14. tammikuuta 2016

Kiinalaisesta kauneusihanteesta ja feminiinisestä ulkonäöstä

SoYoung sivustolla näkee aina välillä kirjoituksia, joissa esitellään ulkonäköä, joka kirjoittajan mielestä on kaunista ja rumaa. Alla olevien kuvien osalta tuodaan Google kääntäjän mukaan esille kuinka kirjoittaja on ajatellut sanotaanko eliittiin kuuluvan naisen olevan ulkonäöltään vasemmassa kuvassa näkyvä, mutta kun katsoo vanhoja kuvia aidoista naisista, niin ei näytäkään kauniilta.

Tällainen kuva ei taida olla iän takia hyvä, mutta kirjoittaja ei taida tykätä matalan näköisestä nenästä vaan haluaisi naisella olevan vasemmassa piirroksessa näkyvä kapean korkea nenä. Tällaisen nenän näkemisessä kauniina voi olla osaltaan kyse länsimaiden vaikutuksesta, mutta kyllä vanhassa aasialaisessa taiteessa näyttää olevan korkeaa nenää.

Tällainen vasemmassa kuvassa näkyvä nenä naisella on tietenkin länsimaisen kauneusihanteen mukainen, mutta siitä huolimatta aasialaisten tulisi osata myös nähdä kauniina matalampi nenä naisella, jos se varsinkaan ei ole liian leveä ja lättänä vaan mataliin kasvoihin sopiva.


Alla olisi lisää kuvia ja näitä kuvia voi etsiä lisää käyttämällä Googlen kuvahakua. Tässä voidaan myös havaita vanhoja kuvia, joissa näkyviä kirjoittaja nähtävästi pitää jotenkin rumana tai poikkeavana ulkonäöstä, jota voi vaikka nähdä kiinalaisissa historiallisissa elokuvissa, joissa näkemäni perusteella käytetään paljonkin kauniita kiinalaisia naisia.

Onhan se tietenkin selvää, että kiinalaisilla tahtoo olla esim. silmät aika pienen näköisiä, mutta tänä päivänä tätä ei aina huomaa meikkaamisen ja kauneusleikkausten takia. Jos näyttelijöinä käytetään paljonkin korkean kapean nenän ja avautuneet näyttävät silmät omaavia kiinalaisia kaunottaria, niin ulkonäöllinen ero näihin vanhoihin kuviin voi olla suuri, mutta pitäisi katsella enemmän vanhoja kuvia.


Lähde

Alla voi havaita lisää kauniimman nenän esittelyä. Onhan tässä ensimmäisessä ennen ja jälkeen kuvan naisella aika leveän näköinen nenä, mutta toisessa ennen ja jälkeen kuvassa ei näytä olleen mitään vikaa vaikka pitäisi nähdä naisen kasvoja sivusta, mutta hän on varmaan halunnut tällaisen korkeamman nenän, jota suuresti näytetään ihannoivan.


Lähde


Lähde - Lähde

Jos aasialainen nainen näkee tällaisia kuvia ja muutenkin koko ajan kerrotaan kuinka kasvojen tulisi olla tällaiset, niin se helposti synnyttää halua muuttaa ulkonäköä vaikkei ulkonäössä olisi mitään vikaa.


Lähde

Yllä kuvassa voi nähdä tunnetun kiinalaisen näyttelijän Fan Bingbing:in, joka on esim. näytellyt Kiinan keisarinnaa. Googlen kuvahaulla voi helposti katsella kuvia naisesta ja miksei myös muista Kiinan menneisyyttä jollain tavalla kuvaavista elokuvista.

Here are some physical traits commonly admired by Chinese. But this is not a comprehensive list. 
Pale complexion (Contrary to westerners' affection for tanned skin, preference for fair skin has been ingrained in China's culture throughout its history.)
Round and bright eyes
Pointed chin
High nose bridge
Slender figure  (Chinese women have an obsession with slim figure all the time while I noticed westerners generally prefer athletic and slightly plump body shape.)

Lähde - Lähde - Trailer of The Empress of China

Ylempänä olevista kuvista pystyi myös tunnistamaan Angelababy nimellä tunnetun puoliksi kiinalaisen naisen, joka nähtävästi on hyvin suosittu ja tunnettu julkkis Kiinassa. Olen tästäkin naisesta usein kertonut kuinka SoYoung sivustolla aina välillä tuodaan esille kuinka naisen ulkonäkö ei ole täysin aitoa.

Naisella on ollut nähtävästi vähän eteenpäin työntyneet hampaat, jota on tiettävästi korjattu nenäleikkauksella, hampaiden oikomisella ja leuanpään suurentamisella. Onhan tämä nainen nyt erittäin kaunis vaikka varmasti näitä kuvia on muokattu, mutta samaan tapaan länsimaissa monet julkkikset eivät ole ulkonäöltään täysin aitoja.

Lainauksessa voi havaita Aone:n kauneuskirurgin Kwon:in kritisoivan hampaisiin ja leukaan tehtäviä leikkauksia, joissa yritetään vähentää suun alueen eteenpäin työntymistä. Tällaista suun eteenpäin työntymistä näyttää selvästi esiintyvän osalla aasialaisista ja varsinkin mustat afrikkalaiset tunnetaan tästä ulkonäöstä vaikkei sitä kaikilla olisikaan, mutta kyllä tätä usein rumentavaa sanotaanko alkukantaista ja aasimaista ulkonäköä ilmenee pienellä osalla eurooppalaisista.

Kwon tuo esille kuinka tätä ulkonäköä voi korjata nenäleikkauksella ja leuanpäähän tehtävillä muutoksilla. Tämä on tietenkin totta, että osalla aasialaisista nenä voi olla liian matala, että se antaa vaikutelman eteenpäin työntyneestä suusta. Tällaisiin kauneusleikkauksiin liittyy helposti ongelmana eurasialaisen ulkonäön luominen aasialaiselle, jos aletaan varsinkin nenää tekemään pidemmäksi.

Kauneusleikkauksessa täytyy tietenkin huomioida tapauskohtaisesti, että jos on huomattavaa prognatismia, niin sitä ei voi korjata nenäleikkauksella vaan hampaat tai leuka täytyy siirtää taaksepäin, jos haluaa olla kaunis.

Tässä on taas kyse osaltaan Ricketts:in E-linjasta, jota aasialaiset haluavat erikoisesti noudattaa vaikka ei pitäisi nähdä rumana pientä eteenpäin työntymistä, jos se varsinkin aiheutuu suuremmista huulista ja matalammasta nenästä.

Ricketts E-linja on enemmän eurooppalaiseen kauneusihanteeseen kuuluva, jonka takia on selvää, että eurooppalaisella naisella ei saa olla eteenpäin työntyvää suuta tai huulta, koska siitä ihmiset eivät tutkimusten perusteella tykkää ja se ei näytä eurooppalaiselta vaan voi aiheuttaa afrikkalaista ulkonäköä.

For people with protruding mouth, first look at their nose and jaw.
Recent bimaxillary surgeries are overrated. Some doctors, for their own economic gain, seduce patients to have the surgery.
Among the people receiving bimaxillary surgeries, ones who actually need this treatment are less than 5%.
For patients who have protruding lips, it’s important to check the relationship between nose and jaw.
[...] 
Middle aged woman below seems to have extremely protruding mouth.
The real problem isn’t her mout; instead it’s the weakness of jaw and nose that makes the mouth look like it’s bulging out.
It’s possible to surpass the effects of bimaxillary surgery just with rhinoplasty and jaw augmentation.

Lähde - Lähde - Lähde - Teeth and Face Classifications - Sliding Genioplasty

Tässä on ollut myönteistä havaita, että kauneusleikkaus sivustoilla näkyy enimmäkseen kuvia aasialaisista naisista vaikka joskus laitoin merkille eurooppalaisten naisten huomattavan määrän, mutta pitäisi vielä enemmän tutkia myös kiinalaisia sivustoja. Myönteisyys on kuitenkin siinä, että aasialaiselle naiselle esikuva tulee olla aasialainen nainen, mutta kuinka hyviä esikuvia nämä kuvissa näkyvät aasialaiset naiset sitten ovat, niin siitä voi olla montaa mieltä.

Kuitenkin Kiinassa sijaitsevan korealaisen Mebel:in sivuilla näkyy kuvissa hyvin paljon alla oleva nainen, joka tutkimisen jälkeen selvisi olevan korealainen malli Min Xiu. En tiedä sitten kuinka aitoa on tämän naisen ulkonäkö, mutta hänelläkin voi taas havaita olevan korkealta ja kapealta vaikuttava nenä. Kasvot on jaoteltavissa suurin piirtein samanpituisiin osiin ja tyypilliseen tapaan aasialaisilla on halu tehdä naisen ihosta hyvin valoisa.


Lähde - Lisätietoa

Koreaboo sivustolta tuli vastaan mielenkiintoinen kirjoitus siitä kuinka korealaisten kauneusihanne on erilainen kuin länsimaalaisilla. Tämä asia aiheuttaa monenlaisia näkemyksiä, että osa väittää aasialaisten haluavan olla enemmän eurooppalaisen näköisiä, mutta eipä nämä kauneusleikkauksissa käyneet aasialaiset sellaisilta näytä vaikka kapean korkea nenä ja suuremmat silmät sellaista vaikutelmaa vähän antavat.

Alla olevan kuvan osalta tuodaan nähtävästi esille kuinka eurooppalaisella naisella leuan kulmikkuutta ei nähdä rumana, mutta aasialaiset haluavat omata enemmän soikiolta tai jokseenkin V-kirjaimelta näyttävän leuan.

Kirjoittaja tuo muutenkin esille kuinka länsimaissa tykätään naisella sanotaanko maskuliinisemmasta ulkonäöstä, mutta tämä ei täysin pidä paikkaansa vaikka varsinkin länsimaiden muodissa käytettävät monet mallit antaisivat tällaisen käsityksen, koska kauneustutkimukset kertovat myös eurooppalaisten miesten tykkäävän naisella yleisesti feminiinisestä ulkonäöstä.

Tässä tulee kuitenkin huomioida tyypilliset rodulliset erot eurooppalaisen ja aasialaisen naisen välillä, jonka voi jossain määrin alla havaita, että eurooppalaisella naisella saa olla enemmän eteenpäin työntyvät kasvot, josta eurooppalaiset miehet yleisesti myös tykkäävät, jonka voi havaita esim. MyFreeCams sivustolla.

Pornossa muutenkin näyttää siltä kuinka eurooppalaiset naiset olisivat hyvin suosittuja, että vähemmän näkee mustia naisia vaikka erikoisesti voi nähdä useimmin mustan miehen panemassa valkoista naista. Tätä näyttäisi lisäävän myös tavallisten ihmisten omat videot kuinka luultavasti valkoinen pariskunta laittaa nettiin videon, jossa musta mies panee valkoista vaimoa, jota kutsutaan cuckold:ksi.

Vastaan näyttää tulevan paljonkin myös videoita tavallisesta mustasta miehestä panemassa valkoista naista. Tässä voi olla osaltaan kyse siitä, että musta mies salaa kuvaa naista ja laittaa videon nettiin. Tätä taas luultavasti valkoiset miehet eivät samassa määrin tee, mutta toisaalta valkoiset miehet eivät samassa määrin tykkää mustista kuin valkoiset naiset.

Kuitenkin on hyvä asia, jos länsimaissa osataan arvostaa tai ei aiheuteta naisille samanlaisia ulkonäköhuolia kuin aasialaiset tekevät väittämällä kuinka naisella leuan tulisi olla V-muotoinen. Ei sirommasta leuasta ole naiselle haittaa, mutta aina välillä näkee omituisia kuvia aasialaisista naisista vaikka naisen leuassa ei ollut kauneuden kannalta mitään vikaa, koska ei sen leuan tarvitse olla jokseenkin V-kirjaimelta näyttävä.


Lähde - Don't Let Jowls Drag You Down

Alla olisi äkkiseltään etsittynä pari tutkimusta, mutta olisi sitä voinut etsiä pari kansainvälistä tutkimusta, joissa kummassakin havaittiin muistaakseni japanilaisten tykkäävän hyvin lapsenomaisista tai feminiinisistä kasvoista. Tässä havainnossa taitaa olla osaltaan kyse rodullisista tekijöistä liittyen aasialaisilla havaittavaan neoteniaan tai matalakasvoisuuteen, josta tietenkin osa eurooppalaisista miehistä tykkää hyvin paljon.

En muista varsinkaan nähneeni tätä alla olevaa tutkimusta, jossa näytettiin neljä videota, joissa oli naisen puheääntä ja kasvoja muokattu. Tutkimuksessa käy ilmi miesten tykänneen enemmän naisesta, jolla on feminiininen kasvo ja puheääni.

Alla olevan lähdelinkin kautta voi katsoa nämä videot nätistä naisesta, joille ei kuitenkaan tehty erityisen suuria muutoksia vaikka alla olevasta kuvasta varmaan moni voi huomata alimman kuvan olevan maskuliinisempi, mutta kauneus on lopulta katsojan silmissä, että osa varmaan tykkää alemmasta kuvasta.

Kuvankäsittelyohjelmassa tasoja käyttämällä voi kätevästi katsoa millaisia ulkonäöllisiä muutoksia on naiselle tehty. Muutokset ovat tyypillisiä, että alimmalla naisella on suurempi leuka, leveämpi nenä, pienemmän näköiset silmät ja kulmakarvat alempana. Edellisessä kirjoituksessa  muokkasin naisen kuvaa, niin tein ulkonäköön monia muutoksia, jotka lisäsivät naisen feminiinisyyttä ja nämä tekijät näkyvät alla ylemmässä naisessa.

Mitä tulee silmien kokoon, niin tietenkin tutkimuksissa aina kerrotaan kuinka kauniilla naisella on suuret silmät, mutta tämä ei täysin päde aasialaisiin naisiin, koska heillä ilmenevät matalammat kasvot eivät samalla tavalla vaadi suuremman näköisiä silmiä verrattuna eurooppalaiseen naiseen, jolle suuremman näköiset silmät ovat usein eteenpäin työntyvien kasvojen takia tärkeät.

Tämä ei kuitenkaan poista sitä, etteikö suuremmat ja näyttävät silmät tekisi monesta aasialaisesta naisesta kaunottaren, jonka osa saa aikaan myös meikkaamisella, jota myös länsimaalaiset naiset tekevät.

Alla olevan kuvan osalta voi myös huomata, että siinä on hiukset poistettu kuvasta vaikka naiselle pitkät hiukset ovat selvästi feminiinistä ulkonäköä lisääviä. Muistaakseni yhdessä tutkimuksessa tuotiin esille, että lyhyemmistä hiuksista ei ole yhtä suurta haittaa hyvin feminiiniset kasvot omaavalle naiselle, jonka voi ymmärtää alla olevaa kuvaa katsoessa.


More interesting is the influence of Facial Maturity and Facial Averageness on the attractiveness evaluations. The former variable measures the dissimilarity of the female participants’ faces to the faces of girls aged 11–14. The latter measures the closeness of the participants’ faces to the average female face. According to our results, Facial Maturity affects women’s attractiveness as rated by men, suggesting that men focus on cues for youth when evaluating female faces. 
This is in line with previous results showing that for men, the most attractive versions of adult women’s faces are those proportioned like young faces [103]. This result is also consistent with the widely described tendency of men to prefer younger women [5, 38, 104, 105]. It is likely that, in showing a preference for younger faces (i.e., a faces with fewer signs of maturity), men obtain highly reliable information about women’s reproductive value, fertility, and heritable disease resistance [40].
Lähde

Alla olisi velä yksi poiminta Koreaboo sivustolta löytyneestä kirjoituksesta, jossa mielenkiintoisesti kerrotaan eurooppalaisen naisen halunneen sanotaanko kulmikkaamman leuan ja taas aasialaisen naisen voi havaita halunneen tällä eurooppalaisella naisella olleen leuan muodon. Eipä tuo uusi leuka tämän kuvan perusteella rumalta näytä eurooppalaisella naisella.

Tässä eurooppalaisen naisen halussa muuttaa leuan muotoa on voinut hyvinkin olla osaltaan kyse muodissa ja naistenlehdissä havaittavien monien mallien ulkonäkö, joka ei aina miellytä miestä, mutta tämä nainen kuitenkin näyttää kauniilta eurooppalaiselta naiselta vaikka aasialaisista naisista tykkäävä tietenkin valitsee ylimmän naisen, jos tykkää myös uudesta leuasta.


Lähde - Plastias - 17 cosmetic procedures to look younger

Tarkoitus ei ole alla olevalla kuvalla väittää mustien naisten näyttävän yleisesti tällaiselta, koska nainen näyttää jokseenkin Australian alkuasukkaalta, mutta naisella on tietenkin ulkonäköä, josta miesten on yleisesti vaikeaa tykätä. Tuo lainaus ei liity tähän naiseen, mutta toinen nainen myös valittelee maskuliinista ulkonäköään, joka taisi aikanaan järkyttää tutkimusmatkailija Richard Francis Burton:ia.

Eipä alla olevan naisenkaan ulkonäössä välttämättä ole mitään vikaa monen mustan miehen näkökulmasta katsottuna ja ei siinä välttämättä ollut mitään vikaa, kun eri etniset ja rodulliset ihmisryhmät elivät omilla alueillaan. Tänä päivänä ja tietenkin viimeisten satojen vuosien aikana on kuitenkin tapahtunut kauneusihanteissa yhteentörmäys, jossa toisen etnisen ryhmän ulkonäkö ei miellytä vaikka jonkun pölvästin eksotiikka tai erilaisuus viehättää väitteen mukaan näin ei pitäisi olla.

Oliko se Charles Darwin, joka kirjoituksissaan on kertonut varsinkin lähempänä päiväntasaajaa olleen monia ihmisryhmiä, joissa on vauvan nenää lytätty, jotta siitä ei tuli korkean näköistä. Tämä tietenkin kertoo siitä, että leveästä ja lättänästä nenästä on myös tykätty tai siinä ei ole nähty mitään rumaa. Nykyään taas äiti voi vastaavasti yrittää tehdä lapsen nenästä kapeamman ja onhan myös myynnissä erikoisia tuotteita, joilla tätä voi tehdä.

Lisäksi leveässä ja matalassa nenässä tahtoo olla kyse luonnonvalinnan takia sopeutumisesta kuumaan ja kosteaan ilmastoon. Kuitenkaan ihmisillä ei aina ulkonäkö täysin vastaa elinympäristöä johtuen osaltaan ihmisten liikkuvuudesta, mutta tietenkin lopulta seksuaalivalinta aiheuttaa ulkonäköä, joka ei välttämättä ole paras mahdollinen elinympäristöön, mutta tänä päivänä sillä ei ole suurta merkitystä, että afromongoli voi varmaan ihan hyvin elää -40 asteen pakkasessa.

Sitä voi havaita esim. filippiiniläisten näyttävän jokseenkin aasialaisilta, koska heidän esivanhemmat ovat tiettävästi muuttaneet Etelä-Kiinasta ja Taiwanista. Tämän jälkeen on tapahtunut pariutumista saarella eläneiden jokseenkin afrikkalaisen ulkonäön omaavien negriittojen kanssa, joka on osaltaan synnyttänyt filippiiniläisen ja joidenkin osalta afroaasialaisen ulkonäön.

Ei tällainen ulkonäkö näkemäni perusteella samassa määrin vaikuta kielteiseltä eurooppalaisen naisen silmissä, koska eurooppalainen nainen tarkastelee parinvalinnassa ulkonäön maskuliinisuutta, jonka takia esim. leveä nenä ja afrikkalainen leuan muoto ei näytä rumalta vaikka sitä ei itselleen haluaisi. Tästä johtuen sitä voi aina välillä nähdä kuvia mulateista, joilla on hyvin voimakas afrikkalainen ulkonäkö.

I feel like being called a man is worst then someone telling you are ugly! At first I thought maybe it was my nose but I saw three of the top plastic surgeons in Pa and they all said my nose was perfectly fine from the tip to the profile and if they were to do anything it would bring the nostrils in slightly, but overall stated that I don't need a rhinoplasty! Is it my chin, big fore head, high cheek bones or is it simply because I am tall but then again I was told I look dudely in the face!
Lähde - Lähde - African American Bulbous Tip Rhinoplasty

Kiinalaisia sivustoja tutkiessa huomasin kuvien joukossa kuvan korealaisesta laulajasta Nana:sta, josta olen ennenkin kertonut. Nähtävästi TC Candler sivusto on valinnut naisen taas maailman kauneimmaksi, mutta onko tässä listassa kyse lopulta yksittäisen henkilön näkemyksistä, että tämä tahtoo usein jäädä epäselväksi näissä uutisissa.

Onhan Nana kaunis, mutta täytyykö sitä joka vuosi valita sama nainen ykköseksi. Jos äänestäjät tai yksittäinen henkilö tykkää tästä naisesta, niin sitten kyllä, mutta sitä voisi rajoittaa ykköseksi valinnan yhteen vuoteen ja valita aina joku uusi nainen, jos kerta tällaisia omituisia listoja ihmiset tykkäävät tehdä ja katsella.

Yhden naisen korottamiseen kauneimmaksi taitaa liittyä sellainen kielteinen puoli, että osalle ihmisistä syntyy käsitys kuinka tulisi näyttää Nana:lta ollakseen kaunis. Osaltaan tästä syystä sitä voi usein nähdä mediassa artikkeleita ja uutisia, joissa kerrotaan kuinka naiset haluavat olla jonkun julkkiksen näköisiä, mutta tähän haluun taitaa olla osaltaan media syynä.

Itse en yleensä lue viihdeuutisia, mutta varmaan osa julkkiksista on hyvin paljon omasta käyttäytymisestä johtuen julkisuudessa, jos vaikka vähän väliä esittelee alastonkuvia. Näitä kauniit naiset listauksia pitäisi enemmän tutkia, että miten valinta oikein tehdään ja millaisia naisia niissä näkyy.

Näissä listauksissa näyttää olevan yleensä julkkiksia, että mahdollinen kauneus ei riitä päästäkseen listalle, mutta tietenkin ihmisten on helpompi tietää nimeltä julkkis vaikka jonkun kaupan kassalla oleva tavallinen nainen olisi kauniimpi kuin moni julkkiksista.

Alla olevassa videossa näyttää olevan ulkonäöltään monenlaisia naisia, mutta tällaiset listat taitavat usein aiheuttaa kritiikkiä, että miksi niissä on vähän selvästi mustia naisia. Ainakin yhdellä mustien keskustelupalstalla tuotiin hyvin esille kuinka tällaista listaa ei kannata ottaa vakavasti, koska näissä listauksissa usein eurooppalaiset tuovat esille naismakuaan, joten mustien kannattaa tehdä oma lista.

Alla olevaa videota katsoessa kannattaa huomata, että kuvissa näkyvien naisten kuvia on todennäköisesti muokattu, mutta tämä on keino tehdä kuvista paremman näköisiä vaikka toisaalta tämä aiheuttaa kritiikkiä, jos ihosta tehdään valoisa ja tasainen väriltään. Voisihan sitä tehdä listauksen alla olevista naisista ilman meikkiä tai ainakin ilman kuvankäsittelyä.

Videon naisista voi katsoa linkistä, mutta huomasin listalla olevan thaimaalainen Treechada, jonka olen myös maininnut monta kertaa, että hän on oikeasti mies, mutta kuinka moni näkee tämän alla olevasta kuvasta. Kiinalaisella sivustolla tuodaan myös esille, että monet listalla näkyvistä naisista ovat kauneusleikkauksia tehneitä, kuten tiettävästi myös alla oleva.

Tämä on kyllä mielenkiintoinen asia, että mieskin voi näyttää naiselta, joka taitaa useimmin onnistua aasialaisilta. Valitettavasti naisen kannalta voidaan selvästi havaita, että osalla naisista ulkonäkö on hyvin maskuliininen ja se tahtoo myös ikääntyessä pahentua. Mitä tulee vielä erilaisuus viehättää väitteeseen, niin aasialaisilla naisilla kuitenkin ilmenee ulkonäköä, josta on esim. eurooppalaisen miehen helppoa tykätä, joten kyse ei ole aina eksotiikasta vaan feminiinisestä kauneudesta.

Lähde - Katso video - Top 10 transsexual entertainers - Poy's transformation


Lähde - Katso video


Lähde

En ole tätä viime vuonna julkaistua tutkimusta huomannut, jossa briteiltä on kysytty mielipidettä kauneimmasta ulkonäöstä. Tutkimuksessa havaittiin miesten tykänneen maskuliinisemmasta ulkonäöstä naisella verrattuna naisten näkemyksiin. Kuten ylempänä totesin, niin länsimaissa tietenkin osataan naisella arvostaa voimakkaampaa ulkonäköä, joten tässä mielessä hyvä asia.

Tämä tutkimus on nähtävästi uutisoitu yleisesti kuinka kyseessä olisi maailman kauneimmat kasvot, mutta tietenkin tässä on kyse brittien näkemyksistä, joten jos kysyttäisiin aasialaisilta olisi alla selvästi aasialaiset kasvot omaavat henkilöt vaikka ulkonäöllinen ero ei olisikaan suuri.

He said: "It's important to note that these are the idealised faces according to those living in the UK, so a study in Asia or Africa for example would no doubt have different results."
[...] 
He said: "For the male face of beauty, women drew a more feminine face than men - women rate a softer jaw-line, slimmer face, fuller lips and clean-shaven look as the most attractive, compared to the more masculine appearance that is considered the most attractive by men. 
"Interestingly, for the female face of beauty women rated a sexier appearance as the most beautiful than their male counterparts - women perceived fuller lips, a slimmer face, larger eyes and higher cheekbones as the most beautiful, more so than the male population."

Lähde - What Facial Features Do Men Really Find Attractive?

Alla olisi taas kuva koskien kasvon osiointia samanpituisiin osiin, joka näyttäisi miellyttävän yleisesti ihmisten silmää, koska ulkonäkö vaikuttaa osaltaan tasapainoiselta ja harmoniselta tai miten tätä kuvaisi. Tästä huolimatta kauniilla naisella ei tietenkään kasvojen tarvitse olla täysin tällaiset, että aasialaiset näyttävät koko ajan tuovan esille kuinka nenän alaosan ja leuan alaosan välisen osan tulisi olla lyhyempi.. Tämä tietenkin lisäisi kasvojen feminiinisyyttä, mutta se ei ole aina tarpeellista.

Ylempänä oli samankaltainen kuva ulkonäön perusteella japanilaisesta naisesta, joten tietenkin ulkonäkö voi olla erilainen vaikka muuten olisi myös samankaltaisuutta. Näitä kuvia on tullut monenlaisia vastaan, joissa kasvot on jaettu esim. 0,9-1-0,9 tai 1,1-1-0,9, että kyllä kasvot voi monella tavalla jakaa, mutta nähtävästi erot näiden osien välillä eivät saisi olla liian suuria ja kasvon keskiosan tulisi yleensä olla samanpituinen tai pidempi verrattuna alaosaan.

Jos vielä ajatellaan erilaista kauneutta, niin alla olevalla naisella voi olla monenlaista ulkonäköä, kuten vinommat silmät, erilainen nenä, pyöreämmät kasvot ja kaikkea muuta, että se on lopulta jokaisen omaa naismakua. Lainauksessa taas tuodaan osaltaan esille kuinka afroamerikkalaiselle naiselle tehtiin tutkijan mielestä jotenkin eurokeskisempää ulkonäköä, mutta eipä sille paljoa voi, jos miehet varsinkin tykkäävät naisella enemmän kapeammasta nenästä.

In the Miss Chinatown U.S.A. Beauty Pageant, standards of beauty were meant to reflect Chinese standards, but this was not always so. The pageant typically used White standards with which to judge the Chinese American women competing. One contestant has been quoted as stating that the contest "shows that the closer you look like the Whites, the prettier you are" (Wu, 1997, p. 15). Critics against this pageant have agreed that many Asian Americans have in fact internalized the "White standards" of beauty that have been mass promoted in this society. Such standards are typically emphasized to include a high-bridged, narrow nose, a large bosom, and long legs (Wu, 1997, p. 15). 
As most Asian women do not typically hold such physical traits, they are often encouraged to meet such standards, both within the realm of the pageant and in the greater environment in general. "Caucasian" eyes have often represented a standard of beauty for Asian American women. A decidedly "Western" look typically involves larger eyes with double eyelids, as opposed to the single eyelids that most Asian women have. Wu, in examining the Miss Chinatown U.S.A. Beauty Pageant, describes how in the 1960s women were using various methods to achieve the double eyelid look, including scotch tape or glue over their eyelids at night, or even plastic surgery (Wu, 1997, p. 16). 
[...]
What is questionable about the use of the models (who are in fact popular celebrities) is that while they can be considered representative of their ethnic backgrounds, they do not fit the stereotypical appearance of individuals from such racial or ethnic groups. The model for Hispanics is Salma Hayek, the model for the Mediterranean group is Natalie Portman, and the model for Asians is Lucy Liu (New Beauty, 2008). 
These three women can not be considered prototypical of their associated ethnic groups, and thus their use in this article as representative is suspect. These women, while ethnically rooted in a particular form of identity and bodily type, do not have the stereotypical physical characteristics that are associated with their particular racial or ethnic groups. Their appearances fit more in line with a Caucasian ideal.
[...] 
In Season 2, episode 12 of Extreme Makeover, Angela, an African-American woman, was given a makeover. She wanted her lips and nose reduced but maintained that she feared the alteration or loss of her African-American identity. She was assured by her surgeon, an African-American himself, that cosmetic surgery does not have to erase one's ethnic identity (Extreme Makeover, n.d.). It remains, however, that cosmetic surgery is guided by Caucasian norms in that the features that are altered are ones that deviate most from this normative ideal. 
Angela received surgeries which diminished her stereotypical racial features and her appearance became one that was in accordance with a Eurocentric, Caucasian ideal. That cosmetic surgery reality television shows address racial issues demonstrates how despite their claims otherwise, the practice of cosmetic surgery itself is in fact guided by White norms which define a standard of beauty in American society.
Lähde - Lähde

Olen tämän Dienekeen tekemän kuvan joskus esitellyt, mutta kun tässä on osaltaan aiheena feminiininen ulkonäkö, niin tarkastellaan uudestaan. Alla olevan kuvan osalta Dienekes on tehnyt yhdistelmäkuvan AskMen sivustolla suosituista naisista ja oikealla voi havaita olevan yhdistelmäkuva 1940-luvulla naispääosan Oscar palkinnon saaneista.

Alla olevista kuvista voi lueskella enemmän kommentteja linkin kautta, mutta niissä tuodaan yleisesti esille kuinka vasen nainen olisi seksikkäämmän ja maskuliinisemman näköinen verrattuna oikeaan naiseen.

Näin sen voi ajatella, että oikea nainen vaikuttaa sanotaanko söpömmältä ja kiltiltä feminiiniseltä naiselta, että tämä on lopulta myös jokaisen omaa naismakua kummasta ulkonäöstä tykkää enemmän, mutta toisaalta naiset voivat myös meikkaamisella paljonkin vaikuttaa kuinka söpöltä tai seksikkäältä näyttävät.

Länsimaissa voidaan todellakin tykätä tänä päivänä sanotaanko vähemmän söpöstä ja feminiinisestä ulkonäöstä naisella, mutta samaan aikaan varsinkin Japanissa ovat nähtävästi söpöt naiset hyvin suosittuja. Toisaalta moni aasialainen nainen vaikuttaa söpöltä, mutta kyllä tässä on myös kyse selvästi söpömmän ulkonäön omaavien japanilaisten naisten suosiosta.

Tässä länsimaalaisten tai AskMen sivuston miesten mieltymyksessä enemmän maskuliinisempaan ulkonäköön voi olla kyse osaltaan harhasta, koska jonkun naisen suosio voi perustua hänen julkisuuteen tai seksikkääseen vartaloon vaikka kasvot eivät olisi riittävän feminiiniset tai nuorekkaat.

Tämä selviää näyttämällä miehille vaikka alla olevan kuvan, että kumpi on kauniimpi, mutta toisaalta miehet varmaan näkevät kummatkin omalla tavalla kauniina tai seksikkäänä. Lisäksi miehille voisi näyttää esim. kuvan nuoresta ja vanhemmasta Angelina Jolie:sta, että oletan vahvasti miesten valitsevan nuoremman.

I chose that on the right , looks much more delicate and innocent , moreover she has bigger eyes , in one word she's more feminine than that on the left , definitely. 
[...]
The woman on the left has a much better developed facial bone structure and I find her much sexier, however the one on the right does have certain edges.
The women on the left is clearly more masculine, which says a lot about the transition to modern preferences, that is people are becoming much more promiscuous.
Lähde

Koska mainitsin japanilaisten tykkäävän paljonkin söpöstä ja hyvin feminiinisestä ulkonäöstä naisella, niin katsoin taas japanilaisten omaa Weekly Playboy lehden sivustoa, jonka sisältöä kannattaa verrata vaikka amerikkalaisen Playboy:n sivustoon.

Tämä japanilainen lehti ei ole nimen perusteella sidoksissa Hefner:in lehteen, mutta sivustolla pistää silmään naisten mukavan iloinen ja söpö ulkonäkö. Varmaan moni eurooppalainen miettii, että mitä ihmeen aikuisviihdettä tämä oikeastaan on.

Monta kuukautta sitten latailin tästä lehdestä pdf-tiedostoja, niin siellä näytti olevan alussa paljonkin söpöjä kuvia japanilaisista naisista ja keskemmällä lehteä tuli vastaan enemmän alastonkuvia myös vähemmän söpömmistä ja iäkkäämmän näköisistä japanilaisista naisista.

Japanilaiset eivät näytä pitävän yhtä suurta melua kauneusleikkauksista, joten on jäänyt epäselväksi kuinka paljon niitä tehdään Japanissa, jota pitäisi enemmän tutkia. Osalla alla olevista naisista voi havaita olevan huomattavan suuret rinnat, jotka voivat olla aidot, mutta varmasti osalla on myös implantit.

Kuten jo totesin, niin ei sille paljoa voi jos aasialainen nainen useimmin vaikuttaa kasvoiltaan söpömmältä, mutta toisaalta japanilaisten naisten joukosta voisi valita enemmän sanotaanko aikuisemman ja seksikkäämmän näköisiä japanilaisia naisia. Kuitenkin näyttää siltä, että alla olevan ulkonäön omaavat ovat hyvin suosittuja.

Mitä noita kuvia enemmän katselin tuli sieltä vastaan myös eurasialaisia, jotka pystyin tunnistamaan kasvoista vaikka vahvistuksen tästä antoi myös ulkomaalainen etunimi. Japanissa näyttää kuitenkin olevan tapana, että sukunimi on japanilainen.

Kaipa monet eurooppalaiset isät suostuvat usein siihen, että tyttärelle annetaan länsimaalainen etunimi ja japanilaisen äidin sukunimi. Kuvia katsoessa voi myös huomata, että moni aito japanilainen nainen on myös hyvin kaunis, jonka takia ei tarvitse olla sekarotuinen, jonka varmasti tietää japanilaisen naisen kanssa pariutunut eurooppalainen mies.


Lähde - David Bowie - As the World Falls Down