1. elokuuta 2016

Barbien kasvot, nenän koko. söpöys, kolumbialaisia kuvastoja, alastomuus muotilehdissä ja Heard:in kultaisen suhteen kasvot

Korealaisen kauneusklinikan Facebook sivujen kautta tuli vastaan mielenkiintoisia kuvia kuinka Barbien kasvot ovat vuosien saatossa muuttuneet. Nähtävästi Barbien ihonväri on vaihdellut, joka voi osaltaan aiheutua erilaisesta valaistuksesta.

Nenän voi havaita olevan kapean ja pienen näköinen verrattuna näyttäviin silmiin. Suurin piirtein tällaista ulkonäköä nähtävästi moni nainen haluaa omata, joka saadaan varsinkin meikkaamisella aikaan tekemällä silmistä näyttävämmät verrattuna nenään, jonka olisi hyvä olla kapea silmien välillä sijaitseva.


Lähde - Leng Yein just had plastic surgery with MVP - Power of makeup

Iissuu sivustolla olevia brasilialaisia aikakauslehtiä tutkiessa katselin osaltaan mainoksia ja niiden joukosta tuli vastaan Orofluido hustenhoitotuotteet. Kyseessä ei kuitenkaan ollut brasilialainen tuotemerkki vaan espanjalainen, jonka vähän aikaa sitten osti Revlon.

Kuitenkin Orofluido on tuonut myyntiin uusia tuotteita, joiden tekoon on hankkittu vaikutteita Itä-Aasiasta ja varsinkin Japanista. Tuotteen esittelyssä ei kuitenkaan käytetä selvästi aasialaista tai japanilaista ulkonäköä omaava naista vaikka sillä tavalla voisi tehdä.

Tämän naisen kasvoista tulee mieleen, että jossain määrin tällaista ulkonäköä aasialaiset haluavat omata, että nenän täytyy olla kapean korkea kapealla nenänpäällä. Pieni osa menee liian pitkälle, että nenä onkin liian suuri mataliin aasialaisiin kasvoihin, jonka takia alkuperäinen nenä oli kauniimman näköinen.

Kuten olen jo usein todennut tulisi aasialaisten enemmän osata myös arvostaa matalia tai enemmän aasialaiselta vaikuttavaa ulkonäköä, eikä aiheuttaa naisille turhia ulkonäköhuolia tai haluja muuttaa ulkonäköä. Kyllä sitä kuitenkin Aasiassakin on järkevää tehdä kauneusleikkauksia, jos vaikka silmät ovat epäsymmetrisen tai liian pienen näköiset.


Lähde - Katso video - Angelababy’s Face Evaluation - Qiuqiu - DRK - Face Body

Buzzfeed sivustolta tuli vastaan mielenkiintoinen pitkä kirjoitus, jossa varsinkin pohditaan ihmisten halua omata kapea tai pienen näköinen nenä. Miksi monilla Lähi-idän naisilla ei voisi olla hyvin korkea nenä tai mustilla naisilla leveä nenä.

Tietenkin sitä aina ajatellaan länsimailla tai kantaväestön kauneusihanteilla olevan vaikutusta, joka on yksi selittävä tekijä. Toisaalta ihmiset selvästi tykkäävät tasapainoisemmista kasvoista, joissa varsinkaan nenä ei saisi viedä kasvoissa liialti huomiota varsinkaan naisella.

Naisten parinvalinnan perusteella naisille ei näytä samassa määrin olevan väliä vaikka miehellä olisi esim. huomattavan leveä nenä, koska nainen näkee sen maskuliinisena tai jotenkin muuten hyvänä vaikka todennäköisesti itselleen sellaista nenää ei haluaisi.

Jos näette tällaisen naisen, niin muokatkaa kuvankäsittelyohjelmassa miesystävän tai puolison nenä naiselle, jonka voi tehdä vähän pienemmäksi, jos sellainen kuitenkin tulee tyttärelle, niin näyttääkö nainen enää kauniilta esim. leveällä nenällä.

Naisen kasvojen osalta on selvästi havaittavissa, että miehet ja miksei myös naiset tykkäävät yleisesti sirommista kasvoista, jonka takia naisella ei saisi kasvot kehittyä yhtä voimakkaasti kuin miehille tapahtuu. Valitettavasti osalla naisista nenän osalta nenä voi kasvaa huomattavan leveäksi tai korkeaksi pilaten esim. naisen muuten kauniit kasvot.

Tässä voidaan aina tuoda esille kaikenlaisia väitteitä kuinka historian aikana juutalaisten nenät on tarkoituksella nähty rumina ja Disney on tehnyt noita-akoille jokseenkin osalla Lähi-idän naisista havaittavat nenät. Karu tosiasia lopulta ilman näitä tekijöitä taitaa olla juuri siinä, että naisella ei vaan tykätä suuren näköisestä nenästä vaan sen tulee olla kasvoihin sopiva.

Olen usein maininnut kuinka monien mustien naisten kauneuden kannalta ongelmana näyttää olevan leveä lättänä nenä näyttävillä sieraimilla, joka on todennäköisesti erinomainen nenätyyppi kuumassa kosteassa ilmastossa hengittämisen kannalta.

Vaikka mustien olettaisi näkevän useammin leveän nenän kauniina, niin eihän leveä lättänä nenä näyttävillä sieraimilla ole eurooppalaisesta tai varsinkaan eurooppalaisen miehen näkökulmasta kaunis vaikka eurooppalainen nainen ei samassa määrin näkisi siinä vikaa.

Eurooppalaisesta näkökulmasta varsinkin huomattavan leveä nenä on maskuliininen vaikka eipä monet eurooppalaiset miehet esim. monien aasialaisten naisten nenissä näe vikaa, koska nenän voi ajatella olevan mataluuden osalta pieni verrattuna eurooppalaisen miehen nenään.

Nenän ulkonäköön ja leuan tai suun alueen muotoon liittyy myös alkukantaisia tai apinamaista ulkonäköä aiheuttavia tekijöitä. Jos jollain henkilöllä nenä on lättänän leveän näköinen suurilla näyttävillä sieraimilla.

Lisäksi suun alueella on havaittavissa leuan, hampaiden ja huulten takia eteenpäin työntymistä, niin se aiheuttaa selvää apinamaista ulkonäköä ja tästä ulkonäöstä ihmiset eivät tykkää varsinkaan naisella ellei henkilöllä ole viidakkokuume.
For black women, rhinoplasty may not be as common, but their noses don’t carry any less weight. “People view flared nostrils as a sign of anger and aggression. They view it as people acting more animalistic, so it’s a very easy way to stereotype black people,” says Ijeoma Oluo, writer and author of the forthcoming So You Want to Talk About Race. 
“To have the general facial structure of the majority of your population tied to animal aggression puts a lot of pressure especially on women, where so much of your value as a person is tied to how appealing you are to the majority. You’ll be lucky based on your features, or unlucky.”
But surgery is still hardly an accepted resort, particularly for nonwhite women, whose faces are monitored and policed differently than their white or male counterparts. “We do give some side-eye to other black women who’ve had work done, but at the same time, we don’t question the privilege of black women we say are beautiful,” Oluo says. 
“We can’t constantly look at every picture of a black woman with smaller noses and go, ‘Oh, look how beautiful black women are,’ and we’re only pointing at her, and at the same time give side-eye to black women who want to make a change.” If the standards of beauty are so rigid for black women in particular, who can blame someone like Lil’ Kim for wanting to be considered “beautiful” by everyone else?
Onhan tämä tilanne lopulta harmillinen, koska eihän ennen vanhaan ihmiset yhtä paljon nähneet ulkonäössään vikaa, mutta tänä päivänä varsinkin julkkiksilla voidaan usein havaita olevan kapean korkeat nenät, joka sitten lisää ulkonäköhuolia.

Tyypillisesti ihmiset tykkäävät paljonkin samankaltaisesta ulkonäöstä vaikka osalla ilmenee suurta kiinnostusta esim. toisiin rotuihin kuuluvia kohtaan. Kuitenkin nykyään ilmenee paljon vaatimuksia ja kritiikkiä varsinkin eurooppalaisia ja valkoisia kohtaan kuinka pitäisi osata paremmin arvostaa ja ylistää muiden rotujen naisia valitsemalla heitä esim. misseiksi ja kaunottariksi äänestyksissä.

Kyllä tässä voidaan valita ja nähdä monenlaisia naisia kauniina, mutta vaatimukset vaikuttavat liiallisilta, koska lähtökohtaisesti eurooppalaisen tulee ihannoida eurooppalaista ulkonäköä samaan tapaan kuin mustien ja aasialaisten tulisi tehdä omien naisten osalta, eikä vaatia eurooppalaisia valitsemaan misseiksi tai kaunottariksi muita kuin eurooppalaisen näköisiä naisia.

Hölmöintä näissä vaatimuksissa on siinä, että mustat ja suvaitsevaiset voivat vaatia eurooppalaisia näkemään hyvin negridisen ulkonäön kauniina esim. kähärät hiukset, leveä nenä ja musta ihonväri vaikka tällaista ulkonäköä ei nähtäisi yleisemmin kauniina eurooppalaisella naisella.

Elämme tässä mielessä omituista aikaa suvaitsevaisten ja vähemmistöjen syytellessä eurooppalaisia pahoiksi, jos eivät väitä eurooppalaista naista rumaksi esim. missikilpailussa valitsemalla mustan naisen missiksi ellei sitten musta nainen todellakin ollut kaunein ilman mitään eksootikan ihannointia tai suvaitsevaisten painostusta.

Alla olevassa lainauksessa mainitaan People lehden kolme kauneimmaksi valittua naista kuinka määrä olisi pieni ja osoitus siitä, että mustista ei tykättäisi. Täytyykö lopulta tällaisia valintoja ottaa vakavasti ja mustat voivat omissa naistenlehdissä valita kauneimmat naiset. Jos People aikakauslehti tai sen lukijat tykkäävät valita jonkun muun naisen kuin mustan tai eurokeskisen mustan, niin sitten valitsevat.
Though beauty standards are expanding, they’re still expanding within specific races and ethnicities. Brown women, for example, are still considered beautiful only if they have fair skin (comparatively) and slender features and big eyes and thin waists. 
Dark skin, wide noses, and frizzy hair are still hardly considered beautiful, but sure, your nose ring or the touch of yellow in your skin might be just enough to suggest you’re beautiful and ethnic. Black women have similar standards too, like the stereotype that East African women are more beautiful because of fairer skin, looser curls, more Anglo features. 
Bullock, for one, can’t think of a blatant appreciation for a larger black nose besides Beyoncé’s “Formation,” when she sings about Negro noses and Michael Jackson nostrils. Since the inception of People’s Most Beautiful list in 1990, there have only been three women of colour: Halle Berry, Beyoncé, and Lupita Nyong’o. “We are never in fashion. We are never the trend,” says Bullock.
But none of these features are objectively “better,” unless you tell yourself they are. “Right now we have this hierarchy: The closer you are to whiteness, the more valued you are, especially as a woman,” Oluo says. “The truth is that on a racial scale of desirability, we’re so far down on that Western scale, there are so many things considered unattractive about us by the majority of society, a nose job isn’t going to do much.”
Lähde - Rhinoplasty Post Op Day 7 + Stop contouring your nose with makeup

Yllä olleessa kirjoituksessa tuotiin esille kuinka ihmiset voivat nähdä naisella kauniina kurvikkaamman vartalon, ruskettuneen ihonvärin ja suuremmat huulet, mutta yksi asia, jota ei yleensä nähdä kauniina on suuri nenä. Helppo vastaus tähän on siinä, että ei naisen ulkonäön kannalta ole haittaa esim. kurvikkaampi naisellisempi vartalo vaikka länsimaissa ei kuitenkaan lihavasta vartalosta yleisemmin tykättäisi.

Kuitenkin suurempi nenä nähdään helposti naisella maskuliinisena tai rumana, koska miehillä on testosteronin takia keskimäärin leveämmät tai muutenkin suuremmat nenät, jonka kokoon lopulta myös vaikuttaa geenit. Alla olevissa tunisialaisesta kuvastosta poimituissa kuvissa voi nähdä miehellä olevan kookkaampi ja kasvoihin sopiva nenä, mutta eipä tuollainen nenä näyttäisi yhtä kauniilta kuvassa olevilla naisilla.


Lähde - Beautiful woman face. Perfect makeup. Perfect skin

Eipä se nenä ainoastaan osalla mustista afrikkalaisista ole selvästi leveän lättänän näköinen, että varsinkin kaakkoisaasialaisilla ilmenee leveämpää nenää, jonka myös voi ajatella olevan osaltaan luonnonvalinnan aiheuttamaa samankaltaisesta ilmastosta johtuen.

Vaikka leveää nenää ei voi sanoa länsimaisen kauneusihanteen mukaiseksi ellei sitten länsimaalaiset yleisesti päätä toisin, niin se olisi kuitenkin hyvä tässä tapauksessa Aasiassa osata enemmän arvostaa matalaa nenää ja muutenkin luonnollisempaa ulkonäköä, eikä aina väittää, että kasvojen täytyy olla kolmiulotteiset, soikiomaiset, nenän kapean korkea ja silmien suuret.

Tällaisilla väitteillä aiheutetaan helposti turhia ulkonäköhuolia naisille. Alla on kuvia Filippiineiltä ja jos ajatellaan nenää, niin monilla filippiiniläisillä tahtoo olla ylhäältä matala ja alhaalta leveän pullean näköinen nenä. Filippiineillä on kuitenkin havaittavissa jonkinlaista kapean korkean nenän ihannointia, joka ei vaikuta hyvältä.

Tietenkin filippiiniläisillä naisilla nenän koko vaihtelee, kuten kaikilla muillakin naisilla ja on selvää, että yleensä pienemmän tai kasvoihin sopivan tasapainoisen nenän omaavia naisia pidetään kauniina, joten sen voi ajatella aiheuttavan huolia samaan tapaan kuin muillekin naisille, jos nenä on liian suuren näköinen kasvoissa

Jos tarkastellaan alla kuvassa näkyviä tyypilliseen tapaan söpön näköisiä filippiiniläisiä, niin kuvassa voi havaita heidän hymyilevän, joka tietenkin lisää naisen kauneutta tai miellyttävyyttä. Tällöin ei kuitenkaan voida täysin päätellä naisten nenän ulkonäköä, koska se usein näyttää hymyiltäessä leveämmältä, joka aiheuttaa osalle naisista huolta.

Näillä naisilla näyttäisi olevan suoran, matalan ja pyöristyneen näköiset kasvot. Eipä tuo nenäkään huonolta näytä tai ainakin filippiiniläisten tulee nähdä se kauniina, jos kuitenkin myös moni eurooppalainen mieskin näkee, mutta onhan monet filipinat kauniita pieniä söpöjä naisia.

Alla olevissa kuvissa on ylimmässä kyse Kojie San ihonvärin vaalennustuotteen esittelystä ja olisiko kuvassa tyypilliseen tapaan filippiiniläisiä kauneusbloggaajia, joita nykyään yritykset käyttävät paljonkin tuotteiden markkinoinnissa antamalla ilmaisia tuotteita arvosteltavaksi ja rahalla voi yrittää saada myönteisemmän arvostelun vaikka lopulta olisi hyvä, jos tuote on muutenkin hyvä.

Alimmassa kuvassa on EB Babes tyttöryhmän jäseniä mainostamassa ihonväriä vaalentavaa tuotetta. Oikealla olevassa kuvassa voi nähdä omituisesti vaaleaihoisen naisen Auringossa.

Onko tässä tuotteessa UV-säteilyltä suojaavia ominaisuuksia ja ainakin länsimaissa taitaa naisilla yleensä olla halu olla ruskettuneempi tai jokseenkin oranssimainen. Toivottavasti kuitenkin filipina naiset ymmärtävät suojautua UV-säteilyltä paremmin kuin ryppyisen näköiseksi haluavat eurooppalaiset naiset.


Lähde - Lähde - Video - Lähde - Lähde - Video - Nicole - Lush - Vina

Varsinkin monia aasialaisia naisia katsoessa tahtoo tulla mieleen söpöys, että on mukava katsella ja yllä havaittavaa ulkonäköä näkee myös esim. japanilaisissa naisissa, mutta Japanissa myös tykätään paljonkin söpöstä mukavasta ulkonäöstä. Googlella katselin vähän söpöön ulkonäköön liittyviä kirjoituksia ja kuvia, jotta voi paremmin ymmärtää yllä havaittavaa ulkonäköä.

Kasvojen osalta söpön ulkonäön kerrotaan yleensä tarkoittavan esim. suurempia silmiä, pientä nenää, pientä leukaa ja pulleita poskia, jota voi havaita alla keskimmäisessä kuvassa oikealla, joka tutkimuksessa havaittiin olevan söpöin ja tämän varmaan kaikki muutkin näkee.

Yllä olevissa kuvissa kuitenkin naisilla silmät eivät vaikuta suurilta, mutta se johtuu myös hymyilystä. Kyllä sitä yleensä aikuisen naisen ulkonäköön liittyen tuodaan esille kauniilla naisella olevan suuremman näköiset silmät, mutta ei niiden tarvitse sellaisia olla varsinkaan aasialaisella naisella.

Jos tässä jotain samankaltaisuutta voi havaita, niin nenä on tietenkin vauvalla samalla tavalla matala, kasvot muutenkin matalat, leuka pieni tai se ei veny alaspäin ja kasvot pyöristyneet. Ei tässä kuitenkaan aikuisen naisen tarvitse vauvalta näyttää vaikka jonkinlaisesta neoteniasta tai teineillä havaittavasta ulkonäöstä varsinkin kasvojen osalta naisella yleisesti tykätään, mutta osa naisista pystyy estrogeenin ja geenien avulla säilyttämään nuorekkaamman ulkonäön.

Vauvoilla on yleensä pulleat posket, mutta tällaisesta ulkonäöstä ei kuitenkaan yleisesti näytetä tykkäävän, koska se voi näyttää aikuisella lihavalta, vanhalta ja muutenkin tykätään varsinkin länsimaissa sopivan näyttävästä leukaluusta.

Aasiassa tietenkin on suuri halu omata enemmän V-linjaista leuan muotoa, koska sen sanotaan tekevän kasvoista esim. pienemmät ja nuorekkaat, mutta eipä tämä aina ole tarpeellista ellei sitten leuka ole huomattavan jykevä ja posket alaspäin valuneita.

Vauvoilla on yleisesti lättänä nenä, joka varsinkin eurooppalaisilla vauvoilla kehittyy yleisesti huomattavan erilaiseksi iän karttuessa, mutta jollain aasialaisella äidillä voi olla aikuisena pitkälti samanlainen nenä kuin vauvalla tai pienellä tyttärellä ellei äiti ole käynyt nenäleikkauksessa.

Nenän osalta ihmiset eivät näytä yleisesti tykkäävän lättänästä nenästä, joten tältä osin kauneusihanne varsinkin länsimaissa ja Aasiassa ei ole vauvamainen tai neoteninen. Tietenkin kauneudessa on myös kyse aikuismaisesta ulkonäöstä vaikka se riippuu paljon ihmisistä tai miehistä kuinka söpöistä tai aikuismaisista kasvoista naisella tykkää esim. leuan, nenän ja poskiluiden koon osalta.

Aasiassa yleensä tuodaan korkean nenän osalta esille sen tekevän kasvoista kolmiulotteisemmat ja sen voi ajatella lisäävän monilla aasialaisilla aikuismaisempaa ulkonäköä, mutta myös tasapainottavan kasvoja, jos nenän kohdalla on havaittavissa liiallista lättänyyttä.


Lähde - Lähde - Lähde - What's Behind Japan's Obsession With Cuteness?

Löysin nähtävästi tänä vuonna julkaistun mielenkiintoisen kirjan, jossa osaltaan kerrotaan vauvan ja aikuisen naisen kauneudesta. Alla olevissa lainauksissa kerrotaan karusti kuinka söpö ulkonäkö olisi hoidon kannalta tärkeää vauvalle.

Vauvasta on tietenkin aika paljon vaivaa, joten vauvan söpöys ja hymy innostavat hoitamaan. Kehitysvammaisilla ja jostain syystä vähemmän söpöillä vauvoilla tilanne voi olla huono, josta on voinut ennen vanhaan seurata surmaaminen.

Aikuisen naisen kauneuden osalta kerrotaan tyypillisesti olevan tärkeää miehiin verrattuna neotenisempi ulkonäkö liittyen pienempään leukaan, suurempiin silmiin ja pienempään nenään.

Lisäksi mainitaan esim. kiiltävät hiukset ja vaalea tasainen ihonväri, mutta eihän tämä päde mustiin naisiin vaikka tämä tietenkin vähentää yleisemmin miesten kiinnostusta moniin mustiin naisiin, koska heillä on kähärät hiukset ja tumman ruskea ihonväri.
So what is beauty? First of all, there is baby beauty and there is adult beauty. Most people have a positive reaction to small babies. We all love soft skin and hair, chubby cheeks, rosy lips and cheeks, big eyes, and small noses-characteristics of baby beauty we find attractive. Mickey Mouse has the basic proportions of a human infant, which explains why most people find Mickey Mouse cute. In a baby, good looks are associated with health, as in all people. Very sick babies are much less likely to have these baby good looks.
But babies are not cute to attract a mate. They are cute to attract a parent. Babies come into the world completely helpless, and are completely dependent on other people to survive. So for babies, being attractive is a survival mechanism. There is evidence that babies who for whatever reason don't have the requisite cuteness are less successful at gaining the attention of their caregivers. This is shown in a study where psychologists videotaped mothers and infants within days after birth of the child, and then three months later. 
They also had a separate set of people rate the attractiveness of the babies. Mothers of the more attractive newborn babies spent more time holding the baby, staring into the baby's eyes and talking to the baby. The babies of the less attractive newborns spent more time tending to their baby’s needs and had their attention deflected more easily (Langlois et al. 1995). 
On a sadder note, there is also evidence that less attractive children are more likely to be abused by their caregivers. A study of abused children placed under court protection in California and Massachusetts found that they had head and face proportions that made them look less infantile and cute (McCabe 1988).
For adult women, some aspects of beauty are shared with babies-big eyes, small chin, small nose, smooth, light skin, hairlessness, rosy lips and cheeks, and soft, shiny hair. In fact, these features of women are considered "neotenous” (like a baby’s) and they are likely a product of sexual selection. In the evolutionary environment, men preferred women with young-looking faces because it suggested the women were young, which is good for a man's selfish genes. So there was positive selection for these neotenous characteristics. So, on average, women have bigger eyes relative to their faces, smaller chins, and smaller noses than men do.
As women move into the teenage years, where they become fertile, these looks change. A girl begins to look less like & baby and more like a woman. Increased estrogen makes her skin light and her lips full. The eyebrows become more noticeable. Bone development means her cheekbones become more accentuated. These features make her look like a beautiful, mature woman. These features signal to men's selfish genes that the woman is young (but not too young), healthy, and thus likely fertile. 
When people are sick, many of these beautiful features change. Skin becomes sallow or yellowed and may be blemished, and hair looks lifeless and dull. As a result, people who are sick are less likely to look attractive to others. That makes sense from the point of view of the selfish gene-which wants to stay away from sick people as mates or even have them in the near vicinity, where they might spread their sickness. 
As women age, they also lose many of their beautiful features. Skin darkens in color and is more likely to be blemished (age spots, freckles, etc.), hair becomes coarser, facial skin sags, eyebrows fall lower, and lips and checks become less full and rosy. As estrogen levels fall, women are more likely to grow facial hair. So women become less attractive as they age.
Lähde - How To Look Younger With Make-Up - Elegant Make up Look

Nenäleikkauksiin liittyviä ennen ja jälkeen kuvia etsiessä tuli vastaan mielenkiintoisia kuvia amerikkalaisilta sivuilta, joita voi enemmän katsella lähde linkin kautta. Näihin ennen ja jälkeen kuviin tahtoo usein liittyä vertailun kannalta kaikenlaisia ongelmia, että esim. pää ei ole täysin samassa asennossa, henkilöllä on erilainen ilme ja on meikattuna jälkeen kuvissa.

Näitä vääristäviä tekijöitä täytyy varsinkin tutkimuksissa yrittää vähentää peittämällä esim. erilaisen näköiset hiukset, jos halutaan tutkia kasvoja, koska hiuksilla on myös oma kaunistava vaikutus varsinkin naisen ulkonäköön. Kaikenlaista täytyy tehdä, mutta tämän jälkeen voidaan ihmisiltä kysyä alla olevien naisten osalta, että kummassa näyttää kauniimmalta.

Monien kauneuskirurgien näkökulmasta ja osaltaan rahan takia taitaa suurella osalla maailman ihmisistä olla jotain vikaa nenässä, että alla vasemmalla olevan naisen osalta väitetään hänellä olevan pitkä nenä ja alaspäin suuntaavaa nenänpää ellei sitten nainen itse ole tuollaista väittänyt nenästään.

Kyllä kauneusleikkaus sivustoilla voi nähdä millaista nenää suurin piirtein pidetään kauniina, josta edellisessä kirjoituksessa kauneuskirurgi Lara Devgan vähän kertoi, mutta tässä on sellainen hölmö puoli, että eihän sen nenän tarvitse olla jokaisella samanlainen vaikka varmaan silloin loppuisi nenän osalta kielteinen kommentointi.

Sitä on kerrottu kuinka kauneuskirurgit yrittävät nykyään säilyttää etnisen ulkonäön. Joku aika sitten tuli vastaan oikein kaunis latina nainen, joka oli halunnut säilyttää etnistä ulkonäköä, mutta kun katsoin naisen jälkeen kuvia, niin nenälle oli tehty tyypillisiä muutoksia, joita voi havaita alla jälkeen kuvissa.

Käytännössä naiset haluavat omata pitkälti samanlaisen nenän, jota voi myös nähdä monilla julkkiksilla ja eikä usein julkkiksen nenäkään ole aito. Oikealla naisella näyttäisi olleen pulleampi nenänpää, että se helposti vie liialti huomiota kasvoissa ja silmiltä. Kyllä tässä kuitenkin kummatkin naiset vaikuttaa kauniilta ja uusi nenä taitaa monen mielestä sitä lisätä, mutta se voitaisiin vahvistaa kyselytutkimuksella.


Lähde - Beverly Hills Profiles - Ghavami - What is a beautiful Nose? - Realself

Issuu sivustolta löytyviä kosmetiikkakuvastoja tutkiessa alkoi tulla myös vastaan kolumbialaisia vaatekuvastoja, joita katsoessa laitoin merkille monilla kolumbialaisilla malleilla olevan huomattavan kapea nenä, että varmaan osa naisista haaveilee tällaisesta nenästä ja voihan sitä amerikkalaisilla julkkiksillakin aina välillä havaita hyvin kapean nenän.

Voisi epäillä monen näistä kolumbialaisista malleista käyneen nenäleikkauksessa, mutta saahan myös kapeutta lisättyä meikkaamalla ja miksei myös kuvankäsittelyllä. Monia kolumbialaisia malleja katsoessa voi myös havaita silmien olevan usein muuta kuin ruskeat, että voisi epäillä osan käyttävän värilinssejä.

Tämä on näkemäni perusteella hyvin yleistä Latinalaisessa Amerikassa, että varsinkin julkkiksilla on huomattavan poikkeava ulkonäkö verrattuna tavalliseen väestöön, että ei välttämättä kannata tehdä yleistyksiä näiden naisten ulkonäöstä.

Pitäisi tutkia näiden mallien nimet, mutta oikealla ensimmäisessä kuvassa oleva tummahiuksinen nainen taitaa olla yksi Davalosin sisaruksista. Sisarukset ovat hyvin samannäköisiä, mutta kaipa heidät jotenkin erottaa toisistaan.


Lähde - Eva Castillo - Mariana ja Camila Davalos

Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Poimin vielä yhden kuvan lisää tunisialaisesta kosmetiikkakuvastosta. Näissä kuvastoissa käytetään usein kuvapankeista otettuja kuvia, että löysin Googlen kuvahaulla valokuvaajaksi Edward Derule:n ja samaisesta mallista lisää kuvia.

Näitäkin kuvia on varmasti paljonkin muokattu vaikka tällaista kuvien muokkaamista kritisoidaan ja joissain maissa täytyy jopa ilmoittaa kuvan yhteydessä, onko sitä muokattu. Tämän on muistaakseni havaittu vähentävän naisten ulkonäköpaineita, mutta toisaalta on jossain tutkimuksessa havaittu tilanteen olevan toisin.

Pitäisi tarkistaa tutkimuksista, mutta varmaan tällaisen kuvan nähdessä sitä helposti ajattelee oman ihon ulkonäköä, jos se on ryppyinen, epätasainen ja akneinen, koska ihmiset kuitenkin tykkäävät aika tasaisesta nuorekkaasta ihosta varsinkin naisella vaikka kyllä tämä jossain määrin pätee miehiin.

Toisaalta voihan sitä havaita kuvien muokkaamisen menevän myös ammattilaisten toimesta liiallisuuksiin, että pitäisi kuitenkin yrittää pitää kuva mahdollisimman aitona, eikä liialti kirkastaa, tasoittaa tai mitä kaikkea kuville tekee.

Vaikka kuvien muokkaaminen lopetettaisiin, niin meikkaaminen on sitten perinteinen keino saada aikaan alla olevaa ulkonäköä, että alla olevasta TianaCosmetics linkistä voi katsella kuinka paljon naiset voivat käyttää meikkiä.


Lähde - Lähde - Lähde - TianaCosmetics: Get Ready With Us!

Tietenkään kaikkia ei yllä olevan naisen ulkonäkö täysin miellytä, jos vaikka tykkää enemmän esim. aasialaisen naisen matalammista kasvoista. Alla olisi kuvapoimintoja japanilaisesta ompelulehdestä, jossa voi nähdä japanilaisia naisia, mutta yhden näistä naisista olettaisin kuitenkin olevan eurasialainen.


Lähde - Plastic surgery touching the head of a beautiful female face - Plastytalk

Alla oleva kuva löytyi Birminghamin yliopiston kauneutta tarkastelevasta blogista, mutta oikeastaan etsin Googlen kuvahaun avulla parempilaatuisen kuvan. Millä perusteella nämäkin missit lopulta valittiin, mutta aika paljon samankaltaista ulkonäköä naisilla.


Lähde - Beauty, Virtue, Power, and Success in Venezuela 1850–2015

Löysin espanjalaisia muotilehtiä ja niissä näkyviä naisia tarkastelevan tutkimuksen, johon liittyen voi myös ladata 130 megatavuisen pdf-tiedoston sisältäen paljon kuvia lehdistä. Tämä on kyllä erinomaista, koska huomattavaan osaan tutkimuksista tutkija ei alyä laittaa edes yhtä kuvaa vaikka jostain kuvasta kertoisi.

Etsin kuitenkin parempilaatuisina alla olevat Espanjan Voguessa toukokuussa julkaistut kuvat. Yhdestä blogista löytyi nämä kuvat vähän tummina, mutta kuvat oli varmaan skannattu lehdestä ja nämä alla olevat toiselta sivustolta löytyneet kuvat taitavat olla alkuperäisiä tai lehdellä ja valokuvaajalla on vieläkin paremmat tai tarkemmat kuvat.

Naiset taitaa enimmäkseen lueskella muotilehtiä, niin alla olevissa kuvissa voi kuitenkin havaita alastomuutta. Tätä ovat jotkut tutkijat ihmetelleet, koska sitä olettaisi tällaisia kuvia esiteltävän miestenlehdissä. Kuitenkin sitä ajatellaan, että nainen ei samalla tavalla näe tällaisia kuvia seksikkäinä vaan ihmettelee naisten ulkonäköä, vertaa sitä itseensä ja oppii kuinka näyttää seksikkäältä.

Ei tässä pidä tehdä yleistyksiä naisten tai miesten mahdollisista ajatuksista, mutta näiden kuvien voi ajatella olevan enemmän taiteellisia. Yhdellä naisista voi havaita olevan rinnat selvästi esillä ja tämä kuva oli yhdellä uutissivustolla sensuroitu. Miesten rintoja ei taideta yleensä sensuroida vaikka ne voivat olla varsinkin ylipainoisilla paljon suuremmat kuin monella nuorella naisella.


Lähde - Prensa y moda en España - Criaturas Celestiales - As seen in Vogue

Katselin taas NewBeauty sivustoa, josta olen aina välillä jotain mielenkiintoista löytänyt. Alla vasemmalla olevassa kuvassa on Amber Heard, jonka kauneuskirurgi Julian De Silva havaitsi omaavan kultaisen suhteen perusteella keskimäärin kauneimmat kasvot monien nähtävästi amerikkalaisten julkkisten joukosta, että esim. nenä oli paras.

Googlen haun perusteella Amberin on jopa väitetty omaavan tieteellisesti maailman kauneimmat kasvot. Tuo maailman kaunis vaikuttaa aika hölmöltä, jos on tutkittu enimmäkseen amerikkalaisten julkkisten kasvoja. Kyllä häntä voi sanoa kauniiksi, mutta eipä näitä mittauksia kannata täysin vakavasti ottaa vaikka tällaisten uutisten takia moni nainen nyt miettii kuinka saisi tehtyä itsestään enemmän Amberin näköisen vaikka häneltä ei tarvitse näyttää ollakseen kaunis.

Oikealla olevassa kuvassa voi nähdä Playboyn vuoden 2015 playmaten Dani Mathers:in, joka on joutunut kohuun laittamastaan kuvasta, jossa hän järkyttyneenä ihmettelee alastoman naisen ulkonäköä. Ei tällainen ulkonäön kielteinen kommentointi myös naisten toimesta ole ihmeellistä, mutta tässä tietysti on laitettu ilman lupaa jostain naisesta otettu alastonkuva, joka on lisännyt kohua.

Valitsiko Hugh Hefner tämän naisen vuoden playmateksi, koska hänellä on tiettävästi ollut viimeinen sana valinnassa, johon playmate on voinut vaikuttaa käymällä sängyssä. Nähtävästi Danilla on rintaimplantit, että olisi kuitenkin parempi, jos vuoden playmaten valinnassa suosittaisiin enemmän aidompaa naiskauneutta.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Sisley Intensive Lightening Serum