25. joulukuuta 2014

Äänestys uusista meksikolaisista näyttelijöistä ja löytö Dienekeen blogista

Tarkoitus oli etsiä Google kääntäjän avulla yleisesti tietoa suosituista julkiksista Latinalaisessa Amerikassa, mutta ei äkkiseltään löytynyt mitään. Päädyin kuitenkin 20 Minutos sivustolle, josta löytyi äänestys uusista meksikolaisista näyttelijöistä, joille on annettu mahdollisesti ääniä tuhansien henkilöiden toimesta vaikka osa olisikin äänestänyt useita kertoja.

Kuten Steve Sailer ja moni muukin tutkija on havainnut ovat julkkikset usein huomattavan eurokeskisen tai eurooppalaisen näköisiä Latinalaisessa Amerikassa, joka ei vastaa kantaväestön keskimääräistä ulkonäköä. Meksikolaiset ovat keskimäärin geneettisesti, että ulkonäöllisesti enemmän intiaaneja vaikka heitä voikin kutsua myös mestitseiksi, koska noin 40% geeniperimästä on eurooppalaista.

Vaikka alla olevat naiset ovat meksikolaisia näyttelijöitä ovat julkkikset tietääkseni monissa Latinalaisen Amerikan maissa hyvin samannäköisiä, että ulkonäkö varsinkin naisten osalta on enemmän kallellaan eurooppalaiseen ulkonäköön ja jos ei usko, niin kannattaa verrata vaikka kuvankäsittelyohjelmassa kasvonpiirteitä. Moni laittaa varmasti merkille monien latino naisten silmän muodon, mutta kyllä myös eurooppalaisilla esiintyy samanlaista silmän muotoa.Lähde

Dienekes on ollut viime aikoina laiskempi, että blogiin tulee harvemmin uutta, mutta toisaalta blogista löytyy kymmenen vuoden ajalta kaikenlaista mielenkiintoista koskien myös kauneutta.

Dienekes on nähtävästi järjestänyt blogissaan äänestyksen kahdesta yhdistelmäkuvasta, joissa on käytetty suosittuja naisia 40-luvulta ja vuodelta 2008. Äänestyksessä tykättiin enemmän tämän päivän naisista tehdystä kuvasta. Nähtävästi tänä päivänä tykätään enemmän voimakkaasta tai seksikkäästä ulkonäöstä naisella, koska 40-luvun naiset näyttävät enemmän söpömmiltä osaltaan suuremman silmän takia.
MEN: Left: 369 (77%), Right: 109 (23%)
WOMEN: Left: 125 (58%), Right: 89 (42%)

Lähde