11. elokuuta 2015

Nenäleikkauksista, latinoiden mallitoimistoja ja kauniiden kasvojen tarkastelua useasta suunnasta

Alla olisi afroamerikkalainen nainen, joka ei ole ollut tyytäväinen nenänsä leveyteen. Ennen kuvasta voi jo päätellä, että nenä vaikuttaa erikoiselta ja kirjoituksesta käy ilmi, että naiselle on jo tehty aiemmin nenäleikkaus.

Nähtävästi tässä ei saatu jälkeen kuvan perusteella suuria muutoksia aikaan naisen nenään ja oliko se edes tarkoitus, koska tässä aina puhutaan siitä kuinka tulisi säilyttää rodulle jollain tavalla tyypillinen ulkonäkö.

En tiedä voiko edes huomattavan leveästä nenästä tehdä tätä kapeampaa, mutta tässä on nyt ongelma se, että nenä sijaitsee silmien alueella ja näyttää olevan vähän suurempi kuin silmät vaikka naisen näyttävät silmät korjaavat jossain määrin nenän aiheuttamaa ongelmaa.

Miehillä näkemäni ja tutkimusten perusteella on suuri vaikeus tykätä tällaisesta nenästä, jossa myös sieraimet ovat selvästi näkyvillä, mutta tästä ulkonäöstä ei taida olla samassa määrin haittaa eurooppalaisen naisen näkökulmasta, joka sitten voi näkyä siinä, että mulatti tytär menee aikuisena nenäleikkaukseen.

Ei tätä naista voi rumaksi sanoa, mutta hänellä näyttäisi olevan toinenkin ongelma koskien kasvon alaosan alaspäin venymistä, jonka voi tulkita maskuliinisaatioksi. Toisaalta sivusta katsottuna naisella näyttää olevan oikein hyvät suorat kasvot, jotka tekevät eurooppalaisen miehen silmissä kasvoista miellyttävämmät verrattuna siihen, että suun alueella on huomattavaa eteenpäin työntymistä tai prognatismia, jota todennäköisesti eurooppalainen nainen ei näe samassa määrin kielteisesti, koska hän näkee sen esim. maskuliinisena.

She has a strong straight profile with a gentle supra and infratip break.  The columella has been extended, and there is improvement in columellar show.  The nose was rotated and projected, and her nasolabial angle increased from 85 to 95 degrees. 
In regards to her base view, there is improvement of her alar flaring and decrease in the size of her nostrils.  Her asymmetric type I sheen alar base reduction improved the symmetry of her base, and there is minimal scarring in the alar facial groove and columella.
Lähde - Asian rhinoplasty before and after - African American Rhinoplasty


Lähde - Lähde - Lähde - Anthropometrics and art in the aesthetics of women's...

Jatkoin vielä mallitoimistojen tutkimista käyttämällä apuna netistä löytyviä sivustoja, joissa on listattuna eri maiden mallitoimistoja, mutta eipä noista linkeistä moni näytä toimivan, koska mallitoimisto on luultavasti lopettanut toimintansa. Tästä syystä on parempi kirjoittaa Googleen maan nimi ja model agency.

Tästä huolimatta tuli päädyttyä kolumbialaisen High Fashion Model Management:in sivuille, jossa tyypilliseen tapaan näkee paljonkin eurooppalaisen näköisiä naisia, mutta sivustolta löytyi linkkejä ammattikuvaajien sivustoille, joista varsinkin Felipe Bohorquez:in kuvat taitavat olla miesten näkökulmasta hyvää katsottavaa.

Osa noista kuvissa näkyvistä naisista on tullut ennenkin vastaan, mutta osa näistä naisista voi olla eurooppalaisia, koska ainakin tuo High Fashion Model Management käyttää eurooppalaisia malleja. Tämä on vähän erikoista, että miksi pitää toisesta maasta tuoda malleja.

Tietenkin sitä voidaan haluta joku kuuluisa malli ulkomailta ja sitten myös erilaista ulkonäköä, mutta mallien osalta on selvästi havaittavissa enemmän eurooppalaiselta vaikuttavan ulkonäön suosiminen, jota kuitenkin löytyy Kolumbiasta.

Syitä on varmaan kaikenlaisia, että halutaan muutenkin lähettää ulkomaille kolumbialaisia malleja ja sitten ottaa vastaan ulkomaalaisia malleja. Taitaa olla myös sillä tavalla, että hyviä ja pitkiä malleja on vähän, jonka takia sitten hankitaan ulkomailta malleja, joita varsinkin nimien perusteella Itä-Euroopasta.

All models must have a minimum height of 1.72 cm


Lähde - Lähde

Olisiko tällä naiselle enemmän sellaista eksoottisuutta eurooppalaisen näkökulmasta katsottuna, mutta toisaalta eipä tämän naisen kasvonpiirteet erityisesti eroa monista muista malleista, koska tässä voidaan taas havaita kasvojen olevan jaoteltavissa samansuuruisiin osiin. Tyypilliseen tapaan nenän voi havaita sijaitsevan silmien välissä ollen kapea ja korkea, joka näyttää olevan yksi yleinen peruskriteeri mallille vaikka siitä voidaan vähän tinkiä esim. mustan osalta.


Lähde

Tässä kuvassa voi nähdä peilin kautta naisen kasvoja sivusta, jotka näyttävät olevan suorat ja Ricketts:in E-linjan mukaiset.


Lähde

Edellisessä kirjoituksessa olevaan peli aiheiseen tutkimukseen liittyen tuli vielä vastaan toinen samankaltainen tutkimus, jossa voi havaita alla olevan kuvan perusteella osaltaan katsotun kuinka paljon johonkin rotuun kuuluvia naishahmoja näkyy peleissä. Valkoisilla tai eurooppalaisilla naisilla voi havaita olevan suuri edustus, jota tahtoo lisätä japanilaisten halu luoda peleihin eurooppalaisen näköisiä naisia.

Onhan valkoisia naisia paljon, mutta pelikehittäjät taitavat myös olla suurelta osin eurooppalaisen taustan omaavia, joten eurooppalainen nainen on se, joka mielellään laitetaan peliin hahmoksi. Nykyisen tilanteen voisivat tietysti osaltaan korjata mustat miehet tekemällä hienoja pelejä, joissa on seksikkään ja kauniin näköinen musta nainen. 

Ongelma tässä on kuitenkin siinä, että millaiset kasvonpiirteet mustalle naiselle tekee, että ne myös miellyttävät muita miehiä. Jos tekee kasvoista jossain määrin samankaltaiset kuin valkoisella naisella saa siitä varmasti kritiikkiä suvaitsevaisilta, mutta eipä heidän näkemyksistä kannata välittää vaan tekee pelin, joka todennäköisesti myy myös kauniin naishahmon takia.Kuubaa tarkastelevasta tutkimuksesta tuli vastaan alla olevia erikoisia kuvia kuubalaisten pohjoismaalaisille suunnatulta matkailusivustolta. En tiedä, millä tavalla takaa otetusta kuvasta pystyy päättelemään siinä olevan kaukaasialainen nainen, koska se voi olla aasialainen mies. 

Toisesta kuvasta tutkija myös päättelee siinä olevan eurooppalaistaustaisia vaikkei naisen kasvoja kunnolla näe, koska nainen voi olla eurasialainen tai mulatti, jonka tuloksena lapset ovat tässä tapauksessa enemmän eurooppalaisen näköisiä vaikka näin ei aina tapahdu vaan afrikkalainen tai aasialainen tausta näkyy quadroonin tai 1/4 osa sekarotuisen ulkonäössä, joten tarvitaan vielä seuraava sukupolvi.

Tekstissä tuodaan myös esille kuinka matkailusivustolla ei näy muita kuin eurooppalaisen näköisiä, joka tuo mieleen kuinka jotkut suvaitsevaiset ovat puhuneet siitä, että milloin maahamuuttajia ja ulkomaalaistaustaisia aletaan pitämään eurooppalaisina tai suomalaisia. Näin ei varmaan koskaan tai pitkään aikaan tapahdu, koska eurooppalaisuus tarkoittaa myös eurooppalaista ulkonäköä, jonka tämä tutkija laittaa itsekin merkille.Edellisessä kirjoituksessa oli afroamerikkalaisia koskeva tutkimus suun ja leuan ulkonäöstä, niin löytyi uusi samanlainen tutkimus Brasiliasta. Olen näistä ortodonttien tai hammasoikojien tutkimuksista ennenkin kertonut kuinka niissä tuodaan kauneudesta esille sellaista, jota ei muissa kauneustutkimuksissa yleensä tarkastella. Muiden tutkimuksissa voi yleensä havaita olevan kuvia edestä, joita sitten arvostellaan, kun taas ordodonttien tutkimuksissa on yleensä kuvia sivusta tai profiilista, joka on myös tärkeä osa kauneutta.

Tietenkin ongelmat hampaiden tai leuan takia näkee yleensä edestä, mutta ei yhtä hyvin kuin sivusta, joten tässä mielessä tutkimuksissa tulisi tarkastella kasvoja monesta suunnasta. Tämä on kuitenkin valitettava ongelma, että tutkijat eivät yleisemmin älyä tarkastella kasvojen ulkonäön vaikutusta monesta suunnasta, että varmaan ordonttien pitäisi ottaa yhteys muihin kauneus tutkijoihin ja kertoa heille tästä asiasta.

Valitettavasti tässä tutkimuksessa ei tarkasteltu mustien tai mulattien ulkonäköä vaikka heitä on Brasilian väestöstä huomattava osa. Alla olevan naisen kerrotaan olevan kaukasialainen, jonka kyllä voi selvästi havaita sivusta katsottuna vaikka nainen voi olla vähän sekoittunut, joka on tuossa maassa todennäköisempää, mutta tietenkin Brasilian eteläisissä osissa elää vielä paljonkin kokonaan eurooppalaisen taustan omaavia.

Tätä naista voi tietenkin verrata edellisessä kirjoituksessa olleeseen mustaan naiseen, niin voi havaita tyypillisiä ulkonäöllisiä eroja mustan ja valkoisen naisen välillä vaikka tietenkin tässä esiintyy vaihtelua, mutta kyse on keskimääräisistä ja tutkimusten perusteella selvistä ulkonäöllisistä eroista, jonka takia sitten voimme yleensä tunnistaa mustan tai mulatin.

Harmillisesti alla olevista kuvista voi havaita naisen kasvoihin tehdyn pieniä muutoksia vaikka olisi mukava nähdä suurempia muutoksia työntämällä suuta tai leukaa kunnolla eteenpäin ja nähdä millä tavalla ihmiset suhtautuvat selvään prognatismiin. 

Monien tutkimusten perusteella suhtautuminen on selvästi kielteistä, jota olettaisi varsinkin miehillä ilmenevän, jonka takia suhtautuminen esim. joidenkin mustien naisten ulkonäköön on hyvin kielteinen tai ei synny kasvonpiirteiden takia kiinnostusta, koska tykkää enemmän esim. F kuvasta, josta tässä tutkimuksessa tykättiin kaikkein eniten.Yllä olevan naisen näyttävistä kasvoista tulee mieleen kreikkalaiset tai roomalaiset patsaat, mutta tietenkään naisen kasvot eivät varmasti miellytä varsinkaan aasialaisista naisista tykkääviä miehiä vaan kasvojen tulisi olla matalat. 

Tätä kasvojen mataluuden vaikutusta voi tarkastella kuvankäsittelyohjelmassa litistämällä kasvoja, jonka tuloksena kasvot alkavat enemmän miellyttämään ainoastaan aasialaisista naisista tykkääviä miehiä, mutta taas mallialalla tästä muutoksesta eivät kaikki tykkää, koska kasvojen tulisi olla yllä olevalla tavalla näyttävät.

Kiinalaiselta sivustolta tuli vastaan kuvia kiinalaisista näyttelijöistä, joiden kauneutta on tarkasteltu monesta suunnasta. Näitä naisia katsoessa laittaa merkille naisilla olevan kapea ja korkea nenä, joka todennäköisesti on osalle naisista tehty kauneusleikkauksella. Näiden kiinalaisten naisten kasvoissa on muutenkin havaittavissa eurokeskisyyttä, mutta tällaisesta ulkonäöstä Aasiassa tunnutaan tykkäävän.

The primary objective of this cross-sectional study was to evaluate the influence of bimaxillary protrusion on the perception of smile esthetics. The evaluators gave the bimaxillary protrusion group significantly lower esthetic ratings than the treatment group in each view type, which suggests that the bimaxillary protrusion makes smiles less attractive, and can be detected not only in the three-quarter view but also in the frontal view. 
Furthermore, the bimaxillary protrusion group was perceived significantly less attractive than the treatment group by each panel. This general agreement between dental professionals and laypeople regarding the disfavor of bimaxillary protrusion indicates the understanding of the clinicians of what is considered unattractive by the society.
Previous studies found that individuals of African descent prefer a straighter profile, and they would undergo an extraction orthodontic treatment to change their bimaxillary protrusive profile.2,4,5 Although these previous investigations were based on profile views, their findings can be considered to be in agreement with the results of this study.

The shift toward European norms when one moves from the average Korean woman to the attractive Korean woman is not limited to just Korean women.  This is generally true of both non-European and European populations (e.g., Figures 4a-h). 
Thus, whereas one would expect people of European ancestry to assign higher attractiveness ratings to non-European faces that are closer to European norms than average, this is also true of non-Europeans in general, and Choe et al.(9) have documented this formally for an Asian population.

Jatkoin taas mallitoimistojen tutkimista, mutta tällä kertaa olen kirjoittanut Googleen maan nimen ja agencia de modelos, koska ei näitä sivustoja näytä löytyvän englanniksi. Etsin hyvin usein kääntämällä esim. sanoja kiinaksi, mutta en ole tätä tehnyt mallitoimistojen osalta, jonka takia on jäänyt paljonkin löytämättä sivustoja.

Belan Kazar mallitoimiston sivuilta pisti silmään Myriam Abreu niminen nainen, jonka väitetään olevan venezuelalainen barbie. Tätä naista ja monia muita malleja tuosta maasta katsoessa on aina merkille pantavaa kuinka kapean ja sopivan korkean näköinen on nenä naisilla, joka laittaa epäilemään monien osalta kauneusleikkausta. Tällaisista nenistä tulee mieleen iranilaiset naiset, jotka myös haluavat omata kapeamman ja pienemmän nenän.Kirjoittamalla sitten Googleen vaikka Myriam:in nimen voi löytää kaikenlaista muuta mielenkiintoista ja lisää kauniita venezuelalaisia naisia. Venezuelalaiset ovat väestöltään hyvin moninaisia, että intiaanimainen, afrikkalainen ja eurooppalainen tausta näkyy enemmän ja vähemmän, mutta nämä Polar Pilsen olutmerkin vuoden 2012 kalenterin mallit näyttävät hyvin eurokeskisiltä tai eurooppalaisilta.Myriam:sta selvisi vielä sellaista, että hän on voittanut Malesiassa Miss Tourism Intercontinental 2010 kilpailun. Tämän naisen ulkonäöstä tulee mieleen kuinka nykyään missit eivät aina edusta kunnolla kantaväestön naisten ulkonäköä, että Euroopassa voidaan valita missiksi musta tai mulatti nainen ja samaan aikaan sitten muualla maailmassa voidaan valita eurooppalaisia tai siltä vaikuttavan ulkonäön omaavia missejä.

Miksi näin tapahtuu? Syitä on monia, että Euroopassa tietenkin ilmenee tällaista eksotiikan ihannointia ja halua valita poikkeava missi, mutta myös osoittaa olevansa jotenkin suvaitsevaisia, koska roturealistinen suvaitsevainen alkaa muuten kritisoimaan, että milloin valitaan musta nainen missiksi.

Vastaavasti Latinalaisessa Amerikassa näyttää ilmenevän enemmän alla olevan ulkonäön suosimista vaikkei monen mestitsi ja mulatti naisen ulkonäössä olisi mitään vikaa kauneuden kannalta. Näissä monirotuisissa ja monietnisissä kilpailuissa on kuitenkin hölmö puoli siinä, että miten valitset missin eri näköisistä naisista.

Tietääkseni missikilpailuissa tykätään usein valita huomattavan pitkä nainen, mutta tämä on varsinkin ongelma aasialaisille naisille. Kyllä aasialaisten naisten joukosta löytyy vähän pitkiä naisia tai jos ei löydy, niin vaihtoehtoisesti lähetetään kansainvälisiin kilpailuihin eurasialainen, jolla on myös näyttävät kasvot.

Tarkoittaako tämä sitä, että monet pienet vartaloltaan sirot ja matalakasvoiset aasialaiset naiset ovat rumia, koska eivät taida paljoakaan voittaa kansainvälisiä kisoja. Eipä tämä sitä tarkoita vaan se kertoo osaltaan näiden missikisojen hölmöstä puolesta. 

Muistaakseni venezuelalaisten osalta taidettiin jossain dokumentissa tuoda esille kuinka tuon maan missien ulkonäkö myös pituuden osalta poikkeaa suuresti tavallisesta venezuelalaisesta naisesta, joka sitten osaltaan aiheuttaa myös ulkonäköpaineita.
Venezuelalaisen Katty Pulido mallitoimiston omistaja kertoo löytäneensä hyvin monet missiksi valitut naiset. Toisesta linkistä voi ihmetellä Dominikaanisessa tasavallassa valittujen teinimissien ulkonäköä, joka ei vaikuta erityisen mulattimaiselta ja mustalta vaikka tuon maan asukkaat ovat pitkälti sellaisia. Vähäisen tutkimisen perusteella tuossa maassa ilmenee samankaltaista eurokeskisemmän ulkonäön suosimista kuin muissa maissa.Perulaisen InkaFashion:in sivuilta poimin äkkiseltään alla olevan kuvan, jossa voi tarkastella mallin kasvoja sivusta. Kasvojen voidaan sanoa olevan tämän kuvan perusteella suorahkot leuanpään ja otsan välillä, mutta myös leuanpää ja nenänpää on Ricketts:in E-linjan mukainen.


Lähde

Mallitoimistoja tulee paljonkin vastaan, kun etsii espanjankielellä, mutta osa sivustoista ei näytä toimivan tai latautuvat hitaasti tai ovat huonosti tehtyjä, ettei niitä viitsi katsella. Näillä sivustoilla voi jo havaita enemmän sekarotuisempia naisia, joista monet näyttävät olevan lyhyitä, joten eivät taida päästä kaikkea tekemään esim. vaatenäytökseen, jossa vaaditaan yli 170 cm pituutta.

Alla olisi kuitenkin poiminta panamalaisen mallitoimiston Physical Modelos:in sivuilta. Yritän yleensä poimia mielenkiintoisia kuvia, joista voi jotain kertoa. Tässä kuvassa voi ainakin nähdä intiaanilapsia ja näiltä intiaaneilta tietenkin on peräisin monen latino naisen eksoottinen ulkonäkö, jota näyttäisi olevan myös mallilla.


Lähde

Kolumbialaisen Las Modelos de Colombia:n sivuilta löytyy paljon malleja, joita taidetaan käyttää paljonkin miestenlehdissä. Sivustolla on paljonkin hienoja ja kauniita kuvia naisista, että en tiedä vielä mitä valitsisi näytille.

Valitsin alla olevat kuvat, joissa näkee paljonkin naisia, mutta linkin  kautta kannattaa mennä tarkemmin katsomaan ja tietenkin Googlen haulla voi löytää lisää kuvia. Näillä naisilla näyttää taas olevan yleisesti tuollainen kapea ja korkea nenä, joka todennäköisesti kertoo monen osalta nenäleikkauksista.

Katselin Google:sta muutamista naisista tietoja, niin näytti siltä, että osalla oli poikaystävinä jalkapalloilijoita, joista yhdellä näytti olevan vähän leveä matala nenä, mutta vaikka nähtävästi naiselle on suuri huoli nenän mataluus ja leveys, niin se ei aina näytä naista haittaavan parinvalinnassa.

Tästä ovat tietenkin hyviä esim. monet mustat naiset, jotka esim. vaalentavat ihonväriä ja suoristavat hiuksiaan, mutta ovat sitten itse valmiita pariutumaan aidommin mustalta näyttävän kähärät hiuksensa kaljuksi ajaneen ja tumman ruskean ihonvärin omaavan miehen kanssa.

Kolumbiassa taitaa muutenkin olla jalkapallo huomattavan suosittua, jonka takia olettaisi monella mustalla olevan mahdollisuus pariutua alla olevien naisten kanssa vaikka muuten tällaisiin parisuhteisiin suhtauduttaisiin kielteisesti.

Sitä on joissain tutkimuksissa sanottu kuinka Latinalaisessa Amerikassa menestys tekee valkoiseksi, mutta toisaalta yhdessä tutkimuksessa tuotiin esille, ettei näin todellisuudessa tapahdu, koska elämässä menestynyt musta mies ja hänen mulatti lapsensa nähdään helposti mustana ellei tiedetä hänen olevan julkkis.

Tämä kuulostaa erikoiselta, mutta sillä tarkoitetaan ymmärtääkseni myönteisempää suhtautumista myös sekarotuisen parisuhteen osalta sillä hinnalla, että perheen eurooppalaiselta näyttävä tytär muuttaa jälkeläisensä enemmän afrikkalaisen näköiseksi, mutta jos musta mies on miljonääri, niin mikä ettei ja musta mies pääsee mukaan blanqueamientoon eli jälkeläisensä valkoisemmaksi muuttamiseen.

Näillä malleilla voi usein havaita olevan ei ruskeat silmät, jotka on varmaan saatu aikaan joidenkin osalta värilinsseillä ja vaaleat hiukset taitavat olla monella värjätyt, jonka voi välillä havaita juurikasvusta.Lähde

Las Modelos de Colombia:n Facebook sivu näyttää olevan hyvin suosittu ja voihan tämän ymmärtää naisten takia. Facebook sivuilta löytyi leikattu kuva alla olevasta, joten Googlen kuvahaulla löysin kokonaisen. Näitä naisia katsoessa he eivät tietenkään näytä mulateilta tai mestitseiltä vaan enemmän eurooppalaisilta vaikka naisilla olisi ripaus afrikkalaista ja intiaani taustaa.

Cristina Machado, Natalia París, Catalina Otálvaro, 
Vanesa Peláez, Mara Roldán y Luisa Raigosa
Lähde - Lähde - Lähde

Ecuadorilaisen mallitoimiston Klasse Academia:n sivuilta poimin alla olevan kuvan, jossa voi nähdä malleja ja pari tyttöä. En yleensä mielellään laita lapsista kuvia, mutta toisaalta aikuisen naisen kauneudessa on osaltaan kyse varsinkin teinitytöillä havaittavista kasvoista, että geenien ja estrogeenin avulla naisella kasvot eivät saisi kehittyä yhtä voimakkaasti kuin miehillä tahtoo osaltaan testosteronin takia käydä vaikka tietenkin maskuliinisuus riippuu myös geeneistä, että kuinka jykevä leuka ja suuri nenä kehittyy.


Why doesn't evolution get rid of ugly people? 
The reason is that any particular gene-based trait may have very different effects on males than in females. Extrapolating to humans (and oversimplifying, sorry) you might imagine that a particular shape of the nose or turn of the chin would look drop-dead hunky on a male, but horsey on a woman; dad got to mate because his looks attracted a female, but the result of their togetherness produced daughters whose pulchritude was less than obvious.
Lähde - Lähde - Lähde - Afghan Girl - In the Eye of the Ancient Beholder

Alla olisi kolumbialaisen Athenea models:in sivuilta poimittuja malleja, joista oikealla värillisenä olevat ovat suosittuja malleja. Vasemmassa kuvassa voi havaita nimen ja ulkonäön perusteella olevan itäaasialaista taustaa omaava nainen, joka taitaa myös olla kolumbialainen, koska sivustolta löytyy myös listoja ulkomaalaisista malleista. Näillä listoilla näkyy samoja malleja, kuten tuo Natalia Paris, mutta tällä tavalla mallit taitavat kiertää eri mallitoimistoja, jonka takia heistä jää listoille merkintä.


Lähde - Lähde

Kolumbialaisia esiintyjiä edustavan AS Representaciones Artísticas:in Facebook sivuilla mainittiin monta kertaa alla oleva 48-vuotias seksisymboli Aura Cristina Geithner, joten laitetaan hänestä kuva. Aika nuoren näköinen, mutta tietenkin ihmiset ikääntyvät eri tahtia ja jos pitää huolta ulkonäöstä, niin voi näyttää kymmenen vuotta nuoremmalta tai jotain sellaista. Onhan 25-vuotiaita naisia, jotka ovat hirvittävän rumia ja lihavia verrattuna tähän kauniiseen naiseen, että vain musta mies voi tykätä.


Lähde - Aura Cristina Geithner

Olen kertonut aina välillä latinoiden tv-sarjoista ja niissä olevien näyttelijöiden eurokeskisestä ulkonäöstä, että vaikka länsimaissa taitaa nykyään olla rodullinen kiintiö mustalle, mulatille ja monelle muulle näyttelijälle, niin latinoiden tv-sarjat näyttävät suurin piirtein alla olevalta. Tämä kuva liittyy Tanto Amor tv-sarjaan, jossa näyttelee myös Aura Cristina Geithner.


Lähde - Lähde - TV Azteca ya no tendrá contratos de exclusividad

Alla on muutama kolumbialainen malli Stock models:in sivuilta poimittuna, joiden kauneutta voi vaikka tutkia Meazure työkalulla katsomalla sijaitseeko nenä suurin piirtein silmien välisellä alueella ja onko nenä leveydeltään pienempi, samansuuruinen vai suurempi verrattuna silmien leveyteen. Kuten olen jo monta kertaa kertonut olisi parempi, jos nenä sijaitsisi silmien välisellä alueella ja olisi enimmillään yhtä leveä kuin silmät, jotka taas voivat olla vähän suuremmat.

Tämän lisäksi voi tutkia kuinka hyvin kasvot jakaantuvat kolmeen osaan lähtien leuan alaosasta nenän alaosaan, josta kulmakarvoihin ja sieltä hiusrajaan. Ei näiden osien tarvitse olla täysin samanpituisia, että naisella saa olla esim. alinosa lyhyempi, mutta ihmiset näyttävät paljonkin tykkäävän tällaisista samankokoisiin osiin jaettavista symmetrisistä kasvoista.


Lähde - Meazure 2.0

Colombia models agency:n sivuilta innostuin keräämään paljonkin kuvia, jonka seurauksena kuvasta tuli huomattavan suuri ja megan kokoinen, joten kuva soveltuu vaikka taustakuvaksi. Näiden mallien voi havaita olevan monennäköisiä, mutta kyllä naisissa on paljonkin samankaltaisuutta. että voi taas havaita malleilla olevan silmien välissä sijaitseva kapea ja korkea nenä.


Lähde

Kolumbialaisen Controversia modelos:in sivuilta löytyy myös paljon kuvia, mutta poimin alla olevan naisen, koska laitoin kuvasta merkille naisella olevan sanotaanko sinisemmät silmät vaikka oikeasti naisella kerrotaan olevan kahvin väriset, joka tarkoittaa varmaan ruskeampaa väritystä, mutta tietenkin värilinsseillä ja kuvankäsittelyllä silmien väriä voi muuttaa.


Lähde

Perulaisen mallitoimiston MAU:n Facebook sivuilta tuli vastaan tuttuja kuvia pääkaupungin Liman katukuvasta, kun muutama kuukausi sitten sitä tutkin.

Silloin päädyin ihmettelemään suurta kaupunginosaa, jossa myydän vaatteita ja nähtävästi vähän aikaa sitten siellä on järjestetty 30 tuntia kestävä muotinäytös, jossa on pyritty tekemään maailman ennätys.

MAU:n mallit näyttävät olevan vähän lyhyitä, mutta toisaalta mestitsi naiset ovat useimmin sellaisia, joten nämä mallit edustavat aika hyvin ainakin pituuden osalta monen perulaisen naisen ulkonäköä. Oikein nättejä ovat naiset ja heistä tulee mieleen monet vietnamilaiset naiset, mutta tietenkin kasvonpiirteissä on samankaltaisuutta vaikka vietnamilaisilla tahtoo olla matalammat kasvot.


Katso lisää kuvia - Katso katukuvaa

Perulaisen Anfitrionas Peru:n sivuilta löytyy paljon mielenkiintoisia kuvia ja kauniita naisia, mutta hyvin monet kuvat näyttävät olevan huonolaatuisia, että mallitoimisto on varmaan halunnut säästää kaistaa tai jotain muuta.

Nähtävästi tällä sivustolla voi havaita pisimpien mallien olevan enemmän eurooppalaisen näköisiä, kun taas lyhyemmät näyttävät omaavan vähän enemmän intiaanimaista ulkonäköä. Intiaanit ovat tietääkseni tuossa maassa lyhyitä, joten se sitten näkyy enemmän intiaani taustaa omaavilla, kun taas enemmän eurooppalaista taustaa omaavat ovat useimmin pidempiä.

Pituudella tahtoo olla elämässä vaikutusta, että voisi kuvitella pidempien mallien olevan suosittuja näyttävän ulkonäön takia ja varmaan eliittiin kuuluvat miehet havittelevat useimmin alla olevan näköisiä naisia vaimoiksi.


Lähde
Genetic ancestry also has a range of effects on facial features, both in terms of size and shape, after accounting for height and BMI (in addition to the other covariates). Higher European ancestry is associated with reduced eye fold and an overall smaller face (centroid size). 
[...]
As expected, increased European ancestry shows a highly significant association with lighter skin, hair and eye pigmentation. A number of allelic variants impacting on these traits have been identified in Europeans and certain of these show large allele frequency differences between Europeans and non-Europeans [1], [2], [36].
[...]
Recent genome-wide association analyses in Europeans have implicated loci for variation in height and related anthropometric traits [43], [44]. However, these traits are also strongly influenced by environmental factors, including nutrition [45]. In the sample studied here we find that Native American ancestry correlates significantly with lower height and we also detect a significant effect of socioeconomic position (Text S3), lower socioeconomic position correlating with decreased height.
Lähde - Height discrimination

Perulaisen Angels Lima mallitoimiston sivuilta löytyy paljon malleja, joita voi monella tavalla etsiä ulkonäön perusteella, mutta tämäkin mallitoimisto osallistui tuon ennätyksen tekoon, jonka Guinness on vahvistanut ennätykseksi.

Alla olevan linkin kautta voi katsella lisää kuvia malleista ja tavallisista ihmisistä, jotka näyttävät olevan huomattavan lyhyitä, että osa pienistä lapsista on lähes yhtä pitkiä kuin aikuiset naiset. Mallit näyttävät olevan moneen mieheen verrattuna vähän pidempiä vaikka korkokenkien ja lavan takia ei pysty kunnolla vertailemaan.

Voisi kuvitella tuossa maassa olevan helppoa eurooppalaiselle miehelle löytää nainen, koska tutkimusten perusteella naiselle on huomattavan tärkeää pituus miehessä, joten perulaisen naisen silmissä eurooppalainen mies näyttää aika rotevalta, joka sitten harmittaa monia mestitsi ja intiaani miehiä.

Alla voi myös havaita naisilla olevan sellaista ulkonäköä, jota varsinkin aasialaisista naisista tykkäävät miehet himoavat, että kasvot ovat sivusta katsottuna matalat ja siinä on myös aasialaisuutta havaittavissa vaikka ulkonäkö olisi peräisin intiaaneilta, joiden esivanhemmat ovat tietenkin lähtöisin Aasiasta.

Ihmiset näyttävät muutenkin tykkäävän tällaisista sivusta katsottuna suorista tasapainoisista kasvoista, joissa on mataluutta tai siroutta verrattuna miehille tyypilliseen ulkonäköön. Tämä on tietenkin jokaisen omaa naismakua, että kuinka matalista tai edestä katsottuna leveistä kasvoista tykkää.


Lähde - Record Guinness

Tuosta ennätyksen rikkoneesta muotinäytöksestä Google:lla kuvia katsoessa tuli vastaan alla olevia kuvia, joista ensimmäisessä kuvassa on kaksi maan kauneimpiin lukeutuvaa naista Claudia Ramirez ja Brunella Horna, joiden kerrotaan myös osallistuneen tapahtumaan. Käy myös ilmi, että naiset ovat esitelleet vartaloaan useassa Latinalaisen Amerikan maassa julkaistavassa miestenlehdessä Soho:ssa yhdessä Paula Avila:n kanssa.


Lähde - Lähde - Lisää kuvia naisista - Las Latinas - Natalia Paris - Soho

Perulaisen Fantasy models:in sivuilla on myös paljon kuvia malleista, että en tiedä minkä kuvan sieltä valitsisi, mutta päädyin kuitenkin taas ihmettelemään paikallista viihdeohjelmaa, jossa nähtävästi naiset ja miehet kilpailevat tai tekevät kaikenlaista. Ohjelman yksi vetovoima näyttää olevan kauniit naiset, mutta näiden kilpailijoiden ulkonäköä voisi sanoa hyvin eurokeskiseksi monien osalta ripauksella intiaania ja jotain muuta.


Lähde - Katso videoita ohjelmasta