22. huhtikuuta 2015

Geenien yhteys ulkonäköön, Eiffelin torni nenä, sekarotuiset parisuhteet ja Zed Nelsonin kuvat

Alla on taas paljonkin edellisestä siirrettyä sisältöä, koska alkoi venymään pitkäksi ja muutenkin ei liittynyt varsinaisesti aiheeseen. Alla on kaikenlaista, joten on vaikeaa keksiä hyvää otsikkoa, mutta laitoin otsikkoon muutamia mainintoja sisällöstä.

Laitoin viimeinkin kommentoinnin mahdolliseksi, mutta ainakin aluksi olen rajoittanut sen uusiin kirjoituksiin ja ilman rekisteröitymistä se ei onnistu vaikka tässä on tietysti huonona puolena, ettei moni viitsi kommentoida, jos sitä ei voi tehdä nimettömästi vaikka voihan sitä aina helposti luoda tekaistun trolli nimimerkki tilin Googleen, jonka avulla voi sitten kommentoida.


Katselin pitkästä aikaa, että löytyykö tutkimuksia tai jotain muuta koskien geenien vaikutusta ulkonäköön, jonka takia päädyin Parabon Snapshot sivustolle. Tämä kiinnostaa varsinkin poliiseja, että jos rikospaikalta löydetään paljonkin esim. murhaajan tai raiskaajan geenejä, niin sitä voidaan yrittää geenien avulla luoda kuva rikollisesta.


Lähde - Using Genome-wide SNPs for DNA Phenotyping and Kinship Inference
Children with mixed heritage often only identify as one race or ethnicity, leading to selection issues concerning which individuals report that they are mixed race. While the “one-drop rule” does not literally hold in U.S. survey data, several studies find that children with one white and one black parent often identify as black.
Lähde

Drs. Tony Frudakis and Mark Shriver analyzed the killer’s DNA for genetic ancestry and determined his ancestry was signicantly West African. Law enforcement redirected its efforts to focus on a person of predominantly West African descent.
Lähde - Lähde

Tuli päädyttyä espanjankieliselle Expo Beauty Magazine sivustolle, jossa näyttää olevan kaikenlaista mielenkiintoista. Alla olevassa kuvassa näkyy Victoria's Secret:in mainos, jossa lukee täydellinen vartalo on nähtävästi aiheuttanut kritiikkiä ja syytteitä siitä, että tässä aiheutetaan naisille ulkonäköpaineita.

Onhan nämä naiset aika barbien näköisiä ja joukossa voi myös nähdä muita kuin eurooppalaisia naisia, joilla tahtoo usein olla aika samanlainen ulkonäkö verrattuna valkoiseen naiseen vaikka esim. ihonväri olisi tummempi, jota sitten jotkut tutkijat kritisoivat kuinka nämä naiset eivät kunnolla edusta mustien naisten ulkonäköä vaan enemmän eurokeskistä ulkonäköä, josta valkoiset enemmän tykkäävät.


Lähde

Samaiselta sivustolta löytyi artikkeli, jossa kerrotaan Etelä-Koreassa tehtävistä kauneusleikkauksista, joissa kirjoittajan mukaan tehdään enemmän länsimaalaisille tai kaukasialaisille tyypillistä ulkonäköä. Toisessa kuvassa voi havaita kiinalaisille mainostettavan Eiffel-torni nenää ja kuvassa näyttäisi olevan myös eurooppalainen nainen. Tuohon kuvaan liittyen kerrotaan myös kuinka moni nuori koulutettu kiinalainen on työtön, mutta kauneusleikkauksella voi työpaikan saada helpommin.Lähde - Lähde

SoYoung sivustolta löytyy mielenkiintoisia kuvia sisaruksista, jotka tietysti ovat usein samannäköisiä vaikka varsinkin sekarotuisissa parisuhteissa jälkeläisten ulkonäkö voi paljonkin poiketa, että yksi lapsi on kaunis ja toinen selvästi rumempi tai toinen näyttää enemmän eurooppalaiselta ja toinen enemmän aasialaiselta.


Lähde

Alla olevassa kuvassa laittoi merkille nuortenlehti Vivi, jonka on tutkimuksissa kerrottu käyttävän malleina myös eurasialaisia naisia ja siltä kyllä näytti, kun joku aika sitten katselin, mutta onhan nämä aidot aasialaiset naiset myös kauniita. Alla olevasta kuvasta voi myös havaita kuinka nuorella naisella on suuret silmät, että monilla nuorilla naisilla on erikoinen halu tehdä silmistään huomattavan suuret silmäteipin tai kauneusleikkauksen avulla.


Lähde

Alla on taas korealainen meikkitaiteilija Pony, jota olen aina välillä esitellyt. Sitä on mielenkiintoista katsoa kuinka aasialainen nainen saa tehtyä meikkaamisella itsestään melkein eurooppalaisen naisen näköisen. En ole tähän naiseen tarkemmin perehtynyt, mutta naisen ulkonäkö laittaa epäilemään nenäleikkausta, jossa nenästä on tehty korkea ja samalla kapea.

Saahan tällaisen vaikutelman jossain määrin aikaan meikkaamisella, jossa ymmärtääkseni nenän sivuille laitetaan tummempaa meikkiä. Sama pätee suurempiin silmiin, että niissä voidaan käyttää teippiä tai liimaa, mutta niidenkin osalta en yhtään ihmettelisi silmäluomileikkausta, joka on hyvin yleistä korealaisille.


Lähde - Lähde - Kuva 2
The researchers also have found that the negative bias and the lowest ability attributed to unattractive women, not only in the academic area, but also in the workplace (Lee). Due to the situations mentioned above, many Korean people decide to get plastic surgeries. 76% of Korean women in their 20-30 years had cosmetic surgery. Most of them had an operation on the upper eyelid (Chambers, Ray). 25% of Korean mothers, having the daughters of the age of 12-16, offered their daughters to undergo the plastic surgery (Chambers, Ray).
Lähde

Alla kerrotaan mielenkiintoisesti sekarotuisista parisuhteista mustien ja valkoisten välillä kuinka valkoiset naiset muodostavat huomattavan paljon parisuhteita mustien miesten kanssa verrattuna valkoisten miesten parisuhteisiin mustien naisten kanssa. Lisäksi tuodaan esille kuinka näiden sekarotuisten parisuhteiden määrä olisi vähäinen, koska niitä tulisi olla 2,1% sijasta 18%, jos rodulla ei olisi merkitystä.

Sitä näkee usein keskustelupalstoilla myös mustien kertomana kuinka monet mustien miesten kanssa pariutuvat valkoiset naiset olisivat rumia tai lihavia. Eipä yksittäisten ihmisten havainnoista pidä tehdä yleistyksiä, mutta jos niitä näkee vähän väliä on niissä varmasti jotain totuutta. Tätä voidaan kuitenkin tutkia ja nähtävästi tämän tutkimuksen perusteella mustien miesten kanssa pariutuvat valkoiset naiset ovat keskimäärin lihavempia ja vähemmän koulutettuja verrattuna valkoisiin naisiin, jotka pariutuvat valkoisten miesten kanssa.

Mielenkiintoisesti kerrotaan, jonka pystyn kauneustutkimukseni perusteella päättelemään on se, että valkoisten miesten kanssa pariutuvat mustat naiset ovat korkeammin koulutettuja ja laihempia verrattuna mustien miesten kanssa pariutuviin mustiin naisiin. Tämä ei ole sinänsä yllättävää, koska tutkimusten perusteella valkoiset miehet tykkäävät normaalin tai laihan vartalon omaavista naisista, joten nainen voi painollaan vaikuttaa millaisia miehiä houkuttelee, jonka varmasti tietää paksu valkoinen nainen.

Viimeisessä lainauksessa tutkijat esittävät nähdäkseni typeriä kysymyksiä, koska vastauksia löytyy monista tutkimuksista koskien vaikka ihonväriä kuinka miehet näyttävät yleisesti tykkäävän vaaleamman ihonvärin omaavista naisista, kun taas naiselle kelpaa vähän enemmän tummempi mies.

Voisi olettaa valkoisten miesten pariutuvan paljonkin eurokeskisemmän ulkonäön omaavien mustien naisten kanssa, joilla on esim. kapean korkea tai pieni nenä, luonnostaan pitkät ja kiharat tai suoristetut hiukset ja muutenkin sellaista siroa ulkonäköä, josta valkoiset miehet tykkäävät myös valkoisella tai aasialaisella naisella.

Sekarotuisia parisuhteita tutkivien kannattaisi perehtyä yleisesti kauneustutkimuksiin, että millaisista naisista miehet yleisemmin tykkäävät, niin ei tarvitsisi yhtä paljon ihmetellä esim. valkoisten miesten haluttomuutta pariutua monien mustien naisten kanssa, jos kerta ovat varsinkin Yhdysvalloissa keskimäärin huomattavan lihavia.
First, in 2009 only 2.1% of couples are black-white, while if race were an irrelevant trait in marriage, this percentage would amount to about 18%. In addition, 78% of these inter-racial couples correspond to white wife– black husband ones, whereas, under random matching, the expected 18% would be almost evenly split. 
[...] 
Among black women, those who marry black men are (on average) fatter and less educated than those who marry white men. Similarly, white women who marry black men are (on average) fatter and less educated than those who marry white men. The higher socioeconomic quality of the black woman in interracial marriages is consistent with the “status exchange” explanation given by sociologists (e.g., Fu, 2001; Qian and Lichter, 2007). The corresponding magnitudes are large, indicating differences of 2–3 BMI units, and 0.7–2 years of education between the inter- and the intra-married women.
[...] 
Why so few interracial marriages are observed? And, perhaps more importantly, why do we find an asymmetry in the prevalence of intermarriages depending on whether the husband or the wife is black?
Lähde

Olen usein poiminut tästä erinomaisesta tutkimuksesta lainauksia koskien valkoisten miesten näkemyksiä mustista naisista. En jaksa tutkimusta uudelleen lukea, mutta poimin äkkiseltään muutaman lainauksen, että kannattaa mieluiten lukea koko tutkimus.

Näitä tutkimuksia on sinänsä erikoista lukea, koska nykyään monet tykkäävät jauhaa värisokeudesta tai siitä, ettei rotuja ole olemassa, niin näissä tutkimuksissa ne näyttävät olevan olemassa ainakin tilastollisesti, mutta kyllä monet tutkijat myös tarkastelevat ihmisten ulkonäköä ja tekevät sen perusteella luokittelua.

Sekarotuisten parisuhteiden osalta tutkijoiden tulisi huomata, ettei parinvalinnassa ole ainoastaan kyse rodusta vaan monet ihmiset voivat todellakin olla värisokeita, jonka seurauksena voi ajatella monen tutkijan olevan itse jonkinlaisia rasisteja, jos alkavat ihmisiä jollain tavalla syyllistämään parinvalinnasta, jos mustille naisille tyypillinen ulkonäkö ei monia miellytä vaan eurooppalainen mies tykkää enemmän vaikka eurooppalaisen ulkonäön omaavasta naisesta.

Onhan se selvää, että sekarotuisten parisuhteiden määrä kasvaa monista syistä johtuen, jos ajatellaan vaikka iäkkäitä eurooppalaisia miehiä, jotka lähtevät Aasiaan etsimään hedelmällistä naista. Jotkut tutkijat tuovat nähdäkseni hölmösti esille kuinka ihmisiä viehättää erilaisuus, mutta se ei näytä tutkimusten perusteella pitävän suurelta osin paikkaansa.

Eksotiikan viehätyksessä on myös rajansa yleisesti miesten näkökulmasta, koska naisen tulisi olla kaunis, mutta jos jossain etnisessä ryhmässä naiset ovat huomattavan ruman ja maskuliinisen näköisiä omaan etniseen ryhmään kuuluviin naisiin verrattuna, niin ei se eksoottisuus enää viehätäkään.

If you look closer at the eyes, you can see that a white person has the mask on. The presumably white sellers titled the mask the “African American woman” representing this image as the quintessential black woman; one who is unattractive, a happy servitor, and someone to be laughed at and commoditized.
Eurooppalaisilla on muutenkin omanlainen kauneusihanne, joka perustuu kauniin eurooppalaisen naisen ulkonäköön. Valitettavasti varsinkin muihin rotuihin ja etnisiin ryhmiin kuuluvat naiset ovat tästä syystä joutuneet ongelmalliseen tilanteeseen, koska heille tyypillistä ulkonäköä ei samassa määrin arvosteta länsimaissa.

Tuntuu kuitenkin hyvin omituiselta, että jos länsimaissa on jo kauan ennen nykyistä eri rotujen kohtaamista nähty vaaleammat naiset ja kauniit eurooppalaiset kasvonpiirteen omaavat naiset kauniina, niin nyt pitäisi sitten eurooppalaisten alkaa näkemään naisella esim. huomattavan leveä nenä kauniina.

Ei se valitettavasti tällä tavalla mene, koska tutkimusten perusteella ihmisille on enemmän normaalia tykätä samannäköisistä ja tutkimusten perusteella ihmiset näkevät leveän nenän maskuliinisena, jonka takia muutenkin naiset tykkäävät tehdä nenästään pienemmän, joka täten lisää feminiinistä ulkonäköä, koska miehillä on keskimäärin leveämpi tai suurempi nenä.
Influential American leader and President Thomas Jefferson ([1785] 1991), in his Notes on the State of Virginia reiterated earlier assessments of black women and sexual animalism, he states. 
Add to these, flowing hair, a more elegant symmetry of form, their own judgment in favour of the whites, declared by their preference of them, as uniformly as is the preference of the Oranootan for the black women over those of his own species (P.145).
[...] 
Long standing negative images such as this one in figure 3 assert black women’s beauty as laughable and have black women feeling the strain of the incapacitating beauty standard. Thus, some black women (as well as Asian American women), in contemporary Times, more than ever before, have sought out plastic surgery, attempting to “refine” their noses among other procedures, in hopes of meeting the white ideal (Patton 2006), and thus achieving more societal acceptability in beauty and femininity. 
[...] 
Later, when asked if he could find his ideal woman in black women, he stated: 
No! 1) smell - a natural musky animal smell that is foul and repulsive 2) lack of bathing on their part, BAD HYGIENE 3) disproportionate bodies, like some sort of mutants, stove pipe noses, grossly obese or disproportionate bodies 4) bad attitude, nasty in-your-face, neck breaking argumentative nasty attitude, the inability to show compassion or care about others, cultural inferiority teaches them the only thing that matters are themselves. 5) the female negro is completely lacking in any semblance of femininity (at least all those I have run into) 6) their HIV/AIDS as well as other STD rates of disease is 10 times that of whites! that's a CDC FACT...check it out before dismissing it! 
Lähde

Alla kerrotaan mielenkiintoisesti kuinka korkeakoulutetut muodostaisivat nykyisin enemmän parisuhteita samaan rotuun kuuluvien kanssa vaikka sitä on ajateltu koulutuksen lisäävän sekarotuisia parisuhteita, koska yliopistoissa on kaikenlaisia ihmisiä.

Monet uudetkin tutkimukset, joita olen lukenut kertovat siitä kuinka mustilla naisilla ei varsinkaan ole korkeakouluissa suurta suosiota miesten keskuudessa vaikka mustilla miehillä on vähän paremmat mahdollisuudet löytää toiseen rotuun kuuluva nainen. Lisäksi yhdessä uudessa tutkimuksessa taisi olla sillä tavalla, että yliopistossa olleet naiset olivat enimmäkseen parisuhteessa samaan rotuun kuuluvien kanssa.
However, in 2000 there is no difference in endogamy by educational level, and by 2010 the association has reversed: couples in which both partners have a college education are now more likely to marry within race than couples with lower educational attainment. This finding strongly questions the universalistic potential of educational attainment to transcend racial barriers and in group preferences (e.g. Gordon 1964), as well as the role of college campuses as venues where individuals of different races can “meet and mate.” 
[...] 
This conclusion is consistent with recent findings from Brazil. As Gullickson and Torche suggest in reference to the Brazilian case, it is even possible for status exchange to increase as barriers to interracial contact decline if such decline “makes interracial unions less exceptional, gains associated with marrying white more valuable, and the generalized penalty for blackness more acceptable” (2014:30).
Lähde

Tuossa lainauksessa mainittiin Brasilia, joka varmaan edustaa monelle eurooppalaiselle suvaitsevaisella hienoa tulevaisuuden kuvaan sekarotuisesta maailmasta, niin siitä huolimatta ei sekarotuisuus ole ulkonäköön perustuvaa syrjintää poistanut, mutta yksi syy taitaa olla siinä, että valkoinen eliitti suosii enemmän eurooppalaisen näköisiä.

Tämä sitten vaikuttaa tutkimusten perusteella myös mustiin tai mulatti miehiin, jotka tykkäävät enemmän valkoisen näköisistä naisista kuin mustista naisista, joka nähtävästi harmittaa mustia brasialialaisia feministejä tai mustille oikeuksia ajavia naisia, kun mustat miehet eivät samassa määrin tue mustia naisia.

Alla on muutama poiminta hedelmöityshoitoja Brasiliassa tarkastelevasta tutkimuksesta, jossa käy ilmi kuinka ihmiset haluavat yleisesti samannäköisiä jälkeläisiä, mutta myös valkoisten sukusolut näyttävät olevan suosittuja, koska ihmiset eivät osaltaan syrjinnän takia halua tummempia lapsia. Alla oleva teksti voi vaikuttaa omituiselta tai epäselvältä, mutta se johtuu Googlen kääntäjästä.
According to the doctor, the couple always wants the donor is like with her ​​husband / partner. But there have been three or four cases where the person said that despite being dark, the sister was blonde with blue eyes, and wanted a clearer donor. There was no case in which a donor wished darker. Although the couple choose the donor, the doctor already provides a pre-selected list of donors considered by the sperm bank as Similar to the receiver.

[...]
Those interviewed at first said they wanted a donor it was like they because otherwise the child to perceive different parents , suffer a lot. However, in another time of the interview , considered that if the donor were lighter than they would be fine. According to one : " I trust the hospital staff , they will get a good donor for me. But also would not complain if the child leave blonde blue eye, which is so beautiful." 
[...]
I am clear of green and brown hair eye, and the husband is to the side of burned dark sun. So if the donor is too dark the child does not will not be like me or with my husband. It would be very different from me and him, and I would not accept. But if it is not too dark, then the child can come out like her father, pull the father, there's no problem.
Lähde

Alla olevan lähde linkin kautta voi katsella Zed Nelsonin ottamia kuvia ja sieltä löytyy enemmän Nelsonin näkemyksiä, joista poimin alle vähän näytille. Nelsonin sivuilla voi ensiksi nähdä kuvassa nuoren missin, jonka kasvojen ulkonäkö liittyy osaltaan myös aikuisen naisen kauneuteen.

Vaikka aikuisella naisella saa olla voimakkaammat kasvot, niin osaltaan monien eurooppalaisten miesten viehätys aasialaisia naisia kohtaan taitaa kertoa osaltaan siitä, että osa miehistä tykkää hyvin lapsenomaisesta ulkonäöstä naisella tai se voi johtua osaltaan siitä, että aasialainen nainen on hyvä kakkosvaihtoehto, jos hedelmällistä tai kaunista eurooppalaista naista ei löydä.

Muistaakseni joku Ruotsiin adoptoitu korealainen mies taisi kritisoida osaltaan tällaisia sekarotuisia adoptioita kuinka ulkonäöltään erilainen ihminen tuodaan elämään ulkonäöllisesti erilaisten ihmisten keskuuteen, mutta hän taisi myös esittää väitteitä kuinka aasialaisten naisten kanssa pariutumisessa olisi kyse pedofiliasta. Tällaiset väitteet ovat sinänsä hölmöjä, koska eiköhän näissä parisuhteissa aasialaiset naiset ole yleensä aikuisia vaikka voivat näyttää eurooppalaisen miehen vieressä tytöiltä.

The modern Caucasian beauty ideal has been packaged and exported globally, and just as surgical operations to 'Westernise' oriental eyes have become increasingly popular, so the beauty standard has become increasingly prescriptive. In Africa the use of skin-lightening and hair-straightening products is widespread. 
In South America women have operations that bring them eerily close to the Barbie doll ideal, and blonde-haired models grace the covers of most magazines. Anorexia is on the increase in Japan, and in China, beauty pageants, once banned as 'spiritual pollution', are now held across the country.
Lähde - Kauneus ja pedofilia

Alla olevalla kuvalla on tarkoitus tuoda esille, ettei ainakaan länsimaisessa kauneusihanteessa ole kyse täysin neoteniasta, koska jos ajatellaan vauvoja on heillä yleisesti matala nenä, kun taas eurooppalaisella tulee olla korkea nenä. Eurooppalaisella muutenkin matala nenä voi kertoa syndromasta, mutta muille ihmisryhmille tietysti matalampi nenä on normaalia ulkonäköä.


Lähde - Downin oireyhtymä - Saddle nose

Näiden alla olevien kuvien avulla on tarkoitus tuoda esille kuinka aikuisen naisen kauneus ei perustu vartalon osalta neoteniaan, koska naisella olisi hyvä olla vähän pidemmät sääret verrattuna ylävartaloon. Tämän lisäksi lantion tulee olla selvästi leveä verrattuna vyötäröön, takapuolessa pyöreyttä ja rinnoissa kokoa.

Tämä ei kuitenkaan poista sitä, etteikö osalla eurooppalaisista miehistä olisi erikoinen himo lapsenomaista ulkonäköä kohtaan, joka voidaan varsinkin havaita thaimaalaisilla naisilla, mutta thai naiset eivät ulkonäölleen mitään voi, koska se on heille normaalia. Muistaakseni tutkimusten mukaan ihmiset pariutuvat yleisesti samanpituisten kanssa vaikka tyypillisesti nainen on vähän lyhyempi, mutta voisi muutenkin ajatella eliittiin kuuluvan eurooppalaisen miehen haluavan näyttävän aikuisen naisen, eikä miltään tytöltä näyttävää thai naista,Lähde

Tuossa ylempänä voi kuvassa nähdä brasilialaisia Plastica ja Beleza lehtiä, joita olen tainnut muutaman kerran esitellä kuinka lehdessä naiset ovat ulkonäöltään hyvin eurokeskisiä, joka ei kunnolla vastaa monien brasilialaisten ulkonäköä.

Nyt varmaan moni eurooppalainen ihmettelee, että ovathan monet sekarotuiset mulatit ja muut seksikkään tai kauniin näköisiä, mutta heitä ei kuvissa paljoakaan näy. Varmasti myös näistä eurooppalaisen näköisistäkin osa on sekoittuneita omaten vähän afrikkalaisen ja intiaanin taustaa.

Brasiliassa näyttää kuitenkin olevan erikoinen tilanne, joka pätee moneen muuhun Latinalaisen Amerikan maahan, että niissä näytetään enemmän suosivan eurooppalaisen näköisiä naisia, että vaikka sekarotuiset naiset voidaan nähdä kauniina tai seksikkäinä, niin valkoinen tai eurooppalainen nainen edustaa luultavasti eliitin takia kauneusihannetta.

Tämä on sellainen asia, joka itseäni mietityttää, mutta ovat sitä myös muutamat muut tutkijat pohtineet, että miltä tulevaisuus mahdollisesti näyttää länsimaissa sekarotuisten parisuhteiden ja maahanmuuton tuloksena. Se voi hyvinkin näyttää siltä, että eliittiin kuuluvat miehet pitävät huolen siitä, että eliitti on enemmän eurooppalaisen näköinen vaikka alempaan luokkaan kuuluvat ovat jo muuttuneet huomattavan erilaisiksi eurooppalaisesta ulkonäöstä esim. mulateiksi.


Lähde


Lähde