3. maaliskuuta 2016

Conchita Wurst:in ulkonäöstä, sukupuolten eroista ja rintojen kauneudesta

Edellisissä kirjoituksissa on ollut osaltaan juttua sukupuolen tunnistamisesta, niin alla voi varmaan kaikki havaita jotain erikoista keskellä. Ulkonäöstä moni tietenkin tunnistaa siinä olevan Euroviisut voittanut Conchita Wurst.

Hänellä voi havaita olevan parta, jota ei yleensä naisilla kasva, joten parta tai sänki on yksi mahdollinen sukupuolen tunnistukseen liittyvä tekijä. Voihan nainen laittaa tekoparran tai jopa kasvattaa karvoitusta, jos sattuu olevan esim. geneettisesti sille taipumusta tai liiallisen mieshormonin takia karvat kasvaa.

Tämän kuvan perusteella näyttää siltä kuin Conchita:lla ei olisi selvästi rintoja verrattuna muihin naisiin, joten miehiin verrattuna suurempien rintojen voidaan ajatella olevan myös yksi sukupuolten tunnistukseen liittyvä tekijä, joka yleisesti miellyttää miehiä.

Kuitenkin on sillä tavalla, että aikuisella naisella voi olla tosi pienet tai samankokoiset rinnat kuin miehillä, joten tämä ei ole täysin hyvä asia naisen kannalta. Toisaalta sukupuoli voidaan tunnistaa monella tavalla, jonka aivo tekee hyvin nopeasti, mutta tietenkin osa miehistä voi näyttää naisilta ja osa naisista jokseenkin miehiltä, jonka takia tällaiset naiset ovat yleensä rumia.


Lähde - Naisiin kohdistuva ihmiskauppa Kyproksella - Hirsutism - Gynecomastia

Tutkin tässä kuinka naiset tai naiseksi haluavat miehet voivat suurentaa rintojaan, niin siihen liittyen tulee vastaan kaikenlaisia sivustoja. Yhdeltä sivustolta tuli vastaan tutun näköinen nainen, jonka olen tainnut joskus näyttää liittyen kiinalaisiin verkkokauppoihin, joissa erikoisen paljon käytetään eurooppalaisia naisia malleina.

Jos miehille markkinoidaan tuotteita koskien varsinkin penistä, koska peniksen toimivuus ja koko huolestuttaa osaa miehistä, jonka voisi tutkimuksista tarkistaa, mutta ei liity blogin aiheeseen. Kuitenkin naisilla vastaavasti näyttää olevan selvästi yhtenä huolena rinnat. Pitäisi näihin asioihin tarkemmin perehtyä, mutta voisi kuvitella olevan myynnissä paljon tuotteita, jotka eivät rintoja tai penistä paljoakaan tai yhtään suurenna.


Lähde - Must grow bust - Breast Development / Should I get implants?

Ebay sivustolta tuli vastaan naurettava kuva liittyen tuotteeseen, joka lisää karvan kasvua, mutta eipä taida moni nainen tätä haluta vaikka haluaisikin omata pidemmät paksummat kiiltävän pehmeät hiukset, suuremmat silmäripset ja miksei myös kulmakarvat.

Alla oleva kuva tuli vastaan, kun katselin Pure Feminizer Breast tuotetta, josta jatkoin muiden tuotteiden katsomista ja tuli vastaan alla oleva kuva. Tämä kuva liittyy sattumalta Conchitan partaan, joka on tehty kuvankäsittelyllä Angelina Jolie:lle. Jos Angelinan tunnistaa parrasta huolimatta naiseksi, niin hänellä tietenkin on feminiiniset kasvot, mutta mitä mieltä sitten jokainen on Conchitan kasvoista.


Lähde - Eyelash Growth Serum - Funny Moments Compilation - Conchita Wurst

Edellisessä kirjoituksessa laitoin yhden linkin naisia koskevaan kuvakeskusteluun, josta jäi mieleen yksi kuva, jossa oli hyvin eurokeskinen kaunis nainen, mutta kuvassa myös luki belladasemana ja .com.br. Osaltaan tuon br päätteen takia menin katsomaan tätä brasilialaista sivustoa, jossa nähtävästi esitellään ainoastaan naisten paljaita vartaloita.

Onhan näitä naisia taas mukava katsella, mutta itseäni kiinnosti katsoa, että kuinka paljon sivustolla näkyy afrikkalaisen taustan omaavia naisia, niin sivustolla olevien mallien ulkonäön perusteella hyvin vähän vaikka Brasilian väestöstä noin puolet on selvästi afrikkalaista taustaa omaavia, mutta kuitenkin huomattavan sekarotuisia verrattuna Yhdysvaltoihin.

Kaipa Brasiliasta löytyy sivustoja, joissa voi katsella enemmän afrobrasilialaisia naisia, että ei heissäkään kauneuden kannalta aina vikaa ole riippuen tietenkin siitä kuinka paljon tai voimakkaasta afrikkalaisesta ulkonäöstä tykkää. Tämä näyttää kuitenkin olevan aika yleistä Brasiliassa, että jokseenkin alla olevan ulkonäön tai eurooppalaisen ulkonäön omaavia naisia suositaan enemmän.

Tämän sivun osalta voi kuitenkin olla sillä tavalla, että sivuston omistaja ei tykkää erityisen paljon mustista naisista tai sitten asiakkaat haluavat enemmän nähdä tällaista ulkonäköä. Alla olevan naisen kerrotaan olevan uusi malli, joka ei ole sama nainen kuin kuvakeskustelussa, mutta näillä naisilla näyttää taas olevan yleisesti malleille tyypillistä ulkonäköä, että esim. nenä on aika kapea ja korkea.

Tästä alla olevasta naisesta tullaan julkaisemaan enemmän kuvia, että olisi mielenkiintoista nähdä kasvot sivusta, mutta edestä katsottuna voi nähdä kasvon olevan jaettavissa suurin piirtein samanpituisiin osiin, jota voi tutkia käyttämällä Meazure työkalua.

Laitoin alle lainauksena yhden henkilön näkemyksen kuinka brasilialaiset naiset olivat kuumimpia maailmassa. Ennen kuin tällaista voi sanoa pitäisi katsoa millaisia naiset ovat muissa maissa. Lopulta tämä on myös jokaisen omaa mielipidettä, että joku näkee ainoastaan esim. aasialaiset naiset seksikkäänä ja ei sitä naisen varsinaisesti tarvitse olla erityisen seksikäs tai miten tämän jokainen näkee.

Latinalaisessa Amerikassa tykätään paljonkin kurvikkaasta tai fitness vartalosta, jossa nähtävästi esim. takapuolen tulisi olla pyöreän ja kiinteän näköinen, joten tämä helposti lisää naisten seksikkyyttä monien miesten silmissä. Toisaalta on miehiä, jotka tykkäävät enemmän noiden kabaree naisten vartaloista.


I have to say that Brazilian women seem to be the hottest on this planet.

Lähde - Meazure - Peppu pyöreäksi – opas täydelliseen takamukseen

Harmillisesti ei pääse taaskaan lukemaan tarkemmin tutkimusta, mutta alla olevan perusteella on havaittu pidetyn enemmän punertavammat kasvot omaavasta naisesta. Epäselväksi jää, että miten tämä näkyy mustilla tai tummaihoisilla naisilla, koska vaaleassa ihonvärissä punertavuus näkyy selvemmin.

Tämä voi olla yksi syy, miksi miehet yleisemmin näyttävät tykkäävän vaaleammasta ihonväristä naisella vaikka nykyään myös länsimaissa tykätään jokseenkin oranssimaisesta ihonväristä, joka mahdollisesti vaikuttaa terveeltä, että henkilö on syönyt paljon vihanneksia ja sitä kautta saanut karoteenia, mutta samaan myös pyritään auringonotolla vaikka ihosyövän ja ihon ikääntymisen takia olisi hyvä välttää liiallista UV-säteilyä.
In the present research, we investigated whether the red-attraction relation that has been observed for men viewing women may also be observed with regard to women’s facial redness. We manipulated facial redness by slightly increasing or decreasing the redness on the faces of baseline pictures of target women, and then had men judge the attractiveness of the women. We also examined healthiness perceptions as a mediator of the redness-attraction relation, along with several other candidate mediator variables. 
A series of experiments showed that increased redness led to increased ratings of attractiveness, and decreased redness led to decreased ratings of attractiveness. Perceived healthiness was documented as a mediator of the influence of female facial redness on male perceptions of attractiveness, and this mediation was independent of other candidate mediator variables. The findings highlight the importance of attending to facial coloration as an attraction-relevant cue and point to interesting areas for subsequent research.
Lähde - Changes in Women’s Facial Skin Color over the Ovulatory Cycle...

Tuota uutta yllä olevaa tutkimusta ilmaiseksi etsiessä tuli päädyttyä Richard Russell:in kotisivulle. Russell tunnetaan varsinkin alla kuvassa näkyvistä tutkimuksista koskien kontrastia ja meikkaamista, että vaikka alla olevilla on nähtävästi samat kasvot näyttää todennäköisesti oikea kuva enemmän feminiiniseltä.

Tähän tietenkin naiset usein pyrkivät meikkaamisella tekemällä silmistään näyttävät, nenästään vähän pienemmän tai kapeamman näköisen ja kaikkea muuta. Eipä tämä meikkaaminen aina ole naiselle tarpeellista, jos varsinkin ulkonäkö on hyvin feminiininen, mutta ikääntyessä meikkaamisesta ja ihon tasaisen värin ylläpitämisestä tulee hyvin tärkeää, jos haluaa olla kaunis feminiininen nainen.

Most of my current research involves explaining our perception of faces in terms of physical differences between different kinds of faces. For example, the physical anthropology community has shown that male skin is darker than female skin (e.g. the work of Peter Frost). I have shown that while male skin is darker than female skin, male eyes and lips are not much darker than female eyes and lips. The result is greater contrast in female faces between the eyes, mouth and the rest of the face. 
People use this sex difference in facial contrast to decide the sex of a face and how masculine or feminine it is. Manipulating this facial contrast has opposite effects on male and female attractiveness. Interestingly, cosmetics exaggerate this sex difference, which suggests that cosmetics are used to manipulate sex differences to make the female face more feminine, and hence attractive. Recent work in my lab has shown that aspects of facial contrast also decrease with age.
Lähde - Emma Watson wears red lipstick with bright pink blush

Erittäin mielenkiintoiselta Virtual FFS sivustolta poimin muutaman kuvan, joista näitä kahta ensimmäistä voi verrata klikkaamalla kuvaa ja käyttämällä esim. hiiren keskimmäistä rullaa. Olen nämä kuvat joskus esitellyt, mutta silloin taisi olla kyse animaatiosta, että nyt täytyy itse vaihtaa kuvia.

Tässä voi kuitenkin havaita tyypillisiä eroja, joita tahtoo yleisemmin ja keskimäärin miehillä ilmetä verrattuna naisten ulkonäköön. Kuvista voi havaita miehellä olevan suurempi alaspäin venyvä leuka, joka todennäköisesti miellyttää naisia, kun taas naisella voi havaita olevan pienempi leuka, joka taas yleisesti miellyttää miehiä.

Kuitenkin karu tosi asia on siinä, että osalla naisista voi olla liian suuri leuka vaikka nainen ei useimmin näkisi miehen keskimäärään verrattuna huomattavan suuressa leuassa vikaa, jonka takia on suuri riski leuan periytymisestä tyttärellä vaikka estrogeeni enemmän ja vähemmn hillitsisi leuan kasvua.

Another example would be with noses - men have wider noses than women but people of African (sub-Saharan Africa) ancestry usually have wider noses than white Europeans so if you compare the nose of an African woman to a European woman, her nose would seem to be masculinely wide. But again, when compared to an African man, her nose is within normal female ranges.

Alla myös muilta sivustoilta poimittuja kuvia, joita voi samalla tavalla verrata. Laitoin ylös lainauksen, jossa tuodaan esille kuinka mustilla afrikkalaisilla naisilla olisi leveyden takia usein maskuliinisempi nenä verrattuna eurooppalaiseen naiseen, mutta nenässä ei ole varsinaisesti ongelmaa, jos sitä vertaa mustan miehen suurempaan nenään.

Tästä syystä voidaan ajatella, että ei se mustan naisen leveä tai lättänä nenä myös suurilla sieraimilla ole yleensä ongelma mustalle miehelle, mutta se on helposti ongelma eurooppalaiselle miehelle. Kuitenkin voi usein havaita kuinka eurooppalainen nainen ei samalla tavalla näe tällaista nenää kielteisesti, joka sitten periytyy jossain määrin mulatti tyttärelle, jonka takia tyttären voi olla pakko mennä aikuisena nenäleikkaukseen.

Näistä kuvista voi havaita miehillä olevan keskimäärin suurempi nenä verrattuna naiseen ja tutkimuksissa usein tuodaan esille naisen kauneuden kannalta olevan tärkeää pienempi tai kasvoihin sopiva tasapainoinen nenä, joka ei vie liialti silmiltä huomiota. Tästä syystä voimme kauneusleikkaus sivustoilta havaita naisilla olevan suuri halu pienentää nenän kokoa vaikka aasialaiset ja mustat naiset usein myös haluavat vähän korkeutta nenäänsä.

Näistä kuvista voi myös havaita naisilla olevan suuremman näköiset silmät ja yllä olevassa kuvassa voi myös havaita naisen kasvon olevan matalampi verrattuna mieheen. Tutkimuksissa usein myös tuodaan esille kuinka suuremmista silmistä naisilla tykätään, mutta eipä tämä näytä pätevän aasialaisiin naisiin, mutta yksi syy taitaa olla siinä, että aasialaisilla kasvot ovat matalammat, joten suurille silmille ei ole samanlaista tarvetta.

Toisaalta suuret pyöreämmät silmät lisäävät helposti söpömpää ulkonäköä, joten seksikkäämmässä ulkonäössä naiset tekevät vaikka meikkaamisella silmistään muodoltaan vähän samanlaiset kuin miehillä. Sukupuolen tunnistamisessa on kuitenkin lopulta kyse monista tekijöistä, joista varsinkin nenän ja leuan huomattavan suuri koko on yleensä kielteinen naiselle.


Lähde - Lähde - Lähde  - Facial Changes from Hormone Changes

Alla voi havaita Virtual FFS sivuston ylläpitäjän luoneen yhdistelmäkuvan miehestä ja naisesta, jotka olivat ylempänä. Muistaakseni taisin joku aika sitten lukea tutkimuksen, jossa tuotiin esille, että ihmiset eivät oikein tykänneet tällaisesta ulkonäöstä. Tutkimuksessa taidettiin todeta, että ihmisiä miellytti enemmän selvästi feminiininen ja maskuliininen ulkonäkö, eikä tällainen androgyyninen.

Kahdessa muussa kuvassa voi havaita käytetyn tätä sukupuolten yhdistelmäkuvaa, mutta ulkonäköön on tehty maskuliinisuutta tai feminiinisyyttä tyypillisesti korostavia muutoksia, jonka tuloksena oikea kuva näyttää enemmän feminiiniseltä. Vaikka oikea nyt olisi feminiinisemmän näköinen, johon myös monet naiseksi haluavat miehet pyrkivät, niin kuitenkin miehiä todennäköisesti miellyttää enemmän tuo ylempänä ollut nainen.


Lähde - Will qutting masturbation make me more handsome???

Löysin tuoreen tutkimuksen, jossa on tarkasteltu Yhdysvalloissa asuvien meksikolaisten mieltymyksiä naisen ulkonäöstä. Tutkimuksessa kerrottiin käytetyn toisesta tutkimuksesta poimittua kuvaa naisesta, jonka poimin alle, mutta laitoin siihen vielä yhdestä toisestakin tutkimuksesta kuvan.

Joku sosiologi voisi tietenkin sanoa valkoisten amerikkalaisten aivopesseen meksikolaiset, joka on jossain määrin mahdollista, mutta kansainväliset tutkimukset yleisesti osoittavat naisten ja varsinkin miesten tykkäävän naisella selvästi leveästä lantiosta verrattuna vyötäröön.

Tämä ei ole kuitenkaan yleisesti ongelma naisille, koska lantio on naisella keskimäärin leveämpi kuin miehillä, mutta osalla naisista ero voi olla hyvin pieni tai liiallinen lihavuus vähentää tätä kaunista, seksikästä, tervettä ja mahdollisesti hedelmällistä ulkonäköä naisella, joka ei sitten miehiä yleisesti miellytä.

Rintojen osalta voi kuvassa havaita pidetyn enemmän keskikokoisista rinnoista, mutta erot pienempään ja suurempaan kokoon ovat pieniä. Kuvaa katsomalla voi havaita pienissä rinnoissa olevan kokoa, että ne eivät ole liian pienet. Kuvan naisella näyttäisi olevan kabaree tanssijoiden ulkonäkö. Yksi kabaree nainen totesi YouTube:sta löytyvässä videossa, että tanssijalla on tärkeää olla lantiossa leveyttä, jota tietenkin voi noilla naisilla havaita olevan noin keskikokoisten rintojen lisäksi.

Physical characteristics (e.g., narrow waist, long legs, and medium–large breasts) play an important role in determining attractiveness and selecting a potential mate, particularly in men’s evaluations of women (Dixson, Grimshaw, Linklater, & Dixon, 2010, 2011b; Singh, 1993; Singh & Young, 1995). One of the most explored areas of research in judging attractiveness is the waist-to-hip ratio (WHR), or the size of a woman’s waist in relation to her hips, including her buttocks.
Studies show that women who have a low WHR are rated as more attractive and have advantages associated with reproductive success (Moran et al., 1999; Singh, 1993, 2002; Singh & Young, 1995; Van Hooff et al., 2000). Women with WHRs of 0.7 have been rated as being more attractive, in better health, and of higher reproductive value (Singh, 1993; Singh & Young, 1995).
[...]
The results of both experiments add to the existing literature on attractiveness, eye tracking, and ethnic differences. In this study, we did not see any major differences from previous research that focused primarily on European American populations.It appears that Hispanics of Mexican American descent prefer low WHRs, as do other ethnicities.  
In addition, our results indicate the importance of a more diverse selection of WHRs (0.5, 0.6, 0.7, 0.8, and 0.9) as a means to examine the differences that may exist with lower WHRs. In this study, images with lower WHRs (0.5, 0.6, and 0.7) had identical attractiveness ratings and total gaze time. We also found that breast size was not necessarily a consistent variable in attractiveness and visual measurements. increased the likelihood of rating the female image as attractive, and yet breasts overall received most of the visual attention.
Lähde - Lähde - Female body shape - Vollers Corsets - Waist Training Routine

Esittelin joskus monta kuukautta sitten rintojen ulkonäköä koskevan tutkimuksen, jota ei nähtävästi vieläkään pääse ilmaiseksi lukemaan, mutta samoilta tutkijoilta on pari muuta samankaltaista tutkimusta. Näissä tutkimuksissa on havaittu ihmisten yleisesti tykkäävän alla ensimmäisenä havaittavista rinnoista, joissa nänni osoittaa vähän ylöspäin ja onhan tuossa havaittavissa kaunista muotoakin. Noilla kabaree tanssijoilla taitaa olla vasemmalla ensimmäisenä havaittavat rinnat.

Näiden kolmen naisen jälkeen voimme havaita naisia, jotka ovat halunneet suurentaa tai jotenkin kaunistaa rintojen ulkonäköä, joista nähtävästi ensimmäisellä naisella ei ollut rintojen ulkonäössä vikaa, mutta hän on halunnut suuremmat, jotka näyttävät onnistuneen hyvin. Kuitenkin kahdelle muulle naiselle on käynyt huonommin, että keskimmäisellä naisella nännit osoittavat voimakkaasti alaspäin ja taas viimeisellä naisella nännit osoittavat liian paljon ylöspäin.

Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin osaltaan brittiläisen Sun sanomalehden nettisivuilla rintojaan esitteleviä naisia ja tutkijat havaitsivat naisilla rintojen olevan keskimäärin muodoltaan ja nännien sijainnin osalta alla olevat. Jos kuitenkin on sillä tavalla, että Sun sanomalehden toimittajat itse päättävät millaiset naiset pääsevät rintojaan esittämään on helposti se toimittajien omaa naismakua. Eipä valinnat äkkiseltään katsottuna vaikuta huonoilta ja on myös mielenkiintoista havaita monella naisella olevan paljon kurvikkuutta.

Statistical analysis of the various measurements of the breasts in 100 topless models is presented in Table 1, with results presented as mean SD. The digital images had sufficient resolution when uploaded to Adobe Photoshop CS4 for the described breast parameters to be accurately assessed, given the variation in posture. 
The analysis revealed that the lower pole of the breasts was invariably fuller than the upper pole. The nipple meridian lay at a point such that on average the proportion of breast above it was 45% and below it 55% (n=100): the so called 45:55 ratio. There was a narrow spread of data about the mean with the standard deviation being 3%. The range of values for the upper pole was 37%-54%. The range for the lower pole was 46%-63%.
Nähtävästi tämä toinen tutkimus on sama kuin uusin, mutta uusinta on varmasti paranneltu. Eipä sillä väliä, koska tämä tutkimus on erittäin mielenkiintoinen. Mielenkiintoiseksi tekee varmasti kuvat rinnoista, mutta tämä kansainvälinen tai monietninen tutkimus osoittaa ihmisten tykkäävän yleisesti ulkonäöltään 45:55 rinnoista, jotka voi havainnoida alla olevista kuvista.


The present study has largely upheld the findings of our previous work defining parameters of breast beauty. The observation that in the naked breast a slightly fuller lower pole is more desirable than upper pole fullness is fundamental and the basis of the 45:55 ratio. The combination of this ratio and the other previously identified parameters visually resonates with all subgroups. 
Although there is some variation throughout, the overwhelming selection of the 45:55 distribution suggests that breast beauty has universal appeal that largely transcends cultural, sex, and age differences—probably a truism for all things “beautiful” where there is a generality of recognition. 
Past assumptions that a full upper pole is deemed as attractive are not supported by our findings and, as such, this study challenges conventional thought about breast attractiveness where, traditionally, emphasis has been placed on upper pole fullness as a desirable goal in breast augmentation.
Lähde - Lähde - Lähde - Teardrop Implants - Breast fat grafting

Rinnoista tietoa etsiessä päädyin New Beauty sivustolle, jossa lueskelin samalla muitakin artikkeleita, niin joukosta tuli vastaan alla oleva nainen, joka päätti olla meikkaamatta ja rohkeasti näyttää suuren syntymämerkkinsä. Voihan tämän ajatella olevan hienoa, mutta kauneustutkimusten perusteella ihmiset tykkäävät tasaisesta ihonväristä ja koska ulkonäkö naisella ihon osalta poikkeaa huomattavasti normaalista on sillä todennäköisesti kielteisiä vaikutuksia elämässä.

Kasvoiltaan tämä nuori nainen vaikuttaa kauniilta, mutta suuri syntymämerkki kasvoissa aiheuttaa varmasti monelle kielteisiä tai jotain muita tuntemuksia. Kyllä tälle naiselle mies löytyy, mutta moni mies valitsee mielellään kasvoiltaan samanlaisen, mutta ilman suurta syntymämerkkiä olevan naisen.

Nykypäivänä ei taida ihmisillä olla samassa määrin mielessä jälkeläisten hankinta, mutta kauneudessa on yleisesti kyse naisen osalta esim. nuorekkaasta, normaalista ja feminiinisestä ulkonäöstä, joten jälkeläisten osalta sitä helposti miettii ulkonäön periytymistä. Tätä ei kuitenkaan kaikki mieti, että voi käydä kuin yhdelle miehelle, jonka kauan sitten esittelin, jolla kaikki lapset olivat kehitysvammaisia äidin kasvoista havaittavan syndrooman ja täten geenien takia.


Lähde - Port-wine stain - Syndrome spotter - Capillary vascular malformations