20. toukokuuta 2016

Kaunis nenä, naisten kaunistautumisesta, herää ruskettaja ja korealainen Let me in tv-ohjelma

Päädyin lukemaan Cosmetic Surgery: A Feminist Primer kirjaa, josta olen poiminut alle yhden lainauksen vaikka voisi sieltä enemmän poimia. Alla tuodaan esille kuinka nenäleikkauksilla ei tehtäisi nenistä afrikkalaisia tai juutalaisia. 

Feministi tai suvaitsevainen voisi näyttää naisille esimerkkiä ja tehdä itselleen leveän lättänän nenän suurilla näkyvillä sieraimilla, jotta näyttäisi gorillalta tai huomattavan korkean pitkän alaspäin osoittavan nenän, jotta näyttäisi noita-akalta. Ei taida miehet tykätä ja jos on lesbo feministi, niin silloin ei ole väliä.

Osa ihmisistä ja tutkijoista on sitä mieltä, että kauneusihanteissa on kyse länsimaiden tai enemmistön vaikutuksesta, jonka takia naisella nähdään kauniina esim. kapeampi ja korkeampi nenä, joka sitten aiheuttaa ulkonäköhuolia esim. mustille naisille. 

Nämä ongelmat alkavat siitä, että tässä tapauksessa eurooppalaisten on kuitenkin vaikeaa tykätä liian erilaisesta ulkonäöstä, jos esim. eurooppalaisilla on yleisesti kapean korkea nenä, niin tämän seurauksena leveä nenä ei voi olla kaunis varsinkaan naisella ja se ei ole myöskään länsimaiseen kauneusihanteeseen kuuluvaa. 

Tässä tullaan myös kauneustutkimuksiin, joiden perusteella ihmiset tykkäävät naisella pienestä ja kasvoihin sopivasta tasapainoisesta nenästä, jonka takia sen olisi hyvä olla esim. pienempi verrattuna miesten keskimääräiseen nenään ja se ei saisi viedä naisen silmiltä liialti huomiota. 

Millaisen nenän näkee suurena riippuu osaltaan etnisistä ryhmistä, että varmasti monissa afrikkalaisissa etnisissä ryhmissä näkyviä sieraimia ja leveää lättänää nenää ei nähdä samalla tavalla rumana kuin sen näkee useimmin eurooppalainen mies, jolle se näyttää osaltaan leveyden takia maskuliiniselta.
Does anyone in this culture have his or her nose reshaped to look more 'African' or 'Jewish'? The answer, of course, is no.
[...] 
I wanted to do my nose for years. My nose just didn't fit in my face, it was to big. I had negro nostrils and a lot of fat in the point of my nose. I live in Holland and here I couldn't find any doctor with great history of doing negro noses.
[...] 
If the nose is too wide, too bulbous, too flat or if the tip points downward too much, among other things, the nose can look as if it is too masculine simply because it appears too prominent and throws off facial balance. And, if your chin is small or weak it can cause the nose to look even less feminine. 
An aesthetically pleasing female nose has a refined tip that tilts upward ever so slightly and a straight or somewhat concave bridge. When the nose lacks these characteristics, it appears that it should be on the face of a male since they tend to have larger noses that match their larger bone structure. That's where a nose job comes in.

Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Schiller & Colbie Caillat - You

Poimin afroamerikkalaisista kertovasta kirjoituksesta pari lainausta. Alla Hunter kertoo kuinka kauneus jakaa naisia ja aiheuttaa heidän välillä kilpailua, johon syynä on miehet. Muistaakseni Naomi Wolf on taas sanonut kuinka naisilla on nykyään mahdollisuus tehdä kaikenlaista ja ovat tasa-arvoisempia, mutta tästä syystä ovat saaneet ongelmakseen ulkonäköhuolet.

Tutkijoilta voi tulla kummallisia tai jossain määrin oikeita väitteitä. Jos ajatellaan naisten halua kaunistautua, niin se selvästi aiheutuu osaltaan miehistä, koska miehet yleisesti tykkäävät nuorekkaasta ulkonäöstä naisella. Miksi miehet ja tietenkin myös naiset tykkäävät naisilla nuorekkaasta ja kauniista ulkonäöstä, koska se kertoo hedelmällisyydestä ja terveydestä.

Selityksiä voi varmasti keksiä kaikenlaisia muitakin, mutta eihän kaunis ja nuori nainen aina ole hedelmällinen vaan sellainen voi olla iäkkäämpi ja vähemmän kaunis nainen. Tässä on kuitenkin kyse keskimääristä, että 20-vuoden paikkeilla nainen on äärimmäisen hedelmällinen ja usein myös kaunis.

Osa naisista voi olla vanhempana kauniimpia, mutta ikääntyessä ulkonäkö rumentuu esim. ryppyjen, ihonvärin epätasaisuuden ja epäsymmetrian lisääntyessä. Samalla hedelmällisyyden heikentyessä ja kehitysvammaisen lapsen saamisen todennäköisyyden kasvaessa.

Tässä voi huomata, että ei kannata täysin uskoa joidenkin tutkijoiden tai feministien kirjoituksia vaan kannattaa yleisesti perehtyä tässä tapauksessa kauneuteen liittyviin tutkimuksiin. Kyllä suvaitsevaisten ja feministien kirjoituksia kannattaa myös lukea, jota itsekin teen hyvin paljon, jotta saa erilaisia näkemyksiä, joita voi sitten pohtia.

Eihän nämä naisten ulkonäköhuolet ole uusia, että varsinkin eliittiin kuuluvilla naisilla sitä on ollut jo satoja tai tuhansia vuosia vaikka varmaan alempaan luokkaan kuulunut nainen ei ole samalla tavalla kaunistautunut, koska ei ole ollut rahaa, samassa määrin tarjolla kosmetiikkaa tai kauneudenhoitopalveluita, aika on kulunut esim. lasten hoitamiseen ja lopulta on kuoltu nuorina.

Tänä päivänä meillä tietenkin on paljon julkkiksia ja naistenlehtiä, jotka osaltaan lisäävät naisten ulkonäköhuolia, jos varsinkin mediassa esitellään pitkälti samanlaisen ulkonäön omaavia naisia. Yleinen kritiikki kohdistuu siihen, että julkkikset ja mallit ovat hyvin laihoja, joka sitten aiheuttaa jopa Keniassa nuorilla naisilla halua olla hyvin laihoja.

Onhan tämä median ja julkkisten suuri vaikutus ihmisiin harmillista, että esim. Keniassa voisi säätää lain joka määräisi naistenlehtien esittämään enemmän kurvikkaampia naisia ja muuten enemmän afrikkalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä myös afrotukan osalta.

Lopulta olisi kuitenkin hyvä, jos naiset eivät ottaisi liialti vaikutteita, jos naistenlehdessä kerrotaan esim. suuren pyöreän takapuolen olevan kaunis tai seksikäs, niin ei sellaista tarvitse kaikkien naisten omata, koska monet miehet tykkäävät myös pienistä takapuolista.

Vähän ylempänä toin esille naisilla olleen ennen vanhaan lapsia, niin tänä päivänä huomattavalla osalla naisista ei ole perhettä, lapsia ja miestä, joka taitaa osaltaan lisätä naisten halua kaunistautua ja kilpailla muita naisia vastaan kauneudella, jos vaikka sattuisi löytämään komean varakkaan miehen.

Jos ajatellaan vielä työelämää tai palvelualaa, niin monissa ammateissa kaunis ulkonäkö on tärkeää tai siitä on hyötyä, joka sitten aiheuttaa syrjintää ja osaltaan huolia ikääntyville naisille työpaikan menetyksestä, jonka takia voidaan käydä kauneusleikkauksissa, jotta näyttäisi kymmenen vuotta nuoremmalta.

Tässä usein tutkijat tykkäävät syyttää mediaa, mutta vaikka syytöksissä olisi vähän totuutta tulisi myös katsoa, mitä kauneustutkimukset yleisemmin kertovat naisen kauneudesta. Se on selvästi havaittavissa, että miehet tykkäävät naisilla sirommista kasvoista verrattuna miehille tyypilliseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että naisella tulisi olla nenän ja leuan pieniä ja silmien suurempia. Lisäksi kasvojen olisi hyvä olla jokseenkin pyöristyneet ja sivusta katsottuna matalammat verrattuna miehille tyypilliseen.

Eurooppalaisella naisella ei tietenkään kasvojen tarvitse olla yhtä matalia kuin aasialaisilla naisilla, mutta tämä antaa yhden selityksen sille, miksi osa eurooppalaisista miehistä tykkää aasialaisista naisista, jonka voi nähdä ylempänä olleissa kuvissa.
Another form of subordination women face is through beauty because it has been used to interest men and keep patriarchy going by dividing women and leading them to self other women as “competitors” (Hunter, 2005, pg. 5). 
Therefore, it creates high levels of low selfesteem issues amongst women, for the reasons that they “are defined as much by their looks as by their deeds” (Freedman,1986), therefore women are judged on their looks more that their minds or actions. However, when considering intersectionality amongst African American women it appears to be worse for them.
Alla kerrotaan vielä vaaleamman ihonvärin suosimisesta, joka aiheuttaa maailmalla kasvavaa kysyntää ihonvärin vaalennustuotteille. Tämä taitaa kuulostaa uskomattomalta monelle ihonväriään ruskettavalle ja samalla ihoaan ikääntyneen näköiseksi tekevälle eurooppalaiselle vaikka vielä päälle sata vuotta sitten oli kauneusihanteena hyvin vaalea ihonväri varsinkin naisella.

Tässä on taas juttua siitä kuinka enemmistö on määrittänyt millaista ulkonäköä pidetään kauniina, josta sitten kärsivät varsinkin mustat naiset vaikka toisaalta tutkimuksissa on kerrottu, että monet mustat naiset eivät ota valkoisista naisista vaikutteita vaikka sitä tekevät enemmän aasialaiset naiset.

Tällä yleensä tarkoitetaan painoa, että mustien keskuudessa hyväksytään enemmän paksumpi vartalo naisilla, mutta se sitten mahdollisesti osaltaan aiheuttaa tai lisää ylipainoon liittyviä ongelmia, koska Yhdysvalloissa mustat naiset ovat keskimäärin huomattavan lihavia ja tämä taitaa vähentää miesten halua pariutua mustien naisten kanssa.

Vaikka mustat naiset eivät ottaisi yhtä paljon vaikutteita valkoisista naisista, niin Yhdysvalloissa ja muuallakin on paljon naispuolisia mustia, afroamerikkalaisia ja mulatti julkkiksia, joiden ulkonäkö voi olla yleisesti ihonväriltään vaalea, nenä kapeahko ja hiukset suorat tai aaltoilevat, joka sitten kuitenkin aiheuttaa ulkonäköhuolia mustille naisille.

Ylempänä kirjoitin nenästä kuinka eurooppalaisilla on selvästi vaikeaa tykätä leveästä lättänästä nenästä varsinkaan naisella. Lisäksi nämä monet ulkonäköhuolet mustilla aiheutuvat siitä, että heillä on yleisesti erilaiset hiukset, jotka ovat jokseenkin sotkuisen tai villamaisen näköisiä, kun taas eurooppalainen näkee yleisemmin kauniina suoremmat kiiltävät siistit pitkät hiukset.

Myös yksi merkittävä ulkonäöllinen ero eurooppalaisiin liittyy ihonväriin, josta tutkimusten perusteella miesten on yleisesti vaikeaa tykätä naisella mustasta tai liian tummasta ihonväristä, että mieluiten vaaleampi tai vähän ruskettunut. Tällä tavalla myös monet mustat miehetkin käyttäytyvät parinvalinnassa, joka sitten aiheuttaa mustille naisille halua vaalentaa ihonväriä.

Kyllä monilla mustilla naisilla on kaunista siroa ja söpöä ulkonäköä, mutta ihmisten on tietenkin yleisesti vaikeaa tykätä liian erilaisesta ulkonäöstä, joten se on aina lopulta jokaisen etnisen ryhmän tehtävä itse arvostaa naistensa kauneutta vaikka toinen etninen ryhmä ei siitä täysin tykkäisi.

Jos ajatellaan ulkonäköä, josta ihmisten voi yleisesti ajatella tykkäävän, niin tutkijoilla on usein tapana väittää sitä länsimaalaiseksi tai eurokeskiseksi, mutta eipä sille paljoa voi, jos ihmiset yleisesti tykkäävät esim. silmien välillä olevasta kapeasta nenästä.
Another example, of the link between white supremacy and the beauty industry, can be seen in Margret, L. Hunter’s book ‘Race, Gender and the Politics of Skin Tone, as Hunter theorises that sexism and racism interact and she uses the metaphor of the ‘Beauty Queue’ (2005, pg. 71) to explain. In the metaphor there is a queue of women, from the lightest to the darkest and the lighter ones receive the most privileges and resources. 
However, Hunter argues that the lightest women receive the most benefits for these two reasons; as the essay has shown European settlers preferred the lighter skinned; as well as that because of the western ideal of beauty interpret lighter as beautiful, they became privileged as beautiful women. 
Therefore, Hunter concludes thats “the conflation of beauty and light skin is part of how racial aesthetics operate” (pg. 71). That being said, it creates a social capital of beauty aimed at darker skinned women, as skin bleaching products sales have risen from $40 to $43 billion in 2008 and is rising daily as it becomes a global industry.
Lähde - Transnational Hair Trade - When Beauty Brings Out the Beast

Skin-color preference in sub-Saharan Africa - Skin color and mating...

Ylempänä laitoin lainauksen Newbeauty sivustolta, jota näyttää ylläpitävän naiset. Tämä on sinänsä erikoinen asia, että feministit ja muut tykkäävät osaltaan kritisoida kaunistautumista, mutta tätä kaunistautumiseen liittyvää halua lisäävät naiset itse youtube:ssa, naistenlehdissä, ravintoloissa ja tiedä missä muualla.

Eihän naisten välttämättä tarvitsisi yhtä paljon kaunistautua, jos naiset itse yleisesti vähentäisivät esim. meikkaamista, jonka tuloksena miehet ja työnantajat tyytyisivät normaalimpaan naisen ulkonäköön.

Vaikka osa naisista feministien kanssa saisi aikaan sopimuksen meikkaamisen tai kaunistautumisen lopettamisesta, niin jää kuitenkin jäljelle paljon naisia, jotka jatkavat kaunistautumista, koska he tietävät sen tuovan paljon hyötyä elämässä ja monet naiset myös haluavat näyttää erittäin kauniilta.

Tässä tuli aika paljon tekstiä vaikka tykkään enemmän esitellä kuvia, mutta alla olisi Newbeauty sivustolta kuvapoimintoja, joista yllä vasemmalla voi nähdä Donald Trump:in tyttären Ivanka:n. Oikealla oleva nainen on nimeltään Kate Hudson:n, jonka kauniista vartalosta kerrotaan vaikka voihan nainen olla kurvikkaampi.

Alla vasemmalla olevan nimeä ei kerrota, mutta Googlen kuvahaulla sitä voi tietenkin selvittää, mutta hän voi olla vaan malli, jonka kuva on otettu kuvapalvelusta. Artikkelissa kerrotaan seitsemästä tavasta, jotka vahingoittavat hiuksia esim. vääränlainen kampa. Viimeisessä kuvassa näyttelijä Julianne Hough:lle tehdään uusi sotkuinen hiustyyli.

Näitä alla olevia naisia katsoessa voi huomata ulkonäössä samankaltaisuutta, mutta se on tietenkin lopulta jokaisen omaa naismakua, että kenestä tykkää enemmän. Tässä voi ainakin huomata kasvojen olevan jaoteltavissa suurin piirtein samanpituisiin osiin.

Ei näiden osien tarvitse olla täysin samanpituisia, mutta suurin piirtein tällaisesta ulkonäöstä ihmiset yleisesti tykkäävät oli sitten kyse mustasta tai aasialaisesta naisesta. Kasvojen jaottelulla tarkoitan, että nenä sijaitsee pitkälti silmien välisellä alueella ollen leveydeltään yhtä suuri kuin silmien leveys, jota naiset voivat lisätä meikkaamalla.

Tässä oli kyse pystysuunnassa jaottelusta, mutta vaakasuoran osalta tasapainoisessa kolmeen osaan jaoteltavissa kasvoissa on leuan alapäästä nenän alapäähän, josta kulmakarvoihin ja sieltä hiusrajaan samanpituinen.

Kuitenkin naisella voi olla hiusraja vähän alempana ja leuka pienempi, mutta sitä näkee yleensä kauniina pidetyillä naisilla suurin piirtein tällaista ulkonäköä, että etsikää joku kauniina pidetty esim. musta tai sekarotuinen nainen, niin ei olisi ihme, jos kasvot ovat pitkälti samanlaisia.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Candace Cameron - Sexy Feminism

Cosmopolitan:in sivuilta löytyi pelotteleva artikkeli kuinka minuutti Auringossa vahingoittaa ihoa tunteja. Tarkemmin kerrotaan DNA:n vaurioituvan aiheuttaen melanooma mutaatioita. Vaikka melaniinin tarkoitus on suojata ihoa on siitä aiheutuva rusketus merkki vaurioista. Onhan se tietenkin selvää, että varsinkin vaalean ihonvärin omaavan ei kannattaisi liialti olla Auringossa ellei sitten suojaa itseään voiteilla ja vaatetuksella.

Eipä tässä varmaan kuitenkaan tarvitse Auringoa yleisemmin pelätä kunhan ei ole liialti voimakkaassa UV-säteilyssä, että varsinkin solariumit taitavat olla yksi typerimpiä keksintöjä naisten kauneuden kannalta ellei kyse ole ihottuman hoidosta. Vaikka nuorena näyttäisi jotenkin esim. seksikkäältä ruskettuneena, niin pidemmällä ajalla alkaa rypyt, ihonvärin epätasaisuus ja melanooma uhata naisen kauneutta.

Nähtävästi ihon kauneuden kannalta kannattaa osaltaan syödä paljonkin vihanneksia ja hedelmiä, jotka antavat iholle väriä ja auttavat ihoa suojautumaan UV-säteilyltä pitäen samalla ihon kauniina tai nuorekkaana pidemmän aikaa. Näissä länsimaisissa tutkimuksissa tuodaan usein esille kuinka tykättäisiin enemmän ruskettuneesta tai vähän oranssin, kullan tai pronssin värisestä ihosta.

Tähän länsimaalaisten näkemykseen on varmasti olemassa monenlaisia syitä, että media ja joskus sata vuotta sitten alkanut ruskettaminen Euroopassa edelleenkin innostaa monia ruskettamaan ihonväriä vaikka nykyään nähtävästi kasvavassa määrin varoitellaan ja suhtautudaan kielteisemmin ruskettamiseen, jonka takia on muistaakseni esim. Australiassa viime vuosina kielletty solariumit.

Alimman kuvan osalta kuitenkin voi huomata erikoisen asian tässä tapauksessa filippiiniläisten osalta kuinka siellä taas halutaan olla vaaleampia ihonväriltään. Tämän halun voi myös ajatella aiheutuvan monista tekijöistä, kuten länsimaiden vaikutuksesta vaikka nykyään länsimaalaiset samaan aikaan jossain määrin ihannoivat ruskettuneempaa ihonväriä.

Tässä ei kuitenkaan ole ainoastaan länsimaista kyse vaan esim. Kiinasta, Japanista ja Etelä-Koreasta, joissa kaikissa pitkälti ihannoidaan tasaista vaaleaa ihonväriä. Tämä ihannointi ei aiheudu täysin länsimaista, koska vaaleasta ihonväristä on tykätty jo ennen eurooppalaisten tuloa tai vaikutusta.

Vaalea ihonväri on nähty samaan tapaan kuin ennen vanhaan yleisemmin länsimaissa eliittiin liittyvänä, koska alempaan luokkaan kuuluvat ovat tehneet enemmän ulkotöitä ja olleet sen takia tummempia.

Länsimaissa taas alettiin ruskettunutta ihonväriä liittämään osaltaan varaan matkustaa kaukomaille lomalle, mutta ei sitä koskaan tiedä vaikka länsimaalainen eliitti alkaa enemmän ihannoimaan vaaleampaa ihonväriä, jos muu väestö maahanmuuton takia tummenee.

Pohjois-Aasiassa on varsinkin vaalea tasainen ihonväri liitetty kauniiseen naisen ulkonäköön, joka kylläkin päti ennen vanhaan myös länsimaihin vaikka tänä päivänä nainen saa olla ruskettuneempi. Kuitenkin tutkimusten perusteella ihmiset tykkäävät yleisesti väriltään tasaisesta rypyttömästä nuorekkaasta terveen näköisestä ihosta, jonka takia esim. huomattavan akneinen iho ei näytä kauniilta, koska se myös poikkeaa normaalista ulkonäöstä.

Vaikka varsinkin vaaleampi ihoisten ihmisten keskuudessa tasaisen vaalean vähän punertavan ihonvärin voidaan ajatella näyttävän perinteisesti feminiiniseltä ja nuorekkaalta, niin ei tässä esim. filippiiniläisten naisten pitäisi ihonväriään vaalennella ellei kyse ole ihonvärin tasoittamisesta, koska filippiiniläisten normaali ihonväri myös suojaa uv-säteilyltä vaikka ei filippiiniläisten kannata Auringossa liialti olla, koska negriitoilla on elinympäristöön parempi iho.

Sitä on muistaakseni tutkimuksissa tuotu esille filippiiniläisten esivanhempien olevan osaltaan lähtöisin Etelä-Kiinasta, Taiwanista ja ovat sitten jossain määrin sekoittuneet alkuperäisväestön kanssa. Näistä alla olevista filippiiniläisistä naisista löytyy lähdelinkin kautta enemmän kuvia.

Kuvissa voi nähdä nenän olevan aika tyypillinen alhaalta leveämmän tai pullean näköinen, mutta ei tällaista nenää pidä muutella vaikka osalla onkin halua omata kapeampi ja korkeampi nenä vaan pitää osata arvostaa ja nähdä kauniina omaa etnistä ulkonäköä ja onhan monet filippiiniläiset oikein kauniita, iloisen näköisiä ja söpöjä.

"When you go to the beach and sunlight hits your arms, for example, it makes the kind of DNA damage that causes melanoma mutations within a second," states the Yale University study. "We discovered that in addition to this instantaneous damage, the cells continue to make DNA damage for hours afterward." 
[...] 
According to first author of the paper Ian Stephen, “We found that, given the choice between skin colour caused by suntan and skin colour caused by carotenoids, people preferred the carotenoid skin colour, so if you want a healthier and more attractive skin colour, you are better off eating a healthy diet with plenty of fruit and vegetables than lying in the sun.”
[...] 
Research has shown that nutritional bioactive carotenoids can provide important additional protection against the damaging effects of UV radiation. Carotenoids such as ß-carotene, lycopene, zeaxanthin and lutein have potent antioxidant function, and are among the most effective naturally-occuring scavengers of free radicals.
[...] 
Evolutionary psychologists have proposed that preferences for facial characteristics, such as symmetry, averageness, and sexual dimorphism, may reflect adaptations for mate choice because they signal aspects of mate quality. Here, we show that facial skin color distribution significantly influences the perception of age and attractiveness of female faces, independent of facial form and skin surface topography. 
A set of three-dimensional shape-standardized stimulus faces-varying only in terms of skin color distribution due to variation in biological age and cumulative photodamage-was rated by a panel of naive judges for a variety of perceptual endpoints relating to age, health, and beauty. 
Shape- and topography-standardized stimulus faces with the homogeneous skin color distribution of young people were perceived as younger and received significantly higher ratings for attractiveness and health than analogous stimuli with the relatively inhomogeneous skin color distribution of more elderly people.
Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Light therapy - Skin wrinkles

Kiinalaisia kauneusleikkaus sivustoja tutkiessa tuli vastaan kuvia korealaisesta Let me in ohjelmasta, jota tehdään myös Thaimaassa. Olen tästä ohjelmasta ennenkin kertonut kuinka siinä yritetään tehdä itsensä jotenkin rumaksi näkevästä kaunotar. Tässä ohjelmassa tehdään jopa kymmenien tuhansien eurojen kauneusleikkaukset ja muut hoidot ilmaiseksi, joten ohjelmaan haluavia on myös hyvin paljon.

Kuitenkin ohjelmaan usein valitaan selvästi ulkonäöllisiä ongelmia omaavia ja surullisia ihmisiä, että yleinen ongelma näyttää olevan esim. alaleuan tai hampaiden eteenpäin työntyminen. Tässä voidaan taas havaita kuinka jopa joidenkin tutkijoiden väitteet kauneuden olemisesta katsojan silmissä ei pidä täysin paikkaansa ellei ole päässä vikaa tai kuulu johonkin etniseen ryhmään, jossa nähdään leuan prognatismi kauniina.

Lähtökohtaisesti ihmisillä nähdään yleisesti kauniina ja normaalina ulkonäkö, jossa ylähampaat ovat vähän edessä verrattuna alahampaisiin. Lisäksi naisella ei saa olla leukavuutta vaan leuan tulisi olla suurin piirtein samassa linjassa otsan tai kulmakarvojen kanssa. Myös kasvon alaosaan liittyen leuka ei saisi olla huomattavan suuri vaan samanpituinen tai vähän pienempi kuin esim. nenän alaosan ja kulmakarvojen välinen osa kasvoista.

Ymmärtääkseni kaikille naisille on tehty leikkauksia rintoihin, silmiin, nenään, leukaan ja muutenkin muutoksia kasvoihin. Lisäksi kahdelle naiselle lihavuuden takia rasvaimua. Alla yhdessä kuvasa voi nähdä naisen vartaloa ennen ja jälkeen kuvissa.

Ennen kuvassa voi huomata selvän ongelman feminiinisen kauneuden kannalta, että vartalo näyttää miesmäiseltä suoralta pötköltä. Jälkeen kuvassa voi havaita naismaista ulkonäköä olevan enemmän, jonka voi havaita kapeampana vyötärönä, mutta muutenkin naisella olisi hyvä olla lantio selvästi leveämpi verrattuna vyötäröön.

Näistä kuvista ei kannata aina päätellä täysin naisen kauneutta tai ulkonäköä, koska niitä on voitu muokata ja ennen kuvasta voidaan antaa tarkoituksella huono vaikutelma vaikka erikoisesti nyt voi ennen kuvissa havaita hymyä, mutta lähde linkkien kautta voi katsella myös ohjelmasta videon.

Näiden naisten ulkonäöllisistä muutoksista voisi kaikenlaista kertoa, mutta naisilla näyttäisi olleen osaltaan kasvon keskiosan lättänyyttä, joka aiheuttaa epätasapainoa ja sitä on korjattu tekemällä nenästä korkeampi. Tämä on lopulta aasialaisten oma asia päättää millaisesta ulkonäöstä enemmän tykkäävät, mutta kyllä jälkeen kuvissa oleva ulkonäkö miellyttää varmasti enemmän eurooppalaisia.Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - PC Lady

Olen tarkoituksella keräillyt paljon kuvia, koska tässä on ollut osaltaan paljon luettavaa. Alla olevan kuvan olen tainnut joskus esitellä, mutta siinäkin voi havaita olleen ongelmia varsinkin alaleussa.

Ennen kuvassa havaittava ulkonäkö tuo mieleen afrikkalaista ulkonäköä, joka ei tietenkään yleisesti miehiä miellytä. Kyllä on kauniin näköisiä aitoja mustia naisia, mutta kasvon alaosassa ilmenevä eteenpäin työntyminen ei miellytä, jota jossain määrin ilmenee varsinkin mustilla afrikkalaisilla.

Myös nenä vaikuttaa vähän liian pullean tai leveän näköiseltä, mutta tällaista nenän ulkonäköä ilmenee varsinkin mustilla naisilla, että sekin osaltaan vähentää kiinnostusta naiseen. Jälkeen kuvassa voi havaita naisen näyttävän kauniimmalta.


Tässä kuvassa voi nähdä kolme naista, joilla näyttäisi olevan matalat kasvot, joka sopii hyvin aasialaiseen ulkonäköön ja kauneuteen. Kuitenkin naisten takana taulussa voi nähdä enemmän eurooppalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä vaikka aasialaiselle ei tietenkään saa täysin tällaista tehdä vaan esim. nenän osalta tulee aina huomioida sen sopivuus mataliin kasvoihin, koska muuten voi näyttää omituiselta ja pinokkiolta.


Let me in ohjelman naisten perusteella ei tietenkään pidä tehdä yleistyksiä, koska kyllä hyvin monet aasialaiset naiset ovat valmiiksi kauniita tai miten tämän jokainen näkee. Eikä nämä monet ulkonäköön tehtävät muutokset aina ole edes tarpeellisia, että näin esim. yhden nuoren kiinalaisen naisen, joka jostain syystä halusi korkeamman näköisen nenän vaikka alkuperäinen nenä näytti kauniimmalta ja paremmalta naisen kasvoihin.


Tämän kuvan valitsin varsinkin kissan takia, että on vähän samankaltaisuutta verrattuna naiseen. Silmien osalta osalla varsinkin nuorista aasialaisista naista on erikoinen halu omata huomattavan suuren näköiset silmät, mutta eipä niiden tarvitse olla kunhan ei näytä esim. väsyneeltä tai joltain muulta silmien takia.


Jos Googlen käännöksestä ymmärtää, niin alempana kuvissa voi nähdä ukrainalaisen Stasy:n, jonka kerrotaan olevan länsimaalainen malli, jonka A kupin kokoisista rinnoista tehtiin C kupin kokoisia. Aasiassa tykätään erikoisen paljon käyttää eurooppalaisia tai siltä näyttäviä malleina vaikka ovathan myös eurasialaiset kasvavassa määrin suosittuja.

Eipä kiinalaisissa malleissa näytä olevan mitään vikaa vaan erittäin kauniita, mutta varmaan osaltaan länsimaiden vaikutuksesta johtuen aasialaiset tykkäävät katsella myös eurooppalaisia malleja, joita voidaan myös käyttää länsimaihin markkinoitavien tuotteiden esittelyssä.

Yllä kuvassa voi havaita barbiemaisia aasialaisia naisia, mutta eipä tässä naisten yleisemmin tarvitse näin laihan näköisiä olla ja näitäkin kuvia on voitu paljonkin muokata. Kuvien muokkaamiseen liittyen tuli muutaman kerran vastaan myös Hustler:iin liittyen kuinka voidaan muokata naisen sukupuolielimiä jotenkin paremman näköiseksi ja käyttää jopa toisen naisen vulvaa. Onhan se varsinkin järkevää muokata mätäpaiseet pois, niin näyttää seksikkäämmältä.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde