27. huhtikuuta 2015

Aasialaiset haluavat samankaltaiset kasvot kuin näyttelijä Hepburn:lla ja muita poimintoja SoYoung sivustolta

SoYoung sivustolla näkyy usein kuvia näyttelijä Audrey Hepburn:sta, että kiinalaiset taitavat tykätä naisen ulkonäöstä, jossa voidaan havaita hänen omaavan korkean kapean nenän, näyttävät silmät, soikion muotoiset kasvot ja voidaan sanoa monella aasialaisella olevan erikoinen halu omata tällaista ulkonäköä.

Toisessa kuvassa voi nähdä tyypillisen kuvan SoYoung sivustolta, jossa nuori nainen esittelee uutta nenäänsä. Kuten olen tässä jo monta kertaa todennut, niin ei aasialaisten pitäisi kasvojaan liialti muutella vaan aasialainen ulkonäkö on myös kaunista, että osa näistä naisista näyttää sanotaanko omituisilta anime hahmoilta. 

Pitäisi tämä nainen nähdä elävänä, koska kuvista ei aina saa kunnolla selvää kauneudesta, mutta eipä tämä nainen yhtä omituiselta näytä verrattuna kuviin, joita olen nähnyt kiinalaisista SoYoung sivustolla. Tuolla sivustolla voi tietysti lueskella muiden kiinalaisten kommentteja ja nähtävästi kiinalaiset tykkäävät tästä nenästä.
Nähtävästi kiinalainen nainen esittelee thaimaalaisesta kaveristaan kuvia ja kertoo naisen käyneen mm. nenäleikkauksessa ja tehneen suuremmat rinnat, mutta laitoin merkille takana näkyvän Buddha patsaan, jonka voi havaita omaavan korkean nenän.Olen tämän alla olevan korealaisen laulajan Nanan maininnut muutaman kerran, joka on valittu elokuvakriitikkojen toimesta maailman kauneimmaksi naiseksi.

Vaikka nainen on kauniin näköinen ja laitoin jo kauan sitten merkille naisen eurokeskiset kasvot, niin näyttää kuitenkin siltä, ettei ulkonäkö ole taysin aito vaan silmiä on suurennettu ja nenääkin on mahdollisesti tehty kapeammaksi ja korkeaksi.

Tämä ei olisi yllättävää, koska tutkimuksissa on usein kerrottu korealaisten julkkisten käyneen suurelta osin kauneusleikkauksissa, mutta varmasti vähimmillään sillä tarkoitetaan silmäluomileikkausta, jolla siis tehdään silmistä näyttävämmät, koska silmät tahtovat olla itäaasialaisilla yleisemmin aika pienet, mutta tälläkin naisella voi havaita kasvoissa mukavaa aasialaista söpöyttä.SoYoung sivustolla kiinalaiset esittelevät usein kasvoja monesta suunnasta ja tällä naisella näyttäisi kauneusleikkaukset olevan onnistuneita, että nainen ei näytä omituiselta vaan kauniilta. Yllä olevaan Nanaan ja muutenkin julkkiksiin liittyen on sillä tavalla, että heillä on myös vaikutusta kauneusihanteisiin. Kuitenkaan julkkikset eivät voi olla ulkonäöltään ihan millaisia tahansa vaan heidän ulkonäkönsä perustuu yleensä kauneustutkimuksissa havaittuihin tekijöihin.

Tässä tulee kuitenkin mieleen monet mallit, että ihmisillä taitaa olla yleinen luulo kuinka mallit ovat aina jotenkin kauniita, mutta tämä ei pidä paikkaansa, jota on tuo Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä kritisoinut, koska muotisuunnittelijat ja muut tahot tykkäävät myös käyttää huomattavan maskuliinisen tai androgyynisen näköisiä naisia.

Jos kaunis nainen ei sellaiselta näytä, niin hänestä tehdään sellainen meikkaamisella, leikkaamalla hiukset lyhyiksi, vihaisella ilmeellä ja kuvakulmilla, mutta eihän tämä miellytä yleisesti miehiä vaan kannattaa vaikka katsoa Playboy-lehteä, jossa nähdäkseni naiset ovat usein huomattavan kauniita ja vartalossakin on muotoja, kun taas muotialalla tykätään enemmän laihemmasta ulkonäöstä.The second challenge to their interpretation, cited by Ellis and He, comes from Jankowiak, Gray and Hattman (2008).  These authors reported that women, both European and East Asian, rated male and female European magazine models better looking than their East Asian counterparts, whereas male raters found European male models better looking than East Asian, rating female models of the two populations similarly. This is not a proper challenge.
Female fashion models tend to have below average femininity; the majority of men will usually not familiarize themselves with female high-fashion models whereas more women are expected to browse fashion magazines and be used to the looks of female high-fashion models; and European women having more exaggerated secondary sexual characteristics, the below average femininity of European women fashion models will tend to be more noticeable to most men whose brains attune them to breasts, hips and related cues to femininity, very well causing them to more negatively evaluate European women models than East Asian women models for lacking femininity. 

Googlen kuvahaulla etsin taas tietoa kuvan alkuperästä ja sillä tavalla voi myös löytää puhtaan kuvan, jossa ei ole noita SoYoung sivuston vesileimoja.Nähtävästi korealainen kauneusleikkauksia tekevä DA esittelee kiinalaisille palveluitaan, mutta varmaan osa on turhaa ulkonäöllistä muutosta, koska aasialaisten tulisi enemmän arvostaa omanlaista ulkonäköä. Eihän sille tietenkään mitään voi jos joku nainen välttämättä haluaa enemmän eurooppalaisille tyypillistä ulkonäköä, mutta ei tässä pitäisi liialti aivopestä aasialaisia naisia näkemään itsessään ulkonäöllisiä ongelmia.Alla voi havaita monille itäaasialaisille tyypillistä ulkonäköä, mutta tietysti tässä ulkonäössä esiintyy vaihtelua, että on korkeamman nenän omaavia ja sitten leveän nenän omaavia, mutta tällä naisella ei näytä olevan leveää nenää vaan se sijaitsee silmien välisellä alueella ja on matala.

Ennen kuvassa voisi sanoa eurooppalaisesta näkökulmasta katsottuna naisella olevan enemmän lapsenomaiset kasvot, kun taas toisessa on enemmän aikuisempaa ulkonäköä, mutta tästä huolimatta aasialaisten tulisi osata myös arvostaa ennen kuvassa näkyvää ulkonäköä.Alla voi havaita naisten ulkonäön muuttuneen suuresti, että onko kuvissa edes sama nainen, mutta toisaalta kauneusleikkauksilla voi suurestikin vaikuttaa ulkonäköön ja näiden naisen täytyy olla varakkaita, jos tässä on myös leukaa leikattu pienemmäksi. Naiset on varmaan ottaneet kirjaimellisesti puheet v muotoisesta leuasta, josta aasialaiset tuntuvat tykkäävän vaikkei sen leuan tarvitse olla omituisen terävä.Alla voi havaita osaltaan kuvia korealaisen kauneusleikkauksia tekevän Wannaben tiloista. Aasialaisilla on erikoinen halu omata vähän pidemmän, korkean ja kapean nenän, mutta eipä nähdäkseni tämän naisen kasvoissa ole mitään vikaa. Tietenkin yksi merkittävä syy haluun taitaa olla nämä katukuvassa näkyvät kuvat tai julkkikset, että jos nenä on vähän matala, niin heti näkee itsensä jotenkin rumaksi vaikkei olisi.

Lisäksi aasialaiset tuntuvat tykkäävän Ricketts:in E-linjasta, jossa leuanpään ja nenänpään välille vedetty viiva ei saisi koskettaa huulia, mutta aasialaisilla tahtoo esiintyä enemmän kasvoja, joissa huulet menevät vähän viivan yli johtuen esim. kasvon keskiosan mataluudesta tai myös suun alueen pienestä eteenpäin työntymisestä.

Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde - Lähde