24. huhtikuuta 2015

Aasialaisten naisten kauneus, sukupuoli, silmien väri, taidetta 1400-luvulta ja alkukantaiset kasvot

Taas sisällön siirtoa edellisestä kirjoituksesta, mutta nämä kirjoitukset usein liittyvät toisiinsa, jonka takia alla ehdotan tekemään vertailuja iranilaisilta sivuilta otettuihin kuviin. Taas tuotti vaikeuksia keksiä otsikko, kun en tässä varsinaisesti mitään yhtä tai tiettyä asiaa käsittele, joten laitoin muutamia mainintoja alla olevasta sisällöstä.


Näitä kuvia voi tietenkin verrata vaikka kiinalaiselta SoYoung sivustolta löytyviin, että joukossa voi samaan tapaan nähdä kuvia eurooppalaisista naisista. Kiinalaisten tai muiden aasialaisten osalta voi havaita heillä olevan erikoinen halu omata pienet ja soikion muotoiset kasvot leuan osalta, mutta myös silmistä halutaan tehdä suurempia ja nenästä edestä katsottuna kapean korkea.

Tämä on mielestäni kuitenkin valitettavaa, että aasialaisten tulisi kuitenkin osata myös arvostaa aidompaa aasialaista ulkonäköä, eikä tehdä siitä liialti esim. eurooppalaiselta vaikuttavaa vaan myös aasialaisilla naisilla ilmenevät matalat pyöreät kasvot ja pienet silmät ovat nättejä, että kasvojen takia monet aasialaiset naiset näyttävät usein myös söpöiltä ja kilteiltä, mutta tästä ei tietenkään kaikki aasialaiset naiset tykkää vaan haluavat omata aikuisempaa tai seksikkäämpää ulkonäköä.
Lähde - Lähde - Lähde

Alla kuvassa voi nähdä korealaisesta Get it beauty kauneusohjelmasta kuvia. Olen näitä aasialaisia ohjelmia aina välillä esitellyt, joita löytää youtube:sta etsimällä vaikka kiinan kielellä Googlen kääntäjän avulla.

Mitä olen näitä ohjelmia katsonut ovat naiset niissä oikein kauniita ja siro kasvoisia vaikka eivät nuo silmät ole niin omituisen suuret kuin monilla nuorilla aasialaisilla naisilla tahtoo olla, mutta se varmaan liittyy nuoren naisen haluun olla enemmän esim. söpön näköinen, kun taas aikuisempi aasialainen nainen ei samassa määrin silmiään tee omituisen anime hahmon näköiseksi.

Toisessa kuvassa voi nähdä kiinalaisen julkkiksen, joka tunnetaan nimellä Angelababy ja nähtävästi tuolla SoYoung sivustolla vähän väliä keskustellaan tämän monietnisen naisen ulkonäön aitoudesta, että naisen epäillään oikoneen eteenpäin työntyneet hampaansa ja käyneen nenäleikkauksessa. Naisen ulkonäköön liittyen olisi mielenkiintoista tietää kuinka moni tunnistaa naisen monietniseksi vai luuleko ihmiset naista kiinalaiseksi tai aasialaiseksi.

Taitaa olla muutenkin tänäpäivänä sillä tavalla, että harva julkkis on täysin aito ulkonäöltään, mutta kauneusleikkaukset toisaalta antavat vaikka lahjakkaalle laulajalle, mutta ei erityisen kauniille mahdollisuuden tehdä itsestään kauniin, jos kerta kauneus on myös jossain määrin viihteessä tärkeä tekijä varsinkin naiselle.Lähde - Lähde

Olen tainnut tämän alla olevan henkilön ennenkin mainita, mutta kysymys kuuluu, onko hän mies vai nainen? Vastaus löytyy Wikipedia linkin kautta.


Lähde - Treechada Petcharat

Noilla iranilaisilla naisilla näytti monilla olevan värilinssit vaikka varmasti Iranissa elää luonnostaan vähän muun kuin ruskean silmän värin omaavia. Alla olevalla söpöllä naisella voi havaita olevan vihreät värilinssit. Silmien värit ovat kyllä mielenkiintoinen ulkonäköön vaikuttava tekijä, että sillä saa helposti tehtyä aasialainen itsestään eksoottisen näköisen.

Tällaisen ulkonäön omaavia elää varsinkin Keski-Aasiassa, jossa ihmiset ovat sekoittuneita, jonka takia jokseenkin aasialaisen näköisellä voi olla vihreät silmät, mutta muuten sekoituksilla tahtoo olla yleensä ruskeat silmät. Kuitenkin värilinssien ja nyt myös laserin avulla myös monietninen voi tehdä itselleen varsinkin siniset silmät, mutta tietääkseni silmistä heijastuva väri riippuu osaltaan silmän rakenteesta ja siihen vaikuttavista geeneistä.


Lähde - Argentiinalaisen Lilian uusi silmien väri

Edellisessä kirjoituksessa kirjoitin paljonkin sekarotuisista parisuhteista, niin alla olevaan kuvaan liittyen korkeakoulutettujen suvaitsevaisten pitäisi ymmärtää, että miehiä miellyttää enemmän alla oleva ulkonäkö naisessa kuin monilla mustilla naisilla näkyvä ulkonäkö vaikka on kauniita mustia naisia.

Eurooppalaisen naisen on paljon helpompaa tykätä mustista, koska hän katsoo miehessä maskuliinisia tekijöitä, kun taas mies syrjii naista maskuliinisesta ja rumasta ulkonäöstä vaikka siitä samasta ulkonäöstä ei olisi miehille samassa määrin haittaa koskien vaikka tummaa ihonväriä, leveää nenää, eteenpäin työntyvää suuta ja kähäriä hiuksia.


Lähde

Tässä alla voi tarkastella 1400-luvulla eläneiden italialaisten taidemaalarien Antonio Pollaiuolo:n ja Fra Filippo Lippi:n teoksissa olevien naisten kasvoja, joita voi verrata yllä oleviin. Laitoin tuohon taas Feminine Beauty sivuston ylläpitäjän näkemyksen kuinka taiteilijan näkökulmasta eurooppalaisilla olisi paremmat kasvonpiirteet, koska aasialaisilla tahtoo olla lättänät kasvot. Tästä voi olla montaa mieltä, että kyllä aasialaisista kasvoista voi tehdä taidetta, mutta toisaalta taiteilija ei voi tehdä kasvoista samalla tavalla näyttäviä ja kolmiulotteisia.


Would the masters of realism in art, the only people worthy of the designation of great artists, draw inspiration from European or East Asian faces?  This is the key to understanding the question examined by Ellis and He, and the key to understanding the mannequins data. 
The issue is not one of masculinity-femininity, nor is it of mere attractiveness as there is no difficulty in finding some East Asians that are more physically attractive than the majority of Europeans or very attractive by any standard, but whereas some European faces have artistic merit, East Asian faces are universally lacking in artistic merit.
Lähde - Lähde - Lähde


Lähde

Alla on muutamia poimintoja Feminine Beauty sivustolta, jossa on käsitelty ihmisten esivanhempien ulkonäköä. Onko se sillä tavalla, että esim. monien kristittyjen mielestä ihmisen esivanhemmat ovat Aatami ja Eeva, mutta voisi olettaa monen Afrikkaan matkustavan kristityn tulevan toisiin ajatuksiin, kun huomaa osalla mustista afrikkalaisista olevan omituisen alkukantaiset kasvot.

Alkukantaisilta vaikuttava ulkonäkö ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi varsinaisesti alkukantaista, koska ihmisillä tahtoo ulkonäkö liittyä luonnonvalinnan tuloksena elinympäristöön sopeutumiseen, jonka takia kuumissa ja kosteissa maissa elävillä tahtoo olla yleisemmin matala ja leveä nenä.

Valitettavasti varsinkin kapean ja korkean nenän omaavien eurooppalaisten miesten on selvästi yleisesti vaikeaa nähdä tällaista ulkonäköä naisella kauniina vaikka monelle eurooppalaiselle naiselle varmasti kelpaa alla oleva mies sen perusteella, mitä olen kuvia sekarotuisista pariskunnista nähnyt vaikka alla oleva voi olla ihonväriltään liian vaalea.

Homo sapiens in sub-Saharan Africa, approximately 150,000 year old (the species is found in all continents except Antarctica).  The approximate resemblance is to current Australian aborigines and sub-Saharan Africans.  A way to imagine many of the earliest modern humans or borderline modern humans is to picture a sub-Saharan African or, better still, an Australian aboriginal with an overall flattened mid-facial region as seen in current Northeast Asians.
20th century humans showing facial features more obviously indicative of human descent from the ancestral species. The overall highest frequency of ancestral features of the skull are found in Australian aborigines, especially in unmixed individuals of some tribes such as the Tasmanians, closely followed by sub-Saharan Africans. 
The most ancestral form of overall facial flatness (side view) is found among sub-Saharan African populations. Nevertheless, individuals can be found in any human population who leave no doubt about where we are coming from. Examples are not representative.
The size of the present human face has reduced compared to ancestral humans. This process requires less deposition of bone in the face. The nuances of reduced bone deposition correspond to finer facial features.
Lähde

Googlen avulla voi löytää tutkimuksia, joissa on tarkasteltu uusklassisia mittanormeja, joilla tarkoitetaan kasvojen samankokoisiin osiin jakamista. Näissä tutkimuksissa tuodaan usein esille kuinka nämä kanonit eivät päde suurelta osin ihmisiin, mutta olisiko syy osaltaan siinä, että nämä ihmiset eivät ole erityisen kauniita verrattuna henkilöihin, joiden kasvon osat ovat pitkälti samansuuruisia, että nenä sijaitsee silmien välisellä alueella ja on leveydeltään suurin piirtein samanlainen kuin silmät vaikka silmät saavat olla suurempia.

Ei ihmisillä näiden kasvon osien tarvitse olla täysin samanlaisia, että naisella tykätään myös pienemmästä leuasta tai kasvojen alimmaisesta osasta verrattuna muihin osiin. Tietääkseni tutkimusten perusteella eurooppalaisilla ilmenee enemmän uusklassisen kanonin mukaista ulkonäköä, mutta onhan se lopulta sillä tavalla, ettei muiden ihmisryhmien tarvitse länsimaalaisia kauneusihanteita noudattaa, jos kerta nenä tahtoo olla leveä tai matala ja tällaisesta ulkonäöstä tykätään vaikkei siitä eurooppalainen samassa määrin tykkäisi.
Therefore, any given set of ideal facial proportion must take into consideration people from different geographical populations. The racial differences revealed by this study were expected. Using the canon as a standard for beauty, the perception is that Nigerian Women have wide nose to mouth and wide nose to interocular distance disproportion. Nigerian women do not fit the neoclassical facial cannons.
[...] 
Because of racial and ethnic differences in facial structure, it is imperative to establish norms for different races and ethnic groups. Hitherto, the 'European ideal facial proportion' dominated the international scene as the standard for beauty. But the perception of an attractive face is largely subjective with ethnicity, age, culture, gender and personality influencing average facial trait. The implication is that a beautiful face in the Nigerian context may not be so in the European context.
Lähde
Afro-Brazilian subjects presented larger measurements of the lower third of the face (sn-gn) (Afro-Brazilian: men: 77.8 mm, women: 66.6 mm; white: men: 72.5 mm, women: 65.3 mm) and the distance between the outer canthus (ex) and the left cheilion (ch) (Afro-Brazilian: men: 73.6 mm, women 70.1 mm; white: men: 72.7 mm, women: 67.3 mm) than white subjects (p<0.04), with the difference observed between men and women also observed between Afro-Brazilian and white people.
Lähde
Facial beauty and its determiners are one of the most arguable topics among surgeons, dentists, and orthodontists. They can all agree about some objective guidelines concerning facial proportions, symmetry, and ratio between specific facial parameters. However, more subjective understanding of beauty is still immeasurable and lies in the eye of beholder. 
This study showed significant difference between anonymous and attractive females. Attractive females showed smaller face in general and uniformity of the facial thirds and fifths, and most of the facial parameters meet the criteria of the ideal proportions.
Lähde

Alla olevien kuvien perusteella ei pidä tehdä yleistyksiä, että Afrikassa on myös hyvin sirot kasvot omaavia mustia, joista tunnetuimpia ovat tietenkin itäafrikkalaiset, kuten esim. somalitaustainen huippumalli Iman, jota on myös kutsuttu suklaaseen dipatuksi valkoiseksi naiseksi. Kuten olen tainnut todeta, niin sirot somali miehet varmasti itsekin ymmärtävät, miksi eurooppalaisilla miehillä on vaikeaa tykätä alla olevasta ulkonäöstä naisella.


There's truth to that, even though some folks won't admit it and it's sad. Look at the title of this thread in the first place: "heavy features" vs "very fine, gracile features". The implication is quite clear. Might as well say "gorilla" versus "gazelle" because that is what is implied. And it's fuccked up because there is nothing wrong with broad features that are in proportion to your face.
Lähde
I judge beauty through their face and it has to look sharp thin nose etc. I also judge by their body, they have to have a soft body not muscular or fat. I like small boned women with nice ass and boobs, but I'm more of a boob man I like big boobs. Regards to height, I like them medium neither tall and neither short. Skin colour I don't care aslong as they are not dark as a coal. I usually prefer a girl that has lighter complexion than me, dating a girl darker than me is not nice. Other than cool.
Lähde
What is with you Somalis and going to other African forums and calling them monkeys,ugly,etc spamming pics of Somalis I swear Somalis must be the most hated group in Africa and I'm not promised you reap what you sow.
[...] 
It is insulting that beauty is measured by how "Caucasian" one looks.
Lähde

Näissä tutkimuksissa ihmetyttää tuo kasvon keskiosan mittauspiste nasion, koska viiva tulisi mieluiten vetää vaikka kulmakarvojen tai glabellan kohdalle, kun nyt nähtävästi mitataan alempaa vaikka kulmakarvat toimivat yhtenä rajana kasvon osien välillä. Tämä tietenkin aiheuttaa eroja kauneudessa, jos yhdellä naisella on korkeat kulmakarvat ja toisella matalat, mutta osa naisista ratkaisee tämän ongelman piirtämällä korkeammat kulmakarvat.

Toisessa kuvassa voi nähdä afroamerikkalaisen missin, jonka kerrotaan myöhemmin käyneen nenäleikkauksessa. Eipä tässä mustien naisten pitäisi liialti ulkonäköään muutella, mutta muutenkin julkkisten keskuudessa näyttää olevan haluna omata tällainen kapea ja korkea nenä, että myös monet valkoiset naisetkaan eivät ole nenänsä ulkonäköön tyytyväisiä ja tämä pätee myös moneen muuhun tunnettuun mustan afrikkalaisen taustan omaavaan julkkikseen.

Ulkonäön muuttamiseen liittyen tulee mieleen tuolta SkinCareTalk sivustolta kuinka siellä on esitelty kuvia kanadalaisen iäkkään miljonäärin kanssa parisuhteessa olevasta mustasta naisesta, joka on mennyt vaalentamaan ihonvärinsä tosi vaaleaksi ja muutenkin voi ajatella naisen haluavan olla enemmän valkoisen naisen näköinen. Tähän haluun voi osaltaan vaikuttaa muut kanadalaiseen eliittiin kuuluvat naiset, jotka taitavat olla suurelta osin valkoisia tai eurooppalaisia naisia.Yes, but a lot of Black girls DO look like White girl dipped in chocolate. What's wrong with that? How many White women that look like Barbara S. (without makeup) are supermodels.
Everyone cán't be a supermodel and everyone can't be a Brain scientist.
Lähde