20. maaliskuuta 2015

Poimintoja kiinalaiselta SoYoung sivustolta ja brasilialaisten alusvaatteiden sivustoilta

Tarkoitus olisi tällä kertaa esitellä enimmäkseen kuvia ja kirjoittaa vähemmän vaikka eihän sitä tiedä, mitä kaikkea tulee mieleen. Keräilin aika paljon linkkejä SoYoung sivustolta ja brasilialaisilta alusvaatteita tuottavien tai myyvien yritysten sivuilta, joten niistä poimin kuvia ja kerron jotain.

Alla olevasta ja linkin kautta löytyvistä muista kuvista pisti ensimmäiseksi silmään ihonväri ennen ja jälkeen kuvan välillä. Tämä on nähtävästi hyvin yleistä, että ennen ja jälkeen kuvien vertailussa jälkeen kuvasta tehdään kaikin keinoin paremman näköinen esim. kuvankäsittelyllä, hymyllä ja meikkaamisella.

Tämä ei tietenkään poista sitä, etteikö naisen ihonväriä tai muutenkin ihon ulkonäkö olisi muutettu, joka selittäisi eroa, mutta eiköhän tässä tapauksessa ole myös muista tekijöistä kyse, kuten myös paremmasta valaistuksesta.

En tiedä, mitä kaikkea alla olevalle naisella on tehty, mutta nähtävästi nenää on tehty enemmän eurooppalaisen näköiseksi, leuasta on tehty soikiomaisempi, silmiä suurennettu ja poskiluita pienennetty, että osaltaan vaalean tasaisen ihonvärin lisäksi alla olevalla naisella on nyt ainakin korealaisen kauneusihanteen mukaiset kasvot.


Lähde

Alla on kuva Yins Beaucare klinikalta, jossa on nähtävästi esille paljonkin kauneuskirurgi Yin Lin:in taidetta. Kauneuskirurgit tykkäävät sanoa, että he ovat taiteilijoita. Onhan se tietenkin sillä tavalla, että kirurgin täytyy olla hyvin tarkka ja taitava, jotta asiakas näyttää kauniilta myös muiden ihmisten mielestä vaikka osa tässä epäonnistuu, mutta se voi olla myös asiakkaan syy, jos hän haluaa tehdä huulistaan valtavan suuret, jonka takia näyttää rumalta vaikkei sitä itse näkisi.


Lähde - Kotisivut

Alla voidaan havaita kuinka naisen kasvoja on jälkeen kuvan perusteella tehty pyöreämmiksi, jotta kulmikkuus vähenee ja näyttää siltä, että ihmiset yleisesti tykkäävät jälkeen kuvassa havaittavasta ulkonäöstä naisella, koska se ei näytä esim. maskuliiniselta, iäkkäältä tai alkukantaiselta vaan nuorekkaalta ja feminiiniseltä.


Lähde

Tässä on taas aasialaisen kauneusihanteen mukaiset kasvot omaava nainen, jonka ulkonäköä varmaan moni sanoo eurokeskiseksi. Kuvassa tuodaan nähtävästi esille kauniin nenän muotoa, joka näyttää sijaitsevan silmien välisellä alueella ja tästä varsinkin tykätään malleilla.

Siinä tuodaan myös esille leuan soikiomaista muotoa, että se ei ole esim. neliön muotoinen ja oikealla on taas tätä kasvojen osiin jakamista vaikka ne ei ole täsmälleen sijoitettu, koska ylimmän osan tulisi päättyä hiusrajaan ja keskimmäisen osan suurin piirtein kulmakarvoihin.

Alimmassa osassa tuodaan esille kuinka se voi olla vähän lyhyempi verrattuna muihin osiin, koska sehän lisää feminiinistä ulkonäköä, koska miehillä tahtoo leuka venyä alaspäin, mutta saahan tuo otsakin olla vähän korkeampi.


Lähde - Mittaa naisen kasvoja - TL Plastic Surgery

Alla on uudestaan ennen kuvassa frankenstein:lta näyttävä nainen, jolla voi havaita olleen kulmikkaat ja lättänät kasvot, kun naisella tulisi olla enemmän yllä olevat pyöristyneet kasvot. Nähtävästi Aya ylläpitää kauneusblogia ja on myös malli.


Lähde - Blogi

Tässä voi samaan tapaan kuin ylempänä olleessa kuvassa havaita kuinka jälkeen kuvassa halutaan naisesta antaa parempi kuva vaikka näyttäähän nainen jo valmiiksi nätiltä ennen kuvassa, mutta nähtävästi hän on halunnut muokata poskiluitaan pienemmiksi tai poskeaan pyöreämmäksi. Eipä tässä naisten tarvitsisi liialti sirontaa kasvojaan, koska alkaa näyttämään helposti tyttömäiseltä, mutta toisaalta sirommat kasvot taitavat olla ikääntymisen kannalta hyviä, että näyttää nuorekkaammalta.


Lähde

Japanilaisen Mandom yhtiön ihonhoitotuotteen kuvassa voi erikoisesti nähdä eurooppalaisen lapsen, että ei ainakaan näytä selvästi aasialaiselta. Naisella varsinkin pidetään kauneuden kannalta tärkeänä tasaista nuorekasta ihoa, jota luultavasti kuvassa tuodaan esille vauvan kasvoilla.


Lähde - Mandom

Alla oleva nainen kyselee kiinalaisilta, että mitä hänen pitäisi ulkonäölleen tehdä, joten monet ehdottavat laihduttamista, mutta myös nenään ja silmiin tehtäviä kauneusleikkauksia.


Lähde

Alla näyttäisi olevan sellaisia neniä, joista itäaasialaiset tykkäävät, mutta kyllä moni muukin nainen haluaa alla olevan omata, koska leveydeltään pieni ja sopivan korkea nenä nähdään yleisemmin kauniina naisella, joka selittyy osaltaan sillä, että miehillä on keskimäärin suurempi nenä. Toisaalta tekeehän nenän korkeus nenästä suuremman, mutta aasialaiset varsinkin haluavat korkeudella kolmiulotteisuutta kasvoihin, kun ne muuten tahtovat olla monilla lättänät ja leveän näköiset.

Tässä on kuitenkin sellainen ongelma, että aasialaisilla tahtoo yleisemmin olla matalampi ja leveämpi nenä, joten tällainen kauneusihanne on jokseenkin ongelmallinen, jonka takia Aasiassa tulisi osata myös arvostaa aasialaisille normaalimpaa nenää vaikka se olisi matala.


Lähde

Nähtävästi aasialainen nainen esittelee sormellaan kuinka hänellä on suurin piirtein Ricketts:in E-linjan mukaiset kasvot, jonka mukaan nenänpään ja leaunpään välillä olevien huulten tulisi pysyä viivan tai sormen takana.


Lähde

Alla voidaan havaita kuvia koskien suun alueen eteenpäin työntymistä, josta ihmiset eivät näytä tutkimusten perusteella tykkäävän, joka taitaa osaltaan selittyä esim. sen aiheuttamalla alkukantaisella ja maskuliinisella ulkonäöllä. Onhan tässä muitakin syitä, kuten hampaiden liiallinen eteenpäin työntyminen, ettei voi pitää suuta kiinni, syöminen on vaikeaa ja puhuessa hampaat ovat suuresti esillä kuin hevosella.

En ymmärrä kiinaa, mutta eiköhän vasemmalla ole ulkonäkö, joka pyritään luomaan kauneusleikkauksella, jota ilmenee paljonkin eurooppalaisilla. Keskellä näyttäisi olevan kyse hampaiden eteenpäin työntymisestä ja oikealla on kyse leuan takia aiheutuvasta prognatismista.

Nämä kaksi ovat sellaisia ulkonäöllisiä tekijöitä, joita varsinkin esiintyy paljonkin mustilla afrikkalaisilla ja myös aasialaisilla. Tätä voidaan korjata tekemällä nenästä korkeamman ja leuanpäästä pidemmän, jolloin suu ei näytä työntyvän eteenpäin. Tämä ei aina auta vaan silloin täytyy pahimmillaan poistaa neljä hammasta ja leikata pala leukaa pois, jonka jälkeen voidaan siirtää leukaa taaksepäin, jotta saadaan luotua suoremmat kasvot.


Lähde - Dentofacial osteotomy - Plastic Surgery Beijing - Orthognathic Surgery
Bimaxillary protrusion is characterized by protrusive and proclined upper and lower incisors and increased protrusion of the lips. It is observed mainly in African American (Fonseca and Klein, 1978; Rosa and Arvystas, 1978; Keating, 1985; Farrow et al., 1993; Scott and Johnston, 1999) and Asian (Lamberton et al., 1980; Lew, 1989; Tan, 1996) populations.
Lähde
Hi, this is my first post in this forum, although I've had braces for approximately 6 months now. I'm a 19 year old male, half black/ half white mix, and I've been reading a great deal about orthodontics, or more explicitly, extractions. 
[...] 
In my particular case, my orthodontist recommends extraction due to a condition called bimaxillary protrusion. I actually like my teeth in terms of straightness and alignment, but the problem is my mouth sticks out too far, thus causing my face to look disproportional. 
Lähde
I am a 21yr old F.Black&German.It was always credited to me sleeping with my mouth open&tongue pushing my front teeth.
Lähde
I am of korean decent, and I reside in Minnesota. I have never heard of bimaxillary protrusion until someone directed me to page and I happen to come across bimaxillary procedures. According to a gov website, it is stated that it is a common deformity among asian populations, however I have been exposed to several asian communities, and most of the younger populations do not have protrusions of their mouths, and that is why its embarrassing cause I haven't found anyone to talk to about it who also have it. Since I am also adopted, I cannot really rely on my parents to talk to about it since they are of caucasian descent.
Lähde
One of the challenges facing the South African orthodontist is the treatment of bimaxillary protrusion which is defined as the excessive protrusion of the maxillary and mandibular alveolar arches and dentition beyond the jaw bases. This is a normal facial trait of the Black race groups. This facial type has a worldwide distribution and is not confined to the Black race groups but is also seen in other races such as the Chinese, Inuits and American Indians. Since 79,6% of South Africa’s population belong to the Black race group, bimaxillary protrusion is a common and normal facial trait in this country.
Lähde

Tässä voi nähdä ennen ja jälkeen kuvia koskien silmäluomileikkauksia, joiden tarkoituksena on tehdä silmistä suuremmat ja näyttävämmät, koska osalla aasialaisista tahtoo olla esim. ilmeettömät, vihaiset ja väsyneet silmät. Vaikka silmien ulkonäköä on muutettu on niissä kuitenkin havaittavissa aasialaista ulkonäköä, joka on hyvä asia.


Lähde

Alla voi nähdä ulkonäön perusteella eurooppalaisen naisen vaikkei tänä päivänä voi olla ulkonäöstä täysin varma, mutta aika usein eurooppalaisia naisia näkyy maailman kauneusleikkaus sivuilla kuvissa ja alla esitellään kasvojenkohotusta.


Lähde

Googlen kuvahakua käyttämällä kävi ilmi alla näkyvän kiinalaisen naisen olevan nimeltään Wang Wan Wan, jonka kasvoista laitoin merkille eurooppalaisia piirteitä, jos vertaa häntä yllä olevaan naiseen. En ole tarkemmin tähän naiseen perehtynyt, mutta olettaisin naisen tyypilliseen tapaan käyneen kauneusleikkauksessa koskien esim. nenää ja miksei myös silmiä, jotka ovat itäaasialaisten keskuudessa hyvin suosittuja ulkonäköön tehtäviä muutoksia.


Lähde

Nyt olisi sitten seuraavaksi vuorossa brasilialaista kauneutta ainakin alusvaatemallien osalta vaikka eihän sitä mallien osalta voi tietää ovatko brasilialaisia. Sen perusteella, mitä olen näitä alusvaatesivustoja jo katsellut näyttää ulkonäkö olevan usein hyvin eurooppalainen vaikka kyllä osalla naisista on havaittavissa varsinkin intiaanimaista ulkonäköä, mutta harvoin afrikkalaiselta vaikuttavaa.


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde
Lähde


Lähde