25. kesäkuuta 2015

Selvästi naiselta näyttävät kasvot, rodun tai etnisyyden ja geeniperimän yhteys


Lähde


Lähde
THE CANONS of beauty developed by artists during the Renaissance are well documented and imposed themselves for centuries(1) despite the lack of anthropometric data. Several studies focused on gathering these anthropometric data (2–4) and compared them among various ethnic groups (5–7). Some aspects of attractiveness are universal and cross-cultural(8, 9). Nevertheless, they can vary according to the environment (10) or the genetic origin (11).They also evolve with the period of time considered (12–14). 
Today, with internationalisation of media, the concepts of beauty are becoming more and more globalised leading to the homogenisation of the physical appearance. Indeed, global marketing has homogenised images presented in advertisement around the world (15) and Western canons of beauty tend to impose in many countries.
[...]
Our innovative average face reconstruction algorithm produced images of a yet unequalled quality with width characteristics similar to those of individual pictures. Analysis shows that faces of Chinese women are larger and rounder. They present other differences that were so far unidentified. Finally, overweight impacts differently Chinese and Caucasian women faces and has greater influence on Chinese women faces.
Lähde

Olen tässä aika paljon kertonut kasvon osista kuinka niiden olisi hyvä olla pitkälti samankokoisia, koska osaltaan tällaisesta ulkonäöstä ihmiset näyttävät yleisesti tykkäävän. Aloin kuitenkin pohtimaan, että vaikka nämä osat olisivat samankokoisia, niin ei se tietenkään riitä vaan naisen kannalta on myös tärkeää, ettei nämä osat ole pituudeltaan suuria tai yhtä suuria kuin miehillä vaan toisin sanoen naisella olisi hyvä olla miehiin verrattuna pienempi tai sirompi pää, koska sen tunnistaa helposti naismaiseksi.

Vähän aikaa sitten kerroin muutamasta MyFreeCams sivustolla olevasta naisesta ja Jieun nimisen mallin osalta hänelle esiteltiin chat:ssä alla olevasta linkistä löytyvä laulu, joka kuulostaa mukavalta. Eipä tuosta mallista enempää, mutta alla olevassa videossa voi havaita naislaulajalla olevan hyvin sirot kasvot, joita voi myös verrata naisen vieressä tanssiviin tyttöihin.

Joku aika sitten ihmettelin hölmöä maailman seksikkäimmät naiset listaa, jossa ei näkemäni perusteella ollut yhtään aasialaisia naisia, mutta kaipa aasialaiset on suuremmin edustettuna maailman söpöimmät naiset listalla.

Hari - Kiyomi Song

Alla olevia pääkalloja katsoessa voi varmaan kaikki tunnistaa, että kumpi on todennäköisemmin naisen pääkallo. Tietenkin sirompi on naisen, mutta sukupuolta ei aina voi varmuudella tunnistaa, koska sukupuolten välillä esiintyy vähän päällekkäisyyttä.

Tämän voi ymmärtää, että on kasvoiltaan tosi siroja miehiä ja sitten on huomattavan maskuliinisen näköisiä naisia, jonka takia tällaiset kasvot omaavien kannattaisi pariutua keskenään, jospa silloin jälkeläisillä olisi sopivasta feminiiniset ja maskuliiniset kasvot.


Lähde
Estimating sex in skeletons is important, but it’s also complicated. As previously stated, there’s a lot of overlap between male and female humans. Male skeletons typically have more “robust” (i.e., large, thick, rough) features than female skeletons, which are more “gracile” (i.e., small, delicate, smooth). Add to this the fact that different populations of humans vary not only in their HSD levels compared to one another, but also in how robust or gracile those populations are based on their ancestry. 
One can pick up a skull and say, “It’s robust! It must be a male!” but it could actually be a female from a robust population (where males are even a little more robust than the females, on average). Interestingly, such ancestral differences observed in adult skeletons may also hold for subadults, or children spanning newborns through puberty! There’s a lot to disentangle between sex and ancestry.
Lähde

Our study confirms a contribution of sexual dimorphism to female facial attractiveness, but also highlights that attractiveness is not coincident with exaggeration of sexual dimorphism, but is associated with a specific pattern of shape variation, particularly in the jaw. The biological meaning of this pattern remains to be investigated. 
I do not know whether they are reluctant to mention the biological meaning of the pattern or really don’t know what it means.  If they don’t know the meaning, the following comparisons should help.

Lähde

Alla kuvassa näkyvillä yhdistelmäkuvilla voi havaita olevan pitkälti samankokoinen pää, mutta siitä huolimatta toinen näyttää enemmän naiselta ja toinen mieheltä, joten ei naisen pään tarvitse olla mieheen verrattuna pienempi, mutta kunhan ei ole samankokoinen kuin selvästi maskuliinisella miehellä.

Voisi sanoa, että kuvassa näkyvä mies ei ole äärimmäisen maskuliinisen näköinen vaan voisi kuvitella monen naisen tykkäävän, koska tutkimusten mukaan naiset eivät tykkää pitkän parisuhteen osalta liian maskuliinisen näköisistä miehistä, koska näkevät tällaiset miehet mahdollisesti aggressiivisina ja huonoina isinä.

Kuvassa voidaan myös havaita kummia koskien kasvon osia kuinka naisella näyttäisi olevan alinosa pidempi verrattuna muihin osiin, mutta siitä huolimatta ei kuvan nainen mieheltä tai rumalta näytä, joka taas kertoo siitä kuinka sukupuolen tunnistamisessa on kyse monista tekijöistä ja yksi niistä tahtoo olla miesten osalta parransänki, jota ei yleensä naisilla ilmene.

Tästä huolimatta tutkimusten perusteella naisella olisi parempi olla kasvojen alinosa sirompi tai pienempi verrattuna muihin osiin. Jos tarkastellaan ulkonäöllisiä eroja, niin naisella voi havaita olevan pienemmät ja korkeat kulmakarvat, jolla saa osaltaan lisättyä feminiinistä ulkonäköä silmien ollen avautuneemman näköiset, eikä sanotaanko vihaiset kuin miehillä.

Eivät ne kulmakarvat taida naisilla yleensä olla tällaisia, mutta moni nainen nyppii tai muutenkin meikkaa kulmakarvoja, jotta näyttäisi enemmän feminiinisemmältä. Hiusrajan voi havaita naisella olevan pyöreämpi, kun taas miehellä se näyttäisi olevan neliömäisempi, jonka takia voi sanoa naisten olevan järkevää tehdä hiusrajasta pyöreämpi tai soikiomaisempi, jos tältä osin haluaa näyttää enemmän naismaiselta.

Vaikkei tässä näe harmillisesti kasvoja sivusta tai kolmiulotteisesti, niin naisilla on tietenkin parempi olla miehiin verrattuna matalammat kasvot ja pienempi nenä, jollaiset näyttäisi olevan alla olevalla naisella, joka sitten osaltaan aiheuttaa naismaisen ulkonäön, koska miehellä nenä on suurempi ja kasvot näyttävät voimakkaammin työntyvän eteenpäin.

Tämä on yksi syy, miksi monet tykkäävät aasialaisten naisten kasvoista, koska ne ovat yleisesti matalat ja täten eivät näytä yhtä voimakkailta kuin eurooppalaisen naisen kolmiulotteisemmat kasvot.


Lähde

Alla on sitten Gimp kuvankäsittelyohjelmassa iwarp työkalun avulla muokattu kuva, jossa oikealla olevan saman naisen leukaa on pienennetty tekemällä siitä pituudeltaan pienempi ja soikiomaisempi, josta aasialaiset näyttää tykkäävän.

Oliko tämä muutos tarpeellinen, niin siitä on varmasti ihmiset montaa mieltä, mutta nyt oikealla olevalla on kasvon osat suurin piirtein samanpituisia, eikä leuka vaikuta pidemmältä verrattuna vasempaan.

Tämän seurauksena leuka ei enää saa yhtä paljon huomiota, kun se on samanpituinen verrattuna muihin osiin ja mikä tärkeintä saavat silmät nyt enemmän huomiota, kun katse ei sukupuolen tunnistamisen takia suuntaa yhtä paljon leukaan. Jos kuitenkin nainen näyttää nyt tyttömäiseltä, niin yksi tapa lisätä aikuismaista ulkonäköä on tehdä päästä vähän suurempi.


Alla olevan kuvan osalta esitellään leukaan tehtyä leikkausta, jonka seurauksena kasvot ovat soikiomaiset. Näistä kuvista ei aina tiedä, mitä muuta on tehty kasvoille, että onko nenää tai silmiä myös muutettu. Tällä naisella näyttäisi olleen kasvon osat samanpituisia lähtien leuanpäästä nenän alaosaan, josta kulmakarvoihin ja sieltä hiusrajaan, mutta nainen ei ole tykännyt kulmikkaan näköisestä leuasta.

Onko tämä muutos ollut tarpeellinen, niin ihmiset ovat tästäkin varmasti montaa mieltä, mutta Aasiassa varsinkin on kauneusihanteena tällainen leuka, joka on vähän huono asia, koska aasialaisilla tahtoo esiintyä paljonkin pyöreämpää ja neliön muotoista ulkonäköä vaikka moni varmaan olettaa asian olevan toisin aasialaisten julkkisten ulkonäön perusteella.


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde

Aasialaisilla kauneusleikkaus sivustoilla näkyy aina välillä kuvia eurooppalaisista naisista, joista monen olettaisin saaneen leikkaukset ilmaiseksi tai ainakin alennuksella, jos suostuvat osallistumaan markkinointiin. Alla olevan Tinan kerrotaan olevan kuuluisa ukrainalainen tanssija, joka on halunnut suuremmat rinnat.


Lähde - Lähde

Alta löytyy poiminta uudesta tutkimuksesta, jossa tarkastellaan geeniperimän ja ilmoitetun rodun tai etnisyyden yhteyttä. Näitä tutkimuksia on ennenkin julkaistu esim. populaatiogenetiikko Neil Risch:in toimesta ja niissä on havaittu olevan yhteys myös ulkonäköön, että henkilö joka ilmoittaa olevansa valkoinen on usein geneettisesti, että ulkonäöllisesti taustaltaan pitkälti tai kokonaan eurooppalaisen kaltainen.

Varsinkin Yhdysvalloissa valkoiset ovat huomattavan vähän sekoittuneita verrattuna varsinkin Latinalaiseen Amerikkaan, mutta yksi syy on ollut ainakin sekarotuisiin parisuhteisiin kielteinen suhtautuminen ja segregaatio.

Monietnisten parisuhteiden takia on kuitenkin kasvavassa määrin ihmisiä, joiden geeniperimä ei vastaa täysin ilmoitettua rotua tai etnisyyttä. Tämä aiheutuu osaltaan yhden pisaran säännön vaikutuksesta, jonka takia mustiksi on luokiteltu myös mulatteja tai lähes kokonaan eurooppalaisen taustan omaavia.

Lisäksi pieni osa geeneistä vaikuttaa ulkonäköön, jonka takia mulatti voi olla ulkonäöltään huomattavan mustan näköinen, eikä häntä tästä syystä moni osaa nähdä sekarotuisena, mutta Yhdysvalloissa myös on tapana sanoa mustiksi henkilöitä, jotka näyttävät omaavan vähän afrikkalaista taustaa vaikka Suomessa tällaisia henkilöitä sanottaisiin ulkonäön perusteella esim. mulateiksi, eikä mustiksi.

Alla kerrotaan osaltaan afroaasialaisista, joista monen havaitaan väittävän olevan ainoastaan afroamerikkalainen, mutta eipä tämä yllätä, koska samaa ilmenee myös mulattien osalta. Tietenkin sitä olettaisi tällaisen taustan omaavan tuovan esille olevansa afroaasialainen, mutta varmaan monien osalta enemmän afrikkalaiselta kuin aasialaiselta näyttävä ulkonäkö aiheuttaa sen, että moni ottaa identiteetikseen afroamerikkalaisuuden, koska aidot aasialaiset ja muut ihmiset eivät näe heitä afroaasialaisina tai aasialaisina.

Tuli vielä sellainen asia mieleen, joka pitäisi tarkistaa, mutta joku vuosi sitten luin adoptiotutkimusta, niin siinä muistaakseni kerrottiin monen valkoiseen perheeseen adoptoidun aasialaisen väittävän olevansa valkoinen vaikka suurin osa piti itseään aasialaisena. Voihan tämän ymmärtää, että adoptiolapsi tuntee itsensä enemmän valkoiseksi tai eurooppalaiseksi kuin aasialaiseksi, mutta ulkonäön takia sitä joutuu olemaan aasialainen, joka sitten aiheuttaa jonkinlaisia identiteettiongelmia.
Individuals self-reporting mixed African and East Asian race/ethnicity generally reflect that admixture from the genetic perspective as well (Figure S6B); however, a number of individuals who reported only African American ethnicity also appear to have similar levels of East Asian admixture (Figure S6A). 
Those reporting both African American and European ethnicity generally occupy a position on the PC1 axis closer to Europeans than those who do not (Figure S6B). The mean African ancestry proportion in this sample is 73.6% ± 17.4%. There is a reasonably high level of variation in the African genetic ancestry proportion, ranging from 10.6% to 100%.
Lähde - Genetic Structure, Self-Identified Race/Ethnicity

Ancestry-related assortative mating - The Importance of Race

Koska tässä on juttua roduista ja etnisistä ryhmistä, niin tuli vastaan Steve Sailer:in blogista mielenkiintoinen uutinen, jossa ei kylläkään ole paljoakaan uutta, koska tästä on ennenkin kerrottu kuinka mustat pärjääjät huonosti kuolussa vaikka heidän opiskelua tuettaisiin suuremmalla rahalla ja heitä erotetaan huomattavan paljon koulusta huonon käytöksen takia.

Tämä on sitten aiheuttanut tyypilliseen tapaan rasisti syytöksiä, jonka yhtenä kohteena ovat valkoiset naisopettajat, joita on huomattava osa opettajista vaikka lapset alkavat olla kasvavassa määrin muita kuin valkoisia

Tämä sitten aiheuttaa rasisti syytöksiä vaikka voisi ajatella syyttäjän itse olevan rasisti, jos alkaa valkoista naisopettajaa syyttämään siitä, että hän antaa huonoja arvosanoja tai rangaisee mustaa opiskelijaa samaan tapaan kuin valkoista opiskelijaa.

Tällaisia syytöksiä ei tulisi samalla tavalla, jos opettaja olisi musta. Jos en väärin muista, niin valkoisia opettajia on väitetty yhdeksi syyksi, miksi mustat pärjäävät huonommin koulussa vaikka vähän aikaa sitten taisi olla muistaakseni uutinen kuinka valkoiset naiset olisivat hyviä opettajia elleivät sitten rasisti syytösten pelossa anna nykyään hyviä arvosanoja mustille.

Mustien huonolle pärjäämiselle koulussa on tietenkin monia syitä, kuten köyhyys, yksinhuoltaja perheissä kasvaminen ja huono kasvatus, mutta sitten näyttää olevan tämä poliittisesti epäkorrekti syy koskien älykkyyttä, joka näyttäisi olevan keskimäärin pienempi myös varallisuuden tai perheen vuositulon perusteella kuin muilla ihmisryhmillä.

Tietenkin tällä hetkellä kiistellään kuinka paljon geenit vaikuttavat älykkyyteen ja on tietenkin arka asia puhua esim. mahdollisesti mustien alemmasta keskimääräisestä ÄO:stä, mutta tämä asia täytyy tutkijoiden myös huomioida, eikä kaikessa heiluttaa rasistikorttia tai syytellä valkoisia, jos mustat eivät samalla tavalla menesty enemmän älykkyyttä vaativissa ammateissa tai koulussa.

Tässä on myös kyse luonteenpiirteisiin liittyvistä tekijöistä, että mustilla taitaa esiintyä enemmän sellaista luonnetta, jonka takia opiskelu ei yhtä paljon kiinnosta kuin aasialaista vaan haluaa enemmän pelata koripalloa, rakentaa kehoa ja laulaa. Tutkimusten mukaan mustilla tahtoo murrosikä alkaa vuoden aikaisemmin verrattuna valkoisiin, jolla tiettävästi on huonoja vaikutuksia opiskeluun ja mahdollisesti älykkyyteen.

Jos näitä lukuja alla katselee, niin siinä voi havaita kuinka vähän aasialaiset opiskelijat aiheuttavat ongelmia ja he tiettävästi menestynyt erittäin hyvin koulussa. Kun taas mustista voi havaita aiheutuvan eniten ongelmia. Nämä erilaiset prosentit ei valkoisilla osaltaan vaikeuttavat hölmöjen suvaitsevaisten ajattelua, koska ei voi suoraan syytellä valkoisia opettajia, jos kerta aasialaisista aiheutuu kaikkein vähiten ongelmia, joten mustista aiheutuu oikeasti ongelmia.

Näitä huonosti käyttäytyviä oppilaita taitaa löytyä melkein jokaiselta luokalta muutama myös Suomessa, mutta tämä on tietenkin asia, jonka voisi tutkia tai varmaan on jo tutkittu. Jos en ole väärässä, niin monet eivät tykkää siitä, että opiskelijoita siirretään tarkkailuluokille, mutta koulun pitäisi olla paikka, jossa voi rauhassa opiskella, eikä pelätä kiusaamista.

Tässä taitaa olla osaltaan kyse rahasta, että huonosti käyttäytyviä opiskelijoita olisi valtavasti, mutta tästä huolimatta huonosti käyttäytyville opiskelijoille voisi olla jonkinlainen armeijatyylinen koulu, jossa on kova kuri. Vaikka tällainen koulu ei varmaan kaikille hulluille käy, niin ei heitä pidä laittaa tavallisten opiskelijoiden joukkoon aiheuttamaan muille mahdollisia mielenterveydellisiä ongelmia ja huonoja arvosanoja, koska pölvästi kiusaa ja häiriköi.


Lähde - "Is Special Education Racist?" - Intelligence: All That Matters
If someone really wanted to be mean and snarky, they could point out that African-Americans are descended from the subset of Africans who were dumb enough to allow themselves to be enslaved by other Africans and then sold to Europeans. 
(And, for that matter, the White ancestors of today’s African-Americans may not have been the brightest bulbs on the string either.) 
[...]
Shockley pointed out decades ago that there was some frightening dysgenics going on among American blacks in the 1960s ands 70s. The graphs were absolutely horrifying, beyond anything I’ve ever seen for whites. 
It’s been shown that evolution happens a lot quicker than was previously suspected. Studying immigrants to the UK is interesting in its own right, but doesn’t tell us much about American blacks.
[...] 
I showed, based on the results from 18 nationally or semi-nationally representative samples, that first and second generation Black immigrants to the U.S. perform, on highly g-loaded tests, about as poorly as do Black natives.
Lähde - Immigrants, scholastic ability, and journalistic ability


Lähde