31. maaliskuuta 2015

Taas kuvapoimintoja SoYoung sivustolta ja eurooppalaisten tyypillinen ulkonäöllinen ero itäaasialaisiin

Asians generally have wider and flatter noses. Asian rhinoplasty narrows the nose and makes it project more, similar to a European look. Asian blepharoplasty creates an extra fold in the upper eyelid. While present in nearly all Caucasians, this extra fold occurs naturally in only 15% of East Asians.
While Asian plastic surgeons claim that these procedures are meant to retain their patients' ethnicities and make them generally more attractive, I don't buy it. To put it bluntly: Facial plastic surgery on Asians is about making a person look as Caucasian as possible. 
And that's a disturbing thought.
Lähde

Alla on taas poimintoja SoYoung sivustolta, josta tuli vastaan kolme kuvaa, jossa voi nähdä naisesta ennen ja jälkeen kuvan.


Lähde


Lähde


Lähde

Alla on taas kuva naisesta, joka esittelee nenäänsä ja tällaisia löytyy paljonkin. Usein kommenteissa voi havaita sanottavan ulkonäköä kauniiksi vaikka voihan joku olla epärehellinen ja kasvoja voidaan myös sanoa sekarotuiseksi.

Itseäni kyllä ihmetyttää monien naisten ulkonäkö, koska nähdäkseni matalampi nenä sopii paremmin aasialaiseen ulkonäköön ja vaikka nenään tehtäisiin korkeutta ei sitä saa tehdä liikaa vaan nenän tulee olla aika pieni, mutta osassa näistä kuvista voi kyse olla siitä, että nenä on vielä leikkauksen takia turvoksissa ja näyttää sen takia vähän isolta, mutta pitäisi nähdä naiset elävänä, koska kuvassa nenä voi näyttää omituiselta.


Lähde

Alla olevassa kuvassa on ymmärtääkseni kyse nenän leveyden pienentämisestä ja korkeuden lisäämisestä. Ei siinä mitään, jos joku aasialainen nainen haluaa omata tällaisen nenän, jonka sanotaan tekevän kasvoista osaltaan kolmiulotteisemmat, mutta aasialaisten tulisi myös osata arvostaa matalampaa ja leveämpää nenää, jos kerta se on normaalia aasialaisille.

Ylempänä laitoin noita kuvia Filippiineiltä ja kuvissa olevien naisten voi havaita olevan aika eurokeskisiä ulkonäöltään. En ole tarkastanut, mutta olettaisin osan noista naisista olevan eurasialaisia, jotka sitten aiheuttavat turhia ulkonäköpaineita aidommille filippiiniläisille naisille korkean ja kapean nenän takia, koska filippiiniläisillä näyttää olevan yleisesti ylhäältä matala ja alhaalta leveä nenä.


Lähde

Osalla aasialaisistakin esiintyy korkeampaa nenätyyppiä ja jossain tutkimuksissa on tuotu esille kuinka korkeammasta nenästä oltaisiin monissa Aasian maissa tykätty ennen eurooppalaisten vaikutusta, mutta onhan tässä lopulta kyse myös länsimaiden vaikutuksesta. Lopulta on myös sillä tavalla, että ihmiset näyttävät yleisesti tykkäävän pienestä nenästä naisella, joten jos miehillä on yleisemmin leveämpi ja suurempi nenä, niin ei ihme, jos moni nainen haluaa nenästään pienemmän.

Näen hyvin usein alla olevasta naisesta kuvia ja Google kuvahaulla selviää kyseessä olevan kiinalainen malli nimeltään Xinyuan Zhang, jolla näyttäisi olevan kauniit kasvot ja vaikka ne ovat eurooppalaisittain katsottuna matalat ovat myös tällaiset kasvot kauniit, jonka takia aasialaisten ei tarvitsisi aivopestä naisia ajattelemaan kuinka nenän tulisi olla korkea tai kasvojen voimakkaammat ollakseen kaunis.


Lähde

Alla olevan linkin kautta löytyy lisää japanilaisia naisia, joiden sanotaan olevan malleja. Alla olevalla naisella näyttää olevan samankaltaiset kasvonpiirteet kuin yllä olevalla naisella, jonka voi vaikka tarkistaa kuvankäsittelyohjelmassa tasoja käyttämällä.

¨

Lähde

Alla on eteläkorealainen meikkaamisestaan tunnettu nainen nimeltään Pony, jota olen myös aina välillä esitellyt, koska on mielenkiintoista katsoa millaisia ulkonäöllisiä muutoksia nainen voi meikkaamisella aikaan saada, että alkaa näyttämään eurooppalaiselta naiselta.

Katselin naisesta kuvia ja näyttää siltä, että nainen on todennäköisesti käynyt nenäleikkauksessa ja eiköhän silmiäkin ole vähän suurennettu, joka ei olisi ihme korealaisen naisen kyseessä ollen.

Aina on tietysti mahdollista, että osa aasialaisista naisista vaan omaa tällaisen ulkonäön, jonka tuloksena sitten säästävät rahaa ja säästyvät kivuilta, kun ei ole tarvetta kauneusleikkaukseen, mutta onhan myös selvää, että osa aasialaisista pystyy suuresti vaikuttamaan meikkaamisella ulkonäköönsä ja tämä tietenkin pätee moneen eurooppalaiseen naiseen.


Lähde


Lähde

Yllä olevassa videossa voi havaita kuinka kasvot muuttuvat meikkaamisella enemmän eurooppalaisille naisille tyypillisemmiksi ja nähtävästi osa aasialaisista naisista haluaa omata enemmän voimakkaampaa ulkonäköä. En tiedä kaikkia syitä halulle, mutta tekisikö se vaikka aasialaisesta naisesta enemmän aikuisemman ja seksikkäämmän näköisen, jos vaikka muuten näyttää söpöltä tytöltä.

Alla voidaan taas nähdä video japanilaisen alusvaatteita tekevän Wacoal yhtiön alusvaatenäytöksestä Thaimaassa, jossa mallit ovat erikoisesti eurooppalaisen näköisiä. Voidaan sitä myös ajatella länsimailla olevan vaikutusta moniin aasialaisiin naisiin, jos heistä osa haluaa omata enemmän näille naisille tyypillistä ulkonäköä.


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde
Implicit in the concept of ethnocentrism is the idea that people will consider members of their own race or ethnic group to be more attractive than members of other groups. If so, one would expect advertisers to take advantage of such preferences by choosing “local” models when promoting clothing fashions and other products. 
A contrary view is that judgments of physical attractiveness are to a substantial degree neurologically “hard-wired” and evolved similarly throughout the world. With the assumption that fashion models and manikins are considered highly attractive, the present study recorded the race of models and manikins publically displayed in city malls in China, Malaysia, and the United States. Caucasian (white, European) models were found to be mainly utilized in all three countries, especially in regard to clothing fashion displays. 
Even advertisements for cosmetics and fashion accessories were “Caucasian-biased” in China and Malaysia although less so than in the U.S. and less so than advertisements for clothing fashions. Findings call into question the relevance of ethnocentrism in determining the choice of fashion models used in advertising, and are instead consistent with other evidence of universal standards of physical beauty that advertisers rely on to help promote their products.
Lähde

Tämä kuuluisi edelliseen, mutta kerron kuitenkin tässä, että päädyin lukemaan varsinkin mustien naisten suosimalta SkinCareTalk sivustolta keskustelua vaaleammasta ihonväristä ja siihen liittyvästä kohtelusta.

Mitä olen näitä ennenkin lukenut, niin ihonvärin vaalentaneet mustat naiset tuovat usein esille kuinka heitä kohdellaan paremmin mustien miesten, mutta myös valkoisten taholta, että tulevat vaikka enemmän juttelemaan.

Alla kerrotaan sama, joka kerrotaan toisessa lainauksessa kuinka mustista naisista ei oikein tykätä strippibaareissa tai muutenkaan tanssijoina. Tässä ei tietenkään pidä lähteä tekemään yksittäisten henkilöiden havaintojen perusteella yleistyksiä, mutta kyllä tämä on karusti havaittavissa kuinka miehet näyttävät yleisesti syrjivän mustia naisia, johon yksi syy on monien naisten osalta tumma ihonväri, josta eivät edes monet mustat miehet tykkää.

Ei tätä syrjintää voida täysin pahaksi sanoa, koska ihmisillä on kuitenkin oikeus päättää kenestä tykkäävät, jonka takia parisuhdetilastot osoittavat kuinka Yhdysvalloissa valkoiset miehet pariutuvat hyvin vähän mustien naisten kanssa verrattuna aasialaisiin, latino ja valkoisiin naisiin.

Tässä mustista naisista tykkäämisessä on sellainen erikoinen juttu, että esim. Brasilian osalta mustat feministit ovat kertoneet kuinka mustia tai mulatti naisia seksuaalistetaan Brasiliassa, joka näkyy varsinkin karnevaalien aikaan ja turismiin liittyvässä mainonnassa, kun taas Brasiliassa valkoisia naisia pidetään suuremmassa arvossa ja kauneusihanteena, johon liittyen on olemassa myös riimi kuinka mustat naiset ovat työläisiä, mulatti naiset ovat huoria ja valkoiset naiset ovat vaimoja.
I used danced at gogo bars (I am not encouraging anyone to do this) for a couple of years and I know for a fact women with darker complexion get treated differently. They have to work a lot harder get AND keep the attention of customers, especially if there are a lot of lighter women. I understand it's about confidence, but those places you get some of the worst and judgmental people. There were so many times when I've seen the dark girl gets on stage and people suddenly have to leave to the bathroom or get a smoke break. Then everyone comes back once the lighter girls on stage. 
If you are insecure about the way you look, especially the tone of your skin, it's better to avoid working at places where you judged based on how you look. You can be the hardest and most confident worker in there but if the customer doesn't like the way you look, you just wasted all of that energy. Imagine that happening over and over and over again. This sort of goes for modeling too.
Lähde
I noticed this while I was on stage; there was usually only one woman of color and four White women. if a Black dancer was performing, White (and some Asian) customers often would leave the window and move to one where a White woman was standing, sometimes talking with other White dancers, and ingoring the customer all together. 
In an extreme case, a White man wanted his $5 back after placing it in the bill collector, and the window revealed a dark-skinned, curvy Black woman. The degree of symbolic anti-Black racism at the Lusty Lady often was overhelming, but not discussed among the White, Black, and non-Black dancers of color.
Lähde
Lol and light doesn't make ppl assume ur biracial either. Features have a lot to do with it. I know a lot of naturally light skinned ppl that still look black, they just happen to be light.
Lähde


Lähde - Top Clinic

Aikuisviihdesivusto MyFreeCams on nähdäkseni aika erinomainen paikka tutkia miesten ja varsinkin länsimaalaisten miesten naismakua, jonka perusteella näyttää selvästi siltä, ettei mustilla naisilla ole yleisesti suurta suosiota vaan suositut naiset ovat enimmäkseen valkoisen tai eurooppalaisen näköisiä,

Suosittujen naisten joukkoon mahtuu myös paljon esim. aasialaisia naisia, mutta erikoisesti voi myös havaita eurokeskisemmän ulkonäön omaavien esim. kolumbialaisten naisten olevan usein suosittuja, jotka eivät siis poikkea ulkonäöltään erityisen paljon eurooppalaisesta naisesta.

Alla on kuva MFC sivuston missilistasta maaliskuun viimeiseltä päivältä, että siinä voi vielä tapahtua muutoksia, koska sijoituksista käydään kovaa kilpailua, että nainen voi valtavasti rikastua ja myös MFC sivustokin saa osuuden. Kuvassa ei näy kaikkia naisia, koska kuvankaappauksella saa yleensä vaan näytöllä näkyvän osan vaikka onhan kaikenlaisia keinoja, kuten kahden kuvan yhdistäminen kuvankäsittelyohjelmassa.

Kuinka paljon nämä alla olevalla listalla näkyvät naiset sitten tienaavat kuukaudessa. Tiettävästi mennään yli kymmeneen tuhanteen dollariin ja lähempänä ykkössijaa olevilla voi olla yli 40 000 dollarin tulot, johon syynä on kilpailu sijoituksista ja kultaisesta kruunusta, että nerokas keksintö MFC sivuston ylläpidolta.

Alla olevan kuvan perusteella siinä näyttäisi olevan enimmäkseen eurooppalaisen näköisiä naisia vaikka joukkoon mahtuu myös muutama aasialainen nainen. Näiden sijoitusten perusteella ei voida täysin päätellä naisten kauneutta, koska sijoituksissa on kyse rahasta, jonka takia joku miljonääri voi halutessaan nostaa yksittäisen naisen ykköseksi.

Tämän takia on parempi katsoa miltä naiset näyttävät keskimäärin, että millainen on nenä, ihonväri, hiukset ja muutenkin ulkonäkö yleisesti naisilla. Omien havaintojeni perusteella suositut naiset ovat yleisesti esim. vaalean ihonvärin omaavia, nuoria, heillä on pitkät hiukset, normaalipainoisia ja muutenkin sivustolla voi havaita naisten suosion olevan useimmin yhteydessä kauneuteen vaikka se ei aina riitä, koska naisen tulisi osata esim. viihdyttää ja keskustella.


Lähde - Payment Information for Models - EgyptBeauty VS PapaJohns
ugly_girl30 - Topic: 900naked/all these preums are racists they dont want us black people have tokens only whites
Palataan sitten takaisin SoYoung sivustolta vastaan tulleiden löytöjen pariin ja alla voidaan nähdä nuori venäläinen nainen, jolla näyttäisi olevan feminiiniset eurooppalaiset kasvonpiirteet, mutta jotain kummallista liittyy vartaloon.

Nainen on nimeltään Julia Vins ja on nähtävästi painonnostaja. Kiinalaiset näyttävät kommentoivan naista kauniiksi, mutta yksi pitää naista rumana luultavasti lihaksikkuuden takia. Miehetkin näyttävät yleisesti tykkäävän naisella toisenlaisesta vartalosta, joka ei näytä yhtä lihaksikkaalta, mutta ainakin Louis Theroux:in kehonrakentajista kertovassa dokumentissa kävi ilmi olevan miehiä, jotka tykkäävät lihaksikkaista naisista.

Voisihan sitä ajatella maatilan isännän olevan järkevää pariutua alla olevan naisen kanssa, koska näyttää kauniilta, mutta on myös voimaa tehdä raskaita töitä. Muistaakseni antropologi Peter Frost on ainakin kertonut kuinka Afrikassa on esiintynyt parinvalintaa koskien naisen kykyä tehdä raskasta työtä, joka on tietääkseni tarkoittanut kuokkaviljelyä, jonka takia mustat miehet eivät ole aina ottaneet kauneinta naista vaan sellaisen, joka jaksaa paiskia töitä vaikka olisi ruma.

Lähde - Louis Theroux and female bodybuilders - Steroids and Women

Edellisessä kirjoituksessa oli vähän tutkimuksia ja kirjoituksia hiuksista, niin alla olevaan kuvaan liittyen tuli mieleen kuinka tutkimuksissa on kerrottu mustien ainakin Yhdysvalloissa alkaneen pitämään nykyistä enemmän hiuksensa luonnollisena eivätkä enää samassa määrin käyttäisi peruukkeja tai suoristaisi hiuksia.

Jos todellakin on näin, niin millaisia vaikutuksia sillä tulee olemaan vaikka sekarotuisten parisuhteiden osalta, jos miehet tykkäävät enemmän alla olevan kaltaisista hiuksista, eikä afrotukasta. Mustien keskuudessa näyttää aiheuttavan jonkinlaista kiistaa, että kuinka vaikeaa on hoitaa ja kasvattaa kähäriä hiuksia, koska jotkut sanovat, että pitkien hiusten kasvattaminen onnistuu, kun taas toisilta ei näytä onnistuvan vaan tyytyvät peruukkeihin.

Kaipa tässä on kyse siitä, että mustilla hiukset ovat osaltaan eurooppalaisesta taustasta johtuen erilaisia, mutta sitten myös osalla vaan kasvaa hiukset paremmin tai osaavat niitä parhaiten hoitaa. Tutkimukset kuitenkin kertovat yleisesti kuinka mustien kähärät hiukset kasvavat hitaasti, katkeilevat helpommin ja ovat muutenkin vaikeahoitoisempia verrattuna suorempiin hiuksiin, jonka tuovat esille monet mustat itsekin.

Välillä näkee mustilta kommentteja kuinka afrotukalla voi tehdä kaikenlaisia hiustyylejä, jotka eivät onnistu valkoisilta naisilta. Pitäisi tähän tarkemmin perehtyä, mutta eiköhän moni nainen mielellään omaa alla olevat hiukset, joilla saa myös tehtyä hienoja kampauksia, jotka vastaavasti eivät onnistu yhtä helposti mustilta.


Lähde