19. maaliskuuta 2015

Brasilian vaatemallien ulkonäkö, kaunis mustaksi naiseksi ja kauneuden yhteys terveyteen

Kolumbiaa käsittelevissä kirjoituksissa katselin kauppakeskuksia, niin jatkan tässä tutkimista Brasilian osalta, jonka takia päädyin Wikipedian kautta katselemaan Pohjois-Brasilian suurimpiin lukeutuvaa kauppakeskusta Natalin kaupungissa, jota voi ihmetellä alla olevasta linkistä.

Kauppakeskusta katsoessa voi tarkkailla ihmisten ulkonäköä ja kuvissa näkyvien ihmisten ulkonäköä, että onko niissä tyypilliseen tapaan enimmäkseen eurooppalaisilta näyttäviä vaiko mulattimaisen ulkonäön omaavia.

Midway Mall 360 - List of shopping centers in Brazil

Tarkoitus oli tässä jatkaa kauppakeskusten ja niissä olevien kauppojen tutkimista, että millaisia ovat ulkonäöltään tuotteiden esittelyssä käytettävät mallit, niin tähän mennessä näkemäni perusteella ulkonäkö on hyvin eurokeskinen tai eurooppalainen, mutta nähtävästi monien kauppojen kotisivuilla voi nähdä yhden nätin afrikkalaisemman ulkonäön omaavan naisen, jolla on tyypillisesti esim. kiharat hiukset, vaalean ruskea ihonväri ja sirot kasvot.

Kuitenkin ennen tutkimusten jatkamista löytyi varsinkin mustien naisten suosimalta SkinCareTalk sivustolta alla oleva kuva, jota osa epäilee tekaistuksi. Voihan se olla mahdollista, mutta alla olevasta tulee mieleen tutkimuksissa kerrottu colorismi koskien ihonväriä afroamerikkalaisten keskuudessa kuinka sen osalta voi ilmetä syrjintää. Näkyyhän tämä ainakin siinä, että tutkimusten mukaan mustat miehet tykkäävät yleisemmin vaaleamman tai ruskeamman ihonvärin omaavista naisista, joten tämä varmasti aiheuttaa mustien naisten keskuudessa närää.

Muistaakseni tutkimuksissa ja mustien keskustelupalstoilta on tullut vastaan kommentteja kuinka osa mustista naisista ei tykkää siitä, että heidän sanotaan olevan kaunis mustaksi tytöksi ja alla olevan perusteella tätä sanovat ainakin mustat miehet vaikka olettaisin näin tekevän myös monen valkoisen miehen, koska onhan kauniita mustia naisia vaikkei monien mustien naisten ulkonäkö miellyttäisi.

Nainen tuo myös esille kuinka mustien tulisi muodostaa sekarotuisia parisuhteita, jotta lapset olisivat paremman näköisiä. Tämä on tietenkin sellainen asia, jota on tutkimuksissa usein tuotu esille kuinka osalla mustista on halu vaalentaa jälkeläisen ihonväriä ja saada hänelle paremmat hiukset, mutta toisaalta tähän haluun taitaa myös vaikuttaa valkoisten tai eurooppalaisten vaikutus, jolle ei paljoa voi.

Teksti vaikuttaa kuitenkin provokaatiolta vaikka voihan nainen olla tuota mieltä, koska onhan ihmisillä lopulta oikeus omaan mielipiteeseen. Kuitenkin on sillä tavalla, ettei alla olevia näkemyksiä välttämättä kannattaisi tuoda esille, koska alkaa helposti saamaan tappouhkauksia ja tiedä mitä muuta, että eivät monet ihmiset arvosta sananvapautta, jos se varsinkin loukkaa.


Lähde
Individuals constantly undergo radical changes to their appearance, so then why does skin lightening face so much criticism? It’s perfectly acceptable for women to wear colored contacts and elaborate hair extensions, which bare no similarities to their natural texture, but according to Dencia, having lighter skin is more than a beauty choice, it’s deeply intertwined with succeeding in life. 
“You guys have said too much s**t about Beyoncé, Nicki Minaj, Rihanna, but guess what? They're winning. They're at the top of their game. Why don't you just see that what you're doing is not helping you,” Dencia explained in an interview with Ebony.
Lähde
Some cite the argument that during slavery, lighter-skinned slaves worked in the house and were treated better, comparatively, than the darker-skinned slaves who worked outside on the fields. 
Perhaps this is why people are trying to lighten their skin – but slavery ended over 100 years ago- do we use this today as a means of understanding the phenomena? It seems that for some women  - and, frankly, whole communities – their collective psyche is still very much in bondage to the idea that white is superior.
Lähde


Lähde


Lähde

Laittelen alle taas kuvapoimintoja kauppakeskuksista löytyneistä yrityksistä. Näitä kuvia katsoessa tulee huomata Brasiliassa valkoisten olevan enimmäkseen varakkaita, joten olettaisin monelle yritykselle kohderyhmänä olevan valkoiset, jonka takia sitten käytetään enimmäkseen pitkälti valkoisen tai eurooppalaisen näköisiä malleja, että eivät ainakaan eurooppalaisen silmissä vaikuta erityisen sekoittuneilta

Tämä ei kuitenkaan poista sitä, etteikö enemmän afrikkalaisen tai muun ulkonäön omaavia syrjittäisi tai sitten yrityksen omistaja vaan näkee tuotteelleen enemmän eurooppalaisen näköiset parhaaksi tai tykkää heistä, koska on itsekin valkoinen.

Toisaalta Euroopassa ja Yhdysvalloissa olettaisin suvaitsevaisten jossain määrin onnistuneen painostamaan yrityksiä tuomaan markkinoinnissa esille enemmän moninaisuutta vaikka eivät sitä välttämättä muutoin tekisi, jonka takia otetaan mainokseen kiintiö musta, jotta roturealistinen suvaitsevainen on tyytyväinen.


Lähde - Lähde - Katso video

En aina jaksa kertoa, miksi olen kuvan valinnut, mutta käyn aika paljon kuvia läpi ja valikoin niistä mielenkiintoisimpia. Jos katsoo alla olevaa videota, niin voi havaita naisella olevan aika näyttävät silmät, että jää mieleen. Tarkoitus tässä on oikeastaan esitellä kasvonpiirteitä, että tällaisista näytetään yleisesti tykkäävän malleilla ja muodissa.

Kuten yhdessä tutkimuksessa kerrottiin tykkäsi kiinalaisen mallitoimiston johtaja enemmän ulkomaalaisten ulkonäöstä, koska kasvot ovat kolmiulotteisemmat kiinalaisilla ollen lättänät. Alla voidaan havaita kuinka kasvot työntyvät eteenpäin varsinkin korkean nenän takia, mutta mitä tulee aasialaisiin naisiin, niin heidän osalta voi ymmärtää, että moni mies tykkää aasialaisten naisten kasvoista, koska eivät samalla tavalla näytä voimakkailta, koska kasvot ovat yleisemmin lättänät ja nainen näyttää sanotaanko esim. heikolta.

Nenä näyttää olevan yleisesti malleilla kapea ja korkea, joka sijaitsee suurin piirtein silmien välisellä alueella ja tämä on ongelma monelle mustalle, latinolle ja aasialaiselle, koska heillä tahtoo nenä olla leveämpi ja matalampi. Ei tietenkään näiden ihmisryhmien tarvitse omata eurooppalaisille tyypillistä ulkonäköä ollakseen malleja, mutta toisaalta malli tai muotialalla selvästi suositaan alla olevan ulkonäön omaavia.


Lähde - Lähde - Katso video

Alla olevan linkin kautta löytyy myös kuvia sekarotuisista koskien nenää ja tämä on varmaan arka asia monelle suvaitsevaiselle, että eivät kaikki sekarotuiset ole kauniita, koska se on kuitenkin hyvin tarkkaa, että jälkeläinen perii vanhemmiltaan kauniin ulkonäön, eikä esim. mustalta isältä huomattavan leveää ja lättänää nenää. Huomatkaa kuinka monella mustalla on havaittavissa suun alueen eteenpäin työntymää, jota ei samassa määrin ilmene eurooppalaisilla.

Alla oleva musta nainen on 24-vuotias ja tällaista ennen kuvassa näkyvää ulkonäköä ei varmana suurin osa miehistä hyväksy naisella vaikkei siitä välttämättä mustalle miehelle ole samalla tavalla haittaa naisen näkökulmasta katsottuna. Alla oleva musta nainen on todennäköisesti suoristanut kähärät hiuksensa, kun taas mustat miehet ajavat usein hiuksensa kaljuksi, josta nähtävästi moni eurooppalainen nainen tykkää.24 year old African American female requesting Ethnic African American Rhinoplasty. Her complaints were that her nose was too wide, the bridge and naso-frontal angle was low and wide and the tip of her nose was fat and bulbous.

Lähde


Lähde

Tällaisissa kuvissa voi aina tarkkailla onko kasvot suurin piirtein suorassa linjassa otsan ja leuanpään välillä. Tällä naisella näyttää olevan erinomaiset kasvot ainakin länsimaisen kauneusihanteen mukaan.Lähde - Orthognathic Center

Alla olevasta kuvasta tulee mieleen kuinka tutkijat tai muutkin voivat tehdä kaikenlaisia tulkintoja kuinka esim. mies raiskaa naista. Mitä ihmettä mies edes tekee kuvassa paljaan näköisenä vai halutaanko kuvaan tuoda jotain eroottista.

Tästä tulee myös mieleen vaikkei suurta ulkonäöllistä eroa mallien välillä olekaan, niin usein mainoksissa voi havaita naisen olevan ihonväriltään vaaleampi ja myös hiusten olevan vaaleampia, kun taas mies on tummempi, että mainoksissakin helposti toistetaan ajatusta siitä kuinka nainen on vaaleampi sukupuoli, joka taitaa pitää vähän paikkaansa, koska testosteroni tekee miehistä keskimäärin vähän tummempia.


Lähde - The eye of the beholder

Laitoin alla olevaa naista katsoessa merkille kasvon osien olevan erinomaiset eli hyvin samankaltaiset vaikka eihän näiden osien tarvitse olla täysin samanlaisia, koska naisella saa olla alinosa lyhyempi ja otsassakin saa olla vähän korkeutta. Tärkeintä on kuitenkin, että kasvon osat ovat pitkälti samankaltaisia, jonka takia varsinkaan keskiosa ei saa olla liian lyhyt verrattuna alaosaan, koska se näyttää esim. alkukantaiselta, maskuliiniselta ja syndroomalta.

Oikeassa kuvassa voi nähdä vähän kasvoja sivusta, jotka näyttävät olevan erinomaisia. Kasvot ovat siis suorat ja Ricketts:in E-linja näyttää hyvältä vaikka nähtävästi sen perusteella, mitä olen malleja katsellut tykätään heillä usein suuremmista huulista ja vähän eteenpäin työntyvistä hampaista, joka varmaan monen mielestä antaa seksikkään kuvan naisesta vaikka itse laitan merkille sen olevan kielteistä, mutta jos muut tykkäävät, niin hyvä.


Lähde - Face proportion

Tällä alla olevalla naisella näyttää olevan samalla tavalla hyvät kasvot vaikka en ole tarkemmin mitannut, mutta oikeassa kuvassa voi paremmin nähdä naisella olevan suorat kasvot leuanpään ja otsan välillä, mutta myös leaunpään ja nenänpään välinen alue näyttää hyvältä.


Lähde - Ricketts analysis

Nähtävästi alusvaatteita tekevän Fruit de la Passion sivuilla on paljon hienoja kuvia, mutta valitsin pitkän  pohdinnan jälkeen tällaisen ylhäältä otetun kuvan. Etelä-Amerikassa tuotetaan paljonkin alusvaatteita ja tyypilliseen tapaan niitä usein esitellään enemmän eurooppalaisen naisen näköistä käyttämällä.


Lähde - Lingerie Planet

Google Scholar:sta tutkimuksia koskien kasvojen ulkonäköä katsoessani mainittiin yhdessä tutkimuksessa Crouzonin oireyhtymä, josta voi nähdä alla olevasta kuvasta ja linkin kautta enemmän kuvia sairauden rumentavista vaikutuksista.

Tässä voidaan myös havaita sairauden olevan voimakkaasti periytyvää, jonka takia herää monia tämän päivän suvaitsevaisia järkyttävä kysymys, että miksi näin on annettu tapahtua. Tietenkään sitä ei voida estää naisen halua saada lapsia, koska alkaa natsikortit heilua, mutta eikö seulonnoilla voitaisi estää sairauden periytyminen lapsille vaikka "crouzon rotuun" kuuluvat ihmiset varmaan heiluttaisivat rasistikorttia halusta tuhota heidät.

En ole alla olevaan perheeseen tarkemmin perehtynyt, mutta olettaisin heistä aiheutuvan paljonkin kustannuksia yhteiskunnalle elleivät sitten ole rikkaita. Tässä nyt herää kysymys, että miksi lasten isä on mennyt tämän sairauden omaavan naisen valitsemaan vaikka miehille on naisessa tärkeää kauneus.

En tiedä tämän miehen syitä, mutta ihmiset käyttäytyvät monella tavalla, että on esim. naisia, jotka voivat pariutua itseensä verrattuna hyvin lyhyen miehen kanssa vaikka tutkimusten mukaan naisille on tärkeää miehessä pituus.

Tähän liittyen Liveleak sivustolla taisi olla joku aika sitten video, jossa kerrottiin naisesta, joka oli mennyt pettämään miestään kääpiö miesstripparin kanssa, jonka tuloksena nainen synnytti kehitysvammaisen lapsen.

Vaikkei kaunis ulkonäkö tarkoita, että henkilö on täysin terve on sillä nähtävästi yhteys, joten se on yksi osa kauneutta. Tässä on kysymys perinnöllisestä sairaudesta tai kehityshäiriöstä on kuitenkin myös elintavoilla vaikutusta ulkonäköön, jonka takia esim. päihteillä tahtoo olla kielteisiä vaikutuksia ihon ulkonäköön, koska ihmiset tykkäävät tasaisen värisestä ja nuorekkaasta rypyttömästä ihosta.


Lähde - Craniofacial Syndromes - Screening - Sikiön alkoholioireyhtymä
A total of 25 faces of patients were measured three-dimensionally by an optical sensor using the fringe projection technique before and after orthognathic surgery. Based upon this data an asymmetry index was calculated for each case. In order to gather subjective ratings each face was presented to 100 independent test subjects in a 3D rotation sequence. Those were asked to rate the symmetry and the attractiveness of the faces. It was analyzed to what extend the ratings correlate with the measured asymmetry indices and whether pre- and post-surgical data differ.
The measured asymmetry indices correlate significantly with the subjective ratings of both items. The measured symmetry as well as the rated symmetry and attractiveness increased on average after surgery. The increase of the ratings was even statistically significant. A larger enhancement of symmetry is achieved in pre-surgical strongly asymmetric faces than in rather symmetric faces.
Lähde

Sitä voisi tutkia millaisia kommentteja ihmisiltä perhe saa, mutta olettaisin niiden jakaantuvan selvästi kielteisiin ja sitten niihin, joissa tyypillisesti surkutellaan perheen kohtaloa ja jeesustellen sanotaan lapsia kauniin näköisiksi vaikka se olisi monen osalta puppua.

Vauvan ulkonäöstä tuli mieleen Kuubassa tehty tutkimus, josta alla poiminta. Nähtävästi ihmisillä on muutenkin tapana keskustella vauvan ulkonäöstä vaikka ulkonäkö ei vielä olisi kunnolla kehittynyt, että moneen vauvaan tai lapseen pätee tarina rumasta ankanpoikasesta, jonka takia voivat olla erittäin kauniita aikuisena vaikka lapsena ulkonäkö ei siltä vielä näyttänyt.
Were very common analysis mothers and companions of somatoscópicas features such as skin pigmentation in general and around the ears or testicles in particular, as well as the shape and dimensions of the face, nose and lips. Social involvement related variations have to be black / ao mestizo / a in a society that reproduces racist concepts in correspondence with the concepts and aesthetic patterns commonly associated with the bonito (white, fine features, straight hair "good" ) and the ugly (black, thick lips, "bad") hair. 
I know it will not be white, but if the eggs are claritos will be clarito ( Lisette ). 
[...] With those dark ears, everything else is going to be of the same color, and you know (companion Danay ). 
And that hair curly? I do not understand why that curly hair whence he drew ?! ( Jessica ).
Lähde

Vauvojen ulkonäköön liittyy myös sekarotuiset parisuhteet, joihin liittyen löytyi brasilialainen tutkimus mulattien ulkonäöstä vaikkei tässä ihonväriä, hiuksia ja muita mahdollisia tekijöitä tarkemmin tarkastella.

Tutkimuksessa havaitaan mulateilla olevan ulkonäöllistä eroa esim. yläleukaan liittyen kuinka se työntyy vähän eteenpäin ja myös hampaissa havaitaan enemmän eteenpäin työntymistä verrattuna eurooppalaisen taustan omaaviin.

Eipä ihme, että näitä eroja voidaan myös mittaamalla havaita, koska mulatit pystyy yleensä tunnistamaan ja heitä on myös monissa maissa tapana sanoa mustiksi, koska ihmiset eivät osaa erottaa heitä muista mustista.

Caucasian subjects had significantly less protruded maxilla, greater upper anterior face height and lower posterior facial height, smaller upper posterior face height, more retruded and retroclined maxillary and mandibular incisors, more obtuse nasolabial angle and more retruded lips than Afro-Caucasian subjects. 
[...]
Brazilian Afro-Caucasian subjects presented greater maxillary protrusion, smaller upper anterior face height and lower posterior face height, larger upper posterior face height, greater maxillary and mandibular dentoalveolar protrusion as well as soft tissue protrusion than Caucasian subjects.
Lähde - Cephalometrics

Japanilaista nuorisotyyliä Gyarua käsittelevästä artikkelista poimin alla olevan kuvan, jossa voi havaita aasialaisella naisella olevan oikein nätit kasvot verrattuna esim. Crouzonin oireyhtymästä kärsiviin.

Gyaru:sta tulee mieleen erittäin mielenkiintoinen Adriana Ivanova:n tekemä tutkielma tai teesi, jossa tarkastellaan osaltaan länsimaalaiselta vaikuttavaa ulkonäköä, jota voi myös alla havaita ja tuodaan esille uudenlaista näkökulmaa.


Lähde - Becoming the Ethnic Other through Gyaru Self-Transformations
Bashour [10] found that there are four most important cues determining attractiveness: averageness, sexual dimorphism, youthfulness, and symmetry. He pointed out that a surgeon who is planning facial cosmetic, plastic, or reconstructive surgery can potentially gain both profound comprehension and better quality surgical results by appreciating these findings.

Division of the face into thirds and fifths is commonly used photogrammetric method for assessing facial symmetry. In our study, all of these measures were uniform in the group of attractive females. In 2009, Sforza et al. examined the difference between two groups of women, 24 attractive ones with 71 “normal” (healthy reference women), and obtained similar results [6]. 
Attractive females had several “neonatal” characteristics, such as relatively large forehead and a rounded and smaller face in general; they stated that “babyness” is the characteristic that separates them from the normal group. In our research, attractive females also had a smaller face, considering majority of parameters of the face.
[...]

The question that always seems to intrigue scientists dealing with facial beauty is timelessness of the beauty principles established centuries ago. Torsello et al. (2010) found that some of the neoclassical canons can be considered still valid, while others seem to be changed over centuries. According to their research, it seems that reductions in facial medium third, in distance between eyes, and in nose dimensions have occurred as well as relative enlargement of eyes and mouth width [31]. 
Mommaerts and Moerenhout (2010) showed in their research that some of the ancient and neoclassical canons of beauty are still unchanged, despite the fact that some of these canons were established 2500 years ago. 
These guidelines considering facial beauty can be used for improving patient’s facial appearance. Clinicians must be aware that each and every person has their own beauty perception, so these results should be viewed with caution.
Lähde

Jotkut puhuvat sekarotuisten kauneudesta kuin ihmiset, jotka eivät olisi varsinaisesti sekoittuneita eivät olisi kauniita vaikka nähdäkseni esim. monilla japanilaisilla naisilla on erittäin kauniit ja söpöt kasvot, että pahimmillaan sekarotuinen parisuhde voi rumentaa jälkeläisen ulkonäköä, jos vaikka eurasialainen perii eurooppalaiselta isältä voimakkaampia kasvonpiirteitä, joista kylläkin tykätään muodissa.

Haluan tässä vaan tuoda esille, että ovathan myös aidot aasialaiset naiset omalla tavalla kauniita vaikka hyvin moni joutuu tai haluaa muokata silmiään suuremmiksi meikkaamisella ja käydä kauneusleikkauksissa, jotta saisivat vaikka yllä olevan tai alimmaisessa kuvassa näkyvien eurooppalaisten naisten ulkonäköä.Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Tässä on ollut jo aika paljon juttua mustien naisten ulkonäöstä, että vaikka on paljon hyvännäköisiä mustia naisia ja tunnetusti heillä tahtoo olla aika kurvikas vartalo varsinkin takapuolen takia, niin jatkoin tutkimista koskien monilla afroamerikkalaisilla naispuolisilla julkkiksilla ilmenevää eurokeskisempää ulkonäköä.

Tämä aiheuttaa paljonkin keskustelua varsinkin mustien sivustoilla, että miksi musta nainen  esim. vaalentaa ihonväriä, käy nenäleikkauksessa ja värjää hiuksensa vaikka vaaleaksi, josta sitten syytetään valkoisia tai sanotaan naisilla olevan oikeus muuttaa ulkonäköään samaan tapaan kuin valkoiset naiset tekevät.

Alla näkyvä nainen on nimeltään Tamar Braxton, joka kertoo vieressä näkyvän tyypilliseen tapaan hiuksensa kaljuksi ajaneen miehensä tykänneen valkoisista naisista. Eipä yhden miehen näkemyksistä pidä tehdä yleistyksiä, mutta tutkimusten perusteella monet mustat miehet tykkäävät enemmän alla olevasta ulkonäöstä, jossei valkoista tai muuta naista onnistu saamaan.


Vince used to like White girls before me. Blue eyes, blond hair, the whole shebang,

Olen alle keräillyt varsinkin hiuksiin liittyen kommentteja ja nähtävästi monet tykkäävät kritisoida mustia naisia peruukkien käyttämisestä ja kaikesta muusta, mutta olisiko ongelma osaltaan mustissa miehissä, jos heistä moni tykkää naisilla suoremmista ja pitkistä hiuksista.

Aina on ihmisiä, jotka eivät ole asioihin kunnolla perehtyneet tai tuovat esille omia näkemyksiä kauneudesta kuinka musta ihonväri, leveä nenä ja kähärät hiukset ovat kauniita naisessa, mutta kuinka moni musta mies on tätä mieltä. 

Tietenkin naisiin vaikuttaa jossain määrin media ja myös nämä julkkikset, mutta jos nainen huomaa baarissa kuinka vaaleamman ihonvärin ja pitkät hiukset omaava valkoinen tai musta nainen saa enemmän huomiota mustilta miehiltä, niin ei tarvitse olla suuri nero, että mitä moni nainen tulee seuraavaksi tekemään, jotta hänkin saisi miehiltä huomiota.

Huomio riippuu tietenkin lopulta myös muistakin ulkonäöllisistä tekijöistä, että onko vartalo ja kasvot kauniita, jos ei niin silloin voi olla esim. järkevää varata matka Etelä-Koreaan kauneusleikkaukseen tai mennä FFS kauneusleikkauksia tekevän kirurgin Spiegel:in vastaanotolle.
I believe a lot of black women wear weaves because the natural texture is a lot to deal with time consuming. I don't wear weave or have a perm but i do get my hair straightened. It's much easier to manage.
[...] 
say it again!!! I'm so over this debate....you want to wear a weave, fine...you want to be relax...great...you want natural unprocessed hair..wonderful !!! Stop criticizing ppl for their choices....
[...] 
Black women arent the only race to wear weave, but black women are the only race who wear ridiculous, unbelievable weave! Black women are the only race who'll keep a korean weave shop prosperous in the hood! 
[...] 
self hate is real EVERYWHERE .. it's perpetuated by what we see in advertisements and by successful men and the women they choose to hang on their arms .. if I as ANY woman ONLY see light skinned, long, flowy hair, and a size 2, then that's what I'm going to aspire to be .. how many black men actually say they like the natural black woman's hair .. not many .. in fact I see them talk MORE about how they DON'T like it .. "that just dont look good next to me" .. men what a confident woman but I think they underestimate how much what they gawk at is different from who we are .. how much confidence do you expect if I know that I'm not the type you want anyways?? .. love us and we will love ourselves .. sounds sad.. but true ..
[...] 
So i guess that explains why she bleaced her skin, dyed her hair and pinched her nose...Wtf..That fat ugly boogah from "good times should be lucky anybody wanted him, smart or not. Of course only whytee was lookin, lookin for a check, Some m o n e y . 
 [...] 
And black women just loved vince for being himself.Righttttt.
Lähde - Katso videoita - Hard Truth in Plain Language

Katselin muuten vaan ajan kuluksi Googlen katukuvaa Brasilian eteläosista ja siellä olevia kaupunkeja. Eteläosissa varsinkin elää paljon eurooppalaistaustaisia, joita on ulkonäön perusteella tullut jo vastaan ja siellä on myös elintaso korkeaa vaikka toisaalta voi katukuvassa havaita köyhyyttäkin, että Brasilia näyttää katukuvan perusteella olevan suurten elintasoerojen maa.

Tykkään tässä aina välillä esitellä naisia alusvaatteissa, joten katukuvasta tuli sattumalta vastaan kuva naisesta alusvaatteessa ja kuvassa luki Icemint. Tämän jälkeen katsoin Google:lla, että löytyykö kotisivut ja löytyi, joten poimin sivuilta yhden kuvan näytille.

Alla olevalla naisella näyttää olevan ei ruskeat silmät, joka näyttää olevan hyvin tyypillistä monille malleille vaikka brasilialaisilla taitaa suurelta osin olla ruskeat silmät, eikä alla olevan naisen ulkonäkö muutenkaan vastaa suurta osaa brasilialaisista, mutta yksi syy voi olla kohderyhmä, jotka ovat varakkaat valkoiset tai eurooppalaistaustaiset.


Lähde - Lähde