17. toukokuuta 2016

Jälkeläisten ulkonäöstä, mustista naisista, alastomuudesta tv-sarjoissa ja vulvasta

Tykkään tässä aina välillä esitellä ja muutenkin katsella meksikolaista Chic Monterrey aikakauslehteä, jota pääsee ilmaiseksi lukemaan Issuu sivustolla. En ymmärrä paljoakaan espanjaa, mutta lehdessä on yleensä paljon kuvia nähtävästi eliittiin kuuluvista ihmisistä. Vähän aikaa sitten julkaistussa lehdessä oli osaltaan aiheena äidit liittyen äitienpäivään. Kyllä tuossa lehdessä voi muutenkin ihmetellä paljonkin pariskuntia, heidän lapsia ja nähdä myös kuvassa olevien nimet.

Näitä kuvassa olevia ei varmaan moni luulisi meksikolaisiksi ja onhan sitä muistaakseni jossain väitetty osan amerikkalaisista luulevan meksikolaisten olevan ainoastaan ulkonäöltään enemmän intiaaneja, mutta tämä taitaa aiheutua siitä, että monet laittomat siirtolaiset ovat enemmän intiaanimaisen näköisiä. Pohjois-Meksikossa muutenkin ihmiset ovat geeniperimätutkimusten perusteella enemmän eurooppalaisia taustaltaan, mutta tietenkin tämä tausta näkyy enemmän eliitissä.

Näissä kuvissa voi nähdä isoäidin, äidin ja tyttären. Samankaltaisuutta on havaittavissa isoäidin ja äidin ulkonäössä vaikka voihan isoäiti olla isän äiti. Kuitenkin tytär ei aina ole täysin samanlainen ulkonäöltään kuin äitinsä, mutta se riippuu paljon myös parinvalinnasta, että jos tekee mustan miehen kanssa lapsia, kuten teki edellisessä kirjoituksessa kertomani espanjalainen nainen, niin voi sanoa tyttären kuuluvan jo eri rotuun.


Alla olisi vielä muutama kuvapoiminta lisää, että lähdelinkin kautta kannattaa katsella enemmän ja tutkia myös muita lehtiä. Tässä alla voi osaltaan nähdä Beyoncen ja hänen tyttären, jonka ulkonäön rumuutta osa afroamerikkalaisista pelkäsi isän takia, mutta on hölmöä alkaa varsinkaan vauvan ulkonäöstä päättelemään kauneutta. Tämä asia pitäisi tietysti tarkistaa tutkimuksista, että kuinka hyvin vauvan tai muutaman vuoden ikäisen lapsen ulkonäöstä voi päätellä aikuisena havaittavan kauneuden, mutta paremmin sen päättelee katselemalla vanhempia.

Tässä voidaan kuitenkin jo havaita, että tyttärelle on tullut hyvin kähärät afrikkalaiset hiukset, kun taas äidillä on tietääkseni oikeasti kiharamaiset hiukset, mutta ne voi yleensä havaita olevan aaltoilevat tai suorat, kuten kuvasta voi nähdä. Varmasti Beyonce käyttää peruukkeja ja hiuslisäkkeitä, että se on tietenkin helppo tapa muuttaa ulkonäköä.

Jos ajatellaan Beyoncen ulkonäköä, niin hänellä on ollut oikeasti leveämpi nenä ja leveä nenä on myös isällä, joten tässä on suuri riski varsinkin murrosiässä, että nenästä tulee liian suuri kasvoihin. Ei siinä välttämättä mustien näkökulmasta vikaa ole, mutta eurooppalaisten on vaikeaa tykätä liian leveästä nenästä naisella vaikka varmaan mustalla miehellä moni eurooppalainen ei näe nenässä mitään vikaa, koska se näyttää esim. maskuliiniselta.Edellisessä kirjoituksessa mainittiin Ebony naistenlehti, niin siihen liittyen katselin vähän Google Scholar:sta tutkimuksia. Tämä alla oleva lainaus on poiminta tutkimuksesta, jossa tarkestellaan enemmän mustille naisille suunnattua mainontaa, että vielä 60-luvulla Ebony:ssä näkyi mainoksia, joissa esim. kerrottiin kuinka vaaleammalla ihonvärillä löydät miehen.

Tällainen mainonta kuitenkin loppui myös ihonvärin vaalentamisen osalta 60-luvun lopussa, johon syynä olivat mustien mielenosoitukset ja black is beautiful kampanja. Tässä voi tietenkin huomata kuinka yritykset seuraavat ihmisten näkemyksiä asioista ja muuttavat markkinointia.

Muutenkin Ebony naistenlehdessä alkoi myös näkymään enemmän afroamerikkalaisen näköisiä naisia, mutta vuosien saatossa naisten ulkonäkö on alkanut taas muuttunut vähemmän afrokeskiseksi, että esim. ihonväri on vaaleampi ja afrotukkaa näkyy vähemmän. 

Nähtävästi tällaisia mainoksia on ollut vielä 60-luvulla, joissa on tuotu esille miesten mieltymyksiä vaikka ne eivät kaikkiin pätisi. Onhan näitä mainoksia näkynyt viime vuosina Intiassa kuinka vaalealla ihonvärillä löydät komean miehen tai jotain muuta. Löysin tämän tutkimuksen jo monta päivää sitten, mutta siinä mainittiin Beyoncé, joten etsin uudelleen tutkimuksen vaikka onhan se muutenkin mielenkiintoinen.

Olen ennenkin kertonut kuinka osaltaan Beyoncén ulkonäkö vaalentuneen ihonvärin takia on aiheuttanut kritiikkiä ja kaikkea muuta. Sitä monet ajattelee, että Beyoncén pitäisi olla hyvä esikuva mustille naisille ja tällainen ulkonäön muuttaminen on väärin, itseinhoa ja jotain muuta. Varmasti Beyoncé:n halulle muuttaa ulkonäköä on monia syitä, mutta jospa yhtenä syynä vaan haluaa kokeilla erilaista ulkonäköä.
Apart from the advertisements promoting personal beauty, there were advertisements stressing the importance of light skin in relationships. These were very popular in the first half of the 1960s. In particular, companies like Nadinola, Bleaching cream or Artra used this type of promotion very frequently. These advertisements were the only ones in which both African-American women and men appeared. 
The male characters were depicted as dark skinned African-Americans who fell in love with the female character, who was much lighter than themselves. There was, again, the stereotypic notion that African-American men tend to seek out lighter skinned women. Thus light skin in women (not dark) was considered to be the key to the heart of every man. All advertisements were similar to the following ones. 
In a Nadinola advertisement the protagonist was portrayed as saying: “He never gave me a second look...till Nadinola gave me a new look” (Ebony, September 1960). The advertisement continued with a description of how dark and dull complexion can deprive woman of popularity and love. There was a very effective picture included in this advertisement. To stress the main message (that African-American men are likely to choose a light skinned woman) there was a picture of an African-American couple looking at the engagement ring on the woman´s finger. 
[...]
The latest African-American celebrity who was accused of skin whitening was influential R&B singer Beyoncé Knowles. The speculations whether or not she is bleaching her skin appeared after L´Oreal Company released its advertisement for hair products. Beyoncé, who featured in this advertisement, was depicted as a very light skinned African-American with straight ocher hair. 
In comparison with other advertisements she featured in, her appearance was more Caucasian than African-American. Bad reactions were also received after the launch of new photos promoting her latest album “4”. Outraging reactions were coming from many different sides and articles were arguing whether it is still Beyoncé featuring in these photographs. 
She was posing in a very daring outfit, with almost white skin and blond hair. Though the photographs were in all likelihood airbrushed, the fact that the famous African-American singer was willingly depicting herself as almost white woman, resulted in many negative reactions.

Yllä olevaa tutkimusta etsiessä tuli myös vastaan muutakin mielenkiintoista luettavaa. Alla olevassa lainauksessa osaltaan kerrotaan nenästä kuinka mustilla ja aasialaisilla on halua muuttaa sen ulkonäköä. Eipä kaikki eurooppalaiset ole tyytyväisiä nenän ulkonäköön. Se on tietenkin selvää, että nenäleikkauksilla naisille tehdään enemmän samankaltaiset ja eurooppalaisesta näkökulmasta kauniimmat nenät. 

Tämä tarkoittaa yleensä aasialaisten ja afrikkalaisten osalta edestä katsottuna nenän kapeamman ja korkeamman näköisemmäksi tekemistä. Eurooppalaisilla tai varsinkin esim. iranilaisilla nenä taas voi olla liian pitkä tai korkean näköinen, joten sitä pienennetään, jonka tuloksena naisilla on enemmän samankaltaiset ja feminiinisemmät nenät.

Lähtökohtaisesti mustien ja aasialaisten pitäisi itse osata enemmän arvostaa omaa ulkonäköä, että esim. näkemäni perusteella monet aasialaiset naiset turhaan muuttavat alhaalta vähän leveän tai pullean näköistä ja ylhäältä matalaa nenää esim. K-pop laulajilla havaittavaksi, joista monet ovat käyneet nenäleikkauksessa.

Jos ajatellaan Etelä-Koreaa, niin siellä korealaiset ovat enemmistöä, jos tutkijat yleensä väittävät enemmistöllä olevan vaikutusta vähemmistöihin. Toinen yleinen syytös on länsimaiden vaikutus maailmalla esim. Hollywood elokuvien ja muodin takia. Tämä on tietenkin yksi hyvä syy, jota voisi hillitä vähentämällä vaikka eurooppalaisten naisten näkymistä naistenlehdissä vaikka sitä ei voi täysin estää internetin takia.

Eipä tällä välttämättä olisi enää vaikutusta, koska paikallisilla julkkiksilla on oma vaikutus haluun muuttaa ulkonäköä, jos esim. kiinalaisilla naispuolisilla julkkiksilla on kapeat korkeat nenät, niin se helposti lisää halua omata samanlainen nenä. Muutenkn vanhasta kiinalaisesta ja japanilaisesta taiteesta voi nähdä kuvissa olevilla naisilla olevan korkeat nenät, joten tämä ei ole täysin länsimaalaisista johtuvaa.

Aasialaiset itse kertovat monia syitä halulle omata kapeampi ja korkeampi nenä, koska kapeampi nenä näyttää feminiinisemmältä, jos kerta naisilla nähdään pienempi nenä kauniina ja sitten korkeammalla nenällä saadaan kasvoihin tasapainoa tai kolmiulotteisuutta, jos varsinkin silmien kohdalla nenä oli lättänän näköinen.
The wide flat nose of many Africans has also been regarded as needing redesign. According to Gilman, African American clients in the 1960s through to the 1990s regarded the base of their nose as being excessively wide, particularly in comparison to the rest of their face. They regarded their nose as wide and flat, having flared nostrils and a fatty nose tip. Initially the motivation for change was to look less Negroid in order to avail themselves of the privileges made available to those deemed desirable. 
The stigma of the nose felt by non-Caucasians around the world is indicated by the comments of participants below. Feedback from the informants revealed a preoccupation among many non-Caucasian women with their noses. Emily Tan, a woman of Chinese heritage now living in Australia suggests she has always desired a nose shape which was more European in style. 
[...] 
However the following figures illustrating the Indian Miss World of 2000, Miss World of 1994 and Miss Universe 2000 all appear very similar to the Caucasian ideal. (49, 50, 51) A number of features are possessed in combination by each contestant, such as the Caucasian features of light eye colour, high cheek bones, large eyes with double lid, protruding nose with bridge and tapered jaw. In addition to these features the models possess relatively fair skin colour in comparison to the average Indian. 
[...] 
Invisible was made in response to a comment by the Aboriginal participant Lyn who suggested it was rare to find Aboriginal woman in beauty pageants because Aboriginal features diverged ‘too far’ from the European defined parameters of beauty.

Tähän väliin ajattelin laittaa kuvia, joista alla olevat on Spartacus tv-sarjasta. Mielenkiintoista on havaita, että sarjassa näkyy paljonkin alastomuutta ja seksiä vaikka ei pornotyyliin. Pitäisi tutkimuksista tarkistaa, mutta tällainen alastomuuden ja seksin näkyminen taitaa olla lisääntynyttä tv-sarjoissa. 

Onko se hyvä asia, niin siitä on varmaan ihmiset montaa mieltä, mutta onhan aina kauniita naisia mukava katsella ja varmaan naisille on tässä sarjassa komeita miehiä ihasteltavaksi.

Alla voi osaltaan nähdä sarjassa olevia naispuolisia näyttelijöitä, jotka näyttävät olevan yleisesti kauniita ja onhan sarjassa myös monietnisiä näyttelijöitä, joiden ulkonäköä voi verratta muihin naisiin. Näyttelijöillä näyttää olevan kapean korkeat ja suurin piirtein kasvoihin sopivat nenät. Tästä tietenkin moni voi olla toista mieltä, jos tykkää enemmän esim. aasialaisen naisen matalista kasvoista.
Google kirjan sivuilta voi lukea länsimaiden vaikutuksesta Japanissa, jossa ainakin tehdään hyvin paljon silmäluomileikkauksia, mutta se on kuitenkin havaittavissa, että monet japanilaiset naiset ovat erittäin kauniita. Eipä silmäluomileikkaukset aina ole tarpeellisia ellei silmät näytä selvästi väsyneiltä tai anna vääränlaista vaikutelmaan kauneuden kannalta. 

Näistä silmäluomileikkauksista tykätään yleensä syyttää länsimaalaisia, mutta aasialaisten tulisi varsinkin omissa maissa osata enemmän arvostaa aasialaiselta vaikuttavaa ulkonäköä. Kyllä sen voi varmasti moni suvaitsevainen itsekin nähdä, että esim. suuremmilla, näyttävillä, ilmekkäillä silmillä on myös kaunistava vaikutus aasialaiseen naiseen.

Alimmassa kuvassa voi nähdä Vanessa Beecroft:in valokuvataidetta. Vanessa tykkää paljonkin kuvata naisia alastomina ja kuvissa näkyvät naiset taitavat olla enimmäkseen jonkinlaisia malleja, että esim. lihavia ei yleensä näy kuvissa.Jatkoin vielä tv-sarjoissa näkyvän alastomuuden tutkimista. Harmillisesti tuolta Fishstick Theatre sivustolta ei löytynyt kuvakaappauksia Game of Thrones tv-sarjasta, mutta löysin Screencapped sivun, jossa on samalla tavalla kuvia tv-sarjasta, mutta niitä onkin valtavan paljon.

En ole tätäkään tv-sarjaa paljoakaan katsellut, mutta olen tietoinen siinä jossain määrin näkyvästä alastomuudesta. Jos oikein tunnistan, niin alla on kuvia näyttelijä Emilia Clarke:sta, jotka ovat katsotuimpia Screencapped sivustolla tai alempi kolmanneksi eniten. Tietenkin alastomuus tai seksikäs kuva lisää katsojien määrä ja onhan Emilia kuvien perusteella kaunis nainen vaikka tästä joku olisi eri mieltä tai haluaisi naisella olevan esim. suuremmat näyttävät rinnat.

Nähtävästi Emilia ei pelkää näyttää itseään alastomana, mutta onhan se helpompaa, jos on kauniin näköinen tai omaa ulkonäköä, josta ihmisten voi ajatella yleisemmin tykkäävän vaikka kaikki eivät täysin tykkäisi. Emilia haluaisi nähdä enemmän myös miesten alastomuutta ja penistä. 

Tuon Spartacus tv-sarjan osaltan ajattelin, että siinä ei näkyisi yhtään penistä, mutta kyllä siellä vähän näkyi ja yhdessä jaksossa oli jopa mieheltä leikattu siitin irti kivesten jäädessä ja verta roiskuessa. Naista on tietenkin helpompaa esitellä alastomana, koska supupuolielin ei ole niin suuresti esillä, jota vielä vähentää tai sensuroi häpykarvat vaikka nykyään osa naisista sitä paljonkin poistaa.

En ole tässä blogissa viitsinyt paljoakaan kirjoitella sukupuolielimistä, mutta on tullut jo usein vastaan esim. tutkimuksia ja kauneusleikkaus sivustoilta kuvia häpystä eli vulvasta, joka tarkoittaa näkyvää tai ulkoista osaa naisen sukupuolielimestä. Sitä voisi äkkiseltään ajatella sukupuolielimen ulkonäön olevan enemmän miesten huoli vaikka jossain määrin sitä näyttää myös naisilla olevan.

Naisilla näyttäisi merkittävä huoli liittyvän sisempiin häpyhuuliin labia minoraan, jotka osalla naisista voivat esim. kasvaa hyvin suuriksi ja epäsymmetrisiksi. Tutkimuksissa on usein kerrottu kuinka monet naiset haluavat omata samanlaisen kuin Playboy-lehden naisilla. Pitäisi tarkistaa sen ulkonäkö playmate naisilla, mutta olettaisin sen olevan yleisemmin hyvin nuorekkaan ja jokseenkin symmetrisen näköinen, eikä esim. räjähtäneen näköinen.

Muutaman kerran on tullut vastaan naisilta erikoisia huolia kuinka suuret häpyhuulet vaikeuttavat esim. pyöräilyä ja saavat naisen tuntemaan itsensä mieheksi. Tätä on usein ihmetelty, että kuinka miehet kiveksillään voivat pyöräillä ja se ei onnistu naiselta. Naiset näyttävät osaltaan valittavan liian suurten häpyhuulten aiheuttavan kipua, joten silloin voi ymmärtää huolia, mutta tästä asiasta pitäisi kysyä yleisemmin naisilta.

Eikä suuret häpyhuulet tee naisesta miestä vaan se kuuluu yleisesti normaaliin aikuisen naisen ulkonäköön vaikka tietenkin valtavan suuret häpyhuulet voivat poiketa selvästi esim. keskimääräisestä koosta. Eikä naisten vulvan tarvitse olla samannäköisiä, josta myös monet miehet tykkäävät vaikka osa tykkää enemmän nuorekkaan näköisistä.

There’s plenty of female nudity, myself included, and I feel like… I think we should get some equal male nudity and female nudity… Free the penis.
[...] 
I wanted this procedure ever since I was a kid and realized that basically anyone I encountered had an innie and I had an outie. It made me feel like a monster. It didn't help that any women you see in porn have non-existent labia. One time I was at the gynecologist and he turned to his assistant and said "big labia." None of my boyfriends have ever said anything to me.
[...] 
I didn't realized until after high school that my lady parts didn't look like "everyone else's". It wasn't until I did some research that I found out a lot of women have large or elongated labias. I didn't feel so alone, but it didn't make me feel any better either. Since then I've been considering having labiaplasty. These last couple years have been the worst for my self-esteem.

Katselin tarkoituksella suomalaisilta sivustoilta tietoa alapäähän tehtävistä leikkauksista ja naisten huolista, että yleensä tutkin enemmän ulkomaalaisia tai Euroopan ulkopuolisia sivustoja. Kaksplus, Vauva ja Suomi24 sivustoilla näyttää ainakin olevan mielenkiintoista keskustelua.

Alla olevissa lainauksissa mainitaan osaltaan aikuisviihteessä nähtävät alapäät, niin tätä pitäisi enemmän tutkia, että millaiset alapäät on yleisesti naisilla pornossa ja alastonmalleilla. Jos ne on enimmäkseen hyvin nuorekkaat, symmetriset ja sisemmät häpyhuulet eivät ole erityisen suuria, niin se voi helposti lisätä miehille vääränlaista käsitystä vulvan yleisestä tai normaalista ulkonäöstä. 

Lisäksi naisetkin voivat katsoa näiden naisten alapäistä kuvia tai videoita ja saada siitä ulkonäköhuolia, jos oman ulkonäkö poikkeaa huomattavasti vaikka ulkonäkö olisi normaalia. Ihmiset jossain määrin tykkäävät keskimääräisestä tai tyypillisestä ulkonäöstä, että jos vulva on hyvin epäsymmetrinen ja monella muulla tavalla omituisen näköinen, niin ei se silloin enää näytä kauniilta.

Aikuisviihteessä jonkun naisen suosio perustuu moniin tekijöihin, mutta jos aikuisviihteessä näkyy paljonkin tietynlaisia esim. symmetrisiä ja nuorekkaita vulvia, niin se voi karusti kertoa miesten yleisestä mieltymyksestä vaikka ei sillä lopulta ole väliä, koska parinvalinta perustuu moniin muihin tekijöihin kuin vulvan ulkonäköön.
Useimmiten naisen intiimialueen ongelma liittyy liian suuriin sisempiin häpyhuuliin. Ongelma voi olla esteettinen tai fyysinen. Suuret sisemmät häpyhuulet voidaan pienentää paikallispuudutuksessa yksinkertaisella toimenpiteellä. Suoritamme myös ulompien häpyhuulien täyteläistämisiä. Täyteaine voi olla oma rasvakudossiirre (fat graft) tai usein kasvoissakin käytetty, ihossamme luonnollisesti oleva hyaluronihappotäyteaine. Näiden lisäksi suoritamme emättimen kiristyksiä ja virtsankarkailuhoitoja erityisesti näihin tarkoitetun laserin avulla.
[...] 
On kysytty myös, onko muutoinkaan järkevää tavoitella samanlaisia häpyhuulia, jotka nuorilla tytöillä on ennen murrosikää. Seksilehtien ja sivustojen alapääkuvat antavat usein epätodellisen käsityksen, jota naiset turhaan tavoittelevat. Kuvissa poseeraavien vulvaa on saatettu operoida, ja usein myös kuvankäsittelyllä on siistitty alapää sellaiseksi, mitä oletetaan katsojien haluavan.
[...] 
Pienten häpyhuulten koko vaihtelee yksilöllisesti. Normaalin anatomian määrittäminen ei ole yksiselitteistä, mutta lääkärin on se tehtävä, ettei naiselle synny vääriä mielikuvia häpyhuulten koosta.  Häpyhuulten liikakasvu voi aiheuttaa naiselle fyysisiä ongelmia. Iho voi hankautua rikki urheillessa tai vaatteiden hankauksesta. Varsinkin polkupyöräily tuottaa monille ongelmia ja jotkut eivät voi käyttää hankauksen takia esim. farmarihousuja. Kookkaat häpyhuulet voivat häiritä myös yhdynnässä, kun ne tunkevat ikään kuin tielle. 
Kookkaat häpyhuulet voivat tuntua hävettävältä, varsinkin jos nainen kokee, että häntä tuijotetaan esim. kylpylässä, uimahallissa tai saunassa. Lääketieteellisessä mielessä kyse ei ole poikkeavuudesta tai kehityshäiriöstä, vaan esteettisestä haitasta.
Lähde - Lähde - Lähde - Häpy uusiksi - Kaksplus - Vauva - 2 - Suomi24

Nähtävästi Howarth:in ja muiden tutkijoiden tekemässä tutkimuksessa on havaittu sisempien häpyhuulten olleen pornossa pieniä verrattuna viisi vuotta aiemmin tehtyyn tutkimukseen 50 naisen vulvan ulkonäöstä. Muutenkin alla olevassa tutkimuksessa tuodaan erikoisesti esille, että naisen vulvan yleistä ulkonäköä on vähän tutkittu. Jos ei ole kunnon käsitystä häpyhuulten normaalista ulkonäöstä, niin se helposti lisää halua muuttaa se samanlaiseksi kuin yleisesti aikuisviihteessä vaikka se ei olisi tarpeellista. 

Samalla tavalla porno taitaa aiheuttaa osalle miehistä ulkonäköhuolia, koska varsinkin amerikkalaisessa pornossa suositaan suuren peniksen omaavia miehiä, joka voi lisätä taas naisten halua löytää samanlaisen omaava mies vaikka japanilaista pornoa katsova nainen varmaan osaa arvostaa miesten keskimääräistä peniksen kokoa.

Nainen voi tietenkin hankkia hevosen kokoisen dildon, jos miesten normaalikoko tai paksuus ei tunnu hyvältä vaginan löysyyden takia. Kuitenkin alla olevan yhden tutkimuksen perusteella miesten penikset ovat aika sopivia keskimääräisen pituuden osalta vaginaan vaikka paksuus taitaa olla naisten toinen toive.
Only 1/59 book gives a measurement for the labia minora, and the range of 2 – 6 mm is very much narrower than the 7 – 50 mm reported in recent studies (Basaran et al. 2008; Akbiyik and Kutlu 2010). 
A recent report (Howarth et al. 2010), based on estimated labia minora protuberance from 2-D images in three sources: anatomy textbooks, feminist publications and online pornography, found the labia minora to be significantly less protuberant in anatomy textbooks and online pornography than feminist publications and a frequently cited study based on 50 women (Lloyd et al. 2005). 
The latter study reported dimensions of all female genital structures to be highly variable: labia majora lengths between 7 and 12 cm; labial minora widths between 0.7 and 5 cm; clitoral length between 0.5 and 3.5 cm; and vaginal length between 6.5 and 12.5 cm
[...] 
In the present study, the greatest variation in vaginal flexibility, 5.5 to 8.0 cm, occurred in vaginas with prolapse, without exceeding the greatest measure of distended vaginas without prolapse, which was 16 cm, with a flexibility of 2 cm. We believe that this may be a universal finding and we may infer that, for the entire female population, the vagina has a flexibility of 3 ± 2 cm with the variation of distended vaginal size without prolapse being 10 to 16 cm. 
Based on this assumption, we may state that complete penetration of a penis longer than 16 cm will always lead to dyspareunia. The importance of this finding is that the professionals, and women themselves, should be aware of the fact that traumatic relations should be avoided whenever possible when the penis is larger than the distended vagina.
Lähde - Lähde - Groin shaving talk - Size did not matter - Put The Razor Down

Tässä ei kehtaa vulvista kuvia laittaa, eikä sitä näytä kehtaavan monet tutkijatkaan, mutta alla olisi kaavio ja taulukko Howarth et al. 2010 Visual depictions of female genitalia differ depending on source tutkimuksesta. Kyllä netti on täynnä kuvia vulvista, mutta kuinka hyvin ne edustavat naisten yleisempää ulkonäköä, jos vaan tietynlaisen vulvan omaavat naiset enimmäkseen niitä netissä esittelevät.

Wikipediasta näyttää löytyvän paljon kuvia naisten sukupuolielimistä, mutta niiden ulkonäkö näyttää olevan aika samankaltainen vaikka osalla sisemmät häpyhuulet ovat suuremmat, niin näkemäni perusteella ne voivat kasvaa vieläkin suuremmiksi, joten Wikipedian kuvat eivät näytä kunnolla ulkonäöllistä vaihtelua.

Toisaalta suurin piirtein tällainen jokseenkin nuorekas ulkonäkö taitaa miehiä yleisesti miellyttää verrattuna esim. johonkin RealSelf sivustolla olevaan vaikka ei mielestäni monella sielläkään näytä olevan vikaa, mutta esim. nainen vaan haluaa omata nuorekkaan näköisen vulvan.

Nuorekkaalla tarkoitan enemmän nuorille tyypillistä ulkonäköä, enkä varsinaisesti kauneutta, koska monet miehet tykkäävät myös suurista häpyhuulista ja näyttävästä vulvasta, joten turhaan taitavat monet naiset ulkonäköä muuttaa ellei syyt ole jotain muuta.


Lähde - Wikipedia - RealSelf - What's normal? - Genital cosmetic surgery

Alla olisi vielä lisää kuvia ja vaikka tässä ei pitänyt naisten sukupuolielimestä kuvia näytellä, niin tässä kuitenkin on piirroksia. Sitä voisi myös tehdä tutkimuksen, jossa näytetään oikeita kuvia ellei sitten ole tehty, mutta ei tullut äkkiseltään vastaan. Olihan tuolla ylempänä linkki Vagina Contest sivustolle, mutta tarvitaan vielä parempia ja enemmän tutkimuksia.

Vaikka monilla naisilla ja kauneuskirurgeilla ilmenee halua tehdä hyvin lapsenomainen vulva, jossa enimmäkseen tai kokonaan näkyy ulkoiset häpyhuulet, niin alla vasemmalla olevan tutkimuksen tulosten perusteella on tykätty ja nähty normaalina enimmäkseen vulva, jossa näkyy sisemmät häpyhuulet. Kuitenkin voidaan nähdä vähiten tykätyn vieläkin suuremmista sisemmistä häpyhuulista. Toiseksi eniten tykättiin vulvasta, josta sisempiä häpyhuulia ei näy.

Oikealla olevasta muutamasta kaaviosta, joita löytyy enemmän lähde linkin kautta voi nähdä ryhmään 1 kuuluvista vain 5% harkitsevan sisempien häpyhuulten leikkausta. Ryhmä yksi koostuu yliopistolla opiskelevista keskimäärin 22 vuotiaista naisista. Muissa ryhmissä keskimääräinen ikä on yli 40-vuotta ja heillä voi havaita olevan suurempaa halua.

Tämä on tietenkin ymmärrettävää osaltaan sillä tavalla, että naisilla yleisesti alapään ulkonäkö muuttuu ikääntyessä synnytysten ja monien muiden tekijöiden takia. Vasemman tutkimuksen perusteella voi kuitenkin ajatella olevan myönteistä, jos ihmiset näkevät yleisesti kauniina näkyvämmät sisemmät häpyhuulet.

Kuitenkin kauneudessa näyttää yleisesti olevan osaltaan kyse nuorekkaasta ulkonäöstä, joka näyttää pätevän myös vulvan ulkonäköön. Eihän aikuisviihteessä yleisemmin esiteltäisi nuorekkaampia, jokseenkin symmetrisiä ja tasaisemman värisiä vulvia ilman mätäpaiseita tai tulehduksia, jos miehet eivät niistä yleisemmin tykkäisi.

Aikuisviihdettä tekevien kuitenkin täytyy huomioida miesten yleiset mieltymykset, jotta tulee rahaa. Äkkiseltään muutamien suosittujen pornotähtien vulvien ulkonäköä katsoessa, niin kyllä heillä oli suurin piirtein keskellä tai oikealla piirroksessa olevan näköiset vulvat, joten tämän perusteella niiden ei tarvitse olla kaikkien mielestä A piirroksen näköiset. Lisäksi pornotähdillä oli kurvikkaat vartalot, joten ei naisten tarvitse olla erityisen laihoja.

Tässä on tullut vastaan lisää syitä naisten huolille, jotka osaltaan liittyvät hygieniaan. Lisäksi osa naisista tykkää käyttää tiukkoja housuja ja näkyyhän varsinkin alapää paremmin uimahousuissa varsinkin miehillä, niin suurempien häpyhuulten aiheuttama pullistuma ahdistaa, koska se nähdään miesmäisenä. Kaipa sitä ei kannattaisi käyttää liian tiukkoja vaatteita vaan esim. kesällä käyttää myös hametta.

“My husband has no empathy regarding my labia concerns, and I can't understand why he doesn't think I'm a freak and therefore why he isn't forcing me to get a labiaplasty”; “It doesn’t affect the dating so much, just the build up to sleeping with the person isn't exciting – the relationship is stressful rather than fun”.
[...]
When I reflect on my own research on FGCS, I have often encountered similar reactions from my family, peers, students, academics, and even some SJES professors in my MA program. During the course work phase of my program, one professor plainly stated his opinion - in front of my classmates - that my topic was not a social justice issue, because women choose to have these procedures. I was stunned by his inability to critically contextualize contemporary notions of ‘choice’ in our neoliberal, patriarchal, consumerist, and capitalist society.
Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Kuvia - Our Experience - Female genital