15. elokuuta 2015

Latinoiden mallitoimistojen tutkiminen jatkuu

Seuraavaksi olisi tarkoitus tutkia Meksikon mallitoimistoja, joista Bravo Model:in Facebook sivuilta poimin barbien. Tästä barbiesta voi etsiä Google Scholar:sta kaikenlaisia tutkimuksia, että millaisia vaikutuksia sillä on tyttöihin ja sitä kautta mahdollisesti moneen aikuiseen naiseen.

Oliko Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä, joka kommentoi tämän nuken leukaa maskuliiniseksi, niin tästä tulee mieleen aasialaiset, jotka näyttävät haluavan enemmän soikiomaiset kasvot, kun taas barbiella voi havaita olevan monelle naiselle ja aasialaiselle naiselle tyypillinen leuan muoto, joten leuka ei taida aiheuttaa naisille ulkonäköpaineita, jos kerta tutkijat taitavat muuten barbieta tästä syytellä.


Lähde

Poimin taas montaa kuvaa. Moni varmaan miettii, että millä perusteella näitä kuvia valitsen. Syitä on monia, että lopulta myös aivotkin ilmoittavat tämän naisen olevan mielenkiintoinen. Kuitenkin yritän aina valikoida naisia, jotka näyttävät omasta mielestäni ja myös kauneustutkimusten perusteella kauniilta, mutta tietenkin kauneus on lopulta katsojan silmissä, jonka takia lähde linkin kautta voi mennä etsimään omaa kaunotarta.

Tämän lisäksi yritän valita kuvia, joista voi jotain kertoa, jonka takia alla voi havaita mallin olevan veden alla, jossa voi nähdä naisen kasvot sivusta, joiden voidaan havaita olevan kauniit ja suorat.

Näitä monia meksikolaisen mallitoimiston malleja katsoessa laittaa aina merkille ei ruskean silmän värin omaavien mallien määrä, koska meksikolaisista olettaisi suuremman osan olevan ruskeasilmäisiä. Eipä näiden monien mallien ulkonäkökään vaikuta tyypilliseltä meksikolaiselta vaan huomattavan eurooppalaiselta.

Vasemmalla yllä olevan mallin kerrottiin olevan brasilialainen, että vaikka tästä tekee helposti päätelmän naisen olevan sekoittunut, niin ei se kaikkien osalta pidä paikkaansa ja vaikka olisi vähän sekoittunut, niin eurooppalaiselta tämä nainen näyttää. Kahdessa muussa kuvassa voi myös havaita naisilla olevan ei ruskeat silmät.

Eipä ruskeissa silmissä mitään vikaa ole, mutta sitä tykätään myös puhua eksoottisesta kauneudesta, niin puhujalla helposti unohtuu, että myös eurooppalainen tai suomalainen nainen voi olla eksoottinen. Nykyään silmien osalta eksoottista ulkonäköä voi saada aikaan värilinsseillä tai laserilla.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Näitä malleja tietenkin käytetään monella tavalla, että mallitoimisto Kiu:n mallit ovat paljonkin esittelemässä esim. alkoholijuomia. Mallien osalta voi heistä osan havaita olevan hyvin eurooppalaisen näköisiä ja sitten on eurooppalaisen silmissä enemmän sanotaanko aasialaisempaa ulkonäköä omaavia naisia vaikka ulkonäkö olisikin useimmin peräisin intiaaneilta.

Tuon Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä on paljonkin kritisoinut mallialaa siitä, että mallit ovat maskuliinisen näköisiä, mutta kun näitä mallitoimistoja tarkemmin tutkii, niin onhan siellä paljon kauniita naisia.

Tietenkin mallialalla ilmenee halua käyttää androgyynisiä tai aika maskuliinisen näköisiä naisia ja jos nainen ei siltä riittävästi näytä, niin hänestä otetaan miehen näkökulmasta kamalan voimakkaan näköisiä kuvia, jonka vaikutelmaa vielä lisätään meikkaamisella ja ilmeillä. Miestenlehtiin sellaisia kuvia ei voi laittaa, mutta tietenkin nämä naiset voi sinne laittaa.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Faces Modelos:in sivuilta tuli vastaan itäaasialaisen näköinen nainen, jonka myös vahvistaa naisen japanilaiselta vaikuttava sukunimi. Näitä itäaasialaisia asuu monessa Latinalaisen Amerikan maassa, jonka takia voi helposti luulla jotain itäaasialaista naista mestiza:ksi vaikka kyseessä olisi itäaasialainen tai eurasialainen, mutta nähtävästi itäaasialaisilla tahtoo olla jokseenkin erilainen ulkonäkö, jonka takia heidät usein myös pystyy erottamaan latinosta.


Lähde

Baxt models:in sivuilla voi katsella malleista videoita. En jaksanut kaikkia naisia tarkemmin katsella, mutta alla olevan naisen osalta tuli vastaan kuvia, joissa voi havaita naisen olleen ulkomaalaisissa lehdissä. Onko nainen oikeasti matkustanut näihin maihin, koska voihan nykyään mallista ottaa kuvan Meksikossa ja lähettää kuva Malesiaan. Nainen näyttää erittäin kauniilta ja hänellä on kaunis hymy, mutta kasvonpiirteiden osalta hän näyttää hyvin eurooppalaiselta.


Lähde - Katso videokuvaa naisesta

Alla olisi Facetas:in Facebook sivuilta poimittu kuva malleista, jotka ovat esittelemässä Kerastase:n tuotteita, joten hiusten tulee olla kauniit tai voihan sitä käyttää peruukkia.


Lähde - Lähde

Kerastase:n sivuilta poimin pari kuvaa, joissa voi nähdä naisten kasvoja sivusta ja edestä, mutta nimen perusteella kyseessä on hiustenhoitoon liittyvä tuotemerkki. Näitä kuvia katsoessa on hyvä aina huomata, että niitä on todennäköisesti paljonkin muokattu varsinkin tekemällä ihosta tasaisemman värisen, josta ihmiset näyttävät paljonkin tykkäävän.


Lähde - Lähde

Hans Models México:n sivuilta poimin kuvan valituista meksikolaisista misseistä. Kuvassa voi myös nähdä tyypillisesti kuinka missit voivat olla miehiin verrattuna pidempiä, mutta tätä tietenkin lisäävät korkokengät. Jos ajatellaan parinvalintaa, niin yleensä miehet taitavat haluta lyhyemmän naisen, mutta missien osalta halutaan varmaan tuoda esille näyttävyyttä.

Alimmassa kuvassa voi hauskasti nähdä naisten tekevän samaa, mitä tavalliset naisetkin tykkää tehdä huulillaan. Meksiko on väestöltään suuri maa ja siellä nähtävästi järjestetään paljonkin missikilpailuja, joista olen katsellut vähän kuvia, niin voi sanoa missiehdokkaiden olevan yleisesti hyvin kauniita.

Kuitenkin taitaa olla sillä tavalla, ettei meksikolaiset naiset varsinkin pituuden osalta ole tällaisia, mutta eipä se haittaa, koska miehille kelpaa pienempi nainen vaikka missien valinnassa suosittaisiin huomattavaa pituutta ja näyttävyyttä, jota myös luodaan kasvoihin meikillä.


Lähde - Miss Earth Mexico - Miss Mexico Everywhere - Nuestra Belleza México

Tarkoitus oli etsiä tähän videoita meikkaamisesta kuinka tehdään silmistä suuremmat ja vaikka nenästä pienemmän kapean näköinen, mutta tuli vastaan jo valmiiksi suuret silmät omaavan erikoisen Venus Angelic nimisen tytön video.

Tämän jälkeen ajatuksena oli etsiä video aasialaisesta naisesta meikkaamassa itselleen suuremman näköisiä silmiä, mutta laitoin tuohon linkin korealaiseen The Body Show ohjelmaan, jossa voi ihmetellä kauniiden korealaisten naisten voimistelua. InsiteTV:n sivuilta löytyy kuitenkin meikkitaitelija Pony:n videoita.

Korealaisia naisia katsoessa alkaa aina epäilemään, että kuinka moni on käynyt kauneusleikkauksessa, mutta eiköhän monella korealaisella naiselle ole jo valmiiksi sellaista ulkonäköä, jota kauneusleikkauksilla pyritään luomaan, että on valmiiksi hyvin pienet kasvot ja kapean sopivan korkean nenän omaavia.

Kuitenkin silmäluomileikkaus taitaa olla vähintä, mitä moni on käynyt tekemässä, koska silmät tahtoo muuten korealaisilla olla aika pienet, mutta saahan sitä silmän kokoa suuremmaksi myös meikkaamisella. Voisi kuvitella tämän The Body Show:n olevan erittäin suosittu korealaisten miesten keskuudessa, kun voi katsella samalla naisten vartaloa ja kauniita kasvoja.

Näitä aasialaisia naisia katsoessa voi huomata kasvojen olevan matalat, kun taas noilla yllä olevilla misseillä voi havaita kasvojen olevan eteenpäin työntyvät. Onhan myös aasialaiset naiset yleisemmin aika lyhyitä, kun taas noiden missien voi havaita olevan pitkiä.

Tässä tullaan taas näihin kansainvälisiin missikilpailuihin kuinka tuntuu erikoiselta, että voidaan tehdä valintoja erilaisen ulkonäön omaavien ihmisryhmien väliltä. Tietenkin näihin missikilpailuihin taitaa olla tapana lähettää ulkonäöltään samankaltaisia missejä, mutta tällöin missin ulkonäkö voi poiketa varsinkin pituuden osalta suuresti aasialaisen naisen yleisestä ulkonäöstä.

Eye Enlarging Makeup - [The Body Show] Tips for having beautiful breasts

Alla on vielä pari meksikolaista mallitoimistoa, joista löytyy paljon kuvia malleista.

Glenda modelos - Mexico Model Management

Alla olisi sitten bolivialainen mallitoimisto, josta yritän poimia muutamia kuvia näytille, kun ensin tutkin sivustoa. Nyt olisi pari kuvaa poimittuna, jossa ylimmässä on bolivialainen malli Andrea Barrancos, joka juhlisti Bolivian 190 vuoden itsenäisyyttä maalauttamalla maan lipun värit kurvikkaaseen vartaloon.

Alimmassa kuvassa ei ole bolivialainen nainen vaan venäläiseksi barbieksi kutsuttu Angelika Kenova. Tässä kun esittelee latino naisten kauneutta olisi tietenkin hyvä vertailla muutenkin kauniiden eurooppalaisten ulkonäköä. Mallitoimiston sivuilta löytyy enemmän kauniita malleja, joista osa näyttää olevan aika lyhyitä.


Lähde - Lähde - Lähde

Paraguaylaisen Talents:in sivuilla pääsee katsomaan sanotaanko seksikkäämpää ja täten tyypillisistä malleista poikkeavaa vartalon muotoa, joka vaikuttaa fitness mallin vartalolta, jossa tärkeänä osana on myös näkyvä suuri takapuoli.

Latinot näyttävät jossain määrin tykkäävän tällaisesta ulkonäöstä vaikka se myös vaikuttaa vähän maskuliiniselta, jos naisen vartalo on huomattavan kiinteän, eikä pehmeän näköinen. Lisäksi kasvonpiirteet eivät ole kaikilla malleilla riittävän feminiiniset, mutta varmaan monet miehet näkevät voimakkaammat kasvot naisella seksikkäänä.


Lähde

Samaisesta valtiosta löytyi mallitoimisto Maneken, jonka Facebook sivustolla voi katsella mallien työstä kuvia. Olen tässä valinnut muutamia kuvia, joissa voi yleisemmin nähdä mallien ulkonäköä, jonka voisi sanoa olevan hyvin eurooppalaisen näköinen. Tietenkin silmien muodossa voi havaita erilaisuutta, että ne ovat osalla malleista selvästi vinommat tai miten noita kuvailisi. Pitäisi tarkemmin perehtyä tuon maan ihmisten ulkonäköön, mutta ei tämä ulkonäkö taida täysin vastata mestitseille tyypillistä.

En ole yleensä laittanut miehistä kuvia, mutta tuossa voi havaita miehen juoksemassa naisen kanssa ja siinä on myös havaittavissa tällaista tyypillistä ulkonäöllistä eroa kuinka nainen on vaalea ja mies tumma, mutta myös miehen kasvonpiirteiden voi havaita olevan voimakkaan eurooppalaisen näköiset, kun taas naisella kasvot näyttävät olevan hyvin sirot.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Lamartino mallitoimiston Facebook sivustolta löytyy paljon mielenkiintoisia kuvia malleista, misseistä ja mallitoimiston johtajasta Laura Martino:sta. Kuvissa vaaleahiuksisena näkyvä Laura on uruguaylaistaustainen, mutta tämä mallitoimisto on Paraguay:ssa.Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Linkin kautta voi yrittää etsiä eksoottisemman näköisen paraguaylaisen PHM Agencia de Modelos mallin vaikka voihan osa näistä naisista olla ulkomaalaisia. Tässä voi havaita kuinka naisia halutaan paljonkin käyttää malleina, että mikä mahtaa olla syynä tähän. Kyllä mallitoimistojen sivuilla näkyy vähän miehiä vaikka en ole heitä tarkemmin katsellut, mutta havaintoni perusteella miehiä on paljon vähemmän ja naisia käytetään enemmän malleina.

Kaipa tähän on olemassa monia selityksiä, että yksinkertaisesti naisille on suurta kysyntää, mutta tämä ei anna vastausta kysymykseen. Miehet tietenkin tykkäävät katsella naisia, joten malleja käytetään osaltaan sen takia, mutta myös naiset tuntuvat tykkäävän vaikka ei kai komeasta miehestä olisi haittaa jossain tapahtumassa esittelemässä naisille tuotteita.


Lähde

Vielä yksi mallitoimisto samasta maasta nimeltään The National Model's, jossa erikoisessa kuvassa voi nähdä pari mallia ja hiirtä, joista naiset eivät taaskaan vaikuta riittävän eksoottisilta eurooppalaisen silmissä, mutta latinot taitavat nähdä asiat toisella tavalla.


Lähde

Ennen vanhaan naisten pukeutumista rajoitettiin myös länsimaissa, että vaatetuksen tuli olla peittävää, mutta tänä päivänä naiset tuntuvat esittelevän enemmän vartaloa kuin miehet, jos kuitenkin uimarannalla vielä yleisesti pitävät rinnat peitettynä.

Tutkijat ja feministit varmasti tykkäävät tätä paljonkin kritisoida, mutta alla voi havaita kuinka mallien vartaloa voidaan tuoda enemmän ja vähemmän esille, joka tietenkin on hyvä keino saada varsinkin miehiltä huomiota.

Naista tai varsinkin nuorta naista taidetaan muutenkin pitää kauniimpa sukupuolena, joten sekin on yksi syy halulle käyttää naisia malleina ja naiset eivät ole yhtä voimakkaan näköisiä kuin miehet vaan voivat olla jopa söpöjä.Lähde - Lähde

Seuraavaksi olisi tarkoitus katsella vähän Brasilian mallitoimistoja, joista AZ models:in sivuilta löytyi japanilaista taustaa omaava nainen, joka nähtävästi on voittanut Miss Nikkey Brasil tittelin.


Lähde

Olen tässä katsellut jo monia mallitoimistoja ja niissä voi usein havaita olevan mallina yksi tai muutama japanilaisen taustan omaava, mutta yksi malleista oli selvästi sekoittunut, että hänellä oli erikoisesti vihreät silmät.

Näitä japanilaisia ja muutenkin itäaasialaisen taustan omaavia on mielenkiintoista katsella, että millä tavalla heistä oikein erottaa mestitsin tai intiaanin. Vaihdoin alle kuvan, jossa voi havaita kuinka malli voi näyttää kuvissa jokseenkin erilaiselta.


Lähde

Brasilian mallitoimistojen perusteella näyttää siltä, että listoilla on aika vähän mustia tai jollain tavalla mahdollisesti afrikkalaista taustaa omaavia, jos ajatellaan Brasilian olevan noin puoliksi mulattien ja mustien maa, mutta tietenkin tuossa maassa mustat ovat huomattavan sekoittuneita verrattuna Yhdysvaltoihin.

Brasiliassa nähtävästi tykätään enemmän suosia jossain määrin eurooppalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä vaikkei monen mulatin tai mustan ulkonäössä olisi mitään vikaa. Tietenkin mallien osalta tykätään käyttää kapean ja korkean nenän omaavia, joka sitten taitaa osaltaan rajoittaa monen afrikkalaista taustaa omaavan mahdollisuutta päästä malliksi.

Tällä vihreäsilmäisellä naisella voi havaita olevan silmien välillä sijaitseva kapea ja sopivan korkea pieni nenä. Kasvot ovat sivusta katsottuna suorat ja Ricketts:in E-linja näyttää hyvältä, että ei ole havaittavissa mustille tyypillistä hampaiden työntymistä vaikka huulet ovat vähän suuret, mutta tästä ulkonäöstä nähtävästi malleilla tykätään.

Kasvon osat näyttävät olevan suurin piirtein samanpituisia lähtien leuan alaosasta nenän alaosaan, josta kulmakarvoihin ja sieltä hiusrajaan, että vaikka näissä pituuksissa saa olla pientä eroa, niin ihmiset näyttävät paljonkin tykkäävän tasapainoisista ja symmetrisistä kasvoista.

Tutkimuksissa on kerrottu kuinka hiukset osaltaan vaikuttavat siihen kuinka mustana tai afrikkalaisena henkilö nähdään ja tästä syystä tietenkin ilmenee osalla halua suoristaa hiuksia, koska varsinkin tiheästi kiharista hiuksista ihmiset päättelevät henkilöllä olevan afrikkalaista taustaa vaikka muuten ulkonäöstä tätä ei pystyisi helposti päättelemään.


Lähde

En tiedä varmuudella kuinka tärkeässä osassa kauniit omat hiukset ovat malleille, koska sitä voisi myös käyttää peruukkia, jota tiettävästi tekevät paljonkin julkkikset. Tämä lisää vaikutelmaa siitä kuinka julkkis on jotenkin erityisen kaunis tai jotain muuta, kun pystyy kasvattamaan suuret hiukset samaan aikaan fanien ihmetellessä muhkeita hiuksia, jotka on saatu aikaan hiuslisäkkeillä.

Olettaisin kuitenkin omien kauniiden hiusten olevan tärkeää, mutta mallien osalta voi usein havaita kuinka mustien naisten voidaan sallia ajaa hiuksensa kokonaan pois, koska se varmaan muutenkin edustaa afrikkalaista ulkonäköä ja muutenkin hiukset eivät aina ole erityisen kauniit, joten laitetaan vaikka mustalle mallille peruukki.

Alla olevan linkin kautta löytyy laulaja Nicki Minaj:ia käsittelevä kirjoitus, jossa häntä sanotaan hottentotti barbieksi. Alla olisi kuitenkin osaltaan poiminta koskien mustien hiuksia kuinka mustilla on myös tapana luokitella mustien hiuksia hyviin ja huonoihin.

Hyvillä tarkoitetaan enemmän suorempia helppohoitoisempia hiuksia ja huonoilla tiheästi kiharia vaikeahoitoisia hiuksia, jotka näyttävät aika erikoisilta ja sotkuisilta, jos kuitenkin naisella nähdään yleisemmin kauniina suorempi kiiltävän silkkinen hius.

Tästä tietenkin on tapana syytellä valkoisia tai eurooppalaisia, mutta eivät nämä asiat täysin tyhjästä synny, että vaikka valkoisten kielteisellä suhtautumisella kähäriin hiuksiin on vaikutusta mustiin, niin tutkimukset myös kertovat kähärien hiusten olevan monella tavalla huonompia verrattuna suorempiin hiustyyppeihin.

Netistä tietenkin voi löytää mustia naisia, jotka monella tavalla kehuvat kähäriä hiuksia ja kertovat kuinka nekin voi kasvattaa pitkiksi, mutta siitä huolimatta moni musta nainen käyttää peruukkeja ja mustat miehet ajavat päänsä kaljuksi, joka kertoo karusti hiustyypin kielteisistä puolista, jota ei todennäköisesti haluaisi itselleen pitkät hiukset omaava mustan kaljun miehen kanssa pariutunut valkoinen nainen.
Nicki Minaj has been famous for wearing wigs for the longest part of her career—even though this has seemed to be changing recently (Tanenbaum)—therefore, any analysis of her appearance must take into account her hair, especially because, as Tracey Owens Patton writes, “[w]hether intended or not, hair makes a political statement” (40). 
If, as Streeter states, using Kobena Mercer’s words, “hair is ‘the most tangible sign of racial difference’” (197), then Minaj’s hair does indeed “[make] a political statement” in terms of racial codes. If one takes her corpus of videos as a whole, it becomes clear that most of the time Minaj sports straight and/or blond hair. 
Numerous scholars—perhaps most famously bell hooks in the 1980s and ’90s—have discussed the cultural significance of hair for African Americans, particularly concerning the positive as well as negative implications of those modifications that divert from their ‘natural’ look. Neal A. Lester, who is certainly not alone in speaking of a “caste system based on skin color and hair” (205), summarizes one of the basic premises: 
African Americans are seriously preoccupied with hair—less with hair coloring than with hair textures, grades, and lengths. African Americans (even within families) rate each other and themselves on the “good” and “bad” hair scale where “good” hair is perceived as the hair closest to white people’s hair—long, straight, silky, bouncy, manageable, healthy, and shiny; while “bad” hair is short, matted, kinky, nappy, coarse, brittle, and wooly. (204)
[...]

Complexion, along with other Eurocentric physical features—blue, gray, or green eyes; straight hair texture; thin lips; and a narrow nose—has been accorded higher status both within and outside the African American community. Conversely, dark complexion and Afrocentric features—broad nose, kinky hair, full lips, and brown eyes—has been devalued. (25) 
In addition to her hair, the study of Minaj’s music videos reveals certain aspects of her face. Minaj generally appears to wear light makeup, which, together with favorable lighting and editing, emphasizes her comparatively light skin. 
This not only reflects that “[i]n the media, many of the African American women who are glorified for their beauty tend to be lighter-skinned women who have long, wavy hair” (Owens Patton 39) but also that these women often use makeup, lighting, and editing to emphasize their light skin in order to target a predominately white mainstream audience.
In the same vein, Minaj foregrounds characteristics that are coded as white. Apart from light skin, these also comprise Minaj’s eyes—she often wears light-colored contact lenses—and usually pink lips.
These aspects of Minaj’s appearance, alongside with her voluminous breasts, approximate the embodiment of the prevailing American beauty standard, which favors slim white women with large breasts, light-colored eyes, and (long) straight or wavy, preferably blond hair: the Barbie doll.
Lähde - Correlates of Hair Loss in Adult Women of African Descent in London

Joidenkin mustien naisten voi havaita kehuvan kähäriä hiuksia, että niillä voi tehdä kaikenlaisia erikoisia hiustyylejä, mutta eipä monet hiustyyleistä ole hiusten kannalta hyviä. Kyllä myös suorilla hiuksilla saa tehtyä kaikenlaisia hienoja tyylikkäitä hiustyylejä, mutta hiusten kauneuden ja kasvun kannalta ei taida kuitenkaan olla hyvä, jos niitä liialti muokkaa.

Folliculitis keloidalis nuchae (FKN) also known as acne keloidalis is the commonest form of scarring alopecia occurring in African males. It occurs mostly in individuals of African descent. Its prevalence ranges from 1·6% to 16·1%. FKN is multifactorial in origin: androgens, inflammation, trauma, ingrowing hairs and secondary infection have all been implicated in its aetiology. The reason for its occurrence in the occipital region is unclear although elevated androgens in the scalp have been suggested. The occurrence of huge keloidal-like scars in the affected area has earned the name ‘Bumps’ in this environment.
Lähde - Lähde

Keloid disorder - Dark-skinned individuals form keloids 15 times more...

Q. Is the Brazilian Blowout going to make my hair straight? 
A. If your hair is wavy, the Brazilian Blowout will make your hair appear naturally straight and healthy. If your hair is very curly, it will minimize frizz while enhancing the appearance of the natural wave/curl. If you have straight, frizzy hair, this treatment will eliminate frizz and promote radiant shine.
Lähde

Do you know who has the #longest hair in the world? It’s Xie Qiuping, a Chinese women with over 18 ft or 5 m long strands.
Lähde

SkinCareTalk keskustelupalstalta tulee aina välillä vastaan alla olevia kommentteja mustilta naisilta kuinka heidän elämänsä on suuresti muuttunut ihonvärin vaalentamisen jälkeen miesten alkaessa enemmän kiinnostumaan naisesta. Tästä syystä osa naisista jopa vitsailee tai tuo esille kuinka he joutuvat usein kieltäytymään esim. treffeistä vaikka ennen olisivat olleet kiinnostuneempia, koska mies tarjonta oli silloin vähäisempää.

Tämä kuulostaa karulta, mutta tutkimukset yleisesti vahvistavat tämänkin naisen kertomusta siitä kuinka vaaleamman ihonvärin tai eurokeskisemmän ulkonäön omaavilla mustilla naisilla on helpompaa muodostaa avioliittoja ja koulussa tai yliopistoissa on sama tilanne kuinka mustat naiset joutuvat usein surullisina katsomaan kuinka mustat miehet ja myös muut miehet ovat enemmän kiinnostuneita vaaleammista naisista.

Mustat naiset ovat tuoneet esille, että jos ihonvärin vaalentanut nainen muodostaa parisuhteen ja saa lapsia voi lasten ulkonäkö olla ihonvärin osalta tumma, joka taas voi aiheuttaa epäilyjä pettämisestä, mutta aina sitä voi tästä syyttää mustaa miestä vaikka musta mies itse mahdollisesti ajatteli saavansa vähän vaaleampia mustia lapsia.

Tämä alla oleva nainen kertoo kuitenkin vaalentaneensa ihonvärin samanlaiseksi kuin lapsuudessa, joka on muutenkin yksi syy monen mustan naisen halulle vaalentaa ihonväriä. Näistä kirjoituksista tahtoo usein jäädä epäselväksi, että miltä nainen muuten tarkemmin näyttää.

Kauneudessa ei kuitenkaan ole ainoastaan kyse ihonväristä, että hyvin mustan ihonvärin omaava nainen voi olla ulkonäöltään erittäin kaunis, mutta monelle miehelle näyttää tutkimusten perusteella olevan tärkeää naisen vaaleampi ihonväri, joten kaunis musta nainen voi tehdä itsestään vieläkin kauniimman vaalentamalla vähän ihonväriä, jonka jälkeen ruman lihavan valkoisen naisen kanssa avioliittoa haluava musta mies miettii uudelleen, että ottaisiko sittenkin kauniin mustan naisen.
The reason I created this thread is because I am wondering if anyone else life has changed after they became lighter? I have noticed that my life has changed drastically!!! 
1. I am constantly getting compliments and men follow me where ever I am. I can not go in public without a man trying to get my number. Black men constantly make comments about my skin tone and praise me for it. Women compliment my skin as well. I haven't had anyone ask if I bleach or lighten my skin though but that's because my results look natural because technically they are natural (unless you consider kojie san to not be natural) 
2. I now date a very rich man. It's honestly incredible. He is always complimenting my skin, its constant. He treats me so nice and takes me to so many different places and I have already met his family in less than 3 months and he is already talking about marriage. 
3. I was engaged towards the end of last year. Similar scenario this guy was also very wealthy. In fact, I now attract very wealthy men. I live in Atlanta. These are men who wouldn't give me a second look 4 years ago. 
4. People ask me if I am a model, etc. I have never considered myself very pretty but now people say it everywhere I go. 
5. I am no longer ever broke!!! I currently don't have a job and I am not even looking for one. In the beginning of my college years, I was sooo broke (hence the reason I went the natural way because I couldn't afford all those products). Now men offer to take care of my life completely. I have received money from men who haven't asked anything in return. Now when I go to stores men offer to pay for the items i'm trying to purchase, I rarely purchase my own gas, etc.

There more things that I could list but the difference in how I am being treated is so unbelievable to me. I have always heard light skin women state that there is no difference in how women are treated but it is!!!! There is a big difference. Men want to marry you without barely even knowing you, want your kids, do everything for you, suddenly don't mind paying your bills, etc. When I was darker, it was hard for me to even get a meal at Applebee's but now I only eat at five-star restaurants. But I guess my question now is: Is it right? Should I be happy about the change? Or should it make me angry? 
The color that I am now is similar to the color that I was a child, so it's not like I have a fear of being darker again but I just don't know if it is right. People will try to say that it maybe other things but to be honest, NOTHING has changed about me except for my skin color.
Lähde - Fifi has gone dark..