11. joulukuuta 2014

Musiikki


Euroviivuja katsoneet huomasivat varmaan Puolan edustajan laulun, josta jo kauan sitten kerroin, jossa lauletaan slaavilaisten naisten kauneudesta. Kyseisessä musiikkivideossa ja tuossa viisujen esityksessä voi myös samalla ihmetellä naisten kauneutta ja täytyy sanoa naisten olevan äärimmäisen feminiinisen näköisiä, josta miehet yleisemmin tykkäävät. Liittyen sukupuolten tunnistamiseen, joka on tärkeä tekijä kauneudessa voi myös alla olevan linkin kautta ihmetellä Itävallan edustajan ulkonäköä.


Donatan & Cleo - My Słowianie - We Are Slavic (Poland) 2014 LIVE Eurovision Grand Final

Itävalta sitten voitti Euroviisut ja olihan tuo biisi ensi kuulemalta hyvältä kuulostava, kun kaiken lisäksi laulaja omituisella ulkonäöllään jäi varmaan monen mieleen.

Conchita Wurst - Rise Like a Phoenix (Austria) 2014 LIVE Eurovision Grand Final

Suosituimpiin lukeutuvan eteläkorealaisen K-pop tyttöryhmän Girls' Generationin musiikkivideoita katsomalla voi pohtia tätä väitettä, että korealainen nainen pyrkisi saamaan eurooppalaisen ulkonäön. Tiettävästi monet näistä korealaisista julkkiksista ovat käyneet kauneusleikkauksissa, joista suosituin on usein silmien muokkaaminen suuremmiksi. En tiedä tämän tyttöryhmän jäsenistä mitään, että ovatko ulkonäöllisesti aitoja, mutta Google:lla sitä voi jokainen etsiä tietoa ja myös ennen ja jälkeen kuvia.

Muistaakseni tästä Girls' Generation tyttöryhmästä tykkää MyFreeCams sivustolla mallina oleva mustan isän ja valkoisen äidin tytär nimeltään black_girl29 tai ugly_beast29, joka aina valittelee rumuuttaan syyttäen välillä myös miehiä rasisteiksi, koska tykkäävät söpöistä naisista ja varsinkin valkoisista naisista eivätkä hänestä. Erikoisesti tämä nainen itse tykkää valtavasti söpön näköisistä valkoisista naisista ja varsinkin aasialaisista naisista, mutta ei näytä tykkäävän mustista naisista vaikka mulattina amerikkalaiseen tyyliin väittää sellainen olevansa.

Katso musiikkivideoita

Näissä alla olevissa musiikkivideoissa voi ihmetellä korealaisten julkkisten ulkonäköä, että vaikka osalla naisista on värilinssit, ei ruskeat hiukset ja varmaan myös ulkonäköä on muokattu kauneusleikkauksilla, niin eivät nämä korealaiset naiset näytä eurooppalaisilta vaan aasialaisilta, mutta ovat siitä huolimatta erittäin kauniita. Keskimmäisestä linkistä voi ihmetellä korealaisessa SM Plastic Surgery clinic:ssa ulkonäköään muuttanutta naista ja tiettävästi nainen on myös saanut ilmaiseksi leikkaukset, kun mainostaa samalla yritystä. Mikä tässä on valitettavaa tai huolestuttavaa, että aasialaisten tulisi enemmän nähdä omanlaiset kasvonpiirteet kauniina, eikä muokata niitä liian siroiksi pienentämällä poskiluita tai muokkaamalla nenää.

En tiedä sitten, mitä tälle asialle mahtaa, jos ihmiset tykkäävät sirommasta tai tyttömäisestä ulkonäöstä naisella. Purseblog sivustolla joku mainitsi kuinka japanilaisessa muotilehti Vivi:ssä on paljonkin eurasialaisia naisia, joten laiton tuohon sitten linkin. Sekarotuisten ulkonäköä katsoessa kannattaa muistaa, että kaikki sekoitukset eivät ole nättejä vaikka sitä tekee helposti yleistyksiä muutamien naisten perusteella.

AFTER SCHOOL '첫사랑(First Love)'
LADIES'CODE 'Hate You'

My Plastic Surgery Journey
ViVi Models

Alla on taas muutama musiikkivideo Koreasta, joissa voi tarkastella laulajien ulkonäköä kuinka nenä sijaitsee silmien välisellä alueella ja muutenkin nenä on sopivan pieni, ettei se vie silmiltä liialti huomiota. Tämän lisäksi korealaiset näyttävät tykkäävän korkeammasta nenästä, joka nähdäkseni tekee kasvoista esim. aikuisemmat ja aasialaisten osalta vähentää kasvojen lättänäisyyttä. Silmät ovat naisilla suuret, että osa naisista on todennäköisesti käynyt kauneusleikkauksessa. Naisilla ei näytä olevan edestä tai sivusta katsottuna prognatismia vaan hampaat ovat suurin piirtein samassa linjassa otsan kanssa. Aasialaisilla naisilla on myös esim. vaalea ihonväri ja pitkät suorat hiukset, joten näiden monien tekijöiden perusteella on helppo ymmärtää, miksi länsimaalaiset miehet tykkäävät ulkonäön perusteella paljonkin aasialaisista naisista.


Orange Caramel - Abing abing - Lyrics

Son Dam Bi (손담비)
Cinderella Beauty Medical Group : Star Celebration - DALSHABET - Mr. Bang Bang

Katselin taas millaista uutta musiikkia on viimeisten kuukausien aikana Etelä-Koreassa ilmaantunut ja kyllä moni on hyvältä kuulostavaa ainakin minun mielestäni, koska omaan myös laajan musiikkimaun, että en ole tässä suhteessa änkyrä. Näitä alla olevia musiikkivideoita pitäisi verrata vaikka länsimaissa tänä vuonna julkaistuihin musiikkivideoihin, että millä tavalla ne poikkeavat ja minkä näköisiä ovat naiset. Monet näistä videoista ovat hauskoja tai mielenkiintoista katsottavaa, mutta naisten osalta voi havaita monien olevan tietysti nuoria, mutta myös siroja ja söpöjä kasvoiltaan. Tästä huolimatta kyllä aasialainen nainenkin pystyy olemaan myös aikuisemman ja seksikkäämmän naisen näköinen, mutta tässä täytyy myös huomata, että Aasiassa tykätään paljonkin söpöydestä naisilla, joka voi näyttää eurooppalaisen silmissä omituiselta.

Pitäisi myös tarkistaa, että kuinka moni näistä laulajista on käynyt kauneusleikkauksissa, koska siitä on ollut usein juttua kuinka huomattava osa olisi jotain tehnyt ulkonäölleen. Eiköhän monien osalta kyse ole vain silmien suurentamisesta, että monella näistä julkkiksista vaan sattuu lopulta olemaan sellaiset kasvonpiirteet, joista tällä hetkellä Koreassa tykätään. Tätä julkkisten ulkonäköä on tapana tutkijoiden taholta kutsua länsimaalaiseksi, mutta eipä nämä naiset erityisen paljon länsimaalaisilta näytä vaikka osalla voi havaita selvästi kauniin eurooppalaisen naisen kasvonpiirteitä, mutta käytännössä näillä naisilla on lopulta kauneustutkimusten mukaiset kasvonpiirteet. Mitä tässä voidaan vielä havaita on englanninkielisten sanojen käyttäminen lauluissa, että mikä mahtaa olla syynä. Tietenkin länsimaalaiset tutkijat syyttävät tästä esim. Yhdysvaltoja, mutta kaipa sitä on lopulta mukava laittaa lauluihin vieraita ja mahdollisesti laulun kannalta hyviltä kuulostavia sanoja.


Red Velvet - Happiness

South Korean music
Orange Caramel - My Copycat

Sistar - Touch My Body
Stellar - Mask

Näitä alla olevia musiikkivideoita katsellessa voi laittaa merkille millaisen kasvonpiirteen ja vartalon omaavia naisia valitaan videoihin. Katsokaa myös, minkänäköinen nainen on videoissa pääosassa tai näkyy eniten.

Varsinkin mustien miesten videot ovat kaikkein mielenkiintoisimpia kauneustutkimuksen kannalta, mutta toisaalta keskustelupalstoilla on myös väitetty mustien artistien videoissa näkyvien valkoisten naisten olevan siellä valkoisten miesten takia, koska valkoiset ostavat paljon mustien musiikkia. Pitäisi tarkemmin perehtyä musiikkityyleille ominaisiin videoihin, mutta käsittääkseni yleensä hip hop videoissa ei aina ole täysin malleilta näyttäviä naisia ja naiset muutenkin yleensä pyörittävät takapuoltaan, kun taas dance, trance ja ties mitä muita näitä musiikkityylejä onkaan voi useasti nähdä äärimmäisen kauniita valkoisia naisia tyylikkäästi bikineissä ilman suurempaa takapuolen pyöritystä. Tästä huolimatta taidetaan tehdä monenlaisia videoita, joista alla olevissa voi ihmetellä naisten seksikästä liikehdintää.

Nari & Milani and Cristian Marchi with Max C - Let It Rain
"Complexion Obsession" A Hip Hop Documentary Part 1

Superfad Directs Colorful Vision in "Eye Candy" for Sony BRAVIA HDTV
PLAYMEN & CLAYDEE ft. TAMTA - Tonight

DJ Smash & Alex Gaudino Ft. Dhany - Moscow never sleeps
Vika Antonova - Catch Me

Bob Sinclar presents Fireball What I want
Andreea Balan - Like a Bunny

Lisää musiikkia, joissa varsinkin lauletaan kauneudesta.

Walls Fall Out - OFFICIAL DOO-T VERSION (Varoitus k18 Ei herkille NSFW)
Sterling Angel - VOYEUR (Official Commercial Music Video)

Songs About Beauty and Attraction
Aerosmith – Dude (Looks Like A Lady)

Charlie Rich - The Most Beautiful Girl In The World (Lyrics)
When You're In Love With a Beautiful Woman - Dr. Hook

Roy Orbison - Oh Pretty Woman
The Beatles - Something (Remastered)

The Tubes - She's A Beauty)
Beautiful music: Delerium - Fallen

The Boondocks - The Story of Jimmy Rebel (Episode 4)