11. tammikuuta 2016

Korealaisilta kauneusleikkaus sivustoilta kuvia - osa 2

Pelaajalehden uutisia katsoessa kerrottiin uusimman Tomb Raider pelin myyneen yli miljoonan verran, josta tuli mieleen, että voisi taas esitellä pelihahmon ulkonäköä, jota voi sitten verrata näihin muihin kuvissa näkyviin naisiin. Nähtävästi Laran animaation teossa on käytetty oikeaa henkilöä, joka näyttää itsekin olevan kaunis vaikka ei kai se ole tarpeellista, mutta kaipa kasvon ilmeiden takia on parempi käyttää samannäköistä oikeaa naista.


Lähde - Why some people are just more attractive

Tarkoitus olisi seuraavaksi vielä kerätä alla olevilta sivustoilta kuvia, joka on kuitenkin vähän vaikeaa, koska mielenkiintoisia kuvia on paljon, joten tulen poimimaan monta kuvaa. Lisäyksenä tähän väliin olen nyt kerännyt paljonkin kuvia vaikka luultavasti poimin vielä vähän lisää.

Alta voi varmaan hyvin nähdä, että mielenkiintoisia kuvia löytyi paljonkin, jonka takia ei ollut yhtä helppoa poimia yhtä kuvaa, kuten tein enimmäkseen yllä olevien sivustojen osalta vaikka niistäkin voisi poimia vähän lisää.

Alla olevat kuvat on poimittu korealaisen kauneusleikkauksia ja muutenkin kauneutta hoitavan Cinderella:n sivuilta, jossa voi havaita, että aasialainen nainen ei aina ole huomattavan kaunis vaikka tällainen käsitys voi olla osalla eurooppalaisista, jos tekee päätelmiä naisten kauneudesta julkkisten ja pornon perusteella.

Kuten ole usein todennut on aasialaisten oma asia päättää millaisesta ulkonäöstä tykkäävät, koska osaltaan eurooppalaisen olettaisi tykkäävän enemmän kauniista eurooppalaisesta ulkonäöstä, mutta tietenkin jälkeen kuvissa havaittava ulkonäkö miellyttää varmasti suurta osaa maailman miehistä vaikka lopulta tykkäisi enemmän esim. omaan etniseen ryhmän kuuluvista naisista.

Alla voi nähdä paljon kuvia nähtävästi uudesta korealaisesta tv-ohjelmasta nimeltään White Swan, jossa myös tehdään suuria ulkonäöllisiä muutoksia huomattavan rumasta ulkonäöstä kärsiville. Näiden kahden naisen osalta on taas selvästi kyse normaalista poikkeavasta ulkonäöstä, joka sitten ei miellytä edes korealaisia.

Pitäisi tutkimuksista tarkistaa millaista ulkonäköä pidetään keskimäärin normaalina korealaisilla, mutta kummallakin naisella näyttää olevan osaltaan alaleuan prognatismia eli alaleuan eteenpäin työntymistä, joka tunnetaan länsimaissa myös nimellä Habsburgin leuka.

Edellisessä osassa oli myös lainaus koskien malocclusion class III:sta, jolla tarkoitetaan alahampaiden eteenpäin työntymistä vaikka normaalisti ylähampaiden tulisi olla vähän edessä class I ja hampaat kauniisti tai hyvin sijoittuneena, joten tämä on selvästi epänormaalia hampaiden osalta vääränlaista purentaa ja täten rumaa örkkimäistä ulkonäköä.

Naisella ei muutenkaan tykätä leukavuudesta vaikka miehellä huomattavan suuren leuan nainen voikin hyväksyä sillä hinnalla, että tytär perii samankaltaista leukaa vaikka estrogeeni jossain määrin hillitsisi leuan kasvua.

Angle’s Classifications of Malocclusion
African American Rhinoplasty (Black Guy Nose Job in Korea)

Meazure työkalulla voi vaikka tutkia, että mitä vikaa kasvoissa mahdollisesti voidaan havaita, niin tässä tapauksessa vetämällä suoran viivan otsan alaosasta alaspäin voi tällöin havaita leuan ylittävän selvästi viivan vaikka leuanpään tulisi olla varsinkin naisella samalla tasolla otsanpään kanssa. Voihan se olla vähän takana, mutta ei liian paljon, koska tällöin leuka näyttää epänormaalilta, heikolta, epätasapainoiselta ja malocclusion class II:lta.

Kun tämä ongelma on kauneusleikkauksella korjattu leukakirurgin toimesta voidaan tällöin tarkastella paremmin Ricketts E-linjaa leuanpään ja nenänpään välillä, jossa suurin piirtein huulten tulisi pysyä viivan takana, mutta toisaalta, jos tykkää näyttävistä huulista, niin voi vähän ylittää, mutta liian paljon eteenpäin työntyvästä suusta ja huulista ihmiset eivät näytä yleisesti tykkäävän.

Nenä ei tietenkään saa olla pitkä, että kun tekee tällaisia mittauksia tulee huomioida monia tekijöitä, että joku vuosi sitten uutisoitin kuinka sormella voi mitata kauneutta, jossa oli kyse Ricketts E-linjasta, mutta sen perusteella ei yksinään voida sanoa henkilön olevan kaunis, koska esim. leuka tai nenä voivat olla liian pitkiä.

Lisätietoa: World82 - White Swan - Get It Beauty - Let Me In - The SwanLähde
Lähde - Lisää kuvia naisesta
Lähde - Lisää kuvia naisesta


Lähde

Alla olisi sitten Top Class kauneusleikkaus klinikan sivuilta poimittuja kuvia, joista alla voi havaita naisia, joita käytetään yleisesti malleina sivustolla olevissa kuvissa. Näiden naisten ulkonäkö ei ole aitoa vaan kuvassa voi nähdä kuinka viivoilla osoitetaan tehtyjä muutoksia. Harmillisesti näistä naisista ei pääse suoraan katsomaan ennen kuvia, koska vaaditaan rekisteröitymistä, mutta erikoisesti englanninkielisellä sivustolla voi katsella ennen kuvia.

Samankaltaisista kauneusleikkauksista ja korealaisuudesta huolimatta voi naisilla huomata olevan ulkonäöllistä eroa, että alla olevien kuvien avulla voi yrittää tunnistaa muilla sivuilla näkyvän mallin. Tarkoitus tässä on myös tuoda esille, että eivät aasialaiset ole täysin samannäköisiä.

Tietenkin on normaalia, että helposti toiseen etniseen tai rotuun kuuluvat näyttävät samankaltaisilta, koska aivo ei ole osaltaan kunnolla tottunut ulkonäköön. Tästä syystä voi usein erottaa korealaisen japanilaisesta tai filippiiniläisestä, mutta tietenkin lopulta ulkonäössä tahtoo olla paljon samankaltaisuutta, jonka takia on usein helpompi sanoa kyseisen henkilön olevan todennäköisesti aasialainen.

Esimerkiksi MyFreeCams sivustolla voi kätevästi vertailla aasialaisten naisten ulkonäköä, että sieltä näyttää löytyvän ainakin kazakstanilaisia, vietnamilaisia, korealaisia, japanilaisia ja filippiiniläisiä naisia, joiden ulkonäköä voi verrata keskenään avaamalla monta Private Message ikkunaa. Jotta pääsee tarkemmin tutkimaan aasialaisten naisten usein nättejä kasvoja, niin täytyy valita Settings ja sieltä Filter By Region - Asia.

Sieltä voi myös samalla valita Afrikan, mutta tällöin voi huomata mustilla naisilla olevan katsojamäärien ja CamScoren perusteella vähäinen suosia verrattuna aasialaiseen naiseen, mutta afrikkalaisten naisten osalta voi usein myös huomata suositun naisen olevan taustaltaan eurooppalainen tai intialainen, että tämä tuo karusti esille miesten yleistä naismakua ainakin tuolla sivustolla.

Mustilla naisilla voisi olla suurempi suosio, mutta sivustolla mustat naiset eivät näytä olevan yleisesti kauniimpia tai sellaisia millaisista olettaisi länsimaalaisten miesten tykkäävän verrattuna moneen esim. kazakstanilaiseen naiseen. Noista naisista tietenkin osa on jokseenkin sekoittuneita, että näkyy vähän eurooppalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä ja silmät voivat olla väriltään jotain muuta kuin ruskeaa.
Lähde - Katso ennen kuvia naisista


LähdeLähde


Lähde


Lähde

Braun:in sivuilta voisi vielä enemmän poimia kuvia, mutta taas näitä kaikkia muitakin kuvia katsoessa voi huomata nenän olevan hyvin samankaltainen. Onhan tällaisen nenän näkeminen jotenkin kauniina hyvä asia kauneuskirurgin kannalta, mutta eipä tässä aasialaisten pitäisi nenän ulkonäköä liialti muutella, että pitäisi myös osata nähdä kauniina matalampi nenä, jos sellainen on tyypillinen.

Kyllä länsimaissa ja muuallakin on halua naisilla omata tällainen nenä, mutta eurooppalaisen naisen osalta siihen on hyvät syyt. Aasialaisilla naisilla ei aina ole nenän ulkonäössä mitään vikaa, mutta kun on tällainen halu väittää kuinka korkeampi kapeampi nenä on ylhäisempi, joka tekee tekee kasvoista kolmiulotteisemman ja matala leveä nenä on esim. maalaismainen.

Onhan se tietenkin selvää, että osalla aasialaisista kasvot ovat huomattavan matalan näköiset varsinkin nenän kohdalla, joten pienellä nenän korotuksella voidaan saada parempi ulkonäkö, jos kerta tällaisesta ulkonäöstä ihmiset tykkäävät. Tässä tulee myös huomata, että ei kaikilla aasialaisilla on erityisen matalaa nenää vaan se voi olla kapea ja korkea.

Ylemmissä kuvissa oli joukossa vartalon osalta hyvin laihan näköisiä naisia, mutta eipä sen vartalon tarvitse näin laiha olla. Latinot ei taida varsinkaan tykätä tällaisesta vartalosta naisella, että täytyy olla vastaavasti enemmän kurvikkuutta, jota sitten kauneusleikkauksillakin luodaan. Yhdessä tutkimuksessa ainakin kerrottiin kuinka Kolumbiassa tehdään hyvin paljon takapuolen suurentamista tai muotoilua.


Lähde

Google Scholar:sta uusia tutkimuksia etsiessä tuli vastaan tutkimus, josta poimin kaksi kuvaa. Alla voi ulkonäön perusteella havaita olevan eurooppalaisen näköinen ja aasialaisen näköinen nainen. Eurooppalaisen naisen nähdessä ajattelin heti, että voisi vähän yrittää parantaa naisen ulkonäköä, joten tein leuasta vähän pienemmän.

Tein myös nenästä kapeamman ja samalla huomioin, että sieraimet eivät liialti näy. Tuon nenän osalta voi myös havaita sen olevan ylhäältä ja alhaalta samanmuotoinen. Lisäksi kaunistin vähän ihoa ja nostin ylemmäs kulmakarvoja, jotta silmät näyttävät sanotaanko suuremmilta. Nostin vielä vähän ylähuulia, koska naisella olisi hyvä, jos tuo nenän ja ylähuulen välissä olevan filtrum ei olisi liian pitkältä vaikuttava ja muutenkin naiselle sopii näyttävämmät huulet.

Eipä tämä kuvan muokkaaminen ole helppoa, mutta tutkimuksessa voisi tietenkin katsoa kummasta kuvasta ihmiset tykkäävät enemmän ja sitä voisi myös esitellä yksittäisiä muutoksia tekemällä ainoastaan esim. leukaan muutoksia.

Aasialaiselle naiselle en tehnyt mitään muutoksia, että onhan tässä jo paljonkin ihasteltu aasialaista kauneutta, mutta tässä tietenkin voi nähdä tyypillistä ulkonäköä kuinka aasialaisella naisella on matalat kasvot. Silmät näyttävät olevan avautuneet, joka voi olla luonnollista, mutta myös kauneusleikkauksesta tai meikkaamisesta aiheutuvaa.

Nenän osalta voi havaita sen olevan alhaalta vähän pullean näköinen, mutta eipä tämä nenä yhtä pahalta näytä kuin joillakin mustilla naisilla. Ylempänä oli kasvon osiointeja esitteleviä kuvia, joissa tuotiin esille kuinka kasvon alimman osan tulisi olla lyhyempi vaikka se saa olla samanpituinen, niin aasialaisella naisella se näyttää lyhyemmältä, joka ei ole naisen kannalta huono asia.

Nämä naiset voivat olla samanikäisiä, mutta nätti aasialainen nainen vaikuttaa aika lapsenomaiselta, kun taas eurooppalaisella naisella on aikuismaisemmat kasvot, joka taitaa osaltaan aiheutua korkeasta nenästä.


Lähde - How is that racial? WhatWhat, you are an idiot! - Neoteny

Olen tässä jo aika paljon kirjoittanut nenän ulkonäöstä, että oliko yllä olevalle naiselle nenä pienennys tarpeellinen, niin siitä voi olla montaa mieltä, koska alkuperäisessä kuvassa nenän voi havaita sijaitsevan silmien välisellä alueella ja se ei vaikuta eurooppalaisessa mielessä liian suurelta, mutta muokatun kuvan perusteella ei pienestä pienentämisestä haittaakaan ole.

Aasialaisella naisella näyttää myös nenä sijaitsevan suurin piirtein silmien välisellä alueella, mutta nenä on alhaalta pullean ja suuremman näköinen verrattuna silmien kokoon. Kuitenkin näyttää siltä, että ihmiset tykkäävät aika paljon nenästä, joka ei vie liialti huomiota silmiltä.

Tästä huolimatta ei tuo aasialaisen naisen nenä rumalta näytä ja se olisi lopulta tietenkin aasialaisten tehtävä osata enemmän arvostaa tällaista matalaa nenää, eikä mollata tai aivopestä aasialaisia naisia haluamaan tuollaista kuvissa näkyvää kapean korkeaa nenää, koska onhan monilla aasialaisilla naisilla jo valmiiksi mukavan pienen näköistä nenää, jota sitten halutaan muuttaa osaltaan kauneusleikkaus sivustoilla näkyvän kauneusihanteen takia.

Katselin taas kiinalaista SoYoung sivustoa, jonka kautta tuli päädyttyä korealaisen Dodream:in sivuille, jossa näyttää myös olevan paljon hienoja mielenkiintoisia kuvia. Kyllä näitä kauneusleikkauksia tekeviä yrityksiä paljon, että on vaikeaa löytää kaikkia ja voisihan tässä myös tarkastella kiinalaisia sivustoja, jotka ottavat paljonkin vaikutteita Etelä-Koreasta.

Top Class käytti kuvissaan paljonkin kauniita korealaisia naisia, joille oli tehty pieniä tai suuria muutoksia, mutta eipä monella näyttänyt olevan huomattavaa vikaa ulkonäössä. Alta löytyy myös kuvia naisista, joille on tehty samalla tavalla kauneusleikkauksia, mutta äkkiseltään kuvia kerätessä ja naisten ennen kuvia katsoessa ei näyttänyt olevan yleisemmin huomattavaa ongelmaa ulkonäössä.

Sehän on tietenkin kauneuskirurgin kannalta helppoa, jos saa asiakkaaksi valmiiksi kauniin korealaisen naisen, joka haluaa pieniä muutoksia ulkonäköön ja samalla voi vaikka tehdä naisen kanssa sopimuksen, että saa kauneudenhoidot ilmaiseksi, jos suostuu malliksi, koska nämä naiset ovat yleisesti huomattavan kauniita. Tietenkin kauneutta varmasti osaltaan lisää kuvankäsittely ja meikkaaminen.

The Ultimate Korean PS Resource ThreadLähde
Lähde


Lähde

Tässä olen jo aika paljon myös kehunut aasialaisten naisten ulkonäköä, että jo varmaan luulee minulla olevan jokin aasialaisen naisen fetissi tai himo, mutta näin ei ole vaan osaan nähdä monenlaiset myös mustat naiset kauniina, mutta tietenkin näkemisessä on rajansa ja tällä tavalla taitaa käyttäytyä suurin osa miehistä.

SoYoung sivustolla kehuttiin eurooppalaisen naisen vartaloa, joten katselin naisesta lisää kuvia, jonka takia tulee vastaan kaikenlaisia sivustoja, joita ei edes kehtaisi esitellä, mutta poimin kuitenkin toisesta naisesta kuvan. Tällainen kuva varmaan järkyttää monia, mutta ei kai kauniissa alastomuudessa pitäisi olla mitään vikaa, kun ei varsinkaan alapää näy kunnolla.

Tarkoitus tässä on tuoda esille, että tässä tapauksessa myös eurooppalainen nainen voi olla hyvin kaunis, mutta kauneus on lopulta katsojan silmissä, että jos ei tykkää eurooppalaisen naisen kasvoista vaan enemmän esim. aasialaisen naisen ulkonäöstä.


Lähde - Lähde - K18 - Why thinking you're ugly is bad for you

En ole tuota yllä olevasta linkistä nähtävästi löytyvää esitelmää ulkonäköpaineista vielä katsonut, mutta kyllä tämä asia aina itseänikin mietityttää, että aiheutanko kirjoituksilla jotain. Eipä tässä blogissa näytä olevan päivässä erityisen paljon lukijoita verrattuna vaikka naistenlehteen, joka todennäköisesti aiheuttaa paljon enemmän huolia naisille, mutta siitä huolimatta monet naiset tykkäävät lehtiä lueskella.

Olen aika vähän lueskellut naistenlehtiä, mutta olen usein havainnut, että niissäkin kerrotaan paljonkin kauneudesta asioita, joita itsekin kerron. Ylempänä muokkasin vähän kulmakarvoja, niin sitä olisi tietenkin voinut tarkistaa vaikka youtube:sta tai naisten sivustoilta, että miltä kauniit kulmakarvat näyttävät ja millaisia niiden tulisi olla tarkemmin muodoltaan, mutta naisella on tietääkseni hyvä, jos kulmakarvat ovat korkeamman näköisiä, että miehillä tahtoo olla matalammat kulmakarvat.

Tuon yllä olevan kuvan valitsin, koska se näytti hienolta ja tietenkin naisella näyttää muutenkin olevan kaunis vartalo, jos kaiken lisäksi rinnat ovat aidot. Tällainen kuva varmaan aiheuttaa joillekin ulkonäköhuolia, mutta eipä parinvalinnassa lopulta ole kyse ainoastaan ulkonäöstä ja miehet myös tykkäävät monennäköisistä naisista, että nainen saa olla kurvikas, lyhyt, laiha ja kaikkea muuta, mutta nainen voi myös omaa ulkonäköään muuttamalla vaikuttaa esim. millaisilta miehiltä saa huomiota.

Kuitenkin kauneustutkimusten perusteella voidaan tehdä havaintoja millaisesta ulkonäöstä ihmiset yleisemmin tykkäävät, että esim. ihon on hyvä olla kauniin ja tasaisen näköinen, joka tietenkin aiheuttaa naisille huolia, jos vaikka nuorella naisella on jo kasvoissa paljon ryppyjä, aknea ja epätasaista ihonväriä osaltaan ruskettamisen takia.

Länsimaissa varsinkin tykätään paljonkin laihasta tai normaalipainoisesta vartalosta, mutta tilastojen perusteella huomattavalla osalla naisista on ylipainoa, joka ei sitten miellytä. Tällaisen naismaun miehillä voi ajatella olevan hyvä asia, jos kuitenkin normaali painoindeksi on naisen terveyden ja hedelmällisyyden kannalta hyvä asia, mutta tietenkin miehet, jotka tykkäävät alipainoisista naisista ovat pahoja.

Vaikka miehille lopulta kelpaisi ulkonäöltään monenlaiset naiset, joilla esim. lantion leveys verrattuna vyötäröön vaihtelee pienestä suureen, niin tutkimuksissa voidaan kuitenkin havaita miesten tykkäävän yleisesti naisista, joilla on selvästi leveämpi lantio verrattuna vyötäröön. Pitäisi tarkistaa, mutta tällainen naismaku taitaa olla hyvä asia, jos vaikka leveämmän lantion omaaville naisille on helpompaa synnyttäminen.