21. maaliskuuta 2016

Dove:n Real Beauty kampanja, kauneusleikkauksista Aasiassa ja miehestä naiseksi

Google kuvahaun kautta tuli päädyttyä ihmettelemään vanhoja kuvia, joista poimin alle näytille pari kuvaa. Tällaista vanhaa taidetta tai veistoksia, kun katsoo ovat naiset usein niissä enemmän kurvikkaamman näköisiä, jos tänä päivänä osa naisista haluaa olla laihempi vaikka onhan myös kurvikkuus joidenkin naisten suosiossa, kun taas osa haluaa olla barbeja.

Toisessa kuvassa voi havaita kyse olevan päällekkäisvalotuksesta, mutta onko kuvassa sama nainen, niin sitä en tiedä, mutta näyttäisi olevan kauniit kasvot.


Lähde - Lähde - Realistic colored pencil portrait tutorial - Colored Pencil Portrait

Vanhoja kuvia katsoessa tuli vastaan myös kuva geishoista ja oikeastaan vanhassa kuvassa oli kaksi geishaa alastomana, mutta en viitsi sitä alkaa näyttämään. Kuitenkin aloin katsomaan Googlen kuvahausta kuvia geishoista ja maikoista, joita on mielenkiintoista katsella.

Pitäisi näihin geishoihin tarkemmin perehtyä, mutta onhan se hienoa, jos osa naisista vielä viitsi perinnettä säilyttää. Geishat näyttävät olevan kasvoiltaan aika samanlaisia, että voisi kuvitella valinnoissa huomioitavan paljonkin ulkonäöllisiä tai kauneuteen liittyviä tekijöitä.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Geishoista gyaruihin: Naiskauneus Japanissa

Alla olisi muutama poiminta mainontaa tarkastelevasta kirjoituksesta, jossa väitetään käytettävän tavallisia malleja ja kuvia ei muokata. Lisäksi oikeassa kuvassa voi havaita kurvikkaan naisen. Dove taidetaan varsinkin tuntea tällaisesta markkinoinnista, mutta vaikka Dove tekisi Real Beauty kampanjalla jotain myönteistä, niin samaan aikaa se kuitenkin haluaa myydä tuotteitaan.

Tuon vasemman kuvan osalta on taas erikoista, että siinä väitetään olevan eurooppalainen tai kaukasialainen nainen, mutta kasvoja ei näy. Voihan siinä olla sekarotuinen tai aasialainen nainen. Tuossa ylempänä olleessa häälehti tutkimuksessa oli vähän samalla tavalla, että jos kuvista ei pystytty sanomaan, onko siinä varmuudella valkoinen nainen, niin hänet tästä huolimatta luokiteltiin valkoiseksi naiseksi vaikka malli voisi olla esim. eurokeskinen latino, mulatti tai eurasialainen.

While Aerie claims that all of their new models are regular girls and not supermodels, it is immediately apparent that their selection is not as random as that claim may suggest. The model in the ad, if not supermodel-thin, is still well below the size of the average woman. She is also Caucasian, and despite Aerie’s promise of no retouching, the model has no visible blemishes, such as scars, stretch marks, or birth marks. In short, the model embodies the female beauty ideal of the white, conventionally attractive woman. 
[...] 
The woman’s face is not shown, and most of her body is not visible because she faces away from the camera. She therefore becomes her pink-pantied buttocks, dismembered from the rest of her body, and made into a sex object. It is important to note that the mere presence of a sexualized image of a woman does not necessarily constitute objectification; however, the presentation of a single, sexualized body part, combined with the idealized depiction of the female form, reduces the woman to an object (Kilbourne and Jhally, qtd in Erchull 33).
Lähde - Transformation body shape in Photoshop Tutorial

Google Scholar:sta löytää paljon kaikenlaisia kirjoituksia Dove:n Real Beauty kampanjasta. Tähän mennessä lukemani perusteella kampanja on ollut menestys, että se on myös lisännyt myyntiä ja muutenkin Dove on saanut ilmaista mainosta, kun sen kampanjasta on uutisoitu ja haastateltu kampanjassa olleita monennäköisiä malleja.

Tämä Dove:n aloittama markkinointi on sitten innostanut muitakin tekemään jossain määrin samaa, että nainen saadaan tuntemaan itsensä vaikka kauniiksi, mutta sitten samalla myydään ihonväriä vaalentavaa tai ryppyjä vähentävää voidetta. Vaikka Dove:n kampanja on nähty myönteisenä, niin eipä tietenkään kaikki sitä täysin hyvänä tai onnistuneena näe, että mallien joukosta ovat puuttuneet jopa transeksuaalit.

Malleilla on ollut esim. kaikenlaisia ryppyjä, läskiä ja selluliittiä, mutta vaikka sitä voisi ajatella tällaisten mallien käyttämisen olevan hienoa, niin näkevätkö ihmiset yleisesti tällaista ulkonäköä kauniina.

Voisi sitä äkkiseltään ajatella, että ihmiset on aivopesty näkemään tietynlainen ulkonäkö yleisemmin kauniina, joka varmasti jossain määrin pitää paikkaansa, mutta lopulta kauneustutkimukset osoittavat ihmisten tykkäävän paljonkin nuorekkaasta ulkonäöstä, että ei ryppyjä, epätasaista ihonväriä, selluliittiä, suurta ylipainoa ja kaikkea muuta nähdä kauniina.

Alle poimin kuvia kolumbialaisesta tutkimuksesta, mutta en ole sitä vielä lukenut, koska pitäisi käyttää Googlen kääntäjää. Olen tainnut joskus esitellä tuon vasemmassa yläkulmassa olevan kuvan, jossa oli muistaakseni kysytty erimaalaisilta graafikolta, että miltä näyttää kaunis nainen.

Voihan tässä havaita ulkonäköön tehdyn muutoksia, mutta tästä huolimatta ei valtavan suuria. Kaipa graafikot eivät jaksaneet alkaa tekemään suurempia muutoksia, eikä esim. nenään ole tehty huomattavia muutoksia. Oikeassa kuvassa voi taas havaita meikkaamisen vaikutuksen ulkonäköön.

Alimmissa kuvissa taitaa näkyä aito barbie ja siitä tehty enemmän tavalliselta naiselta näyttävä barbie. Kumman mahtaa näistä pieni tytär valita. Oikeassa kuvassa on kurvikkaampia naisia, mutta näillä naisilla näyttäisi olevan kaunista kurvikkuutta, että vartalo ei kuitenkaan näytä liian lihavalta tai löysältä.

To combat body image issues, Dove created a campaign with real women, real bodies and realistic standards. Dove has been praised for altering beauty stereotypes that have flooded advertisements for decades. Celebre says, instead of choosing models who conform to the stereotypical norms of beauty (e.g., perfect skin, overly thin), Dove choose real women who would be considered outside these stereotypical norms (e.g., wrinkles, cellulite, overweight). 
According to Celebre, these women represented a much larger portion of the audience. People respected seeing advertisements that features real women, women who look like them. It was a breath of fresh air for the advertising world. This aspect of the campaign made it fiercely popular and successful. It received much publicity and discussion on media outlets across the board. The Dove models were asked to appear on many popular American talk shows.
[...] 
The average weight of the population has risen rapidly in much of the world. Concurrently, in recent years, advertisers have increased the usage of larger models in their campaigns, and many of these ads claim that their larger models (as compared to thin models commonly used) possess “realistic” body types. Many groups have lauded these moves as beneficial to promoting a healthy body image in society. However, in five studies, the authors found that cues suggesting the acceptance of larger body types resulted in greater intended or actual consumption of food and a reduced motivation to engage in a healthier lifestyle. 
The authors suggest that one reason why being larger-bodied may appear to be contagious is that as it is seen as more socially permissible, individuals exhibit lower motivation to engage in healthy behaviors and consume greater portions of unhealthy food. The authors also contrast acceptance with communications stigmatizing various body types, and identify limitations of both approaches. The authors conclude with implications for public policy.
Lähde - Lähde - Lähde - Lihavuus - Alipainoisuus - Waist–hip ratio - Ageing

SoYoung sivustolta tuli vastaan korealaisen The Line klinikan kuvia, joten katselin sen omia sivuja, josta poimin parista naisesta kuvia. Eipä tämä alla oleva nainen erityisen lihavalta näyttänyt, mutta kyllä tuon pienen vyötärölihavuuden laittaa merkille, että tuossa kohdassa olisi selvästi kauneuden ja miksei myös terveyden kannalta parempi, jos läskit eivät tuolla tavalla pullistele. Eipä naisen tarvitse olla barbien näköinen, mutta ihmiset tykkäävät paljonkin kiinteästä ja sulavalinjaisesta normaalipainoisesta vartalosta.

Keskivartaloon kertyvät rasvasolut ovat poikkeuksellisen aktiivisia aineenvaihdunnallisesti, ja niissä on hyvin usein tulehdusta. Näillä rasvasoluilla on myös kaikkein nopein yhteys maksaan, joka tuottaa niistä verisuonten seinämiin tarttuvia rasvamolekyylejä. Seurauksena on valtimokovettumatautia ja sokeriaineenvaihdunnan häiriöitä. 
[...] 
Naisellinen, lantionseutuun sijoittuva pakara- ja reisirasva on turvallisin ja hyödyllisin elimistön rasvavarastoista. Se on naisen hengissä säilymisen ja suvunjatkamisen kannalta tärkeä luonnollinen varasto.

Lähde - Lähde - Lähde - Weight Lost - Cosmetic surgery - Beauoxiwhite

ID Hospital on jossain vaiheessa uudistanut nettisivunsa ulkonäköä, että on nyt samankaltaisempi kuin monet muut näyttävät korealaiset kauneusleikkaus sivustot. Alla olevan naisen osalta voi havaita hänellä olleen jostain syystä alaspäin venyvä leuka, joka on maskuliinista, joten jälkeen kuvassa voi havaita feminiinisyyttä lisätyn leuan koon pienentämisellä.


Lähde - TaYa Sunaz - InStyle Korea - Facial bone contouring - Kevlo MW Soap

Samaiselta sivustolta tuli vastaan oikealla näkyvä sivuprofiilikuva, josta tuli mieleen, että olen nähnyt saman kuvan ennenkin. Google kuvahaulla käy ilmi samaa ja toista kuvaa näkyvän paljonkin vietnamilaisilla sivustoilla. Onko nämä kuvat alunperin ID Hospital:in tekemiä, joita myös vietnamilainen Mimi klinikka ja kylpylä osaltaan esittelee.

Olen näistä kuvista kertonut jo paljonkin, mutta ei näiden kasvon osien tarvitse olla täysin samanpituisia, että hiusraja voi olla alempana ja leuka lyhyempi varsinkin naisella. Kuitenkin suurin piirtein tällä tavalla jaoteltavissa olevat kasvot näyttävät ihmisiä paljonkin miellyttävän oli sitten kyse mustasta, aasialaisesta tai eurooppalaisesta naisesta. Tuon sivuprofiilikuvan osalta on myös sillä tavalla, että esim. aasialaisilla kasvot saavat olla matalammat.

Not only has the South Korean cosmetic surgery industry normalized cosmetic surgery, but it has also normalized and homogenized a single ‘ideal’ standard of beauty. However, it is important to keep in mind that this image is constantly changing and in a state of flux, which is ultimately more advantageous to capitalistic consumption. 
Generally speaking, this beauty standard appears to entail three key features: wider eyes with a double-eyelid, a high narrow dorsum with a sharply defined nose-tip and a narrow, well-sculpted jawline. Though on the surface it may seem as if this ideal beauty standard being promoted by the South Korean cosmetic surgery industry signifies a desire to appear ‘westernized’, it is actually more of a globalized beauty standard.
Lähde - Lähde - Lähde - Sistar - Shake It - Hot Choreography

Harmillisesti Mimi klinikan sivut eivät näytä aina toimivan, mutta tuli vastaan Angela Minh Châu niminen nainen, joka halusi olla vietnamilainen Fan Bingbing. Fan on hyvin suosittu kiinalainen näyttelijätär ja voi kuvien perusteella sanoa naisten olevan hyvin samannäköisiä.

Angela:lla voi havaita olleen alunperin tyypillinen kaakkoisaasialainen nenä, jossa tietenkin esiintyy vaihtelua, mutta se tahtoo olla ylhäältä vähän matala ja alhaalta pulleampi vauvamainen nenä. Eipä näitä neniä pitäisi aasialaisten naisten liian paljon muutella vaan osata nähdä kauniina normaalimpi ulkonäkö.


Lähde - Lähde - Lähde - KIM Hospital Hot girl - Miss Vietnam

Löytyi kirjoitus, jossa kriittisesti tarkastellaan kahta australialaista dokumenttia. Näistä dokumenteista uusimman olen nähnyt ja olen myös nähnyt brittiläisen dokumentin. Varmasti näitä dokumentteja on enemmän, mutta aiheena on vähemmistöille tehtävät kauneusleikkaukset, johon syynä väitetään olevan kantaväestö ja kuinka kyse olisi halusta olla jotenkin eurooppalaisen näköinen.
Later in the programme, an older Asian–Australian woman and former patient of Dr Kim, Glenda Bui, more assertively points out that she got a blepharoplasty in order to enhance her eyes, rather than change them to look more western. She also states that the photo she took to Dr Kim as a model was not that of a white celebrity, but a fashionably Korean one. Her statements and those of Heidi’s regarding manga aesthetics complicate the westernization/de-racialization thesis as it brings up the possibility of a hybrid aesthetic, that borrows from East Asian (Japanese, South Korean) mediated aesthetics as much as ‘western’ ones (in this case, that of mediated Caucasian Hollywood female beauty). 
[...]
As she, along with the viewing audience who are invited to take part in this intimate moment of self-realization, gazes into the bathroom mirror and sees her reflection, Choy begins to assess her own appearance and how well she – as an Australian TV presenter – fits within the existing aesthetic norms that inform Australianness in the twenty-first century. Tearfully observing her own image, she subjects herself (perhaps consciously for the first time) to the Eurocentric gaze she has deployed on the Asian women throughout the program herself, conceding: ‘I am Australian, but this face is Chinese’.
Lähde - Thammy Saigon - Facial Feminization Surgery 1 Year Post Op Update

Tuo Mimi klinikka näyttäisi olevan hyvin tunnettu ja suosittu Vietnamissa vaikka nettisivuilla on tällä hetkellä vikaa, niin Filippiineiltä löytyy myös samankaltainen naisen perustama kauneudenhoitoa ja kauneusleikkauksia tarjoava yritys Belo Medical Group. Omistaja Vicki Belo:n voi osaltaan havaita esittelevän Instagram:ssa naisille myös muotia ja tytär on päässyt filippiiniläisen Tatler lehden kanteen muutaman muun naisen kanssa.

Belo:n Facebook sivuilta poimin pari kuvaa, joista ensimmäisessä voi havaita mainostettavan kapeampia kasvoja, että Aasiassa on huomattavan paljon suosiossa tällainen ulkonäkö vaikka pitäisi myös osata arvostaa tai nähdä kauniina pyöreämmät kasvot, jotka ovat muutenkin aasialaisille naisille tyypillisiä. Oikeassa kuvassa voi osaltaan havaita mallilla olevan kapean korkea nenä, mutta tällainen nenä ei ole tyypillinen filippiiniläisille.

Alimmissa kuvissa on kauneuskirurgi Levi John Lansangan sivuilta poimittuja kuvia, joista vasemmassa väitetään kuinka esim. kiinalaisilla olisi lättänä leveä nenä, joka ei pidä täysin paikkaansa vaan pohjoisaasialaisilla myös ilmenee korkeaa nenää vaikkei nenä yleensä olisi yhtä näyttävä kuin eurooppalaisilla. Lansangan näyttää kirjoitusten perusteella tykkäävän kapeista ja korkeista nenistä, joita kauneusleikkauksilla myös tekee filippiiniläisille.

Onhan tämä kauneuskirurgin näkökulmasta hyvä asia, jos väittämällä kapean korkeaa nenää kauniiksi saa asiakkaita, mutta tämä on jokseenkin harmillista, koska ei pitäisi etnistä ulkonäköä liialti muuttaa tai nähdä sitä rumana. Ei siinä mitään, jos joku filippiiniläinen haluaa omata kapean korkean nenän, että myös MyFreeCams sivustolla on muutamia oikein kauniita filippiiniläisiä naisia, joille nähtävästi kauneusleikkauksella luotu kapean korkea nenä sopii oikein hyvin kasvoihin.

“It takes only 1/80th of a second for people to judge you by your looks. And no matter what they say about not judging a book by its cover, people will always judge other people by their cover,” she said. 
Belo cited a study she carried out as a student of psychology at the University of the Philippines (UP) Diliman. In the study, she said, two UP grads took her theory for a road test. Girl No. 1, who had an average GPA, was sexy and beautiful; Girl No. 2, who graduated cum laude, was pimply and overweight. She dressed them up in the same outfit and sent them off to apply for jobs. 
Not surprisingly, Belo said, the prettier girl got more job offers than the brainy one. Even better, she was offered a higher basic pay than Girl No. 2. “The bottom line really is, looks do matter,” Belo said. 
Our desire for good looks, apparently, is not just something the media has fed into our psyches, but is a biological adaptation. Simply put, our perception of beauty is not something learned; it is an instinct shaped by natural selection, according to a book cited by Belo titled “Survival of the Prettiest: The Science of Beauty,” by Nancy Etcoff. 
“It’s genetic. We like beauty the way we like to eat,” Belo said. 
In the book, Belo said Etcoff performed an experiment on children and babies as young as three months old. The infants, the study said, stared longer and smiled at the attractive faces.
When presented with an unattractive adult, the babies turned away. Even five-year-olds, when shown photos of good-looking people, perceived them as honest and kind, Belo said. 
“You get easily distracted by good looks at the beginning. For example, when you are overweight you are perceived to be lazy and lack self-control. This is so unfair, I know, but this is reality… If you have the personality you’ll have to work really hard. That’s why life is more fun when you’re beautiful,” she said.
Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Vicki Belo - Levi John Lansangan


Ylemmäs laitoin linkin koskien kasvon naisellisemmiksi muuttavia kauneusleikkauksia, joilla varsinaisesti tarkoitetaan naiseksi haluaville miehille tehtäviä muutoksia. Kyllä naistenkin kauneusleikkauksissa on kyse samasta asiasta vaikka se on yleensä halvempaa ja suuria muutoksia ei tarvitse tehdä, koska naiset ovat kuitenkin yleisesti selvästi naisen näköisiä.

YouTube:sta löytää valtavan paljon katsottavaa, että olen poiminut alle muutamia linkkejä videoihin, mutta oikeasta valikosta voi tietenkin jatkaa ihmettelyä. Eipä kaikista miehistä varsinkaan kaunista naista aikaan saada, koska ulkonäkö voi olla liian maskuliininen myös vartalon osalta.

Kuitenkin on sillä tavalla, että osalla miehistä voi sanoa olevan ulkonäköä, josta saa helposti aikaan kauniin naisen, jota voidaan vielä lisätä kauneusleikkauksilla. Karmeinta tässä on siinä, että osa aidoista naisista taas on hyvin rumia ja maskuliinisia ulkonäöltään, kun taas osa transsukupuolisista näyttää huomattavan kauniilta tai feminiinisiltä.

Olisiko sillä tavalla, että aasialaisista miehistä saa helpommin aikaan naisen ainakin eurooppalaisesta näkökulmasta katsottuna, koska kasvot ovat matalat ja vartalo on pieni. Eurooppalaisilla tahtoo olla jossain määrin kauneuden kannalta ongelmana kasvojen liian voimakas eteenpäin työntyminen vaikka sopiva eteenpäin työntyminen eurooppalaisessa naisessa on erittäin kaunista, mutta onhan myös aasialainen nainen matalammilla kasvoillaan omalla tavalla hyvin kaunis.

The Changing Face of Transgender Surgery
22 Transgender Youtubers
Transgender Modelling Dreams: From Geeky Boy to Glamorous Girl
Amazing Vocal Cord Surgery Before & After

Holy Cow Injections!!

Definitely fooled me...! The ladyboy pageant of Thailand
TransLiving Features FFS patients
Geena Rocero, a beautiful and well-shaped fashion model
HeMale or SheMale? Can you tell the difference?

Internet Star – Nathalie Paris Discusses Her Plastic Surgery

Yllä oleva Nathalie ei taida olla mies vaikka eihän tässä voi olla täysin varma osaltaan noiden thaimaalaisten ladypoikien takia. Hänen voi osaltaan havaita esittelevän uutta nenäänsä, jonka osalta häntä ei aiemmin miellyttänyt nenän ulkonäkö sivusta katsottuna.

Muropaketin etusivulla tätä kirjoittaessa näkyy kuva alla olevasta Twitterin toimitusjohtajasta, jonka ulkonäkö näyttäisi ainakin edestä katsottuna hyvältä vaikka pitäisi tarkistaa, että mitä mieltä ovat naiset. Varmasti kaikkia naisia ei miellytä, jos haluaa miehen olevan enemmän maskuliinisen näköinen, mutta toisaalta varakkuus ja korkea asema taitaa miellyttää hyvin monia naisia.

Tällä miehellä voi havaita kasvon olevan jaettavissa suurin piirtein samansuuruisiin osiin, johon liittyen voi verrata ylempänä olleita ID Hospital:in kuvia. Kuten olen todennut, niin ei näiden osien tarvitse olla täysin samanpituisia ja varsinkin miehille on hyvin normaalia leuan suurempi koko, jonka takia alinosa tahtoo olla pidempi verrattuna muihin osiin, eikä se miestä rumaksi yleensä tee. Naisella kuitenkin olisi selvästi parempi, jos kasvot voi pitkälti jakaa alla olevalla tavalla.

Kuvassa oleva henkilö ei näytä kuitenkaan naiselta, joka on taas mielenkiintoista sukupuolen tunnistamisen kannalta, jossa aivo taitaa huomioida alle sekunnissa monia tekijöitä. Jos halutaan muuttaa toimitusjohtaja naiseksi, josta varmaan feministit tykkäävät, koska naisten pitäisi päästä korkeisiin asemiin, niin varsinkin parransänki täytyy poistaa.

Feminiinistä ulkonäköä voi lisätä monella tavalla, mutta kaikki muutokset eivät ole tarpeellisia, koska ulkonäkö voi olla kaunista jollekin etniselle ryhmälle esim. leveä nenä ja joku mies voi vaikka tykätä naisella esim. suuremmasta leuasta. Tehdään kuitenkin selviä muutoksia pyöristämällä tai alentamalla hiusrajaa sivuilta. Poskiin voi laittaa vähän lisää pyöreyttä, jota voi varsinkin havaita aasialaisilla naisilla.

Päätä voisi vähän pienentää, kulmakarvoja vähän ylöspäin ja muotoa kaarimaiseksi, silmiä suuremmiksi, ylähuulta suuremmaksi ja nenää pienemmäksi, että eiköhän näiden muutosten jälkeen kuvassa ole jo hyvin feminiininen toimitusjohtaja, jonka takia feministit iloitsevat elleivät katso sukupuolielintä ja mahdollista omaa maskuliinista ulkonäköään peilistä.


Lähde - Zwitter - Puberty blocker - Eunukki - Reading the face of a leader
In Study 5, we assess crucial assumptions of the predominant theory, namely that variation in facial masculinity is due to genetic variation and that genetic factors that increase male facial masculinity do not increase facial masculinity in female relatives. We objectively quantified the facial masculinity in photos of identical (n = 411) and nonidentical (n = 782) twins and their siblings (n = 106). 
Using biometrical modeling, we found that much of the variation in male and female facial masculinity is genetic. However, we also found that the masculinity of male faces is unrelated to their attractiveness and that facially masculine men tend to have facially masculine, less-attractive sisters.
During childhood there is little sexual dimorphism between males and females, but as we mature, male faces become more pronounced compared to female faces. On average, male faces develop more prominent features, such as more pronounced brow ridge, squarer jaws, and purportedly enhanced upper and total face height (but see Kramer, Jones, & Ward, 2012; Lefevre et al., 2012). These developments are associated with greater exposure to the primary male sex hormone, testosterone, during development (Bardin & Catterall, 1981; Penton-Voak & Chen, 2004; Swaddle & Reierson, 2002), which has been found to enhance craniofacial growth in men in ways consistent with facial masculinity (Verdonck, Gaethofs, Carels, & de Zegher, 1999).
Individuals appear to be sensitive to this and perceive men with greater testosterone levels as more masculine (Penton-Voak & Chen, 2004; Roney, Hanson, Durante, & Maestripieri, 2006). Women, on the other hand, who are not exposed to the same levels of testosterone, retain softer, neonatal features, such as larger eyes and rounder faces. Facial femininity is also associated with exposure to the primary female sex hormone, oestrogen (Law Smith et al., 2006).
Lähde - A New Viewpoint on the Evolution of Sexually Dimorphic Human Faces

Putsasin yllä olevaa keskimääräistä yhdistelmäkuvaa, että alkuperäinen löytyy lähdelinkin kautta, mutta sieltä löytyy myös valtavasti luettavaa. Kuvassa voi havaita alla oikealla olevan äärimmäisen feminiinistä ulkonäköä, mutta eipä naisen tarvitse tällaiselta näyttää, että keskellä olevan naisen ulkonäkö taitaa miellyttää monia miehiä enemmän, koska näyttää enemmän aikuisemmalta naiselta kuin sanotaanko söpöltä vauvalta tai tytöltä.

Tässä voi huomata naisen ulkonäölle tapahtuneen paljonkin muutoksia, joista jo ylempänä kerroin, että tässä on tullut jo luettua valtavasti tutkimuksia ja myös tehtyä omia tutkimuksia, jonka takia osaan sanoa millaisia muutoksia ulkonäköön täytyy tehdä, jotta näyttää selvästi naiselta.

Kuitenkaan kaikki muutokset eivät ole välttämättä tarpeellisia, jos ajatellaan esim. silmien kokoa, että eihän pienet silmät tee aasialaisista naisista maskuliinisia. Sukupuolen tunnistamisessa on kyse monista tekijöistä, joten tässä ei pidä naisten pelästyä, että pitäisi näyttää äärimmäisen feminiiniseltä kasvoiltaan ja myös naisellinen vartalo lisää feminiinistä ulkonäköä.


Ylempänä oli kuvia vietnamilaisesta naisesta, joka halusi näyttää kiinalaiselta näyttelijättäreltä Fan Bingbing:ltä. Hänet voi nähdä yllä olevissa kuvissa ja taitaa hyvinkin olla sillä tavalla, että naisen ulkonäkö on hyvin aitoa. Naisella voi havaita olevan kapean korkea nenä, että samannäköistä nenää näyttää olevan varsinkin intialaisilla ja japanilaisilla naisilla.

Silmätkin ovat naisella olleet jo lapsuudessa avautuneen näköiset, mutta eipä tämä kuitenkaan tarkoita, etteikö jotain kauneudenhoitoa Fan tekisi, koska naisella ei näytä olevan ryppyjä ja iho näyttää tasaiselta. Tämän tietenkin saa aikaan osaltaan meikkaamisella ja kuvankäsittelyllä, mutta pitämällä hyvää huolta ihosta esim. välttelemällä UV-säteilyä ja laittamalla voiteita kasvoihin. Lisäksi omaamalla hyvät geenit säilyy iho myös pidempään kauniina.

Poimin taas alle yhdeltä kiinalaiselta naiselta kuvia SoYoung sivustolta, joiden osalta paljastuu naisen tehneen muutoksia silmäluomiin ja nenäänsä, jonka voi vasemmassa kuvassa havaita olevan erikoisen näköinen aasialaisella naisella. Nenä voisi olla lyhyempi, mutta hän on varmaan halunnut tällaisen näyttävän nenän ja noudattaa Ricketts:in E-linjaa.

Eipä tässä pitäisi kiinalaisten naisten näin suuresti ulkonäköä muutella, mutta kiinalaisia on valtavan paljon, että osa myös haluaa olla erilainen ulkonäöltään. Tämäkin nainen on voinut osaltaan haluta olla Fan Bingbing:in näköinen tai sitten katsellut liikaa kuvia eurooppalaisista naisista.

Authors who defend the notion of westernisation discuss how medicalisation of ethnic features has resulted in Asian women internalising a Western standard of beauty. This standard may have been based on the so-called golden proportion used in cosmetic surgery based on the Greco-Roman ideals (Jayaratne et al. 2012). With the use of Western-oriented golden proportion, surgeries of Asian features are interpreted as “corrective” and that the features are to be qualified as “abnormal” (Bernardino and Rubin 2003), to use a medically unforgiving yet highly evaluative term. 
According to Kaw (1993), such corrective surgeries promote beauty standards that influence people to “mutilate” their bodies, just to conform to mainstream appearance in Western communities. Ja (2004) argues that the corrective surgeries have branded the Asian body as inferior and flawed. Even in their countries of origin, the author argues that Asians have similarly adopted the inferior branding and have internalised the Western ideal (Bissell and Chung 2009; Johnson et al. 2014). 
[...]
In respecting ethnicity, Lam (2002) posits that most plastic surgeons do not necessarily aim for westernisation as exemplified by the pioneering efforts of the Japanese surgeon Mikamo. Rather, the double eyelid surgery Mikamo developed in 1896 aimed to eliminate the look of a traditional Japanese woman, considered impassive and non-energetic, and to reflect the newly emancipated feminine beauty (Dobke et al. 2006). 
[...]
Arguments against the westernisation hypothesis can also be understood from the perspective of women as consumers. Based on in-depth interviews with Asian-Americans, Dobke et al. (2006) claim that Japanese women in the US try to avoid artificial alterations to the point of obvious noticeability. Obvious traces of alterations are often defined as “unnatural” western appearance and are also avoided by Koreans. 
This may be partly explained by their strong sense of nationalism (Holliday and Elfving-Hwang 2012). Instead of aiming for an unnatural western appearance, Luo (2013) contends that women in China aim for a harmonious integration of the so-called wai zai mei or external beauty and ne zai mei or internal beauty.
[...] 
Romantic relationship, for one, has been identified as strong motivation of Asians who seek cosmetic surgery in the US, with women wanting to appear less exotic to Caucasian men (Munzer 2011). Romantic goals are also apparent in one type of gendered construction of cosmetic surgery in Korea called kyoˇrhon soˇn-ghyoˇng or “marriage cosmetic surgery” (Holliday and Elfving-Hwang 2012), which identifies the “right face” that determines a woman’s chance of getting married.


Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - SoYoung - The Heiress - (Original Trailer)