18. heinäkuuta 2015

Aasialaisia mainoksia, miestenlehtien naisten ulkonäkö ja japanilaista söpöä naiskauneutta

Edellisessä kirjoituksessa mainitsin Filippiinit ja mainoksissa näkyvät eurasialaiset naiset, niin ajattelin taas katsella tuon maan mainoksia. Tyypilliseen tapaan menen katsomaan samoja sivuja vaikka sitä voisi yrittää etsiä esim. filippiiniläisen naistenlehden. Kuitenkin katselin taas kosmetiikkaa myyvän Watsonin sivustoa ja siellä olevia mainoslehtiä.

Watsons ei ole nähtävästi viitsinyt viime vuosina paljoakaan uusia lehtiä julkaista, mutta taas on havaittavissa lehdessä paljonkin ulkonäköä, joka ei vaikuta erityisen filippiiniläiseltä. Tämä näkyy tyypilliseen tapaan nenän muodossa, joka näyttäisi olevan korkea ja kapea vaikka usein söpön näköisillä filippiiniläisillä naisilla on ylhäältä matalampi ja alhaalta leveämpi tai pulleampi nenä.

Toisaalta filippiiniläisillä tahtoo olla muihin aasialaisiin verrattuna huomattavan suuret silmät, joten tämä ei poikkea mallien ulkonäöstä. Näistä lehdistä löytyy tietenkin kaikenlaisia tuotemerkkejä ja tuotteiden joukosta pistää silmään nähtävästi thaimaalainen Lolane, jonka hiustenhoito tuotteissa näkyy huomattavan eurooppalaisen näköisiä naisia.

Mikä mahtaa olla tähän syynä, onko kyse länsimaiden vaikutuksesta, että halutaan käyttää samannäköisiä naisia, joita voi havaita länsimaalaisten kosmetiikkayritysten käyttävän ja halutaan samalla antaa käsitys kuinka tuote olisi jotenkin länsimaalainen. Syitä on varmaan monia, mutta kyllä näissä kuvissa pitäisi näkyä vaikka söpöjä thaimaalaisia naisia, jos kerta heille ja muille aasialaisille tuotteita myydään.


Lähde - Lähde

Nykyään tahtoo kotisivut olla monilla yrityksillä huonommin tehtyjä tai sieltä ei löydy mielenkiintoista sisältöä vaan sitä löytyy esim. Facebook:sta. Yritän aina poimia mielenkiintoisia kuvia, joten alla voi havaita selvästi eurooppalaisen naisen, jonka takana näyttäisi olevan aasialaisia naisia.

Samaan tapaan Google suttaa kasvoja katukuvissaan, mutta niistä pystyy suurella todennäköisyydellä tunnistamaan henkilön mahdollisen rodun, jos ei kuitenkaan etnisyyttä, joka tahtoo myös olla nykyään monilla moninainen. Taitaa olla sillä tavalla, että tämä eurooppalaisilla havaittava kasvojen eteenpäin työntyminen, jonka voi havaita nenässä tekee kasvoista voimakkaammat tai näyttävät vähentäen samalla söpöyttä.


Lähde

Watsonin mainoslehdissä kerrotaan paljonkin ihonhoitotuotteista ja ihonvärin vaalentamisesta, joista päädyin katselemaan Eskinol tuotteen Facebook sivustoa, josta tyypilliseen tapaan löytyi eurasialainen nainen, jota käytetään tuotteen markkinoinnissa. Näissä kuvissa näkyy hyvin usein henkilön nimi, joka on usein paikallinen julkkis.

Tästä syystä on helpompaa tarkistaa kuvassa näkyvän henkilön etninen tausta vaikka ulkonäön perusteella olettaisi naisen olevan eurasialainen, niin voihan tällaisen ulkonäön saada aikaan myös kauneusleikkauksella. Äkkiseltään löytyneiden tietojen mukaan alla oleva nuori nainen on näyttelijä, jolla on saksalainen isä ja filippiiniläinen äiti.

Sekarotuista katsoessa kannattaa huomata, että sekoitukset voivat näyttää monenlaisilta, jonka takia osa ei ole kauniita ja tässä tapauksessa on tietenkin kyse julkkiksesta, jotka usein valitaan ulkonäön perusteella, josta sitten tietenkin ihmiset tekevät yleistyksiä kuinka sekarotuiset ovat kauniita vaikka osalla eurasialaisista voi olla vaikka suuri omituisen näköinen nenä.


Lähde

Huomattavan paljon mainostetaan ihonvärin vaalennustuotteita lehdissä, jonka perusteella voi päätellä tuotteilla olevan suurta kysyntää, jota tietenkin luodaan markkinoinnilla kuinka vaalea ihonväri on jotenkin kaunis. Alla näkyvä nainen taitaa taas olla ukrainalaisen kuvaajan Vitaly Valuan malli.

Alla näkyy myös länsimaalaisten yritysten tuotteita, mutta onhan siellä joukossa näkynyt paljonkin myös aasialaisia, mutta länsimaalaisten yritysten osalta taitaa olla erikoinen tilanne, että samaan aikaan länsimaissa voidaan mainostaa kuinka ruskettunut ihonväri on jotenkin kaunis.


Lähde

Ei tässä tarvitse arvailla, mutta en aina jaksa tarkistaa. Kuitenkin yllä oleva nainen oli Vitaly Valuan malli, että nähtävästi ukrainalaisilla kuvaajilla ja malleilla on huomattava suosio, mutta onhan tuo yllä oleva nainen kaunis, joten ymmärrän halua käyttää vaikka onhan aasialaiset naisetkin kauniita, joten miksi siinä on eurooppalainen nainen. Googlen kuvahaun avulla pääsee tietenkin katsomaan muita sivustoja, joissa tuo kuva näkyy, jonka takia päädyin vietnamilaiselle White Doctors sivustolle.

Samaan aikaan, kun länsimaissa murehditaan varsinkin tutkijoiden ja lääkärien keskuudessa monien eurooppalaisten nuorten naisten suurta halua ruskettaa ja käydä myös solariumissa hankkimassa mahdollista ihosyöpää, niin aasialaisten naisten voi omituisesti havaita haluavan huomattavan vaalean ihonvärin, joka taitaa heidän osalta myös lisätä ihosyövän todennäköisyyttä, koska Vietnamissa ihonvärin on hyvä olla tummempi.


Lähde

Löytyi oikein tuote nimeltään Mestiza, jolla varmaan viitataan sekarotuisen tai eurasialaisen vaaleampaan ihonväriin. Muistaakseni sitä on myös Afrikassa myynnissä Half Caste ihonvärin vaalennusvoidetta, jolla taidetaan myös tarkoittaa sekarotuista, mutta puolikastilainen kuulostaa aika omituiselta, koska Intiassa se myös viittaa hierarkiaan.


Lähde

Jatkoin vielä Lolane:n Facebook sivujen tutkimista, jota piti alunperin tehdä, mutta siirryin kuitenkin tutkimaan muitakin sivuja. Alla voi jo sivusta katsottuna päätellä naisella olevan eurooppalaista taustaa.


Lähde - Front row braid tutorial

Lolane:n Facebook sivuilla näkyy paljonkin aasialaisia naisia, joista moni näyttäisi olevan korealaisia ja mahdollisesti myös japanilaisia. Tästä on olemassa väitteitä kuinka aasialaiset olisivat samannäköisiä, mutta osaltaan kyse on vaan tottumisesta, että mitä enemmän katselee aasialaisia osaa paremmin erottaa ulkonäöllisiä eroja ja mahdollisesti tunnistaa etnisyyden vaikkei se ole yhtä helppoa kuin rodun tai populaation määrittely.

Lolane:lla näyttää olevan yksi hiusten värituote, jossa näkyy selvästi aasialaisen näköisiä naisia ja nämä alla olevat taitavat olla thaimaalaisia, mutta naisten ulkonäkö laittaa vähän epäilemään kauneusleikkauksia ainakin nenän osalta, mutta voihan vaikutelman korkeammasta ja kapeammasta nenästä saada aikaan meikkaamisella.


Lähde - Lolane Z Cool Bubble Color Foam


Lähde


Lähde

Etsiessäni Googlen kuvahaulla näitä erikoisia ihonvärin vaalennustuotteita, joissa varsinkin Filippiineillä tykätään käyttää paljonkin glutationia, niin tuli päädyttyä Famousfix sivustolle, josta tuli vastaan filippiiniläisen FHM miestenlehden kansikuvia.

Tietenkin näitä kansikuvia voi katsella esim. Googlen kuvahaun avulla ja poimimalla vaikka Wikipediasta tietoa eri maissa julkaistavista miestenlehdistä, jota olen myös joskus tehnyt vaikka en ole kaikkien maiden lehtiä katsellut.

Kuitenkin Famousfix sivustolla voi myös verrata kätevästi muissa maissa julkaistavia FHM lehtiä, joissa on merkille pantavaa naisten samankaltainen ulkonäkö varsinkin nenän osalta, joka tyypillisesti näyttää edestä katsottuna suoralta viivalta tai toisin sanoen korkealta ja kapealta, joka sijaitsee silmien välisellä alueella.

Ovathan nämä naiset kauniita, mutta jos ajatellaan monien filippiiniläisten naisten ulkonäköä, niin se tahtoo olla yllä kuvassa näkyvän kaltainen vaikka tietenkin esim. nenän muodossa esiintyy koko eroja samaan tapaan kuin eurooppalaisilla.

En ole tarkistanut, mutta olettaisin monen noista kansikuvissa näkyvistä filippiiniläisistä naisista olevan eurasialaisia. Osalla tämä tausta voi olla peräisin monta sataa vuotta sitten eläneeltä eurooppalaiselta mieheltä, joten esim. wikipediassa voi vaan lukea kuinka naisella on filippiiniläiset vanhemmat vaikka ulkonäkö olisi mahdollisesti osaltaan peräisin eurooppalaiselta.

Voisi olettaa Filippiineillä ilmenevän paljonkin samankaltaisten kanssa pariutumista, joka sitten osaltaan takaa eurasialaisen ulkonäön säilymisen sukupolvesta toiseen, koska jos eurasialainen pariutuu vaikka yllä olevan naisen kanssa palautuu todennäköisesti jälkeläisen ulkonäkö selvästi filippiiniläiseksi.

Jos tästä samankaltaisten kanssa pariutumisesta vielä jotain kertoisi, niin olen laittanut tämän merkille muutamien Filippiineiltä vastaan tulleiden kuvien perusteella. Yksi syy tähän on todennäköisesti pituus, että jos aidot filippiiniläiset ovat yleisemmin aika lyhyitä, niin todennäköisesti pidemmän eurasialaisen naisen on helpompaa löytää pidempi ja rotevampi mies eurasialaisten miesten joukosta.

Sitten tietenkin kasvonpiirteet myös vaikuttavat, että eurasialainen nainen tykkää todennäköisesti samankaltaiset kasvot omaavista miehistä ja varmasti myös eurasialaisen naisen eurooppalaisella isällä on vaikutusta tyttären miesmakuun, että nainen tykkää samankaltaiset kasvonpiirteet omaavista miehistä. Syitä on tietenkin monia muitakin, että jos eurasialaiset viettävät paljonkin aikaa keskenään ja monet ovat eliittiin kuuluvia, niin sekin luo parisuhteita.

Alla olevaan kuvaan tuli kaksi kertaa Gisela, mutta siinä taitaa olla virhe vaikka voisihan siihen vaihtaa jonkun muun lehden. Näissä kansissa voi havaita kuinka naisen ulkonäkö ei aina vastaa täysin maan asukkaiden ulkonäköä, kuten voi havaita Indonesian osalta.

Kuvassa ei ole Etelä-Afrikan lehtiä, mutta niissä ei näytä olevan yhtään mustaa naista, että onko lehti suunnattu valkoisille tai eurooppalaisille miehille. Tätä ovat tutkijat kritisoineet tai tuoneet esille kuinka varsinkin länsimaalaistaustaisiin lehtiin laitetaan usein eurooppalaisia tai siltä jossain määrin näyttäviä naisia. Tästä ei ole varmaan myynnin kannalta haittaa, jos indonesialaisessa lehdessä on kuvia eurooppalaisesta naisesta.

Filippiiniläisessä lehdessä näyttäisi olevan kannessa japanilainen pornotähti Maria Ozawa, joka on eurasialainen ja tämä kyllä näkyy selvästi kasvonpiirteissä. Näissä lehdissä varmaan halutaan antaa naisesta voimakkaampaa tai seksikkäämpää kuvaa, jonka takia lehden kanteen ei taida aina päästä esim. söpön näköinen aasialainen nainen, joita voi katsella enemmän muissa lehdissä, mutta tarkoitus on myös tuoda esille, että ovathan monet aidot japanilaiset naiset kauniita, joten ei tässä tarvitse olla sekarotuinen ollakseen kaunis.


Lähde - Assortative mating - Valya Romanova

Famousfix sivustolta löytyy myös muitakin lehtiä, kuten naistenlehtiä, mutta alla on uusia kansia Playboy:sta. Nämä kannet olivat sensuroitua, joten käytin selaimessa olevaa kehittäjän työkalua vaikka luultavasti rekisteröityneet pääsevät tarkemmin katsomaan kuvia.


Lähde - Playboy Thailand - List of men's magazines - Soho

Tuolla sivustolla voi erikseen katsella tietyn maan lehtiä, mutta niitä näyttää puuttuvan paljonkin, joten niitä voi etsiä lisää Googlen kuvahaulla tai mennä kyseisen lehden omille sivuille. Meksikon Playboy:sta poimin kesäkuun kannen, koska tuli mieleen ylempänä ollut piirros, jossa esiteltiin rasvansiirtoa takapuoleen ja rintoihin.

Olen myös aina välillä kertonut Meksikosta kuinka monilla malleilla, julkkiksilla ja eliittiin kuuluvilla on hyvin eurokeskinen ulkonäkö, joka ei vaikuta erityisen intiaanimaiselta, jolta ei edes alla oleva nainen näytä. Onhan monet intiaanimaiset kasvot omaavat naiset kauniita, joka tietenkin näkyy monilla latinoilla tai mestitseillä enemmän ja vähemmän.

Etsin alla olevasta kuvasta vähän suuremman Googlen kuvahaun avulla vaikka olisi sitä voinut kirjoittaa hakuun lehden nimen. Samalla tuli kuitenkin päädyttyä monenlaisille sivuille, joista voi latailla näitä lehtiä.

Toisessa linkissä voi katsella japanilaisia aikuisten lehtiä, joissa näkyvien naisten ulkonäkö on aika erikoinen tai söpöltä vaikuttava verrattuna muiden maiden lehtiin. Kolmannessa linkissä pääsee äänestämään kuuminta naista kahden naisen väliltä, joka on hyvä keino tutkia kauneutta.


Lähde - Japan 18+ - Who's hottest?

Yritin tässä tutkia, että löytyisikö japanilaisista naisista sanotaanko seksikkäämpiä tai aikuismaisempia kuvia, koska noissa Japan 18+ linkistä löytyvissä kuvissa pistää suuresti silmään söpöys, iloisuus ja nuorekkuus, mutta näyttää siltä, että japanilaiset tykkäävät tällaisesta mukavasta ulkonäöstä vaikka se ei taida yleisemmin länsimaalaisten silmissä näyttää seksikkäältä.

Tuli päädyttyä japanilaisia aikuisille tarkoitettuja lehtiä etsiessä Weekly Playboy lehden sivuille, joka ei ole sidoksissa amerikkalaiseen Playboy:hin. Japanissa on ollut tuosta lehdestä paikallinen versio, mutta sitä ei jostain syystä enää tehdä.

Weekly Playboy:n kerrotaan Wikipediassa olevan aikuisille tarkoitettu lehti, jossa on myös alastonkuvia naisista. En tiedä sitten, mitä aikuisviihdettä on näissä monissa kuvissa, koska näitä iloisen ja söpön näköisiä japanilaisia naisia voisi vaikka näyttää pienille lapsille. Valitsin kuitenkin kuvien joukosta näin alkajaiseksi erikoisen kuvan, jossa näytetään rintoja ja alushousuja, jonne tietenkin tahtoo silmät miehillä suuntautua.


Lähde - Weekly Playboy - AV idol - Hentai

Tällaisesta yksittäisestä kuvasta ei aina pysty päättelemään, onko nainen eurasialainen tai jotain muuta, mutta tämän naisen osalta ulkonäkö vaikutti eurooppalaiselta ja Googlen kääntäjän avulla selviää naisen olevan ruotsalainen. Tästä naisesta huolimatta kuvissa näkyvät naiset ovat enimmäkseen japanilaisia tai aasialaisia, mutta on sieltä tullut vastaan myös ulkonäön perusteella vähän eurasialaisia.


Lähde

Nähtävästi eurasialaista ei ole aina helppo tunnistaa, koska japanilaisilla myös ilmenee samankaltaista ulkonäköä, jota tietenkin lisäävät kauneusleikkaukset ja meikkaukset. Tästä huolimatta japanilaisten naisten joukosta voi bongata naisia, joiden ulkonäkö näyttää erilaiselta ja alla olevan naisen ulkonäön nähdessäni syntyi heti epäily eurasialaisuudesta.

Tuossa kuvassa lukee naisen etunimi, mutta eipä etunimistä voi aina päätellä, koska se voi olla mallille keksitty nimi tai jotain sellaista, mutta alla olevasta nimestä ja myös ulkonäöstä tuli mieleen alusvaatteita myyvän japanilaisen Peach John:in mainos, jota joku aika sitten esittelin.

En ole ikinä viitsinyt tarkistaa, että onko naisella mahdollisesti eurooppalaista taustaa, mutta Googlen käännöksen perusteella hänellä olisi kanadalaista taustaa, joka todennäköisesti tarkoittaa eurooppalaista taustaa vaikka nykyään erikoisen monikulttuurisuus touhun takia ollaan Kanadaa muuttamassa väestöltään erilaiseksi maaksi, joten kanadalainen voi olla musta, mutta eihän musta mies saa tällaista naista aikaan.


Lähde - Katso video - Lisätietoa

Näissä lehdissä näkyy paljonkin kuvia AKB48 tyttöryhmän jäsenistä. En ole tähän ja muihin tyttöryhmiin vielä tarkemmin perehtynyt, mutta youtube:sta voi ainakin katsella näitä naisia laulamassa ja kaikkea muuta tekemässä. Näistä alla olevista naisista tulee mieleen Dead or Alive 5 Last Round videossa näkyvät aasialaiset naiset.


Lähde - AKB48 - SNH48 - Watanabe - White letter - Youtube - Bomb

Jatkoin japanilaisten aikuisille tarkoitettujen lehtien etsimistä ja tuli taas päädyttyä näille luultavasti laittomille sivustoille, joista lehtiä voi ilmaiseksi ladata. Löysin uuden japanilaisen lehden nimeltään Flash, joka näyttää olevan samankaltainen kuin Weekly Playboy muutaman lataamani lehden perusteella.

Lehtien alussa on usein nuoria söpöjä ja kauniita japanilaisia naisia, mutta lehden loppupäässä alkaa olla myös alastomia kuvia myös vähemmän söpömmistä tai aikuisemman näköisemmistä japanilaisista naisista. Japanilaisilla naisilla voi myös havaita olevan hyvin naisellista vartalon muotoa ja rinnoissa kokoa vaikka monilla aasialaisilla naisilla tahtoo olla tyttömäisempi vartalo.

Voihan osalla japanilaisista naisista olla implantit, mutta näyttää ainakin osalla japanilaisista naisista luonnostaakin kehittyvän suuret rinnat, että vaikka kasvot ovat söpöt, niin osaltaan rinnoista voi päätellä kyseessä olevan aikuinen nainen.

Samalla tuli päädyttyä muillekin sivuille, koska käytin myös Googlen kuvahakua, jonka takia tuli vastaan taas näitä kuva-automaatteja, joita olen ennenkin esitellyt. Ymmärtääkseni näissä automaateissa voi tehdä itsestään hienoja kuvia ja vaikka suurentaa silmiä. Osassa näistä laitteista käytetään esittelyssä eurooppalaisia naisia, mutta muuten on enimmäkseen nättejä japanilaisia naisia.

Laitoin tuohon alle myös linkin top 20 seksikkäimmät naiset maailmassa listalle, jossa tyypilliseen tapaan näkyy paljon länsimaalaisia naisia. Tästä tuli mieleen, että joku kuukausi sitten päädyin muistaakseni katsomaan kiinalaisen lehden tekemää listaa maailman kauneimmista naisista, niin listalla oli huomattavan paljon kiinalaisia naisia.

Ihmiset tietenkin äänestävät julkkiksia ja naisia, joiden nimen tietävät, että vaikeaa sitä on monen länsimaalaisen äänestää seksikästä japanilaista naista, koska ei tiedä nimeä tai sitten tykkää enemmän länsimaalaisista naisista. Tämä on kyllä omituista, että miksi näitä listoja pitää nimittää maailman kauneimmiksi, jos valinnan tekevät luultavasti enimmäkseen länsimaalaiset. Tämän takia näitä listoja voisi kutsua vaikka maailman kauneimmat julkkis naiset länsimaalaisten mielestä.

Pitäisi näihin listoihin tarkemmin perehtyä, mutta eipä tässä japanilaisen tai aasialaisen naisen tarvitse välittää keitä länsimaissa valitaan listoille, koska aasialaiset tehkööt oman maailman kauneimmat naiset tai mieluiten kauneimmat aasialaiset naiset listan, jotta aasialaiselle naiselle ei synny väärää käsitystä kauneudesta, jos väitetään länsimaalaisessa lehdessä eurooppalaista naista maailman kauneimmaksi.


Lähde - Manga-zip - Colapdf - UTB - Fans share - Poco - Top 20 sexiest

Erittäin kauniita ovat monet japanilaiset naiset, mutta osalla ulkonäkö on meikkaamisen ja miksei myös osalla kauneusleikkauksesta johtuvaa. Tämä pätee myös eurooppalaisiin ja muihin naisiin, jonka takia meikkaamisen osalta on tuotu esille kuinka kannattaisi viedä tyttöystävä uimaan, jotta näkee, miltä hän oikeasti näyttää, koska meikkaamisella nainen saa valtavia muutoksia aikaan.

Tietenkin kasvojen täytyy olla jo valmiiksi hyvät, jotta näyttää erittäin kauniilta, koska eihän esim. miehestä yleensä saada naista meikkaamisella tehtyä ellei sitten ole kyseessä hyvin sirokasvoinen mies.

Osalla aasialaisilla naisilla tahtoo olla aika pienet ja väsyneen näköiset silmät, joten meikkaamisella tai kauneusleikkauksella voi saadaa huomattavia muutoksia aikaan, että tylsän näköinen aasialainen nainen muuttuu kaunottareksi vaikkei sitä uskoisi silmien takia. Ei niistä silmistä tarvitse alla olevan kokoisia tehdä kunhan silmät eivät näytä vihaisilta, vanhoilta tai väsyneiltä.


Lähde - La Carmina - Rakuten - Gyaru Magazine Encyclopedia - Miss
Michael R. Cunningham of the Department of Psychology at the University of Louisville found, using a panel of Asian, Hispanic and White judges, that the Asian, Hispanic and White female faces found most attractive were those that had "neonate large eyes, greater distance between eyes, and small noses" and his study led him to conclude that "large eyes" were the most "effective" of the "neonate cues".
This idea of Western beauty is shown through some Asian cultures as women strive to physically change the eyelid structure to reflect the typical Western eyelid. East Asian blepharoplasty, also known as the double eyelid surgery, shows the lengths Asian women will go to reach this ideal of physical attractiveness. Cunningham also said that "shiny" hair may be indicative of "neonate vitality". 
Using a panel of blacks and whites as judges, Cunningham found more neotenous faces were perceived as having both higher "femininity" and "sociability". In contrast, Cunningham found that faces that were "low in neoteny" were judged as "intimidating". Cunningham noted a "difference" in the preferences of Asian and white judges with Asian judges preferring women with "less mature faces" and smaller mouths than the White judges. 
Cunningham hypothesized that this difference in preference may stem from "ethnocentrism" since "Asian faces possess those qualities", so Cunningham re-analyzed the data with " Asian targets excluded" and concluded that "ethnocentrism was not a primary determinant of Asian preferences." Rather than finding evidence for purely "neonate" faces being most appealing,
Lähde - Their ideas of beauty are, on the whole, the same as ours - Kawaii


Lähde

Etsin Google Scholar:sta tutkimuksia ja kirjoituksia koskien varsinkin Japania ja siellä ilmenevää söpön ulkonäön ihannointia. Ensiksi kuitenkin olisi tutkimus, jossa on tarkasteltu anime hahmojen ulkonäköä, että millaisena heidät rodullisesti nähdään. Tietenkin tutkimuksessa käy ilmi, että heidät nähdään usein eurooppalaisina vaikka moni hahmo olisi oikeasti aasialainen.

Muistaaakseni yhdessä tutkimuksessa tuotiin esille kuinka monet piirroshahmot olisivat eurasialaisia yhden vanhemmista ollen japanilainen ja toisen eurooppalainen tai eurooppalaistaustainen. Onhan se tietenkin selvää, että monet näistä hahmoista eivät näytä erityisen japanilaisilta varsinkin suurten silmien takia, mutta eihän ne silmät ole eurooppalaisillakaan noin suuria. Hahmoilla on näkemäni perusteella usein muun väriset kuin mustat hiukset ja ruskeat silmät, joten jos hahmolla on siniset silmät ja vaaleat hiukset, niin jo senkin takia ei hahmoa pidetä erityisen aasialaisena.
Is the intended race of anime characters distinguishable because of their facial features or are they too `international' to tell? This study addressed this question empirically by comparing the intended racial categories of static frontal portraits of 341 anime characters randomly selected from anime produced between 1958 and 2005 with the perceptions of 1,046 raters. Results showed that, although the race of more than half of the anime characters was originally designed to be Asian and only a small fraction were intended to be Caucasian, many were perceived as Caucasian by the largely Caucasian raters.
Lähde

Ylempänä olleessa Wikipediasta poimitussa tekstissä jo kerrottiin näistä kauniin naisen ulkonäöllisistä tekijöistä kuinka leuan ja nenän olisi hyvä olla pieni, mutta silmien suuremmat, joka myös kerrotaan alla. Jossain maassa tehtyä tutkimusta ei voi aina yleistää muihin maihin, koska eurooppalaiset todennäköisemmin tykkäävät enemmän eurooppalaisesta ulkonäöstä ja aasialaiset aasialaisten ulkonäöstä. Tästä huolimatta on havaittavissa paljonkin samankaltaisuutta kauniina pidettyjen naisten ulkonäössä.
Female facial attractiveness was investigated by comparing the ratings made by male judges with the metric characteristics of female faces. Three kinds of facial characteristics were considered: facial symmetry, averageness, and size of individual features. 
The results suggested that female face attractiveness is greater when the face is symmetrical, is close to the average, and has certain features (e.g., large eyes, prominent cheekbones, thick lips, thin eyebrows, and a small nose and chin). Nevertheless, the detrimental effect of asymmetry appears to result solely from the fact that an asymmetrical face is a face that deviates from the norm. In addition, a factor analysis indicated that averageness best accounts for female attractiveness, but certain specific features can also be enhancing.
Lähde
A number of distinguishing features have been suggested. These vary from facial features including the cheeks, lips, eyes and forehead to dental aesthetics (well shaped, correctly inclined or slightly protruding anterior teeth are suggested as being attractive). There is also, as expected, gender-specific characteristics. 
The female face is thought to be more attractive if it has full lips, large eyes, prominent cheekbones , thin eyebrows and a small chin and nose. In addition to these gender specific features, a particularly attractive female face would have to incorporate an innocently childlike appearance which appeals to protective instincts but at the same time mature, showing dominance as well as being expressive. 
Lähde

Tutkimusten perusteella miehet tykkäävät yleisemmin naisella vaaleasta ja monien länsimaalaisten osalta vähän ruskettuneesta ihonväristä, joka sitten on yksi syy, miksi miehillä ei ole yleisemmin suurta halua pariutua mustien naisten kanssa vaikka kasvoiltaan olisikin nätti.

Lisäksi mustilla tahtoo olla yleisemmin kähärät hiukset, jotka eivät ole eurooppalaisten ja aasialaisten näkökulmasta kauniita. Tämä on sitten syy, joka aiheutuu myös mustista miehistä, että mustilla naisilla on suurta halua vaalentaa ihonväriä ja käyttää peruukkia, jos omista hiuksista ei millään saa kasvatettua kauniita ja pitkiä.

Alla kerrotaan myös kauniin ihon yhteydestä kauneuteen. Näin se tietenkin on, että kauneus koostuu monista tekijöistä ja yksi merkittävä tekijä on kaunis tasaisen värinen rypytön iho, joka tahtoo myös ikääntyessä kielteisesti valua alaspäin ja lässähtää aiheuttaen iäkkään ja väsyneen ulkonäön.

Ihmiset näyttävät muutenkin tykkäävän näkyvästä leuan linjasta ja samankokoisista tai naisen osalta myös pienemmästä kasvon alimmasta osasta, joka kuitenkin tahtoo myös lihavuuden takia näyttää suuremmalta rumentaen tästä syystä ulkonäköä.
Generally, men prefer light shade of skin in women, which seems to be a form of preference in relation to his young age (because children have a lighter skin than adults) and high levels of estrogen (estrogen lightens the skin). Preference men due to hair and eye color are varied, which tries to explain the action of selection dependent on the frequency. Men are sensitive to the quality of hair, which is an indicator of the overall health of the woman. Facial hair (beard) is a feature typically masculine, so its presence in women reduces its attractiveness. Beard in men is perceived by women as ambiguously as highly masculine face, because women, on the whole, positively assess the presence of shadow beard shaved off (a sign of virility), but not the presence of a beard. 
Pure (ie. Free from warts, etc.) And healthy looking skin has a positive effect on the attractiveness of the face of both sexes. In addition, women face attractiveness is reduced by signs of advancement age (wrinkles) or relatively high levels of androgens (eg. Acne). Facial expressions suggesting a positive attitude increases the attractiveness of the face. Important is the smile, dilated pupils, eyes directed at the viewer, as well as "read" from the face courtesy and liking children.
Lähde

Alla on mielenkiintoista ja varmaan monien mielestä karua tietoa ikääntymisestä. Se on selvästi havaittavissa kuinka naisen kauneudessa on tärkeää nuorekas ulkonäkö, jonka takia esim. deittisivustoilla naisten suosio laskee iän kasvaessa. Syitä tähän on varmasti monia, mutta ikääntyessä tietenkin naisen kauneus vähenee, jolla tarkoitetaan nuorekasta ulkonäköä, joka taas tarkoittaa parempaa hedelmällisyyttä ja useimmin terveitä lapsia.
With aging, the features begin to become lax and the overall shape of the face changes. A youthful face has sharp contours and a more triangular, oval, or even rhomboidal shape. In older or aging faces, gravity acts on all of the tissues of the face so that the face drops slightly downward. This alters the shape of the face to a more square shape. Ptosis of the soft tissue begins during the 30s near the eyebrows with drooping in this area. 
The tip of the nose also sags with age and there is shortening of the columella, making the nose appear longer. There is also thinning of the nasal skeleton and loss of subcutaneous fat about the nose so that the bridge of the nose becomes more convex and the nose widens. Further signs of aging in the midface include ptosis of buccal fat as well as a general reduction in subcutaneous fat and more strongly pronounced nasolabial folds. The lower one-third of the face also droops and there is a shift of buccal fat downward.
Lähde

Olen tämän jo kauan sitten lukenut kuinka Yhdysvalloissa käyneet japanilaiset samurait sanoivat länsimaalaisten naisten silmiä koiramaisiksi. Indoneniassa taas hollantilaisia on nimitelty nenäapinoiksi osaltaan suuremman nenän takia. Onhan se selvää, että eri populaatioilla ilmenee ulkonäköä, josta toiseen ulkonäölliseen populaatioon kuuluvien voi olla vaikeaa tykätä.

Nykypäivänä voi kuitenkin havaita aasialaisten tykkäävän monien eurooppalaisten ulkonäöstä esim. nenän muodon, vaalean ihonvärin ja suurempien silmien takia, jonka sitten ajatellaan aiheutuvan länsimaalaisten vaikutuksesta, mutta ei se näytä siitä ainoastaan johtuvan.
Racial preferences bolster the idea, say some scientists. History shows that almost universally, when one race first comes into contact with another, they mutually regard each other as homely, if not freakish. Etcoff relates that a delegation of Japanese samurai visiting the United States in 1860 observed that Western women had "dogs' eyes," which they found "disheartening." Early Western visitors to Japan thought the natives' epicanthic folds made the eyes appear sleepy and small. In each case, Etcoff surmises, the unfamiliar race most likely veered from the internal, averaged ideal.
Lähde


Lähde


Lähde
LÄNSIMAIDEN IHANNOINTIA? 
Luomileikkausten lisäksi ihoa vaalentavat voiteet, hiusten värjääminen vaaleanruskeiksi tai vaaleiksi sekä silmien väriä muuttavien piilolinssien käyttö ovat yleisiä keinoja häivyttää synnynnäisiä japanilaisia piirteitä. Variaatioita on kuitenkin useita. Esimerkiksi gyarut tahtovat näyttää ruskettuneilta mutta muuten muokata ulkonäköään epäjapanilaiseksi. Länsimaalaisuus viehättänee erilaisuudellaan. 
Norjalainen tuttavani, joka on pitkä, vaalea ja vihreäsilmäinen nuori nainen, vieraili Japanissa pari vuotta sitten. Pikkulapset olivat juosseet hänen perässään ja ottaneet ihastuksissaan kuvia. Aikuisetkin olivat tulleet ihmettelemään hänen suuria silmiään. Hän kertoi, etteivät hänen vaaleat hiuksensa olleet herättäneet läheskään yhtä paljon kiinnostusta kuin hänen vihreät silmänsä. Tuttavani totesikin, että yhä useampi japanilainen värjää hiuksensa vaaleiksi tai ruskeiksi, mikä on häivyttänyt niihin liitettyä eksotiikkaa. Harva kuitenkaan syntyy vihreä- tai sinisilmäisenä, ja vaikka piilolinsseillä voi muuttaa silmien väriä, ihastuttavat synnynnäiset enemmän. 
Mutta ihailevatko kaikki japanilaisnaiset länsimaalaisia piirteitä estottomasti? Osa heistä haluaa ehdottomasti pitää hiuksensa mustina ja näyttää selkeästi japanilaiselta. Perinteisiä kauneusihanteita arvostetaan siis edelleen.Lähde
It is generally agreed that cuteness is used as sort of a cultural Prozac in Japan’s brutally rigid society. Brian J. McVeigh, scholar of East Asian studies at the University of Arizona, explains, “Cuteness is used to soften up the vertical society, to soften power relations and present authority without being threatening”. As Iizumi Misako, a 33-year-old office lady, says, “When I look at cute things, lovely things, that makes me feel relieved. It’s like a pet. They cure our wounded soul.”
[...] 
Lolita designer Hirooka Naoto (aka h.NAOTO) is one of the main creative forces behind Gothic Lolita. He theorizes, “I think many Japanese women feel intimidated by high fashion in the West and feel they can never live up to the refined beauty that they feel Western women strive for, so instead they shoot for a cute look, one that doesn’t require tall, curvaceous bodies and instead emphasizes girlishness”.
Lähde


Lähde