30. tammikuuta 2015

Julkkisten kauneusleikkaukset


Lähde

Tarkoitus olisi nyt tarkastella julkkisten kauneutta, joka näyttäisi usein myös perustuvan kauneusleikkauksiin vaikka perustuuhan monien julkkisten kauneus myös luonnolliseen ulkonäköön. Liittyhän julkkiksiin myös näköharhaa koskien kaikenlaista muuta kauneudenhoitoa, joihin julkkiksilla on enemmän varaa, mutta onhan myös medialla ja muilla tahoilla tapana muokata julkkiksesta otettuja kuvia paremmiksi tai antaa heistä parempaa epätodellista kuvaa, josta kuitenkin ihmiset taitavat tykätä.

Netissä on monia sivustoja, joissa esitellään ennen ja jälkeen kuvia julkkiksille tehdyistä kauneusleikkauksista, joista osassa kuvista voi havaita julkkiksen olevan huomattavan ruma, että ei voida puhua kauneusleikkauksesta tai muusta kauneudenhoidosta, että ei varmaan moni kirurgi tai joku muu kehtaa myöntää olevansa osaltaan syyllinen julkkiksen rumuuteen.

Näissä kuvavertailuissa näyttää olevan kuitenkin ongelmana, että käytetään ennen kuvassa liian nuorta tai erilaista kuvaa naisesta, koska vertailussa tulisi etsiä mahdollisimman samankaltainen kuva, mutta lopulta pitäisi nähdä julkkis elävänä tai katsoa hänestä videoita, jotta näkisi paremmin, onko ulkonäölle tapahtunut muutoksia, jos julkkis ei näitä muutoksia itse myönnä.

Päädyin Plastic Surgery Hits sivustolle, jossa näyttäisi olevan paljonkin korealaisia julkkiksia, joten tarkastelen ainakin tätä sivustoa. Laitoin ylös videon, jossa voi nähdä barbie:lta näyttävän erikoisen naisen nimeltään Valeria Lukyanova:n, joka ei tiettävästi ole valtavasti ulkonäköään muuttanut vaikka näyttää erikoiselta nukelta, mutta katsomalla naisen siskoa voi huomata siskon olevan myös kaunis.

Nähtävästi nainen on ollut jonkinlaisessa rasismikohussa koskien näkemystään, että rotujen tai etnisten ryhmien sekoittuminen rumentaa ihmisiä, joka on ristiriidassa yleisen väitteen kanssa kuinka sekarotuiset olisivat kauniita. Täytyy sanoa, että kyllä tässä väitteessä on vähän totuutta, mutta toisaalta onhan osa sekarotuisista oikein kauniita, mutta on sinänsä mielenkiintoista nähdä naisen tuovan esille tällaisia näkemyksiä.

Näkemys taitaa perustua osaltaan naisen barbiemaiseen ulkonäköön, joka on hyvin eurooppalainen ja hyvin tiedämme, että esim. eurooppalainen nainen ei voi saada mustan miehen kanssa barbiemaista tytärtä vaikka toistaalta mulatti voi olla mustan barbien näköinen.

Olen näistä monietnisten parisuhteiden mahdollisesta kielteisestä vaikutuksesta varsinkin mulattityttären ulkonäköön paljonkin kertonut ja alla mainitaan armenialaiseen isään liittyen suuri nenä. Sama ongelma on myös monilla mulateilla, että vaikka eurooppalainen nainen ei näe samassa määrin ongelmia mustan miehen ulkonäössä koskien vaikka nenän leveyttä ymmärtää varmaan moni, että jos tämä huomattavan leveä nenä periytyy tyttärelle esim. kauniista äidistä huolimatta, niin se ei valitettavasti ole kaunista.

Nykyään on myös feminiinisen kauneuden kannalta ongelmana, että eri etniset ryhmät ovat keskimäärin maskuliinisesti ja feminiinisesti erilaisia, joka sitten aiheuttaa esim. naiskauneuden kannalta ongelman, koska A etniseen ryhmään kuuluvat feminiiniset naiset tykkäävät B etniseen ryhmään kuuluvista maskuliinisemmista miehistä, joilla on kuitenkin kielteistä vaikutusta tyttärien ulkonäköön verrattuna A etnisen ryhmän välisistä parisuhteista syntyviin tyttäriin.

Toisaalta, jos A etnisen ryhmän naiset pariutuisivat C etnisen ryhmän miesten kanssa voi vaikutus olla myönteinen, jos C etnisen ryhmän miehet ovat ulkonäöltään keskimäärin hyvin feminiinisiä verrattuna A etnisen ryhmän miehiin. Nämä kirjaimet voi käytännössä muuttaa perinteisiksi suurroduiksi tai kuten nykyään sanotaan populaatioiksi, joista A on vaikka eurooppalaiset, B on mustat afrikkalaiset ja C on itäaasialaiset.
Valeria grows pensive, which in her case means rolling her eyes slightly upward without changing anything else about her face. "I wouldn't say so. Everyone wants a slim figure. Everyone gets breasts done. Everyone fixes up their face if it's not ideal, you know? Everyone strives for the golden mean. It's global now."

"But that's a relatively new thing," I reply. "The ideal of beauty used to be different."

"That's because of the race-mixing."

If I had a glass of multi-chutney carrot-juice mix before me, I'd do a bright orange spit take.

"For example, a Russian marries an Armenian," Valeria elaborates helpfully. "They have a kid, a cute girl, but she has her dad's nose. She goes and files it down a little, and it's all good. Ethnicities are mixing now, so there's degeneration, and it didn't used to be like that. Remember how many beautiful women there were in the 1950s and 1960s, without any surgery? And now, thanks to degeneration, we have this. I love the Nordic image myself. I have white skin; I am a Nordic type—perhaps a little Eastern Baltic, but closer to Nordic."
Lähde
Collins argues that white women's beauty, in many ways, is based on the construction of black women as unattractive. How do we explain Asian and Asian American women's beauty? Is it so contrasting? The racial middle position that Asian American women occupy keeps them from the most extreme stereotyping that African American women receive. Additionally, the promotion of sexual tourism during the Vietnam War promoted Asian women as sex partners for white and African American soldiers. 
Physically, Asian American women are lighter in skin tone and largely have straight hair, which resembles more closely the hegemonic standards of beauty. More extreme measures are taken by Asian and Asian American women to meet these standards through skin whitening products and cosmetic surgery. 
Hegemonic masculinity is defined as what it means to not be a woman. For Asian Americans looking at their own physical and gendered bodies, there is not enough contrast between male and female in size, muscle mass, body hair, and even “perceived” intelligence. This is a key point because hegemonic masculinity is based on highlighting differences between men and women; this becomes a “problem” area that further stigmatizes Asian American men as subordinate or marginalized.
[...]
After giving a talk about the book The Myth of the Model Minority, a group of young East Asian American women began sharing with me the ways in which they related to my discussion of self-esteem and standards of beauty in the media. One woman said, “I remember when I was four-years-old, my mom looked at me and she said, ‘When you get older, we can get you the eyelid surgery.’ I was four.” 
The women  explained the techniques of using double-sided tape on top of the eyelid that could mimic the more Anglican eyelids. Another woman said, “I was at the hospital when my cousin was born. She did not have the double eyelid. Her mother looked at her, this newborn baby, and said, “She’s going to have the [eyelid] operation.” 
Alarmingly, the white standard of beauty is being exported globally. While there is a history of lighter skin preference in China, Japan, and India before colonization, the inclusion of cosmetic surgical alterations like eyelid surgery has a distinct racial element. 
Lähde

Taas menin otsikon aiheesta vähän ohi, mutta kun katselin Google:lla tietoa koskien tuota barbie naista, niin tuli vastaan tuo monia varsinkin suvaitsevaisia järkyttävä näkemys. Tarkastellaan nyt viimeinkin Plastic Surgery Hits sivustoa, josta tuli vastaan kuva Elizabeth Olsen:sta, jonka väitetään käyneen nenäleikkauksessa vaikkei naisen nenässä näyttänyt olleen mitään vikaa, mutta tällaista tämä myös on, että osa myös kauniista naisista ei ole tyytyväisiä ulkonäköönsä.

Näissä nenää koskevissa kauneusleikkauksissa naiset usein haluavat tehdä nenästään sivusta katsottuna suoremman ja edestä katsottuna leveydeltään pienen koskien myös tuota nenänpäätä, jossa tahtoo ihmisillä esiintyä enemmän ja vähemmän pyöreyttä. Eipä tässä naisten pitäisi liialti neniään tai ulkonäköään muokata, koska alkavat näyttämään samankaltaisilta, että erilaisuus on myös kaunista vaikka ihmisillä näyttää olevan jokseenkin homogeeninen maku.

Siitä voi olla montaa mieltä, mikä vaikuttaa naiseen haluun muokata nenäänsä vaikkei siinä alunperin olisi mitään erityistä vikaa, mutta kaipa osaltaan malliala ja eliitin naiset, jollain tavalla synnyttävät halun omata tällaisen "eliitti" nenän. Toisaalta helppo selitys on siinä, että pieni nenä nähdään feminiinisenä, joten varsinkin eurooppalaisen naisen halua vähentää nenän korkeutta on tässä mielessä ymmärrettävää, mutta myös senkin takia, että nenän täytyy olla sopivan kokoinen kasvoihin, jottei se vie liialti huomiota varsinkin silmiltä.

Alla oleva nainen ja hänen siskonsa ovat olleet jo nuoruudessaan hyvin suosittuja ja tässä tullaan myös feminiiniseen kauneuteen, jonka perusteella naisen kauneus perustuisi osaltaan enemmän teineillä esiintyvään ulkonäköön, koska ikääntyessä tahtoo myös naisella tapahtua enemmän ja vähemmän maskuliinisaatiota. Mitä enemmän naisella pysyy kasvot teineille tyypillisenä ripauksella kuitenkin aikuismaista ulkonäköä, koskien varsinkin vartaloa, niin sitä kauniimmalta nainen usein näyttää.Lähde

Mulatteihin vielä liittyen, niin tuolla MyFreeCams sivustolla on erikoinen tietääkseni valkoisen äidin tytär, joka aina valittaa rumuuttaan, koska miehet eivät ole naisesta kiinnostuneita. Vaikkei nainen ole erityisen kaunis verrattuna suosittuihin naisiin, niin kyse on myös naisen omituisesta luonteesta. Vaikka nainen kertoo yleensä olevansa musta, niin hän myös erikoisesti tykkää söpöistä aasialaisista naisista ja seksikkäistä valkoisista naisista, mutta mustista naisista ei näytä tykkäävän. Olsen:in sisaruksiin liittyen voi havaita naisella olevan profiilissaan nämä naiset taustakuvana.

ugly_ugly30: all preums are rascit dont like tip black women only white they tip loads tokens.

Vertailuna kaksi suosittua naista, joilla on hyvin korkea camscore aasialainen LexiVixi ja eurooppalainen AvrillDoll. Lisää suosittuja naisia löytyy missilistalta.

Alla olevalle korealaiselle julkkikselle Lizzy:lle on nähtävästi tehty kauneusleikkauksella suuremmat silmät ja nenääkin on mahdollisesti muokattu vaikka taas tällaisten kuvien perusteella vertailu on typerää. Tällaiset ulkonäölliset muutokset ovat kuitenkin hyvin suosittuja korealaisten, mutta myös muidenkin aasialaisten keskuudessa ja tutkimuksissa on tuotu esille korealaisten julkkisten suurelta osin muuttaneen jollain tavalla ulkonäköään kauneusleikkauksella.

Näillä julkkiksilla tahtoo myös olla sitten Etelä-Koreassa ja muualla vaikutusta, että moni haluaa julkkiksen ulkonäön, eikä varsinaisesti länsimaalaisen julkkiksen ulkonäköä. Kun katsoo eteläkorealaisia kauneusleikkaus sivustoja voi siellä usein nähdä kuvia julkkiksista, että heitä nähtävästi tykätään käyttää markkinoinnissa, mutta kaipa samalla saavat edullisen tai ilmaisen tarjouksen koskien kauneuden hoitoa, joka on myös julkkikselle suuri päänvaiva, koska ihmiset haluavat todennäköisemmin nähdä julkkiksen kauniina, eikä rumana.


Lähde

Laulaja Ariana Grande:n kerrotaan muuttaneen nenääsä pienemmän näköiseksi koskien varsinkin nenänpäätä. Latinoilla, aasialaisilla ja mustilla tahtoo enemmän esiintyä pullean näköistä nenää, muttei tämän nuorelta söpöltä naiselta näyttävän Arianan ulkonäössä ollut tämän kuvan perusteella mitään vikaa, mutta nainen on kai ajatellut samalla tavalla kuin Olsen.


Lähde

Näyttelijä Kelly Ripa:n kerrotaan pienentäneen nenäänsä ja käyttävän botox:ia ryppyjen poistamiseen. Tällaiset kuvat ovat mielenkiintoisia ikääntymisen kannalta, että miksi vasemmassa kuvassa oleva sama nainen näyttää vähän nuoremmalta. Nuoria pidetään kaikkein kauneimpina varsinkin naisten osalta, joten katsomalla, miltä sama nainen tai muut nuoret naiset näyttävät voidaan käyttää apuna iäkkäämmän naisen ulkonäön nuorentamisessa.

Tietääkseni ikääntyessä tahtoo ihmisillä rusto kasvaa kokoa tai venyä alaspäin, jonka takia varsinkin naiselle nenäleikkaus voi olla hyvin tärkeä osa ulkonäön nuorentamista. Myös ihosta tulee pyrkiä poistamaan rypyt ja tehdä muutenkin ihosta tasaisempi väriltään käyttämällä vaikka ihonvärin vaalennusvoiteita.


Lähde

Tuo ugly_ugly30 on kertonut tykkäävänsä varsinkin korealaisesta Girl’s Generation k-pop tyttöryhmästä, jonka jäsen on alla oleva Sunny. Naisen kerrotaan muokanneen silmiä suuremmiksi ja nenääkin on tyypilliseen tapaan muokattu. Tämän näköisiä tuo ugly_ugly30 paljonkin katselee, joka sitten varmaan osaltaan aiheuttaa ulkonäköpaineita, että nainen on ollut usein harmissaan suuresta nenästään.


Lähde

Alla olevan Lindsay Price:n kerrotaan olevan korealaisen äidin ja eurooppalaistaustaisen isän lapsi. Naisen sanotaan omaavan länsimaalaiselta vaikuttavan aasialaisen ulkonäön. Tämäkään nainen ei ole ollut täysin tyytyväinen ulkonäköönsä vaan nenää on mahdollisesti tyypilliseen tapaan muokattu, mutta myös rintoja on suurennettu.


Lähde

Alla voidaan nähdä Beyonce, joka on muokannut myös nenäänsä pienemmäksi. Nenän leveys ja mataluus tahtoo olla monilla mustilla naisilla suuri ongelma, josta eivät ihmiset näytä yleisesti naisilla tykkäävän. Nenään tai ulkonäön periytymiseen liittyen on mustien keskuudessa vähän kohistu, että tuleeko Beyonce:n tytär perimään isän rumalta vaikuttavaa ulkonäköä. Vastaus tähän kysymykseen saadaan varmaan viimeistään murrosiän jälkeen vaikka eiköhän tytär seuraa äitinsä ja isoäitinsä esimerkkiä, jos nenän ulkonäkö ei miellytä.


Lähde

Alla voi taas havainnoida ulkonäön muuttumista Heather Locklear:in ikääntyessä, mutta toisaalta muutokset eivät ole suuria johtuen kauneudenhoidosta. Kun katsotte näitä julkkiksia, niin laittakaa merkille ulkonäön samankaltaisuus vaikka osa naisista näyttää vähän aasialaiselta tai afrikkalaiselta.


Lähde

Alla lisää korealaisia julkkiksia, joille on tehty nähtävästi silmiin ja neniin muutoksia. Vaikka hyvin monet korealaiset julkkikset ovat ulkonäköään muokanneet, niin ei tässä pidä luulla korealaisten naisten olevan yleisesti rumia, koska on tuolla sivulla kuvia julkkiksista, jotka eivät poikkea erityisen paljon lapsuuden kuvista vaan ovat jo niissä kauniita.


Lähde


Lähde


Lähde

Vaikka Etelä-Koreassa nähtävästi osataan kuvien ja videoiden perusteella tehdä naisista huomattavan kauniita, niin näin ei aina tapahdu ja yksi syy on epäpätevät kirurgit tai muut tahot. Kauneusleikkaukset ovat tällä hetkellä Aasiassa valtavan suosittuja osaltaan erinomaisesta markkinoinnista johtuen, mutta kaikilla ihmisillä ei tietenkään ole varaa.

Tämä aiheuttaa sitten ongelmia, kun ihmiset käyttävät halvempia ja epäpäteviä vaihtoehtoja ulkonäkönsä muuttamiseksi, josta pitää ihmisiä enemmän varoittaa, mutta toisaalta Aasiassa tulisi osata myös enemmän nähdä aidompi itäaasialainen ulkonäkö kauniina, joten eivät nämä kauneusleikkaukset aina ole tarpeellisia.


Lähde

Yllä olevassa videossa mainittiin Etelä-Koreassa tehtävän väkilukuun suhteutettuna eniten kauneusleikkauksia, niin tarkoitus oli etsiä video koskien Brasiliaa, jossa tehdään määrällisesti eniten kauneusleikkauksia, mutta tulikin vastaan mielenkiintoinen dokumentti venezuelalaisesta kauneudesta, kauneusleikkauksista ja misseistä.

Dokumentista käy ilmi kuinka näiden missien kauneus perustuisi monien missien osalta myös kauneusleikkauksiin, että jos missiehdokkaalla havaitaan ulkonäössä jotain, josta raati ei tykkää, niin se yritetään korjata vaikka kauneusleikkauksella. Myös kaunis hymy ja hampaat ovat tärkeä osa kauneutta, mutta ne täytyy missiehdokkaalla olla jo valmiiksi pitkälti kauniit.

Näyttää siltä, että näiden missien valinnan osalta noudatetaan länsimaista kauneusihannetta, joka on ongelmallinen naisille, jotka eivät omaa pitkälti eurooppalaisille tyypillistä ulkonäköä. Tässä tullaan myös kansainvälisten missikilpailujen ongelmaan, että tehdään valintoja ulkonäöllisesti erilaisten naisten väliltä ja tästä ongelmasta voi lukea ylävalikosta löytyvän Feminine Beauty linkin kautta.

Ajasta 14:20 lähtien toimittaja kysyy missijohtaja Osmel Sousa:lta, että miksi valkoiset naiset voittavat missikilpailuja vaikka maan asukkaista hyvin monella naisella on tumma ihonväri. En ymmärrä espanjaa, mutta olettaisin Sousan sanovan mustia tai tummia naisia rumiksi, koska olen tällaista aiemmin lukenut.


Lähde
“I don’t believe Venezuela has the world’s most beautiful women, but we know how to produce beautiful, perfect women,” Velasquez told the Daily Mail. “That’s why we excel in all the international beauty competitions.”
Another pageant insider, Bruno Caldieron, who owns the franchises to seven of Venezuela’s pageants, allowed one of his models to wrap a painful plastic cast around her body to slim her waist. 
“If the girl’s stomach isn’t perfectly flat, she should have liposuction,” Caldieron said. “If her nose doesn’t have that little curve, then she should have a nose job.”
Lähde
The study included 63 white, black or racially mixed women -- 24 had undergone rhinoplasty and 39 wanted to change their nose through rhinoplasty. All of the women wanted la nariz perfilada, or a "well-formed nose" that is tall, slender and associated with being white, which is the so-called "gold standard" of rhinoplasty. All of the black or racially mixed women with broad, flat noses linked with African heritage wanted la nariz perfilada in an effort to improve their self-esteem by looking whiter. 
Racial categories in Venezuela are defined predominantly according to skin color, a flexible system made possible through mestizaje, or racial mixing. On the surface, mestizaje seems to promote equality by encouraging racial and cultural fusion of European, Indian and African ancestry, but in practice, Venezuelan national heritage prioritizes light skin and European physical features, according to Gulbas.
Lähde


Lähde

Ylempänä kerroin barbie naisesta ja oli myös juttua ulkonäön perinnöllisyydestä, niin siihen liittyen löytyi artikkeli, jossa esitellään tämän naisen siskoista ja vanhemmista kuvia, eikä siinä kaikki vaan löytyy kuvia myös isovanhemmista. Tietenkin vanhempien osalta olisi parempi katsoa kuvia nuoruudesta, koska karusti silloin ollaan kauneimmillaan.

Varsinkin barbie nainen näyttää kuvissa usein erikoiselta anime hahmolta, josta tulee mieleen monet suureksi silmänsä tehneet aasialaiset naiset, mutta kyse taitaa olla pitkälti meikkaamisesta vaikka nenä laittaa epäilemään, mutta sekin voi olla harhaa, jos kuvia on muokattu tai nainen on meikannut nenänsä näyttämään pienemmältä.

Alla voidaan havaita barbie nainen äitinsä ja siskonsa kanssa, eikä tässä näytä olevan valtavasti eroa ulkonäössä. Barbie naisen pieni vyötärö on aiheuttanut keskustelua ja on esim. epäilty muutaman kylkiluun poistoa kauneusleikkauksella, mutta barbie nainen on todennut sen olevan osaltaan äidiltä perintöä, koska hänelläkin on samankaltainen vartalo. Artikkelista löytyy paljonkin äidistä kuvia ja kyllä äidillä näyttää olevan hyvin feminiininen vartalo.


A recent short documentary film, "Space Barbie," provides new insight into her motives. Lukyanova doesn't mind comparisons to Barbie, but states: "Even though people call me Barbie, I never tried to look like a doll. I just like everything beautiful, feminine and refined. It just so happens that dolls are based on the image of refined girls."
So what does explain her strange appearance? It's amazing what can be done with flattering lighting, hours of makeup and low-resolution video. Some images of her may be digitally enhanced, but despite a few YouTube videos to the contrary, there is little or no evidence that Lukyanova has undergone extensive plastic surgery, either to look like Barbie or for any other reason. It's possible, though there are no before-and-after photos or videos that you would expect to see for such a publicized radical transformation. Surely any plastic surgeon would be eager to claim credit for such remarkable work on such a famous and controversial client.
It's also important to remember that people come in all shapes and sizes, and Lukyanova's figure and features, though striking, are within normal human variation. Critics concerned about the influence of Barbie dolls on girls and women often claim that 99.99 percent of the women in the world don't look like Barbie. While that may be true, statistically that means there are thousands of women whose natural body shape (perhaps with a little help) comes pretty close. And it's not surprising that one of those women — especially one with Lukyanova's self-promotional skills — would be noticed and become an Internet sensation.
Lähde - Lähde - Lisätietoa - 2


Lähde - Annie - Heartbeat

Conclusions  Although the average KA woman's facial anthropometric measurements were very different from those of the NAW woman, attractive KA women reflected many of the facial features of NAW women. These findings support the need for ethnically sensitive facial canons and further research into transcultural aesthetics.

Facial beauty arises from symmetric, balanced, and harmonious proportions. Reestablishment of facial harmony requires restoration of proportional facial structures and elimination of disproportionate relationships. The optimal relationships between facial structures are used to assess the face during aesthetic and reconstructive consultations.
Lähde

Conclusions  African American female facial anthropometric measures, especially those of the horizontal dimension, differ significantly from those of young white subjects. The average African American woman does not fit the neoclassical standard of facial proportion. 
PROPORTIONAL evaluation of the face is used by surgeons during the planning stages of facial plastic surgery. These normal proportions are used to critique the face during consultation for rejuvenative or cosmetic changes. Facial analysis and proportions are well described for North American white subjects. Proportional evaluation of the face stems from the neoclassical canons of facial proportion, developed by artists and anatomists of the 17th and 18th centuries. These canons describe the aesthetic proportional relationships of the face and are the foundation on which modern facial analysis is based.
LähdeAlle olen laitellut kaikenlaisia kuvia, jotka jollain tavalla liittyvät aiheeseen, mutta alla voi nähdä monia aasialaisia naisia, jotka ovat muuttaneet ulkonäköään hyvin eurokeskiseksi. Eipä näiden netistä vastaantulleiden naisten perusteella pidä tehdä yleistyksiä, että kaikki aasialaiset naiset haluaisivat omata liian eurooppalaiselta vaikuttavan ulkonäön.

SoYoung sivustolla tulee vähän väliä vastaan huomattavasti ulkonäköään muuttaneita kiinalaisia naisia, joita sitten kommenteissa usein sanotaan kauniiksi ja sekarotuisen näköisiksi vaikka omaan silmään moni näyttää kasvoiltaan omituiselta, koska aasialaisen naisen ei pitäisi liialti tehdä itselleen eurooppalaista ulkonäköä vaan tehdä itsestään kauniin aasialaisen naisen näköinen, koska ovathan aasialaiset naisetkin erittäin kauniita

Aasialaisilla naisilla voi usein havaita olevan aika söpön näköiset ja lättänät kasvot, johon sitten moni haluaa muutoksia, koska haluavat omata enemmän eurooppalaiselle naiselle tyypillistä sanotaanko näyttävämpää kolmiulotteista ja aikuismaista ulkonäköä vaikkei aasialaisen naisen kasvoissa olisi varsinaisesti mitään vikaa.

Kaipa tässä on myös kyse eksotiikasta, että monen aasialaisen silmään aasialainen ulkonäkö näyttää tylsältä ja haluaa olla erilainen, jonka takia vaikka me eurooppalaiset emme näkisi eurooppalaisia naisia eksoottisina, niin heidät näkevät eksoottisina latinot ja aasialaiset.

Vielä noihin missikisoihin tai mallialaan liittyen on pituus ongelma monelle aasialaiselle naiselle, mutta sen takia mallialalla pitäisi enemmän hyväksyä varsinkin aasialaisten naisten osalta lyhyemmät naiset ja kansainvälisten missikisojen perusteella ei pidä lähteä päättelemään naisten kauneutta, koska kyllä miehet myös tykkäävät lyhyemmistä naisista vaikka misseiksi usein valitaan huomattavan pitkiä ja suurikokoisia naisia, jollaisia aasialaiset naiset eivät yleisemmin ole.LähdeLähde


Lähde


Lähde

Ylempänä oli Nivean mainos thaimaalaiselta sivustolta, jossa laitoin merkille sanan whitening vaikkei siitä kunnolla saa selvää, että lukeeko siinä kuitenkin jotain thai:ksi. Nivean Thaimaan sivuilta käy ilmi kyseessä olevan tuote, joka suojaa uv-säteilyltä ja samalla myös vaalentaa tai pitää vaaleana ihonvärin.

Tällaiset mainokset ovat erikoisia siinä mielessä, että hyvin moni eurooppalainen makoilee Thaimaan uimarannoilla ruskettumassa, kun taas moni thaimaalainen haluaa olla vaalea ihonväriltään, jonka takia on sitten osaltaan markkinat tällaisille tuotteille vaikka Thaimaassa olisi hyvä omata tummempi auringolta suojaava ihonväri, että voi sanoa eurooppalaisten ja thaimaalaisten hölmöilevän, koska eurooppalaisen taas ei pitäisi olla auringossa ruskettamassa ja tekemässä ihoaan ryppyiseksi.

Näitä länsimaalaisten ja miksei myös paikallisten yritysten sivustoja on mielenkiintoista katsoa, että millaisia naisia näkyy kuvissa ja Aasian maissa on merkille pantavaa eurooppalaisten naisten ja eurasialaisen ulkonäön omaavien naisten näkyminen sivustoilla, joka ei oikein ole hyvä asia, jos siinä samalla aivopestään muita naisia näkemään itsensä rumaksi, jos ei omaa eurokeskistä ulkonäköä.

Kyllä sivustoilla myös näkyy enemmän aasialaisen näköisiä naisia, jollainen näyttäisi olevan alla kuvassa keskellä vaikka eihän näiden naisten ulkonäkö valtavasti poikkea. Oikealla voidaan havaita eurooppalainen nainen. Vasemmalla aasialaisesta naisesta voidaan havaita ulkonäön perusteella mulatti, mutta hän ei ole suurella todennäköisyydellä ensimmäisen sukupolven sekarotuinen vaan esim. valmiiksi sekarotuisten mulattien tai mulatin tai afroamerikkalaisen ja eurooppalaisen sekoitus.

Nyt tietysti herää kysymys, että miksi nainen ei ole aito mulatti, koska hänellä näyttää olevan punertavat hiukset ja pisamat, jotka väistyvinä eivät näy, mutta kaipa aina voi tapahtua perinnöllisyydessä kummia tai hiukset ovat värjätyt, kuten tahtoo olla hyvin monella naisella.

Tällä naisella voidaan kuitenkin havaita tyypillistä ulkonäköä, jota olettaisi useimmin mulateilla ilmenevän koskien nenän leveyttä ja hiusten kähäryyttä tai kiharuutta, joka laittaa pohtimaan, että haluaisiko eurooppalainen nainen itse omata kähärät vaikea hoitoisemmat hiukset ja leveämmän nenän. Todennäköisesti ei, mutta eihän tämä ole eurooppalaisen naisen ongelma vaan jälkeläisen mahdollinen ongelma.

Tässä on nähtävästi tarkoituksella valittu kolmen suuren ihmisryhmän edustajat, mutta tyypilliseen tapaan mustaa naista edustaa huomattavan sekarotuisen ulkonäön omaava nainen. Tätä on tutkimuksissa usein kritisoitu, että kauniina mustina naisina pidetään esim. Halle Berry:ä, Beyonce:a ja Tyra Banks:ia vaikka heidän ulkonäkö poikkeaa suuresti mustille ja afroamerikkalaisille naisille tyypillisestä vaan näyttävät enemmän esim. suklaaseen dipatulta valkoiselta naiselta.


Lähde


Lähde


Lähde
OFODILE et al. (1993) (12) generically defined the Negroid nose operation, which is not a specific type of nose individuals of negroid race, as operative mode "caucasoidização". The nose with nasal labial angle greater is more characteristic of Caucasian people. Thus, the significant increase obtained in this angle, associated with the intention and expectation of patients "caucasoidizar" the nose, may explain this satisfaction, although it did not intend with this operation imitate a Caucasian nose, but to enhance the nose features within the standard of beauty and coherence of racial person. 
FARKAS, KOLAR and Munro (1986) (2) had already drawn attention than women considered attractive, the relationship between the nose and the face is more stable than between parts of the nose.
Lähde
[She can not work as a telenovela actress because] his face fails with the aesthetics of television, which requires harmonious features and perfection factions. (S. R., manager of distribution channel "Y").
JT, director of a modeling academy described in more detail the reason for the appearance of type Alek Wek is excluded from the Venezuelan media: 
His face is strong, coarse. It has broad nose, thick lips and accented cheekbones. It is grotesque in the best sense of the word. In contrast, models Venezuelan Black is sweeter, softer face. They have thin nose and thin lips. They are mixed and are more like whites. 
The description above coincides with the testimony of OS, director of the leading producer of beauty pageants in Venezuela, who claimed his judgment declaring that "in Venezuela there are no black cute because their noses are wide and her lips are too thick". We note, in these responses, a marked Eurocentrism in the canon of beauty in which the face Type "white" means the "beautiful" and "black" represents the "ugly" and the "non-sophisticated".
Lähde
Having "presence" or rather "good presence" means having the characteristics a person's physical marked white ancestry, ie nose, the mouth small, thin lips, straight hair and of course the white skin or at least not dark. During the interviews conducted in 1995, one of the interviewees - a lady of about eighty years spoke openly of his desire: 
To me wish I had been born with better presence [...] would have wanted have good hair [...] that is smooth, having the profiled nose and small mouth. as I want to tell is that I would be more buenamoza, not born as Narizona and with this so bad hair, so cracklings. I think if I had been born more clarita of skin and fitter had better presence and had more opportunity in life to succeed [...] (interview in January 1995).
Lähde - Käännös

Taas on venynyt kamalan pitkäksi tämä kirjoitus ja siihen liittyvän kaikenlaisen muun sisällön takia, mutta jospa vielä tarkastellaan tuttuja kuvia, joista oli myös juttua kahdessa ylempänä olleessa tutkimuksessa. Aasialaisten ja afrikkalaisten osalta on tutkimuksissa usein tuotu esille, että he eivät yleisemmin omaa alla olevaa kasvon osiointia vaikka eihän tietenkään kaikilla eurooppalaisillakaan ole alla olevaa ulkonäköä.

Tämä on tietysti ymmärrettävää, että tässä osioinnissa on osaltaan kyse länsimaisesta kauneusihanteesta, joka perustuu enemmän eurooppalaisille tyypilliseen ulkonäköön. Tämä ei kuitenkaan poista sitä, etteikö kuitenkin esim. mustilla esiintyisi yleisemmin kauneuden kannalta ongelmia kasvoissa.

Ylempänä laitetussa kuvassa pystyi näkemään kuvan afroamerikkalaisille naisille tyypillisemmästä ulkonäöstä sivusta katsottuna ja siinä pystyi näkemään tyypillisen tekijän koskien kasvon alimman osan pituutta, joka on naisen kannalta kielteistä, koska se osaltaan aiheuttaa maskuliinisen ulkonäön.

Ylempää löytyy kolmesta tutkimuksesta lainauksia, joiden löytämisessä käytin espanjankielisiä hakusanoja ja lopulta apuna Googlen kääntäjää, jonka käännökset eivät vaikuta täysin hyviltä, mutta kyllä siitä pitkälti saa selvää. Ensimmäisessä tutkimuksessa tuodaan esille kuinka enemmän negridille tyypillistä leveämpää nenää on pienennetty sillä seurauksella, että nenä on enemmän kaukasoideille tyypillisempi.

Toisessa tutkimuksessa voidaan havaita löytyvän venezuelalaisen malliopiston johtajalta kielteistä kommenttia mustan mallin Alek Wek:in ulkonäöstä. Tämä on hyvä osoitus siitä, että vaikka malliala tai joku muu taho korottaa jonkun mustan naisen malliksi, niin se ei tarkoita, että mallin ulkonäkö olisi miesten näkökulmasta yleisesti kaunis osaltaan ihonväristä johtuen, johon liittyen monilla mustilla naisilla on tapana sanoa, että omaavat Alek Wek:lle tyypillisen ihonvärin, jonka haluaisivat vaaleammaksi.

Lisäksi samaisesta tutkimuksesta näyttää löytyvän missijohtaja Osmel Sousa:n näkemyksiä, jos käännös on oikeanlainen kuinka venezuelalaiset mustat naiset eivät näytä söpöiltä tai kauniilta, koska omaavat liian leveän nenän ja suuret huulet. Viimeisessä tutkimuksessa musta nainen karusti valittelee kuinka olisi halunnut omata paremmat hiukset, eurokeskisemmän nenän (?), pienemmän suun ja vaaleamman ihonvärin.

Onhan tämä hyvin valitettavaa mustien naisten kannalta, eikä tutkimusten perusteella monet mustat miehetkään helpota mustien naisten tilannetta, koska näyttävät haluavan enemmän eurokeskisen ulkonäön omaavan naisen, jolla on vaaleampi ihonväri ja suoremmat hiukset vaikka musta mies itse olisi hiuksensa kaljuksi ajanut ja tumman ruskea ihonväriltään.

Eipä tälle paljoa voi, jos miehet näkevät yleisemmin vaaleamman ihonvärin, suoremmat pitkät kiiltävät hiukset, pienen korkean nenän ja pienen leuan naisella kauniina, kuten alla olevan naisen kauniina. Tutkijoilla on tapana kertoa kuinka mustia naisia pidetään usein rumina ja valkoisia naisia kauniina, mutta se osaltaan johtuu siitä, että eurooppalainen mies määrää millaiset naiset ovat kauniita.

Ei tässä tarvitse puhua mustista tai muista naisista vaan yksinkertaisesti verrata naisten ulkonäköä. Jos eurooppalaiset miehet eivät tykkää leveästä nenästä, suuresta alaspäin tai eteenpäin venyvästä leuasta eurooppalaisella naisella, niin miksi eurooppalainen mies tykkäisi siitä mustalla naisella.Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde - Lisää kuvia


Lähde - Idebate - Afkinsider