27. elokuuta 2016

Valokuvataidetta, nuoresta ulkonäöstä, kapean korkealla nenällä noble look, hääpukumalleja ja tyypilliset kauniit kasvot

Reddit sivustolta löytyy paljon alasivustoja eri asioihin liittyen, mutta monet niistä eivät ole erityisen suosittuja ja osassa näyttää olevan mainoksia. Kuitenkin La Beaute Feminine sivulta löytyy taiteellisia alastonkuvia naisista, joista alla keskellä oleva kuva oli parhaista kuvista sijalla 19:sta.

Samalla kävi ilmi valokuvaaja Dennis Drozhzhin:lla olevan muitakin hienoja kuvia ja kuvien perusteella hän näyttää tykkäävän aika sirokasvoisista naisista, mutta tällaiset naiset näyttävät yleisesti miehiä miellyttävän. Edellisessä kirjoituksessa olleiden julkkisten perusteella voi myös päätellä, että länsimaalaiset miehet tykkäävät paljonkin tällaisista kasvoista.


Lähde - Lähde - Classic Screen Beauties - Sexy Finnish Chick - NSF World Tour

Vähän aikaa sitten esittelin muutamia naispuolisia kauneuskirurgeja, joista osa näyttää olevan hyvin aktiivisia sosiaalisessa mediassa, mutta se on tänä päivänä myös yksi erinomainen keino saada asiakkaita.

Alle olen poiminut Lara Devgan:in Instagram sivuilta pari kuvaa, joissa kummassakin näyttää olevan sama nainen. Vasemman kuvan osalta voi osaltaan havaita, että viime aikoina Laraa on paljonkin harmittanut hänen kuvien kopiointi ja tämän kuvan osalta siihen on syyllistynyt turkkilainen Pervin Dincer, joka näyttäisi työkseen tekevän ihosta kauniimpia ja kommenttien perusteella hän on Turkissa hyvin tunnettu.

Alla olevissa kuvissa näkyvällä naisella voi havaita olleen silmien alueella ryppyjä ja kaikkea muuta kauneuden kannalta kielteistä. Tämä on kyllä hyvin erikoista iän määrittelyn kannalta, että hän vaikuttaa kuitenkin nuorelta naiselta. Tämä voi aiheutua kasvonpiirteistä, jotka vaikuttavat eurasialaisilta vai olisiko moninkertainen sekoitus, koska eurasialaisilla on useimmin ruskeat silmät.

Jos hän on nuori, niin onko hän esim. ollut paljonkin Auringossa tai käynyt solariumissa ja tupakoinut, jolla on ollut kielteistä vaikutusta ihon ulkonäköön. Kuitenkin jälkeen kuvien osalta voi havaita tapahtuneen oikein myönteistä muutosta kauniin naisen kasvoihin vaikka varmaan muutamien kuukausien välein täytyy naisen käydä laittamassa lisää täyteainetta, mutta toivottavasti osaa jatkossa olla varovaisempi UV-säteilyn osalta ja pitää muutenkin ihosta hyvää huolta.


Lähde - Pervin Dincer - Uzman diyetisyen Pervin Dinçer'den güzellik sırları!

Alla olevien kuvien ja linkkien osalta etsin tietoa ympäristötekijöiden vaikutuksesta ikääntyneeseen ulkonäköön. Varsinkin kaksosia koskevat tutkimukset ovat mielenkiintoisia, joita nähtävästi tehdään paljonkin, koska silloin geenit ovat pitkälti samanlaisia ja voidaan tarkastella enemmän ympäristötekijöiden vaikutusta erilaista elämää eläneiden kaksosten välillä.

Nämä tutkimukset karusti osoittavat kuinka esim. tupakointi ja UV-säteily vaikuttaa kielteisesti ulkonäköön. Alla olevassa kuvassa voi osaltaan nähdä Olsenin kaksoset, mutta Wikipediasta löytyvän tiedon mukaan he eivät ole varsinaisesti kaksosia vaan syntyneet samaan aikaan kahdesta eri munasolusta ja siittiöstä.


Lähde - Lähde - Are You a Smoker? - Beauty review - Perceived age

Aiemmin mainitsemani Laran Instagram sivuilla kommentoitiin ja näytettiin yhtä näistä alla olevista kuvista, mutta etsin alkuperäisestä lähteestä melkein kaikki kuvat alle näytille. Näissä kuvissa esitellään eri ikäisiä äitejä ja tyttäriä, joiden ulkonäköä verrataan ja huomataan niiden olevan hyvin samanlaisia, että tässä voi tarkastella ikääntymisen aiheuttamia eroja ulkonäköön.

Tässä tuotiin esille tyttärien muuttuvan ikääntyessä äitien näköisiksi, mutta ei se taida aina pitää täysin paikkaansa, koska siihen myös vaikuttaa isän ulkonäkö, elintavat ja tänä päivänä myös monet muodostavat monietnisiä tai sekarotuisia parisuhteita, että tyttärien ulkonäöllinen ero alkaa olla hyvin suurta verrattuna äitiin.


Lähde - Lähde - The Anatomy of the Aging Face - Skin and perception...

Alla olisi poimintoja suomalaisista tutkimuksista koskien meikkaamista tai kaunistautumista, joka koskettaa paljonkin naisia. Alla tuodaan osaltaan esille kuinka tummat silmänaluset aiheuttaisivat väsynyttä ulkonäköä, jota naiset tietenkin korjaavat meikkaamalla.

Eipä tästä olisi haittaa miehille, mutta on tämä sinänsä erikoista kuinka naisten täytyy olla näin paljon huolissaan ulkonäöstään. Se on vahvasti havaittavissa, että miehiä miellyttää naisessa paljonkin nuorekas ulkonäkö, koska se on tietenkin yleensä kauniimpaa ja se myös kertoo miehille naisen todennäköisestä korkeasta hedelmällisyydestä, jonka vaikutelmaa iäkkäämmät naiset voivat lisätä meikkaamalla ja kauneusleikkauksilla.
”Kyl mä oon valmis satsaamaan noihin jos ne voi edes vähäsen vaikuttaa mun ulkonäköön ja ryppyihin. Et kyl mä uskon, että tuotteet tulee lisääntymään mitä vanhemmaksi tulen. Et kyl mä niitä alan mieluummin käyttämään liian aikaisin, kun liian myöhään.” Emmi 
”Päädyin ostaa sen seerumin, koska mul on kauhee ikäkriisi, huomaa et alkaa vanhentua, ja joka päivä kun kattoo peilistä, niin näyttää vaan kauheemmalle, niin tuntuu ettei haluu et se jää ainakaan siitä kiinni, et unohti käyttää jotain.” Venla
”Et esimerkiks jos sä näät et jollain on ne järkyttävät rypyt huulten ympärillä, niin sä tiedät et se on vetänyt röökiä, koska ei ne tuu mitenkään muuten. Et kyl sun kasvot kertoo sun elämästä loppupeleissä aika paljon, ja niinku ravitsemuksesta ja kaikesta, eikä nyt tietenkään voi yleistää, et eihän kaikkien kohdalla kaikki näy.” Emma 
”Mä en ymmärrä, että alettais muokkaamaan itseään plastiikkakirurgisilla toimenpiteillä vain sen takia, että näyttäis niin sanotusti paremmalta. Koska mun mielestä just luonnollisuus on se juttu, et mun mielestä se tekee ihmisestä kauniin.” Aino
”Mä nään sieluni silmin, et se on semmonen pikku-prinsessa, joka matkii äitiään, ja haluaa kynsilakkaa ja kaikkea.” Emmi 
”Jos mä saan joskus tytön, niin se saa kyl varmaan jo ihan pienenä jotain kevyttä huulikiiltoa, koska se on kuitenkin mun mielestä osa naiseutta, että meikkaa. Tai mulle se on ainakin sellanen itsestään selvyys, että en vois kuvitella mun elämää ilman meikkejä.” Aino
[...] 
Siisteyspuhe liittyy healthism-diskurssiin siinä mielessä, että ”siisti” ulkomuoto pitää sisällään myös tietynlaisen terveennäköisen, ei-väsyneen ilmeen. Meikkiä selvästi käytetään peittämään esimerkiksi väsymyksen merkeiksi koettuja asioita (näistä useasti mainittuna aineistossani olivat muun muassa tummat silmänaluset), jotta vältytään sellaisilta kommenteilta kuin ”näytätpä väsyneeltä” tai ”oletko kipeä?” 
Tällaiset kommentit haastateltavani kokivat yhdenmukaisesti erittäin kiusallisina ja epämiellyttävinä. Healthismin kontekstissa voisi tällaista puhetta selittää sillä, että ulkonäöstä huomauttelulla pidetään yllä ”terveennäköisen” ulkomuodon normistoa ja ”terveeltä” näyttämisen painetta. Vaikka healthismin tarkastelun ja kontrollin ytimessä on yleensä ruumiinmuoto, myös kasvot vaikuttavat kokonaisvaltaiseen olemukseen. 
Vaikka healthism-diskurssi keskittyy pääasiassa ruumiiseen ja sen ulkomuotoon, kokonaisvaltaiseen mielikuvaan henkilöstä vaikuttaa eittämättä vahvasti myös kasvot. Koska ihmiset ovat luontaisesti herkkiä kasvoille ja niiden viestinnälle (ks. esim. Rumsey & Harcourt 2005: 1-2.), on vain loogista, että myös terveyttä ja elinvoimaisuutta tulkitaan paljon kasvoista.
Lähde - Lähde - Kosmetiikkailmoitusten visuaalinen ilme Naistenlehdissä

Ylempänä olevassa linkissä kysyttiin oletko tupakoitsija tai jotain sellaista, niin Vi Peel:in Instagram sivuja katsoessa tuli sieltä vastaan oikealle ylle mukava kuva, jossa voi nähdä eri ikäisiä tyttöjä äidin tai mallin kanssa.

Tällaista kuvaa katsoessa sitä miettii kuinka paljon aikuisen naisen kauneudessa on kyse neoteniasta eli enemmän lapsille tyypillisestä ulkonäöstä. Aikuista mallia katsoessa voi havaita hänellä olevan paljon samankaltaisuutta verrattuna tyttöihin vaikka suurempi pää tai leuka lisää aikuista ulkonäköä, mutta tietenkin vauvalla voi osaltaan havaita nenän tai kasvon keskiosan olevan lättänän näköinen, että siitä ei varsinkaan länsimaissa tykätä aikuisella naisella.

Vasemmassa kuvassa voi nähdä vietnamilaisen naisen, joka kyseli vietnamilaiselta Mimi klinikalta tietoa nenäleikkauksista. Jos ajatellaan monia aasialaisia naisia, niin kasvot vaikuttavat aika lapsenomaisilta ja sitä myös lisää matala nenä tai muutenkin kasvot.

Alimmista kuvista voi nähdä vietnamilaisilla naisilla olevan kapeutta ja korkeutta nenässä, että monissa Aasian maissa näytetään enemmän tykkäävän tällaisesta ulkonäöstä, joka on kuitenkin harmillista, että pitäisi myös osata arvostaa ja nähdä kauniina luonnollisempaa ulkonäköä.

Tässä on myös sellainen juttu, että osalla vietnamilaisista naisista nenä voi olla luonnostaan kapeampi tai pienempi kuin tällä naisella, että sekin lisää haluja mennä nenäleikkaukseen samaan tapaan kuin länsimaissa, jossa monilla naisilla tahtoo olla enemmän huolena nenän liiallinen korkeus tai pituus, mutta osalla nenä voi olla samaan tapaan alhaalta pullean näköinen, jota ei oikein pidetä länsimaissa naisella kauniina.


Lähde - Lähde - Happy loving family - Neoteny - Sexual dimorphism

Katselin taas nenäleikkauksista kuvia RealSelf sivustolta, joka on samankaltainen kuin kiinalaisten SoYoung, jossa voi ihmetellä kiinalaisten omituista halua muuttaa ulkonäköä vaikka siinä ei aina olisi mitään vikaa.

Alla olevissa kuvissa voi ensiksi nähdä Kerry Washington:in, että välillä naiset esittävät kuvia julkkiksista ja muista kauniina pitämistään naisista millaista ulkonäköä myös itse haluaisivat omata. Tässä tapauksessa tietenkin kyse on afroamerikkalaisesta naisesta, kun taas esim. aasialainen nainen esittelee yleensä kuvia kauniin näköisistä aasialaisista naisista.

Seuraavassa kuvassa voi nähdä tämän afroamerikkalaisen naisen ennen ja jälkeen kuvissa, että hän halusi nenästään kapeamman ja korkeamman. Hänelle myös laitettiin leukaan implantti, mutta se myöhemmin poistettiin tarpeettomana ja rumana.

Tällä mustalla naisella näyttäisi olevan hyvät kasvonpiirteet, mutta tietenkin ennen kuvassa nenä oli leveän näköinen. Jos musta nainen haluaa valkoisia miehiä jotenkin miellyttää, niin muutos on hyvä vaikka valkoiselle naiselle useimmin kelpaa ennen kuvassa havaittava nenä miehellä.

Oikealla voi vielä nähdä afrobrasilialaisen naisen, joka samaan tapaan ei tykännyt nenänsä ulkonäöstä vaan halusi sitä kapeammaksi. Oliko nämä muutokset sitten tarpeellisia, niin se tietenkin riippuu osaltaan keiltä kysyy.

Mustien olettaisi enemmän tykkäävän leveämmästä nenästä. Lopulta kuitenkin näyttää siltä, että naisella tykätään pienemmän näköisestä tai kasvoihin paremmin sopivasta tasapainoisesta nenästä, joten tässä mielessä nenäleikkaukset ovat osaltaan perusteltuja.

Alimmissa kuvissa voi nähdä poimintoja filippiiniläisen kauneuskirurgin Levi John Lansangan Facebook sivuilta. Filippiiniläisillä on jokseenkin samankaltainen nenä kuin monilla mustilla ja nähtävästi osaltaan tästä syystä monet mustat matkustavat Filippiineille nenäleikkaukseen, koska siellä on enemmän kokemusta samankaltaisesta nenästä.

Kuten olen jo usein todennut, niin eipä tässä pitäisi luonnollista ulkonäköä liialti muutella, mutta Filippiineillä näyttää myös olevan kauneusihanteena kapean korkea nenä, jota voi nähdä paljonkin julkkiksilla, joista osa on eurasialaisia.

Tämä on kyllä harmillista ja tuossa kuvan tekstissä voi nähdä väitettävän jälkeen kuvan nenän aiheuttavan noble look:in, jolla sanakirjan perusteella tarkoitetaan esim. ylhäistä tai aatelista ulkonäköä.

Tällaisesta jälkeen kuvassa havaittavasta nenästä tulee mieleen monet suositut filipina naiset MyFreeCams sivustolla, että ovat kyllä kauniita, mutta nenä ei vaikuta aidolta ja taas vähemmän suosituilla tahtoo olla aidomman näköinen nenä. Tässä voi kuitenkin ajatella länsimaalaisten miesten tuovan enemmän esille mieltymyksiään.

There is so much stigma in the black community about rhinoplasty. People think that you wanna be white, that you don't love yourself, that you're gonna look like Michael Jackson. I can personally say those things are not true about me. I have a solid self esteem! I think I'm pretty darn cute to be honest haha. I just would love a more refined, smaller nose to bring out the other features in my face. I also have horrid allergies and breathing problems due to a deviated septum and a cyst in my nose, so getting those things fixed will be nice! 
[...]
Hello everyone ! I am a 34 afro-Brazilian , English not my strong side,sorry for mistakes,but I want to share my experience with you. My nose is very bulbous with little bride & tip definition AND wide nostrils. I am very confident but I've always wanted to get my nose done.
Lähde - Lähde - Lähde - Rinoplastia - Flavia - Gabi - Vanessa - Carol - Patrícia

Lähde linkin kautta pääsee lukemaan ja katselemaan enemmän kuvia liittyen thaimaalaisiin häälehtiin, jossa kerrotaan osaltaan länsimaiden vaikutuksesta ja kauneusihanteista, jota voi nähdä näillä malleilla. En ole vielä tutkimusta kokonaan lukenut vaan innostuin poimimaan alle hienoja kuvia.

Näissä kuvissa voi osaltaan nähdä perinteisiä thaimaalaisia häävaatteita, mutta myös länsimaiden vaikutuksesta johtuen Aasiassa on innostuttu länsimaalaisista häistä, johon sitten yleensä kuuluu tuollainen valkoinen häämekko.

Tämä on jossain määrin harmillista, jos otetaan liialti vaikutteita länsimaista, mutta on sellaista kerrottu, että Aasiassa voidaan järjestää kahdet häät, joissa toisessa ollaan perinteiseen tapaan ja toisessa länsimaalaiseen tyyliin.
Lähde - The Postfeminist Bride and the Neoliberal White Wedding...

Googlen kuvahakuun laittelin yllä olevia kuvia ja tuli päädyttyä verkkokauppoihin. Alla olevien kuvien osalta tutkin kiinalaista Tmall verkkokauppaa, josta vastaan tulleiden mallien osalta olen alle ensiksi poiminut eurooppalaisempaa ulkonäköä omaavia malleja.

Tyypilliseen tapaan selvästi eurooppalaisessa ulkonäössä kasvot työntyvät keskimäärin enemmän eteenpäin kuin aasialaisilla, joilla kasvot ovat matalammat. Tällaisia enemmän eteenpäin työntyviä kasvoja kutsutaan Aasiassa kolmiulotteisiksi ja jos ajatellaan sivuprofiilia, niin osalla aasialaisista kasvot eivät näytä paljoakaan työntyvän eteenpäin vaan näyttävän hyvin suorilta.Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Aasialaisia naisia näyttäisi olevan enemmän malleina, joka on myönteistä vaikka aasialaisilla on erikoinen halu käyttää paljon eurooppalaisia tai jossain määrin sellaista ulkonäköä omaavia malleina. Olen näitä kuvia aika nopeaan tahtiin poiminut, että en ole tarkemmin pohtinut millaisen naisen tai kuvan valitsisi ja tässä on tainnut tulla sama malli pari kertaa.

Näillä aasialaisilla malleilla näyttää olevan tyypillistä ulkonäköä, josta aasialaiset tai kiinalaiset erikoisen paljon tykkää, että kasvot ovat monilla soikiomaiset, leuka V-linjainen, nenä kapean korkea ja silmät avautuneemman näköisiä.

Varsinkin alla ensimmäisessä kuvassa olevalla naisella voi havaita hyvin erikoista ulkonäköä, että on tainnut käydä kauneusleikkauksissa. Tmall sivustolla voi näiden mallien lisäksi katsella kuvia nämä vaatteet ostaneista kiinalaisista, että mukavia kuvia näyttää naiset laittavan näytille.
Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12

Poimin alle vielä muutamia kuvia kilpailevan verkkokaupan JD:n sivuilta varsinkin häävaatteista. Tällä kertaa eurooppalaisia naisia voi löytää samoissa kuvissa aasialaisten naisten kanssa. Näissä kuvissa on myös samoja malleja kuin yllä olevissa.

Esittelen näissä kuvissa enimmäkseen naisten kasvoja edestäpäin, mutta linkkien kautta voi katsella lisää kuvia näistä malleista. Nähtävästi hyvin moni näistä malleista on käynyt kauneusleikkauksessa, että nenä ei varsinkaan vaikuta aidolta vaikka esiintyyhän korkean kapeaa nenää myös itäaasialaisilla.

Keskimmäisen kuvan osalta voi tarkastella siinä koruja esittävän mallin kasvoja monesta suunnasta ja hänen olettaisi käyneen nenäleikkauksessa ja eiköhän silmäluomiakin ole muutettu vaikka voihan meikkaamisellakin vaikuttaa ulkonäköön.

Aasiassa tykätään myös tehdä leukaan tai poskiin muutoksia, mutta onhan näkemäni perusteella tällaisen leuan omaavia aasialaisia naisia vaikka aasialaiset naiset tunnetaan paremmin pyöreämpi kasvoisina, että näissä kuvissa näkyy huomattavan paljon soikiomaiset kasvot omaavia malleja.

Eipä tässä aasialaisen naisen tarvitse tältä naiselta näyttää, että nenäkin voi olla matalampi ja kasvot matalan pyöreät, mutta Kiinassa aika voimakkaasti näytetään esittävän tällaisia kasvoja kauniina, joka sitten osaltaan innostaa SoYoung sivustolla havaittaviin ulkonäöllisiin muutoksiin.

Näitä kauniita ja hienoja kuvia naisista katsoessa tulee mieleen kuinka ihmiset käyttäytyvät toisella tavalla kuin monet linnut, koska monilla lintulajeilla uros on hyvin näyttävän tai kauniin näköinen. Hyvä esimerkki on riikinkukko, jolla on värikkäät suuret pyrstösulat naaraan ollen paremmin maastoutuneen näköinen, mutta ihmisillä taas naiset ovat yleisesti se sukupuoli, joka käyttää hienoja vaatteita ja meikkaa itseään kauniimmaksi.


Lähde - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17

Ylempänä nainen esitteli koruja, joten katselin löytyisikö samanlaisia kuvia Tmall verkkokaupasta, mutta eipä näitä koruja yleisemmin näytetä esittelevän käyttäen mallia. Tuli samalla vastaan yllä keskimmäisen kuvan osalta ulkonäön perusteella menestynyt kiinalainen näyttelijä Fan Bingbing esittemässä silmälaseja. Alimpien kuvien osalta poimin siihen pari kuvaa JD:n kosmetiikka sivuilta, että näiden kaikkien kuvien osalta voi ihmetellä naisten kasvonpiirteitä.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Olen tainnut tämän alla oleviin kuviin liittyvän tutkimuksen joskus esitellä, mutta poimin siitä enemmän sisältöä alle näytille, että olen tainnut vaan esitellä tuon ylimmän kuvan. Ensimmäisen kuvan osalta voi siinä havainnoida naisen ulkonäön kannalta myönteisiä tekijöitä, että esim. nenän ja leuan tulisi olla pienempi verrattuna miehille tyypillisempään ulkonäköön.

Silmien ja huulten suuremman näköiset, mutta eipä tuo silmien koko ole yhtä tarpeellista aasialaisilla naisilla, koska kasvot ovat matalat. Muutenkin naisella näytetään tykkäävän matalammista kasvoista, jossa on sopivasti pyöreyttä, että miehet ovat enemmän kulmikkaita ja suuremman pään omaavia.

Keskimmäisen kuvan osalta siinä esitellään kuinka vasemmalla olevalla mallilla on korkea nenä ja oikealla olevalla matala nenä, että olisiko oikealla olevalla enemmän aasialaista ulkonäköä. Alimmassa kaaviossa voi havaita kuinka muutama nainen on nähty enemmän miehinä.

Näin se tietenkin on, että osalla naisista kasvot voivat olla liian maskuliiniset ja osalla miehistä taas kasvot voivat olla enemmän naisille tyypillisempää, että ei tarvitse kuin laittaa pitkät hiukset ja meikata kasvot, niin näyttää varmaan monen mielestä naiselta ainakin kasvojen osalta.

Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin kasvon muotoja esittelemällä keskimmäisen kaltaisia kuvia kuinka hyvin niistä pystyy tunnistamaan sukupuolen. Eipä sukupuolta lopulta tällä tavalla ainoastaan tunnisteta, että naisilla on yleensä pidemmät hiukset ja ovat meikattuja, jotka sitten lisäävän naisellisempaa ulkonäköä vaikka tällaisen tutkimuksen perusteella omaisi liiankin maskuliiniset kasvot, että luullaan mieheksi.

Tämä kuinka maskuliinisina tai kauniina kasvot näkee riippuu paljon myös etnisistä ryhmistä ja kuinka esim. siroista, söpöistä ja aikuismaisista kasvoista tykkää. Sitä voi helposti nähdä esim. eteenpäin työntyvät kasvot tai leveän nenän maskuliinisena vaikka jonkun etnisen ryhmän näkökulmasta näin ei olisi.

Aiemmin esittelin noita Reddit sivustolla kauneimmiksi valittuja naisia, niin heillä voi yleisesti havaita kasvojen työntyvän eteenpäin, mutta jos tykkää enemmän matalista aasialaisista kasvoista, niin silloin noiden naisten kasvot voivat näyttää maskuliinisemmilta tai miten tämän aasialaisista naisista tykkäävä näkee.

The main focus of this paper is to find geometric features that are used by HVS for rating gender. Since it is well known that texture itself is very informative on sex classification [20], we used textureless 3D rendered images to avoid any bias in the results due to texture. Abdi et al. [33] show that hair is one of the major contributors in sex classification. To avoid bias resulting from this feature, ratings were obtained on 3D images with the hair concealed or cropped.
Lähde - Lavine Holanda after facial feminization

Aiemmin yritin löytää kuvia koruja esittelevistä naisista, mutta niitä näytti olevan vähän Tmall verkkokaupassa, jossa yritykset myyvät tuotteita kuluttajille. Katsoin nyt Taobao verkkokauppaa, jossa taas kuluttajat myyvät tuotteita kuluttajille, niin näyttää löytyvän paljon enemmän kuvia.

Jos en ole väärässä, niin myyjä voi myös itse esitellä tai käyttää jotain mallia Taobao sivustolla. Voisi kuvitella, että osa myyjistä on vaikka tunnettuja muotibloggaajia, jotka vaatteita ja muuta esittelemällä tienaavat tällä tavalla rahaa.

Tyypilliseen tapaan näillä kuvissa näkyvillä naisilla on yleisesti erikoista ulkonäköä, jota voi varsinkin nähdä alla ensimmäisessä kuvassa olevalla naisella. Se on havaittavissa, että osalla aasialaisista naisista on halu omata tällaista sanotaanko kapeasti eteenpäin osoittavaa nenää, jonka takia ollaan siinä rajoilla, että nenä näyttää varmaan monen mielestä liian pitkältä varsinkin aasialaisissa kasvoissa.

Sitä ei aina voi varmuudella nähdä edestäpäin, onko nainen käynyt nenäleikkauksessa, koska nenän kapeuteen ja korkeuteen voi vaikuttaa meikkaamisella. Lisäksi nenä voi olla osalla aasialaisista naisista luonnostaan kapean korkea, mutta näiden naisten neniä sivusta katsoessa ne vaikuttaa selvästi nenäleikkauksella tehdyiltä.

Vaikka tällainen nenä näyttääkin ainakin itselleni epäaidolta, niin aasialaiset kuitenkin näyttävät näkevän tällaisen nenän kauniina ja ei tässä voi sanoa neniä rumiksi vaikka lyhyemmistä nenistä tykkäävä on varmaan eri mieltä.

Tämä on kuitenkin harmillista, että aasialaiseen ulkonäköön tai kauneuteen kuluu matalan näköiset kasvot. Ei siinä mitään, jos osa aasialaisista naisista haluaa omata tällaista ulkonäköä, mutta ei pitäisi liialti aivopestä aasialaisia naisia näkemään ulkonäköään rumana, jos siinä ei lopulta ole aina mitään vikaan.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Vertaiskauppa

Google Scholar:sta löytyi beauty hakusanalla uusi tutkimus, jossa on tarkasteltu suomalaisten parinvalintaa kuinka naiset osaltaan pariutuisivat brittiläisten miesten kanssa ja miehet taas thaimaalaisten naisten kanssa.

Alla olevassa lainauksessa tuodaan esille sama, josta olen koko ajan kertonut kuinka aasialaisilla olisi matalammat vähemmän kolmiulotteiset kasvot, jonka tutkijat olettavat olevan yksi syy miesten suureen haluun pariutua aasialaisten naisten kanssa.

Eipä se halu lopulta suurta taida olla, jos ajattelee edellisessä kirjoituksessa esittämiäni kuvia Reddit sivustolla kauniimmaksi valituista naisista, että ulkonäkö ei yleisesti vaikuttanut aasialaiselta.

Ei tämä tarkoita, että aasialaiset naiset olisivat jotenkin rumia vaan ihmisillä näyttää myös ilmenevän paljonkin kiinnostusta samankaltaista ulkonäköä omaavia kohtaan vaikka osalla eksotiikan himo olisi erittäin suurta.

Lainauksessa myös mainitaan aasialaisten olevan siroja, kasvoiltaan neotenisia ja nuorekkaamman näköisiä kuin eurooppalaiset. Tältä se selvästi näyttää, mutta osalla aasialaisista ulkonäkö on liiankin lapsenomainen, jos kauniilla naisella tulisi olla myös naisellista vartalon muotoa, mutta eipä sillä ole lopulta väliä, jos tykkää enemmän tyttömäisestä ulkonäöstä.
We note that the Finnish males were considerably less successful than the females in obtaining high-status spouses. For completeness, we should at least state likely reasons for this. It indirectly suggests that (1) status was not a prioritized property, (2) low status was exchanged for youth and beauty or (3) males were short changed. 
The first alternative is, of course, predicted by sexual selection theory, about the second, we cannot tell, and the third is supported by evidence that bride-trade husbands tend to have relatively low economic status (e.g. Haandrikman 2014). 
This raises the issue of other factors that may also support an evolutionary interpretation: Asian women are more petite and exhibit neotonous facial features (i.e. their faces tend to be less three-dimensional than European faces and so more youthful-looking) (see Dutton and Lynn 2015).
Lähde

Olisiko tässä uusi tutkimus, jota en ole vielä näyttänyt. Tutkimus löytyi yllä olevasta lainauksesta poimitulla neotonous hakusanalla, joka oikeastaan kirjoitetaan neotenous. Näistä tutkimuksista osa tahtoo hukkua hakutuloksiin, jos käyttää vaan beauty ja attractiveness hakusanoja, joten täytyisi enemmän kokeilla erilaisia hakusanoja ja tietenkin suosittujen tutkijoiden nimiä.

Tässä tutkimuksessa peloltiin myrkyllisellä käärmellä ja katsottiin, onko sillä vaikutusta millaisesta vartalosta ja kasvoista tykkää. Naisten osalta havaitaan paljonkin muutoksia, mutta olisiko sillä tavalla, että naiset tunnetusti pelkäävät enemmän käärmeitä, jonka takia haluavat turvaa enemmän maskuliinisemmilta miehiltä.


Lähde