16. elokuuta 2016

Bolivialaista kauneutta, perulaisten kuvastot, Reina Hispanoamericana, kauniit rinnat, Snapchat filtterit ja redditorien valitsemat kauneimmat naiset

Issuu sivustolla olevia lehtiä tutkiessa tuli vastaan hienoja kuvia Boliviassa järjestettävistä Las Magníficas näytöksistä. Nähtävästi kauniilla naisilla on näytöksissä päällä erilaisia hienoja värikkäitä vaatteita, jonka lisäksi naiset aina välillä voivat mainostaa jotain tuotetta.

Tästä näytöksestä tulee mieleen karnevaalit tai Victoria’s Secret näytökset, joissa naiset ovat iloisia ja näyttäviä. Jos ajatellaan yleisemmin muotinäytöksiä, niin niissä naisten pitää olla usein ilmeettömiä ja vähemmän naisellisen näköisiä, joten miehen näkökulmasta sellaista ei ole mukavaa katsella tai joku voi olla eri mieltä, jos on osaltaan tottunut muodissa havaittavaan joidenkin mallien jopa androgyyniseen ulkonäköön.

Näistä näytöksistä oli vaikeaa löytää hyvälaatuisia kuvia, että ihmeen pieniä ovat usein monet kuvat bolivialaisilla sivustoilla. Kuitenkin kuvia etsiessä tuli vastaan uusin Miss Bolivia, jonka voi havaita ensimmäisessä kuvassa. Tälläkin naisella voi havaita kauniille naisille tyypillistä ulkonäköä, että esim. nenä on kapea ja sopiva kasvoihin.

Näiden naisten ulkonäkö ei kuitenkaan täysin vastaa yleisemmin bolivialaista, koska maan asukkaat ovat suurelta osin intiaaneja, joten nämä naiset ovat todennäköisesti pitkälti eurooppalaisia taustaltaan enemmän ja vähemmän omaten intiaani taustaa. Wikipediasta löytyvän tiedon mukaan naiset ovat tuossa maassa keskimäärin n. 152 cm, mutta näillä malleilla taitaa olla paljon enemmän pituutta.

The census indicates that about 55% of the population is Native (5 million), while 30% are ‘mestizo’ (a mix of indigenous people and Europeans or those of European descent) and 15% are ‘white’ (which are thought to be descendants of Europeans).
[...] 
Latin American societies are structured in a fuzzy racial caste system. Whites are at the top. Next are individuals of mixed European and Indian or mixed European and African ancestry, the Mestizos and the Mulattos, respectively. At the bottom are the Indians and the blacks. Integral to this system is an overt preference for European appearance and, among many whites, the firm conviction that the dark-skinned are racially inferior.
Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - Lähde - 2 - Las Magnificas de Bolivia

Boliviaan liittyviä tietoja etsiessä tuli vastaan kirja, jossa mainittiin Yanbal:in kuvastot. En ole kirjaa vielä lukenut, mutta tässä on kyse perulaisesta kosmetiikkaa myyvästä yrityksestä. Perussa on kaksi menestynyttä veljestä, jotka kummatkin myyvät kosmetiikkaa omissa yrityksissä, joista toinen on Belcorp.

Alle poimin veljesten kuvastoista muutamia kuvia ja voi tietenkin sanoa kuvastoissa olevien naisten olevan hyvin eurokeskisiä ulkonäöltään, että ulkonäkö ei vastaa huomattavaa osaa latinoista vaikka näitä tuotteita myydään moniin maihin, mutta tästä huolimatta veljekset ovat tiettävästi hyvin rikkaita.


Lähde - Lähde - Making Up the Difference: Women, Beauty, and Direct...

Alla olisi bolivialaisesta pitkälti hiuksiin liittyviin asioihin keskittyneestä lehdestä poimintoja, joiden joukosta tuli myös vastaan uusi Miss Bolivia, mutta tässä hän voitti vasta Miss Santa Cruz kilpailun.

Oikealla alla voi nähdä malleja, että vaikka malleilla on jonkinlaista ulkonäöllistä eroa, niin tyypilliseen tapaan malleilta toivotaan kapean korkeaa silmien välillä sijaitsevaa nenää.


Lähde - Barbies y reinas de belleza en la época de Evo Morale - Cristina Moro

Jatkoin samaisen mielenkiintoisen lehden tutkimista ja tuli vastaan Reina Hispanoamericana missikilpailusta kuvia ja vuonna 2012 sen voitti Haitia edustanut nainen. Naisen ulkonäkö on aika erikoinen, koska tunnetusti tuon maan asukkaat ovat yleisesti mustia afrikkalaisia taustaltaan.

Tämän naisen lähettäminen kilpailuun kannatti vaikka ei erityisen mustalta näytäkään, mutta taitaa olla monissa Latinalaisen Amerikan maassa sillä tavalla, että selvästi mustia naisia ei yleensä misseiksi valita. Näkemäni perusteella mustien naisten ulkonäkö ei aina ole täysin luonnollista, jos vaikka hiusten tulisi olla hyvin kiharamaiset, eikä pitkät aaltoilevat tai suorat hiukset.

Tähän voi ajatella olevan monia syitä, että huomattava osa latinoista ei tietenkään ole ulkonäöltään selvästi mustia ja sitä myös monissa maissa mustat luokitellaan afrolatinoiksi tai mustiksi, joten tämän takia sitä ei mielellään mustaa naista missiksi valita, jos sen sijasta voi valita jonkun kauniin latinan. Nykyään ilmenee vaatimuksia, että ihmisten pitäisi tehdä toisin, mutta tällaisia vaatimuksia esittävä on typerys.

Osaltaan tästä syystä tällaiset monikansalliset tai ulkonäöltään selvästi erilaisten missiehdokkaiden välillä käytävät kilpailut ovat hölmöjä, jos valinta tehdään varsinkin ulkonäön perusteella. Tästä voi olla montaa mieltä, mutta paremmin voitaisiin arvostaa naisten erilaista kauneutta järjestämällä omia missikilpailuja ulkonäöltään erilaisille naisille. Näin tehdään monissa maissa, että on esim. mustille ja intiaani naisille omia missikilpailuja.

Näistä missikilpailuista oli vaikeaa löytää hyviä kuvia, mutta oikealla yllä voi nähdä vuoden 2013 kolumbialaisen missin ja alle laitoin bolivialaisen missin vuodelta 2014, jota on sanottu Amazonin Barbieksi. Millä perusteella nämäkin missit lopulta valittiin, mutta näitäkin kuvia katsoessa kannattaa vertailla kasvoja, että millainen on esim. nenä.


Lähde - Lähde - Lähde - Reina Hispanoamericana - Mixed woman writes essay...

Edellisessä kirjoituksessa tuli näytettyä vähän naisten kauniita rintoja, joista olettaisin hyvin monen tykkäävän ja näin voisi päätellä myös uudesta tutkimuksesta. Tässä tutkimuksessa myös kommentoidaan kahden kauneuskirurgin tekemiä tutkimuksia, johon liittyen laitoin Édouard Manet:in maalauksen, jonka osalta tutkijat väittävät naisella siinä olevan 45:55 suhteen rinnat, jota pidettiin yleisesti kauniina.

Kauneuskirurgit näyttivät omissa tutkimuksissaan ihmisille kuvia oikeista rinnoista, mutta tässä uudessa tutkimuksessa on näytetty 2000 henkilölle piirroksia nännin ja areolan sijainnista. Tutkimuksessa on myös huomioitu vastaajien ikä ja sukupuoli, mutta harmillisesti ei rotua tai etnisyyttä.

Tässä tutkimuksessa havaitaan kauniina pidetyissä rinnoissa suhteen olleen 50:50, joka poikkeaisi kauneuskirurgien tutkimuksista, mutta eipä tässä oikeastaan ole merkittävää eroa, koska ihmiset näyttävät yleisemmin tykkäävän eteenpäin tai vähän ylöspäin osoittavista nänneistä.

Tutkimuksissa on helpompaa kysyä ihmisten mielipiteitä millaisesta ulkonäöstä tykätään, mutta vaikein kysymys on, että miksi tykätään. Kauneudessa näyttää olevan tärkeää symmetria, mutta eipä rinnat aina naisilla ole symmetrisiä ja varsinkin huomattavaa epäsymmetriaa ei nähdä kauniina.

Ihmiset näyttävät paljonkin tykkäävän nuorekkaasta ulkonäöstä naisella, joten kauniin näköisissä rinnoissa on osaltaan kyse nuorille naisille tyypillisemmistä rinnoista. Toisaalta monilla nuorilla naisilla rinnat voivat vielä olla hyvin pienet vaikka yleisemmin myös tykätään suuremmista rinnoista, jotka osaltaan lisäävät naisellista tai aikuismaista ulkonäköä.


Lähde - Lähde - Katso video - Attractiveness - Mainos - Perfect - Augmentation

Reddit sivustoa tutkiessa tuli sieltä vastaan Hot 100 sivu, jossa tyypilliseen tapaan näyttää olevan paljonkin amerikkalaisia julkkiksia suosittujen naisten joukossa. Tässä taitaa tuoda enimmäkseen länsimaalaiset tai valkoiset amerikkalaiset esille mieltymyksiään. Tämän takia pitäisi etsiä samanlainen äänestys esim. aasialaiselta sivustolta, niin tällöin todennäköisesti aasialaiset naiset olisivat yhtä suuresti edustettuina.

Tästä huolimatta kauniit naiset vaikuttavat usein aika samanlaisilta ulkonäöltään oli sitten kyse sekarotuisesta, mustasta tai aasialaisesta naisesta. Toisaalta, jos tykkää hyvin leveästä lättänästä nenästä mustalla naisella, niin silloin ulkonäöllistä eroa alkaa olla enemmän, koska siitä ei yleisemmin näytetä tykkäävän varsinkaan naisella, mutta pitäisi tämän osalta tarkistaa komeat miehet listauksia.

Nuo kaksi kuvaa oikealla ovat siinä täytteenä, mutta myös vertailun takia, että ylimmässä kuvassa voi nähdä kasvon samanpituisiin osiin jakamista, joka näyttäisi suurin piirtein ihmisiä yleisesti miellyttävän.

Alimmassa kuvassa voi taas nähdä Amber Heard:in, jolla kauneuskirurgi Julian De Silva havaitsi olevan kultaisen suhteen perusteella kauneimmat kasvot, mutta eipä häneltä kuitenkaan tarvitse naisten näyttää ollakseen kauniita.

Vasemmalla voi havaita Reddit käyttäjien keskuudessa suosittuja naisia, joista vasemmalla on ensiksi Scarlett Johansson vuoden 2015 suosituin ja hänen alla toiselle sijalle sijoittunut Milana Vayntrub. Yllä keskellä on sitten vuoden 2014 suosituin Alison Brie ja alla toiseksi sijoittunut Summer Glau.

Eipä tällaisia sijoituksia kannata vakavasti ottaa, että kyllä kauniita naisia on muitakin. Noista lähde linkeistä kannattaa tarkemmin tutkia naisten kauneutta ja tietenkin on myös järkevää katsoa videoita. Kyllä Googlen kuvahaun perusteella naiset vaikuttavat kauniilta, mutta toiseksi sijoittuneilla naisilla näyttää olevan samankaltaista ulkonäköä kuin monilla aasialaisilla naisilla, että leuka on pienen näköinen ja kasvot matalat.

Tällaisista naisista tykkääminen ei yllätä, että ihmiset näyttävät paljonkin tykkäävän myös sanotaanko lapsenomaisista siroista kasvoista. Toisaalta voittaneilla naisilla on enemmän sellaista eurooppalaista kolmiulotteisempaa ulkonäköä, että tämä on lopulta jokaisen omaa naismakua kuinka korkeista, söpöistä, naisellisista tai aikuismaisista kasvoista tykkää.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Korealaisia naisia

Katselin Googlella tietoa Snapchat filttereistä ja linsseistä, joista osa on aiheuttanut myös kohuja tai keskustelua. Yhden näistä voi nähdä alla keskellä kuvassa, jossa filtteri tekee osaltaan ihosta vaaleamman tai valoisan.

Vasemmalla voi nähdä nimen perusteella kiinalaisen naisen ilman meikkiä ja kuvan muokkaamista, joka kirjoituksessaan vähän kritisoi näitä muutoksia, että mitä ne kertovat kauneusihanteista, jos nenä pienenee ja ihosta tulee vaaleampi. Kaipa joku voisi tehdä wiggereille ja eurooppalaisille naisille black face filtterin, mutta siitä syntyisi varmasti kohu ellei ole jo tehty.

Kuinka aitoa mahtaa olla tämän kiinalaisen naisen ulkonäkö, koska hänen silmänsä eivät näytä ruskeilta, että käyttääkö värilinssejä ja tiedä vaikka on käynyt silmäluomileikkauksessa. Naisella voi havaita kasvojen olevan matalat ja jokseenkin samankaltaiset kuin filipina naisilla varsinkin nenän osalta.

Kiinalaisten julkkisten perusteella voidaan havaita, että kiinalaiset eivät tykkää tällaisista nenistä vaan nenän tulisi olla silmien välillä sijaitseva ja vähän korkea. Eurooppalaisesta näkökulmasta tällä naisella on kuitenkin miellyttävämmät kasvot verrattuna joihinkin mustiin naisiin, koska ne ovat suorat.

Tällä viittaan siihen, että osalla mustista ilmenee suun alueella liiallista eteenpäin työntymää ja se aiheuttaa alkukantaista tai rumaa ulkonäköä, että siitä ei näytä ihmiset yleisesti tykkäävän. Tykkäämistä tahtoo myös vähentää tumman ruskea ihonväri ja omituiset kähärät hiukset, joka taas ei ole ongelma aasialaiselle naiselle.

Jos ajatellaan kasvavassa määrin suosittuja sekarotuisia parisuhteita, niin joku voimakkaasti eteenpäin työntyvän nenän ja kasvot omaava eurooppalainen mies voisi yrittää korjata jälkeläisen ulkonäköä alla olevan naisen avulla vaikka naisen leveään nenään liittyy myös pieniä riskejä.


Lähde - Adaptive Planning and Overcoming Pitfalls in Asian Rhinoplasty

Katselin löytyisikö Reddit sivustolta lisää kauniit naiset sivuja, jonka takia löytyi Pretty Girls ja Beautiful Females sivut. Kuumat listauksesta poimin vähän naisia alle näytille, että heillä voi havaita olevan paljon samankaltaista ulkonäköä, jota voi myös havaita ylempänä olleilla julkkiksilla.

Kuumien naisten joukossa näyttää taas olevan ulkonäöltään paljon eurooppalaisia naisia, joka on aika tyypillistä länsimaalaisilla sivustoilla. Kuitenkin joukosta tuli vastaan yksi tuttu nainen kiinalaisilta sivustoilta, josta käytetään nimitystä Angelababy ja hän on puoliksi kiinalainen.

Hänet voi nähdä keskimmäisissä kuvissa valkoisessa mekossa hyvin vaaleaihoisena. Kuvaa on voitu muokata, että Aasiassa tietenkin tykätään paljonkin hyvin vaaleasta ihonväristä, joka voi tuntua monesta eurooppalaisesta omituiselta vaikka ei tuntuisi, jos eläisi 1800-luvulla.

Angela:sta tulee mieleen, että taisin joku päivä sitten nähdä hänet jonkun länsimaalaisen eurooppalaiselta näyttävän julkkiksen kanssa. Ainakin siinä kuvassa Angela oli ihonväriltään hyvin vaalea, kun taas eurooppalainen nainen jokseenkin oranssimainen tai ruskettunut ja epätasainen ihonväriltään.

Tämä on tietenkin lopulta jokaisen makua millaisesta ihonväristä tykkää, mutta valitettavasti eurooppalaisten naisten halu ruskettaa rumentaa pidemmällä aika välillä lisäten ryppyjä ja ihonvärin epätasaisuutta, joka ei ole kaunista, joten todennäköisesti moni aasialainen on ihon osalta kauniimpi.

Näitä alla olevia naisia voi osaltaan käyttää kauneuden tutkimisessa, että miksi joku nainen ei näytä kauniilta. Tällöin voi havaita, että esim. naisella on suuri alaspäin venyvä leuka, liian suuri tai paksu nenä, kaksoisleuka, lyhyt kaula, ruma iho, väsyneet iäkkäät silmät ja kaikkea tällaista, jonka takia kauneus ei ole täysin katsojan silmissä, että on olemassa paljonkin ulkonäköä, joka ei miehiä yleisesti miellytä.

Näiden alla olevien kuvien osalta mennään jo kauneus on katsojan silmissä tekijään, että joku tykkää enemmän tuosta ja toinen toisesta naisesta ulkonäön perusteella vaikka lopulta parinvalinnan osalta huomioidaan muita tekijöitä. Jos näitä naisia ei kuitenkaan näe erittäin kauniina, niin silloin heitä voi verrata mielestään äärimmäiseen kauniiseen naiseen. Onko tällaisella naisella suuremmat huulet, suuremmat silmät, matalammat kasvot, pyöristyneet kasvot tai jotain muuta.

Jos vielä tarkastellaan näiden naisten keskimääräistä tai yleistä ulkonäköä. Näillä naisilla voi havaita olevan kapea silmien välillä sijaitseva sopivan korkea nenä, joka näyttäisi hyvin sopivan kasvoihin, että ei vaikuta liian suurelta, Kasvot näyttävät olevan naisilla yleisesti soikiomaiset vaikka varmaan osa tykkäisi vähän leveämmistä kasvoista.

Ihonväri on naisilla yleisesti vaalea, mutta osaltaan erilainen valaistus ja rusketus taitaa aiheuttaa eroja. Hiukset ovat pitkiä, leuka pieneltä näyttävä, kasvot jaettavissa suurin piirtein samanpituisiin osiin, että kyllä näillä naisilla voi havaita paljonkin tyypillistä ulkonäköä, jota näkee kauniina pidetyillä naisilla.


Lähde - Lähde - Gaze direction changes what expressions mean - Twin sisters

Jatkoin vielä yllä mainittujen Reddit sivujen tutkimista ja huomasin valikosta löytyvän parhaat listauksen. Itse en paljoakaan lue Reddit sivustoa, mutta nähtävästi ihmiset voivat äänestää oliko kuva tai jokin kirjoitus hyvä.

Keräsin alle Pretty Girls sivulta viimeisen vuoden ajalta ensimmäiseltä sivulta kaikkein parhaimpina pidettyjä kuvia. Kuvia tuli kerättyä tällä kertaa paljon enemmän, joten oli pakko tehdä kaksi kuvaa, jotta kuvien naiset näkee paremmin.Alla olisi vielä Beautiful Females sivulta samaan tapaan poimittuja kuvia. Näissä kuvissa voi yleisesti havaita naisilla olevan nuorekasta ja jokseenkin söpöäkin ulkonäköä. Se on tietenkin tutkimusten perusteella selvää, että nuorekkaan näköiset naiset nähdään useimmin kauniimpina.

Näiden kaikkien kuvien osalta tulee huomata, että ne eivät ole täysin vertailukelpoisia, koska esim. hymyllä on omanlainen tyypillisesti kaunistava vaikutus ulkonäköön. Kuitenkin näiden kuvien avulla on helpompaa tutkia kauneutta, koska naiset on kerätty samaan kuvaan.Lähde - Lähde - Asian Cuties - Fine Ladies - Goddesses - Katso kuvaa

Löysin uuden brasilialaisten tekemän tutkimuksen, jossa on tarkasteltu Googlen ja Bingin kuvahakutuloksia rumuudesta ja kauneudesta. Käytetyt hakusanat ovat olleet beautiful woman ja ugly woman, jotka on käännetty eri maiden kielille ja myös on tarkemmin rajattu hakua kyseisiin maihin.

Ajattelin tutkimusta alusta lukiessa, että tästä tutkimuksesta kävisi tarkemmin ilmi millaisesta ulkonäöstä ihmiset eivät tykkää tai tykkäävät. Kuitenkin kävi ilmi katsotun ainoastaan kuvissa näkyvien naisten rotua ja ikää käyttäen erikoisesti luokittelussa apuna kiinalaisten Face++ ohjelmaa.

Tässä tutkimuksessa havaitaan, että valkoiset naiset ovat suuresti edustettuina kauniin näköisissä kuvissa, kun taas mustista naisista näkyy vähemmän kauniita, mutta enemmän rumia kuvia. Eihän siinä ole mitään ihmeellistä, että länsimaiden hakutulosten osalta näkyy paljonkin eurooppalaisia naisia ja sama näyttää pätevän Japaniin ja Etelä-Koreaan, että niissä vastaavasti aasialaiset naiset ovat suuresti edustettuina hakutuloksissa.

Alimmassa kaaviossa voi havaita, että rumana nähdyt naiset olisivat keskimäärin iäkkäämpiä kuin kauniit naiset, jossa ei ole kuitenkaan mitään yllättävää. Oikealla yllä voi nähdä prosentteina kuinka paljon näkyi aasialaisia, mustia ja valkoisia naisia. Aasialaisten naisten osalta on näkynyt lähes yhtä paljon kauniita ja rumia kuvia, mutta mustien naisten osalta rumien määrä on selvästi suurempi.

Lopuksi voi nähdä tutkimuksessa käytetyillä hakusanoilla Googlen kuvahausta poimittuja kuvia, Ensimmäisessä kuvassa voi ainakin nähdä aasialaisen naisen, että miten Wonderslist sivusto on tämän ja monen muun kuvan saanut Googlen hakutuloksissa ensimmäisten joukkoon. Rumien naisten joukossa voi tietenkin nähdä maailman rumimmaksi väitetyn Lizzie Velásquez:in, jolla ei ole sairauden takia kehossa rasvaa.


Lähde - Lähde - Lizzie - Nana - Face plusplus - PageRank - Hakukoneoptimointi

Reddit sivulta löytyi vielä erittäin suosittu Gentleman Boners sivu, jonka oikeastaan näin aiemmin linkkinä, mutta nimen perusteella ajattelin sen sisältävän jotain miehille kuuluvaa, mutta tietenkin kyse oli seksikkäistä tai kauniista naisista.

Tällä kertaa löytyi paljon myös kuvia vartaloista, joiden voi havaita olevan aika barbiemaisia, mutta tällaista vartalonmuotoa näytetään aika paljon pidettävän länsimaissa kauniina tai hienona naisella.


Näitä kauniit naiset kuvia voisi monella tavalla lajitella, mutta alla olevissa kuvissa voi heti huomata mielenkiintoisen nähtävyyden varsinkin miesten näkökulmasta naisten rinnat, jotka näkyvät enemmän ja vähemmän. 

Kahdella aasialaisella naisellakin voi huomata olevan mukavan näyttävät rinnat, mutta eipä tänä päivänä aina tiedä kuinka monella näistä on aidot. Näiden kuvien yhteydessä usein mainitaan naisen nimi, joten nimen tai Googlen kuvahaun avulla voi jatkaa naisen kauneuden tarkastelua.


Tällä kertaa kuvia tulikin kolme, koska varsinkaan ylempänä olevista kokovartalo kuvista ei kannattanut tehdä liian pieniä. Nämä naiset ovat luultavasti yleisesti näyttelijöitä, että herrasmiehet taitavat tällaisista myös hienoihin vaatteisiin pukeutuvista naisista paljonkin tykätä vaikka sitä myös lisää naisten oleminen muutenkin julkkiksia.

Eipä naiset vaikuta yleisesti erityisen eksoottisilta, että näyttävät olevan enimmäkseen valkoisia naisia vaikka joukossa on voinut havaita vähän aasialaisia ja muita naisia. Reddit sivustolla taitavat varsinkin valkoiset amerikkalaiset miehet tuoda näkemyksiään esille, jonka takia osaltaan valkoiset naiset pääsevät paljonkin kuvissa esille.


Päätin keräillä vielä lisää vuoden aikana parhaiksi valittuja kuvia Gentleman Boners sivulta, koska se näyttää olevan hyvin suosittu, että kuville on annettu tuhansia ääniä ja lukijoita on tällä hetkellä 374 559. Alla voi jälleen kerran nähdä kerättynä kokovartalosta kuvia, että vaikka kasvoja on mukava katsella, niin kyllä kaunis vartalo lisää naisen kauneutta tai seksikkyyttä.Alla olisi sitten osittain näkyviä vartalokuvia. Olen näitä kuvia nopeaan tahtiin keräillyt, mutta en ole oikeastaan tarkistanut naisten taustoja, Varmasti enemmän amerikkalaista viihdettä seuraavat osaavat tunnistaa monet näistä naisista ja olen tainnut tässä laittaa jo saman naisen pari kertaa, mutta aika paljon samankaltaista ulkonäköä naisilla.
Tässä tuli kerättyä yli kymmenen sivun verran kuvia ja alla olisi vielä lähikuvia naisista. Onhan näiden luultavasti yleisemmin jonkinlaisten julkkisten ulkonäköä mielenkiintoista katsoa, että voi havaita naisilla olevan esim. aika samanlaiset nenät. Kauneuden tutkimisen kannalta tässä taitaa kuitenkin olla pienenä vääristävänä tekijänä naisten kuuluisuus, jos myös monet tykkäävät näistä naisista esim. hyvien elokuvien ja tv-sarjojen takia.Lähde - Korean girls - Blonde - Brunette - Sexy - Females of Reddit - Margot