25. huhtikuuta 2015

Uusklassiset mittanormit, kuvapalveluiden mallit, kaunis ihonväri ja huippumalli Iman

Tämäkin kirjoitus on osaltaan siirtoa ja täten myös jatkoa edelliseen, joten kannattaa sitäkin lukea. Alla voi nähdä nätillä aasialaisella naisella piirrettynä viivat nenän kummallekin puolelle, jolla osoitetaan kuinka nenä sijaitsee silmien välisellä alueella. Tällainen ulkonäkö liittyy myös länsimaiseen kauneusihanteeseen ja tällä naisella näyttäisi nenässä olevan myös korkeutta.

Tässä herää tietysti kysymys, että miksi sen nenän pitäisi sijaita silmien välisellä alueella. Yhtenä selityksenä voidaan ajatella nenän kokoa, että naisella nenän tulisi sulautua kasvoihin, eikä viedä silmiltä liialti huomiota, jota tahtoo leveämpi nenä aiheuttaa, mutta myös miehillä tahtoo olla leveämpi nenä, joten naisella on tästä syystä suurempi halu sirontaa meikkaamisella tai kauneusleikkauksilla nenän kokoa.

Toinen syy liittyy kasvon osien harmoniaan, että ihmisiä näyttää yleisesti miellyttävän nenä, joka on leveydeltään suurin piirtein samanlainen kuin silmien leveys vaikka silmät saavat olla näyttävämpiä. 

Jos kerta nenän tulee olla naisella pieni, niin miksi siinä pitää olla korkeutta? 

Tässä helposti ajattelee länsimaiden vaikutusta, joka on varmasti yksi syy, mutta ainakin aasialaiset perustelevat usein korkeamman nenän haluamista kasvojen kolmiulotteisuudella, koska matala nenä tekee kasvoista lättänän näköiset. Liian matala nenä voidaan myös nähdä alkukantaisena, syndroomasta johtuvana, mutta myös vauvamaisena, jos sitä kuitenkin haluaa olla enemmän aikuisemman näköinen.


Lähde


Lähde

Tässä alla voi taas nähdä omituisia kuvia, joita aika usein näkyy aasialaisilla sivustoilla, koska tämän kaltaiset kasvot ovat enemmän eurooppalaisille tyypillisiä, eikä aasialaisesta tällaista pidä tehdä, koska aasialaisilla tahtoo yleisemmin olla matalammat kasvot, jonka takia ei pitäisi hölmöillä ja aivopestä aasialaisia naisia näkemään omia matalia kasvoja jotenkin rumina.

Ei kaikki aasialaiset naiset ole kauniita ainakaan omasta mielestä, että kauneusleikkauksilla moni muuttuu paljon paremman näköiseksi, jos vaikka kasvot olivat hyvin lättänät nenän osalta ja silmät jotenkin väsyneen näköiset. Se on kuitenkin aasialaisten oma asia päättää millaisesta ulkonäöstä tykkäävät, mutta nähdäkseni Aasiassa ilmenee liiallista ulkonäköpaineiden aiheuttamista naisille ja nähtävästi osa aasialaisista naisista käy turhaan kauneusleikkauksessa, koska en itse ainakaan aina havaitse kasvoissa erityistä ongelmaa.Lähde - Lähde

Googlen kuvahaulla voi aina selvittää yllä olevan eurooppalaisen näköisen naisen kuvan alkuperää, jonka tuloksena selviää kuvan omistavan Oleg Gekman ja alla voi nähdä saman naisen kasvot edestä.

Noissa kuvapalveluissa olevissa kuvissa voi havaita naisilla olevan hyvin tasainen ihonväri, joka on todennäköisesti saatu aikaan kuvankäsittelyllä, joka on muutenkin yleistä mediassa, että harvalla naisella on näin tasainen ihonväri.

Tutkimusten mukaan ihmiset tykkäävät tasaisemmasta ja rypyttömästä ihosta, joten ei ole ihme, jos tällainen iho pyritään vaikka julkkikselle tai mallille luomaan kuvankäsittelyllä ja taitaa myös olla sillä tavalla, että usein myös syntymämerkit poistetaan kasvoista, koska ihmisille taitaa olla tyypillistä töllistellä kasvoissa olevia pisteitä tai läskiä, kun pitäisi katsoa yleisesti naisen kauneutta.


Lähde - Lisää kuvia - Beauty mark - Good skin clinics in Korea
Chinese women perceived the Chinese faces as younger after the manipulation of dark spots than after the reduction in wrinkles/sagging, whereas they perceived the Caucasian faces as the youngest after the manipulation of wrinkles/sagging. Interestingly, Chinese women evaluated faces with reduced dark spots as being the most attractive whatever the origin of the face. 
The manipulation of dark circles contributed to making Caucasian and Chinese faces being perceived younger and more attractive than the original faces, although the effect was less pronounced than for the two other types of manipulation.
Lähde - A greater decline in female facial attractiveness...
Try this little quiz: How old is the person pictured in A? How old is the person pictured in B?
A – Real age = 53 years, estimated age by study participants = 49 years.
B – Real age = 13 years, estimated age by study participants = 21 years.
Lähde - It is all in the face

Edelliseen kirjoitukseen lisäsin muutaman lainauksen tai kommentin somalien keskustelupalstalta, mutta näissä on tietenkin kyse yksittäisten henkilöiden näkemyksistä, mutta sitä voi aina tutkia tarkemmin, että millaisista naisista somali miehet yleisemmin tykkäävät.

Näkemäni perusteella somalien tykkäämillä naisilla on sellaiset kasvonpiirteet, joista myös eurooppalaisen miehen on helppo tykätä eli eivät ole erityisen negridisiä, että esim. nenä on kapea ja korkea, ihonväri vaalean ruskean värinen ja muutenkin sirot on kasvonpiirteet.

Aiemmin mainitsin huippumalli Imanin, niin hän ollut jonkinlaisessa kohussa, koska on mennyt kommentoimaan Michelle Obaman ulkonäköä. Iman on myös mennyt tekemään nuorena mustan miehen kanssa lapsen, jota on nähtävästi kohdellut huonosti ja mustan miehen maskuliinisen ulkonäön takia ensimmäinen tytär ei ole yhtä kaunis kuin äitinsä, mutta David Bowien kanssa syntynyttä tytärtä sanotaan kauniiksi.

Monilla on tietääkseni erikoinen uskomus kuinka monietnisistä tai sekarotuisista parisuhteista syntyvät lapset ovat usein erityisen kauniita. Tätä asiaa pitäisi tarkemmin tutkia käymällä läpi sekarotuisten lasten ulkonäköä ja verrata niitä vanhempiin, mutta näkemäni perusteella kaikki sekarotuiset eivät ole kauniita ja osan ulkonäkö ei ole aitoa, koska myös monet mulatitkin vaalentavat ihonväriä, käyvät nenäleikkauksessa leveän nenän takia ja suoristavat hiuksiaan.

Nykyisessä maailmassa on tietenkin mahdollista tehdä kaikenlaista parinvalintaa, jonka tuloksena jälkeläinen voi olla hyvin ruma verrattuna äitiin, jos vaikka kaunista äitiä jostain syystä himotti miehessä huomattavan maskuliininen ja alkukantainen ulkonäkö, jolla sitten oli kamalat seuraukset tyttärelle vaikka tytär vielä vauvana näyttikin söpöltä, mutta murrosiän jälkeen kaunis äiti varmasti näkee karmeat seuraamukset parinvalinnasta.

Kuvassa voi nähdä Imanin ilman meikkiä ja onhan hänellä jo paljonkin ikää, mutta siitä huolimatta kasvot ovat kauniit, mutta kuten ylempänä kerroin on kauneudessa tärkeää myös tasainen ihonväri, jonka usein naiset luovat meikkaamisella tai esim. ihonvärin vaalentamisella, jota tiettävästi Iman on itsekin tehnyt, että näyttää joissain kuvissa huomattavan vaalealta, mutta se on yksi keino tehdä itsestään nuoremman ja miksei myös valoisan näköinen.


Lähde
Compared to average AA women Michelle Obama is by far one of the most beautiful. Iman you have different genes, so how the hell are you going to compare yourself and say you are from the same group of race? Iman your Somali card was dismissed years ago. At least Michelle used her intelligence, while you used your body!
[...] 
I would be jealous of Iman if she were something. But she is a person who used her beauty to end up where she is...a place that is sad. She has one kid she ignores because she doesn't find her attractive because she doesn't look like her, she threw her culture out the door, and is an aging model who talks about people to make herself feel a sense of worth. I am far more than Iman will ever be. Her pictures are easily accessed, where she is nude in them. I feel nothing but sorrow for her.
Lähde
shes uglier than her mother, hard for her to wish to be on the spotligh, to be honest i never even knew she had a daughter
[...]
I dont find her daughter that attractive to be honesty because she was married to a Negro, the other daughter she has with DAVID BOWIE... is much prettier than this one.
Lähde


Lähde

Nähtävästi Iman myy omalla nimellään kosmetiikkaa, eikä nähtävästi tuotteita markkinoida ainoastaan tummemman ihonvärin omaaville vaikka tietysti tummemman ihonvärin omaavilla naisilla on omanlaisia huolia ulkonäön kanssa koskien ihon epätasaista väriä melaniinin takia.

Naisille myydään kaikenlaisia tuotteita, mutta halvemmaksi voisi tulla vaikka sitruunan käyttäminen ihon kauneuden ylläpitämisessä. Muistaakseni joku vuosi sitten oli tv:ssä dokumentti kosmetiikasta ja varsinkin ihonhoitotuotteista, niin monia näistä tuotteista myydään huomattavan kalliina vaikka valmistuskustannukset olisivat vaan muutaman euron, jos sitäkään.

Tästä syystä sitä kannattaa tutkia netistä, että löytyykö edullisia vaihtoehtoja tehdä ihosta kauniimman näköinen ennen kuin alkaa ostamaan näitä kalliita luksusvoiteita, joita vaikka mainostetaan näyttävästi käyttämällä esim. jotain julkkista, jonka takia sitten moni innostuu tuotteen ostamaan vaikka saman tuotteen voisi itsekin valmistaa muutamalla eurolla käyttämällä vaikka sitruunaa.
NEW Hydroquinone-free formula gradually and gently helps even skin tone and fade dark spots, freckles or other skin discolorations. Antioxidants of Vitamin C and E protect the skin from further darkening and environmental damage.
Lähde

SkinCareTalk palstalla tuovat naiset karusti esille kuinka heitä kohdellaan paljon paremmin vaaleaihoisina. Vaikka tästä moni helposti syyttää valkoisia, niin naiset kertovat usein kuinka mustat miehet syrjivät heitä, jonka takia osa ihonvärin vaalentaneista tuo esille kuinka eivät enää halua mustia miehiä vaikka heillä nyt olisikin suurempi kiinnostus naista kohtaan.
You know you're light skin now when... 
When your fb likes increase.
When people tell you that you're shinning/glowing.
When you getting a lot more opportunities than usual.
When men are more chivalrous with you.
When people listen to you more
Lähde

Alla on pari kuvaa Iman cosmetics:in Tumblr sivuilta, joissa ensimmäisessä voi nähdä neljä naista, joilla on aika samanlainen ulkonäkö, mutta olisiko siinä lähtien vasemmalta musta, valkoinen, intialainen ja itäaasialainen nainen.

Tunnistaminen ei ole aina helppoa, koska intialainen nainen voisi olla vaikka latino, mutta sieltä löytyy myös kuvia Imanista ja varsinkin afroamerikkalaisista naisista, joille nämä tuotteet taitavat olla enemmän suunnattuja.

Kyse on varmasti osaltaan markkinaraosta ja voisi myös ajatella monen mustan naisen suhtautuvan myönteisemmin Imaniin ihonvärin ja afrikkalaisen taustan takia, joka sitten lisää myyntiä Imanin tuotteille, jos ei halua ostaa valkoisten omistamalta suuryritykseltä tuotteita.Lähde

Alla on lisää poimintoja kiinalaiselta SoYoung sivustolta. Alla olevalla naisella voi havaita olevan korkea ja kapea nenä, joka on harvinaisempaa itäaasialaisilla, mutta kasvot ovat myös soikion muotoiset ja silmät näyttävät vaikkei tämäkään ulkonäkö ole tyypillistä itäaasialaisille. Tästä huolimatta monilla aasialaisilla näyttää olevan omituinen halu omata jokseenkin alla olevalla naisella näkyvää ulkonäköä.


Lähde

Tässä voi itäaasialaisille erikoiseen tapaan nähdä piirroshahmoilla huomattavan suuret silmät vaikka itäaasialaisten piirroshahmoilla voisi olettaa olevan enemmän pienemmät silmät. Kuvassa voi myös ihmetellä kulmakarvojen vaikutusta ulkonäköön.


Lähde