotoilla vartaloa, joka taitaa osaltaan selittää joidenkin naisten äärimmäisen kurvikasta ulkonäköä, että vatsan ympäriltä on poistettu rasvaa ja laitettu takapuoleen. Tämä sitten aiheuttaa kurvikkaaksi haluaville naisille ulkonäköhuolia, koska ihmettelevät omaa suurta vatsaa ja vyötärölihavuutta, jota olisi jossain määrin sillä takapuoli julkkiksella.


Lähde - 2 - 3 - 4 - Aasialainen nainen - Goal/wish - Eyelid - Fat Transfer - Lift

Päätin muokata muutamia aiemmin näkyneitä kuvia, joista kahden osalta myös ehdotin muokkaamista. Ensiksi on kokaiinia käyttäneen naisen kasvot, jonka nenäleikkauksen jälkeisen kuvan voi nähdä kolmantena. Vasemmalla olevan kasvon osalta muutin vain väriä, jotta näkyy paremmin ihon epätasaisuus ja rypyt, mutta tällaista ulkonäköä taitaa osa länsimaalaisista naisista haluta ruskettamalla.

Ensimmäisen kasvon osalta rumensin ulkonäköä tekemällä hiusrajasta neliömäisemmän, että naisten kannattaa tiedostaa miehille olevan tyypillisempää testosteronin takia ohimolta vetäytyvä hiusraja, joten naisten kannattaa pidemmillä hiuksilla pyöristää tai myös pienentää otsan kokoa, jos se on hyvin suuri. Huulet ovat pienempiä ja alaspäin kaarevia, joka aiheuttaa iäkästä ja kielteistä ilmettä.

Nenästä tein leveän ja pullean vaikka tiettävästi osa naisista tykkää jokseenkin tällaisesta miehellä, mutta olisivat itse rumia, jos nenä samanlaiseksi muuttuisi. Kasvon keskiosasta tein selvästi lyhyemmän verrattuna suureen maskuliiniseen alaosaan, että naisella tykätään enemmän samanpituisesta tai lyhyemmästä alaosasta verrattuna keskiosaan. Silmissä on iäkästä muotoa ja epäsymmetriaa liittyen varsinkin kierosilmäisyyteen. Kulmakarvoja siirtelin vähän alaspäin aiheuttamaan vihaisempaa ulkonäköä.

Neljännessä kuvassa olisi kauniimpaa ja nuorempaa ulkonäköä. Kasvolle tein kasvojenkohotusta siirtämällä poskipäitä ylemmäs, poistamalla silmien alla olleen kuoppaisuuden, nuorentaen silmäluomien muotoa ja nostamalla vähän kulmakarvoja. Huulet ovat vähän suurempia, mutta varsinkin filtrum on lyhyempi, joka on ylähuulen ja nenän alaosan välinen alue. Pienensin myös nenää ja parantelin sieraimien ulkonäköä.

Alaleuan voi havaita olevan selvästi pienempi ja soikiomainen, joka lisää nuorekasta ja feminiinistä ulkonäköä. Ihoa tasoitin nopeasti käyttämällä sumentavaa suodatinta ja lisäksi lisäsin reilusti valoisuutta, joka näytti myös hyvin tasoittavan ihoa vaikka en liialti halunnut ihoa epäaidoksi muuttaa. Kuitenkin sitä voi hyvin ymmärtää, miksi ihoa tasoittavat ja valaisevat suodattimet ovat suosittuja, koska se on helppo keino lisätä kauniimpaa ja nuorekasta ulkonäköä kaikesta kritiikistä huolimatta.

Keskimmäisellä rivillä voi havaita sivusta katsottuna rinnoissa erilaista kokoa ja muotoa. Ensimmäisessä kuvassa taitaa olla suurin piirtein pyöristynyttä epäaitoa muotoa, jota moni nainen näyttää haluavan ja tietenkin moni mieskin tykkää. Seuraavassa kuvassa on alkuperäinen kuva, kolmannessa vähensin ylhäältä pyöreää muotoa ja viimeisen rinnan osalta tarkoitus oli tehdä enemmän aidolta näyttävät suuret rinnat, joista ainakin itse enemmän tykkään.

Tutkimusten perusteella ihmisillä on paljon mieltymystä luonnollisiin ja vähän epäluonnollisiin, että halutaan myös nännin yläpuolella olevan pyöreyttä, jota voi sitten paremmin esitellä rintaliiveistä. Kuvassa voi myös nähdä areolan ja nännin, joiden olisi hyvä osoittaa eteenpäin tai vähän ylöspäin lisäten nuorekasta ulkonäköä, koska ikääntyessä monilla rinta venyy ja nänni osoittaa alaspäin.

Alimman rivin osaltaa muokkasin vyötärön leveyttä, jonka voi havaita olevan ensimmäisessä kuvassa tyttömäisempi. Seuraavassa kuvassa on enemmän kapeutta ja näyttää siltä kuin tällainen vartalo olisi monille naisille tyypillinen, joka vaikuttaa hyvältä. Kuitenkin seuraavassa alkuperäisessä kuvassa voi nähdä enemmän selvästi naisellisempaa muotoa. Viimeisessä kuvassa on jo vyötärö erikoisen kapea, mutta laitoin merkille kuinka kapeus lisäisi vaikutelmaa suuremmasta lantiosta tai takapuolesta.

Näiden muokkausten teossa käytin varsinkin Gimp:in uutta Warp Transform työkalua ja näillä muokkauksilla oli vaan tarkoitus enemmän havainnollistaa muutosten vaikutusta, että sitä voi jokainen itse yrittää muokata vaikka kokaiinia käyttäneestä naisesta kauniimman tai vieläkin nuoremman näköisen, jota saa osaltaan aikaan pienentämällä alaleukaa. Neniä linkistä voi taas katsella iranilaisten erikoisen kapeita tai pieniä neniä.


Kurvikas - Kukkapäähine - Baby face - Lip Lift - Butt Lift - Liposuction - Neniä

Etsin Google Scholar:sta uusia tutkimuksia vartalon kauneudesta ja alla olisi nähtävillä erikoisia DEXA laitteella otettuja röntgenkuvia. Tutkijat totesivat tällaisten kuvien olevan huonoja, koska ihmiset eivät tällaisilta näytä ainakaan päällisesti. Kuitenkin näitä vartaloita ja niihin myös liitettyjä tietoja varallisuudesta näyttäen haluttiin tietää kuinka paljon ulkonäöllä ja varallisuudella on merkitystä sukupuolille.

Tyypilliseen tapaan havaitaan naisille olevan suurempaa merkitystä miehen varallisuudella, jonka takia rikkaampi mies voi olla rumempi. Miehille taas naisen varallisuudella ei ole yhtä suurta merkitystä vaikka naisen varallisuus myös vähän lisäisi mielenkiintoa. Tämän käyttäytymisen ajatellaan liittyvän siihen, että naisille on ollut perinteisesti hyvin tärkeää löytää varakas tai menestynyt mies, joka auttaisi osaltaan elättämään naisen ja syntyvät lapset.

Miehillä on tutkimusten perusteella yleisesti suurempi mielenkiinto nuoren ja kauniin näköisiin naisiin, joka osaltaan selittäisi naisten suurempia ulkonäköhuolia ja haluja käydä vaikka kauneusleikkauksissa. Kauniit ja nuoret naiset ovat suurella todennäköisyydellä terveitä ja äärimmäisen hedelmällisiä. Ikääntymisellä on kuitenkin kielteisiä vaikutuksia naisen hedelmällisyyteen, joka näkyy myös ulkonäön rumentumisena.

RealSelf sivustolla voi havaita suurimman osan kuvissa näkyvistä olevan naisia vaikka varsinkin kaljuuntuminen näyttää miehiä enemmän huolestuttavan, jonka takia miehet käyvät paljon hiustensiirroissa. Kaunistautuminen taidetaan yleisemmin nähdä naisille kuuluvana, joka osaltaan selittäisi miesten vähäisempää määrää kuvissa, mutta kyllä myös tilastojen mukaan suurin osa kauneudenhoidoista tehdään naisille.

RealSelf sivustolla on myös merkille pantavaa kuinka varsinkin mustilla ja latino naisilla olisi suurta halua omata kurvikkaampi vartalo, jossa vyötärö olisi hyvin kapea, vatsa pieni, lantio leveä ja takapuoli suuresti pyöreä, mutta omassa vartalossa takapuoli on lättänän neliömäinen ja vyötäröllä lihavuutta vatsan roikkuen, että ei ne vartalot kaikilla latinoilla ja mustilla naisilla kauniilta näytä. Tämä on ymmärrettävää, koska tutkimusten perusteella mustat ja latinot tykkäävät keskimäärin enemmän kurvikkaammasta vartalosta.

Eurooppalaiset ja aasialaiset tykkäävät enemmän laihemmasta vartalosta, jonka takia naisilla on enemmän halua olla laihempia tai barbiemaisia. Ei naisten tarvitse olla äärimmäisen kurvikkaita tai barbiemaisia, mutta tällaisia naisia näytetään esim. miestenlehdissä tai joku nainen esittelee tällaista vartaloaan Instagramissa, niin se lisää turhaakin halua muuttaa vartaloaan, jos miehet eivät kuitenkaan lopulta vaadi naisilta liikoja, mutta nainen vaan haluaa olla esim. kaunein.

Nähtävästi näiden alla olevien vartaloiden osalta ei kerrottu keskimääräisiä arvosanoja, mutta vasemmalla olevien naisten vartaloiden osalta olettaisi länsimaalaisia miehiä enemmän miellyttävän esim. ensimmäiseltä riviltä kolmas ja kuudes vartalo, että leveämmät vartalot taitaa näyttää monien mielestä lihavilta ja miksei myös iäkkäiltä, koska nuoret naiset ovat usein laihempia.


Lähde - Silicone Injection Removal - The history of biomaterials used for breast

Päätin keräillä iranilaisen varsinkin nenäleikkauksia tekevän kirurgin Instagram sivuilta kuvia, joita en muista ennen nähneeni vaikka joku kuukausi sitten paljonkin katselin iranilaisten kauneuskirurgien sivuja. RealSelf sivustolle oli yksi nainen laittanut yhden kuvan vaaleahiuksisesta naisesta, että halusi itselleen samankaltaisen nenän, jonka takia päädyin iranilaisen kirurgin Instagram sivuille.

Eipä tässä taida olla paljoakaan uutta nähtävää tai kerrottavaa, mutta taas voi havaita iranilaisilla olevan halu omata pienempi, kapea ja koverampi nenä. Kuitenkin osan nenistä voi havaita olevan hyvin omituisia kuvissa vaikka en sellaisia alle valinnut, että nenä näyttää hyvin koveralta tai nenänpää on jopa kolmiomainen. Kirurgi tuo moniin kuviin liittyen esille nenän olevan nukkemainen tai fantasiamainen, jonka perusteella nainen on tainnut haluta vähemmän aidon nenän.

Eipä näytä kommenttien perusteella kaikki iranilaiset tykätä varsinkaan liialti omituisesta nenästä. Kuvista monet on harmillisesti vertailun kannalta huonoja, mutta alla voi havaita osalla naisista olleen pulleampi nenänpää, liialti näkyvät sieraimet tai kuperampi nenä. Tietenkin pienempi nenä lisää feminiinisempää ulkonäköä ja tuo paremmin esille naisen muuta kauneutta, jota voi havaita iranilaisilla naisilla olevan vaikka tämä on sitä samaa usein kauniilla naisilla havaittavaa ulkonäköä oli sitten kyse latinosta tai jostain muusta naisesta.


Lähde - Investigating Various Attractiveness... - Picture Perfect - Selfie Paradox

Nämä alla olevat kuvat keräsin samalla kertaa kuin yllä olevat, mutta jaksoin vasta nyt laittaa loput kuvat kollaasiin, koska osaltaan flunssan takia ei ole jaksanut. Näistä naisista osa voi olla ulkomaalaisia, mutta ensimmäisen kollaasin keskellä oleva on erikoinen ruotsalainen Pixee Fox nimeä käyttävä nainen, josta taisin joskus kertoa ja näyttää tekevän kaikenlaisia muutoksia ulkonäköön, että alhaalta löytyvästä linkistä käy ilmi kuinka häneltä olisi poistettu kylkiluita, jotta vyötärö olisi erikoisen kapea ellei myös kuvaa ole muokattu.

Osalla iranilaisista naisista näyttää olevan halu olla hyvin erikoisen näköisiä, että Pixee Fox on samankaltainen. Ei taida kuitenkaan miehet yleisesti tykätä liian omituiseksi tehdyistä kasvoista. Kuten olen aiemmin kertonut ovat nenäleikkaukset Iranissa hyvin suosittuja ja määrät olisivat edelleenkin kasvussa. Tästä helposti moni syyttää länsimaiden vaikutusta, mutta ihmisiä näyttää yleisesti miellyttävän naisella pienempi jopa lapsenomainen nenä, että iranilaisilla kuitenkin jossain määrin ilmenee ruman näköistä nenää, joka vie liialti huomiota kasvoissa ja jopa pilaa naisen muun kauneuden.

Ihmiset tykkäävät paljonkin osaltaan keskimääräisestä ulkonäöstä, joten olettaisi iranilaisten näkevän kauniina suuremman nenän, mutta näin ei näytä olevan. Onhan sitä keskimääräiseen ulkonäköön liittyen tuotu esille kuinka tykättäisiin enemmän feminiinisemmästä ulkonäöstä naisella, joten tämän takia naisella nenän on hyvä olla selvästi pienempi kuin miehillä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että nenän tulisi olla tällainen vaan esim. matalakasvoisilla aasialaisilla nenä voi olla matala ja vähän leveämpi, mutta aasialaisillakin näyttää olevan erikoinen halu omata jokseenkin samankaltaista nenää.Katso videoita - Äiti ja tytär - 3 - 4 - 5 - Pixee Fox Nose Job in Iran - Lisää kuvia

Joku päivä sitten aloin jostain syystä pohtimaan kriittisiä kirjoituksia osaltaan siitä, että mustia naisia ei yleensä valita misseiksi Latinalaisessa Amerikassa, niin eikö kuitenkin latinoiden keskuudessa pitäisi valita sekarotuinen missi tai sekarotuista enemmistöä edustava missi, eikä jotain perinteistä suurrotua edustava nainen, jos sekarotuisuus edustaa monien suvaitsevaisten unelmaa paremmasta maailmasta. Toisaalta latinoiden keskuudessa on paljonkin suosittu enemmän eurokeskistä ulkonäköä, joten missit eivät ole aina kunnolla edustaneet ulkonäöllisesti sekarotuista väestöä.

Harmillisesti viime aikoina ei ole julkaistu mielenkiintoisia kauneuteen liittyviä tutkimuksia, mutta löytyi kirjoitus osaltaan Yhdysvalloissa jonkinlaista kohua aiheuttaneesta mustan missin valinnasta. Hänen ulkonäöstä ei tietenkään kaikki ole tykännyt vaikka todennäköisesti varsinkin mustat ovat olleet innoissaan, joka on myös osoitus siitä, että musta nainen edustaa enemmän mustien kauneusihannetta, jota on mukava katsella ja tuntea ylpeyttä samaan tapaan kuin vaikka mustan tai mulatti presidentin valinnasta.

Onhan muidenkin rotujen keskuudessa niitä, jotka ihailevat erilaisuutta ja haluavat vaikka eurooppalaisen ulkonäön katoavan kokonaan maanpäältä. Alla olevista kommenteista voi osaltaan havaita kuinka ihmiset uskaltavat tuoda esille näkemyksiä omalla kuvalla ja nimellä, joihin heillä on oikeus, mutta ongelmana on kaikenlaiset hölmöläiset, jotka alkavat uhata tappamisella ja pyrkivät vaikka tuhoamaan toisen elämän, jos on eri mieltä tässä tapauksessa mustan missin ulkonäöstä.

Hölmöläisen tulisi ymmärtää, että eivät kaikki ihmiset ole samaa mieltä jonkun naisen kauneudesta vaikka viiden tai kymmenen hengen raati hänet osaltaan kauniina näki. Missikilpailut ovat kasvavassa määrin rodullisesti ja etnisesti moninaisia, joka lisää vaikeutta valita missiä. Tiettävästi missien valinta ei täysin perustu ulkonäköön, mutta monilla ihmisillä taitaa tästä huolimatta olla yleinen oletus valitun naisen olleen erityisen kaunis vaikka toisaalta ihmisten kielteisistä näkemyksistä voi nähdä olevan paljon niitä, jotka ovat eri mieltä raadin kanssa.

Ihmisillä näyttää yleisesti olevan halua suosia ja nähdä enemmän kauniina samankaltaista ulkonäköä, joka sitten aiheuttaa sen, että esim. mustasta naisesta ei tykätä vaan eurooppalainen mies tykkää todennäköisesti useimmin eurooppalaisesta naisesta. Tänä päivänä tilanne on kuitenkin harmillinen, että suvaitsevaiset ja mokuttajat vaativat valitsemaan Euroopassa muita kuin eurooppalaisia naisia misseiksi. Tämä sitten osaltaan lisää todennäköisyyttä, että eksotiikkaa ihaileva raati tarkoituksella valitsee selvästi eurooppalaisesta ulkonäöstä poikkeavan missin vaikka missiehdokkaiden joukossa oli Eurooppalaista kauneutta hyvin edustava nainen.

Tästä sitten syntyy kohu, jos enemmistö väestöstä näki eurooppalaisen naisen kauniina ja raati vaikka mustan naisen. Mediassa alkavat toimittajat ja hyysärit kirjoittamaan suurin otsikoin esim. suomalaisten olevan suuria rasisteja vaikka nämä pölvästit eivät nähtävästi ymmärrä, että ihmisille on yleisesti normaalia nähdä ulkonäöllisesti samankaltaiset enemmän kauniina vaikka tämä ei kaikkiin päde. Jotta raadin aiheuttamaa ongelmaa ei syntyisi voisi olla järkevää vaikka äänestää pankkitunnuksilla missiä ja jos suurin osa väestöstä valitsee muun kuin mustan naisen, niin suvaitsevainen voi painua helvettiin tai Afrikkaan heiluttamaan rasistikorttia.

Mustat ja suvaitsevaiset ovat osaltaan kritisoineet sitä, että mustilta naisilta vaaditaan usein eurokeskisempää ulkonäköä, jota myös monet mustat miehetkin vaativat. Tässä tullaan eurooppalaisten osalta samankaltaisesta ja feminiinisestä ulkonäöstä tykkäämiseen. Jos eurooppalaiset miehet näyttävät yleisesti tykkäävän naisella esim. kapean korkeasta tai pienestä nenästä, niin mustan ja suvaitsevaisen tulisi ymmärtää, että tästä syystä leveästä ja lättänästä nenästä näyttävillä sieraimilla ei voida mustalla naisella tykätä, koska sellaisesta nenästä ei edes tykätä eurooppalaisella naisella.

Eurokeskisellä ulkonäöllä monet tutkijat tarkoittavat esim. vaaleampaa ihonväriä, suorempia hiuksia ja kapeampaa nenää. Tästä ulkonäöstä väitetään myös monien mustien miesten tykkäävän osaltaan enemmistön tai länsimaiden vaikutuksesta johtuen. Kuitenkin voidaan edestä katsottuna sanoa kapeamman tai pienemmän nenän olevan feminiinisempi, koska miehillä on usein suurempi nenä. Yleisesti naisella tykätään vaaleammasta ihonväristä verrattuna mieheen vaikka länsimaissa voidaan myös tykätä vähän ruskettuneesta tai oranssimaisesta. Mustilla tahtoo hiukset olla hyvin sanotaanko puuvillamaisia, että suoremmat, kiiltävät ja pidemmät hiukset nähdään naisella kauniina kuin äärimmäisen kiharat, lyhyet, sotkuiset ja kuivat hiukset.

Eihän tällaisia ongelmia tainnut olla ennen vanhaan samassa määrin, koska erilaisissa etnisissä ryhmissä arvostettiin ja nähtiin kauniina samankaltaisempaa ulkonäköä, jonka takia esim. Afrikassa jossain heimossa taidettiin nähdä kauniina hyvin leveä nenä naisella ja samaan aikaan Euroopassa naisella kapeampi nenä. Tänä päivänä aiheutuu kaikenlaisia ulkonäköhuolia osaltaan mustille naisille nenän takia tai sitten eurooppalaisiin kohdistuu vaatimuksia kuinka käytännössä pitäisi nähdä eurooppalainen ulkonäkö Euroopassa rumana ja valita vaikka voimakkaasti mustan afrikkalaisen näköinen nainen missiksi.

Yhdysvalloissa ja muutamissa muissakin maissa on omia missikilpailuja mustille ja muille naisille, joka on mielestäni hyvä keino arvostaa ja tuoda esille erilaista kauneutta, mutta harmillisesti on päässyt käymään, että kantaväestölle tai enemmistölle ei taida enää olla varsinaisesti omia missikilpailuja vaan täytyy osaltaan tuoda esille ja valita muita kuin eurooppalaisia naisia misseiksi. Tietääkseni Yhdysvalloissa on tuhansia kauneuskilpailuja, että niissä taidetaan kaikenlaisia naisia valita, mutta tässä on kyse suuremmista missikilpailuista, joista myös pääsee kansainvälisiin missikilpailuihin.

Kyllä sitä voi ymmärtää kritiikkiä, jos suuret missikilpailut on tarkoitettu yhdysvaltalaisille, mutta niissä on perinteisesti suosittu valkoisia naisia, mutta tänä päivänä näihin kilpailuihin täytyy ottaa muitakin naisia ja valita heitä misseiksi oli sitten kyse kauneudesta tai halusta miellyttää vähemmistöjä ja suvaitsevaisia. Tästä syystä on käynyt huonosti, että valkoisille naisille ei taida olla varsinaisesti omaa missikilpailua vaan täytyy hölmösti tehdä valintoja eri rotuisista tai ulkonäöllisesti erilaisista naisista myös kasvavassa määrin Euroopassa.

Sama pätee esim. moniin naistenlehtiin, joiden kohderyhmä on ollut perinteisesti enemmistö eli eurooppalaiset tai valkoiset naiset, mutta niidenkin vaaditaan muuttuvan enemmän muille naisille suunnatuiksi vaikka samaan aikaan on olemassa monia esim. mustille naisille suunnattuja suosittuja naistenlehtiä. Tutkijat oikein laskevat kuinka paljon suurissa naistenlehdissä näkyy muita kuin eurooppalaisia naisia, että ei tässä kohta enää ole eurooppalaisella naisella omaa naistenlehteä vaan täytyy osaltaan lukea esim. mustien naisten kähärien hiusten hoitamisesta. Hölmö tilanne eurooppalaisten kannalta, mutta kaipa tilanne muuttuu, kun valkoisista ja eurooppalaisista tulee vähemmistöjä.

Eipä näitä missikilpailuja kannata täysin vakavasti ottaa, että varsinkin kansainvälisissä missikilpailuissa taitaa olla paljon monenlaisia kaunottaria, mutta heistä vaan voidaan valita yksi missi ja pari perintöprinsessaa. Monissa maissa taitaa raati valita missin, että ehdokas ei taida aina edustaa kyseisen maan ihmisten yleistä näkemystä. Lisäksi kansainvälisiin missikilpailuihin taitaa olla halua lähettää naisia, joilla tiedetään olevan suurempi todennäköisyys voittaa.

Tämän takia naisen ulkonäkö voi poiketa suuresti kantaväestön ulkonäöstä vaikka kantaväestön näkökulmasta monissa enemmän kantaväestöltä näyttävissä naisissa ei ole kauneuden kannalta mitään vikaa ja naisen ei tarvitse olla pitkä vaikka huomattavan pitkiä naisia missikilpailuissa suosittaisiin. Kuitenkin on sillä tavalla, että ei sitä tarvitse miellyttää muiden maiden ihmisiä vaan jokainen etninen ryhmä tai kansa itse päättää millaisesta ulkonäöstä tykkäävät oli sitten naisilla esim. hyvin leveä nenä ja musta ihonväri.

Vielä lopuksi täytyy todeta, että ei se itseäni haittaa vaikka jonain vuonna esim. musta nainen valitaan missiksi, mutta se on ristiriidassa sen kanssa, että yleisemmin esim. aikuisviihdettä ja noita Reddit sivustolla suosittuja naisia katsoessa on havaittavissa enemmän eurooppalaisen tai eurokeskisen näköisten naisten olevan suosiossa länsimaalaisten miesten keskuudessa. Jos miesten annettaisiin raadin sijasta äänestää kävisi todennäköisesti mokuttajien kannalta tosi huonosti, mutta nyt raati voi aina välillä ihailla eksotiikkaa ja väittää jopa eurooppalaista naista rumaksi vaikka eurooppalaiset miehet ovat yleisesti eri mieltä.

Vaikka musta nainen olisi kauniin näköinen, niin hän ei kuitenkaan ole eurooppalaisen naisen näköinen, joten ulkonäkö ei todennäköisesti esim. parinvalinnan osalta miellytä suurta osaa länsimaalaisia miehiä, jos saa valita kauniin eurooppalaisen ja mustan naisen väliltä. Ei tässä sisänsä ole mitään ongelmaa, koska mustan miehen tehtävä on arvostaa ja nähdä kauniina musta nainen, eikä siksi eurooppalaisen miehen mielipiteellä ole väliä, mutta tänä päivänä harmillisesti suvaitsevaiset ja mokuttajat ovat jopa niin tyhmiä, että vaativat näkemään kauniina ulkonäköä, jota ei näkisi kauniina eurooppalaisella naisella.


Lähde - Estrogen in dermal aging and facial attractiveness - Wide nose - Kupera

Jos yllä pieni raati valitsi mustan missin, joka ei suurella todennäköisyydellä vastaa yleisemmin amerikkalaisten näkemystä osaltaan johtuen samankaltaisista tykkäämisestä, että esim. latinot tykkäävät todennäköisesti enemmän latino naisista, niin alla vasemmalla olisi kuvia ja taulukoita turkkilaisten tutkimuksesta, jossa paremmin kysyttiin 731 henkilöltä mielipidettä.

Tässä tutkimuksessa ei ole kyse missin valinnasta vaan haluttiin tietää millainen leuanpää näyttää kauniilta ja hyvältä. Tyypilliseen tapaan ei ole tykätty äärimmäisen alikehittyneestä alaleuasta tai liian takana olevasta leuanpäästä. Toisessa ääripäässä ei ole tykätty liialti eteenpäin työntyvästä leuanpäästä.

Alimman rivin ensimmäisessä kuvassa on kauniimpana nähtyä sivuprofiilia vaikka onhan myös vieressä olevista tykätty. Ihmiset näyttävät paljonkin tykkäävän kasvoissa tasapainosta, mutta onhan tässä kyse myös keskimäärin eurooppalaisille tyypillisestä sivuprofiilista, että liialti tästä poikkeava ulkonäkö on rumaa.

Leuanpään voi havaita olevan otsan alaosaan verrattuna vähän takana, joka on hyvä asia naisen kannalta vaikka voihan leuanpää olla suorassa linjassa, mutta tietenkään leuanpää ei saa liialti työntyä eteenpäin, eikä myöskään saa olla liian alikehittynyt. Mielellään leuanpään tulisi olla vähän huulten takana, koska naisella varsinkin tykätään näyttävistä huulista.

Oikealla yllä voi ensiksi nähdä uudelleen kauneimpana pidetyn sivuprofiilin, jolta ei tarvitse täysin näyttää vaikka luultavasti monilla kauniilla naisilla olisi samankaltaisuutta. Tätä kuvaa olen muokannut seitsemässä muussa kuvassa ja taas on tarkoitus vaan näyttää muutosten vaikutusta ulkonäköön.

Ylimmän rivin kolmessa muussa kuvassa madalsin varsinkin nenää vaikka nenän silta voisi olla vähän korkeampi ja viimeisessä kuvassa siirsin vielä huulia eteenpäin. Aasialaisilla nenän silta voi olla vieläkin matalampi silmien kohdalla, että sitä ei näy sivusta katsottuna ja osalla myös ilmenee pientä huulten eteenpäin työntymistä yli Ricketts:in E-linjan, josta tutkimusten perusteella ihmiset eivät yleisesti tykkää vaan huulten olisi hyvä pysyä leuanpään ja nenänpään välisen E-linjan takana tai ainakin sen läheisyydessä.

Alimman rivin ensimmäisessä kuvassa rumensin taas liioittelemalla sivuprofiilia, että vaikuttaa siltä kuin olisi akromegalia aiheuttanut liiallista maskuliinisaatiota ja muuta epänormaalia ulkonäköä. Seuraava kuva on pitkälti sama kuin yllä oleva, mutta lyhensin silmien alla olevan osan pituutta ja muokkasin nenää, jonka tuloksena kasvot ovat enemmän sirommat, nuorekkaammat ja feminiinisemmät. Kolmannessa kuvassa pienensin alaleukaa. Viimeisessä kuvassa voi havaita huulten olevan liialti eteenpäin työntyneitä ja otsan hyvin pyöristynyt, että tästä ulkonäöstä olettaisi joidenkin mustien tykkäävän.

Oikealla alla voi taas nähdä ensimmäisessä kuvassa kokaiinia käyttäneen naisen nuorekkaammiksi muokatut kasvot. Toisessa kuvassa lyhensin silmien alla olevan osan pituutta ja kolmannessa kuvassa lyhensin koko kuvaa. Skaalaustyökalua käyttämällä voi hyvin tarkastella pään leveyden ja pituuden vaikutusta ulkonäköön.

Alimmissa kuvissa muokkasin kasvoja osaltaan vielä Gimp:in uudella Warp Transform työkalulla, joista keskimmäisen kasvon osalta lyhensin alaleuan kokoa, jonka takia kasvot näyttävät pyöreämmiltä. Tämän jälkeen muokkasin pyöreämmäksi muuttunutta kasvoa kapeammaksi tai soikiomaiseksi, jonka voi nähdä ensimmäisessä kuvassa.

Viimeisessä kuvassa olisi vielä pyöreää kasvoa käyttämällä tehtynä jokseenkin aasialaiset kasvot, jossa madalsin silmien kohdalla nenän siltaa, tein nenän alaosasta vähän leveämmän vaikka onhan myös kapea ja korkeampi nenäisiä aasialaisia naisia. Lisäksi muokkasin silmäluomia aasialaisemman näköisiksi vaikka en niistä erityisen pieniä tehnyt.

Tässä voi osaltaan havaita nenän korkeuden vaikutuksen kasvoihin, että aasialaisilla on tapana sanoa korkeamman nenän tekevän kasvoista kolmiulotteisemmat, jos taas aasialaisilla kasvot ovat usein matalan näköisiä. Aasiassa tykätään tällä hetkellä kertoa kuinka kapean korkea nenä olisi kaunis, mutta eipä tuollaista aasialaisille tyypillistä nenää pitäisi muutella väittämällä nenässä olevan vikaa. Nenä ei tietenkään ole länsimaalaisen kauneusihanteen mukainen, mutta se olisi aasialaisten tehtävä arvostaa tyypillistä aasialaista ulkonäköä.

Olen tuota aiemmin muokattua kasvoa verrannut jo hyvin moneen kauniin näköiseen naiseen, niin on paljon samankaltaisuutta havaittavissa vaikka eivät kuitenkaan siskoilta yleensä näyttäisi. Onhan selviä ulkonäöllisiä eroja, että osalla naisista esim. kulmakarvat ovat alempana ja osalla jopa vähän ylempänä. Hiusrajakin voi olla vähän ylempänä tai alempana. Sama pätee myös leuan tai pään kokoon, joka takia näistä uusista muokkauksista voi olla hyvin samankaltaisia verrattuna pienempi kasvoiseen naiseen, jos alkuperäisellä muokkauksella on enemmän naisille tyypillistä pään kokoa.


Lähde - Facing age - Face lift - Christie - Rinnat - MirrorMe3D - Facial Esthetic

Alla olisi keskimmäisellä rivillä keskellä kuva tutkimuksesta, jossa näytettiin 25 parillista kuvaa, joista toisessa kuvassa oli nainen vähemmän pukeutuneena ja haluttiin tietää naisten näkemyksiä kuvassa olevista naisista. Naisten mielestä vähemmän pukeutuneet naiset olisivat esim. enemmän puoleensavetäviä ja naisellisempia. Jos on paljon vaatteita päällä, niin naiselliset muodot eivät tule samalla tavalla esille. Kuitenkin onhan tuossa kuvassa enemmän vaatteet päällä olevalla naisella kauniilta vaikuttavat kasvot.

Oikealla olevassa kuvassa voi nähdä naisen ilman meikkiä ja meikattuna liittyen tutkimukseen, jossa haluttiin tietää meikkaamisen tärkeyttä työhaastattelussa. Tutkimuksessa näytettiin oikeastaan videoita ja todetaan kuinka meikkaamisesta olisi pientä hyötyä. Kuvan nainen vaikuttaa kauniilta, joka taitaa vääristää tutkimuksen tuloksia verrattuna vaikka akneiseen ihoon. Kuitenkin on yleisesti selvää meikkaamisesta olevan hyötyä vaikka ei sitä työhaastatteluun kannattaisikaan mennä näyttävissä juhlameikeissä.

Muut kuvat tulivat vastaan Reddit sivustolla olevaa NSFWfashion sivua katsoessa. Sivulle kerätään enemmän paljasta pintaa näyttäviä muodin malleja, mutta ei taida kaikki olla varsinaisesti muodin malleja. Kuusi kuvaa on poimittu Iris Brosch:in kuvaamasta Benediction videosta, jossa näyttäisi olevan kaunis nainen aidoilla rinnoilla ja kurvikkailla muodoilla, että on jonkinlainen muodin mallin tai barbien ja kurvikkaan naisen välimuoto tai yhdistelmä. Kurvikkaina naisina taidetaan usein pitää leveämpiä naisia, mutta tällä naisella näyttää olevan kapeutta ja pituutta yhdistettynä naisellisiin muotoihin.

Laitoin keskimmäisen rivin ensimmäisessä kuvassa olevan naisen täytteeksi, joka oli sijoituksissa suosittujen naisten joukossa vaikka ei näitä sijoituksia kannata vakavasti ottaa, koska jos sijoilta päälle tuhat voi löytää kaunottaria, joilla on samankaltaista ulkonäköä kuin sijoilla sata olevilla, niin näissä sijoituksissa on monesta muusta kyse kuin vain esim. kauneudesta. Kasvot vaikuttavat kauniilta, mutta tietenkin merkille pantavaa on hyvin suuret rinnat, jotka taitavat olla aitoja vaikka harmillisesti tänä päivänä ei voi olla täysin varma näkemästään.

Laitoin alle Mrs Sweden International linkin, josta löytyvän naisen olen tainnut aiemmin näyttää. Kuvassa voi havaita filippiiniläisellä naisella ennen kuvassa matalan leveän nenän. Filippiiniläisillä ilmenee paljonkin matalan leveää nenää, jota yleensä ilmenee samankaltaisessa ilmastossa elävillä. Tällä hetkellä monilla aasialaisilla naisilla ilmenee halua omata kapeampi ja vähän korkeampi nenä, koska sitä myös väitetään kauniiksi vaikka tässä tapauksessa Filippiineillä tulisi osata arvostaa tyypillistä nenää, eikä aiheuttaa ulkonäköhuolia.

Eihän tällaista nenää nähdä eurooppalaisella naisella kauniina, joka osaltaan selittyisi sillä, että eurooppalaisilla nenä on keskimäärin kapean korkea, joten kauniilla eurooppalaisella naisella tulisi olla tällainen nenä. Eurooppalaisilla on myös monenlaista nenää ja voihan näkemäni perusteella myös filippiiniläisillä olla kapeampi nenä. Joku päivä sitten muokkasin eurooppalaiselta näyttävän vaaleahiuksisen sinisilmäisen naisen nenää, joka oli omituisen pullean leveän näköinen liialti näkyvillä sieraimilla. Muokkauksen jälkeen oli hämmästyttävää huomata kuinka kapeampi silmien välillä oleva nenä teki naisesta kaunottaren, että pääsisi varmaan mallitoimiston listoille tai miestenlehtiin kuviin.

Eihän näin aina käy vaan naisella oli jo valmiiksi pitkälti kauniit kasvot, mutta harmillisesti yksi monien naisten ulkonäköä rumentava tekijä on liian suuri kasvoihin huonosti sopiva nenä. Vaikka eurooppalaisiin kasvoihin sopii paremmin kapean korkea nenä, niin matalakasvoisilla aasialaisilla nenä voi olla matala, koska se samaan tapaan sopii kasvoihin ja näyttää osaltaan lisäävän monille aasialaisille söpömpää ulkonäköä, koska pienillä lapsilla on yleensä matalat nenät. Kyllä näkemäni perusteella osalla filippiiniläisistä naisista kapean korkea nenä näyttää hyvältä, mutta eipä tässä pitäisi osaltaan söpöä filippiiniläistä ulkonäköä liialti muutella.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - Mrs Sweden International - Bald Women - Gorilla - Afro

Yllä oli kauniilta vaikuttavaa vartaloa naisella, että osa naisista on hyvin onnekkaita, jos kasvot ja vartalo ovat yleisesti kauniina pidettäviä. Onhan lopulta ihmisillä myös erilaisia mieltymyksiä, että osa tykkää esim. pienemmistä rinnoista tai koolla ei ole väliä. Kuitenkin on myös sillä tavalla, että esim. rinnat voivat kehittyä hyvin ruman näköiseksi, joka on naisen kannalta hyvin harmillista, jos samaan aikaan on naisia, jotka peilin edessä ylpeilevät tyytyväisinä näyttävistä nuorekkaista seksikkäistä rinnoista ja esittelevät niitä mielellään esim. rahasta miehille.

Etsin uusia tutkimuksia vartalon kauneudesta, mutta eipä ensimmäiset kuvat vasemmalla ole uudesta tutkimuksesta poimittuja ja olen voinut joskus näyttää nämä kuvat. Kuitenkin voi kuvista havaita muutetun naisen vartaloa painoindeksin mukaan laihemmaksi ja lihavaksi. Lisäksi on myös muutettu vyötärön ja lantion suhdetta. Pitäisi tuohon vyötärön kapeuteen tarkemmin perehtyä, että onko osalla naisista kylkiluut kapeampia ja muutenkin vyötäröllä vähemmän kudosta mahdollistaen paremmin kapeuden vaikka lantio ei olisi leveämpi verrattuna johonkin vähemmän kurvikkaaseen naiseen.

Kaaviosta voi havaita ihmisillä olevan erilaisia näkemyksiä vartalon kauneudesta, mutta ainakin vyötärön ja lantion suhteen osalta on tyypilliseen tapaan tykätty keskimäärin naisten mielestä 0,68 ja miesten mielestä 0,7, joten tältä osin ollaan selvästi naisellisissa muodoissa. Leveämmän näköinen lantio kertoo naisen olevan todennäköisesti hyvä synnyttämään vaikka vyötärön kapeus myös lisäisi tätä vaikutelmaa. Painoindeksin osalta ovat kummatkin sukupuolet tykänneet keskimäärin 17,3, joka on alipainoinen, jos vielä normaali olisi 18,5. Kuitenkin on yleisesti ainakin länsimaalaisia koskevissa tutkimuksissa havaittavissa mieltymyksen olevan normaalin painoindeksin alakanttiin naisilla ja miehillä taas voi olla lähempänä 25.

Laihemman vartalon voi ajatella näyttävän nuorekkaalta, jos naisen kauneudessa on paljon kyse nuorekkaasta ulkonäöstä sen kertoen myös todennäköisesti korkeasta hedelmällisyydestä, että ikääntyessä naiset yleensä lihovat ja samalla hedelmällisyys huononee. Onhan tässä kyse monesta muustakin, että länsimaissa on taidettu osaltaan ihmisiä aivopestä näkemään laihempaa tai barbiemaista vartaloa enemmän kauniina vaikka vähän paksumpi tai kurvikkaampi vartalo voisi myös olla kaunis.

Länsimaissa on yleisesti korkea elintaso ja ruokaa on saatavilla, että tämän oletetaan osaltaan vaikuttavan ihmisten yleiseen näkemykseen, jos taas köyhemmissä maissa tykätään enemmän paksummista, mutta tähän voi tulla muutos elintason parantuessa. Lihavuus nähdään länsimaissa epäterveenä, johon on hyvät perusteet ja se antaa vaikutelmaa henkilön olevan jotenkin laiska, että ei jaksa kuntoilla tai ei pidä hyvää huolta itsestään. Tässä tutkimuksessa tykättiin kuvienkin perusteella kapeasta vyötäröstä, että varsinkin vyötärölihavuus on epäterveellistä, että mielellään rasva olisi naisella reisissä, takapuolessa, lantiolla ja rinnoissa.

Naisella lähempänä 18,5 olevan painoindeksin voi ajatella hyväksi, jos sen takia voi raskauden aikana lihoa normaalin painoindeksin rajoissa. Jos nainen painaa ennen raskautta 55 kiloa ja pituutta on 165 cm, niin painoindeksi olisi 20,2. Raskauden aikana saa mielellään varsinkin normaalipainoinen lihoa 10-15 kiloa, joten jos nainen lihoo 10 kiloa olisi painoindeksi 23,88.

Raskauden jälkeen olettaisi tällä tavalla tehneiden naisten olevan kauniimpia, että ei tule samassa määrin raskausarpia, vatsan ja rintojen löystymistä, koska paino yleensä vaikuttaa myös rintojen kokoon. Painoindeksistä voi olla montaa mieltä, että lihaksikkailla on yleensä enemmän painoa, koska lihas painaa enemmän kuin rasva. Aasialaisilla taas väitetään normaalipainon rajan olevan 23, jos eurooppalaisilla saa olla lähemmäs 25.

Lihavuudesta on kaikenlaista haittaa naisen terveydelle ja hedelmällisyydelle. Lisäksi lihavuus tekee usein sikiöstä suuremman kokoisen, että ei aina meinaa mahtua emättimestä ulos vaan joudutaan tekemään keisarileikkaus rumentaen naisen vatsan alaosan ulkonäköä arven takia. Jos mahtui lantiosta ja sukupuolielimestä, niin se voi liialti vahingoittua ja löystyä, jonka takia osa naisista haluaa keisarileikkauksen. Onhan myös alipainolla kielteistä vaikutusta naiseen samaan tapaan kuin lihavuudella. Nykyään myös moni nainen haluaa olla lihaksikas fitness nainen vaikka terveellä naisella kuuluu olla rasvaa vartalolla.

Ylimmällä keskellä on lisää kaikenlaisia vartaloita painoindeksin mukaan. Tuossa voi havaita myönteistä suhtautumista olevan normaalin painoindeksin ja jopa vähän alipainoiseen vartaloon. Kuitenkaan ei tykätä liian laihoista vartaloista ja tietenkin liian lihavista vartaloista ei tykätä. Vertasin kahta kauniimpana nähtyä vartaloa aiemmin näkyneisiin röntgen vartaloihin, joista kahdesta väitin miesten tykkäävän, niin nämäkin vartalot ovat hyvin samankaltaisia.

Keskellä voi taas nähdä kauniin mallin, mutta hänen vartaloa muokkasin monella tavalla rumaksi tai omituiseksi. Rintojen osalta tuon esille epäsymmetriaa ja ikääntynyttä ulkonäköä, mutta tuolla puuttuvalla rinnalla viittaan myös rintasyöpään, että harmillisesti osalta naisista joudutaan poistamaan jopa kummatkin rinnat. Aika kamalaa, jos naisen ulkonäköön kuitenkin näyttävät rinnat kuuluvat, mutta voi käydä erikoisesti, että naisella ei ole rintoja ja miehillä ne kuitenkin ovat vaikka alikehittyneinä ellei esim. lihavuus ole suurentanut. En muokannut kuvassa kasvoja rumaksi, että ruma vartalo kauniilta vaikuttavissa kasvoissa taitaa aiheuttaa erikoisia tuntemuksia.

Tästä tulee mieleen, että kyllä miehet ovat lopulta parinvalinnassa valmiita hyväksymään naisella vähemmän kaunista ulkonäköä vaikka tykkäisi esim. hyvin kapeasta vyötäröstä ja leveästä lantiosta naisella. Sitä voi havaita olevan naisia, joilla esim. kasvot ovat oikein kauniit, mutta vartalo sanotaanko tyttömäinen. Onhan myös osa miehistä valmiita hyväksymään selvästi rumaa tai epänormaalia ulkonäköä naisella, josta sitten voi tytär kärsiä samaan tapaan kuin äitien parinvalinnasta, jos pariutuu esim. liian maskuliinisen miehen kanssa, jolla kasvot ovat liian epätasapainoisia valtavalla alaleualla ja suurella nenällä, joka on sitten yksi syy siihen, miksi kaikki naiset eivät ole kauniita.

Alimmalla rivillä keskellä on vielä tutkimus, jossa käytettiin oikeiden naisten vartaloita tehden niistä laihempia ja lihavampia. Tutkimuksesta löytyy lisää kuvia, mutta tykkäsin enemmän tästä vartalosta. Sitä on muutenkin havaittavissa ihmisiä yleisesti tai ainakin keskimäärin miellyttävän naisessa tasapainoinen vartalo, joka tarkoittaa pitkälti samanpituisia jalkoja verrattuna ylävartalon pituuteen, jonka osa saa myös aikaan käyttämällä korkokenkiä. Lantion taas halutaan olevan suurin piirtein sama leveydeltään kuin hartiat. Tämä pätee myös rintojen ja takapuolen kokoon, että paljonkin tykätään keskikokoisista vaikka joillakin olisi enemmän mieltymystä kurvikkaampaan tai tyttömäisempään vartaloon tai epätasapainoisempaan vartaloon valtavan suurilla rinnoilla tai takapuolella.

Tutkimuksessa kysyttiin vartaloista, onko ne alipainoisia, normaalipainoisia vai ylipainoisia. Normaalipainoiset vartalot ovat hyvin samankaltaisia kuin kahdessa muussa tutkimuksessa kauniina nähdyt. Oikealla yllä voi nähdä naisen kasvot ja hän on virolaisen Terevisioon aamuohjelman juontaja. Joku aika sitten taisin ihmetellä Puoli seitsemän ohjelman juontaja naisen ulkonäköä, joten nyt voisi tarkastella virolaisen juontajan Piret:in kasvoja.

Tässä voisi tarkastella muidenkin kasvoja, että olen varsinkin viime aikoina verrannut varmaan jo satojen naisten kasvoja kokaiinia käyttäneen naisen muokattuun kasvoon, jonka perusteella on havaittavissa paljonkin samankaltaisuutta vaikka ei siskoilta yleensä näyttäisi. Kokaiinia käyttäneellä naisella voi havaita olevan mustat hiukset ja tumman ruskeat silmien värit, mutta tällä juontajalla on vaaleaa kauneutta, josta moni varmaan enemmän tykkää vaikka kasvot olisivat jokseenkin samankaltaiset. Olen laittanut naisen kasvon päälle viivoja tai suorakulmioita, joiden perusteella naisella on alinosa ja ylinosa vähän lyhyempiä kuin keskiosa, joka on hyvä asia naisen kauneudessa.

Kasvot edestä kuvassa naisella on vähän suu auki, joten siitä ja myös sivuprofiilista voi nähdä alimman osan olevan lyhyempi. Nenän voi havaita olevan silmien välillä, mutta tulee huomata, että pää ei katso täysin suoraan eteenpäin. Sivuprofiilissa huulten voi havaita pysyvän E-linjan takana ja nenän silta on suoran tai vähän koveran näköinen, josta yleisesti tykätään. Vielä edestä katsottuna naisella näkyy hampaat kauniisti huulten takaa, josta varsinkin nuorekkaana ulkonäkönä pidetään pientä etuhampaiden näkymistä ylähuulten alta, jota tällä naisella oli havaittavissa hänen puhuessa. Huulet ovat kauniit ja poskipäissä on pyöreyttä, joka tietenkin näkyy enemmän hymyiltäessä.

Piret on 34-vuotias, että vaikka on nuorekkaan näköinen, niin tästä huolimatta ikääntynyttä ulkonäköä on havaittavissa. Sitä voisi kuvankäsittelyllä yrittää vaikka nostaa kasvoja vähän ylemmäs ja valaista ihoa, että saisiko kymmenen vuotta ikää pois, jos nainen nyt näyttää kauniilta päälle 30-vuotiaalta tai miten tämän itse näkee. Seuraavassa kuvassa näyttää olevan lapsenomaiset kasvot omaava kiinalainen nainen, mutta tekstissä kerrotaan kuinka Kiinassa oli määritelty kriteerit mitaleja antavien naisten kasvoille. Viimeisessä kuvassa on kiinalaisten naisten keskimääräisiä kasvoja, jotka tyypillisesti näyttävät kauniilta tai paremmilta kuin monien yksilöiden kasvot vaikka kauneutta voi lisätä kuvankäsittelyllä.

Olen näistä keskimääräisistä kasvoista monta kertaa kertonut, mutta mielenkiintoisesti keskimääräiset kasvot näyttävät yleensä tasapainoisilta ja varsinkin symmetrisiltä. Yhdistelmäkuvissa iho myös näyttää tasaisemmalta, jos yksilöillä on kaikenlaista epätasaisuutta ja ryppyjä ihossa vähentäen osaltaan kauneutta. Yksilöillä ilmenee enemmän ja vähemmän epäsymmetriaa ja muutakin rumaa ulkonäköä, josta moni ei tykkää, mutta keskimääräisistä kasvoista voidaan useimmin tykätä. Tätä voi vaikka selittää sillä tavalla, että sinä tykkäät suuresta nenästä naisella ja toinen tykkää pienestä, mutta kummatkin voivat olla enemmän samaa mieltä keskikokoisesta nenästä.

Kuitenkin keskimääräisten kasvojen osalta tuodaan esille niiden mahdollisesti vastaavan aivossa olevaa keskimääräistä protyyppiä ihmisten kasvoista, joka kertoisi henkilön olevan normaali, terve ja hyvä elinympäristössä, koska liialti keskimäärästä poikkeava ulkonäkö, jota ilmenee varsinkin monissa oireyhtymissä kertoo jotain olevan pahasti vialla ja se tietenkin näyttää rumalta. Jos ajatellaan sekarotuisia parisuhteita, niin tämä ei täysin pidä paikkaansa, mutta se osaltaan vaikuttaa, jonka takia moni ei mielellään sekarotuista parisuhdetta muodosta, koska tykkää enemmän samankaltaisesta ulkonäöstä.

Tämä samankaltaisesta ulkonäöstä tykkäämisen voi havaita esim. Reddit sivustolla pornoa ja kauniita naisia näyttävillä sivuilla, että eurooppalaiselta tai eurokeskiseltä näyttävät ovat annettujen äänien perusteella paljonkin suosittuja, jonka olettaisi aiheutuvan osaltaan tai pitkälti eurooppalaisemman näköisistä miehistä. Kyllä sitä voi joukossa nähdä vähän eksoottisempia naisia ja pornon osalta vähän myös mustia miehiä panemassa toisten rotujen naisia. Tutkimusten mukaan miehet katsovat pornossa paljonkin naista, että musta mies edustaa varmaan monille miehille äärimmäistä maskuliinisuutta, mutta jos musta mies tekisi pornossa olevan kauniin eurooppalaisen naisen kanssa lapsen, niin jälkeläinen ei yleensä olisi enää äidin näköinen vaan afrikkalainen tausta olisi havaittavissa.

Onhan tässä kyse tottumisesta, että jos muuttaa vaikka Mongoliaan, niin naisten itäaasialaiset kasvot voivat aluksi vaikuttaa omituisilta, että tykkää ja on tottunut enemmän eurooppalaisen naisen ulkonäköön, mutta ajan kuluessa alkaa näkemään paremmin myös aasialaisen kauneuden. Tänä päivänä tehdään Aasiassakin paljon kauneusleikkauksia, että silmät eivät näytä voimakkaasti aasialaisilta ja nenääkin muutetaan kapean korkeaksi, jonka takia olettaisi ulkonäön miellyttävän monia eurooppalaisia miehiä, jotka eivät muuten aasialaisista naisista tykkäisi.

Tästä huolimatta Aasiassa ei pitäisi ulkonäköä liialti muutella vaan osata nykyistä enemmän arvostaa myös voimakkaasti aasialaista ulkonäköä. Jos vielä ajatellaan esim. aasialaisia naisia, niin heillä voisi sanoa monilla olevan lapsenomaiset tai feminiiniset matalat kasvot, joten siitä on eurooppalaisen miehen helpompaa usein tykätä myös vaaleamman ihonvärin ja pitkien hiusten takia. Sekarotuisiin parisuhteisiin liittyen taidetaan usein sanoa eksotiikan viehättävän, joka ei pidä täysin paikkaansa, koska ei eksoottisella naisellakaan saa olla ulkonäkö ihan mitä tahansa, että esim. naisella nenän ja leuan tulisi mielellään olla pienempi verrattuna mieheen.

Jos jollakin esim. mustalla naisella on huomattavan leveä nenä näyttävillä sieraimilla, niin ei moni eurooppalainen mies voi naisesta tykätä vaikka eurooppalainen nainen voikin useimmin tykätä, koska nainen ei samassa määrin näe suurta nenää kielteisesti miehellä vaan maskuliinisena rumentaen kuitenkin tyttären ulkonäköä. Vaikka keskimääräiset kasvot olisivat monien mielestä kauniit, niin kauniit kasvot eivät lopulta ole täysin keskimääräisiä. Tämän voi havaita yhdistämällä tavallisia naisia ja kauniita naisia, niin kauniista naisista tehty keskimääräinen kasvo on todennäköisesti kauniimpi, jos tavallisista naisista tehdyllä on esim. suurempi nenä ja leuka.

Kauniiden kasvojen voidaan sanoa olevan naisilla usein hyvin symmetrisiä, tasapainoisia, nuorekkaita ja feminiinisiä kauniilla iholla. Lopulta kauniilla naisilla voi havaita olevan kaikenlaista yksilöllistä kauneutta myös rodullisista syistä, josta ei tietenkään kaikki tykkää, mutta yhdistelmäkuvat ovat lopulta typeriä, koska niihin katoaa yksilöllinen kauneus. Joku voi väittää aasialaisen ja eurooppalaisen yhdistelmää kauniiksi, mutta sellaiset kasvot edustavat eurasialaista kauneutta, eikä eurooppalaista tai aasialaista kauneutta, koska onhan esim. monet japanilaiset naiset jo valmiiksi hyvin kauniita, että on hölmöä väittää eurasialaista jotenkin kauniimmaksi.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Piret - Bimaxillary - Breast - Body - Dasha

Google Scholar:sta tutkimuksia etsiessä liittyen vartaloihin tuli erikoisesti vastaan linkki Domai sivustolle, jossa on alastonkuvia nuorista naisista. Lähde linkin kautta voi nähdä jonkun lähettäneen sivustolle kirjeen tai sähköpostin, jossa kertoili osaltaan kauneustutkimusten havainnoista. Taisin joskus monta vuotta sitten ihmetellä näitä alastonkuvia naisista esitteleviä sivustoja, joista osassa on naisilla havaittavissa hyvinkin nuorekasta ulkonäköä, mutta olen jostain syystä unohtanut enempää tutkia näitä sivustoja ja niissä havaittavaa ulkonäköä naisilla.

Alla voi nähdä paljon päitä, joista suurin osa alastonmallien kasvoja vaikka joukossa voikin olla muita naisia, mutta osa naisista on esim. Playboyn kuvissa olleita ja sama nainen voi olla monta kertaa. Kasvot on kerätty toisesta linkistä löytyvän kaltaisista sivustoista vaikka en linkistä löytyvästä tainnut kerätä. Nämä sivustot vaikuttavat usein aika typeriltä, että klikkaat kuvaa, mutta linkki viekin toiselle samankaltaiselle sivustolle..

Kuvat on valittu sillä perusteella, että naisilla on kasvot pitkälti kameraan päin ja tietenkin alastonmalleja olisi enemmän, mutta ei sitä jaksa enempää keräillä. Kasvot on kohdistettu kokaiinia käyttäneen naisen muokattuun kasvoon ja värikalvoihin, joka näkyi aiemmin. Tämän takia kaikilla naisilla värikalvot ovat suurin piirtein samankokoisia ja niiden etäisyys toisiinsa on sama, joten voi vertailla ulkonäöllisiä eroja vaikka kuvat eivät ole täysin hyviä vertailun kannalta.

Edelleenkin on havaittavissa samankaltaisuutta, mutta esim. pienellä osalla naisista on lyhyempi kasvon alaosa, jonka takia aiemmin myös muokkasin kokaiinia käyttäneen naisen kasvoa lyhyemmäksi. Silmien osalta voi havaita erilaista muotoa tai kapeutta ja kulmakarvatkin ovat monilla alempana. Huulissa ja nenässä on vähän erilaista muotoa tai kokoa, että tämä on lopulta jokaisen omaa mieltymystä, millaisesta ulkonäöstä tykkää.

Kasvoja katsoessa voi huomata osan naisista vaikuttavan söpöiltä, tyttömäisiltä ja monelta muultakin osaltaan erilaisista ilmeistä johtuen, että osa esim. hymyilee. Kasvot kolmeen osaan jaettuna ovat naisilla yleisesti hyviä, että naisella ei tietenkään tykätä liian suuresta alaosasta tai yläosasta verrattuna keskiosaan vaikka keskiosa saakin naisella olla vähän pidempi. Nenä on yleisesti silmien välillä, josta naisella tykätään.

Kolmiulotteinen kasvojen kuvaaminen olisi hyvä keino tarkemmin tutkia ulkonäöllisiä eroja, joita ei samassa määrin näe kaksiulotteisesta kuvasta. Kuitenkin sitä on koko ajan havaittavissa monilla kauniilta vaikuttavilla naisilla olevan samankaltaisuutta osaltaan sen takia, että esim. nenä ja leuka ei voi olla liian suuria. Naisilla yleisemmin myös tykätään vaaleammasta ihonväristä, pidemmistä hiuksista vaikka esim. silmien muodossa saakin olla eroja kunhan ei näytä vihaiselta, vanhalta tai väsyneeltä.

Onhan tässä tullut vastaan myös kauniita vartaloita naisilla, että myös aasialaisilla naisilla oli havaittavissa hyvin naisellista vartaloa, jota voi havaita Gerdalla. Laitoin keskelle Domai sivustolla mallina olleen Gerdan. Kuva vaikutti mukavalta osaltaan tuon viulun takia ja viulussa voi havaita kurvikasta muotoa, josta paljon myös naisella tykätään.

Katselin Gerdasta muita kuvia, että esim. rinnat vaikuttavat kauniilta, mutta muutenkin alastonmalleilla näyttää olevan paljon nuorekkaan näköisiä symmetrisiä rintoja, että eihän yleensä alastonmalliksi pääse ellei omaa jotenkin miesten tykkäämää ulkonäköä, joka sitten aiheuttaa ulkonäköhuolia naisille, jos taas monet alastonmallit ovat onnekkaampia vartalon ja kasvon kauneudessa vaikka voihan havaita esim. implantteja osalla alastonmalleista.

Olen paljon vertaillut Gerdan vartaloa muihin naisiin, mutta olen yleensä valinnut vertailuun enemmän samankaltaisia vartaloita, että pitäisi myös verrata vähemmän naisellisia tai kauniita vartaloita. Kuitenkin esim. yhdellä aasialaisella naisella oli hyvin samankaltainen vartalo, mutta hänen osalta rinnat vaan olivat vähän pienemmät, mutta voihan jollakin toisella aasialaisella naisella olla suuremmat rinnat, että kaikenlaisia eroja on naisilla vartaloissa.


Lähde - 2 - 3 - Top Models - MetArt - Femjoy - Opettaja - Peili - Dubnitskiy

Etsin pitkästä aikaa avioliittoja ja parisuhteita tarkastelevia kirjoituksia, joita taisin monta vuotta sitten paljonkin esitellä. Tässä on ollut juttua osaltaan samankaltaisesta ulkonäöstä tykkäämisestä, niin alle olisi tarkoitus poimia vähän lainauksia kirjoituksesta, johon on kerätty paljon mielenkiintoista tietoa vaikka olen tainnut ainakin osasta aiemmin kertoa.

Osalla ihmisistä on tänä päivänä suurikin toive, että sekarotuisia parisuhteita muodostettaisiin mahdollisimman paljon, koska se olisi osaltaan yksi keino yhdistää rodut ja ratkaista monet esim. tilastoissa havaittavat rotuihin liittyvät ongelmat. Tällä hetkellä tutkijat ja muut voivat katsoa tilastoista, että esim. kuinka hyvin mustat pärjäävät elämässä ja syytellä monista ongelmista valkoisia vaikka mustat olisivat osaltaan itse syyllisiä.

Tämä on kuitenkin hölmö tilanne, että erilaisilla ihmisryhmillä on ollut omanlaista kauneusihannetta ja ulkonäköä, josta on tykätty, mutta nyt se halutaan tuhota haluamalla muuttaa eurooppalaiset esim. mulattien näköisiksi vaikka samaan aikaan Afrikassa mustien määrä kasvaisi, joka on varmaan joidenkin suvaitsevaisten mielestä hieno asia, jos lopulta eurooppalaiset näyttävätkin mustilta.

Jos ei halua muodostaa sekarotuista parisuhdetta voi jopa saada suvaitsevaisilta syytöksiä rasismista tai moitteita vaikka monien osalta kyse olisi vaan samankaltaisesta tai tietynlaisesta ulkonäöstä tykkäämisestä, eikä jonkun rodun syrjinnästä. Tällaisten syytösten voisi ajatella vaikuttavan joihinkin ihmisiin, mutta olettaisin miesten yleisesti haistattavan paskat suvaitsevaisille, koska he eivät määrää parinvalintaa.

Eihän rotuja kuulemma edes ole olemassa, mutta tänä päivänä monet suvaitsevaiset näyttävät olevan rotuluokittelijoita, jotta voivat varsinkin syytellä eurooppalaisia monesta asiasta ja nähdä rasismia kaikkialla, että esim. naistenlehdessä näkyy liialti ulkonäöllisesti eurooppalaisia naisia vaikka eurooppalaiset ovat vielä toistaiseksi enemmistöä.

Länsimaiden ulkopuolella voi näkyä naistenlehdissä eurooppalaisia malleja ja julkkiksia, joka nähdään huonona asiana, koska se osaltaan lisäisi vaaleammasta ihonväristä ja eurokeskisemmästä ulkonäöstä tykkäämistä. Samaan aikaan länsimaissa vaaditaan muiden kuin eurooppalaisten naisten lisäämistä kuvissa, niin eikö samalla tavalla voi ajatella muilla naisilla olevan kielteisiä vaikutuksia eurooppalaisiin naisiin, mutta sillä ei taida olla väliä, koska länsimaissa halutaan aiheuttaa suuria ulkonäöllisiä ja väestörakenteellisia muutoksia.

Tänä päivänä on erilaisilla etnisillä ryhmillä ja kulttuureilla monenlaisia vaikutuksia, jota ei ennen vanhaan ollut samassa määrin, että ei ainoastaan länsimaalaiset tai eurooppalaiset vaikuta. Kuitenkin ihmiset näyttävät enemmän ottavan vaikutteita samankaltaisemmista, että esim. mustille naisille ovat useammin esikuvana muut mustat naiset, mutta ongelma voi olla siinä, että kauniina pidettävä musta tai osittain musta nainen on esim. ihonväriltään vaaleampi, nenältään kapeampi ja hiuksiltaan suorempi aiheuttaen ulkonäköhuolia, jos myös mustat miehet siitä paljonkin tykkäävät.

Monissa tutkimuksissa on havaittu valkoisilla miehillä olevan paljon kiinnostusta varsinkin valkoisiin naisiin, mutta myös valkoisiin latinoihin ja aasialaisiin naisiin. Lisäksi tykätään myös puoliksi valkoisista latinoista ja eurasialaisista. Tässä voi havaita olevan kyse osaltaan eurokeskisestä ulkonäöstä tykkäämisestä vaikka tunnetusti myös aasialaiselta vaikuttava ulkonäkö miellyttää.

Aasialaisilla naisilla on yleisesti esim. vaaleaa ihonväriä ja pitkiä hiuksia, kun taas mustilla naisilla on ruskeampi tai tumman ruskea ihonväri ja kähärät hiukset. Mustilla naisilla tahtoo yleensä myös nenä olla leveämpi, joten aasialaisista naisista on paljon helpompaa tykätä vaikka eurooppalaista naista nämä tekijät eivät samassa määrin haittaa vaan näkyvät sitten jossain määrin mulatti jälkeläisellä.

Tällaisesta ulkonäöstä enemmän tykkääminen järkyttää suvaitsevaisia, että miehet suosivat naisella yleisemmin vaaleampaa ihonväriä. Vaikka hölmöläisillä on tapana väittää vaaleamman ihonvärin ihannoinnin johtuvan eurooppalaisista, niin kuitenkin monissa kulttuureissa on nähty vaaleampi ihonväri osana naisen ulkonäköä ja näin ollut esim. Kiinassa ja muinaisessa Egyptissä, että kyse ei ole aina länsimaiden vaikutuksesta vaan vaaleampi ihonväri on nähty esim. osana eliitin ulkonäköä alamaisten ruskettuen pellolla.

Naisilla on tiettävästi estrogeenin takia vähän vaaleampi iho ja se on myös lapsilla vaaleampi. Tässä mielessä vaaleampi ihonväri olisi osa naisellista ulkonäköä ja nuorekkuutta, jos ikääntyessä iho ei ole yhtä valoisan näköinen. Eihän vaaleampi ihonväri muuta miestä tai tumma ihonväri muuta naista toisen sukupuolen näköiseksi, mutta se taitaa jossain määrin vaikuttaa, jonka takia naisilla näyttäisi olevan osaltaan enemmän mieltymystä tummiin tai mustiin miehiin.

Tänä päivänä länsimaissa voidaan myös naisella tykätä vähän ruskettuneesta tai jokseenkin oranssimaisesta ihonväristä, jota pidetään esim. terveenä vaikka UV-säteilystä voi olla haittaakin myös rumentaen ulkonäköä. Tämän ajatellaan osaltaan liittyvän karoteeniin ja sitä kautta vihannesten syömiseen. Lisäksi on ajateltu kyse olevan tummasta seksikkyydestä, jos vaalea ihonväri olisi enemmän feminiininen. Vähän oranssimaisen ihonvärin osalta voisi olla sillä tavalla, että se vaikka näyttää lämpimältä.

Sata vuotta sitten länsimaissa vielä yleisemmin tykättiin vaaleasta ihonväristä, että myös muistaakseni markkinoitiin ihonvärin vaalennustuotteita vaikka onhan niitä tänäkin päivänä myynnistä esim. ihoa nuorentavina tai tasoittavina tuotteina. Sitä on osaltaan kerrottu kuinka muotisuunnittelija Coco Chanel olisi innostanut ihmisiä ruskettamaan ja myös yli 50-vuotta sitten Aurinkoa pidettiin terveyttä lisäävänä, joka johtuisi osaltaan D-vitamiinista, mutta tänä päivänä tiedetään paljonkin kielteisistä vaikutuksista, joten D-vitamiinia saa myös esim. kalanmaksaöljystä.

Tästä huolimatta Aasiassa nähdään edelleenkin hyvin voimakkaasti vaaleampi ihonväri naisella kauniina vaikka olettaisi länsimaiden vaikuttavan enemmän aasialaisten haluun ruskettaa, jos esim. thaimaalainen näkee hölmöjä eurooppalaisia haluamassa ihosyöpää ja sitä kautta vaikka aivosyöpää. Tämän perusteella sitä voisi ajatella olevan myös kyse aivopesusta, että länsimaissa media aivopesee näkemään varsinkin uimarannalla ruskettuneen ihonvärin kauniina ja taas Aasiassa tuodaan voimakkaasti esille vaalean ihonvärin kauneutta myymällä myös ihonvärin vaalennustuotteita.

Jos vielä pohditaan hiuksia ja nenän kokoa, niin suvaitsevaisille näyttää olevan vaikeaa ymmärtää, että miehet eivät yleisesti tykkää äärimmäisen kiharista tai puuvillamaisista afrikkalaisista hiuksista ja liian leveästä, lättänästä ja pulleasta nenästä näyttävillä suurilla sieraimilla. Katsomalla yleisemmin kauniina pidettäviä eurooppalaisia naisia voi hyvin nähdä, millaisesta ulkonäöstä miehet yleisemmin tykkäävät.

Nyt sitten joku hölmö suvaitsevainen mokuttaja vaatii eurooppalaisia miehiä näkemään kauneuden eri tavalla, että kauniilla naisella olisi suuri nenä, afrotukka ja tumman ruskea ihonväri. Ei se näin mene, koska eurooppalaisilla on enemmän oma kauneusihanne, joka perustuu eurooppalaisille tyypillisempään ulkonäköön. Ei tässä ennen vanhaan ollut mitään vikaa, koska eri maissa ihannoitiin omanlaista ulkonäköä, mutta tänä päivänä saat tuntea itsesi pahaksi tai vanhanaikaiseksi, jos tykkäät naisella vaaleasta ihonväristä, kapean korkeasta nenästä ja pitkistä kiiltävistä hiuksista.

Muutaman vuoden kuluttua julkaistaan Yhdysvalloissa väestölaskenta, että silloin myös nähdään uusia tilastoja sekarotuisista parisuhteista, joiden määrän olettaisi kasvaneen. Kuitenkin on mielenkiintoista nähdä millaista parinvalintaan eri rotuun tai ihmisryhmään kuuluvat tekevät, että muistaakseni esim. valkoiset naiset ovat jo 50-vuoden ajan pariutuneet moninkertaisesti mustien miesten kanssa ja tilanteen olettaisi olevan edelleenkin sama.

Tuohon kasvamiseen liittyen varmaan moni kysyy, että eikö samankaltainen ulkonäkö sittenkään miellytä. Ylempänä jo kerroin ilmenevän myös monietnisissä parisuhteissa samankaltaista ulkonäköä vaikka kumppanilla olisi jotain eksoottisuutta. Yhdysvalloissa myös tapahtuu suuria väestörakenteellisia muutoksia, jonka takia ei yhtä helposti löydä esim. kaunista ja mukavaa valkoista naista, joten otetaan sitten kaunis latino tai aasialainen nainen.

Tuli vielä mieleen, että vaikka kauneustutkimuksissa ja parinvalinnassa on havaittavissa tietynlaisesta ulkonäöstä tykkäämistä, niin osalle ihmisistä on vaan tyypillistä huomattavan poikkeavan parisuhteen muodostaminen. Hakusanalla Crouzon syndrome voi havaita olevan henkilöitä, jotka ovat pariutuneet tästä oireyhtymästä kärsivien naisten kanssa ja saaneet samasta oireyhtymästä kärsiviä jälkeläisiä aiheuttaen omituisen näköiset kasvot.

Tämän takia jälkeläistä voidaan koulussa kiusata tai ulkonäkö ei suurta osaa ihmisistä miellytä. Osaltaan tästä syystä osa ihmisistä on rumia, koska ulkonäkö poikkeaa selvästi yleisesti kauniina pidettävästä vaikka itse siitä tykkäisi, jossa voi olla osaltaan kyse jonkinlaisesta virheellisestä aivon toiminnasta, että näkee vaikka kauniina huomattavan epäsymmetrian. Tänä päivänä taitaa ilmetä paljon dysgeniikkaa ihmisten puuttuen luonnonvalintaan, mutta toisaalta seulonnoilla voidaan hillitä sairauksien lisääntymistä, joista aiheutuisi suuria kuluja yhteiskunnalle.

Olen jo monta kertaa kertonut Reddit sivustolla paljonkin suosituista naisista ja näyttänyt kuvia. Katsoin pitkästä aikaa Goddesses sivua, jossa on edelleenkin havaittavissa paljonkin eurooppalaisten miesten tykkäämää ulkonäköä naisilla. Laitoin alle linkit myös muille sivuille, joita olen yleensä esitellyt. En yleensä näitä sivuja seuraa, mutta samalta näyttää vaikka uusia kauniita naisia olisi kuvissa, mutta tyypilliseen tapaan ei näy mustia naisia.

Tiettävästi Redditin käyttäjistä huomattava osa on nuoria valkoisia amerikkalaisia miehiä, joka selittäisi monilla sivuilla myös Reddit sivustolta löytyvillä pornosivuilla havaittavan eurokeskisemmän ulkonäön suosion suvaitsevaisten ja mokuttajien harmiksi, että taitaa olla helpompaa saada orgasmi esim. eurooppalaisen naisen häpyä katsoessa. Kuitenkin samankaltaisesta ulkonäöstä tykkäämistä ilmenee myös muissa ihmisryhmissä, että esim. mustat naiset tuovat yleensä esille tykkäävänsä mustista miehistä, mutta heitä on monista syistä johtuen vaikeaa löytää kumppaniksi.

Viimeisessä lainauksessa mainitaan muutama afroamerikkalainen tai sekarotuinen julkkis, joita pidettäisiin yleisesti kauniina vaaleamman ihonvärin ja eurokeskisemmän ulkonäön takia. Tässäkin osaltaan vaikuttaa valkoisten tai eurooppalaisten mieltymykset, että tykätään enemmän samankaltaisesta ulkonäöstä kuin liian erilaisesta vaikka joillakin on tapana väittää kuinka itseensä verrattuna täysin erilainen ulkonäkö viehättäisi.

Tämä taitaa olla joidenkin esim. mustien miesten kanssa pariutuneiden eurooppalaisten naisten höpinää esim. mustasta ihonväristä, leveästä nenästä ja kähäristä hiuksista, joista kahta viimeistä eurooppalainen nainen ei taida aina laittaa merkille, koska leveä tai suuri nenä sopii paremmin miehelle ja pää on mustilla miehillä usein kalju, joten parinvalinnan vaikutukset voivat yllättää ja näkyä sitten kielteisesti tyttärellä.

Vaikka länsimaalaiset suosisivat ja tykkäisivät enemmän eurokeskisemmästä ulkonäöstä, niin se on kuitenkin esim. mustien ja aasialaisten tehtävä arvostaa ja nähdä kauniina omanlaista ulkonäköä. Ei tarvitse välittää muiden mielipiteistä vaan nähdä kauniina esim. ruskeampi ja mustempi ihonväri, joka on hyvä korkean UV-indeksin maissa vaikka siitä ei yleisemmin länsimaalaiset tykkäisi. Sellaista vielä pohdin, että jos avaruudesta tulisi toiselta planeetalta missikilpailun voittanut nainen ja häntä ei täällä maassa kauniina nähtäisi, niin mitä väliä sillä, koska toisen planeetan miehet päättävät kaudeuden.
A wealth of data from surveys, online dating, and speed dating studies show that when seeking an intimate partner, many individuals prefer someone of their same race. Racial preferences might also explain why some groups have higher intermarriage rates than others. Individuals who are open to dating interracially often have preferences for members of certain races to the exclusion of others. 
These preferences reveal a racial hierarchy in which Whites, including multiracial individuals who are part White (but not part Black), are deemed most desirable, African-Americans significantly less so, and other racial or ethnic minorities (specifically Asian-Americans, Latinos, and Native Americans) somewhere in the middle. This racial hierarchy is gendered with Asian-American men and African-American women least preferred in the interracial dating and marriage market. 
[...]
Multiracial individuals who are part White are significantly more likely than their mono-racial co-ethnics to have a White partner but here too marriage patterns vary by race. The majority of Asian/White and about half of Latino/White multiracial individuals have a White spouse or cohabitating partner. In contrast, the majority of African-American/White multiracial individuals partner with African-Americans. 
Intermarriage patterns also vary by skin color. Lighter-skinned minorities are more likely than their darker-skinned counterparts to intermarry with Whites. For example, U.S.-born Latinos who identify as racially white on the U.S. Census are significantly more likely than their darker counterparts to be married to non-Latino Whites.
[...]
As noted earlier, all daters prefer physically attractive partners. Beauty may be in the eye of the beholder but throughout most of the Western world, a light complexion and phenotypically European features, such as straight hair and a narrow nose, are perceived as most attractive, especially for women. These physical features are deemed desirable not only by Whites but also by African-Americans and other minority groups. 
As scholars have asserted, light “skin tone is also a form of social capital that grants access to . . . marriage to higher status men.” One need only name a few African-American female celebrities considered universally beautiful (such as Beyoncé Knowles, Halle Berry, and Alicia Keys) to conclude that women with lighter skin and more Eurocentric features are perceived as most attractive.
Lähde - 2 - White women only - Goddesses - Beautiful - Pretty - Gentleman