12. joulukuuta 2014

Vertailu

Keskustelupalstoilla on ollut aasialaisten naisten näkemyksiä kuinka he eivät tykkää liian söpöstä ulkonäöstään vaan haluavat enemmän eurooppalaiselle tai eurasialaiselle naiselle tyypillisemmät aikuisemmat kasvot. Nämä ulkonäölliset erot ovat sitten syynä siihen, miksi aasialainen nainen näyttää usein nätiltä söpöltä tytöltä kuvissa, kun taas eurooppalainen nainen on kuvissa usein sanotaanko aikuisen seksikkään naisen näköinen johtuen voimakkaammista kasvonpiirteistä, mutta myös suuremmasta vartalosta. Toisaalta liian voimakkaat kasvonpiirteet ovat ikääntymisen kannalta kielteisiä, jonka takia aasialainen nainen taitaa usein näyttää monta vuotta nuoremmalta.

Jotta voi paremmin ymmärtää keskimääräisiä ulkonäöllisiä eroja eurooppalaisen ja aasialaisen naisen välillä ovat siihen yksi erikoinen tarkastelukohde kiinalaiset verkkokaupat, joissa kiinalaiset yritykset markkinoivat tuotteitaan omituisen paljon käyttämällä eurooppalaisia naisia kiinan kielisillä sivustoilla. Varmaan näitä tuotteita markkinoidaan myös länsimaalaisille, jonka takia käytetään eurooppalaisia naisia, mutta monien kiinalaisten yritysten osalta taitaa kyse olla tarkoituksellisesta markkinoinnista, jonka takia voi myös päätellä, että käyttämällä mainonnassa eurooppalaisia naisia saa tuotteita myytyä.

Alibaba Group


Lähde

Pitkästä aikaa voidaan taas ihmetellä muutaman naisen ulkonäöllistä eroa, että vaikkei tässä pidä tehdä yleistyksiä on tämä nähdäkseni aika tyypillinen ero eurooppalaisen ja aasialaisen naisen välillä, jonka takia olen ajatellut, että eurooppalaiset miehet jotka tykkäävät tosi paljon aasialaisista naisista tykkäävät oikeastaan söpöistä tyttömäisistä naisista. En tällä tarkoita kaikkien aasialaisten naisten olevan tyttömäisiä vaan onhan paljon myös aikuisemman ja seksikkäämmän näköisiä, joita voi ihmetellä vaikka japanilaisilla pornosivustoilla.

Itse en ole paljoakaan tutustunut länsimaalaisiin verkkokauppoihin vaikka onhan tuo Suomen osaltaan tietokoneita myyvä Verkkokauppa.com erinomaisesti toteutettu, mutta kun katsoo näitä kiinalaisia verkkokauppoja hämmästyy kuinka paljon esim. vaatteiden markkinointiin panostetaan, että on kauniita malleja, joista otetaan välillä myös kuvia hienoissa ympäristöissä, että vaikkei miehiä taida vaatteet yhtä paljon kiinnostaa, niin voi ihastella hienoja kuvia, kun taas naisille löytyy näiltä sivuilta valtavan paljon hienoja vaatteita, joilla voi tehdä vaikka muut naiset kateellisiksi.

Lähde - Lähde - Lähde - Lähde

Aasialainen nainen - Eurooppalainen nainen - Lisää kuvia

Concept of beauty

Four Beauties
Ancient Goddess Statues

Ageing of Bones in the Face

Small-Face I Real Story
Facial Contouring

Nose Surgery (Barbie Nose)