3. heinäkuuta 2016

Kiinalaisista, naisen näköiset miehet, leuan muodosta ja nuorekkaat keski-ikäiset naiset

Google Scholar:in avulla etsiskelin tutkimuksia ja muita kirjoituksia, niin tuli vastaan tutkimus ihonvärin vaalentamisesta Kiinassa ja Taiwanissa. Olen tainnut tämän tutkimuksen ennenkin esitellä, mutta en ole tainnut silloin poimia siitä kuvia tai en ainakaan muista. 

Vasemmalla ensimmäisenä voi nähdä erikoisesti tutkijan ottaneen kuvan kiinalaisesta naisesta, mutta onko hän kysynyt naiselta lupaa vai ottanut kuvan salaa kännykällä. Kiinalaisella naisella näyttää olevan oikein kauniit kasvot, mutta tutkija haluaa kuvalla esitellä naisen vaalea ihonväriä, värjättyjä hiuksia ja suuria meikattuja silmiä. 

Eipä tässä pitäisi olla mitään ihmeellistä, koska samaa tekevät eurooppalaiset naiset, mutta tietenkin sillä erolla, että monet haluavat kuitenkin olla ruskettuneita. Edellisessä kirjoituksessa olleessa opiskelijoita koskevassa tutkimuksessa havaittiin thaimaalaisten vaalentavan huomattavan paljon ihonväriä.

Thaimaaseen liittyen voi nähdä yhdessä alla olevassa kuvassa kuinka thai naisen iholle on käynyt pahasti, koska hän käytti edullista nopeasti ihonväriä vaalentavaa hydrokinonia sisältävää voidetta. 

Pitäisi naisen tapaukseen tarkemmin perehtyä, mutta hän on varmaan vaalentanut ihoa hyvin paljon hydrokinonia sisältävällä tuotteella ja mahdollisesti unohtanut suojautua UV-säteilyltä. 

Tämä on hyvin harmillista, että monilla naisilla on myös halu vaalentaa ihonväriä hyvin paljon ja nopeasti, jonka takia näin voi käydä ja jos vielä ostaa jonkun tavallisen ihmisen sekoittamaa edullista voidetta, niin se voi sisältää terveyden kannalta kamalia aineita.

Thaimaassa on tiettävästi myös kehittyneillä Pohjois-Aasian mailla vaikutusta kauneusihanteisiin, jonka takia osaltaan thaimaalaisilla ilmenee halua vaalentaa ihonväriä.

Thaimaan eteläosissa asuvilla ihmisillä on tummempi ihonväri ja pohjoisosissa taas vaaleampi ihonväri, joten tämä aiheuttaa varmasti paljonkin huolia ruskeamman ihonvärin omaaville vaikka luonnonvalinnan takia ihonväri on pitkälti oikea elinympäristöön, eikä vaalea ihonväri.

When looking at people of a different race or ethnicity, whether the observation is of the same gender can affect aesthetic judgments. There are many examples in which, in the eyes of male observers, foreigners of the same gender look ugly yet women look beautiful. Siebold and Thunberg mentioned above, as well as the German physician and naturalist Engelbert Kaempfer (1651-1716), write in their travelogues that Japanese women are quite lovely. Likewise, even if Western women looked attractive to a Qing government official, he may not necessarily have similarly assessed Western men. 
[...] 
Whether or not people of a different race appear beautiful is less a matter of judgment based on looks and styles than a product of one’s evaluation of that race’s culture. From the start, it is meaningless to try to determine whether Caucasians or Mongoloids are more beautiful. To compare the appearances of races that differ in eye color, hair, and skull structure, is like comparing chow and bulldog, as it were, and judging which animal is more aesthetically appealing. In this sense, the Miss World competition can hardly be expected to have any “fair criteria of judgment.” The interracial comparison is predicated on a myth that humans are all the same.
 Lähde - Lähde - Chanel Le Blanc - Queenie Chan - The chinese face

Lähde linkin kautta pääsee lukemaan päälle 180 sivuista kirjoitusta ulkonäön muuttamisesta naismaiseksi, jota tehdään miehille, mutta tietenkin sitä tehdään myös naisille. Poimin alle pari hauskaa tai erikoista kommenttia Zoe:lta, joka on alunperin mies.

Mitä olen katsellut ennen ja jälkeen kuvia, niin ei moni miehistä kuitenkaan näytä selvästi naiselta, mutta tietenkin osalla ulkonäkö voi olla hyvin feminiininen. Miehillä ja naisilla ilmenee ulkonäössä päällekkäisyyttä, jonka takia osa miehistä voi olla kasvoiltaan feminiinisempi kuin osa naisista, jos ajatellaan kasvojen siroutta.

Sukupuolen tunnistaminen tapahtuu kuitenkin monien tekijöiden perusteella, että alla olevassa lainauksessa käy ilmi kuinka näkyvät suuret rinnat tekevät ulkonäöstä enemmän naisellisemman. Eipä ne suuret rinnat ole tarpeellisia, jos muuten näyttää selvästi naiselta.

Kauneudessa on olemassa monia keinoja, joilla voi lisätä naismaista ulkonäköä, johon lukeutuu esim. pitkät hiukset ja kapea vyötärö verrattuna lantioon. Tätä ulkonäköä voi nopeasti lisätä käyttämällä peruukkia, jos hiukset sattuu olemaan lyhyet ja vyötärön kapeutta voi vaikka lisätä korsetilla.
There was this guy who drove a shuttle van that I always used to take at work and he was always coming on to me. He told me how great I looked and always asked me out. I thought that he knew I was trans- because everyone at work knew. So one day I finally took him up on his offer. We went out and then ended up having sex, and it was great. He spent a full fifteen minutes with his face in my vagina and really enjoyed himself. 
Afterward we were lying together cuddling and talking and I mentioned something about the transition. He said, “What transition?” And I said, “The gender transition.” And I could feel his whole body stiffening up. He got really angry. It didn’t turn violent but it felt very violent the way he reacted. I don’t know if he thought that I had tricked him or that somehow his masculinity was at risk, but it was really scary.
[...] 
I have found that the way I choose to dress myself has the biggest impact on passing or not. Dressing to expose my breasts just makes my life easier [she pointed at the low-cut sweater and camisole that she was wearing]. It is a choice between being read as a cross-dressed male or a strange looking, slutty woman. 
Women are much less nice when I have the cleavage from my DD’s showing, but men are infinitely kinder, gentler and more attentive. When I cover my breasts and rely on my face and body geometry to gender me, men are cruel. Someone yelled ‘Hey, amigo!’ at me on the street the other day. I am harassed and not taken seriously when I show my breasts, but I don’t get brought to tears because I look slutty.
Poimin tutkimuksesta vielä mielenkiintoisia kuvia ja kirjoituksia, joissa yhdessä kerrotaan osaltaan Angelina Jolien kasvoista kuinka kauneuskirurgi näkee siinä maskuliinisuutta ja muuta kielteistä, mutta siitä huolimatta nainen nähdään kauniina.

Katselin Googlen kuvahausta enemmän kuvia Angelinasta, eikä naisen ulkonäössä voi sanoa olevan mitään erityistä vikaa, mutta tämä on aina lopulta jokaisen omaa näkemystä. Tietenkin sitä voitaisiin aina tehdä naisesta enemmän feminiinisempi tekemällä leuasta vähän pienempi, mutta onko se kuitenkaan tarpeellista.

Angelinan alla olevassa kuvassa voi nähdä jo kasvonpiirteiden perusteella aasialaisen naisen halunneen leuasta soikiomaisemman, joka on Aasiassa huomattavan paljon kauneusihanteena. Eipä tämä leukaan tehty leikkaus vaikuta tarpeelliselta, mutta tietenkin se vähentää leuan näyttävyyttä ja pienentää kasvoja.

Sitä voi aina tapauskohtaisesti katsoa millaisia muutoksia naisen ulkonäköön voisi tehdä, jos nainen jostain syystä haluaa lisätä naismaista ulkonäköä. Jos naisella leuka venyy voimakkaasti alaspäin verrattuna kasvon keskiosaan, niin silloin voidaan yrittää pienentää alaleuan kokoa. Miehellä pidempi alaspäin venyvä leuka ei ole huono asia, mutta naisella tietenkin olisi parempi, jos leuka ei saisi liialti huomiota kasvon keskiosalta.

Vasemmalla alla olevassa kuvassa voi nähdä sukupuolten keskimääräistä eroa mitattuna leuan alaosasta nenän alaosaan, jonka voi havaita murrosiän aikana kehittyvän miehillä selvästi pidemmäksi kuin naisilla. Kuitenkin on sillä tavalla, että osalla naisista leuka voi samaan tapaan kehittyä hyvin suureksi kuin miehillä, joten tällöin voisi sirontaa leukaa enemmän naisille tyypilliseksi.
Myös kiinalaisia missikilpailuja tarkastelevassa tutkimuksessa on paljon luettavaa päälle 200 sivun verran, mutta se on myös mielenkiintoista. Sitä on vaikea päättää millaisia lainauksia valitsisi, mutta alla olevassa lainauksessa kerrotaan tyypillisestä ulkonäöstä, josta muutenkin Aasiassa näytetään tykkäävän.

Tässä tutkimuksessa myös kerrotaan kuinka missikilpailuissa suositaan paljonkin pitkiä naisia, joka on kyllä harmillista, että pitäisi yleisemmin järjestää myös lyhyemmille tai normaalimman pituuden omaaville naisille omia kisoja. Eihän miehet vaadi naiselta erityisen suurta pituutta, niin miksi sitä pitäisi vaatia missikisoissa.

Viimeisessä lainauksessa käy ilmi mielenkiintoinen asia, joka ei kuitenkaan ole itselleni uusi asia. Kiinalaiset naiset ihmettelevät, miksi länsimaissa esim. malli Lü Yan on menestynyt vaikka hänen ulkonäkönsä poikkeaa kiinalaisesta kauneusihanteesta, jonka takia näkevät tämän jopa loukkaavana.

Tästä pitäisi varmaan osaltaan syyttää suvaitsevaisia, koska he ovat vaatineet mallien osalta moninaisuutta ja vähemmän eurokeskistä ulkonäköä. Toisaalta muodissa myös tykätään käyttää erikoisen ja myös androgyynisen näköisiä naisia. 

Eipä välttämättä moni malli ulkonäöltään sellainen oikeasti ole, mutta ilmeillä, kuvakulmilla, valaistuksilla ja meikkaamisella voidaan malleista antaa miesten näkökulmasta vähemmän miellyttävää tai kaunista vaikutelmaa.
Based on the observation of the researcher, the women in Cosmos and World tended to share one particular facial characteristic: a small chin or narrow jawline. Given that it is harder to change the look of one’s face shape than other facial features with makeup, it was notable that a large proportion of these Chinese pageant contestants had a xiaolian (small face) with jian xiaba (pointed chin), which is largely considered attractive for women in contemporary China. 
Being an Asian woman, the researcher was familiar with certain makeup techniques commonly used to modify the look of Asian facial features. In the two Chinese pageants, two specific makeup techniques were prevalent on the contestants: using strong eyeliners and fake eyelashes to make the eyes look bigger, and using shadow of different shades to create a narrower-looking and higher profiled nose. 
According to evolutionary theory, beautiful faces tend to share characteristics such as symmetry, averageness, and sexual dimorphism (Rhodes, 2006), and some facial features, such as large eyes, small nose, and small chin, are considered particularly feminine and attractive on women (Cunningham, 1986; Johnston & Franklin, 1993; Hönn & Göz, 2007).
[...]
A woman with high physical attractiveness is therefore valued differently, usually favorably, by society and by men. As the Chinese society becomes increasingly materialistic, many Chinese women now believe that physical beauty is a shortcut to finding a wealthy husband and having an upper-middle class lifestyle.
Not surprisingly, the demand for “cosmetic intervention” to improve one’s appearance among Chinese women continues to reach new highs, and some of the most common surgical procedures include double-eyelid operations, nose-lengthenings, jaw-reshapings, and breast enlargements (Watts, 2004). 
South Korea has gained the status of the “Mecca” of cosmetic surgery in recent years (Huer, 2009), and many affluent Chinese women these days prefer flying to Seoul to get their face cosmetically enhanced by highly trained Korean cosmetic surgeons (Laurence, 2011).
[...] 
What was implied in the women’s comments was that Westerners were prejudiced against Chinese women by insisting upon them a different and apparently inferior set of beauty standards. 
To make their point, the women brought up the example of a famous Chinese model named Lü Yan, who achieved high praise in the Western fashion world with her uniquely Chinese look: small eyes with single eyelid, high cheekbones, wide jawline, thick lips, and dark skin tone. Like many other Chinese, the college women were appalled by Lü’s international success. 
The main issue they took with Lü’s international influence was that she failed to present to the world the real/contemporary standard of feminine beauty in China. Furthermore, the women questioned the intention of the Western world in promoting Lü as the face for the Chinese beauty and found the representation rather suspicious and even insulting.
Lähde - A Chinese beauty story - White or tan? - Li Bingbing

Kiinalaiselta SoYoung sivustolta poimin tällä kertaa yhdestä yli 25-vuotiaasta naisesta kuvia. Nainen ei nähnyt alkuperäisessä nenässään suurta vikaa, mutta halusi siihen vähän korkeutta, että voi nähdä naisen vertaavan uutta nenäänsä taideteoksiin.

Kiinassa on erikoinen halu omata tällainen osaltaan kolmiulotteinen nenä, mutta osa näyttää haluavan liian ison nenän. Tällä naisella kuitenkin uusi nenä näyttää sopivan kasvoihin, mutta en tiedä alkuperäisen nenän ulkonäköä, että oliko tämä kuitenkaan tarpeellista.

Onhan tällaiset kauneusleikkaukset jossain määrin harmillisia, koska ei pitäisi liialti muuttaa tässä tapauksessa kiinalaista ulkonäköä. SoYoung sivustolla voi myös nähdä osan tehneen hyvin omituisen leuan, että on ottanut lähes kirjaimellisesti V-linjan mukaisen leuan muodon.


Lähde - Sextypicality and attractiveness - AmISexy

Alla olisi vielä lisää poimintoja SoYoung sivustolta, joista kuitenkin oikealla olevat kuvat poimin Evercaren omilta sivuilta. Aasiassa tykätään aika paljon esitellä näitä kasvon samanpituisiin osiin jakamista vaikka tuossa voi myös nähdä kuinka alinosa voi olla lyhyempi varsinkin naisella.

Aasiassa paikallisilla julkkiksilla on osaltaan myös vaikutusta naisiin. Kahdessa kuvassa voi nähdä nuoren naisen Angelababy kuvan vieressä, että nainen näyttää itsekin samanlaiselta. Tässä voi muutenkin huomata kiinalaista kauneusihannetta, jossa ihonväri on vaalea, leuka tai kasvot soikiomaiset, nenä kapean korkea ja silmät näyttävät.

Dewy, luminous porcelain skin is as much the standard as it is an art form in South Korea — and "dewy" is not to be confused with the dreaded oily or shiny face. If you're anything like me, you have always been envious of the white, porcelain skin of Korean pop stars. Take Kim Tae Hee, Song Hye Kyo, and Han Ji Min for example. 
They are, in my opinion, the epitome of the classic Korean beauty. You cannot get anymore perfect than what they already are. Skin brightening has long been a trend in Asia and will continue to rise due to its robust demand, particularly in Asia Pacific; where fair, translucent skin is associated with - prosperity, beauty and youth.
Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Tori Spelling with New Facial Proportions

Tuli päädyttyä Cosmetic Surgery Connoisseur blogiin, jossa nähtävästi blogin ylläpitäjä on muokkaillut julkkisten kasvoja mielestään paremmiksi ja hän myös tykkää suoran näköisistä nenistä. Hän on muokkaillut esim. Heidi Montag:in leukaa, mutta alla olevat kuvat on poimittu toisesta blogista.

Videon kautta voi tarkemmin katsella naisen ulkonäköä, että ei sitä aina voi kauneutta kuvien perusteella päätellä vaikka silloin ei aina ole kuvankaunis. Kyllä tämä nainen kauniilta vaikuttaa, mutta naisesta kuvia katsoessa hänellä on ollut ongelmia varsinkin leuanpään muodon kanssa, jota on sanottu Jay Lenon leuaksi.

Tämä nainen näyttää tässä kuvassa jokseenkin oranssimaiselta, jota ulkonäköä varmaan moni eurooppalainen nainen haluaa omata, mutta naisesta löytyy myös kuvia hyvin vaaleaihoisena, että varmaan moni aasialainen nainen katsoo sellaisia kuvia kateellisena.


Lähde - Flat, Broad Chin - Latest Plastic Surgery - Mentoplasty - Katso video

Heidi Montagin leuanpäätä on pienennetty, joka taitaa olla länsimaissa harvinaista tai yleensäkin leukaan kauneuden takia tehtävät leikkaukset, jos mitään selvää epäsymmetriaa tai muuta pahaa ongelmaa ei ole havaittavissa.

Katselin Googlella tietoa leuan koon pienentämisestä ja näyttää siltä kuin kauneuskirurgit olisivat alkaneet enemmän tarjoamaan mahdollisuutta pienentää leukaa tai tehdä kasvoista soikiomaisemmat.

Aika moni näyttää tarjoavan kuitenkin botoxia keinoksi pienentää ulomman puremalihaksen kokoa, mutta kyllä myös tuli vastaan kirurgeja, jotka ovat valmiita myös pienentämään luun kokoa, kuten tekevät esim. korealaiset.

Tietenkin länsimaissa naiseksi haluaville miehille on tehty jo pidemmän aikaa leuan koon pienentämistä, mutta se taitaa olla todennäköistä, että kasvavassa määrin myös naiset tulevat tätä käyttämään keinona, jonka halua voi myös lisätä, jos länsimaissa tulee nykyistä voimakkaammin muotiin esim. feminiinisempi, söpömpi ja nuorekkaampi ulkonäkö naisella.

Eipä kuitenkaan leuan pienentäminen aina ole tarpeellista, että sopiva näyttävyys tai koko naisen leuassa tekee kasvoista aikuismaiset tai miten tämän jokainen näkee. Tuossa oikealla olevassa kuvassa en näe ongelmaa ennen kuvassa, mutta tietenkin aasialaiset ei näytä erikoisesti tykkäävän kulmikkaasta leuasta vaan haluavat kasvojen olevan soikiomaiset.

Vasemmassa kuvassa ei näytä naisella olleen ennen kuvassa miellyttävät kasvot, mutta jälkeen kuvassa voi nähdä lukevan kuinka kasvoista tehtiin osaltaan kolmiulotteiset länsimaalaiset julkkismaiset kasvot.

Eipä tässä pitäisi liialti tehdä aasialaisille kasvoihin kolmiulotteisuutta, koska matalat kasvot kuuluvat yleisesti aasialaiseen ulkonäköön, että tapauskohtaisesti tietenkin voi varsinkin nenän korkeudella tasapainoittaa kasvoja, jos nenän kohta on liialti lättänä ja näyttää aasialaisten mielestä omituiselta.


Lähde - Dr. Haena Kim - Asian Jaw Contouring Surgery - Jaw reduction

Alla olisi lisää poimintoja SoYoung sivustolta, joista vasemmalla olevissa kuvissa voi havaita naisella olevan esikuvana näyttelijä Fan Bingbing. Tästäkin julkkiksesta kannattaa katsella enemmän kuvia Googlen kuvahausta, mutta kyllä tietenkin naisella on kiinalaisen kauneusihanteen mukaista ulkonäköä. Osalla ihmisistä on myös suuri halu olla jonkun julkkiksen näköinen, mutta eipä tässä naisten pidä olla samannäköisiä.

Oikealla olevassa kuvassa nähtävästi kauniita kasvoja esitellään sydämen muotoisina ja voisi sitä tietenkin sanoa, että kauniilla naisella on usein myös tuollaista sydämen muotoa kasvoissa, jota voi havaita aika paljon aasialaisilla naisilla, koska heillä tahtoo olla osaltaan poskiluut näyttävämmät.


Lähde - Lähde - Lähde - Katso kuvia Fan Bingbing:stä - Nathalie Paris

Jos Heidillä oli ongelmana liian näyttävä alaspäin venyvä leveä leuanpää, niin osalla ihmisistä taas alaleuka tai leuanpää voi olla alikehittynyt tai pieni. Ei siinä välttämättä mitään vikaa ole, jos jollekin etniselle ryhmälle on normaalia ulkonäköä pieni leuanpää, että kasvoissa esim. huulet tai hampaat saavat enemmän huomiota.

Eipä tällä alla olevalla naisella suurta ongelmaa näytä olleen kasvoissa, mutta alkuperäistä sivuprofiilia katsoessa, joka on vasemmalla voi havaita leuanpään olevan vähän takana. Wikipediasta voi lukea leukakyhmystä, mutta ainakin suomenkielisessä artikkelissa jätetään mainitsematta leuanpään tasapainottavan kasvoja.

Lisäksi voidaan ajatella ihmisten pyrkivän pois alkukantaisista kasvonpiirteistä, jonka takia ihmiset näyttävät yleisesti tykkäävän sivuprofiilista, jossa huulet ja hampaat eivät saa liialti huomiota. Tässä voi tietenkin olla osaltaan kyse länsimaiden vaikutuksesta, mutta leuanpään tulisi olla suurin piirtein samassa suorassa linjassa kulmakarvojen kanssa.

Leuanpäästä nenänpäähän mitatussa Ricketts:in E-linjassa huulten tulisi pysyä viivan takana, mutta tänä päivänä tykätään myös näyttävistä huulista, joten voi vähän ylittää viivan. Kuitenkaan ei liian paljon, koska muuten alkaa kasvoissa olemaan apinamaista ulkonäköä. Tämä asia varmaan järkyttää suvaitsevaisia, mutta tämän voi ymmärtää katsomalla simpanssin sivuprofiilia.

Oikealla olevassa jälkeen kuvassa voi nähdä 41-vuotiaan naisen kasvoja edestä, mutta ennen kuvaa ei löytynyt. Olen tuohon kuvaan lisännyt pistemäisiä viivoja, joilla voi tarkastella kasvon osien pituuksia tai kokoja, jotka näyttävät olevan pitkälti samanlaisia vaikka alinosa on vähän lyhyempi, jos vielä huomio naisen pitävän suuta vähän auki.

Kasvot eivät ole täysin suoraan eteenpäin kuvassa, mutta nenä näyttäisi pysyvän silmien välillä ja olevan leveydeltään suurin piirtein sama kuin silmät, joka on hyvä asia. Tietenkin meikkaamisella voi lisätä silmien näyttävyyttä verrattuna nenään.

I've always been self conscious about my profile. In pictures my chin faded into my neck with no definition. When I smiled I had a double chin even though I'm thin. My chin was super weak and I was so unhappy with it.
Lähde - Lähde - Lähde - Orthognathic - Leukakyhmy - Cephalometric analysis

Katselin taas Chic Monterrey aikakauslehteä, jossa voi osaltaan ihmetellä mainoksia. Meksikolainen vaatemerkki Tom Fella mainosti, joten katselin sen omilta sivuilta kuvia malleista. Osa kuvista oli aika sumeita, mutta valitsin tarkoituksella sumeita kuvia.

Näillä malleilla näyttää olevan tyypillistä ulkonäköä, jota osaltaan muodissa suositaan. Eipä näistä malleista aina tiedä ovatko meksikolaisia, koska malleina tykätään jostain syystä myös käyttää ulkomaalaisia.


Lähde - Romasdan - Beauty Woman face Portrait - Tear Trough Under Eye Filler

Lähde linkin kautta löytyy lisää kirjoituksia kauneusihanteista Aasiassa ja aasialaisten ulkonäöstä. Kauneusihanteissa on kuitenkin sellainen hölmö puoli, että Aasiassa liialti väitetään tietynlaista ulkonäköä kauniiksi vaikka tulisi myös osata arvostaa enemmän aasialaiselta vaikuttavaa ulkonäköä.

Facial esthetic treatments in Asians are not aimed at Westernization, but rather the optimization of intrinsic Asian ethnic features, or correction of specific underlying structural features that are perceived as deficiencies. Thus, overall facial attractiveness is enhanced while retaining esthetic characteristics of Asian ethnicity. Because Asian patients age differently than Western patients, different management and treatment planning strategies are utilized.
Lähde - Nose Filler Injection - 12 Singapore bloggers share their experiences...

Huomattava osa kauneuden hoidosta on muuta kuin kauneusleikkauksia, että varsinkin kasvoihin laitetaan hyaluronihappoa, jolla voi poistaa ryppyjä ja muutenkin muuttaa ulkonäköä, jota voi katsella yllä olevista linkeistä.

Singaporelaisesta Plastytalk sivustolta löytyi mielenkiintoisia artikkeleita, joissa osaltaan pohditaan millaisia muutoksia julkkikset ovat tehneet ulkonäköön vaikka joku lapsuudessa otettu kuva ei aina ole hyvä vertailun kannalta.

Muutenkin sitä voi paljon vaikuttaa myös meikkaamisella ulkonäköön, jonka takia jälkeen kuvassa näkyvä esim. kapean korkea nenä onkin saatu aikaan meikkaamisella, mutta tietenkin monet aasialaiset naiset muuttavat myös hyaluronihapolla nenän ulkonäköä.

Eipä nämä muutokset aina ole tarpeellisia, mutta kun Aasiassa myös halutaan omata enemmän kolmiulotteista ulkonäköä korkeammalla nenällä, niin se innostaa monia muuttamaan ulkonäköä vaikka ulkonäössä ei olisi mitään vikaa.

En tiedä, mitä kaikkea alla oleva nainen on mahdollisesti tehnyt ulkonäölleen pitääkseen sen nuorekkaana, mutta hänen kerrotaan olevan 50-vuotias kolmen lapsen äiti, jonka sanotaan näyttävän puolet nuoremmalta.

Eipä tämän naisen ulkonäkö taida täysin ihmeellistä olla, jos kuitenkin monet aasialaiset naiset näyttää hyvin nuorekkailta johtuen osaltaan matalista kasvoista. Japanissa taisi olla samanlainen nainen, joka isoäitinä näyttää samanlaiselta kuin omat tyttäret.

Tähän suuntaan ollaan varmaan menossa, että tuhansien vuosien kuluttua naiset voivat yleisesti vielä 50-vuotiaana näyttää 20- tai 30-vuotiailta. Vaikeaa tässä on ennustaa, että voihan tämä tapahtua nopeammin koko ajan parantuvien hoitojen takia, jos hoidot ovat lisäksi nykyistä edullisempia.

Kyllä tässä myös tarvitaan nuorekkaampaa ulkonäköä aiheuttavia geenejä, että auttaisiko asiassa geenimuuntelu. Lopulta myös hyvillä elintavoilla on vaikutusta nuorekkaan ulkonäön säilymisessä, että esim. tupakointia, alkoholia ja UV-säteilyä pitäisi välttää. Näiden kielteisten tekijöiden sijasta esim. syödä enemmän vihanneksia, hedelmiä ja laittaa kasvoon voidetta.

Kolmen lapsen äiti Candy Lo, 50, on noussut internetissä julkisuuteen kauniiden kuviensa ansiosta. Kuvissa ei niinkään ole mitään ihmeellistä, vaan niissä esiintyvässä naisessa. Ihmisten todella vaikea uskoa, että niissä poseeraava neito on 50-vuotias. 
Candy Lo voitti vuonna 1991 Miss Asia -kilpailun ja on sen jälkeen jatkanut mallin töitä entiseen tapaan tähän päivään saakka. Nainen promoaa tällä hetkellä kirjaansa Timeless, joka kertoo käytännössä sen, miten Lo ei ole vanhentunut viimeiseen 30 vuoteen.
Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Katso video - Cindy Jackson - Christie Brinkley

Plastytalk sivustolta löytyy enemmän artikkeleita ulkonäkönsä omituiseksi tai jonkun julkkiksen näköiseksi muuttaneista, mutta poimin alle kaksi korealaista naista. Vasemmassa kuvassa voi nähdä korealaisen tv-toimittajan, joka ennen kuvan perusteella vaikutti kauniilta sirokasvoiselta naiselta, mutta jälkeen kuvissa voi nähdä ulkonäön olevan omituinen.

Tämä nainen on varmaan ottanut osaltaan todesta V-linjaiset kasvot, joista Aasiassa paljon jauhetaan vaikka sitä ei pitäisi ottaa kirjaimellisesti. Kauneus on tietenkin lopulta katsojan silmissä ja onhan myös länsimaissa itsensä omituisen näköiseksi muuttaneita. Ainakin alla olevan äänestyksen perusteella tykätään enemmän alkuperäisestä ulkonäöstä. Sitä pitäisi enemmän tutkia, että minkä takia naiselle tuli tällainen halu muuttaa ulkonäköä.

Oikealla oleva nuori nainen halusi olla australialaisen Miranda Kerr:in näköinen. Mirandalla on jokseenkin aasialaiselta vaikuttavaa ulkonäköä, joten ei tarvitse suuria muutoksia tehdä. Tämän naisen ulkonäöllisistä muutoksista ihmiset näyttävät olevan montaa mieltä. Suurin osa ei välitä tai sitten näkee kummankin hyvänä. Toiseksi eniten nähdään alkuperäinen ulkonäkö kauniina vaikka eipä ennen kuvaan verrattuna näyttänyt olevan mitään suuria eroja.


Lähde - Lähde - Superfan takes 8 years of plastic surgery to look like Fan Bing...

Ikäistään huomattavan nuorekkaampi ulkonäkö on kyllä mielenkiintoinen asia, mutta tutkiessani hyaluronihapon käyttöä ulkonäön nuorentamisessa ja muutenkin kauniimpaa ulkonäköä päädyin NewBeauty:n YouTube sivuille, josta tuli vastaan 47-vuotias Naomi Watts.

Aikakauslehteä varten otetut kuvat vaikuttavat muokatuilta, jos ei yhtä paljon kuin japanilaisessa Ageha:ssa. Tällainen ihon valaisu on hyvin tyypillistä vaikka kuvien muokkaamista on paljon kritisoitu.

Eihän kuvia aina tarvitse muokata, koska saahan myös valaistuksella ja meikkaamalla vaikutettua ulkonäköön, jonka takia mustat naisetkin voi näyttää vaaleammilta, josta sitten voi syntyä kohu. Naomista voi kuitenkin katsoa lähde linkin kautta videon, joten voi paremmin päätellä naisen kauneutta tai nuorekasta ulkonäköä.


Lähde - Lähde - Juvederm - Beauty Lies in the Eye of the Beholder

Candystä kuvia etsiessä päädyin hänen Weibossa sijaitsevaan blogiin, jossa voi myös nähdä naisen olevan mallina tai esittelijänä tuotteille ja osallistuvan erilaisiin tapahtumiin. Yksi tapahtuma näytti olevan monikansallinen missikilpailu, josta kuvia katsoessa jaksaa aina ihmetyttää, että miten missi valitaan jokseenkin erilaisen ulkonäön omaavien naisten väliltä.

Kaipa valinta tapahtui lopulta muiden kuin ulkonäöllisten tekijöiden perusteella. Kuitenkin alla voi nähdä yhdessä kuvassa Candyn esittelemässä ranskalaisen Clarins:in ihonhoitotuotteita. Naisella taitaa olla kädessä jokin esite, jossa lukee suomeksi haluan olla kaikista kaunein.

Tuo fairest on sanana mielenkiintoinen, että se tarkoittaa englanniksi esim. kaunista ja vaaleaa, mutta perinteisesti länsimaissa on myös nähty vaalea ihonväri naisella kauniina vaikka moni tänään haluaa olla tummempi tai jokseenkin oranssimainen UV-säteilyn osaltaan aiheuttamista rypyistä huolimatta.

Seuraavassa kuvassa voi nähdä naisen olleen Mrs International missikilpailussa, jossa hän ei kuitenkaan itse ollut kilpailijana. Suuressa kuvassa on osaltaan kyse viiniä myyvän hongkongilaisen MBL yhtiön uusien viinituotteiden mainostamisesta, joissa mallina käytetään Candyä ja viinit on samalla nimellä kuin naisen Timeless kirja.

Blogista löytyy kaikenlaisia kuvia, mutta valitsin tarkoituksella kuvia liittyen varmaan monien naisten haaveeseen, että olisi hyvin kaunis ja rikas kuningatar asuen hienossa linnassa komean rikkaan kuninkaan kanssa tai jotain tällaista.

Laitoin alle lainauksen Suomi24 sivulta, jossa nuori nainen harmittelee ulkonäköään, kun ei sen takia löydä miestä. Pitäisi tietää millaisia miehiä nainen oikein tavoittelee ja onhan nykyään olemassa deittisivustot, jotka helpottavat halukkaan kumppanin löytämistä.

Jos nainen haluaa vaan muodostaa parisuhteen komeiden miesten kanssa voi todennäköisesti miehen löytäminen olla hyvin vaikeaa, koska miehille on parinvalinnassa hyvin tärkeää naisen kauneus vaikka onhan lopulta muutkin tekijät.

Nykyään on kuitenkin olemassa yksi keino tehdä lapsia komean miehen kanssa, joka onnistuu vaikka tanskalaisen spermapankin avulla. Eihän pienen lapsen kasvattaminen ole yksin helppoa, jonka takia tarvittaisiin mies tai voihan hyvät isovanhemmat auttaa. Sitten on lopulta yksi keino mustat miehet, joille tunnetusti kelpaa rumemmat eurooppalaiset naiset.

Laitoin alle vielä poiminnan deittisivustoja tarkastelevasta tutkimuksesta, jossa kerrotaan miehille naisen kauneuden olevan tärkeää, mutta myös laihan vartalon. Todennäköisesti kuitenkin mustilla miehillä asenteet ovat keskimäärin myönteisempiä myös paksuutta kohtaan.

Muutamia vuosia sitten kävin ekassa leikkauksessa ja joudun menemään uusintaan, koska lopputulos jäi vajaaksi. Miehet ei kiinnostu musta koska olen kasvoista niin viallinen ja ruma. Olen jo 30 enkä ole koskaan seurustellut. En voi saada miestä enkä perhettä, koska kasvoni ovat niin rumat. Tiedän sen.

Koko katastofi kärjistyy aina näin juhla-aikoina. Ei ole kumppania, pariskuntatapahtumiin ei oteta mukaan yksin olevaa. Kaikilla kavereillani on kumppani. Voin vain sivusta seurata kuinka muut saa elää ja kokea rakkautta ja onnea.

En tiedä enää mitä tehdä. Uusi nenäleikkaus, sen jälkeen tahtoisin leukaluukirurgian, mesolangat tai poski-implantit, silmänalusiin täyteainetta, silikonirinnat, huuliin täytettä, eikä tuokaan vielä riittäisi, koska leikkaukset ei aina onnistu.
[...] 
While females appear to value but be more tolerant towards the appearance of the potential partner [32] [62] [68], men do not hesitate to state exact body type preferences [23] [31] [32] with thin and toned body types being most desired [23]. 
Indeed, physical attractiveness of a female appears to be a decisive criterion for male online daters [1] [4] [31] [32] [39] [47] [54] [68], corresponding to their search for female reproduction advantage. With respect to age criterion there is a clear pattern for men to look for a younger [1] [7] [19] [32] [34] [36] [59] [69] or at least a same-age partner [59]. 
Lähde - 2 - 3 - Château de Mercuès - Anti UV, Anti-Pollution, Anti-Ageing

Uusia tutkimuksia ja muuta deittisivustoihin liittyvää tietoa etsiessä tuli vastaan kiinalaisen naisen kirjoitus siitä, että rekisteröityi WhereWhitePeopleMeet.com sivustolle. Hän osaltaan pohtii, mitä ja keitä valkoisilla tarkoitetaan.

Mitä olen muutenkin vähän lueskellut, niin Yhdysvalloissa valkoisen määritelmä on vaihdellut ja vuosien saatossa valkoisiksi on hyväksytty enemmän ihmisiä eri etnisistä ryhmistä myös vähemmän ulkonäöllisesti eurooppalaisista maista.

Sitä on jotkut väittäneet tässä olevan osaltaan kyse halusta pitää valkoiset enemmistönä. Tästä huolimatta sitä ennustetaan valkoisista tulevan vähemmistö, mutta kuitenkin vähemmistöjen joukossa enemmistö vaikka valkoisia olisi alle puolet.

Tiukassa mielessä varmaan valkoiset on jo vähemmistö, jos kuitenkin valkoisiksi on hyväksytty kaikenlaisia ihmisiä ja tietääkseni myös valkoisiin perheisiin adoptoituja kiinalaisia. Pitäisi tähän tarkemmin perehtyä, mutta jos en ole väärässä on tässä kyse siitä, mitä viranomaisille väittää olevansa esim. väestönlaskennassa, että varmaan joku mustakin voi väittää olevansa valkoinen.

Kyllä monet latinotkin väittää olevansa valkoisia osaltaan sen takia, että ovat olleet esim. entisessä kotimaassa valkoisia, mutta Yhdysvalloissa monia latinoita ei nähdä valkoisina, koska enemmän eurooppalaista ulkonäköä omaavat huomaavat osalla olevan intiaanimaista tai afrikkalaista ulkonäköä.

Kuitenkin alla olevan kiinalaisen naisen kysymyksen osalta yksi vastaus löytyy kysymällä muilta ihmisiltä. Jos ihmiset erilaisista etnisistä ryhmistä näkevät naisen kiinalaisena tai varsinkin aasialaisena, niin eipä sitten ole valkoinen, koska valkoisella pitkälti tarkoitetaan eurooppalaista ulkonäköä.

Tietenkin ihmisillä esiintyy kaikenlaista ulkonäköä, että osa eurooppalaisistakin voi näyttää jokseenkin aasialaisilta, mutta ei taida löytyä montaa kiinalaista, joka näyttäisi eurooppalaiselta ellei sitten kauneusleikkausten takia.

Näitä on tietääkseni myös mustille ja muille tarkoitettuja deittisivustoja. Mitä olen tutkimuksia ja tilastoja lueskellut voidaan suosituilla deittisivustoilla havaita hyvin paljon ulkonäöllisesti samankaltaisten kanssa pariutumista.

Lisäksi Yhdysvalloissa huomattava osa sekarotuisista tai monietnisistä parisuhteista on valkoisten latinoiden ja valkoisten välillä, eikä kaikkia voi varsinkaan sekarotuisiksi sanoa, jos esim. eurooppalaisen taustan omaava brasilialainen on valkoinen latino.

Kiinalainen nainen ymmärtääkseni viittaa kirjoituksessa OkCupid:in tietoihin, joiden mukaan valkoisilla miehillä ilmenee suurta kiinnostusta aasialaisia naisia kohtaan, jonkä syyksi väittää tyypillisesti stereotypiat alistuvasta, mukavasta ja hoitavasta femiinisestä naisesta tai miten tuon suomentaisi.

Varmasti näillä stereotypioilla on jonkinlainen vaikutus, mutta yleensä näyttää jäävän mainitsematta aasialaisten naisten ulkonäkö, koska tutkimusten perusteella miehille on hyvin tärkeää naisen kaunis ja nuorekas ulkonäkö.

Jos aasialaisilla naisilla ilmenee enemmän länsimaalaisten miesten tykkäämää nuorekasta, laihaa ja kaunista ulkonäköä, jota aasialaiset naiset myös lisäävät meikkaamisella ja kauneusleikkauksilla, niin ei ole ihme, että miehet ovat kiinnostuneita myös mahdollisten stereotypioiden innostamana, jos niissä on keskimäärin jotain totuuttakin.

Jos aasialainen nainen näyttäisi lihavalta gorillalta rumilla hiuksilla, mustalla ihonvärillä ja huomattavan suurella nenällä, niin ei olisi valkoisilla miehillä yhtä suurta kiinnostusta vaikka joku olisi länsimaissa levittänyt miesten yleiseen tietoisuuteen stereotypian kuinka aasialaiset gorilla naiset ovat parempia kuin länsimaalaiset naiset.
So why would someone who's curious but disengaged from the spectacle of online dating wade into these murky waters? More to the point, why would someone of Chinese descent (a.k.a. American-born Chinese, a.k.a. Asian, a.k.a. non-"white" human) look for love on a website called WhereWhitePeopleMeet.com? 
Now, technically, I'm not single, but a few months ago I temporarily shed coupledom--at least on paper--to embark on some undercover reporting in order to answer a weighty philosophical question: "Am I white?"
[...]
And getting back to the site I briefly joined, how hard is it to meet white people on a mainstream dating website anyway? “Racial preference” already exists on non-niche sites where black women and Asian men predominantly face tougher odds of being messaged back, and where white people fare very well when it comes to finding each other. OkCupid founder Christian Rudder wrote in a blogpost analyzing his website’s data on race, 
Beauty is a cultural idea as much as a physical one, and the standard is of course set by the dominant culture. I believe that’s what you see in the data here. One interesting thing about OkCupid’s interface is that we allow people to select more than one race, so you can actually look at people who’ve combined “white” with another racial description. Adding “whiteness” always helps your rating! In fact it goes a long way towards undoing any bias against you.
[...]
Gans ( 2012 ) writes that he has now come to agree with a more complex tripartite system of White imposed racial hierarchy akin to the one forecasted by Eduardo Bonilla-Silva ( 2004 ) and extended by Wendy Roth ( 2012 ). According to Bonilla-Silva ( 2004 ), a middle designation is beginning to emerge, effectively splitting the traditional Black/White poles. 
This middle designation is made up of medium- and lighter-skin-toned Latina/os, Asian Americans, and multiracials who he argues are being afforded honorary White status and are distinguished from Blacks and their darker-skinned counterparts. Roth ( 2012 ) goes on to explain that the boundary between the middle honorary White designation and the dominant White designation is relatively porous so that some individuals and groups can effectively cross racialized boundaries.
Lähde - Lähde - Race and Attraction, 2009 – 2014 - Black Models