9. elokuuta 2016

Kaunis prinsessa, miesten ihonvärin vaalentaminen, kiinalaista taidetta ja muuta mielenkiintoista

Edellisessä kirjoituksessa mainittu Julian De Silva ei näytä omilla sivuillaan kertovan tarkemmin tutkimuksestaan tai sitten en löydä. Kaipa hän on vaan lähettänyt medioille tutkimuksen ja koska tutkimuksessa on tarkasteltu julkkisten kauneutta on se tästä syystä ollut varmaan hyvin mielenkiintoinen toimittajien näkökulmasta, jonka tuloksena Julian on saanut myös julkisuutta ja varmasti paljon lisää asiakkaita.

Kuitenkin hänen Facebook sivuilta poimin oikealle kuvan La Bella Principessa maalauksesta, jonka on havaittu vasta viime vuosina olevan Leonardo da Vincin tekemä, mutta kaikki eivät ole samaa mieltä. Tämän teoksen osalta Julian toteaa kauniiden nenien olleen muodissa vuodesta 1495 lähtien, joka tarkoittaa teoksen mahdollista valmistusvuotta.

Onhan tällaisia neniä nähty myös aiemmin kauniina, mutta sen voi tarkistaa taideteoksista. Kyllä tietenkin tänäkin päivänä naiset suurin piirtein haluavat omata kuvassa näkyvää nenän muotoa, jota myös tutkimusten perusteella pidetään kauniina varsinkin naisella.

Vasemmalla olevasta kuvasta ei kunnolla näe mallin nenää, mutta varjon perusteella nenän ja leuanpään välinen alue vaikuttaa samankaltaiselta vaikka nykyään myös tykätään täyteläisemmistä tai näyttävistä huulista. Sehän on lopulta jokaisen omaa naismakua, että kuinka paljon eteenpäin työntyvistä kasvoista tykkää, joten esim. siirtämällä prinsessan kasvoja taaksepäin varsinkin keskeltä saa niistä enemmän aasialaisemmat.

Beautiful noses have been in fashion since 1495, La Bella Principessa, The Beautiful Princess by Leonardo da Vinci.
Lähde - Lähde - Nathalie Paris: I got plastic surgery - Calida autumn/winter

Alle poimin muutaman kuvan kiinalaisista verkkokaupoista, joissa ensimmäisessä voi nähdä näyttävät suuret silmät omaavan mallin kiinalaisessa Lady Seven kahvilassa. Toisessa kuvassa taas voi nähdä oikeassa kuvassa kiinalaisilla naisilla samanlaisen mekon kuin mallilla vasemmalla.

Kiinalaiset tykkää erikoisen paljon käyttää ulkonäön perusteella eurooppalaisia naisia malleina, mutta muiden linkkien kautta voi katsella enemmän kiinalaisia ja luultavasti myös korealaisia malleja. Osa näistä malleista on todennäköisesti käynyt kauneusleikkauksissa, mutta kyllä kiinalaisissa verkkokaupoissa näkyy myös selvästi kiinalaisen tai itäaasialaisen näköisiä malleja.


Lähde - Lähde - Runyiyifs - Inman - Roeyshouse - Pink doll - Ripfs

Katsoin taas meksikolaista Chic Monterrey aikakauslehteä, mutta siellä näkyneiden nimiä käyttämällä lisätietoa etsiessä päädyin Look Monterrey lehden sivuille, joka näyttäisi olevan samankaltainen nähtävästi eliitin elämästä kertova.

Yllä olevien kuvien osalta kerrotaan vietetyn Charito:n 32-vuotis syntymäpäivää. Vasemmassa kuvassa voi keskellä nähdä äidin Martha:n, vasemmalla siskon Priscila:n ja oikealla Chariton. Oikealla olevassa ryhmäkuvassa voi havaita joukossa Chariton ja juhlavieraita.

Alla oleviin kuviin poimin Chic Monterrey lehdestä muutaman kuvan malleista, joista ainakin ensimmäinen on nimeltään Paulina Orange Marketing mallitoimistosta, jonka malleja näkyy koko ajan Chic lehdessä. Ulkonäön perusteella Charito voisi myös olla malli.

Viimeisessä kuvassa voi osaltaan nähdä pieniä lapsia, mutta joukossa voi myös nähdä tyypillisesti lyhyet kähärät hiukset omaavan mustan lapsen. Tämä kuva voi olla peräisin kuvapankista, mutta kyllä Meksikossa on pieni afromeksikolainen vähemmistö ja voihan mustia muuttaa Yhdysvalloista tai Afrikasta Meksikoon.

The participation of the upper class and the exclusion of the lower class in the beauty standard raises several interesting questions. Most pertinent to the current study, are there recognizable differences in the beauty standards of the polarized social classes? Do we see these differences of beauty played out in particular settings? 
Trautner (2005) found these notable class presentation differences in an examination of strip clubs. Those exotic dancers employed by the upper class clubs were more likely to follow the Western beauty standard, with thin frames, large (and mostly unnatural) breasts, long hair, and expertly styled makeup (Trautner 2005:777). The women who were employed by working class clubs did not follow the beauty standard so closely (Trautner 2005).
Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Issuu sivustolla voi paljonkin lukea aikakauslehtiä, joista osa on varmaan ilman lupaa laitettuja, Sivusto tarjoaa Chic Monterreyn takia näytille samankaltaisia tai samaan maahan liittyviä muita lehtiä, joista alle ensimmäiseksi poimin kuvan Yona nimisestä mallista In Trend lehdestä. Naisesta enemmän tietoa etsiessä päädyin Eleven People:n sivuille, josta löytyi osaltaan kuvia hyväntekeväisyys muotinäytöksestä.

Yonasta en löytänyt enempää tietoa, mutta vaatenäytöksessä olleet mallit ovat olleet aika samannäköisiä, että ajattelin alimmassa kuvassa olevan naisen olevan sama kuin ylimmässä keskellä, mutta ylimmässä on Monica Leal ja alimmassa Mallory Caballero. Oikealla olevassa kuvassa voi nähdä muotinäytöstä katsomassa olleet äidin ja tyttären, että taitavat hekin olla meksikolaiseen eliittiin kuuluvia, kun ulkonäkö ei vaikuta erityisen meksikolaiselta.

Näiden kuvien osalta voi myös alimmassa kuvassa nähdä pieniä tyttömalleja, että osalla mallin ura luultavasti vanhempien pakottamana alkaa jo hyvin nuorena, mutta se ei aina voi jatkua, jos murrosiän jälkeen ulkonäkö ei vaikuta hyvältä esim. pituuden osalta. Tässä voi myös verrata tyttöjen kasvoja aikuisiin ja yhdessä kuvassa äitiin, että tietenkin enemmän eurooppalaista geeniperimää omaavilla kasvot yleensä työntyvät aikuistuessa eteenpäin ja venyvät alaspäin.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Monica Leal - Mallory Caballero

Joku kuukausi sitten esittelin italialaisten tekemiä mielenkiintoisia tutkimuksia kauneudesta, johon liittyen voi alla olevien kuvien perusteella havaita tutkitun myös missiehdokkaiden kasvoja. En ole katsonut kaikista missiehdokkaista kuvia, mutta uudesta tutkimuksesta löytyneessä kuvassa, joka on vasemmalla taitaa olla osaltaan syntymämerkkien perusteella Miss Italia 2009 Maria Perrusi.

Oikealla olevassa kuvassa taitaa olla sama nainen vaikka pienestä kuvasta sitä on vaikeampaa tunnistaa, mutta siinä voi nähdä missiehdokkaista otetun kolmiulotteisia kuvia. Alla olevissa kuvissa voi ensimmäisessä nähdä naisen olleen huomattavan pitkä verrattuna muihin finalisteihin, joten pituus on tainnut osaltaan mahdollistaa voiton.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Katso video

Alla olevasta floridapie08 linkistä voi katsoa videon afroamerikkalaiselta naiselta, jossa hän kertoo, millä tavalla vaaleampi ihonväri on vaikuttanut elämässä. Se on varsinkin näkynyt sillä tavalla, että ennen mustat miehet kehuivat naisen takapuolta, mutta nyt sanovat häntä kauniiksi. Eipä tämä ole tutkimusten ja keskustelupalstojen perusteella ihmeellistä, että mustien keskuudessa ilmenee vaaleamman ihonvärin omaavien mustien naisten suosintaa.

Laitoin alle lainauksen nigerialaiselta sivustolta, jossa on kirjoitettu naisten ja erikoisesti miesten ihonvärin vaalentamisesta. Naisten osalta kerrotaan varsinkin ihonvärin vaalentamisen kielteisistä puolista ihon ulkonäköön ja terveyteen osaltaan joidenkin ihonvärin vaalentamisessa käytettävien vaarallisten aineiden takia.

Vaaleaihoisilla mustilla naisilla alkaa tietenkin olemaan samanlaisia ongelmia kuin luonnostaan vaaleaihoisilla naisilla, että iho ikääntyy ja tulee ryppyiseksi paljon nopeammin, johon syynä on pitkälti Auringon UV-säteily.

Tässä mielessä on harmillista eurooppalaisten naisten osalta, että heistä vastaavasti monet haluavat ruskettaa, koska sillä on pidemmällä aika välillä rumentavia vaikutuksia, joita kuitenkin voidaan nykyään aika hyvin hoitaa.
In the first part of this report, some men who spoke with SUNDAY PUNCH had said they bleached so women could find them attractive. Women also told our correspondent that they bleach to be more attractive to their men. An undergraduate, 21-year-old Bunmi Oduyemi, said the only reason she bleached was because her boyfriend asked her to do so. 
“I wasn’t as fair as I am now; until some months ago. My boyfriend said he liked light-skinned ladies, which was why I started using bleaching creams to lighten my skin. Moreover, I like myself this way, I think I’m prettier,” she said. 
Another student, who simply identified as Ronke, acknowledged that some women bleach because of men. 
“I’m yet to meet a man who doesn’t like light-skinned ladies. Every man wants his lady to be fair in complexion. Why do you think male celebrities marry light-skinned ladies? It is because light-skinned ladies are more beautiful. Most men will give their right arm to date and marry a light skinned girl.” 
Ronke further said she believed that light-skinned girls attracted more suitors in the past and their bride price were quite exorbitant. 
“It is the same thing nowadays. Light-skinned women are always the centre of attraction and most men who date them believe that marrying light-skinned girl will do wonders for their egos,” she added.
Yllä olevassa kirjoituksessa kerrottiin miesten ja naisten tykkäävän vaaleammasta ihonväristä vaikka naiset kuitenkin toivat esille paljonkin kielteisiä näkemyksiä miesten osalta. Tästä tuli mieleen jamaikalainen tutkimus, jossa naiset suhtautuivat kielteisesti miesten ihonvärin vaalentamiseen.

Miehet taas kertovat saavan enemmän naisia ruskeampina tai vaaleampina, joten tässä mielessä miehet ovat järkeviä, koska samaan tapaan naisetkin meikkaamalla tai kaunistautumalla tekevät itsestään kauniimpia, joten nyt kumpikin sukupuoli hämää toisiaan muutetulla ulkonäöllään, jos siitä on hyötyä.

Sitä on muistaakseni Yhdysvaltojen osalta kerrottu kuinka siellä mustat naiset voivat nähdä vaaleaihoiset afroamerikkalaiset miehet feminiinisinä, että eivät tästä syystä heistä tykkää. Toisaalta mustien keskuudessa voi ilmetä halua saada suoremmat helppohoitoisemmat hiukset ja vaaleamman ihonvärin omaava lapsi, joten sen takia musta nainen voikin tykätä vaaleammista miehistä.
Naiset: 
Anybody who bleaches looks good but, I would not be attracted to a man that is bleaching. What is the reason for men to bleach? Bleaching is for women. Yeah! Bleaching is a woman thing! Why would a man bleach? He is competing against women, because I am supposed to be the one who looks good (as a woman).
Men should not bleach. Bleaching is a feminine thing. Personally, I do not like effeminate men. To me, bleaching is a feminine thing and if I see a man bleaching, it just tells me he is feminine. Yeah man, that is my opinion. I do not like to see men bleach because it is a feminine thing. It’s a female thing. Feminine thing!

Miehet:
The girls love it man! See, your face looks brown and looks good. Ha! The girls like it. My mother curses me everyday saying I am bleaching and look like a woman, but the girls pray for it man (support and adore)! Lots of girls (like it)!
You get a lot of girls! And you get a lot… (smile); you get popular because people just start taking notice of you. Those who did not notice you before, start to see you now. Those who did not talk to you, start talking to you now, and those who were not your friends, want to become your friends because you start to become popular.
Lähde - Lähde - floridapie08 - Glutathione Coffee Enema

Japanilaisen alusvaatteita myyvän Peach John:in sivuilta tuli vastaan kuvia Lindsey Wixson:sta, jota käytetään tällä hetkellä alusvaatteiden markkinoinnissa. Nainen on kyllä erikoisen näköinen, josta muodissa myös tykätään vaikka ulkonäön samankaltaisuutta myös suositaan.

Naisella voi havaita olevan etuhampaissa rako, leuanpäässä kolo ja toisessa poskessa suurempi hymykuoppa. En tiedä kuinka paljon ihmiset tykkää raosta etuhampaissa, mutta siitä ei taida tietääkseni monet tykätä, joten se voitaisiin korjata hampaiden oikomisella.

Osa ihmisistä oikein haluaa kauneusleikkauksella omata hymykuopat, mutta tällä naisella se näyttää puuttuvan tai on pienempi toisessa poskessa, joten symmetrian takia tätä voisi korjata.

Leuanpäässä olevaa rakoa väitti joku kauneuskirurgi maskuliiniseksi, mutta ei kai tuollainen pieni yksityiskohta ole huono asia. Tämä vaatisi tutkimuksia ellei sellainen ole tehty, mutta tietenkin tällainen kolo leuanpäässä voidaan poistaa.

Eipä nämä muutokset välttämättä ole tarpeellisia kunhan vaan tässä pohdiskelin, millä tavalla ihmiset naisen ulkonäköä katsovat. Naisen voi sanoa olevan kaunis sirokasvoinen omaten osaltaan lapsenomaista söpöä ulkonäköä, josta varsinkin japanilaisten olettaisi tykkäävän.

Peach John:in sivuilla voi muutenkin nähdä paljon kuvissa nuoria eurooppalaisia naisia tai voihan ne olla jostain muualtakin lähtöisin, että esim. joku eurasialaisen näköinen nainen voi olla meksikolainen, jos mallin halutaan omaavan vähän eurooppalaiselta ja aasialaiselta vaikuttavaa ulkonäköä.

Tämä on erikoinen tilanne, että länsimaissa taidetaan lähteä markkinoinnissa siitä, että malleina käytetään kohderyhmän tai enemmistön ulkonäköä omaavia malleja, jonka takia esim. mustaa naista ei mielellään käytetä mallina eurooppalaisille naisille.

Japanin osalta voi kuitenkin huomata kuinka varsinkin alusvaatteita tykätään esitellä käyttämällä eurooppalaisia naisia, eikä sillä näytä olevan myynnin kannalta haittaa, koska lopulta nainen haluaa kauniin ja hyvän alusvaatteen.

Tästä pitäisi kysyä Wacoal:lta ja Peach John:lta, että miksi haluavat käyttää paljon eurooppalaisia naisia malleina. Sitä on ainakin kerrottu yhden syyn olevan siinä, että japanilaista ja luultavasti muitakin aasialaisia naisia ei mielellään haluta käyttää alusvaatteissa malleina, koska se näyttää pornolta tai ei ole siveellistä.

Eipä tämä täysin pidä paikkaansa vaan Youtube:sta voi katsella kauniita aasialaisia ja japanilaisia naisia alusvaatenäytöksissä, että heitä voisi enemmän käyttää muutenkin malleina alusvaatteille, eikä eurooppalaisia naisia.

Onhan tässä lopulta myös kyse länsimaiden vaikutuksesta, että aasialaisille taitaa syntyä halu käyttää eurooppalaisia naisia malleina, koska heitä käytetään länsimaalaisessa muodissa ja halutaan tuotteita esitellä käyttämällä eurooppalaisempaa ulkonäköä omaavia malleja, jotka ovat ulkonäöltään erilaisia kuin japanilaiset naiset.


Lähde - Katso videoita naisesta - 2016 Summer Collection - Lesiage - Parfage

Päädyin japanilaisen Rakuten verkkokaupan sivuille, josta tuli vastaan Sexy Look tuotteita, joita olen tainnut joskus esitellä tai sitten kyseessä on ollut jonkun toisen yrityksen samankaltaiset tuotteet. Kuitenkin näihin naamareihin liittyy kaikenlaista erikoista, että ne ovat osaltaan mustia väriltään, mutta niillä myös vaalennetaan ihonväriä.

Näiden maskien värin kerrotaan yleensä aiheutuvan hiilestä tai obsidiaanista eli laavalasista, jolla ihoa hoidetaan. Tietääkseni joku amerikkalainen voi nähdä tämän jotenkin kamalana, koska muistaakseni aikanaan Yhdysvalloissa järjestettiin näytöksiä, joissa valkoiset olivat värjänneet kasvonsa mustaksi ja sitten pelleiltiin esittäen mustia.

Tästä syystä tällaiset kuvat voivat jotain herkkää järkyttää vaikka järkytys taitaa johtua siitä, että joku on mennyt kertomaan kasvot mustaksi värjäämisen olevan loukkaus mustia kohtaan osaltaan historian takia vaikka siinä ei välttämättä muuten näkisi ihmeellistä.

Alla ensimmäisenä voi nähdä singaporelaisen Xiaxue:n, joka on tietääkseni hyvin suosittu bloggaaja, jonka ulkonäkö ei ole täysin aitoa, että tyypilliseen tapaan silmäluomia ja nenää on muutettu.

Nainen on muistaakseni parisuhteessa eurooppalaisen taustan omaavan miehen kanssa ja hänellä voi nähdä olevan tästä syystä pieni lapsi, jolla näyttäisi olevan aasialaista ulkonäköä, mutta murrosiän jälkeen näkee paremmin kuinka aasialaiselta pariskunnan lapsi näyttää.

Alimmassa kuvassa taiwanilaisen iGirl lehden kannessa voi nähdä kiinalaisen näyttelijän ja mallin Fan Bingbing:in, joka on iältään 34-vuotta, että ei siinä teiniä ole vaikka ulkonäön ja lehden nimen perusteella luulisi.

Tässä kuvassa voi havaita hänellä olevan korkean kapea nenä, mutta tässä aasialaisia blogeja tutkiessa tuli vastaan paljon aasialaisia naisia, joilla oli osalla selvästi matalampi ja alhaalta leveän pullea nenä, joka ei näytä olevan kauneusihanteena Aasiassa vaan enemmän Fan:in ulkonäkö.Lähde - 2 - 3 - 4 - Katso video - Simour - Fabulous Clinic - Wayi - Doedeere

Fan Bingbing:stä kuvia katsoessa tuli vastaan L'Oréal:in White Perfect mainos, joka oli suunnattu vietnamilaisille. Katselin tästä syystä L'Oréal:in Vietnamin Facebook sivustoja, josta poimin alle kuvia. Näissä voi osaltaan nähdä Fan:in olevan ylimmissä kuvissa. Mitä muutenkin katselin L'Oréal:in sivustoja, niin aika monilla malleilla näyttää olevan kapea nenä, jos katsoo esim. filippiiniläisiä sivustoja.

Tähän liittyy sellainen erikoinen juttu, että monta kuukautta sitten Emma Watson joutui kohuun tällaisten ihonväriä vaalentavien tai tasoittavien tuotteiden mainostamisesta. Pitäisi Emman tapaukseen tarkemmin perehtyä, mutta on ollut kommenttien perusteella mielenkiintoista havaita monien tietävän varsinkin Itä-Aasiassa olleen kauneusihanteena vaaleampi ihonväri ennen eurooppalaisten vaikutusta.

Tässä ei aina ole varsinaisesti kyse ihonvärin vaalentamisesta vaan tasoittamisesta, jota ei näytä moni järkyttyjä tietää. Sitä on kerrottu aasialaisilla naisilla tulevan helpommin ihoon tummia pisteitä tai läiskiä, jos taas eurooppalaiselle naiselle rypyt ovat enemmän riesana. Kuitenkin ihmiset näyttävät hyvin paljon tykkäävän tasaisen värisestä nuorekkaasta ihosta, jota myös moni kuvankäsittelyllä tekee.


Lähde - Katso video - Nenä - Kimberlly - Kun Ling - Cheska Kramer

Issuu sivustolta löytyviä lehtiä tutkiessa tuli vastaan valokuvataidetta esittäviä lehtiä, joista laitoin merkille Akif Hakan:in kuvat. Hänen kuvissa näkyy paljon nuoria aasialaisia naisia tai eipä ikää aina ole helppo määritellä aasialaisen naisen ollessa kyseessä. Lisäksi hän tykkää kuvata monia enemmän ja vähemmän alastomina.

Akif taitaa varmaan paljon tykätä nuorekkaasta ulkonäöstä vaikka voisi käyttää aikuisemman näköisiä aasialaisia naisia, että varmaan länsimaiden viranomaiset joutuvat pohtimaan, onko kuvissa aikuisia vai alaikäisiä.

Hakan:lta valitsin alle muutamia kuvia vaikka sieltä voisi jotain muutakin valita. Ensimmäisessä kuvassa taitaa olla kiinalaisia opiskelijoita, mutta mikä mahtaa olla heidän ikä ja kuinka kauan tällaisia koulupukuja oikein käytetään. Jos keskellä oleva eurooppalaisen näköinen nainen on vaikka malli, niin pituuden perusteella ei voi ikää määritellä, koska mallit ovat usein hyvin pitkiä.

Silmäluomileikkausten osalta on muistaakseni kerrottu kuinka monissa kiinalaisissa perheissä lukion tai mikä se mahtaa Kiinassa olla saavat läpäisseet valmistujaislahjana silmäluomileikkauksen. Tässä mielessä monilla alaikäisillä voi vielä nähdä aidompaa aasialaista ulkonäköä, että alla olevien naisten olettaisi käyneen silmäluomileikkauksessa vaikka meikkaamalla myös saa silmistä näyttävät.

Vielä yllä oikealla olevan kuvan valitsin, koska siinä voi nähdä mannekiinin ja myös nukelta näyttävän sirokasvoisen aasialaisen naisen tai eurooppalaisesta näkökulmasta hän näyttää enemmän tytöltä. Mannekiinien osalta on muistaakseni kerrottu kuinka eurooppalaisia naisia halutaan käyttää Aasiassa malleina, koska näyttävät enemmän näiltä nukeilta, mutta eikö aasialaisten kannattaisi valmistaa aasialaisen näköisiä mallinukkeja.


Osassa Hakanin kuvista näkyi seinillä vanhoja kiinalaisia julisteita ja mainoksia. Googlen kuvahaku on kyllä erinomainen, että poimin vaan seinältä yhden pienen julisteen kuvaksi ja hakukone löysi saman ja lisää muita samankaltaisia kuvia.

Näissä alla olevissa kuvissa näkyy paljonkin alastomuutta, mutta venäläiselle sivustolle oli näitä paljon kerätty, joten poimin näytille vaikka alastomuus ei ole ollut näin yleistä.

Pitäisi näihin hienoihin kiinalaisiin ja sanotaanko pin-up kuviin enemmän perehtyä, mutta näistä on osaltaan kerrottu niissä myös näkyvän länsimaiden vaikutusta, mutta kyllä nämä naiset kuitenkin aasialaisilta tai kiinalaisilta näyttää, joten varmaan hyviä esikuvia aasialaisille naisille.


Lähde - Lähde - Vintage posters - Zitantique - Pinterest - Chinese art - Beauty

Issuu sivustolta tuli samalla vastaan Douglas Ross:in alastontaidetta, joista alle poimin viime vuosina julkaistuja kuvia. Tällaisiin alastonkuviin taidetaan edelleenkin suhtautua jossain määrin kielteisesti monista syistä johtuen ja suhtautuminen vaihtelee eri maissa vaikka moni tykkää katsella.

Kuitenkin jossain heimossa, jossa ollaan varsinkin rintojen osalta alastomina, niin eipä tässä nähdä ihmeellistä tai synny halua sensuroida naisten rintoja. Sitä on myös kerrottu kuinka rinnat nähtäisiin joissakin ihmisryhmissä olevan vauvoja varten, joten tässä mielessä eivät ole samalla tavalla seksuaalistettuja kuin länsimaissa, joissa rinnoilla ei kasvavassa määrin edes imetetä vauvoja.

Länsimaat varmasti osaltaan lisäävät jonkinlaista himoa naisten rintoja kohtaan, jos taas joku sademetsän mies näkee koko ajan naiset rinnat paljaana, niin samanlaista kiinnostusta ei synny, kun kaiken lisäksi näkee vähän väliä vauvat rinnoissa kiinni, jonka takia rinnat ovat myös alaspäin valuneen näköisiä, joka taas pelottaa länsimaalaisia naisia.

Tämä on kuitenkin monimutkaista, että joidenkin tutkijoiden mukaan naisten rinnat poikkeavat yleisesti koon puolesta muista ihmisapinoista, joka kertoisi osaltaan kivikauden miesten mieltymyksistä suurempia rintoja kohtaan vaikka osa tykkääkin pienemmistä. Näillä alla olevilla naisilla näyttäisi olevan aidot nuorekkaat täyteläiset rinnat, joista on nähtävästi paljonkin länsimaisessa taiteessa tykätty.


Lähde - Physiology - Colbert: Nu couché - Why Women Have Big Breasts

Purseblog sivuston kauneusleikkaus palstalla mainittiin malesialaiset Carmen ja Chenelle, jotka ovat luultavasti saaneet lähes tai kokonaan ilmaiseksi kauneusleikkaukset korealaisessa ID sairaalassa. Nämä naiset eivät ole alla olevassa kuvassa vaikka samankaltaista huolta onkin naisilla ollut nenän osalta.

Lainauksissa voi kuitenkin ensiksi nähdä Carmen:in valitelleen nenänsä ulkonäköä, koska se oli matala, nenänpää pullea, leveät sieraimet ja maskuliininen. Nykyään tietenkin monilla naisilla on halua omata pienempi tai aasialaisten osalta myös enemmän korkeampi ja kapeampi nenä.

Kuitenkin kuvien perusteella naisen nenä ei vaikuttanut erityisen suurelta, jos varsinkin vertaa joihinkin mustiin naisiin, joilla leveä nenä suurilla sieraimilla saa liialti kasvoissa huomiota ja se ei ole kaunista. Alimmassa lainauksessa Chenelle kertoo kuinka on muokannut paljonkin kuviaan, mutta nyt kauneusleikkausten takia sille ei olisi yhtä paljon tarvetta.

Googlella nenäleikkauksista uusia kuvia katsoessa päädyin taas filippiiniläisen Icon klinikan Facebook sivuille, josta muutama kuukausi sitten taisin kertoa. Alla vasemmalla voi tietenkin huomata naisen käyttäneen filtteriä ja tuo kukkapäähine filtteri taisi joku aika sitten aiheuttaa kohun, koska se myös vaalentaa ihonväriä, mutta tästä aika monet mustat ja muut naiset tykkää, että melkein häikäisee.

Kummankin naisen voi havaita halunneen kapeamman ja korkeamman näköisen nenän. Onhan tällaisilla nenäleikkauksilla mielenkiintoinen vaikutus ulkonäköön. Sen voi ajatella lisäävän aikuismaisempaa ja kolmiulotteisempaa ulkonäköä, että varsinkin oikealla naisella voi havaita nenän olleen silmien kohdalta hyvin matala.

Nyt taitaa kummallakin filipina naisella olla samanlainen sivuprofiili kuin La Bella Principessa:lla, mutta eipä tässä pitäisi liialti muutella luonnollista ulkonäköä. Jos nenä on ylhäältä matala ja alhaalta vähän leveän tai pullean näköinen, niin se vaan kuuluu filippiiniläiseen tai malesialaiseen ulkonäköön ellei nenä ole valtavan suuri, josta ihmiset eivät näytä tykkäävän varsinkaan naisella.

I have flat nose bridge, bulbous nose tip, wide nostril, large alar base which makes my nose shorts and masculine.
Whenever I lift my nose slightly higher, my upturned nose will show obviously.
What I concern the most is my upturned nose and large alar base.
It turns more masculine and wide when I laugh or smile. 
[..]
I understand that most of the people will photoshop (liquify or smoothen) own face features or body in order to look more perfect in the photo, so did I. I don't lie, I photoshopped my chin outward, face smaller, nose straighter, as well as forehead. I did these for most of my photos, imagine how long I took to upload one photo? 
LOL And also overly doing it only makes you become two different person, in real life and in photo. I remembered a friend of mine had an excellent photoshop skills, she always did her magic on her face and body, she looked so perfect (tall, skinny, sharp features), sadly a lot of people say that she looked so different in person. I am really glad that plastic surgery reduces my time of editing photos!
Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Narrowing a wide nose - Rhinoplasty

Jatkoin vielä vanhojen kiinalaisten mainosten ja julisteiden tutkimista, jonka takia löytyi Old Orient Museum sivustolta paljon mielenkiintoisia kuvia, joita kannattaa enemmän katsella lähde linkin kautta.

Alla olevissa kuvissa voi nähdä Marilyn Monroe:n ja Zhou Xuan, joista Zhou:ta on sanottu Shanghain Marilyn Monroe:ksi. Ylempänä oli juttua pulleasta nenänpäästä, niin Marilyn:llä on ollut sellainen nenä, jota on nenäleikkauksella pienennetty.

Ei ole täysin aitoa tämänkään naisen ulkonäkö, mutta tuollaisen nenän taitaa moni nainen haluta. Tänäkin päivänä naisilla ilmenee halua omata jonkun julkkiksen pieni tai kasvoihin sopiva nenä.

Sitä on ollut mielenkiintoista havaita kuinka monet näistä julkkiksista ovat itsekin käyneet nenäleikkauksissa samasta syystä kuin Marilyn, joten oikeastaan halutaan omata kauneusleikkauksella luotu nenä vaikka jonkun julkkiksen nenää ihannoidaan tai kehutaan.

Old Shanghai Posters in the collection feature young attractive Chinese women (sometimes with children) advertising. The old shanghai posters promote anything and everything from cosmetics to batteries to shoes to insect repellents. But what does pretty girls in the posters have to do with the products in the advertising? 
Bizzarre, but it does not matter. Then and now, beautiful women can attract your attention and sell anything! Don’t you agree?
Lähde - Lähde - Japanilaisia mainoksia - Retrospace


Lähde - Calendar Poster Girls in the Republic of China

Old Orient Museum sivustolla näkyi monta kaksi tyttöä mainosta, jossa on kyse hongkongilaisesta kosmetiikkamerkistä alkaen vuodesta 1898. En ole tähän tarkemmin perehtynyt, mutta tuotemerkki otettiin muutama vuosi sitten uudelleen Kiinassa käyttöön.

Siihen liittyen voi oikealla nähdä kuvia ja luultavasti vanhan valokuvan kiinalaisista naisista, että ovatko aikanaan olleet malleina vasemmalla olevalle mainokselle. Kuitenkin voisi olettaa taiteilijoiden käyttäneen näitä mainoksia tehdessä malleina kiinalaisia naisia.


Lähde - Lähde - Lähde - Two girls - Shanghai Vive

Löysin oikein kirjan näistä kiinalaisista julisteista, mainoksista ja kalentereista. Osa näistä alla olevista kuvista on värillisiä. Yllä keskellä voi nähdä myynnissä näitä kuvia, joiden osalta kerrotaan niitä käytetyn sisustamisessa, jota aiemmin kertomani perusteella kiinalaiset tekevät edelleenkin. Näissä kuvissa on myös otettu osaltaan vaikutteita länsimaista, että oikealla voi havaita tupakkamainosten olevan jokseenkin samanlaisia.


Lähde - Lisää kuvia - Four Beauties