30. elokuuta 2015

Eri ihmisryhmien rumalta näyttävä ulkonäkö, kuvankäsittelyllä kaunottareksi ja taas kaikenlaista muutakin

Ruotsissa asuvalta assyrialaisen taustan omaavalta Forum Biodiversity sivuston ylläpitäjältä EliasAlucard:lta tuli vastaan mielenkiintoinen kommentti.

Kyllä samaan rotuun, populaation tai etniseen ryhmään kuuluvat voivat syrjiä monista syistä johtuen toisiaan, mutta kuitenkin perinteisten suurrotujen välillä ilmenee keskimäärin huomattavaa ulkonäöllistä eroa, jota voi nähdä alla olevassa kuvassa, joten se lisää helposti vihamielisyyttä tai jonkinlaista inhoa.

Tietenkin tänä päivänä voidaan nähdä ihmisten olevan kasvavassa määrin valmiita myös sekarotuisiin parisuhteisiin, joten monet eurooppalaiset tykkäävät monien mustien ja aasialaisten ulkonäöstä. Tätä tykkäämistä tahtoo myös lisätä kauneusleikkaukset, ihonvärin vaalentaminen ja monet muut muutokset, jotka varmaan lisäävät paljonkin tykkäämistä eurooppalaisen silmissä.

Onhan tässä myös kyse jonkinlaisesta tottumisesta, että ennen vanhaan taisivat monet aasialaiset naiset näyttää omituisilta, mutta tänä päivänä osaltaan aasialaisten naisten meikkaamisesta ja muutenkin ulkonäöstä johtuen voidaan selvästi havaita monella eurooppalaisella miehellä olevan halua pariutua aasialaisen naisen kanssa vaikka osa miehistä olisikin päätynyt aasialaiseen naiseen, koska ei löytänyt kaunista ja hedelmällistä eurooppalaista naista.

Ulkonäköön tottumisessa on kuitenkin selvästi rajansa vaikka Suomesta jonnekin Australian Alice Springs:iin päätynyt mies saisikin erikoisen halun pariutua alkuasukas naisen kanssa vaikka naisen ulkonäkö olisi suuresti erilainen länsimaalaisesta kauneusihanteesta tai missien ulkonäöstä.

Tällä rajalla viittaan siihen, että kauneustutkimusten perusteella miehet eivät yleisesti tykkää tummasta ihonväristä naisella. Naisella tulisi olla pitkät hiukset, kasvoihin sopiva kapea pieni nenä, pieni leuka, jossa ei ole prognatismia ja mitä kaikkea muuta onkaan tärkeää naisen kauneudessa, joka on suuri ongelma monille mustille naisille vaikka heidänkin joukosta löytyisi eurooppalaisessa mielessä kauniita.

What it's about isn't really intelligence (though that's an important element as to why people dislike blacks). To a significant degree, it has more than anything else, to do with looks; that's really what racism is about, first and foremost. Racism has an aesthetic dimension to it; the reason why Europeans in America used to discriminate against Chinese folks had nothing to do with Mongoloids having a lower IQ or anything like that, but because they looked different from Europeans, and also because Europoid features are perceived as more attractive than Mongoloid facial traits with their epicanthic fold, flat noses and so on. 
In the case of Negroids, they are even less attractive than Mongoloids, with huge noses, humongous lips, very curly hair and so on. That they're not considered intelligent doesn't really help them at all, but the radically different phenotypes of Negroes is the real reason why they're so disliked and hated. All other issues such as poverty, crime and so on, are other examples that contribute to people disliking Negroes, but it all starts with their looks. If Europeans and other ethnicities/races viewed Negro facial traits as attractive, then Negroes would be more appreciated and less discriminated against. 
Truth is, we humans treat other humans better based on their looks. Someone who's ugly—even if the person is white—will have it tougher in life than someone else who's attractive; the same general principle can be applied on racial groups.
Lähde - Lähde

Alla olisi 1800-luvulla eläneen ranskalaisen Arthur de Gobineau:n näkemyksiä, jotka taitavat tänä päivänä paljonkin järkyttää varsinkin suvaitsevaisia. Tässä tietenkin täytyy huomata kauneuden olevan lopulta katsojan silmissä ja tietenkin tuohon aikaan ihmisillä ei vielä ollut kunnon käsitystä, että miltä ihmiset yleisesti näyttivät Afrikassa ja muualla, jos oli vaan nähnyt kuvia ja piirroksia äärimmäisen negridiset tai alkukantaiset kasvonpiirteet omaavista ihmisistä.

Muistaakseni tätä taisivat joskus sata vuotta sitten kritisoida monet afroamerikkalaiset älyköt, joista tietääkseni monet ovat olleet jonkinlaisia mulatteja, että mustista annetaan yleistävää ja alkukantaista tai apinamaista kuvaa kuinka mustilla olisi yleisesti selvää leukaan liittyvää prognatismia.

Tietääkseni suurella osalla mustista ei ole huomattavasti eteenpäin työntyvää leukaa, mutta tietenkin prognatismin vaikutelmaa tahtoo huomattavalla osalla lisätä eteenpäin työntyvät hampaat, suuret huulet ja matala nenä tai kasvon keskiosa, kuten myös monilla aasialaisilla.

Tästä syystä eivät kaikki mustat ole äärimmäisen negridisiä vaan on paljon ihmisiä, joilla on myös eurooppalaisen miehen näkökulmasta kaunista ulkonäköä vaikka eurooppalainen nainen olisi valmiimpi pariutumaan äärimmäisen negridisen ulkonäön omaavan miehen kanssa, että varmasti moni eurooppalainen mies hämmästyy ja vihastuu, jos kyseessä on kaunis eurooppalainen nainen, mutta tällaisia naisia varmasti myös löytyy
When we look at an individual of the Negro type we are involuntarily reminded of the structure of the monkey. [However] Oceania has the special privilege of providing the most ugly, degraded, and repulsive specimen of the race, which seem to have been created with the express purpose of forming a link between man and beast pure and simple. In many of the wretched inhabitants of this New World, the size of the head, the extreme thickness of the limbs, the famished look of the body, are absolutely hideous. 
When we finally come to the inhabitants of Europe, and South and West Asia, we lind them superior in beauty, in just proportion of limbs and regularity of features. Not only are these peoples more beautiful than the rest of mankind, which is, I confess, a pestilent collection of ugliness, but they claim the glory of giving the world such admirable types as Aphrodite, Apollo, and Farnese Hercules.
Lähde - Something else - In search of the source of Denisovan ancestry

Tuli vastaan oikein nätti kuva ulkonäön perusteella aasialaisesta naisesta, jolla on ollut merkittävänä ongelmana kauneuden kannalta väärin sijoittuneet hampaat. Normaalisti jälkeen kuvat ovat oikealla, mutta tässä tapauksessa voi nähdä, ettei naisen kasvoissa ole sivusta katsottuna mitään vikaa, mutta hampaat ovat omituisesti suussa.

Vasemmassa kuvassa voi havaita kuinka oikojahammaslääkäri on saanut hienosti hampaat sijoittumaan naisen suuhun. Tämä on sinänsä mielenkiintoista, että hampaiden sijoittumista voidaan tällä tavalla muutella.

Jos vielä tarkastellaan naisen kauneutta, niin voi tietysti havaita nenän olevan vähän pullean tai leveän näköinen, mutta tällainen nenä tahtoo olla monilla aasialaisilla, eikä se erityisen paljon näytä vievän huomiota. Sivusta katsottuna voi havaita profiilin olevan ennen kuvassa suora otsan ja leuanpään välillä, mutta myös huulet näyttävät pysyvän Ricketts:in E-linjan takana.

Mitä tästä naisesta vielä toteaisi, että tietenkin miehet tykkäävät paljonkin vaaleasta ihonväristä ja pitkistä hiuksista, jotka voi alla olevalla naisella havaita. Naisella näyttää myös olevan sopivasti aasialaisille tyypillistä pyöreyttä kasvoissa, joten ei ihme, jos moni eurooppalainen mies tykkää tällaisesta naisesta.


Lähde - 12 Things You Should Know Before Getting Braces

Löysin brasilialaisen tutkimuksen, jossa on ohjelman avulla parannettu kasvonpiirteitä ja ihon ulkonäköä, jonka tuloksena on havaittu kuvissa olleista tulleen kauniimpia. Alla voi havaita vasemmalla yhden naisen, jonka kuvaa on muutettu ja voi sanoa naisen näyttävän paremmalta.

Vaikka kauneus on lopulta katsojan silmissä, niin suurin osa ihmisistä varmasti havaitsee naisen ulkonäössä ongelmia. Naisella voi havaita olevan maskuliininen leuka, jota suuressa kuvassa pienensin, jonka tuloksena silmät saavat enemmän huomiota. Tein oikeastaan aasialaiseen tyyliin leuasta pienemmän verrattuna muihin osiin vaikka voisihan se olla samanpituinen.

Toinen merkittävä ongelma näyttää olevan kierosilmäisyys, josta käytetään myös nimitystä karsastus, jonka voi havaita vasemmassa silmässä ja tämän ongelman voi havaita olevan jossain määrin korjattu suuressa kuvassa. Pitäisi tutkimuksista tarkistaa, mutta olettaisin symmetriaan ja ihmisten normaaliin ulkonäköön liittyen, ettei karsastusta nähdä kauniina, joka sitten valitettavasti aiheuttaa huolia kierosilmäiselle.

Värjäsin myös silmän valkoisen osan vaaleammaksi, koska valkoinen tasaisen värinen kovakalvo nähdään kauniina, kun taas tummempi, punertava ja kellertävä, kertoo ikääntymisestä ja mahdollisesti sairauksista tai huonosta terveydestä.

Tämän lisäksi pienensin vähän kulmakarvoja, muokkasin hiusrajaa pyöreämmäksi, pienensin nenää ja muokkasin myös vähän huulia. Kaikenlaista tietenkin voisi tehdä naisen ulkonäölle, että pitäisikö silmien olla vähän vinot tai mistä sitten naisen ulkonäössä tykkää.

En käytä kuvankäsittelyohjelmia paljoakaan, joten muokkaaminen ei tästä syystä ole täydellistä tai se voisi olla parempaa, jos kuluttaisi vaikka tunnin muokkaamiseen, mutta siinä voi hyvin nähdä, että kauneus ei ole ihan mitä tahansa vaan se voidaan myös kuvankäsittelyllä luoda käyttämällä esim. skaalaus, iwarp, tuhrinta ja monia muita työkaluja.


Lähde - Young people find oblique eye axis more attractive - Strabismus


The Female Face
Shape – Heart shaped, rounded on the corners and smooth.
Hairline – Lower than a male hairline and doesn’t recede at the temples.
Forehead – No discernible brow bone and a rounded forehead that is fairly flat in the front. It slopes vertically rather than backward.
Eyebrows – Sit higher above the eyes with a natural arch, and easier to shape.
Nose – Smaller, shorter with a narrower bridge and nostrils. The nose tends to point upward more than men, with a concaved profile.
Cheeks – Fuller, rounded, and cheekbones are more defined.
Lips – Fuller, and the teeth are visible.
Chin – Rounded, shorter with no visible cleft.
Jaw – Gentle curvature leading from the ears to the chin.
Adam’s Apple – Rarely visible in women.
Eyes – Appear larger, and more attractive. Enhanced by the natural slope of the forehead and cheekbones.
Lähde - Lähde

Mies vai nainen? Tällaisen kysymyksen esittäessä alkaa varmaan ajattelemaan, että sen täytyy sitten olla mies, mutta jospa ei olekaan. Todellisuudessa kyseessä on thaimaalainen mies, joka on myös ulkonäköään paljonkin muuttanut kauneusleikkauksilla.

Eipä muutosten tarvitse usein olla valtavia, koska ovathan monet aasialaiset miehet ja tietenkin myös aasialaiset naiset kasvoiltaan ja vartaloltaan huomattavan siroja, joka taas on miesten osalta yksi syy, miksi eurooppalaiset naiset eivät yleisemmin ole aasialaisista miehistä kiinnostuneita, jos kerta aasialainen mies voi näyttää alla olevalta, jonka takia otetaan esim. kalju lihaksikas roteva musta mies.


Lähde - Lisätietoa


Lähde


Lähde - Toinen nainen

Tuli vastaan paljon mielenkiintoisia kuvia naisesta, jolle on tehty paljonkin muutoksia ulkonäköön. Yllä olevissa röntgenkuvissa voi havaita poskiluita pienennetyn, alaleukaa leikatun ja myös leuanpäätä on muokattu, jonka tuloksena on saatu soikiomaisemmat kasvot, jotka eivät enää ole monille aasialaisille tyypillisesti leveät.

Eikä tässä kaikki vaan jo noista pääkalloista voi päätellä naisella olevan todennäköisesti matalampi nenä, joka vahvistuu alla olevista ennen kuvista, kun taas oikealla voi jo havaita naisella olevan kauneusleikkauksen takia kapeampi ja korkeampi nenä.

Nainen on muiden kuvien perusteella myös hoitanut hampaita, ihoa ja varmaan myös on käynyt silmäluomileikkauksessa, koska ennen kuvissa silmät näyttävät pienemmiltä vaikka saahan aasialainen nainen tehtyä meikkaamisella silmistään suuremmat.

Nämä kaikki kauneusleikkaukset ovat varmaan tulleet maksamaan yli kymmenen tuhatta euroa, mutta luultavasti nainen saa leikkaukset ilmaiseksi tai alennuksella, kun esittelee kaikenlaisia kuvia, jota myös monet muut kiinalaiset naiset tekevät.

Näissä kauneuteen liittyvissä asioissa tavallisetkin naiset ovat hyvä keino markkinoida kauneusleikkauksia, josta ei varmaan monet feministit tykkää, että naiset itse suostuvat tällaiseen.


Lähde - Lähde - Passikuva - Angelababy

Pitkästä aikaa silmien värin muuttamista tutkiessa päädyin Brightocular:in sivuille, joka markkinoi silmään laitettavaa implanttia, jolla saa silmistä nähtävästi erikoisen näköiset ja väriset. Näitä implantteja on kritisoitu, jonka takia parempana vaihtoehtona on laserilla iriksen värin muuttaminen, jota voi jo tehdä varsinkin Espanjassa

Barcelona:ssa Eyecos klinikan toimesta silmän väriä voivat tällä hetkellä muuttaa vain vaalean ruskeat silmät omaavat, että seuraavan sukupolven laserilla, jota monet ovat joutuneet odottamaan harmistuneena jo pitkään voi myös ruskeat silmät omaavat muuttaa silmänsä väriä.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei taida huomattavalla osalla maailman ihmisistä olla mahdollisuutta muuttaa silmän väriä, koska ne taitavat yleisesti olla tumman ruskeat. Kuitenkin näyttää siltä, että silmän värin muuttamiselle on olemassa suuret markkinat, jotka voidaan myös päätellä värilinssien suosiosta, mutta tietenkin värilinsseillä ja implanteilla voi silmien ulkonäköä muuttaa paljon enemmän.

Voisi kuvitella yhden kasvavan syyn suosioon olevan monietniset parisuhteet ja muutenkin länsimaiden väestön tummeneminen maahanmuuttajista johtuen, jonka takia ruskeat silmät alkavat olla monissa maissa nykyistä yleisempiä.

Brightocular:in sivuilla kuvia ja suosituksia lukiessa näyttää aika moni olevan taustaltaan jotain muuta kuin eurooppalainen. Tästä tulee mieleen väitteet kuinka länsimailla ja enemmistöllä on vaikutusta vähemmistöihin, jonka takia tietenkin voi kuvitella monen muuttavan silmänsä väriä, jotta näyttäisi enemmän eurooppalaiselta tai jotain sellaista.

Syitä on tietenkin kaikenlaisia, että sitä vaan tykkää jostain muusta väristä ja samaan tapaan sitä voi aina välillä nähdä kommentin kuinka esim. siniset silmät omaava haluaisi ruskeat silmät, mutta se ei ainakaan ole mahdollista laserilla, joten hänen tulee käyttää vaikka värilinssejä. Ylempänä kun muokkasin kuvaa, niin sitä voisi tietenkin kokeilla siirtää tämän aasialaisen naisen silmät kuvaan ja katsoa, miten se vaikuttaa ulkonäköön.

I am not a stranger to cosmetic procedures but this has been the most fulfilling procedure I ever had and probably the last I will ever need. 
I have been wearing color contacts since my early teens which are very popular in Asia. Now people can look into my light baby blues that are really mine ! I really feel I now finally found my own unique special identity that sets me apart from the world. 
Chizu ( 2/10/2012 )
Japan
Lähde - Just say no - New Eyes Laser - Pinky Paradise - I permanently changed

Löytyi puolalaisten tekemä tutkimus empatiasta ja kauneudesta, että mitä tapahtuu aivoissa. Tutkimuksen alusta löytyy paljon mielenkiintoista tietoa, josta olen kylläkin tietoinen, mutta laitetaan alle näytille.

Näissä tutkimuksissa on usein kyse siitä, miten voidaan havaita suurimman osan tai keskimäärin ihmisten käyttäytyvän, joten vaikka alla tuodaan esille kuinka ihmiset tykkäävät enemmän samankaltaisista ja tuntevat enemmän empatiaa, niin eipä tämä taida kaikkiin ihmisiin täysin päteä, jos ajatellaan vaikka ihmisiä, jotka haluavat suuresti auttaa ulkomaalaisia tai ovat innoissaan muodostamassa sekarotuista parisuhdetta.

Jos esim. uutisoidaan kuinka kymmenen tuhannen kilometrin päässä on erilaisen ulkonäön omaavan kansallisuuden ja kulttuurin keskuudessa suuri hätä, niin ei kaikilla ihmisillä ole samanlaista halua auttaa heitä verrattuna lähempänä asuviin samankaltaisiin ihmisiin, mutta toisaalta on myönteistä, että on auttavia ihmisiä kunhan auttaminen on järkevää.

Järkevyydellä viittaan siihen, että esim. Afrikassa väestö on valtavasti kasvanut tai kasvamassa miljardilla ja se taitaa pitkälti johtua kehitysavusta, että tilannetta on tältä osin pahennettu, jota sitten moni haluaa esim. ratkaista siirtämällä afrikkalaisia Eurooppaan. Tässä mielessä aikamoinen kohtalo Euroopalla muuttua afrikkalaisemmaksi maanosaksi,

Alla tuodaan myös esille kuinka miehille olisi tärkeää naisen kauneus ja kauniiden naisten näkeminen olisi aivoissa palkitsevaa, kun taas naiselle ei yhtä paljon. Tämä on mielenkiintoinen asia, jonka voimme havaita aikuisviihteestä, että on paljon miestenlehtiä, joissa voi katsella naisia. Miehet perustavat näkemäni perusteella usein keskusteluja tai sivustoja, joihin keräävät kuvia naisista ja osa kuvista voi olla katukuvasta otettuja, joista näkee vaikka naisen takapuolen.

Sitten on muutenkin internetistä löytyvä porno, jota tiettävästi miehet enimmäkseen katsovat ja tämä näkyy esim. MyFreeCams sivustolla, jossa naiset esittelevät vartaloaan ja tekevät kaikenlaista. Sivustolla miehet näyttävät olevan enimmäkseen katsojia ja antavat myös naisille valtavasti rahaa, että moni hämmästyy kuinka paljon suositut naiset tienaavat kuukaudessa.

Vastauksena tähän voisi kertoa kyse olevan kymmenistä tuhansista dollareista, että naiset tienaavat kuukaudessa monen vuoden tai usean vuoden palkat. Alla tuotiin myös esille kuinka ihmiset tykkäävät enemmän samankaltaisista, joka on jossain määrin ristiriidassa eksotiikka viehättää väitteen kanssa tai miten väite mahtaa mennä.

Tietenkin ihmisten käyttäytymisessä voi havaita eroja monista syistä johtuen ja yksi vaikuttava tekijä käyttäytymiseen on aivot, jonka takia voi olla naisia, jotka ovat yhtä paljon kiinnostuneita pornosta kuin miehet, Tästä syystä on myös olemassa lesboja ja homoja, koska heidän aivonsa käyttäytyvät tiettävästi sanotaanko sukupuolelle ominaisesti väärin, että mies on kiinnostunut miehistä vaikka suurelta osin se on naisista.

Kuitenkin tuon MyFreeCams sivuston osalta voi havaita tämän samankaltaisista tykkäämisen vaikuttavan paljonkin naisten suosioon, että todennäköisesti eurooppalaisten tai valkoisten miesten takia enemmän eurooppalaiselta vaikuttavan ulkonäön omaavat naiset ovat huomattavan suosittuja, joka pätee myös moneen kolumbialaiseen naiseen.

Laitoin tuohon lähdelinkin viereen linkin tutkimukseen, jota ei harmillisesti pääse tarkemmin lukemaan, mutta sen vähän perusteella, mitä olen tutkimuksesta saanut selville, niin siinä tarkastellaan MyFreeCams sivustoa.

Tutkimuksessa tuodaan myös esille kuinka enemmän valkoiselta naiselta näyttävät ovat suosittuja, joka sitten pätee moneen mustaan naiseenkin, että heilläkin tulee olla enemmän samankaltaista ulkonäköä, jotta olisivat suosittuja. Tämä on tietenkin valitettavaa mustien naisten kannalta, mutta en tiedä sitten, mitä tälle voi, jos miehet tykkäävät enemmän samankaltaisen ulkonäön omaavista naisista.

Onhan tuolla sivustolla paljonkin suosittuja aasialaisia ja latino naisia, joten ei sitä tarvitse täysin eurooppalaiselta naiselta näyttää ollakseen suosittu, mutta tässä tullaan näihin moniin ulkonäöllisiin tekijöihin kuinka miehet tykkäävät yleisemmin esim. vaaleasta ihonväristä, pitkistä hiuksista ja kasvonpiirteistä, joista on ollut tässäkin kirjoituksessa juttua, jonka takia monen mustan naisen ulkonäkö ei näytä miehiä yleisemmin miellyttävän vaikka toisaalta mustat naiset tunnetaan suuresta takapuolesta, josta monet tutkijat tykkäävät aina kertoa.
Research conducted so far has shown that such characteristics as similarity, degree of kinship or being a member of the same or of another group, which usually leads to a greater degree of liking for others (McPherson et al., 2001), also leads to more empathy for others. Empathic neural responses increase when participants view pictures showing suffering caused by pain on the faces of people who are closely related to them (Singer, 2006; Singer & Fehr, 2005) and people they love (Cheng et al., 2010). 
Moreover, ACC empathic responses to perception of the pain of others are stronger when participants view the faces of racial in-group members compared with racial out-group members (Xu et al., 2009). However, there is still no data on the effect that a major social and evolutional cue such as physical attractiveness has in how strongly we empathize with other people. 
Physical attractiveness plays an important role in the formation of interpersonal evaluations such as marital satisfaction and employment success (Bersheid & Walster, 1974; Dion et al., 1972). From an evolutionary perspective, attractiveness may signal fertility, health, immunity and gene quality (Buss, 1989; Dixson et al., 2003, Shackelford & Larsen, 1999; Vartanian et al., 2013). 
The “Beauty-is Good” stereotype indicates that attractive people are perceived as having better personalities and being morally good, as revealed by the results of many studies (Dion et al., 1972; Eagly et al., 1991; Langlois et al., 2000; Tsukira & Cabeza, 2011). 
Attractive faces seem to reward stimuli, elicit positive emotional responses, and lead to activation in such brain structures as the frontal cortex, the orbito-frontal cortex, the caudate nucleus, NAcc, and the visual region when evaluating the attractiveness of models (Vartanian et al., 2013; Aharon et al., 2001; Kampe et al., 2001; O’Doherty et al., 2003; Kranz & Ishai, 2006; Winston et al., 2007).
[...] 
It is men who place a greater importance on attractiveness than women (Buss, 1989; 1993; Sprecher et al., 1994). Several studies have showed sex differences in brain activation in response to attractive opposite-sex facial images contrasted with less attractive ones (Winston et al., 2007; O’Doherty et al., 2003). 
Only in male subjects did the mOFC (Cloutier et al., 2008), the ACC (Winston et al., 2007), the NAcc and the OFC (Aharon et al., 2001) show greater response to attractive faces of the opposite sex. The results suggest that it is men who find opposite-sex attractive faces more rewarding, not women (Wilson & Daly, 2004).
Lähde - For Black Models Scroll Down: Webcam Modeling...


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Katselin Etelä-Afrikan kauneusaiheisia sivustoja, joissa tahtoo yleensä olla merkille pantavaa kuinka sivustoilla näkyy paljonkin kuvia eurooppalaisista, mutta se näyttää johtuvan osaltaan siitä, että sivustojen kohderyhmänä ovat valkoiset eteläafrikkalaiset.

Etelä-Afrikka monirotuisena maana on mielenkiintoinen, jossa mustat ovat enemmistöä ja vähemmistöinä ovat varsinkin valkoiset, intialaiset ja sekarotuiset. Länsimaissakin ollaan menossa kohti sitä hetkeä, kun valkoisista ja eurooppalaisista tulee vähemmistöä monissa maissa.

Yhdysvalloissa tämä tapahtuu muutaman kymmenen vuoden kuluttua tai oikeastaan aiemmin, koska moni tällä hetkellä itseään valkoiseksi väittävä taitaa olla tiukassa mielessä selvästi sekoittunut, mutta toisaalta Yhdysvalloissa on ollut pohdintaa siitä, että jos valkoiseksi hyväksytään nykyistä enemmän sanotaanko eksoottisemman näköisiä valkoisia, niin valkoisten muuttuminen vähemmistöksi voi siirtyä vuosilla eteenpäin.

Etelä-Afrikkalaiselta A2 Aesthetic and Anti-Ageing Magazine:n lehdestä poimin alla olevan kuvan, joka ei liity eteläafrikkalaisiin, mutta siinä taas kerrotaan korealaisten tai oikeastaan yleisesti aasialaisten kauneusihanteesta. Koreaan liittyen yhdessä vähän aikaa sitten lukemassani tutkimuksessa kerrottiin mielenkiintoisesti eteläkorealaisesta naisesta, joka päätti muuttaa tyttäriensä kanssa Ranskaan, koska Koreassa elämä on kauneusihanteen takia vaikeaa.

Tämä on sinänsä erikoista, koska usein on tapana syyttää eurooppalaisia, mutta lopulta on sillä tavalla, että aasialaisten tulisi itse osata enemmän arvostaa aidompaa aasialaista ulkonäköä vaikka naisella olisi nenä vähän matala tai leveä, silmät pienet ja kasvot pyöreämmät ja kulmikkaammat.

Tässä ei selvästikään ole ainoastaan kyse länsimaiden vaikutuksesta, koska aasialaiset näyttävät tykkäävän hyvin siroista kasvoista naisilla, jonka voi havaita monista suosituista kiinalaisista naispuolisista näyttelijöistä. Länsimaissa vastaavasti naisella osataan arvostaa näyttävämpää tai voimakkaampaa ulkonäköä, joka on todettu muutamissa tutkimuksissa ja kirjoituksissa koskien aasialaisten kauneusihannetta.

Tietenkin eurooppalainen nainen on useimmin kasvoiltaan näyttävämpi verrattuna aasialaiseen naiseen, jolla kasvot ovat matalat, jonka takia moni haluaa sirompien kasvojen lisäksi suuremmat silmät ja korkeamman kapeamman nenän, jotta kasvoista tulisi kolmiulotteisemmat ja mitä näitä syitä sitten mahtaa olla.

MyFreeCams sivustolla EgyptBeauty nimisen mallin syntymäpäivän viettoa katsoessa katsoin samalla muita malleja ja aasialaisten naisten joukosta tuli vastaan JvpitersGurl niminen japanilainen nainen, joka kuitenkaan ei näytä japanilaiselta vaan olisiko kyseessä blasian.

Blasianit voivat olla ulkonäöltään monenlaisia, kuten myös mulatit vaikka tietenkin afrikkalainen ulkonäkö tahtoo usein voimakkaasti näkyä, mutta tämän naisen tapauksessa nainen näyttää kuin joltain mustalta bantu naiselta. Naisella taitaa olla pitkälti tai kokonaan afrikkalaisen taustan omaava vanhempi, eikä esim. sekarotuinen eurokeskisempi afroamerikkalainen vanhempi, jolla tietenkin on erilainen vaikutus blasianin ulkonäköön.

Tässä täytyy myös huomata, että myös mustilla ilmenee vinomman näköisiä silmiä, joten blasian voi käytännössä näyttää täysin mustalta afrikkalaiselta vaikka tietenkin silmät antavat vähän aasialaisen vaikutelman.

Pitäisi perehtyä tarkemmin blasianien ulkonäköön, koska tämän naisen ulkonäkö vaikuttaa huomattavan mustalta naisen omaten esim. kähärät hiukset, matalan leveän nenän, vähän eteenpäin työntyvän suun, suuret huulet ja ruskean ihonvärin, joten hän voi olla kokonaan tai pitkälti taustaltaan afrikkalainen.

Vaikkei tämän naisen ulkonäössä ole varmastikaan monen mustan näkökulmasta mitään vikaa, niin on vaikea kuvitella monen aasialaisen ja japanilaisen näkevän naista kauniina, koska ulkonäkö poikkeaa suuresti aasialaisesta tai japanilaisesta kauneusihanteessa, jossa enemmän tykätään myös eurasialaisesta ulkonäöstä.

Sekarotuiset eivät myöskään aina ole kauniita vaikka olisi kauniin näköisiä blasianeita tai afroaasialaisia, koska sekarotuisten ulkonäkö riippuu vanhempien ulkonäöstä ja tietenkin siitä, miten geenit vaikuttavat lapsen ulkonäköön, joka voi olla suuri yllätys, jos oletti saavansa selvästi sekarotuisen lapsen ja saikin pitkälti mustalta afrikkalaiselta näyttävän lapsen, jota luullaan adoptoiduksi.

Naisella nähdään tutkimusten perusteella kauniina kapea ja sopivan korkea nenä, jonka myös moni aasialainen haluaa omata, mutta blasianin tapauksessa käy usein karusti, koska mustilla ja aasialaisilla tahtoo olla matalampi ja leveämpi nenä.

Eurasialaisen osalta tahtoo useimmin tulla nenä, josta enemmän tykätään, koska eurooppalaiset ovat yleisesti korkea- ja kapeanenäisiä. Jos eurooppalaisen nenä oli kookkaan näköinen voi käydä hyvin ja aasialainen tekee geeneillään nenästä sopivan kokoisen eurasialaisen lapsen kasvoihin.

Tähän taas osaltaan perustuu sekarotuiset ovat kauniita väite, mutta tämän väitteen osalta tulee huomata, että myös monet aidot eurooppalaiset ja japanilaiset naiset ovat erittäin kauniita, joten ei tarvitse olla sekarotuinen ollakseen kaunis vaikka joku hölmö sellaista väittäisi.

Aasialaiset tykkäävät myös yleisesti vaaleasta ihonväristä, että vaikka länsimaissa ruskeamman ihonvärin omaavilla ihmisillä on helppoa, niin tilanne ei näytä olevan samanlainen Aasiassa, josta taitaa olla seurauksia monelle blasianille. Aasialaiset eivät myöskään näytä tykkäävän eteenpäin työntyvästä suusta, jota kuitenkin tahtoo usein ilmetä myös mulateilla, jonka vaikutelmaa tietenkin lisäävät suuremmat huulet.

Tulevaisuus näyttää, että miten blasianeita tullaan kohtelemaan. Saavatko nykyistä enemmän arvostusta vai pidetäänkö heitä yleensä vähemmän kauniina verrattuna aitoon aasialaiseen ja eurasialaiseen naiseen. Kuitenkin on selvää, että myös Aasian maiden muuttuessa nykyistä monirotuisemmiksi saavat ne myöskin riesakseen jonkinlaisen rotu ongelman, jota lisäävät esim. aasialaiset suvaitsevaiset.

Lopulta on tietenkin sillä tavalla, että se on esim. mustien ja blasianien oma asia pyrkiä arvostamaan omaa ulkonäköä perustamalla lehtiä ja järjestämällä omia missikilpailuja, koska on lopulta typerää alkaa vaatimaan, että muiden ihmisten tulisi vaikka nähdä huomattavan leveä ja matala nenä naisella kauniina, jos kerta sitä ei nähdä kauniina aasialaisella ja eurooppalaisella naisella.

Lisäsin tuohon vertailuksi filippiiniläisen naisen, jolla on erikoisen kapea ja korkea nenä, jonka syynä voi olla kauneusleikkaus, koska nenä tahtoo olla filippiiniläisillä enemmän matalampi. Kuitenkin naisen huoneessa oli tätä kirjoittaessa päälle 200 henkilöä ja eniten aasialaisten naisten joukosta, jonka perusteella voi havaita naisen olevan suosittu.

Voin myös todeta naisen olevan kaunis tai omaavan sellaista ulkonäköä, josta miehet yleisemmin tykkäävät verrattuna enemmän afrikkalaiseen ulkonäköön, josta naiset näyttävät enemmän tykkäävän. Olen tämän ennenkin kertonut, että tuolla sivustolla voi vaikka verrata aasialaisten ja afrikkalaisten naisten suosiota.

Vertailun perusteella voi havaita aasialaisilla naisilla olevan huomattava suosio, joka voi johtua osaltaan aasialaisista miehistä, mutta toisaalta monilla mustilla naisilla näyttää olevan juuri sellaista ulkonäköä, josta selvästikään miehet eivät valitettavasti tykkää vaan aasialaista naista on mukavampaa katsella.


Lähde - JvpitersGurl - UrMistress

Koska tuli juttua japanilaisista, niin joku päivä sitten päädyin Animelehden sivustolla ihmettelemään japanilaisen naisen nättejä kasvoja. Tätä naista katsoessa tulee huomata, että myös japanilaisilla ilmenee kapeaa ja korkeaa nenää vaikkei nenä tietenkään ole yhtä näyttävä kuin yleisemmin eurooppalaisilla ja nenä näyttää muodoltaan vähän samanlaiselta kuin monilla intialaisilla.

Tästä huolimatta monilla japanilaisilla myös ilmenee matalaa ja leveää nenää, jota tiettävästi myös muutellaan kauneusleikkauksilla vaikkei japanilaiset kauneusleikkauksistaan näytä pitävän yhtä suurta meteliä kuin korealaiset. Tämä leveämpi nenä sitten osaltaan lisätä todennäköisyyttä, että afrojapanilainen saa huomattavan matalan leveän nenän, jos sellainen on myös mustalla vanhemmalla.

En tiedä, onko alla oleva nainen mitenkään ulkonäköään muuttanut, mutta japanilaisten osalta en yhtä paljon epäile kauneusleikkauksia, koska tietääkseni heillä ilmenee myös luonnostaan eurokeskisempää ulkonäköä, jos näin voi sanoa.

Kasvot näyttävät olevan aika sirot ja soikiomaisemmat vaikka japanilaisilla naisilla myös ilmenee pyöreämpiä tai leveämpiä ja kulmikkaampia kasvoja, mutta monet myös näyttävät aika söpöiltä johtuen näistä kasvonpiirteistä vaikka japanilaiset myös tykkäävät söpöilystä.


Lähde - Lisätietoa - Rainbow Mika

Tuosta eteläafrikkalaisesta lehdestä löytyi mielenkiintoista tietoa Mariah Carey:n kuvalle tehdyistä muutoksista. Näitä kuviin tehtyjä muutoksia tykätään paljonkin kritisoida ja monien julkkisten kauneus perustuu osaltaan muokattuihin kuviin vaikkei ulkonäkö voi suuresti poiketa.

Kaipa olisi parempi, jos ihmiset näyttäisivät kuvissa aidommilta, mutta toisaalta kyllä naisista voi tehdä paremman näköisen sopivalla muokkaamisella, jos ihossa sattui olemaan suuri mätäpaise, jonka nainen itsekin haluaisi poistaa, jos kerta mätäpaise muutenkin jossain vaiheessa ihosta katoaa.

Tässä kuvien muokkaamisessa on sellainen erikoinen tai hauska tilanne, että sitä tekevät myös tavalliset naisetkin tai käyttävät jotain suodattimia Instagram:ssa, jolla saa ihon näyttämään paremmalta tai vaaleammalta, jota tiettävästi tekevät paljonkin mustat naiset.


Lähde