11. joulukuuta 2014

Videoita

Alla on muutama video poiminta youtube:sta, joissa voi ihmetellä ihmisten muuttumista sanotaanko eurokeskisemmän näköisiksi. Alimmaisessa videossa eurooppalainen tyttö yrittää tehdä itsestään korealaisen näköisen. Ei tuo tyttö varsinaisesti mitään suuria muutoksia tee, mutta voisi sitä tietysti ajatella, että myös eurooppalaisten naisten joukosta löytyy vähän niitä, jotka vastaavasti haluaisivat olla enemmän söpön aasialaisen naisen näköisiä esim. silmäluomien muodon osalta. Toisaalta eipä eurooppalaisen naisen tarvitse ulkonäölleen suuria muutoksia tehdä, koska aasialaiset itse pyrkivät lähemmäksi eurooppalaisten ulkonäköä, että jos esim. eurooppalainen nuori nainen tai tyttö ihastelee K-pop:in naisten ulkonäköä, niin ei se valtavasti poikkea vaikka heillä on vähän erilaiset kasvonpiirteet.

Japanese Girl Spends Over $100K on Plastic Surgery to Look Like a 'French Doll'
Skin bleaching addiction
How To Look Like A Korean Girl

Alla olevassa videossa voi ihmetellä ulkonäön perusteella sanotaanko valkoisten nuorten naisten ja muutaman aasialaisen naisen kasvoja, joista voi huomata aasialaisilla olevan lättänät ja valkoisilla naisilla eteenpäin työntyvät. Voisi ajatella, että osa hyvin paljon aasialaisista naisista tykkäävistä eurooppalaisista miehistä näkee tämän lättänäisyyden feminiinisenä ja heikkona, koska valkoinen nainen on kuitenkin usein kasvoiltaan ja myös suurempien silmien takia sanotaanko voimakkaamman näköinen vai miten tätä kuvaisi. Eurooppalaisten miesten tulee kuitenkin aina muistaa, että ilman eurooppalaista äitiä sinua ei välttämättä pidettäisi maskuliinisempana verrattuna pienempi kokoisiin aasialaisiin miehiin, joille monet tekijät, jotka ovat hyödyllisiä aasialaiselle naiselle ovat kielteisiä. Vastaavasti mustien miesten maskuliinisuutta kehuvien eurooppalaisten naisten tulee huomata, että tästä maskuliinisuudesta kärsivät paljon mustat naiset, koska samaan rotuun tai etniseen ryhmään kuuluvilla sukupuolilla on samankaltainen ulkonäkö vaikkei täysin sukupuolihormonien takia.

My Strange Addiction: I'm a Living Doll!

Robert Lindsay:n blogin kommenteissa oli alla oleva video, jossa voi nähdä millaisia muutoksia usein voidaan tehdä kuvankäsittelyohjelmalla naiselle ja tätä tietenkin kritisoidaan kuinka naiset eivät usein näytä mainoksissa tai naisten lehdissä aidoilta, jonka takia syntyy naisille suurempia ulkonäköpaineita. Tästä voi olla montaa mieltä, mutta kuvan muokkaus on yksi ovela keino tehdä naisista paremman näköisiä, jos vaikka mallilla on iho epätasaisen näköinen. Kun tuota alla olevaa videota katsoo tehdään siinä naisen ulkonäölle monia muokkauksia, jotka ovat nähdäkseni kauneustutkimusten mukaisia, mutta toisaalta ei tässä kannata luulla, että kaikkien naisten tulisi olla tämän näköinen vaan olettaisin esim. eliittiin kuuluvien eurooppalaisten miesten tykkäävän enemmän muokatun naisen ulkonäöstä.

Body Evolution - Model Before and After Photoshop

Olen aiemmin laittanut linkin tekeillä olevaan The Illusionists dokumenttiin, jossa nähtävästi on aiheena länsimaiden ja median vaikutus kauneusihanteisiin ja ulkonäköpaineisiin ympäri maailmaa. Mielenkiintoista nähdä dokumentti, että kuinka hyvin siinä käsitellään kauneusihanteita, koska ei lopulta media ja länsimaat ole kaikkeen syyllisiä. Tästä huolimatta alla olevasta linkistä voi katsoa trailerin, jossa voi havaita kuinka ympäri maailmaa mainoksissa näkyy eurooppalaisia tai eurokeskisen ulkonäön omaavia.

Katso video

Samaiselta sivulta löytyy lisää videoita ja luentoja, joista yhdessä käsitellään Argentiinaa ja naisten seksuaalistamista. Näin se taitaa muutenkin olla Latinalaisissa maissa, että niissä suositaan paljonkin kauneutta ja korostetaan seksikkyyttä naisissa, kun taas olettaisin, että Suomessa naisten ei tarvitse yhtä paljon tuntea ulkonäköpaineita. Viittaan tällä siihen, että esim. Italiassa on näitä tv-ohjelmia, joissa naiset esittelevät pitkiä sääriä ja joissain ohjelmissa luultavasti tarkoituksella naiset esittävät rintojaan ja alushousujaan, kun esim. joku mies nostaa naisen korkealle tai vetäiseen naiselta paidan pois.

Endangered Species: A Presentation by Sharon Haywood

Cute press uv expert protection whitening & anti aging spf 50 pa+++

Yllä voi ihmetellä thaimaalaista ja alla ulkonäön perusteella eurooppalaista naista esittelemässä voiteita. Alla olevassa videossa voi havaita kuinka kasvoissa olevan aknen tai mitä sitten ovatkaan peittäminen tekee paremman näköiseksi, joka on hyvin tyypillistä myös kuvankäsittelyssä, että ihosta poistetaan epätasaisuudet. Tässä voi samalla laittaa merkille kuinka naiset tuolla youtube:ssa ja myös blogeissa mainostavat tai kertovat muutenkin kauneudenhoitotuotteista ja meikkaamisesta, josta moni saa oikein rahaa. Voisi kai sanoa, että naiset osaltaan itse lisäävät ulkonäköpaineita muille naisille, kun kaunistautuvat, mutta monien tutkimusten perusteella meikkaamisesta on paljonkin hyötyä naiselle vaikka naisilla tahtookin valitettavasti kulua paljonkin rahaa ja aikaa kaunistautumiseen.

Ponds BB Tutorial

Löysin tässä mielenkiintoisen Youku sivuston, josta löytyy paljonkin kaikenlaisia videoita, joissa alla olevassa voi hämmästellä kuinka meikkaamisella nainen saa korostettua silmiensä kokoa tai näyttävyyttä. Sivustolta löytyy myös videoita nuorilta aasialaisilta naisilta, joista osalla on omituinen ulkonäkö niin kuin olisivat käyneet kauneusleikkauksessa. Onhan tämä jokseenkin hölmöä, jos naiset haluavat liian paljon muokata omaa ulkonäköään, että ei aasialaisen naisen pidä ainakaan pyrkiä liialti tekemään itselleen enemmän eurooppalaisille tyypillistä ulkonäköä vaan aasialaiset naiset ovat omalla tavalla kauniita. Tietenkään tässä ei pidä lähteä tekemään yleistyksiä muutamien naisten perusteella, että suurin osa aasialaisista naisista haluaa vaan vähän parantaa ulkonäköään koskien vaikka liian pieniltä näyttäviä silmiä, jotka muutoin näyttävät esim. väsyneiltä.

Katso videota

Alla olevassa videossa voi ihmetellä ohjelmaa, jossa naisista tehdään kaunottaria tekemällä osaltaan pieniltä näyttävistä silmistä suurempia, että siinä voi moni sosiologi pohdiskella kuinka silmien koko vaikuttaa kauneuteen, jos ajattelee eurooppalaisten olevan kaikkeen syyllisiä. Olen tätä asiaa ennenkin tuonut esille kuinka meikkaamisella nainen pystyy hyvin korostamaan kauneuttaan ja tällainen ulkonäön muutos lisää todennäköisesti osaltaan myös sekarotuisia parisuhteita, koska eurooppalainen mies kuitenkin tykkää enemmän eurokeskisemmästä ulkonäöstä. Toinen naisista tanssii vähän aikaan Girls Generation:in laulua, joten laitoin senkin tuohon näytille.

Katso videota - Girls Generation(소녀시대) ~ Gee (baby baby)

100% Woman

Liveleak sivustolta tuli vastaan naiskauneuden kannalta mielenkiintoinen video, joista yhden laitoin jo aiemmin tuohon ylös, mutta alla olevassa videossa voi havaita hauskasti aasialaisen toimittajan tai uutislukijan keskustelemassa ulkonäön perusteella eurooppalaisen tai valkoisen naisen kanssa. Erikoista videossa ovat silmät, jotka tyypillisesti ovat aasialaisilla pienemmät ja vinot, jossa siis ei ole mitään ihmeellistä, mutta tällä valkoisella naisella silmät ovat omituisen pyöreät ja näyttävät, jota suurin osa kommentoijista ihmettelee ja pitää jopa rumana. Tällä naisella on mahdollisesti Basedowin tauti.

Liveleakin keskustelijoille tyypillisesti kommenttien joukosta löytyy paljonkin hauskaa sarkasmia koskien esim. rasismia, mutta tämän naisen ulkonäkö on myös osoitus siitä, että vaikka sitä tykätään suuremmista silmistä naisilla, niin silmät eivät saa nähtävästi olla tämän näköisiä, että näyttää pelästyneeltä tai miten tuota naisen ilmettä kuvaisi. Naiset silmät ovat käyttäytymistieteellisesti mielenkiintoisia, että millaisia tuntemuksia naisen ulkonäkö aiheuttaa kuinka naisen silmät vetävät puoleensa. Erikoista tässä on siinä, että yksi tekijä söpöydessä ovat suuret silmät vaikka toisaalta kyllä monet aasialaiset naiset pienemmistä silmistä huolimatta näyttävät söpöiltä, mutta tässä näyttäisi olevan ongelmana silmien muoto, ilme ja silmien pieni eteenpäin työntyminen, jonka aivot tunnistavat omituiseksi ja ihmisten ulkonäöllisestä keskiarvosta liialti poikkeavaksi.

The Return of the Round-eyed Woman

Liveleak sivustolla, kuten myös muilla sivustoilla näkyy yleensä mainoksia, joissa käytetään hyvännäköisiä naisia, joten alla on vertailuna ulkonäön perusteella muutamia eurooppalaisia naisia, joilla on myös näyttävät silmät. Jos teillä on nettiselaimessa laajennus, jolla saa kuvia suurennettua voi tällöin tarkastella alla olevien naisten ulkonäköä tarkemmin. Näiden naisten osalta kauneus on myös katsojan silmissä, mutta eurooppalaiset miehet varsinkin voivat olla yleisemmin yhtä mieltä naisten kauneudesta ja vaikka et tykkää jostain ulkonäöllisestä tekijästä naisella, niin aina löytyy mies, joka tykkää ja se on hyvä asia ihmisten ulkonäöllisen moninaisuuden kannalta, että ei olla täysin samannäköisiä vaikka kauniit naiset olisivatkin pitkälti samannäköisiä.

Mielestäni on myös tärkeää, ettei länsimaissa aleta samalla tavalla pelleilemään, että kauniilla naisella pitää olla soikion muotoinen leuka vaan eurooppalaisella naisella saa olla monenlainen ja olisi hyvä jos korealaisetkin oppisivat arvostamaan erilaista kauneutta naisella, että ei sen leuan tarvitse olla naisella niin siro tai pieni. Alla olevia naisia voi myös verrata noihin kauneusleikkauksissa käyneisiin naisiin, kuten tuohon yllä olevaan ja voidaan sanoa kasvonpiirteiden olevan pitkälti samanlainen vaikkei nainen eurooppalaiselta näytäkään. Sosiologeilla tai keitä sitten ovatkaan on tapana kutsua tätä eurokeskiseksi ulkonäöksi ja syynä tällaisen ulkonäön ihainnointiin pidetään länsimaiden vaikutusta, mutta jospa sittenkin on sattumalta sillä tavalla, että eurooppalaisilla vaan ilmenee enemmän kauneuden kannalta hyvää ulkonäköä, josta ihmiset voivat tykätä.


MGID

Katselin tässä youtube:sta videoita, että mitä löytyy kun käyttää hakusanana erilaisia ihonvärin vaalennuksessa käytettäviä aineita, kuten esim. Glutathione:a, Hydroquinone:a ja Kojic acid:ia. Mielenkiintoista on havaita, ettei näiden videoiden kommenteissa aina kritisoida ihoa vaalentavaa henkilöä vaan joku voi kehua ulkonäköä tai sitten haluaa lisätietoa, mutta tästä huolimatta kommenteista löytyy vähän jeesustelijoita. Näin se tietenkin on, että vaikka luultavasti pieni osa ihmisistä tykkää kritisoida ja esim. syyttää samalla eurooppalaisia tästä ilmiöstä, niin monet aasialaiset ja muut naiset näkevät vaan vaaleamman ihonvärin kauniimpana, mutta ei tämä tietenkään poista sitä, että esim. myös monet mustat miehet lisäävät mustille naisille ulkonäköpaineita ihonvärin osalta, jos tykkäävät naisella vähän vaaleammasta ihonväristä.

Alle poimin pari videota, joista ensimmäisessä voidaan havaita olevan musta nainen ja toisessa taas aasialainen nainen, että ei pitäisi olla antropologille tai varsinkaan sosiologille vaikeaa rotumääritys. Näiden kahden naisen ulkonäön perusteella ei tietenkään pidä tehdä yleistyksiä, mutta taas voi sanoa, että aasialaisen naisen pyöreämmät ja lättänät kasvonpiirteet miellyttävät todennäköisesti enemmän eurooppalaista miestä. Käytännössä on myös sillä tavalla, että tällä mustalla naisella havaittavat kasvonpiirteet miellyttävät enemmän eurooppalaista naista, kun ne tietenkin ilmenevät myös mustalla miehellä. Kuten olen monta kertaa todennut on mies testosteronista johtuen maskuliinisempi versio naisesta, että tarkemmin sanottuna samaan etniseen ryhmään kuuluvilla naisilla ja miehillä on samankaltaiset kasvonpiirteet.

Jos jossain etnisessä ryhmässä miehet ovat huomattavan maskuliinisen näköisiä on sillä usein kielteinen vaikutus naisten ulkonäköön. Tutkimusten perusteella miehet tykkäävät yleisemmin vaaleammasta ihonväristä ja pitkistä hiuksista naisilla, jota taas normaalisti ei ole mustilla naisilla, mutta vastaavasti eurooppalainen nainen ei useammin näe näissä tekijöissä ongelmaa mustilla miehillä, jonka jokainen voi havaita vaikka Suomen katukuvasta. Samaan tapaan, jos taas aasialainen nainen näyttää lättänistä tai siroista kasvoista johtuen huomattavan feminiiniseltä tai jopa tyttömäiseltä, niin se miellyttää monia eurooppalaisia miehiä, kun taas samojen tekijöiden näkyminen aasialaisessa miehessä ei samalla tavalla miellytä eurooppalaista naista. Tämän lisäksi tässä vaikuttaa myös vartalo, joka on yleisemmin pieni aasialaisilla, josta taas länsimaalainen mies tykkää, kun taas monet mustat ovat huomattavan rotevia ja maskuliinisia vartaloltaan, josta taas länsimaalainen nainen tykkää.

Noissa kommenteissa tuodaan usein esille ihmetys siitä kuinka valkoiset tai länsimaalaiset tykkäävät ruskettaa, kun muut haluavat vaalentaa ja varsinkin aasialaiset naiset haluavat hyvin vaalean ihonvärin. Tämä eurooppalaisten käyttäytyminen on mielenkiintoinen, mutta se kertoo osaltaan siitä, että on erilaisia kauneusihanteita. Tästä huolimatta vaikka on myös ymmärrettävää joidenkin huonosti ruskettuvien harmistus liian vaaleasta ja auringossa helposti palavasta ihosta on kuitenkin myös paljon eurooppalaisia naisia, jotka eivät vastaavasti halua ruskettaa vaan ovat tyytyväisiä vaaleaan ihoon, joka on tietenkin hyvä asia, että on tyytyväinen ulkonäköönsä. Laitoin tuohon vielä vertailuksi kolmannen videon, jossa ulkonäön perusteella eurooppalainen tai valkoinen nainen kertoo kasvonsa ihonhoidosta.

Skin Whitening | Kojic Acid Soap Review - ♡Beauty| How to get flawless white skin - My Skin Care Routine!

NYC:iin liittyen voi alla olevassa videossa ihmetellä tappelua ulkonäön perusteella kahden afroamerikkalaisen miehen välillä, joista toinen on transseksuaali. Tällaisissa tappelu videoissa voi aina tarkastella ihmisten käyttäytymistä ja ohikulkijavaikutusta (bystander effect) kuinka ihmiset eivät varsinkaan nykyaikana halua puuttua tapahtumiin. Sitä voi jokainen tietysti pohtia, että miten tällaisessa tilanteessa itse käyttäytyisi, mutta sen tietää vasta sitten, kun näkee vaikka julkisessa välineessä jonkun kohtelevan väkivaltaisesti jotain toista henkilöä. Miesten osalta voisi kuvitella, että jos joku mies lyö naista saa tämä mies äkkiä kimppuunsa muita miehiä, koska naiseen kohdistuvaa väkivaltaa eivät miehet hyvällä katso ellei sitten kyse ole omituisista miehistä.

Tässä videossa voidaan havaita kuinka transseksuaalilta lähtee peruukki päästä, mutta mustilla miehillä voi havaita videossa olevan yleisesti kaljupää, että vaikka tutkimusten mukaan hiukset ovat myös tärkeä tekijä miehen ulkonäölle, niin vastaavasti nainen ei samalla tavalla näe ongelmaa kokonaan kaljuksi ajetuissa hiuksissa vaikka samaan aikaan naiselle itselleen hiukset olisivat tärkeä tekijä kauneudessa. Pitkiin hiuksiin ja meikkaamiseen liittyen kannattaa huomata kuinka nämä kaksi tekijää ovat tärkeitä naisen kannalta, koska miehet eivät yleisemmin meikkaa ja miehillä ei myöskään ole yleisemmin pitkiä hiuksia. Vaikka on myös pitkän hiuksen omaavia miehiä, niin eivät pitkät hiukset miehestä naista tee, mutta voidaan kuitenkin ajatella pitkien hiusten lisäävän naisen feminiinisyyttä.

Fight almost ended in tragedy (NYC Subway)

Alla taas pari löytöä Liveleak sivustolta, joista ensimmäisessä voi katsella japanilaisten pornotähtien rintoja. Olen usein tuonut esille kuinka aasialaisilla naisilla on yleensä pienemmät rinnat kuin eurooppalaisilla naisilla, mutta nähtävästi japanilaisessa pornossakin voi nähdä olevan suuririntaisia japanilaisia naisia, että kyse on lopulta keskimääräisistä eroista. Japanilainen porno on myös sellainen, jossa aasialainen tai tässä tapauksessa japanilainen mies pääsee pökkimään naista, kun taas amerikkalaisessa pornossa aasialaisia miehiä ei oikeastaan näy vaan aasialaisia naisia on huomattavan paljon.

Vaikka tämä voi kuulostaa homomaiselta, niin katsomalla aasialaista pornoa voi sieltä tehdä päätelmiä, että miksi aasialaisia miehiä ei näy amerikkalaisessa pornossa, koska aasialaiset miehet eivät ole keskimäärin riittävän maskuliinisia edes makkaran koon osalta. Tietenkin aina voi löytää yksilöitä, joilla on hyvä varustus ja varsinkin naisten osalta japanilaisessa pornossa voi bongata paljonkin eurasialaisia, kuten tuon aiemmin mainitsemani Maria Ozawan. Olen laittanut myös merkille, että japanilaisessa pornossa voi myös bongata vähän eurooppalaisia tai amerikkalaisia valkoisia naisia, joten japanilaisessa pornossa aasialainen mies pääsee tekemään samaa, mitä valkoiset ja mustat miehet usein tekevät aasialaisille naisille amerikkalaisessa pornossa.

Toisessa omituisesti otsikoidussa videossa voi havaita lihavan naisen, joten voi tarkastella kommentteja, joissa ei tyypilliseen tapaan ylistetä naisen ulkonäköä, koska on selvää, että länsimaalaiset miehet eivät yleisesti tykkää lihavista naisista. Ensimmäistä videota katsoessa voi jälleen kerran laittaa merkille aasialaisen naisen söpöyden, että varmaan monia pedofiileja alkaa himottamaan, kun ensin väittää jonkun naisista olevan alaikäinen. Tarkoitus on tällä viitata siihen, että aasialaisen naisen ulkonäkö on usein hyvin tyttömäinen, kun taas eurooppalaisella naisella on useimmin korostuneempi tai voimakkaampi aikuisempi kasvoprofiili ja vartalo, mutta toisaalta kyllä eurooppalaisten naisten joukostakin löytyy hyvin söpön tai tyttömäisen ulkonäön omaavia, että amerikkalaisessa pornossa esim. Riley Reid ja Remy LaCroix ovat suosittuja nähtävästi osaltaan söpöydestä johtuen.

Japan: Porn Queens donate their breasts to 24-hour "squeeze-a-thon"
she wants gets a boyfriend

Japanese men lust pedopphilia culture for dolly white girls

Yllä olevalta The Apricity sivuston keskustelusta poimin alle erikoisen videon, jossa kritisoidaan länsimaalaisten cosplayerien rumaa ulkonäköä, koska aasialainen näyttää kauneimmalta ja aidolta hahmolta.

Proud Asian - Millions Anime fans are hurt by western cosplayers

Toisaalta vaikka tuo ylpeä aasialainen on jossain määrin oikeassa, niin alta löytyy vastaavasti video, jossa ollaan sitä mieltä, että valkoinen nainen näyttää enemmän anime hahmolta. Ainahan tällaisia vertailuja voi tehdä ja valita tarkoituksella vaikka rumia naisia jostain toisesta ihmisryhmästä ja verrata heitä kauniin näköisiin toiseen ihmisryhmään kuuluviin naisiin, mutta sellainen vertailu on hölmöä. Onhan noilla monilla aasialaisilla nähdäkseni nukkemainen ulkonäkö, mutta toisaalta kyllä monet eurooppalaiset naiset näyttävät enemmän hahmoilta kuin monet aasialaiset naiset, jotka voivat joutua paljonkin muokkaamaan ulkonäköään esim. suurentamaan silmiään ja käyttämään värilinssejä.

Differences between Asian cosplayer in Pictures and Real Life

Korealaisten ja kiinalaisten haluun muokata ulkonäköään liittyen tuli SoYoung sivustolta vastaan kuvia korealaisesta kauneusohjelmasta nimeltään Get It Beauty, että tässä voi taas havaita kuinka englantia pitää tunkea joka paikkaan. Monilla aasialaisilla tuntuu olevan suuri halu omata korkeampi, mutta nähtävästi myös pidempi nenä vaikka naisen kannalta nenä ei saisi olla liian suuri. Alla olevassa yhdessä linkissä nähtävästi kiinalainen nainen ihastelee sekarotuisten tai eurasialaisten korkeaa nenää, mutta luultavasti myös muutamien eurooppalaisten naisten neniä ja haluaa samanlaisen. Get It Beauty ohjelmassa on vastaavasti esitelty nähtävästi nenään laitettavaa asiaa, jolla saa nenään pituutta vaikka mielestäni kuvassa näkyvä nainen on jo nätti. Näissä kauneusohjelmissa on nähdäkseni usein erittäin kauniita aasialaisia naisia, jotka osat myös kasvoiltaan tosi siroja eivätkä täten näytä eurooppalaisilta naisilta, mutta toisaalta tällaiset naiset taitavat aiheuttaa paljonkin ulkonäköpaineita muille naisille, jos kerta Itä-Aasiassa tällä hetkellä tykätään tosi siroista kasvoista naisilla. Viimeisessä linkissä voi ihmetellä missejä, jotka käyvät tarkistamassa ja hoitamassa kauneuttaan Banobagi:lla, joka tekee osaltaan kauneusleikkauksia.

Pinokkio - Rakastan biracial nenä - Get It Beauty - 2014 Miss Asia Pacific World Super Talent - Banobagi

Youtube:sta löytyi oikein lyhyitä pätkiä Get It Beauty ohjelmasta ja alla voi ihmetellä kuinka muutamien naisten iholla olevalle melaniinille naureskellaan, että tässä voi tietysti havaita kuinka Aasiassa muutenkin tykätään tasaisen vaaleasta ihonväristä, kun taas länsimaissa monet naiset taitaa ajatella eri tavalla. Tutkijoilla on tapana kertoa kuinka media vaikuttaa naisiin, niin olisi mielenkiintoista nähdä, jos Euroopassa olisi samanlainen ohjelma, jossa naisille kerrottaisiin vaalean ja tasaisen ihonvärin kauneudesta, niin kuinka moni eurooppalainen nainen lopettaisi ruskettamisen. Sieltä löytyy paljon mielenkiintoisia videoita, joista yhdessä tehdään naisille vanhan ajan tapaan meikkauksia esim. Grace Kelly:n tyyliin. Kolmannesta videosta tunnistin tutun eurokeskisen ulkonäön omaavan naisen, jonka ajattelin olevan samannäköinen, mutta nainen on myös Orange Caramel ryhmän laulaja.

Anti Melanin Treatment for whitening skin
Retro Style Make Up
After School Nana's Good Girl vs Bad Girl

Tuossa Facing Japaneseness tutkimuksessa tutkija toi esille kuinka ei löytänyt helposti japanilaisten tai itäaasialaisten naisten videoita youtube:sta, mutta syy tähän oli englanninkielellä videoiden etsiminen. Jos haluaa löytää vaikka Kiinan kielisiä videoita voi käyttää apuna Google kääntäjää ja kääntää vaikka sanat beauty makeup kiinaksi. Löytyi aika paljon mielenkiintoisia videoita, joita poimin muutaman alle esimerkiksi, mutta kuten yleensä tarjoaa Youtube oikeasta palkista lisää katsottavaa, joten en viitsi enempää laittaa. Täytyy sanoa aasialaisten naisten olevan erittäin kauniita, siroja ja söpöjä, mutta toisaalta tämä ei poista sitä, etteikö monilla aasialaisilla naisilla olisi kauneuden kannalta ongelmia, mutta samoin eivät kaikki eurooppalaiset naisetkaan ole karusti sanottuna nättejä. Näitä aasialaisia naisia kannattaa sitten verrata eurooppalaisiin naisiin, että kyllä myös eurooppalainen nainen on omalla tavalla erittäin kaunis vaikkei kasvoiltaan aina olisi yhtä siro kuin usein pienemmät silmät omaava aasialainen nainen.

デカ目メイクでモテ顔に変身する方法 - 冰雪奇緣夢幻妝 - FashionGuide TV - 【E‧Heart】 - 美容整形後のメイクアップ講座【品川美容外科】 - Eid Makeup Tutorial

Alta löytyy mielenkiintoinen video, jossa tietokoneella yhdistetään nähtävästi AKB48‎ tyttöryhmän jäsenten erilaisia ja luultavasti tekijän mielestä kauniita kasvonpiirteitä luoden niistä uuden henkilön tai hahmon. Hahmosta voi havaita kuinka esim. nenästä ja leuasta tulee pienempi leveydeltään ja tätä uutta hahmoa voi sitten verrata noihin Yhdysvaltojen sekarotuisiin, joista oli aiemmin puhetta.

Making of Eguchi Aimi
Photoshop Extreme Makeover

Japan, Not Korea, Leading The Charge In Impossible New Asian Beauty Standards
Half of Chinese Women Seeking Plastic Surgery in Korea Want This

Formula for Beauty -- anyone can look hot with the golden ratio
Computer Generated Beauty

Noiden yllä olevien videolinkkien kautta pääsee katsomaan kaikenlaisia muitakin mielenkiintoisia videoita liittyen kauneuteen ja joukosta löytyi yli kymmenen vuotta vanha BBC:n dokumentti, jossa on mukana John Cleese ja Elizabeth Hurley. Dokumentissa kerrotaan paljonkin sellaisia asioita, joista olen itsekin kertonut, mutta vähän myös uuttakin. Ohjelmassa näytetään kuvaa muotimallien valinnasta ja mallitoimiston työntekijä toi esille kuinka mallilla tulee olla esim. voimakas leuka ja ei lättänä nenä vaan korkea nenä. Tässä on kuitenkin sellainen ongelma, että monet ulkonäkötekijät, joista muotiala tykkää eivät miellytä aina miehiä. En tällä tarkoita, etteikö muotialalla olisi hyvännäköisiä naisia, mutta muotialan perusteella ei kannata tehdä suuria päätelmiä naiskauneudesta varsinkin alipainoisten poikamaisten naisten osalta.

Ohjelmassa on yhtenä henkilönä pääosassa Stephen Marquardt ja hänen kultaiseen leikkaukseen perustuva kauneusnaamari, jota on kritisoinut Feminine Beauty sivuston ylläpitäjä. Stephen Marquardt itse kertoo näyttäneensä erilaisia kuvia rumista ja kauniista ihmisistä erimaalaisille. Nämä erimaalaiset olivat nähneet suurelta osin samat kuvat järjestyksessä rumasta kauniiseen, joten tämä osaltaan myös vauvojen perusteella, joista oli myös juttua dokumentissa kertoo, ettei kauneus ole mitä tahansa vaan ihmiset ympäri maailmaa pystyvät yleensä tunnistamaan kauniit ihmiset rumien joukosta.

Ajasta 4:00 eteenpäin voi kuunnella muotialalle töihin valitsevien henkilöiden näkemyksiä, joista jo vähän kerroin, mutta jos oikein ymmärsin tulee mallilla olla maskuliinisemmat kasvonpiirteet, jonka takia luultavasti eurasialaista Rachel:ia ei valittu. Rachel:in kasvoja pidettiin ymmärtääkseni muodottomina tai lättäninä, joista puuttuu syvyyttä, mutta oikeastaan äärimmäisen feminiiniset kasvot eivät saisi olla erityisen kulmikkaita tai voimakkaita, mutta mallialalla tietenkin halutaan tuoda enemmän esille maskuliinisempia tai näyttävämpiä voimakkaita kasvonpiirteitä omaavia naisia.

The Human Face: 3/4 - Beauty
Marquardt’s Phi Mask: Pitfalls of Relying on Fashion Models and the Golden Ratio to Describe a Beautiful Face

Kuten olen aiemmin tuonut esille viitataan yleensä elokuvissa tosielämään tai sieltä saadaan paljonkin aiheita ja alla on sitten hauskoja kohtauksia Mies ja alaston ase elokuvista. Ensimmäisessä videossa Frank ihastelee Priscilla Presley:n näyttelemää Janen ulkonäköä ja toteaa naisen näyttävän äidiltään. Tämä on mielenkiintoista, koska tutkimuksissa on havaittu miesten valitsevan usein vaimon, joka on ulkonäöltään samankaltainen kuin äitinsä. Tämä on todennäköisesti yksi syy siihen, miksi mustat miehet tykkäävät lihavista naisista, koska heidän äitinsä on usein lihava, eikä omalta laihalta äidiltä välttämättä tule myönteistä kommenttia, jos muodostaa parisuhteen lihavan naisen kanssa.

She reminded me of my mother, all right. - Shower scene - Nice Beaver - Everywhere l look, something reminds me of her. - I was young! I needed the work! - The Naked Gun

Alla olevista videoista voi katsella ja kuunnella kivalta vaikuttavan suorapuheisen nuoren nätin aasialaisen naisen näkemyksiä kauneudesta.

Part 1: Plastic surgery questions answered! - Makeup for tapered and parallel eyelids - How to get a slimmer, smaller face