7. kesäkuuta 2015

Japanilaisten piirroshahmojen ulkonäkö, afrokiinalaiset ja MyFreeCams sivuston suosituimmat naiset

Joku päivä sitten tuli päädyttyä Pelaajalehden sivuilta Animelehden sivuille, jossa laitoin merkille Bikini Warriors animen, josta alla on yksi hahmo. Itse en yleensä animea ja mangaa seuraa tai katsele, mutta alla olevalla näyttää olevan tyypillistä seksikästä anime ulkonäköä, mutta eihän tietenkään kaikissa animessa ole tällaisia piirroksia.

Kuvan naisesta tulee mieleen amerikkalainen pin-up-taide, joka oli suuressa suosiossa päälle 50-vuotta sitten, mutta pin-up-taiteessa naiset olivat enemmän aidomman näköisiä vaikka harvemmalla naisella oli sellaista ulkonäköä.

Kuvassa voi tyypillisesti havaita silmien olevan huomattavan suuria, joka on ristiriidassa itäaasialaisille tyypilliseen ulkonäköön, mutta eipä piirrosten tarvitse aidosti ihmisiltä näyttää vaikka varmaan jonkun mielestä alla oleva hahmo aiheuttaa naisille ulkonäköpaineita. Kyllä sitä voi sanoa hahmolla olevan paljonkin kauneustutkimusten mukaista ulkonäköä, josta naisilla yleisemmin tykätään, mutta eipä tässä naisten tarvitse ahdistua vaikkei alla olevalta jossain määrin näyttäisi.

Jossain tutkimuksessa kerrottiin kuinka monet näistä anime hahmoista ovat monietnisiä, että isä tai äiti on eurooppalainen ja toinen vanhemmista japanilainen. Oliko myös sillä tavalla, että monella näistä olisi japanilainen isä, mutta sehän ei taida vastata todellista elämää vaan monella japanilaisella eurasialaisella taitaa useimmin olla eurooppalainen isä.

Eikä myöskään näiden hahmojen ulkonäkö vastaa todellisuutta, koska silmän värin olettaisi olevan yleensä ruskea ja hiukset myös tumman ruskeat vaikka perinnöllisyys voi yllättää ja hiukset voi värjätä. Video linkin kautta voi ihmetellä Maggyn ulkonäköä, joka näyttää olevan eurasialainen ja hänellä on voimakkaasti havaittavissa enemmän eurooppalaiselle naiselle tyypillistä ulkonäköä, että näitä eurasialaisia ei ole aina helppo erottaa aidoista aasialaisista.


Lähde - 2015 PEACH JOHN夏号 マギー撮影メイキング&インタビュー

Edellisessä kirjoituksessa kerroin MyFreeCams sivustosta kuinka siellä on huono suosio mustilla naisilla. Löysin vähän aikaa sitten julkaistun tutkimuksen, jossa tuodaan tämä esille kuinka näillä sivustoilla on mustilla naisilla huono suosio eli havaintoni ovat olleet oikeita.

En pääse harmillisesti tutkimusta kokonaan lukemaan, mutta taas on mielenkiintoista havaita kuinka tutkija laittaa ulkonäön tai miksei myös profiilista löytyvän tiedon perusteella merkille mallin rodun tai etnisyyden, jonka takia ihmettelee mustien naisten huonoa suosiota.

Tässä tietenkin herää kysymys, että mitä tälle asialle voi, jos miehiä ei näytä yleisemmin mustat naiset kiinnostavan. Tietenkin tutkija syyttää tästä varmaan valkoisia, jotka ovat historian aikana ylistäneet valkoisen naisen ulkonäköä, mutta tutkija ei ymmärrä sitä, että ihmisille on normaalia nähdä samankaltainen kauniina, mutta ei tämä ainoastaan riitä, koska täytyyhän naisen olla myös kaunis, jonka takia voi havaita monilla söpön näköisillä aasialaisilla olevan myös huomattava suosio.

Aasialaisten naisten suosio voi myös osaltaan perustua aasialaisiin miehiin, jotka näistä naisista todennäköisesti kaikkein eniten tykkäävät, mutta missä ovat mustat miehet, koska voisi ajatella heidän korottavan muutaman mustan naisen vaikka MyFreeCams sivuston missilistalle. Syy voi karusti olla siinä, että mustat miehet katsovat itsekin paljonkin valkoisia naisia tai heillä ei ole yhtä paljon rahaa, koska missilistalle pääsyssä on kyse rahasta.

Lisäksi monella mustalla miehellä ei taida olla pääsyä internetiin, joten tästä syystä ei pääse tuomaan esille mustien naisten suosiota. En tällä tarkoita, etteikö MyFreeCams sivustolla olisi monia suosittuja mulatteja ja mustia naisia, mutta suosio näyttää olevan huomattavan vähäistä, jos ajatellaan erilaisuus viehättää väitteiden paikkaansa pitävyyttä, mutta kun se ei pidä täysin paikkaansa ellei kyse ole eurooppalaisesta miehestä, jolla on joku ihmeen viidakkokuume.

Tutkija ei näytä kertovan sivuston nimeä vaikka kirjoituksen perusteella olettaisin kyseessä olevan MyFreeCams, mutta onhan näitä muitakin sivustoja, joihin en ole tarkemmin perehtynyt tai en tiedä niistä. MyFreeCams sivustolla on tietenkin camscore, joka perustuu tiettävästi sivustolla vietettyyn aikaan ja saatuihin rahoihin tai tokeneihin, jonka takia mitä enemmän saa rahaa lyhyessä ajassa, niin sitä korkeampi camscore.

Tästä camscoresta eivät havaintoni mukaan varsinkaan vähemmän suositut naiset tykkää, koska he ovat listassa alimpana, mutta voihan tuolla sivustolla naiset listata myös katsojamäärien mukaan. Tuon camscoren perusteella ei pidä tehdä suuria päätelmiä naisten kauneudesta, koska sivustolla on naisia, jotka ovat siellä esim. huvikseen, työkseen sanotaanko kuusi tuntia ja eivätkä välttämättä osaa kunnolla englantia tai viihdyttää, joka osaltaan vähentää suosiota ellei sitten ole jotenkin äärimmäisen seksikäs tai kaunis, mutta kyllä tuolla sivustolla voi havaita usein olevan suosiossa, rahan tulossa ja kauneudessa yhteys.

Sellainen asia tulee mieleen kuinka MyFreeCams sivustolla eivät ole lihavat naiset suosittuja vaan normaalin tai aika laihan vartalon omaavat nuoret naiset. Sivustolle aina välillä ilmaantuu uusia lihavia naisia ja yhden kerran sivustolle tuli huomattavan lihava nainen, jonka huoneessa taisi olla ensimmäisenä päivänä lähes 100 henkilöä ja rahaakin taisi tulla vähän.

Tämän perusteella nainen kommentoi kuinka myös lihavilla voi olla suosiota ja historian aikana on nähty paksummat naiset kauniina. Seuraavana päivänä tämän luultavasti 150-200 kiloisen naisen huoneessa ei ollut enää kuin kymmenen henkilöä, eikä rahaa tullut, jonka takia nainen on sivustolta kadonnut. Mitä tulee historiaan, niin eihän naiset ennen vanhaan olleet tällä tavalla porsaita vaikka muutamien taiteilijoiden teoksissa voi havaita naisten olevan vähän paksuja, mutta se voi olla myös taiteilijan omaa naismakua.

Tänä päivänä ihmiset eivät näytä varsinkaan länsimaissa tykkäävän paksuudesta naisella, joka sitten taitaa osaltaan selittää monen eurooppalaisen miehen halua pariutua aasialaisen naisen kanssa, koska he ovat yleisemmin aika laihoja, joka sitten on varoitus monelle eurooppalaiselle naiselle, että kannattaa kaikin keinoin yrittää pitää vartalo normaalipainoisena, koska muuten joutuu kasvavassa määrin näkemään katukuvassa eurooppalaisia miehiä pienten aasialaisten naisten kanssa.
For Black Models Scroll Down: Webcam Modeling and the Racialization of Erotic Labor
[...]
December 22. 2013 was a typical night on mostpopularcams.com.' I logged on at 8:00 pm-a popular time on the website. When I initially logged on there were 944 models online. Models' avatar pictures were displayed in small 1 inch by 1 inch boxes-with 15 of such boxes across the page. After scanning the profiles of 315 models. the first black model's profile appeared 21 lines down. amongst a sea of white faces. If customers want to find more black models- well, they will need to scroll on down... [based on author's fieldnotes] 
[...]
This study's first contribution is to add to the robust literature on sex work by increasing our knowledge of a newer form of erotic labor-adult webcam modeling. Webcam models are a cohort of sex workers who use highly stylized chat rooms to sell a range of erotic fantasy to online voyeuristic patrons-from benign conversation to exotic strip tease to explicit sex acts. According to an article by CNBC, “CamGirlsz The New Porn Superstars," the webcam industry has grossed over $1 billion and is visited by approximately 5 % of the world's daily internet users. and it is advertised that the most successful individual webcam models are making as much as $100,000 a month (Morris 2013). 
[...]
This article presents data from a sociological investigation of online webcam modeling. First, the article presents descriptive data based on participation observation on the website of focus, which here will be called mostpopularcams.com. Second, this article presents statistical analyses of models' success as measured by the website-generated camscore (how the site measures monetary model success) with the independent variables of race and nation of origin (N = 343). Also drawing on data from participant observation. and guided by intersectionality, this study aims to highlight the intricate ways that race-. class-, and gender-based inequities are perpetuated on a popular webcam site. 
Lähde - Free Online OCR

Antropologi Peter Frost kertoi joku aika sitten kuinka Kiinaan on muuttanut huomattavan paljon mustia afrikkalaisia ja olen itsekin ollut tästä tietoinen jo pidemmän aikaa kuinka yksi syy on kaupankäynti Afrikan ja Kiinan välillä, mutta tämä on myös tuonut laitonta siirtolaisuutta.

Tiettävästi joskus kymmeniä vuosia sitten oli jossain Kiinan yliopistossa jonkinlaista kapinaa, koska kiinalaiset naiset muodostivat parisuhteita mustien miesten kanssa. Onhan siellä ollut kiinalaisten ja mustien välillä myös viime vuosina ongelmia ja tiettävästi Yhdysvalloissa viimeisen vuoden aikana ilmenneet mellakat mustien takia ovat lisänneet huolta tai vihamielisyyttä mustia kohtaan.

Tällainen tyypillisesti mustien miesten maahanmuutto tietenkin synnyttää parisuhteita kiinalaisten naisten kanssa, jonka tuloksena syntyy blasianeita tai sanotaanko afrokiinalaisia. Jos ajattelee kiinalaisten kauneusihannetta, niin afrokiinalaisten ulkonäön olettaisi olevan usein sellainen, että siitä ei tykätä, jos esim. blasianilla on ruskea ihonväri, prognatismia, kiharat hiukset, matala tai leveä nenä ja muutenkin ulkonäköä, joka poikkeaa kiinalaisten kauneusihanteesta.

Onhan näkemäni perusteella kauniita blasianeita, mutta varmaan joidenkin osalta se perustuu osaltaan eurooppalaiseen taustaan, jos ajatellaan afroamerikkalaista. Tästä huolimatta kysymys on kuitenkin siitä, että voivatko kiinalaiset nähdä blasianin samalla tavalla kauniina kuin eurasialaisen eli eurooppalaisen ulkonäön omaavan ja kiinalaisen jälkeläisen. Varmaan tulevaisuudessa, mutta eiköhän Kiinassa tule olemaan jatkossakin suurena kauneusihanteena aito kiinalainen nainen, että sekarotuiset edustavat omanlaista kauneutta.
In the same BBC interview, she also discussed the growing number of mixed-race children in China, and observed that White-Chinese mixed-race children are praised for looking like dolls, whereas Black-Chinese mixed-race children are called chimpanzees and black babies.
Lähde
Children of mixed race who are part European American tend to identify most often with their minority background when forced to choose a single race category (Herman, 2004), so we coded mixed race children whose background consisted of African American, Asian American, or Latino heritage as belonging to those particular groups. 
Lähde

Alla kuvassa voi suurin piirtein nähdä millaisesta ulkonäöstä monet kiinalaiset näyttävät tykkäävän ja tätä ulkonäköä ei tietenkään voi olla aidolla blasianilla, mutta eurasialaisilla voi olettaa ilmenevän enemmän tällaista ulkonäköä. Tällainen kauneusihanne on vähän huono juttu, koska tämä ulkonäkö vaikuttaa eurokeskiseltä, jonka takia on helppo ymmärtää, miksi moni eurasialainen voi tämän kauneusihanteen täyttää esim. vaalean ihonvärin, kapean ja korkean nenän ja suurempien silmien takia.


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde

Harmillisesti ylempänä olevaa tutkimusta ei päässyt ilmaiseksi lukemaan, mutta Google Scholar:in avulla kävi ilmi kyseessä olevan osaltaan MyFreeCams sivuston tarkastelu. Kokeilemalla erilaisia hakusanoja voi tutkimuksesta poimia lauseita tai lyhyitä pätkiä.

Alla voi taas havaita kuinka valkoisia naisia suosittaisiin seksialalla, mutta yksi merkittävä syy näyttää olevan kysynnässä, että ei sille paljoa voi, koska MyFreeCams sivustolla jokainen mies ja nainen itse päättää ketä naista katselee.

Tuon sivuston osalta olettaisi huomattavan osan katselijoista olevan länsimaalaisia, joka sitten lisää eurooppalaisten naisten suosiota, mutta onko lopulta kyse myös siitä, että mustat miehetkään eivät taida mustia naisia paljoakaan katsella.

Näitä tutkimuksia on kyllä hauska lukea, kun samaan aikaan osa ihmisistä tykkää puhua värisokeudesta ja kuinka mitään rotuja ei ole olemassa juttuja, mutta sitten ilmaantuu näitä tutkimuksia, joissa on osaltaan aiheena rotu ja ulkonäkö.

Tietenkin tutkija voi käyttää apuna ihmisten omaa luokittelua, mutta eiköhän tämäkin tutkija selvästi tee havaintoja ja luokittelua ihmisten ulkonäön perusteella, jonka takia sitten ihmettelee mustien naisten huonoa suosiota vaikka luultavasti omituisen värisokeus ajattelun mukaan tällaisia havaintoja ei pitäisi tehdä vaan jokainen valitsee MyFreeCams sivustolla sellainen naisen, josta tykkää.
This article focuses on data from one website of focus: myfreecams.com. MFC reports that they have over 15 million registered members, over 100,000 registered models.
There was general agreement among the women that a racial hierarchy stratified the sex industry, placing white women on top and women of color particularly African-American women—at the bottom ... while white women's fees ranged up to $1000 an hour, no woman of color in the sample charged more than $500.
For black women modeling clothing or performing erotic sex acts, their bodies will generally be held to a normative standard of beauty that idealizes white aesthetics such as: fair skin color; straight hair texture, hair color (often blonde), and length (long); eye color (blue, green, hazel, etc.); body shape (thin); etc.
The only black model in the top earning camscore range was very thin, had incredibly long hair, and green eyes. Black women with short hair and larger physiques were only observed in the low range camscores.
Participant observation on this website also suggested that black models with higher camscores seem to adopt a “look” that adheres to a traditional feminine white aesthetic—that is, as it was coded here—black women appear to have achieved longer hair styles through the use of chemical straighteners, weaves, etc., wear colored contact lenses, and have thin physiques.
Here, it could be argued that models of color, particularly black models are less successful because consumers, particularly in the US, have preferences for white models.
Therefore, again, as a result, in order to find black models one must literally scroll down. So, if this article has demonstrated that race is correlated with webcam model success on a popular webcam site.
Lähde
According to a study by Celeste M. Condit et al., lay people are likely to identify race by a person’s physical appearance, with skin color as primary, but not sufficient, evidence of racial belonging. There searchers conclude that “lay people tend to believe that race is identified by appearance and that genes are responsible for appearance; therefore they believe that race has a genetic basis” (Condit et al. 260). 
This research supports the emphasis placed on phenotypic markers of race in egg donor profiles; if phenotype is viewed as largely genetic, and the most significant marker of racial difference, then intended parents will use multiple metrics (pictures, statistics such as height and weight, and self-identified ethnicity, race, and skin tone) to measure a donor’s racial makeup.
Lähde - Color blind racism ja honorary whites

Aika paljon onnistuin saamaan tekstiä tutkimuksesta vaikka Google tekee sen vähän vaikeaksi ja pitää keksiä kaikenlaisia hakusanoja, mutta lopulta olisi tietenkin parempi päästä lukemaan koko tutkimus, jotta voi paremmin ymmärtää tutkijan näkemyksiä ja kaikkea muuta.

Tiettävästi MyFreeCams sivustolla missilistan korkeimmilla sijoilla olevat naiset voivat tienata kuukaudessa kymmeniä tuhansia dollareita, että käytännössä nämä naiset saavat kuukaudessa hyvin monen ihmisen vuoden tai monen vuoden palkan. Lisäksi havaintoni mukaan jo kuukauden ensimmäisenä päivänä missilistan korkeilla sijoilla olevilla on tuhat dollaria kerättynä, joten voisi vaikka pitää lopun kuukauden lomaa.

MyFreeCams sivusto on tutkimisen kannalta erinomainen, koska sivusto tarjoaa paljonkin tietoa malleista ja tämä taitaa olla syy tuohon yllä olleeseen tutkimukseen. Tämän lisäksi on olemassa sivusto nimeltään MyCamgirl, josta löytyy paljon lisää mielenkiintoista tietoa, joten seuraavaksi tarkastellaan niitä.

MyFreeCams sivuston mallilistalta valitsin kaksi naista korkean camscoren perusteella, joista voin myös jotain mielenkiintoista kertoa. Ensimmäisenä on eurooppalainen nainen nimeltään KeithMoss, joka on ollut sivustolla vasta muutaman kuukauden. En yleensä katsele malleja kuin muutaman minuutin paitsi enemmän EgyptBeauty:n hölmöilyä, mutta tämän perusteella laitoin merkille kuinka naisen huoneessa on aina noin sata henkilöä, mutta nainen ei hymyile vaan näyttää vähän Grumpy kissalta.

Tästä huolimatta nainen näyttää kauniilta ja näin kerran kun naiselta kysyttiin, että miksi hän ei ala malliksi. Nainen valitteli lyhyyttään sanoen muistaakseni olevan 170 cm pituinen. Jos en väärin muista, niin länsimaissa näytösmallien tulisi olla vähimmillään 175 cm pituisia, mutta tämä on tietenkin harmillista syrjintää.

Naisen kasvot tuovat mieleen mallit ja monilla malleilla tahtoo myös olla kuvissa Grumpy kissan kasvot, koska malleista tykätään ottaa omituisia kuvia ja muutenkin halutaan, että ovat ilmeettömiä vaikka miehet tykkäävät naisen hymystä, jota tältä naiselta myös pyydetään, mutta se tapahtuu usein antamalla tipin eli tokeneita, jotka ovat toisin sanoen rahaa yhden tokenin ollen arvoltaan mallille 5 senttiä.

MyCamgirl sivustolta käy ilmi kuinka tämä nainen on tienannut huomattavan paljon rahaa vaikkei edes puhu, eikä yleensä hymyile. MyFreeCams sivustolla voi malli tienata rahaa monella tavalla esim. myymällä videoita, järjestämällä arpajaisia ja julkisia esityksiä, mutta tämän lisäksi naisille voidaan vaikka kauneuden takia antaa paljonkin tokeneita tippinä.

Olen alle tehnyt laskelmia kuinka paljon tämä nainen on vähimmillään tienannut MFC sivuston wiki:stä löytyneiden tietojen mukaan. Tässä ei voida tietää kaikkia naisen saamia rahoja, koska free chat:ssä voidaan antaa paljonkin rahaa ja oikeastaan hyvin monet naiset tuolla sivustolla tienaavat suurimman osan julkisista esityksistä.

Tällä naisella on kuitenkin huomattavan paljon privaatti ja ryhmä esityksiä, joita pääsevät katsomaan ainoastaan rahaa maksavat, mutta kaikkien katsojien määriä ei voi tietää, koska privaatti esityksessä voi olla vakoilijoita ja ryhmä esityksissä voi olla satoja ihmisiä, joista jokainen maksaa minuutissa 50 senttiä mallille.

Tips - $0.05 per token
269:37 hours in free chat
?

Group show - $0.50 per minute (per user)
14:17 hours in group show
14 tuntia * 60 min + 17 min = 857 min * $0.50 per min = 428,50 dollaria

Private show - $3.00 per minute - Voyeur/Spy show $1.00 per minute (per user)
35:41 hours in private chat
35 tuntia * 60 min + 41 min = 2141 min * $3.00 per min = 6423 dollaria

TruePrivate show - $4.00 per minute
13:24 hours in true private
13 tuntia * 60 min + 24 min = 804 min * $4.00 per min = 3216 dollaria

Yhteensä laskettuna KeithMoss on tienannut lähes kahdessa kuukaudessa vähimmillään 10 067 dollaria, että hymylle pitäisi olla tässäkin syytä, mutta kaipa nainen on havainnut nykyisellä tavalla tienaavan mukavasti rahaa, niin miksi muuttamaan käyttäytymistä. Tästä rahasta voi olla huomattava osa muutamilta rikkailta henkilöiltä, mutta MyCamgirl sivuston mukaan naisen huoneessa on yleensä keskimäärin 92 henkilöä ja suurin määrä on ollut 353 henkilöä, joka on tuolla sivustolla hyvä määrä.

KeithMoss - Payment Information for Models

Seuraavaksi katsellaan sitten aasialaista naista nimeltään Jieun, joka on myös ollut sivustolla lähes muutaman kuukauden. Naisella on nähdäkseni aika nätit matalat sirot aasialaiset kasvot ja pikkuruiset viivamaiset silmät, mutta yllä olevaan naiseen verrattuna nainen hymyilee enemmän, eikä vaikuta masentuneelta.

En ole tätäkään naista paljoakaan katsellut, mutta hän tykkää kuunnella korealaista pop-musiikkia, jossa tyypillistä ovat huomattavan suuret tyttöryhmät. Tästä on ollut tutkimuksissa juttua kuinka monissa Aasian maissa on suosiossa korealainen musiikki ja draama, mutta kyllä siitä länsimaissakin monet tykkäävät.

Yllä olevaan naiseen verrattuna tämän naisen voi havaita viettäneen sivulla vähemmän aikaa, mutta hän on tästä huolimatta tienannut myös huomattavan paljon vähemmän.

Pitäisi enemmän tutkia vaikka näitä kahta naista, mutta kaipa yksi syy voi olla siinä, että eurooppalaiset miehet tykkäävät enemmän eurooppalaisista naisista vaikka onhan tuolla sivustolla monia huomattavan suosittuja aasialaisia naisia, joista monet aasialaiset naiset ovat amerikkalaisia, jotka täten osaavat paremmin puhua englantia, kun taas Jieun on yleensä hiljaa tai puhuu venäjää.

104:31 hours in free chat
?

8:10 hours in group show
8 tuntia * 60 min + 10 min = 490 min * $0.50 per min = 245 dollaria

8:43 hours in private chat
8 tuntia * 60 min + 43 min = 523 min * $3.00 per min = 1569 dollaria

1:42 hours in true private
1 tunti * 60 min + 42 min = 102 min * $4.00 per min = 408 dollaria

Jieun - EgyptBeauty VS PapaJohns 001

Yhteensä laskettuna Jieun on tienannut vähimmillään erikoisen määrän 2222 dollaria. Ihan hyvä määrä rahaa, jossa täytyy myös huomata naisen viettäneen sivulla vähemmän aikaa. Tästä huolimatta tarkemmin laskematta, mutta myös camscoren perusteella voi havaita KeithMoss:in (2743.4 camscore) tienanneen Jieun:iin (1579.2 camscore) verrattuna paljon enemmän, koska camscore perustuu sivustolla vietettyyn aikaan ja saatuihin rahoihin.

Näiden tietojen perusteella voi myös päätellä kuinka paljon rahaa vähimmillään missilistan top 100 sijoilla olevat naiset tienaavat, mutta MyCamgirl sivustolla käy ilmi KeithMoss:in olleen toukokuussa sijalla 117:sta, joten vähimmillään top 100 sijalla olevalla naisella on 6000 dollaria ja MFC:n wiki:stä löytyvän tiedon mukaan ykkössijalla olevalla voi olla yli 40 000 dollaria. Yksi syy tähän on siinä, että sivustolla tykätään kilpailla sijoituksista, joka on ihmisille tyypillistä, mutta se on tästä syystä nerokas keksintö MFC sivuston omistajilta, koska se tietää valtavasti rahaa myös omistajille.

CamScore - “500 Tokens to Go Private”

Lisäyksenä tähän väliin olisi kuvankaappaukset naisista vaikka mieluiten pitäisi ensin ottaa talteen videokuvaa ja siitä valikoida parhaiten naisen kauneutta ja miksei myös luonnetta esille tuovan kuvan.

Vaikkei nämä kuvat ole välttämättä parhaimmat, niin tässä voi havainnoida asioita, joista jo ylempänä kerroin. Tässä voidaan kuitenkin havaita tyypillisiä eroja eurooppalaisen ja aasialaisen naisen välillä, että aasialaisella naisella on matalat kasvot, joka tahtoo usein näkyä myös nenässä, kun taas eurooppalaisella naisella tahtoo olla yleisemmin eteenpäin työntyvät kasvot ja korkea kapea nenä.

Aasialaisella naisella voi havaita olevan aika pienet silmät, jotka poikkeavat monesta suositusta aasialaisesta naisesta, joista monen olettaisin tehneen kauneusleikkauksella suuremmat silmät. Ihonväri on kummallakin vaalea vaikkei oikeasta ihonväristä voi olla varma valaistuksen ja nettikameran asetusten takia.

Kummallakin on pitkät hiukset ja mitä olen vähän nähnyt vartaloa, niin näyttävät myös senkin osalta kauniilta ellei sitten tykkää enemmän kurvikkaammista naisista, mutta tuolla sivustolla voi erikoisesti havaita miesten tykkäävän paljonkin laihemmasta ja nuorekkaasta vartalosta naisella.

Näiden naisten osalta täytyy tietenkin tarkastella kasvojen mittasuhteita, joista olen usein kertonut. Nenän tulisi mieluiten sijaita silmien välisellä alueella ja olla leveydeltään enimmillään yhtä suuri kuin silmien leveys, joka näyttää kummallakin naisella toteutuvan, jonka seurauksena osaltaan nenä ei saa liialti huomiota kasvoissa.

Kummallakin naisella näyttää olevan kasvojen alinosa lyhyempi verrattuna kasvojen muihin osiin, mutta niissä näyttää myös olevan pieniä eroja. Kasvojen osissa saa olla pieniä eroja, joten voi sanoa kasvojen olevan naisilla oikein hyvät vaikka aasialaisen naisen osalta todennäköisesti korealainen tai kiinalainen kauneuskirurgi ehdottaa silmien suurentamista ja nenän tekemistä korkeaksi, jotta silmät olisivat näyttävät ja kasvot korkeamman nenän takia kolmiulotteisemmat.Lähde

Alla olevan linkin kautta löytyvää missilistaa ja siinä olevia sijoituksia katsoessa tulee huomata sijoituksissa olevan kyse rahasta, jonka takia voi vaikka joku miljonääri helposti nostaa haluamansa naisen ykköseksi.

Tietenkin sitä kannattaa tarkistaa MyCamgirl sivustolta, että kuinka paljon naisella on keskimäärin katsojia, niin siitä voi myös tehdä päätelmiä suosiosta. Tästä huolimatta on parempi sijoitusten sijasta katsella naisten yleistä ulkonäköä, että millaisia ovat hiukset, ihonväri, vartalo, nenä ja kaikki muu ulkonäköön liittyvä.

Tätä kirjoittaessa kuukausi on vielä alussa, joten sijoituksissa voi tapahtua paljonkin muutoksia. Jos tarkastellaan ainoastaan top 20:ssä olevia naisia, niin siellä näyttää olevan tällä hetkellä kolme aasialaista naista ja loput ovat enimmäkseen eurooppalaisen näköisiä naisia.

Jos Alexa sivustolta löytyviä tietoja uskoo, niin huomattava osa MFC sivuston kävijöistä on amerikkalaisia ja muita länsimaalaisia, niin tästä syystä voi sanoa eurooppalaisten tai sellaisen taustan omaavien tuovan sivustolla enimmäkseen esille naismakua, joka sitten on yksi syy enemmän eurooppalaisen ulkonäön omaavien naisten suosioon.

Onhan myös Yhdysvallat kasvavassa määrin väestöltään muuta kuin pitkälti eurooppalaistaustaista, joten eiköhän moni amerikkalainen esim. latino, musta ja aasialainen tuo myös sivustolla naismakuaan esille, joka taitaa näkyä varsinkin aasialaisten naisten suosiossa, koska Yhdysvalloissa monet aasialaiset ovat myös varakkaita.

Miss MyFreeCams Contest - Alexa