25. maaliskuuta 2015

Ihonvärin vaalennustuotteita, vaaleanpunaiset intiimialueet ja jotain muuta

Alla on aika hyvä ja varmaan pelottava esimerkki siitä kuinka kauneudessa on myös tärkeää tasaisen ihonväri ja rypytön iho, mutta eipä tälle ikääntyessä paljoa voi, että jossain vaiheessa me kaikki näytämme enemmän oikeassa kuvassa olevalta.

Tänä päivänä on kuitenkin olemassa paljon erilaisia keinoja, joilla saa tehtyä itsestään nuoremman näköisen, joissa myös elintavat ovat tärkeitä, että ei käytä päihteitä ja ole liialti auringossa, että mielummin syö varjossa hedelmiä ja vihanneksia ihon kauneuden ja rypyttömyyden säilyttämiseksi.


Lähde - Alphaville - Forever Young - Skincare Advice

SkinCareTalk sivustolta tuli vastaan alla oleva kuva, jossa ihonväriään vaalentava henkilö esittelee käyttämiään tuotteita. Vaikka kerron aika paljon ihonvärin vaalentamisesta, niin en ole tarkemmin perehtynyt, että mitä kaikkea naiset ja nähtävästi myös miehet tekevät vaaleamman ihonvärin aikaan saamiseksi.

Lukiessa on kuitenkin syntynyt käsitys, että ihonvärin vaalentaminen on kuukausia kestävää riippuen lopulta siitä kuinka vaaleaksi ihonvärin haluaa tehdä. Päivisin käytetään aurinkovoidetta ja iltaisin poistetaan kuollutta ihoa ja laitetaan ihonväriä vaalentavaa ainetta.

Äkkiseltään katsottuna näyttäisi alla olevan yli 50 euron arvosta voiteita, jotka eivät taida pitkäksi aikaa riittää, jos tarkoituksena on vaalentaa koko kehoa ellei sitten ole jo valmiiksi hyvin vaalea tai eurooppalainen.


Lähde - I went from NC30 (tanned) to NC15 - thanks SCT - Skin whitening

Ihonvärin vaalentaminen on valtava ja kasvava bisnes varsinkin Aasiassa, jonka takia tulee usein vastaan aasialaisten sivustoja.

Tarkemmin sanottuna ne ovat kaakkoisaasialaisten blogeja tai muita sivustoja, joissa mainostetaan tai myydän erikoisia tuotteita, joilla voidaan kertoa olevan suuria vaikutuksia ulkonäköön, joka taitaa olla osittain puppua.

Näitä sivustoja pääsee helposti tutkimaan kirjoittamalla Googlen kuvahakuun hakusanoiksi esim. glutathione, kojic acid, hydroquinone ja poimimalla vastaan tulleilta sivuilta lisää hakusanoja.

Patent medicine


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde

Alla on ymmärtääkseni jonkinlainen ihoa hoitava laite, jonka paketissa voi nähdä eurooppalaisen naisen vaikka siinä pitäisi olla aasialainen, mutta kaipa aasialaisilla on erikoinen halu tuoda esille kuinka tuote on jotenkin hyvä, kun sitä käyttää eurooppalainen nainen.

Alla näkyvien aasialaisten naisten osalta voi taas havaita tällaista söpöä ja iloista ulkonäköä, jota nähtävästi ilmenee aika paljon aasialaisilla naisilla, joka selittyy kasvonpiirteillä, että silmätkin näyttävät hymyilevän. Ei siksi ole ihme, jos eurooppalaiset miehet tykkäävät aasialaisista naisista.

Oikeasta linkistä voi katsoa videoita ja tuossa videossa taitaa olla eurasialainen nainen vaikka ulkonäön suuresta eurokeskisyydestä johtuen en ole täysin varma. Naisella vaikuttaa olevan saksalainen korostus puheessa, mutta voihan se olla jostain muusta kielestä peräisin.

Tietääkseni monet eurasialaiset eivät aina näytä erityisen aasialaisilta vaan voivat olla ulkonäöltään hyvin eurooppalaisia, mutta se taitaa riippua paljonkin aasialaisen äidin ulkonäöstä, että tuleeko lapselle selvästi vinot silmät ja lättänämmät kasvot.


Lähde - IFace tutorial and sharing

Varsinkin Facebook sivuilla voi havaita paljonkin kuvia aasialaisista naisista, joista osalla on merkille pantavaa silmien koko ja varsinkin nenän muoto, jonka osalta moni nainen on käynyt kauneusleikkauksessa, koska yleisemmin nenä on ylemmässä kuvassa olevan kaltainen, että se on ylempää matala ja alhaalta leveä.

Eipä aasialaisen naisen pitäisi liialti muuttaa nenäänsä, että tuollainen matala nenä sopii paremmin aasialaisiin kasvoihin, mutta jos muut ihmiset tykkäävät niin hyvä, koska laitan tässä tutkijana merkille helposti sellaista, mitä muut eivät välttämättä samassa määrin näe.

Sellainen asia tuli vielä mieleen kuvia aasialaisista naisista katsoessa, että monilla malleilla tai naisilla näkyy olevan yleisesti soikion muotoiset kasvot vaikka nähdäkseni aasialaisilla on yleisemmin pyöreämmät kasvot, mutta tässä on taas kyse tästä erikoisesta aasialaisesta kauneusihanteesta kuinka naaman tulisi olla pieni ja soikiomainen vaikkei mielestäni aasialaisten pyöreämmät kasvot ole rumia.Lisää kuvia

Näissä tuotteissa tuodaan usein esille vaaleaa ihonväriä, mutta myös vaaleanpunaista väriä, jota monet haluavat myös omata, koska sen ajatellaan olevan jotenkin feminiinisempi väri. Tällaista väriä tietysti esiintyy paljonkin vaaleilla eurooppalaisilla, joka näkyy esim. rinnoissa koskien nännipihaa tai areolaa, joka tahtoo olla tummemmilla naisilla ruskeampi.


Lähde


Lähde

Elevenia verkkokaupasta tuli vastaan tuote koskien värilinssejä, josta taas tuli mieleen argentiinalainen Lilia, joka on muuttamassa silmien väriä laserilla ja alla olevassa kuvassa voi jo havaita muutoksia tapahtuneen, koska silmät olivat alunperin selvästi ruskeat.

Lilia on kertonut yhdeksi syyksi halulle muuttaa silmien väriä olevan vanhempien ja isoäidin vihreät silmät. Tämä halu on kyllä mielenkiintoinen ja tätä halua varmaan esiintyy sekarotuisilla lapsilla, mutta siihen liittyy muutenkin ulkonäkö, että jos ulkonäkö poikkeaa suuresti äidistä tai isästä, niin sitä helposti luullaan adoptoiduksi, koska normaalisti lapset ovat pitkälti vanhempien näköisiä, mutta tämä ei päde varsinkaan sekarotuisiin parisuhteisiin.


Lähde

My eyes were the darkest brown (a little bit reddish). I loved them but I've always wanted to have green eyes like my mom, dad or even my grandma! When I knew about this technique, I couldn't believe this was possible!
Lähde - Lähde - And no, I'm not adopted, I look just like my parents