25. maaliskuuta 2015

Mustat urheilijat, Dubaissa sijaitseva mallitoimisto Diva ja kaikkea muuta

Katselin pitkästä aikaa oikeasta valikosta löytyviä blogeja vaikka usein seuraan Dienekes ja Eurogenes blogeja, niin tuli Steve Sailer:in blogista vastaan kirjoitus koskien raiskausta, johon mahdollisesti alla oleva urheilija on syyllistynyt.

Jos en ole väärässä, niin urheilijoihin liittyy Yhdysvalloissa sellainen rappiollinen tekijä, että yliopistoon tai lukioon voi päästä aika huono opiskelija kunhan osaa vaikka pelata amerikkalaista jalkapalloa tai koripalloa, joka taas lisää osaltaan mustien määriä kouluissa ja tämä taas lisää sekarotuisia parisuhteita, joita ovat monien uutisten perusteella muodostaneet myös valkoiset naisopettajat, josta on ollut kielteisiä seurauksia, koska opettaja ei tietääkseni saisi olla parisuhteessa opiskelijan kanssa.

Tutkimuksissa on kerrottu varsinkin Brasiliaan liittyen kuinka mustien menestys elämässä tekee valkoiseksi vaikka yhdessä uudessa tutkimuksessa tuotiin esille, ettei se täysin pidä paikkaansa, koska ihmiset näkevät menestyneet mustat ulkonäön perusteella mustina, eikä menestyneinä mustina tai aidosti valkoisina.

Kuitenkin ajatus siitä, että menestys tekee valkoiseksi kuulostaa aika hyvältä, jos kerta Yhdysvalloissa monet mustien hallitsemat urheilulajit ovat suosittuja, joissa tienaa paljon rahaa ja saa tuotua esille miehekästä maskuliinisuutta, niin sen ansiosta monissa valkoisissa perheissä suhtaudutaan myönteisesti siihen, että valkoinen tytär pariutuu vaikka alla olevan miehen kanssa.

Sekarotuiset ovat kauniita väitteeseen liittyen olisi mielenkiintoista nähdä millaisia lapsia valkoinen nainen saisi alla olevan miehen kanssa, mutta ulkonäön perusteella vaikutus tulee olemaan suurella todennäköisyydellä hyvin kielteinen tyttärelle vaikka mulattipojalle ei siitä olisi samalla tavalla haittaa.

Tutkimuksissa on usein kerrottu kuinka varsinkin menestyneet mustat miehet pariutuisivat paljonkin muiden kuin mustien naisten kanssa, joka tietääkseni aiheuttaa jossain määrin närää mustien naisten keskuudessa kuinka kullanonkija valkoiset naiset pariutuvat rikkaiden mustien miesten kanssa ja haalivat sillä tavalla itselleen rahaa vaikka eihän mustien naisten tarvitsisi olla suuresti huolissaan, koska mulatit lopulta nähdään usein mustina.


But months ago, the alleged victim in the case told police that former Vanderbilt football coach James Franklin had called her in for a private meeting, saying he wanted her to get “15 pretty girls” together to form a team to assist with recruiting — something he told her all colleges did, according to court filings.
...
I’ve always found hero worship of any other men as a grown man sort of strange and borderline homoerotic.
Lähde - Why White Fans Hate White Basketball Players - When race matters

Mustista urheilijoista tykkääville valkoisille tai eurooppalaisille miehille kelpaa varmaan alla oleva nainen, koska todennäköisesti monelle valkoiselle naiselle kelpaa yllä oleva mies, joka voi olla alla olevan naisen veli.


Lähde

Naiset tunnetusti haluavat rikkaan ja menestyneen miehen vaikkei tämä tänä päivänä täysin pidä paikkaansa, koska naiset tulevat toimeen omillaan ja sen takia ei tarvitse niin paljon katsella miehen menestystä vaan voi vaikka pariutua ulkonäön perusteella, että jos tykkää maskuliinisista mustista miehistä, niin varmaan osa ottaa yllä olevan miehen.

Kuten olen esim. MyFreeCams sivustoon liittyen kertonut on varsinkin kauniin näköisillä eurokeskisillä, mutta myös aasialaisilla naisilla helppo tienata paljonkin rahaa vaikkei ainoastaan ulkonäön takia, koska täytyy myös osata olla seksikäs tai kiinnostava, eikä liian hiljainen, mutta kaikki naiset eivät sille voi mitään, koska eivät osaa kunnolla englantia.

Robert Lindsay:n blogista tuli vastaan toisesta sivustolta löytyvä kirjoitus, jossa kerrotaan nuorista naisista, jotka ovat esim. rahasta valmiita tekemään kaikenlaista, että öljyn takia rikastunut arabi saa vaikka kusta ja paskoa naisen päälle.

Oikeasta valikosta löytyy kirjoituksia koskien osaltaan valkoisia orjia, jota kannattaa lukea ja sieltä löytyy myös juttua seksityöläisistä arabiemiraateissa kuinka osaltaan valkoiset naiset ovat suosittuja.

Here’s some cold, hard truth: there are no snowflakes. There are good women out there, yes, but as a whole, girls do not deserve your worship or praise. They are just people, nothing more. And in the case of the Instagram models, there’s no reason to be intimidated by beautiful women. That drop-dead gorgeous girl you’re crushing on is likely getting paid to have a Saudi sheik shit on her nose and watch it drip down her chin. 
Lähde

Arabeista ja naisten kauneudesta tietoa Google:lla etsiessä päädyin Diva mallitoimiston sivuille. Dubaissa sijaitsevan mallitoimiston Facebook sivuilla on merkille pantavaa kuinka siellä haetaan malleja ulkonäön perusteella, että täytyy omata esim. arabeille tyypillistä ulkonäköä.

Erikoisesti joukosta löytyy myös mulatteja ja mustia, joka on erikoista, koska eivät tietääkseni arabit yleisesti erityisen suvaitsevaisia ole mustia kohtaan, mutta varmaan mokuttajat haluavat erilaisuutta ja sitten Dubaissa sijaitsevat yritykset voivat käyttää mustia malleja Afrikkaan suunnatussa markkinoinnissa.

Mitä tässä äkkiseltään selailin Facebook:ia voi siellä kuitenkin suurelta osin nähdä enemmän eurooppalaisen näköisiä, joka on hyvin tyypillistä mallialalla, että enemmän eurooppalaisen ulkonäön omaavia suositaan.

Muistaakseni Yhdysvaltoja koskevissa tutkimuksissa on kerrottu kuinka mustia näkyy mainoksissa huomattavan paljon, joka ei vastaa heidän väestön osuutta, mutta tämä taitaa selittyä sillä, että mustat ovat ulkonäöllinen rotu, joita halutaan tästä syystä kiintiönä mainoksiin osaltaan suvaitsevaisten vaatimusten takia.

Tämä ei kuitenkaan poista sitä, etteikö eri rodullisiin ryhmiin kuuluvia käytettäisi mainoksissa eri tavalla, jonka takia muistaakseni valkoisia naisia näkyy enemmän kauneuteen liittyvissä mainoksissa, kun taas mustia naisia ei muutenkaan mainoksissa samalla tavalla seksuaalisteta vaikka onhan tässä ollut juttua kuinka nykyään varsinkin musiikkivideoissa mustat naiset pyörittävät paljonkin takapuoltaan.

Looking for Western/European Men and Women for Online Shopping Site between July 14th to 17th. Shoot in Dubai, so models should be based in UAE.
Lähde

Kuinka monta suurin piirtein eurooppalaisen näköistä naista näet kuvassa? Ei tarvitse vastata, mutta alla olevasta linkistä löytyy tarkempia kuvia, että poimin tässä vaan yhden kuvan näytille.


Lähde

Alla voi havaita kasvonpiirteiden perusteella filippiiniläisiä tai samankaltaisen ulkonäön omaavia aasialaisia naisia, joilla kannattaa laittaa merkille tämä tyypillinen nenä, joka nähtävästi jossain määrin tahtoo periytyä eurasialaiselle lapselle, että voi nenän perusteella päätellä aasialaisen äidin taustan.

Aasialaiset naiset ovat yleisesti aika lyhyitä, että heitä ei myöskään muotinäytöksissä voi aina käyttää, mutta jos eurasialainen perii eurooppalaiselta isältä pituutta, niin malliksi voi päästä varsinkin, jos nenä ei ole liian lättänä.


Lähde

Vertailuna yllä oleviin naisiin pari eurooppalaisen näköistä naista ja tässä kannattaa muutenkin tarkkailla kuinka aika samankaltainen ulkonäkö on usein malleilla esim. nenän osalta vaikka olisi afrikkalainen tai aasialainen.


Lähde


Lähde

Jos oikein ymmärrän, niin alla pyydetään länsimaalaisia vaikka se on vähän epätarkkaa, koska asuuhan länsimaissa kasvavassa määrin myös muunlaisen kuin pitkälti eurooppalaisen taustan omaavia. Pituus vaatimus estää aika monen varsinkin aasialaisen naisen pääsemisen ja vaatimuksena näyttää olevan vaaleat hiukset vaikka voisihan aasialainen tai mustakin nainen värjätä hiuksensa, että kuinka tarkkoja tässä ollaan lopulta näissä rodullisissa tai ulkonäöllisissä tekijöissä.

Sanakirjan mukaan prestigious brand tarkoittaa arvovaltaista tai maineikasta tuotemerkkiä, josta tulee mieleen kuinka nähtävästi enemmän eurooppalaisia tykätään käyttää varsinkin luksustuotteissa malleina, joka taas taitaa selittyä länsimaiden vaikutuksella ja kehittyneisyydellä, jota tuodaan sitten esille käyttämällä vaikka hajuveden mainoksessa eurooppalaista naista.

Western Hostesses required - Who has good communication skills and clear English (preferably light and dark blonde) who can fit into a Size 6, 8 & 10 dress. Height Preference 170 cm+. This is a long term commitment for a prestigious Brand. We are looking for elegance and poise.
Lähde

Sitä voisi enemmänkin tutkia arabien maita ja mallitoimistoja, mutta en malta pysyä kiinalaiselta SoYoung sivustolta poissa, joten taas muutamia poimintoja sieltä. Tarkastelen yleensä kasvojen kauneutta, mutta onhan myös vartalo tärkeä osa naisen kauneutta, että miehillä tahtoo varsinkin silmät suuntautua rintoihin, josta voi sitten saadaa syytteet seksuaalisesta häirinnästä vaikka nähtävästi osalla naisista on myös oma halu tuoda esille tai korostaa rintojensa näyttävyyttä.

Olen aina välillä yrittänyt katsoa uusia tutkimuksia rintojen kauneudesta, mutta harmillisesti ovat usein maksullisia, mutta sen perusteella, mitä yleensä ilmaiseksi pääsee lukemaan tykkäävät ihmiset naisella yleisemmin rinnoista, joissa nännit ovat suorassa linjassa tai vähän ylöspäin sojottavia, kun nainen seisoo selkä suorana, mutta tämän lisäksi rinnoissa tulisi olla alla jälkeen kuvassa nähtävää täyteläisyyttä, koska muuten näyttää tytöltä tai lättäniksi muuttuneiden rintojen takia vanhalta.


Lähde

Alla olevien kuvien avulla voi tutkia, että mitä vikaa on mahdollisesti alussa olleiden mustan miehen ja naisen ulkonäössä. Jos vertaatte kuvankäsittelyohjelmassa mustaa naista alempana olevaan naiseen, niin voi huomata mustalla naisella olevan voimakasta maskuliinisuutta kasvoissa koskien nenän leveyttä ja varsinkin leuan suurta kokoa.

Tällaiset kasvot eivät yleisesti miellytä miehiä vaikka naisten joukosta löytyy todennäköisesti mustalle miehelle myös valkoisia naisia, koska nainen kuitenkin tarkastelee parinvalintaa eri näkökulmasta, eikä naiselle samalla tavalla ole väliä miehen tummempi ihonväri ja sotkuisen näköiset kähärät hiukset.Lähde - Lähde

Näitä alla olevan kaltaisia kuvia nuorista aasialaisista tai kiinalaisista naisista löytyy paljonkin SoYoung sivustolta, joissa voi tyypilliseen tapaan havaita naisen käyneen nenäleikkauksessa ja silmistäkin on yleensä tehty suuremmat. Tuolla sivustolla voi lukea kiinalaisten kommentteja ja alla olevan ulkonäöstä näytetään yleisesti tykkäävän.


Lähde

Nähdäkseni vaikka nuorilla aasialaisilla naisilla on suuri halu omata omituisen suuret silmät ja muutenkin huomattavan poikkeavat kasvot aasialaisesta ulkonäöstä, niin iäkkäämmät aasialaiset naiset eivät näytä samassa määrin muokkaavan ulkonäköään, että silmätkään eivät ole omituisen suuria vaan kauniit aasialaiset.

Alla olevan linkin kautta voi katsoa naistenlehtien etukansia ja näyttää siltä kuinka länsimaalaistaustaisissa lehdissä hyväksytään naisilla myös voimakkaampi ulkonäkö vaikka aasialaisilla tuntuu olevan erikoinen halu omata tosi sirot kasvot vaikka nenään korkeutta lisättäisiin.


Lähde

Alla olevaa kuvaa katsoessa voi vaikka moni länsimaalainen hölmöläinen pohtia, että millaisia vaikutuksia suuremmilla silmillä on ulkonäköön, että ovatko ne kielteisiä ja onko tässä halussa ainoastaan kyse länsimaiden vaikutuksesta.


Lähde