9. tammikuuta 2016

Korealaisilta kauneusleikkaus sivustoilta kuvia

Seuraavaksi keräilen alle pitkästä aikaa korealaisilta kauneusleikkaus sivustoilta kuvia, joista yritän jossain vaiheessa jotain kertoa. Lisäyksenä tähän väliin voi alla nyt havaita olevan paljon kuvia, että oli suuri urakka vaikka sitä ei viitsinyt liian paljon aikaa käyttää sivuston tutkimiseen, joten äkkiseltään poimin mielenkiintoiselta vaikuttavaa.

Alla voi ensiksi nähdä kuvia koskien korealaista Let me in tv-ohjelmaa, jossa on nähtävästi meneillään jo viides tuotantokausi. Ohjelmassa monet tunnetut korealaiset kauneusleikkaus sairaalat tekevät ilmaiseksi kauneusleikkauksia varsinkin ihmisille, joilla on ulkonäössä kauneuden kannalta suuria ongelmia.

Eikö korealainen yhteiskunta hoida näitä alla olevilla naisilla havaittavia ongelmia kuntoon, koska naisilla on leuassa ja hampaissa selvästi vikaa. Ei ole normaalia, että alahampaat ovat edessä ja ei ole myöskään normaalia leuan huomattava epäsymmetria. Tässä tullaan myös kauneuteen, että epänormaali keskiarvosta huomattavasti poikkeava ulkonäkö ei ole kaunista.

Jälkeen kuvissa voi havaita naisten olevan kauniita, että poikaystävän ja miksei myös työpaikan löytäminen taitaa olla nyt huomattavasti helpompaa, joten näiden naisten osalta voi olla iloinen. Oliko näiden naisten ulkonäössä osaltaan kyse geneettisistä tekijöistä, niin en tiedä, mutta kaipa sitä voisi olla järkevää yrittää korjata jälkeläisten ulkonäköä vaikka eurooppalaisen miehen avulla.


Lähde


Lähde
In the development of Class III malocclusion, hereditary along with environmental factors plays a significant role.[1] The prevalence of Class III malocclusion is variable and depends upon the different ethnic groups and different methods of classification used.[2] In Asian population, the frequency of Class III malocclusions is higher due to a large percentage of patients with midface deficiency.
Lähde - Mandibular Asymmetry in Different Occlusion Patterns

The eyelashes are the true boundaries of the palpebral fissure. The eyelashes of a Caucasian is exposed completely and the eyes look clear. Also, the eye looks bigger with the parallel supratarsal crease of eyelid. In contrast, the eye of Asian without supratarsal crease is veiled by various amount of skin drooping and the eyeline where the lashes grow is hidden beneath the soft tissues called epiblepharon. The more the eyelid tissues droops down, the smaller and the puffier the eyes look.
Lähde - Canthus - Hypertelorism

Alla olevien kolmen kuvan osalta olisi tarkoitus tarkastella silmien kauneutta tai ulkonäköä. Näistä kauneuteen liittyvistä yksittäisistä tekijöistä pitäisi olla kokonaan omia kirjoituksia, jolloin olisi helpompaa löytää tässä tapauksessa silmiin liittyviä tutkimuksia ja kirjoituksia.

Jos nämä kauneus asia kiinnostavat, niin aina voi vaikka perustaa oman blogin ja yrittää tehdä siitä paremman, mutta samalla käyttää vaikka tästä blogista löytyvää tietoa, kuvia ja tutkimuksia sisältönä. Kuitenkin keskellä olevan naisen ulkonäöstä tulee mieleen yksi työntekijä panttilainaamo tv-ohjelmasta.

Varmaan joku näkee ennen kuvassa olevat silmät kauniina, mutta on selvää, että tällainen ulkonäkö ei yleisesti miellytä vaan jälkeen kuvan silmät, jonka aivo ilmoittaa alle sekunnissa, jonka näkee varmasti moni suvaitsevainen vaikka tämän jälkeen valehtelisi ennen kuvan silmien olevan jotenkin kauniita.

Vertailun kannalta nämä kuvat ovat vähän huonoja, koska jälkeen kuvan perusteella naisen kasvojen keskiosan lättänyyttä on vähennetty korkealla nenällä, jonka tuloksena kasvot ovat kolmiulotteiset ja tasapainoiset. Naisella on nähtävästi ollut myös ongelmana alaleuan tai alahampaiden eteenpäin työntyminen tai vaikka kasvon keskiosan ja yläleuan liiallinen mataluus, joka on korjattu kauniiksi.

Ei aasialaisten naisten tarvitse silmistään erityisen suuria tehdä, mutta esim. ilmeettömän, väsyneen ja vihaisen näköisiä silmiä ei nähdä kauniina, joten ne tulee korjata, eikä täten aasialaisten kauneusleikkauksissa aina ole kyse jotenkin länsimaisen ulkonäön haluamisesta, kuten monet typerykset länsimaissa väittävät vaan aasialainen nainen haluaa olla vähimmillään kaunis aasialainen nainen ja tehdä silmäluomileikkauksella meikkaamisesta helpompaa.

Tätä pitäisi tarkemmin tutkia, mutta näkemäni perusteella hyvin pienen näköiset silmät voivat olla kauniita ja sanotaanko iloisen näköisiä aasialaisilla naisilla. Monilla aasialaisilla naisilla on myös hyvin matala tai pienen näköinen nenä, joten nenä ei liialti vie huomiota vaikka silmät olisivat pienet. Eurooppalaisilla vastaavasti korkeammasta nenästä johtuen naisella on hyvä olla silmien näyttävät.

Tietenkin tässä tullaan myös länsimaiden vaikutuksiin, mutta eipä sille tänä päivänä mitään voi, mutta tärkeää olisi, jos aasialaiset itse osaisivat enemmän arvostaa aasialaisempaa ulkonäköä, että ei sen nenän tarvitse olla kaikilla naisilla alla kuvissa havaittavan näköinen, mutta silmätkin voivat olla vaikka vähän pienemmät ja kasvot kauniisti matalat.


LähdeLähde


Lähde
High cheekbones and a distinct mandibular contour characterize the appearance of East Asian persons, especially those of Korean and Japanese descent. In the West, such features are valued, and these areas are frequently enhanced for optimal aesthetic appearance. However, because of the more delicate topography of the typical Asian face, zygomas and mandibular angles that are overly prominent upset the balance, rendering the face overly flat, wide, and square. 
In addition to its undesirable aesthetic appearance, in some East Asian cultures the prominent zygoma and mandibular angle have traditionally been associated with negative personal characteristics. On occasion, this can lead to difficulty finding a spouse or discrimination in the workplace. 
For these reasons, Asian patients who might hesitate to have other types of surgery are willing to undergo reductive correction of these areas. 
Surgeons must recognize that patients seeking bone-contouring surgery, as in other aesthetic surgeries performed on Asian persons, have a desire to improve their appearance; they are not attempting to achieve an appearance more typically associated with a western European person. Preservation of ethnicity remains the cornerstone of aesthetic surgery performed on Asian persons. A mistaken presumption on the part of the surgeon that the Asian patient is seeking an appearance more typically associated with a white person leads to great disappointment for the patient and, eventually, the surgeon.
Lähde
"A key complaint of those seeking facial plastic surgery is that people always tell them they look tired, even though they do not feel tired," said John Persing, MD, ASPS member and study co-author. "We found that variations in eyebrow contour, drooping of the upper eyelid, and wrinkles may be conveying facial expressions that don't necessarily match how patients are feeling."
Lähde

Alla ennen kuvissa olevilla naisilla näyttää olevan hampaiden eteenpäin työntymistä, josta ordodonttien kymmenien tutkimusten perusteella ihmiset eivät tykkää vaikka tässä voi olla pieniä etnisiä ja rodullisia eroja, että mustat tykkäävät vähän eteenpäin työntyvästä ulkonäöstä, jonka osaltaan myös aiheuttaa suuremmat huulet, joka on tyypillistä ja täten normaalia kaunista ulkonäköä mustille.

Vaikka tänä päivänä myös eurooppalaisella naisella voidaan tykätä näyttävistä huulista, niin tutkimusten perusteella suu ja huulet eivät saa viedä liialti huomiota kasvoissa. Tämän takia kasvon alimman osan tulisi olla pitkälti Ricketts:in E-linjan mukainen leuanpään ja nenänpään välillä, jonka mukaan huulet eivät mielellään saisi koskettaa viivaa vaikka esim. mustat voivat paremmin hyväksyä viivan pienen ylityksen.

Liiallinen suun alueen eteenpäin työntyminen aiheuttaa osaltaan alkukantaisen tai apinamaisen ulkonäön yhdistettynä myös lättänään nenään, joka ei selvästikään miehiä miellytä ellei ole joku ihmeen viidakkokuume. Naisella muutenkaan ei tykätä erityisen näyttävästä leuasta, joten leuka ei saisi liialti työntyä alaspäin, sivulle ja eteenpäin. Leuanpään tulee olla suurin piirtein suorassa linjassa kulmakarvoihin tai otsan alaosaan nähden.

Alimmassa kuvassa voi myös nähdä naisella olleen ennen kuvassa ruma nenä, että tällaisesta leveän ja suuren näköisistä sieraimista naisella ei tykätä vaikka nainen voi tämän ulkonäön hyväksyä miehellä. Tällainen nenä on varsinkin ongelmana monella mustalla naisella, että miehillä taitaa yleisesti mennä naiseen kiinnostus, jos hänellä on tällainen nenä.


Lähde


Lähde

Aasialaiset naiset tunnetaan yleisesti laihoina, että ovat sellaisia myös Yhdysvalloissa vaikka samaan aikaan hyvin monella mustalla naisella on huomattavana ongelmana lihavuus, joka taitaa sitten osaltaan vähentää valkoisten miesten halua pariutua mustien naisten kanssa. Tästä huolimatta alla voi havaita aasialaisen naisen olleen huomattavan lihava. Karusti tällaisesta ulkonäöstä ei selvästikään tänä päivänä tykätä vaikka joku oleskelulupaa haluava musta mies ja lihavuus fetissin omaava mies ottaisi naisen sänkyyn syöttöporsaaksi.

Sitä on aina helppo tarkastella millaisesta ulkonäöstä suurin piirtein ihmiset yleisesti tykkäävät, mutta tämän jälkeen tietenkin tutkija alkaa miettimään, että minkä takia ja moni sitten sanoo helposti kyse olevan kulttuurista ja mediasta, joka on jotenkin aivopessyt ihmiset näkemään tietynlaisen ulkonäön kauniina.

Tämä pitää jossain määrin paikkaansa, jos ajatellaan esimerkiksi, että tänä päivänä länsimaissa voidaan paljonkin ihannoida ruskettunutta ihonväriä vaikka päälle sata vuotta sitten tilanne oli toinen. Tässä tullaan kuitenkin kummalliseen asiaan, että jos monien tutkijoiden mielestä aasialaiset ottavat länsimaista vaikutteita, niin miksi eivät sitten ole samalla tavalla innostuneita ihonsa ruskettamisesta.

Ainakin antropologi Peter Frost on kertonut Japanissa olleen vähän aikaa ruskettaminen suosiossa ja olen muutenkin lukenut kuinka Japanissa otettiin varsinkin toisen maailmansodan jälkeen vaikutteita länsimaista, että haluttiin omata Hollywood elokuvissa näkyvien eurooppalaisten naisten ulkonäköä, mutta tästä huolimatta ihonvärin ruskettaminen meni yleisesti muodista ja nyt tykätään taas perinteiseen tapaan naisilla vaaleasta ja tasaisesta ihonväristä.

Jos palataan vielä lihavuuteen, niin ylipaino ja rasvasta aiheutuva liian korkea painoindeksi on terveydelle ja hedelmällisyydelle haitallista, joten osaltaan tämän takia miehet haluavat normaalipainoisen naisen. Laihempi nainen näyttää myös helposti nuorekkaalta ja sirommalta, jos kuitenkin parisuhteessa miehet haluavat olla selvästi suuremman näköisiä verrattuna naiseen vaikka musta mies näkisi useimmin lihavuuden kauniina.

Sitä on myös ajateltu, että ennen vanhaan tykättiin enemmän naisella paksuudesta, koska oli ruoasta pulaa, mutta tänä päivänä huomattava lihavuus nähdään kielteisesti, koska ei ole osaltaan ruoasta pulaa. Syitä kielteiselle suhtautumiselle on monia, että varmasti osaltaan media ja mallit vaikuttavat.

Jos kutenkin ajatellaan vaatemalleja, niin heistä monet eivät ole miehen näkökulmasta kauniita, koska miehet kuitenkin tykkäävät yleisesti naisella sopivasta kurvikkuudesta, että varsinkin rinnoissa ja takapuolessa saa olla kokoa. Lisäksi lantion tulisi olla selvästi leveämpi verrattuna vyötäröön, mutta lihavilla tahtoo läski tämän alueen ulkonäköä rumentaa, jos naisella muutenkaan ei tykätä huomattavasta vatsasta vaan vatsan alueelle kuuluu sikiö.


Lähde


Lähde

Seuraavaksi tarkastellaan vähän nenän ulkonäköä, jonka voi havaita näissä muissakin kuvissa olevan aika samankaltainen, että naisille halutaan tällainen silmien välillä sijaitseva kapea ja sopivan korkea nenä. Nenä selvästi aiheuttaa kasvoihin osaltaan kolmiulotteisuutta, mutta tietenkään nenä ei saisi olla liian korkea ja pitkä, mutta tästä kolmiulotteisuudesta aasialaiset näyttävät paljonkin tykkäävän vaikka tulisi myös osata nähdä matalat kasvot aasialaisella naisella kauniina.

Aasialaisilla näyttää olevan erikoinen halu omata tällainen nenä vaikka monilla aasialaisilla naisilla on jo valmiiksi kauniin pieni söpö kasvoihin sopiva nenä. Tietenkin aasialaisilla ilmenee nenää, joka on huomattavan matala ylhäältä ja alhaalta pullean leveän näköinen, joten tämä ei selvästikään ole kaunista, jos naisella yleisemmin tykätään pienemmän näköisestä nenästä verrattuna silmiin ja miehille tyypilliseen nenään.

Kahdessa kuvassa voi verrata eurooppalaisten näköisten naisten ulkonäköä keskellä olevaan erittäin kauniiseen aasialaiseen naiseen, jonka nenä näyttää oikein kauniilta vaikka sitä näkee aina välillä omituisia kuvia aasialaisista naisista kuinka nenästä on tehty liian suuren tai pitkän näköinen. Ei aasialaiselle naiselle varsinkaan saa tehdä huomattavaa nenää vaan nenän tulee olla mataliin kasvoihin sopiva.


Lähde


Lähde


Lähde

Alla on myös nätti nainen, jolla on myös samankaltaista ulkonäköä kuin muillakin naisilla. Sitä helposti ajattelee, että käytetäänkö näillä sivuilla malleina samoja naisia, joka on hyvin mahdollista, että ainakin länsimaisilla kauneusleikkaus sivustoilla tykätään käyttää esim. ukrainalaisen valokuvaajan Vitaly Valuan kuvia, joita voi ostaa kuvapalveluista.

Nämä naiset taitavat olla yleisesti korealaisia, että jo senkin takia on helposti samankaltaisuutta ulkonäössä, jos vielä muutenkin suositaan tällaisen ulkonäön omaavia korealaisia naisia. Naiset taitavat malleille tyypilliseen tapaan olla hyvin nuoria, että iäkkäämmästä korealaisesta naisesta ei tietenkään ennen ja jälkeen kuvien perusteella saada täysin tällaista ulkonäöltään vaikka näyttäisi sanotaanko kymmenen vuotta nuoremmalta.

Alla voi myös nähdä kasvon osien jaotteluita, symmetriaa, tasapainoa ja mittasuhteita, jota varsinkin 1500-luvulla alettiin länsimaisessa taiteessa noudattamaan vaikka tämän voi jo nähdä esim. egyptiläisessä taiteessa koskien Nefertitin rintakuvaa. Tällaisesta ulkonäöstä ihmiset näyttävät yleisesti tykkäävän naisella vaikka se vaikuttaa hyvin samankaltaiselta.

Voihan tässä olla osittain kyse länsimaiden vaikutuksesta, että jossain Afrikassa ja Australian alkuasukkaiden keskuudessa on nähty tästä ulkonäöstä huomattavasti poikkeava ulkonäkö kauniina tai ainakin normaalina.

Tämä ei ole kuitenkaan kaunista eurooppalaisen ja nähtävästi myös aasialaisen miehen näkökulmasta katsottuna, jonka takia siitä on ollut ja on seuraamuksia, jotka ahdistavat suvaitsevaisia, koska äärimmäisen negridinen ja alkukantainen ulkonäkö naisella ei ole kaunista vaikka viidakkokuumeen omaava mies ja nainen olisi tästä eri mieltä.Lähde


Lähde


Lähde


Lähde

Näistä kaikista kuvista on vähän vaikeaa keksiä kerrottavaa, mutta alla voi havaita nätin naisen ottamassa itsestään kännykällä kuvaa, jonka on uutisissa kerrottu olevan yksi kasvava syy halulle mennä kauneusleikkauksiin. Voihan tämän ymmärtää, että jos tykkää itsestään otella kuvia, mutta kuvassa tahtoo ahdistaa isolta vaikuttava nenä, niin sitten halua siihen muutoksia.

Alimmaisessa kuvassa todetaan kuinka naisella olisi nyt julkkisten kasvot. Tätä asiaa voi tarkastella vaikka Googlen kuvahausta, että miltä korealaiset K-pop tyttöryhmät näyttävät, että heillä varsinkin on suuri vaikutus kauneusihanteisiin Aasiassa ja varmaan myös länsimaissa.

Muistaakseni korealaisella kauneusleikkaus sivustolla kerrottiin nuoresta saksalaisesta naisesta, joka halusi omata korealaisilla naisilla havaittavaa kaunista ulkonäköä, mutta tämä taitaa olla vaikeaa saada aikaan, joten eurooppalaiselle naiselle on parempi esikuva kaunis eurooppalainen nainen samaan tapaan kuin mustalle naiselle on afrikkalaista ulkonäköä omaava nainen.


Lähde


Lähde


Lähde

Alla olevassa kuvassa esitellään nähtävästi nuorentamista leukaan tehtävillä muutoksilla. Korealaiset tykkäävät huomattavan paljon tällaisesta leuan muodosta, mutta eipä se aina ole tarpeellista kauneuden kannalta. Tämän takia voi nähdä ennen ja jälkeen kuvien perusteella valmiiksi kauniita esim. pyöreämpi kasvoisia naisia, mutta kun muodissa on tällainen ulkonäkö, niin sitten täytyy muutella.

Onhan naisen kannalta pienen näköinen leuka kaunis, mutta eipä siitä leuasta liian pientä tarvitse tehdä, että aikuiselle naiselle kuuluu ulkonäköön myös voimakkuutta ja kulmikkuutta leuan osalta, että ei tässä pikkutytöltä tarvitse näyttää. Toisaalta tutkimusten perusteella miehet näyttävät tykkäävän yleisesti hyvin nuorekkaasta ulkonäöstä, jota voi näillä naisilla havaita.

Alimmaisissa kuvissa on vielä osaltaan rintoihin liittyvää, että aasialaisilla naisilla näyttää myös olevan suuri halu omata tekorinnat, jos rinnat muuten eivät ole suuret. Aasialaisilla naisilla tahtoo olla yleisemmin pienet rinnat, mutta tämän osalta sitten helposti näyttää nuorekkaalta. Kuitenkin tutkimusten perusteella miehet tykkäävät yleisesti naisella näyttävistä rinnoista, joten tämä taitaa osaltaan lisätä naisen halua suurentaa rintojaan.

Eipä tässä naisten tarvitsisi liialti muutella, että on myös pienistä rinnoista tykkääviä miehiä. Tästä tulee mieleen kaksi Isossa-Britanniassa ja Australiassa tehtyä dokumenttia, joissa kummassakin oli aiheena länsimaiden ja kantaväestön vaikutus vähemmistöihin.

Kummassakin dokumentissa aasialainen nainen oli haluamassa suuremmat rinnat, jonka syyksi selitettiin eurooppalaisten naisten suuret rinnat tai sellaisten ihannointi länsimaissa vaikka sitä näyttävät tekevän myös japanilaiset, että esim. japanilaisessa pornossa voi nähdä valtavat rinnat omaavia japanilaisia naisia, joista osalla taitaa olla aidot.

Tämä länsimaalaisten syyttely on jokseenkin pölhöä, koska mitä jos miehet ja ihmiset muutenkin tykkäävät naisella miehiin verrattuna suuremmista rinnoista osaltaan sen takia, että suuret rinnat toimivat yhtenä tuntomerkkinä aikuisesta naisesta. Onhan sitä välillä ollut myös länsimaissa ja tietääkseni myös Aasiassa muodissa naisella pienet rinnat, mutta se ei välttämättä tarkoita, että miehet ovat tästä muodista, tavasta ja ulkonäöstä tykänneet.

Olettaisin tässä yksinkertaisesti vaikuttavan ihmisten aivot, jotka yleisesti tykkäävät naisella rinnoista, joita varsinkin miehet tykkäävät katsella, että alla olevaa kuvaa katsoessa tahtoo miehillä katse suunnata rintoihin, jonka takia nainen voisi kai haastaa miehet oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä, mutta älä sitten näytä niitä rintoja.

Japanese Adult Film Actress Allegedly Spends $1M On Surgery


Lähde


Lähde


Lähde
The sex appeal of rounded female buttocks and plump breasts is both universal and unique to the human primate. Fertile women tend not to store fat around the abdomen, so the waist of a fertile female is usually slimmer than her hips. Other female primates do not have fat deposited on the rump. For example, the female gorilla has a skinny posterior and stores fat on her abdomen, as do human males. So it has been widely theorised that the plump buttock and bosom of modern women are sexual ornaments, selected for by ancestral males. 
Seen from a distance the adult female form, either from behind or from the front, can be recognised as distinct from the male of the species. An hourglass figure, plus youthfulness, would have attracted male hominids looking for mating opportunity. The hourglass figure remains attractive to modern males. Over the centuries females attempting to increase their mate choice have dressed to exploit this shape (corsets, bustles and wonder bras). If ancestral males had not shown a preference for the mutation producing symmetrical, plump bosoms, modern women's chests would resemble the flat thoraxes of the other apes.
Lähde - Female Breast Size Attractiveness for Men...


Lähde